27
okt
Seneste opdatering: 27/10-08 kl. 1921
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Armin Laschet (CDU) : “Bygning af repræsentative moskeer i Tyskland er “indlysende”. Moskeer, som mødesteder, bidrager de også til større åbenhed og forståelse.” Det er alle de andre politikere, kirkelige repræsentanter og bestyrelsen for moskeen samfund er enige om. “Moskéen er et positivt eksempel på integration.” Ministerpræsident Jürgen Rüttgers (CDU) opfordrer fra talerstolen :

“Vi har brug for flere moskeer i dette land, men ikke i baggårde, men synlige, let genkendelige.”

Spiegel fotoserie fra Duisburg (det må være konerne, kællingerne, madammerne der sidder oppe i galleriet og bivåner Their Masters Behind. klik)

FAZ Net, PI, Deutsche Welle, “Åbenhed og forståelse”, det var også hvad Blair og Brown troede om Englands vigtigste “main-stream moské”, Regents Park: Video -“UnderCover Mosque The Return.”

Europas fremtid set fra Tyskland. Bemærk det filmede gadeoverfald fra Stockholm min. 3:07

Er der en ikke-racist til stede?

Vi bringer her en  appetitvækker på en artikel af “El Inglés”, en ung  engelsk forfatter . Han kommer i morgen til Danmark. Snaphanen og Hodja planlægger et længere interview med ham, som evt. vil blive offentliggjort på de to blogs. Racists ’R’ Us  by El Inglés på Gates of Vienna

“Utilpassede” bag massakrer på Iraks kristne?

Berøringsangsten i forhold til en ganske bestemt gruppes eksplosive voldspotentiale og koleriske temperamenter er et globalt fænomen. I “dialogens” eller frygtens navn skubbes uløselige og hastigt voksende problemer ind under gulvtæppet. Så skal det nok gå alt sammen. Selv ikke Kirkernes Verdensråd kan få sig selv til at sætte navn på egne trosfællers bødler, men tager tilflugt i sproglige afglidninger som vi kun kender alt for godt fra mainstreammedierne herhjemme (LFPC).

At least 14 Christians were targeted for killing in Mosul, about 260 miles north of Baghdad, earlier this month, prompting more than 1,300 Christian families to flee what had previously been a safe haven. The Geneva-based World Council of Churches has declared it is against the killings…but cannot bring itself to identify the killers.

“Of course, al Qaeda elements are behind this campaign against Christians,” said Nineveh provincial governor Mohammed Kashmoula, who relayed the obvious to the Associated Press. But the World Council of Churches (WCC), in a nearly 500-word public statement, seemed to imply the Christians were slaughtered by anonymous forces. “We have heard that people are being killed, houses bombed, thousands are fleeing their homes, and churches and church properties are being destroyed,” fretted the WCC, pronouncing all of this news in the passive voice, unwilling to add a noun to such verbs as “killed,” “bombed,” and “destroyed.”

For the WCC to express specific concern about persecuted Christians is progress of sorts. But naming radical Islam as a persecutor remains taboo for the politically correct and highly multiculturalist WCC, for whom interfaith dialogue is more important than solidarity with besieged Christians. […] Who’s Killing Christians in Iraq?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
johansen
johansen
14 years ago

Fyens Stiftstidendes lederskribenter fortsætter med at propagandere for en moskébyggeri i Odense:

http://www.fyens.dk/article/1105148:Leder–Dansen-om-moskeen

Jeg siger bare nej tak til islamiske kaserner. Islam er en trebenet ideologi, som indeholder en religiøs del, en samfundsmæssig del (kalifatet) og en lovmæssig del (shariaen).
Det må vi hele tiden holde os for øje og derfor utvetydigt afvise opførelsen af fæstninger til at fremme islams sag.

trackback

[…] snaphanen. Beitrag bewerten: (Bisher keine Bewertungen) (Bisher 6 Bewertungen mit durchschnittlich 5 […]

trackback

[…] Mere muhamedanicering fra Deutschnyland Posted on 28. oktober, 2008 af Anna Lyttiger Hat tip: Snapanen […]

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

@Janne -Ja! Der er en skændsel, at EU(rabia) af egen drift giver støtte til Moskébyggerier rundt om i Europa, hvor muslimerne er mange nok. Politisk Korrekthed styrer også EU. Det er blevet til, at man er ond, hvis man siger fra og protesterer mod Moskébyggeri. Jamen, det er jo alle de fatale aftaler EU har indgået med den islamiske verden, siden de Gaulle lavede den første aftale i 1962, efter Frankrig blev smidt ud af Algeriet. Aftaler EU forpligter sig til at overholde, og med glæde gennemfører, senest i form af Euro-Med. Noget Vivi Andersen og jeg har skrevet om… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

EU støtter byggeri af flere moskeer i europæiske lande. Hellige huse hvor kvinder parkeres bag ved, oppe under loftet eller ude bag ved mens mænd taler. Mænd taler og agerer og kvinder ser på (gemt væk) og lytter. Grotesk at den form for religiøs kultur er i vækst i EU i 2008. Det er den religiøse kultur EU har givet og giver støtte til. Det synes jeg er uhyrligt. Kvinder skal ikke pakkes af vejen på den måde – heller ikke i hellige huse. Religion skal ikke være en undskyldning for at behandle kvinder på den uværdige måde – som… Read more »

trackback

[…] Mere om hvad vi kan se frem til Posted on 28. oktober, 2008 af Anna Lyttiger Hat tip: Snaphanen […]

