16
okt
Seneste opdatering: 17/10-08 kl. 0348
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

som Edel Hildebrandt kalder ham i Aftonbladet, (dog uden navn og marokkansk identitet og “terrorist” i citationstegn), var slet ingen Al Qaeda leder, siger Kurdo Baksi i samme avis. Svært så detaljeret Kurdo Baksi er underrettet om forholdene i Mosul: “Saddam tilhængere tvang ham til at bære bombe-vest”. Ikke desto mindre døde han sådan her:

“As Coalition forces entered the building housing the terrorist, they began receiving small arms fire. Coalition forces returned fire once engaged. A terrorist detonated a suicide vest shortly thereafter in the house.During the operation, five terrorists, along with three women and three children were killed. Two additional children, one of which was injured, were found near the building and moved to safety.Coalition forces conducted a sweep of the building once it was secure and found a hidden weapons cache containing multiple small arms weapons and additional explosives.”

“This is just another tragic example of how al-Qaeda in Iraq hides behind innocent Iraqis. The terrorist exploded his suicide vest in close proximity to women and children, and in a house full of explosives and weapons,” said Multi-National Force-Iraq spokesman. (US Coalition Forces) Marokkaneren er identisk med ham, der blev anholdt og fængslet i Ishøj for år tilbage. Han blev svensker i 1993. Det skønnes at 3-5000 “svenskere” fortiden opholder sig i Irak. En kommentator oplyser yderligere om hans identitet:

“Svensken” Abu Qaswara i svenska medier (alternativt Abu Qaswarah, även kallad Abu Sara, han har använt ännu fler “täcknamn”), mer sannolikt Mohamed Moumou (arabiska: محمد مومو‎) dödades den 5 oktober i strider i Mosul, Irak. I den svenska folkbokföringen stavas namnet Mohammed Moummou och han har svenkt personnummer 19650730-2732. Han står som folkbokförd på Jungfruns gata 413 i Haninge

og man kan tilføje, nu nogle  Radikale  har plæderet for statsbetalte stormoskéer i Danmark:

Abu Qaswara, the Swedish citizen killed by US forces in Iraq in early October and thought to be a high-ranking member of Al-Qaeda’s Iraq operations, has been connected to a Stockholm-area mosque. Local.

Bryllupsdans ved hoffet …. i burka?

Bruden var i sort telt. Fornemmer De ikke den lettere støvede luft fra de indelukkede gemakker, hvor hofhistorikeren sidder i sit kammer og gransker gulnede gamle pergamenter med sin lup? Den der debat ude i samfundet om indvandring og alt det der, den er godt nok lidt fjern for vores historiker. Men skal man komme med et bud på fremtiden, så mikser man lidt af det kendte: Måske et stærkt islamisk islæt i samfundet, men Danmark – og monarkiet! – står da endnu. Og hvem ved, måske vil en fremtidig mandlig vantro prins finde sin udkårne i den muslimske verden? Oh, hellige enfold.

Den danske konge eller dronning skal ifølge Grundloven tilhøre den evangelisk-lutherske kirke. Og sådan bliver det ved med at være, vurderer royal ekspert Steffen Heiberg fra Det Nationalhistoriske Museum Frederiksborg Slot. […]

Og selvom grundloven skulle blive ændret, kan Steffen Heiberg ikke forestille sig en muslimsk konge eller dronning i Danmark – på nuværende tidspunkt.

– Hvis det skulle ske rent hypotetisk, ville det føre til voldsomme angreb på kongehuset, som ville miste opbakning i kredse, der normalt støtter kongehuset. Det ville være et brud med den nationale forståelse af kongehuset. Måske om 125 år – men i dag ville jeg anse det for udelukket. Man kan risikere, at en ung prins om 20 år bliver forelsket i en muslim og så vil forsøge at presse det igennem, men så vil han presse sig selv ud af tronfølgen, siger Steffen Heiberg. Ekspert: – Muslimsk regent er udelukket i Danmark

Læg mærke til hvor meget islam presser sig på i medierne, her i form af groteske fremtidsfantasier. Samtidig er de fremtidsscenarier vi debatterer her i blogosfæren næsten totalt fraværende i mainstreammedierne, og når de omtaler islamisering er det konsekvent i anførselstegn. Vi har lang vej igen (LFPC).

