6
nov
Seneste opdatering: 5/10-12 kl. 0039
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Integrationsdebatt√łren Bashy Quraishy opfordrer muslimske lande til at lave boykot af Danmark for at presse DF fra magten. If√łlge videosekvensen, der via internettet er tilg√¶ngelig for hele verden, beskylder Quraishy p√• engelsk blandt andet Dansk Folkeparti for at have √¶ndret Danmark fra at v√¶re et humanistisk land til at v√¶re et islamofobisk land. – “Muslimske lande skulle ogs√• reagere meget st√¶rkt. Det kunne v√¶re en boykot, politisk eller √łkonomisk. Jeg ved det ikke. Men det er vigtigt at sende en besked fra de muslimske lande”, siger han.Opfordrer muslimske lande til boykot

Skulle en id√©rig person som Quraishy mon ikke kunne foresl√• noget mere skr√¶mmende, end at skade sm√• to procent af vores udenrigshandel ? En omvendt boykot ville derimod v√¶re f√łlelig, hvis vi tog os sammen til at bojkotte Quraishy og enhver i den islamiske verden, der vil skade, afpresse eller true os. S√• skulle vi f√• “fobier” at se. Quraishy vil at “muslimske lande skal boykotte Danmark for at f√• vippet Dansk Folkeparti fra magten.” Det er 1) Sm√•pinlig √łnsket√¶nkning og overvurdering af den muslimske verdens betydning. Og Bashy Quraishy¬īs. 2) Fors√łg p√• landsskadelig virksomhed og afpresning af folkestyret. Hvis ikke fors√łget var s√• naivt, ville det v√¶re kriminelt. Quraishi viser igen, hvor hans egentlige loyaliteter ligger. Han kalder Fogh “vores statsminister” – jeg tvivler p√• at Fogh¬† betragter ham som “sin medborger”. Men han vil hellere v√¶re en lille, ubetydelig mand i Danmark, end en stor i Pakistan. Det forst√•r man s√• godt.

Det er sigende om denne sm√łre, at han ikke forst√•r, at han af de fleste almindelige danskere, kun kan opfattes som landsforr√¶dder. Hvad han g√łr, er et moralsk faux pas. Han skal v√¶re glad al den tid, det ikke ogs√• bliver opfattet som et juridisk. Quraishy f√•r endnu en lille runde i rampelyset, og glider s√• tilbage til glemslen igen. Hvorfor han i den grad er¬† en “has been”, man ikke skal g√łre for megen stads af, kan man se¬† her¬† (POEM svindlen, 2003, tak Victor).¬†Men man skal huske, der kan meget let komme √©n, der ikke blot vil afpresse os, men ogs√• kan. Og her er truslen om vold en langt mere realistisk mulighed end en handelsboykot. Der er ingen¬†muslimske¬† stater, der kan g√łre os noget √łkonomisk. De kan skade sig selv, hvis de vil, og det vil de som regel gerne.¬†Endelig¬†m√• vi¬†man sp√łrge igen: hva’ i himlens navn har vi en ambassade i Pakistan for? Et land der savner enhver relevans, bortset fra sin¬†eksport af mennesker og religi√łs psykose.¬†(2005): Eksport 632 mio. DKK og import 307 mio. DKK.¬† 307 mio kroner fra 169 mio mennesker, det er hvad k√łbenhavnerne putter i parkometrene p√• et √•r. Bojkot er en d√•rlig vittighed.)¬†Det¬†skulle lige v√¶re for at servicere gr√¶nsel√łbere som Bashy Quraishy, selvom udenrigsministeren bruger den luftige grund, “Pakistansk demokrati“, for at spendere s√• mange¬† penge i et kronisk¬†fallitbo. De b√łr bruges¬† p√• stater, der vil og kan leve og som betyder noget, udover at v√¶re en trussel og en kaoskraft. Det er¬† d√©r, Quraishy burde befinde sig, og bruge sine kr√¶fter¬†i stedet at¬†sidde i Danmark og kr√¶ve respekt for en ideologi, vi alligevel¬†afskyr¬†desto¬†mere vi l√¶rer den at kende.