Anna Lyttiger
14 years ago

Link til min blog, Steen.

trackback

[…] Mere muhamedanicering fra Deutchneyland Posted on 28. oktober, 2008 af Anna Lyttiger Hat tip: Snapanen […]

Victor
Victor
14 years ago

“Nu ejer muslimerne Duisburg”. Mon ikke de snarere ejer Marxloh, hvor der er meget få tyske tyskere fra Tyskland. At CDU gør knæfald på denne måde, kan da vel for pokker ikke undre nogen: Partiets udgangspunkt er jo religiøst (kristeligt) og det har i årtier blandet religion og politik sammen på den mest usmagelige måde. (De hidsede sig f.eks. op over at Schröder, da han blev indsat som kansler, ikke sagde “So wahr mir Gott helfe” eller over, at Gregor Gysi fra PDS ikke skjuler, at han er ateist). For nogle år siden gjorde socialdemokraterne og reformkommunisterne i Berlin faktisk… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

Ren religions imperialisme med opførelse af Stormoské i Duisburg-Maxloh, samt i andre storbyer i Europa.
Nu ejer muslimerne Duisburg.

LP
LP
14 years ago

Det behövs flera kyrkor i Saudiarabien. Kan inte EU finansiera en representativa storkyrka i Mecka. Vilken fantastisk möteplats för öst och väst det skulle bli! Jag är säker på att representanterna för kärlekens religion islam är positiva till detta.

Halleluja!

Janne
Janne
14 years ago

Jeg kan virkelig godt lide Hans Hauge (JP) som her giver religiøse miljøforkæmpere (bl.a. præster) en kærlig omgang (natur)gas:

h t t p://www.religion.dk/artikel/302057:Synspunkt–Fri-os-fra-kirkelige-klimagrupper

Janne
Janne
14 years ago

Det her bruges folkekirken bl.a. til nu:

“Korantekster blev læst op i norsk domkirke”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/302284:Kirke—tro–Korantekster-blev-laest-op-i-norsk-domkirke

Janne
Janne
14 years ago

steen Nemlig. Den er striks og systematisk gennemført. Den religiøse kønsapartheid, kønssegregering og sexisme. Den ses som jeg har skrevet også i offentlige institutioner som svømmehaller, klubber etc. Hvilket viser mig at den trænger til kritik. Vores samfund skal bestemt ikke indrettes og reguleres efter gammel religiøs macho kultur, hvor kvinder bare kan tage tørklæde på, sætte sig bagved eller i et andet rum, mens der tages beslutninger etc. Og hvis hun ikke tager tørklæde på så er hun billig og selv ude om det hvis hun bliver forulempet. Den religiøse sexisme forekommer også når der bedes bøn på gader… Read more »

speed
speed
14 years ago

En FUCKING god nyhed. Terror-Said skal udstå hele straffen:

“Terrordømt boghandler skal udstå hele straffen

Offentliggjort 27.10.08 kl. 14:09

Said Mansour må afsone hele den dom på tre et halvt års fængsel, som den tidligere boghandler blev idømt i april i fjor for at opfordre til terror.”

http://jp.dk/indland/krimi/article1496462.ece

JensH
JensH
14 years ago

@Pølsen

“De kristne er ikke meget værd i kampen mod islamisterne”

De kristne generelt og Folkekirken i særdeleshed er desværre meget ofte en del af problemet i stedet for en del af løsningen. Hvis de så endda bare kunne blande sig uden om ‘integrations-spørgsmål’, og bare passe deres egne religiøse aktiviteter, så kunne vi i det mindste bare kalde dem harmløse. Men specielt Folkekirken har fået den sære ide, at den kan spille en rolle mht. at “integrere islam i vores samfund”.

Pølsen
Pølsen
14 years ago

De kristne er ikke meget værd i kampen mod islamisterne.

G.Johnsen
14 years ago

Må jeg anbefale den lille bog, som “Dansk Kultur” netop har udgivet om “Moskéen og dens rolle i Samfundet”. Her er introduktionen: “For den, der opfatter islam som blot et trossystem, har denne bog, skrevet af forhenværende muslimer, afgørende nyt, der giver en helt ny forståelse af islams og moskéens funktion. Her kan du læse om det islamiske syn på liv og religion, om moskéens funktion og betydning, og hvordan den kan påvirke alle i samfund, hvor islamiske institutioner og moskéer etableres. Bogen er detaljeret og grundigt dokumenteret og viser detaljer i islam, som de fleste i Vesten ikke kender… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

Fint billede Snaphanen har valgt at vise. Jævnfør billedet af bøn i en moske, så er det den form for systematiseret religiøs sexisme og kønsapartheid og stuven kvinder af vejen oppe under loftet eller ude bagved, som den odenseanske borgmester (K) nu fremstår som en blåstempler af ved at deltage i bøn i en moske. Det gør at den konservative (nu også i religiøs forstand) borgmester har mistet min tillid. For mig at se er han nu primært mænds borgmester og særligt religiøse, reaktionære mænds og macho kulturs borgmester. Han er ikke mere en sekulær og moderne borgmester men har… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x