Dødsstraf for utroskab: “Jeg blev misforstået”

(dette blev kun en sag, fordi en læserbrevsskribent og nogle blogs kunne huske 5 år tilbage. Svenske journalister  bryder sig ikke  om sådan noget,  nogle kunne  jo tro………og så vil øvrigheden måske  beskære pressstödet.)

“Det är ledsamt att jag uttryckte mig på det sättet. Jag är emot dödsstraff, och det var jag även då. Men jag uttryckte mig tyvärr på ett sätt som jag är ledsen för,” säger Cherin Ahwad (SVT Halal TV)

“Straffen är så hårda, för att gud visar oss människor att det är jätteavskyvärt att bete sig på det sättet,” säger Cherin Awad.
Programledaren ställer då en följdfråga:
Men om kriterierna uppfylls, om man har fyra vittnen, om en kvinna eller man erkänner att man begått det här brottet om otrohet, då är det (stening) det korrekta straffet, enligt dig?
– Ja, svarar Cherin Awad utan att tveka.
I SVT:s egen tablåtext till det aktuella avsnittet av ”Existens”, som SVT nyligen tagit bort från sin hemsida, beskrivs hennes ståndpunkt:
”Enligt henne är beviskraven så höga, att straffen i praktiken aldrig kan utdömas. Men om hon måste välja, så går Guds lag alltid före människornas lag. Och straffet för otrohet är döden.”Tar tillbaka åsikt om dödsstraff

En svensk lignelse

“På en av Discovery TV-kanaler rullar stundom inslag som handlar om flygkatastrofer med många omkomna. Filmad uppföljning i studio visar hur piloterna (skådespelarna) sliter i alla spakar, knackar på instrumenten, försöker med radiokontakt med flygledare – allt för att undvika katastrofen. En dataanimering visar hur passagerarplanet kraschar i rök och eldflammor.

På liknande sätt som piloterna under sina sista minuter i livet försöker hindra kraschen, hanterar det politiska etablissemanget den kommande kraschen av Sverige. Decenniers utredningar, stödåtgärder har varit förgäves. Politikerna sliter i alla spakar – men det är förgäves.”

Fra debattråd der gengiver en artikel fra Forsvaret Tidsskrift (FOI), der hedder ”Utanförskapet som samhällsfara”. Det svenske forsvar er altså gået ind i socialpædagogbranchen. Hvorfor ikke invitere amatørmaffiosoerne ind i hæren og lære dem noget om rigtige våben og rigtig krigsførsel?

Anja Dahlgaard-Nielsen ville ikke bryde sig om tonen

While one of Europe’s largest democracies is heading toward winning that battle of words by actually using them and understanding them, the most powerful democracy in the war on terror has abandoned one of the most efficient tools to “see” the enemy, and to educate its own public about it.
Note that the French minister uses these terms in a very precise way. She used “Islamists” when needed and Salafists when she wanted to be more specific about the doctrine.
In France, as I noted through my discussions this summer and as we can read widely in the media and academia, the terms jihadists, Islamists and Salafists are used with confidence and on solid academic grounds.
Furthermore, French-Muslim intellectuals and officials use these terms very naturally as these words are well understood in the Muslim community of France, the largest in Europe, unlike what some apologists claim in the United States: that these words, allegedly, touches the sensitivities of the community. However, the French use of these words is very focused and avoids the hyphenations and generalizations, which can indeed have a negative impact on the cultural dialogue.
In conclusion, the French battle with Salafist jihadism is widening, though not well publicized overseas. In the next months and years, it is expected that escalation would covers the areas mentioned by the French minister: Afghanistan, Sahel and North Africa as well as France itself. FRANCE’S WAR WITH JIHADIS