Lasset uns beten:

‚ÄúLad os alle bede. Herre vor Gud, du er vor tilflugt og styrke‚Ķ‚Ķ Vi beder i dag s√¶rligt for Amerikas nye pr√¶sident, Barack Obama, at han m√• blive begyndelsen til en fredeligere verden, hvor retf√¶rdighed, sameksistens og respekt for forskellighed kommer i h√łjs√¶det ‚Ķ ‚ÄĚ

Domprovst Anders Gadegaard i Morgenandagten p√• DR 5 november¬†iflg komm. p√• Uriasposten. Morgenandagten forsvinder¬† efter 24 timer fra nettet. “Respekt for forskellighed”, det¬† blir s√• den dag vi respekterer Anders Gadegaard, og han os.

‘A rolling stone gathers no moss’

Hvis man er alle steder er man ingen steder. I den obskure Beatles-sang The Inner Light synger George Harrison “the farther one travels the less one knows”. Dette er i hvert fald en risiko hvis man g√łr selve rodl√łsheden til identitet. Jeg ved ikke hvem Katrine Villumsen er, men hun kunne snildt v√¶re lektor p√• RUC i et fag hvis navn ikke eksisterede for bare 10 √•r siden. S√• tidstypisk i sv√¶rmeriet for det globale, men ogs√• infantil p√• en Diana West’sk facon – √•h, hvorfor kan man da ikke bare flagre derhen man lige har lyst til? Infantil fordi hendes fokus p√• behovstilfredsstillelse skygger for enhver tanke p√• konsekvenser. N√•h jo, i sidste afsnit er der en indr√łmmelse af konsekvenser med en tilgang jeg ikke har set f√łr: L√łsningen p√• Californias problemer med kriminelle illegale immigranter ville v√¶re at lade dem flytte til f. eks. Danmark. √Čt point for originalitet. Men s√• er der ogs√• lige hudfarvekortet som helt uden begrundelse bliver inddraget. Minus alle points (LFPC).

France, England, or the United States. These are all countries I could see myself living in.

Born in Denmark, I grew up with great access to most European countries. Whereas my passport says “Danish,” I see myself as a citizen of the world.

This is why I think the borders should be opened.

People wish to move for their own benefit, for better pay, to join a spouse or to benefit from more welfare.

What should keep us from pursuing these things in another country?

Denmark represents great benefits, as long as you pay your great taxes, and in the 1960s, the Danes decided to invite Turkish people to come take the many available jobs in Denmark. Only problem? The Turkish people never went home. Here we are in the 21 century and Denmark still represents great benefits, but also terrible immigration rules […]

An interesting pre-election article in Time magazine from Oct. 20 called “Is he American enough?” suggests that a reason why Sen. Barack Obama could lose the presidential election would be because he isn’t American enough. “Antiblack bigotry still exists, but white Americans now often associate dark skin with foreignness,” writer Peter Beinart said. “America’s new national color is neither black nor white but brown,” Beinart continues his article by quoting author Richard Rodriguez. […]

With California as a good example of a place flooded with immigrants, solely because this is “the place to be,” I do understand that open borders might lead to higher criminal rates, more poverty and fewer jobs. Not everyone succeeds in pursuing the “American dream.” But why shouldn’t this person be free to cross another border to pursue “The Danish dream” or “The German dream?”

I’m not sure I want to live in Denmark or America, and if we could find a way to keep the borders open in an effective way, I’d love to pursue my citizenship of the world. Katrine Villumsen: Chasing the global dream: Open borders would create a better society

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Bashy Quraishy¬īs November 2008 Commentary: The Islamophobic Ruler of Denmark Se ogs√• Snaphanen […]

trackback

[…] Queraishy is a Pakistani immigrant who has made a good living from fighting the indigenous population for many years. He once was the president of a multicult organization called POEM, but had to leave his post after he was accused of fraud. […]

LFPC
15 years ago

“Denmark wants to Burn the Holy Quran”.

S√• kan antropomorfiseringen ikke drives l√¶ngere. F√łrst var danske statsborgere ‘bare’ medskyldige i hvad en avis havde trykt, alene i kraft af deres statsborgerskab.