Italesættelsens paradigme

Jeg kan ikke finde andre måder at udtrykke situationen på end fortvivlelse. I denne kronik kritiseres PET med rette for at tildele imamerne legitimitet, bl. a. gennem et seminar med deltagelse af steningstilhænger og antidemokrat Abdul Wahid Pedersen. Men hvad er det så kronikøren selv foreslår? Jo, hun følger selv i det meget omtalte PET-paradigme hvor man forestiller sig at kunne forme virkeligheden ved at kalde den noget andet. Her foreslås således som modtræk til ‘radikalisering’ at stikke hovedet i busken og lade som om de unge muslimer er danskere. Som om et så gennemgribende livssyn med dets opdeling af verden i halal/haram og troende/vantro kan trylles væk ved ikke at forholde sig til dets eksistens. Uviljen til at se virkeligheden – en totalitær ideologi som man ikke kan samarbejde med eller lukke øjnene for, kun forholde sig til som et problem – ligger som en lammelse over den vestlige verden. Og igen, den trøstesløse virkelighed er desværre, at der formentlig skal et større terrorangreb eller borgerkrigslignende tilstande til at få ledende personer til at forholde sig til virkeligheden som den nu engang er (LFPC).

Hold op med at definere de unge med indvandrerbaggrund efter deres etniske og religiøse tilhørsforhold. De skal defineres, betragtes og behandles som danske borgere, skriver Nahid Riazi.

For nylig holdt PET og Muslimernes Fællesråd med imam Abdul Wahid Pedersen i spidsen, et tre-dages seminar om radikalisering af de unge med indvandrerbaggrund. PET har siden 2004 praktiseret et samarbejde med imamer og de religiøse organisationer med det håb, at det vil forhindre unge i at blive terrorister. […]

Men PET er fast besluttet på at gør noget ved det og vil give netop disse kræfter en central rolle i indvandrermiljøer ved at samarbejde med dem og give dem en særstatus. […]

Jo mere man fastholder borgerne, især de unge, i et religiøs identitet, des mere adskiller man dem fra resten af samfundet og isolerer dem fra fællesskabet som en bestemt og anderledes religiøs gruppe. I stedet for at hjælpe borgerne, danskere såvel som indvandrere, til at se på hinanden som arbejdskolleger, kammerater, naboer eller medborgere, er PET med til at splitte dem, fordi de som følge af PET’s politik kun kan se på hinanden som “muslimer”, “kristne” og “jøder”. […]

Før de unge interesserer sig for de islamiske fundamentalistiske grupper, begynder de at definere sig som “troende” muslimer for alvor. […] Nahid Riazi, socialpædagog, København: Kronik: Frels de unge fra imamerne

Robert Spencer: Muslim extremists want to invade Europe, U.S.

Et forholdsvis sobert og nøgternt referat af et debatmøde om islam på et amerikansk universitet, hvor råbekor, afbrydelser og grov shaming af folk som Robert Spencer er normen. Mainstreammedierne kan være langt mere fordrejende end her, men læg alligevel mærke til hvordan Spencer rutinemæssigt bliver rubriceret som “right wing pundit”. At kalde ham for konservativ er reelt nok, men ordvalget her spiller på nogle associationer som intet har med hans ståsted at gøre, uanset hvor meget hans modstandere prøver at belyve dette. De der læser ham regelmæssigt ved hvor ofte han betoner at kampen mod jihad ikke er en højre/venstre-konflikt, men handler om civilisationens overlevelse. Det er bare p.t. sådan at det stort set kun er konservative der forholder sig til problemets essens. Venstrefløjen er vores hovedmodstander og største forhindring for handling, men ideelt set burde i hvert fald dele af dem kunne bringes til at indse at den nye totalitarisme også truer dem selv på længere sigt (LFPC).

Muslim extremisms have threatened to “invade Europe and America,” a right wing pundit told University of Wisconsin community members Wednesday.Robert Spencer, who has written several books on the topic of Islamic extremism, discussed why certain sects of Islam are a threat to the West in an event sponsored by UW College Republicans.

In his lecture, Spencer highlighted the Muslim Brotherhood as an example of Islamic Extremism, paraphrasing a 1991 mission statement of the group.

“The Muslim brotherhood must understand that their work in America is a kind of grand Jihad on eliminating and destroying Western civilization from within … so that it is eliminated and Allah’s religion is made victorious over all other religions,” Spencer said.

The goal of many of these Islamic groups, Spencer said, is to make Shariah – or Islamic law – the law that governs all Western nations.

Shariah encompasses most aspects of life, which Spencer said takes away from freedoms of speech and religion. He said it is the goal of the Muslim Brotherhood to get a Muslim in the White House to begin enacting Shariah.

“I don’t think it’s likely that they’re going to succeed,” Spencer said. “But I think it’s likely they could erode many of the freedoms that we enjoy in the United States at some point if their movement is not opposed.”

After his lecture, the floor was open to questions. Spencer was asked about the current efforts in Iraq and Afghanistan. He said efforts were “doomed,” since democracies in both countries still have Shariah as the highest law in the land.

“You’re never going to have a representative pluralistic democracy that allows for the religious minorities to be fully represented in those countries while those provisions stand,” Spencer said.

Several members of the Muslim Student Association were present at the event and could be seen shaking their heads and scoffing throughout Spencer’s lecture.

Rashid Dar, MSA public relations chair, was the first to pose a question. He and several other MSA members ridiculed Spencer for not being informed on the topic and for not being fluent in Arabic.

“It is only you who truly understands how to distort the balance,” Dar said, speaking over commotion in the room and Spencer himself.

Spencer blasted the MSA members for speaking over him and spreading their “propaganda.”

“This lack of courtesy and this kind of arrogance is indicative of an unwillingness to engage in these things honestly,” Spencer said.

CR Chair Sara Mikolajczak said she thought the event went well overall but called the outbursts by MSA “absolutely ridiculous.”

“It’s one thing to ask a question. I mean, that’s perfectly legitimate – that’s why we open it up to Q-and-A,” Mikolajczak said. “But it’s a completely different thing to talk over a speaker and not to adhere to the rules.”

Attendees were asked to follow several rules, including keeping a conversational tone and not intimidating or threatening the speaker.Those who did not follow the rules were subject to removal by CR members or UW Police. Badger Herald

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
13 years ago

til JensH og Johansen:

BIEDERMEIER (Ty.), Regency (Engl.), Federal style (US.), Empire (Fr.) (1815 -1848)
Arkitekturperiode, men gælder også litteratur og musik.

Max Frisch: ‘Biedermann og brandstifterne’ (1953.)

Med venlig hilsen
Emeritus

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

För var dag som går skäms jag för att vara svensk. Som tur är är jag född och uppvuxen i skåne, har alltid sett mig som skåning i första hand och svensk i andra. Därför bryr jag mig ej heller om alla stolligheter dessa tokholmare kommer med. Har dessutom en och annan droppe tyskt, såväl som danskt blod, detta tillsammans med det skånska lynnet, som skiljer sig en del från det svenska, kanske gör att jag inte är lika pk som så många andra på denna sida sundet. Jag skulle med glädje annullera mitt svenska medborgarskap om jag kunde men… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

@JensH -Vi er forrådt og solgt af EU til den arabiske verdens nåde eller unåde. -Det lyder uhørt, men den erkendelse er jeg, samt Vivi Andersen kommet til. Det haster for EU-politikerne, at præparere europas oprindelige nationers befolkninger om fordelene ved Euro-Med., som skal træde i kraft om mindre end 5 kvartaler. Der stod engang, at læse i “Nødvendigt Forum” før 18. maj 1993 om at Danmarks EU-forbehold i virkeligheden efter Edinbourgh-aftalen er et ikke-underskrevet protokollat. Engelske mødedeltagere sagde, at: “Danish people are conned” . Folketinget behøver ikke folkeafstemning om forbeholdene i sidste ende. Men det giver et skin af… Read more »

AN
AN
13 years ago

@Thomas Bolding Hansen: “vel knap til en sag om foragt for retten”.

Dig og mig vil en dommer sagtens turde dømme. Men når tyve af en anklagets familie og venner råber “Vi ved hvor du bor!” så skal han vel hurtigt klappe i. Hvem skulle beskytte ham/hende? Politiet kan ikke engang beskytte sig selv (var der fx. ikke en betjent i Århus, der fik sprængt sin egen bil i luften, fordi nogle Allahfolk ikke ville se ham mere i deres område?).

JensH
JensH
13 years ago

Netop som vi sidder og taler om de Radikale, så får dette Dansk-hadende parti alligevel sin vilje takket være EU, der netop har vedtaget en fælles EU asyl-politik:

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2008/10/16/203321.htm

Til trods for Danmarks forbehold skal vi tilsyneladende alligevel indføre en national selvmorderisk asylpolitik. Det var så den sidste rest af VKO’s “stramme men faste” udlændingepolitik der røg sig en tur.

JensH
JensH
13 years ago

@Thomas Bolding Hansen

“men det bliver af en eller anden grund aldrig til en sag om racisme”

Nej, selvfølgelig gør det ikke det. Det er jo som bekendt per definition kun hvide mænd som kan være rascister.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Jeg er nu sikker på at dommere oplever tilråd som fucking luderland og fucking danskere ret tit, men det bliver af en eller anden grund aldrig til en sag om racisme, vel knap til en sag om foragt for retten.

Janne
Janne
13 years ago

Desuden er det ret sjovt at Kvinfo’s Møller Jensen piver over at en enkelt mand fra Information ikke skriver om kvindelige forfattere, samtidig med at hun selv repræsenterer en forening der kalder sig for Kvinfo (Kvindeinformation).

Efter så mange år hvor både mænd og kvinder har skrevet om kvinder, kvinde liv, kvindeerfaringer og kvindelitteratur, er det ærlig talt befriende og helt nyt og spændende at en mand skriver om litteratur skrevet af mænd. Der findes rigtig mange gode bøger skrevet af mænd. Lad dog den litteratur komme frem igen og blive brugt – også i samfundsdebat.

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

M.h.t. Kvinfo, så glemmer de sekteriske damer at når de skriver sådan om hvide mænd, så skriver de også om vores fædre, bedstefædre, oldefædre, brødre, farbrødre, sønner, fætre og nevøer, venner, arbejdskolleger, bekendte etc.

JensH
JensH
13 years ago

@HelgeD-H “Dommerne lever selv på elfenbenstårne uden at vide, eller uden at ville vide af realiteterne i samfundet. Terrorister i Danmark frikendes.” Jeg kunne ikke være mere enig. Til trods for at VKO har forhøjet strafferammerne for grove voldsforbrydelser, så sidder disse dommere stadig og idømmer milde ‘straffe’ som var det under SR-regeringen. Når DF så forslår at indføre minimumsstraffe afviser VK-regeringen det desværre. Der er stort set heller ingen kriminelle udlændinge, som blver udvist efter aftjent straf. Der er altid et eller andet tåbeligt ’tilknytningskrav’ de kan bruge som undskyldning for at ikke tage den logsike konsekvens og smide… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Det skal nævnes at citatet er sagt af en eller anden konsulent. Der står ikke hvem der har sagt sådan.

Janne
Janne
13 years ago

Johansen – og jer andre Der er flere hvide mænd der verbalt får med krabasken i øjeblikket – også fra regional (offentlig) side. Jeg faldt forleden over denne pjece udformet af Region Syddanmark. Bag på pjecen står der hjemmesideadressen regionsyddanmark.dk Pjecen fortæller om hvad Region Syddanmark – det offentlige – forstår ved mangfoldighed. Pjecen kaldes også for Mangfoldighedens ‘Emma Gad’. Atter tages altså en del af dansk kultur, her Emma Gad, og misbruges som multikultur propaganda. (Listen over dansk kultur der misbruges som multikulturpropaganda er snart lang.) Men i pjecen står der ordret: ”Hvis du IKKE er en hvid mand… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

De dommere som dømmer politiet efter racismeparagraffen §266b, fortjente selv at prøve at være politibetjente i rum tid i intifadazonerne i storbyerne. Dommerne lever selv på elfenbenstårne uden at vide, eller uden at ville vide af realiteterne i samfundet. Terrorister i Danmark frikendes. Kriminelle indvandrere skal have ophold i Danmark af humanitære grunde. Men en 33-årig kvindelig politiassistent skal have ørerne i maskinen, og statueres som eksempel mod racisme i korpset. Straffesager mod betjente fjerner den sidste rest af betjentenes autoritet. Lige siden Ole Espersen var justitsminister, og begyndte, med mediernes hjælp, at drage betjentenes beføjelser i tvivl. Det var… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

OT

Nu begynder statsmagten gudhjælpemig at dømme dem, som er det sidste bolværk mellem jihadisterne og så os almindelige borgere:

http://politiken.dk/indland/article583868.ece

Under vinterferiens intifada havde denne betjent tilladt sig at give udtryk for sine frustrationer på nettet. Det skulle hun ikke have gjort……

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Radikal politik har det værste fra rød og blå blok i Dansk politik. Radikale synes selv de har de bedste elementer fra rød og blå blok. En vits er, at de radikale hverken siger ja eller nej, men Moské. Politiken er den Politiske Korrektheds referencepunkt. T.S. har et slet skjult ønske om, at andre landsdækkende dagblade også antager hans redaktionelle linje. Derfor læser jeg sjældent Politiken, for den avis er mig inderligt imod. Altid rakker de ned på DF. Men tippet om at se http://politiken.dk/debat/kroniker/article174404.ece finder jeg morsom, fuld af ironi, og med glimt i øjet. Dette link må jeg… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen

“Nej, virkeligheden gør ondt til tider, så er det bedre at flygte over i romanerne eller andet”

Tjah, den luksus-holdning kan han indtil videre tillade sig, eftersom der så er andre der tager det ‘sure slid’ med det helt nødvendige opgør med indvandringspolitikken og islamismen. Men mon ikke en dag han oplever, at virkeligheden for alvor trænger sig på, og det ikke længere er muligt at krybe i ‘flyverskjul’ i en drømme-verden??

JensH
JensH
13 years ago

Egentlig ikke. Jeg henviste til bogen:

https://www.eurobooks.co.uk/languagebooks/9783518370995

Og iøvrigt, hvis du læser kronikken fra Politiken jeg henviste til, hvor der bl.a. står:

“Man kan ikke diskutere politik med radikale vælgere.
Af den simple grund, at de ikke diskuterer politik. Og derfor benytter de naturligvis heller ikke politiske argumenter. De tænker Biedermeier og diskuterer æstetik, den gode smag. Og smag kan man som bekendt ikke diskutere.”

Men nuvel, ‘Biedermeier’ eller ‘Biedermann’ skal da ikke skille os ad 🙂

Johansen
Johansen
13 years ago

JensH

Du skal slet ikke beklage, at du tidligere har henvist til denne kronik. Den fortjener at blive genlæst jævnligt 🙂

Ham jeg kender gider ikke høre mere om virkeligheden. Han siger, at jeg er for stålsat.
Han kunne/ville end ikke læse Farshad Kholghis “Verden er ét land” og Kaare Bluitgens “Til gavn for de sorte” til ende. Han kom dog igennem Knud Bjarne Gjesinds lille eminente bog “Hån, spot og latterliggørelse” om Muhammedkrisen.

Nej, virkeligheden gør ondt til tider, så er det bedre at flygte over i romanerne eller andet.

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen “Træls at nogle mennesker, der egentlig er søde samtidig er så politisk naive” Hvis du virkelig mener han er en god ven, så bør du absolut sende ham den kronik, og i det hele taget blive ved med at informere ham om virkelighedens verden i Danmark anno 2008, da han som Radikal vælger tilsyneladende åndeligt set lever i et elfensbentårn 🙂 Du gør ham en stor tjeneste ved at insistere på information, også selvom han bliver mopset til at begynde med. En dag når han ser lyset vil han takke dig 🙂 Men iøvrigt, jeg beklager hvis jeg før… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Steen

Da jeg skrev Biedermann tænkte jeg netop på Biedermann og brandstifterne. Denne tankevækkende fortælling, som også Karen Jespersen og Ralf Pittelkow indleder deres særdeles oplysende bog “Islamister og naivister” med:

http://www.sappho.dk/Den%20loebende/JespersenPittelkow.htm

steen
steen
13 years ago

@ Finlandssvensk: jeg skriver ikke at hun forsvarer en terrorist, det er din egen slutning. Henleder bare opmærksomheden på hvad hun selv skriver:

“En svensk ’terrorist’? Var inte så förvånade – det faktiskt bor personer som kan betecknas ”frihetskämpar”, alternativt ”terrorister”, i vårt land.”

Det må man udlede af, hvad man vil. Jeg har bare græsset i teksten, ude af “kontekst” , som de vil sige på undervisitetet.

@ Jens – du skojar : http://en.wikipedia.org/wiki/Biedermeier er stilen, Biedermann er Frisch – ok ?

Johansen
Johansen
13 years ago

OT

Jeg skal ellers lige love for, at Rune Lykkeberg og “de danske hvide mænd” får med krabasken af KVINFOs formand i dagens kronik i Politiken. Stakkels kvindemenneske. Mon hun lider af ulykkelig kærlighed? 🙂

Med klap for det ene øje:

http://politiken.dk/debat/kroniker/article582972.ece

Johansen
Johansen
13 years ago

JensH

Tak for linket til den fantastiske kronik. Jeg har læst den tidligere på opfordring fra dig.
Man kan ikke lade være med at le hjerteligt over de meget rammende beskrivelser.

Jeg tror, at jeg vil driste mig til at give den til en radikal venstre mand, som jeg kender.
Han er sur på mig i forvejen, så den her kronik er vel bare lidt mere benzin på bålet 🙂 Træls at nogle mennesker, der egentlig er søde samtidig er så politisk naive!

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

@JensH -Ulykke med radikal kirkeminister. At give en radikal titel af kirkeminister er en skændsel, når samme modarbejder Folkekirkens tarv, samt fremmer islam i Danmark. -Tak for dit link om de radikales foreslag i Information, anført af Liv Andersen, Elise Patricia Rasmussen, og Luis Andersen (prøveballon), om at, muslimer i Danmark skal have tilladelser og støtte til opførelse af Moskeer i de større byer, delvist statsfinansierede gennem etablerede støtteordninger. Det er virkelig kvalmende læsning i Information, med Politisk Korrekte dogmer. Det er slemt nok, at O’enses borgmester, Jan Boye, går med til at der opføres en stormoske i Odense, som… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Peter Buch “Man skulle tro de Radikale var svenskere!” Det Radikale Venstre er et parti der ville passe meget bedre ind den meget specielle Svenske politiske kultur end den Danske. Denne Svenske politiske kultur er i så høj grad præget af elitens bedrevidenhed, at de Radikale ville befinde sig som en fisk i vandet i den Svenske Riksdag. Egentligt ville DRV kunne indgå helt naturligt i den ‘borgerlige’ Alliansen,da Disse står for skattelettelser til de velstillede og hårde arbejdsmmarkedsreformer kombineret med bløde værdipolitiske holdninger. Faktisk har Steen herinde beskrevet, at hvis man skulle overføre den Svenske værdipolitiske debat til Dansek… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen

“De radikale er et Biedermann parti”

Mon ikke du mener ‘Biedermeyer’ parti 🙂 Max Frisch bog hedder faktisk “Biedermeier og brandstifterne”. Men i via dettw link kan du læse Anders Rasmussens
hylende morsomme kronik fra 2006 om den (Danske) ‘Generation Biedermeier’:

http://politiken.dk/debat/kroniker/article174404.ece

Kronikken er af alle aviser fra Politiken.

Oscar
13 years ago

“Svensken” Abu Qaswara i svenska medier (alternativt Abu Qaswarah, även kallad Abu Sara, han har använt ännu fler “täcknamn”), mer sannolikt Mohamed Moumou dödades den 5 oktober i strider i Mosul, Irak.

I den svenska folkbokföringen stavas namnet Mohammed Moummou (arabiska: محمد مومو‎) och han har svenkt personnummer 19650730-2732. Han står som folkbokförd på Jungfruns gata 413 i Haninge (Eniro utsiktsbild).

Steen
Steen
13 years ago

Faktisk også eneste parti jeg ønsker total udslettelse. Godt de er så flinke til selv at hjælpe med. (test fra mobil)

Finlandssvensk
Finlandssvensk
13 years ago

Nu förstår ni svenska språket dåligt. Hon kallar hans död för “en seger för merparten av irakierna” och uttrycker ingen sympati för al-Qaeda.
Hur man kan få hennes kolumn till ett försvar för terrorister är obegripligt. Rikssvenskar är i och för sig naiva men Hildebrandt är inte en av dem.

Johansen
Johansen
13 years ago

Og for øvrigt så skal vi ingen lunde have religionslighed men religionsfrihed i Danmark.

De radigale tosser agerer som vanligt kulturnedbrydende. Deres vanvittige tankegods med at sidestille islam med kristendommen har ingen gang på jord. Ud af hvilke baggrundsforhold vokser et sådan selvhadende segment?

På mig virker de kulturradikale anti-danske og selvudslettende. Det univers skal de ikke slæbe Danmark med ind i.
Hvad er der i vejen med fædrelandskærlighed? Jeg kommer aldrig til at forstå det anti-danske segment – kulturrelativisme ligger mig uendelig fjernt.

Johansen
Johansen
13 years ago

De radikale er et Biedermann parti.

De lider af behagesyge overfor det nye aggressive og krævende herrefolk. Må dette landssvigerparti gå til grunde!

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Man skulle tro de Radikale var svenskere!

JensH
JensH
13 years ago

At kalde en Al Qaeda leder for “frihedskæmper” er topmålet af Svensk naivitet. Men det ser ud til at de virkeligheds-resistente Radikale er kraftigt inficeret af denne Svenske naivitet:

http://www.information.dk/168829

Statsstøtte til bygninger af moskeer og imamers lønninger!!! De Radikale må jo være rablende vanvittige. Det er jo ren jizya, og hvorfor er det iøvrigt kun islam der skal have statsstøtte??

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

De svenskere. Dahlberg og Qaswarah.
Sproget forandrer sig- som der her står “Frihedskæmper” i indlæggets overskrift, og det kan vi så tænke over.
Link for de ældre historisk interesserede om en rejse til Stockholm:
http://www.crassus.dk/stockholmsrejsen/sr_1.html

Victor
Victor
13 years ago

At franskmændene er hårde ved jihadierne er ikke nogen nyhed. De havde faktisk – i årene før 11. september – forsøgt at råbe FBI og CIA op…uden held. (Richard Clarke, den tidligere anti-terror czar, har i sin bog “Against all enemies” beskrevet, hvordan begge organisationer gjorde alt havd de kunne for ikke at følge Clintons direktiver om at tage kampen mod islamisterne op). Tilbage til Frankrig: Det er interessant at se, hvordan franskmændene har taget sig kærligt af folk som Christian G. – den polsk-tyske konvertit, der stod bag Djerba-bombningen – uden at nogen har hidset sig op over det.… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x