Kai With√łft
Kai With√łft
15 years ago

Nedenst√•ende mail fik jeg fra en danskf√łdt muslim i Sydafrika: To: Kai With √ł ft Sent: Thursday, January 29, 2009 7:53 AM Subject: FW: The Holy Quran will be burnt on next saturday Har du h√łrt om dette her ?? “Thee Holy Quran will be burnt on next saturday Carrefour refused to boycott Israeli/American/Denmark Products KFC (Kentucky Fried Chicken), McDonalds, Hardees, Burger King, Pizza Hutt & Starbucks have decided to buy Denmark Products to save their losses. Boycott Denmark Products and Circulate this news to whoever you can Denmark wants to Burn the Holy Quran on next Saturday in the… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
15 years ago

At ingen mennesker med fornuft √łnsker sig et pakistansk statsborgerskab hvis et dansk er muligt, synes jeg lyder ganske godt.
At nogle danske √łnsker et gated community p√• privat basis uden islam, synes jeg ogs√• lyder godt. At andre skulle √łnske andet lyder helt fint for mig.

Bashy Quraishy
15 years ago

K√¶re Snaphaner. Undskyld, at det tog mig s√• lang tid at besvare jeres kommentarer p√• blogenl vedr√łrende min You Tube video fra 5. november 2008. Det sene svar skyldes ikke min mangel p√• interesse for jeres synspunkter, men alene p√• grund af ekstrem travlhed i mit virke. I og nogle andre mennesker samt nogle kendte folketingspolitikere i Danmark har reageret med visse insinuationer og anklager mod min person, mit politiske arbejde og min tilstedev√¶relse i Danmark. Et uddrag af disse p√•stande er: Jeg har opfordret muslimske lande til at boykotte Danmark politisk og √łkonomisk Jeg er landsforr√¶der af v√¶rste slags… Read more »

PB
PB
15 years ago

Boykot muslimske lande!

trackback

[…] voldt√¶gt, skatteunddragelse og planl√¶gning af terrorangreb i forskellige faser. Bashy Quraishy har foresl√•et, at de muslimske lande boykotter Danmark. Jeg vil dog foresl√• Bashy en mindre justering nemlig at […]

trackback

[…] Steen has more (in Danish): Bashy Quraishy: Boykot Danmark. […]

trackback

[…] The video with Bashy is from the 3rd of November. Could he be reading GoV?? Steen has more (in Danish): Bashy Quraishy: Boykot Danmark. […]

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

@ Janne
-F.eks. tilbud om at konvertere, hvis vi skal beholde vore borgerrettigheder og vores habengut (evt. formue), indenfor 4 mdr. .
Det er usmageligt med denne uopholdelige pression mod Danmark og danskerne. Jeg vil have ret til at være DF -det er jeg stolt af,
og hvis EUrabia forbyder DF er der ikke noget for mig at stemme på
af de bestående partier.
Vi kan så desværre se med tilfældet Konvertitten Marsha, at islam
eroderer Danmark -det dejlige land vi har kært.

Janne
Janne
15 years ago

For nogle √•r siden rejste indvandrede imamer rundt i Mellem√łsten bl.a. med konstruerede tegninger og skabte international boykot mod Danmark og rejsen resulterede ogs√• i flagafbr√¶ndinger, vold og angreb mod en dansk ambassade. Det var takken for at et gavmildt Danmark og danske skatteydere har givet husly, penge, indflydelse, masser af integrationsprojekter, mad, statsborgerskab eller opholdstilladelse til disse m√¶nd. Nu har vi s√• flere i Danmark, der mener, at hvis vi i Danmark ikke g√łr som de kr√¶ver, f.eks. fjerner et demokratisk valgt partis indflydelse i dansk politik og samfund og hvis vi ikke b√łjer os i st√łvet for religi√łse… Read more »

trackback

[…] Steen has more (in Danish): Bashy Quraishy: Boykot Danmark. […]

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

Hvor kunne du konvertere og beg√• faneflugt ? Bordet fanger efter Shahada, som svarede til v√¶rnemagtens soldater-ed. Wuduh -renselsesritual, at suge vand op gennem n√¶sen tre gange xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx siger jeg bare. Hvad hvis islams fremf√¶rd bliver for voldsom, er en samvittighed v√¶k ? Trosfrafald straffes med d√łden ! Konvertitter vil blive sat til det mest beskidte missionsarbejde. En konvertit kan myrde og decimere sine landsm√¶nd inden det symbolske √•r 1453 A.H. = 2031 A.D. . En Kafir/Kuffar/Dhimmi er i √•nd og tanke mere fri end en muhammedaner. Konvertitter er der 4000 m√•ske 5.000 af i Danmark. En trediedel heraf er… Read more »

Johansen
Johansen
15 years ago

“Islam er ikke ondskab , Islam er sandhed”
Det udsagn er at vende tingene på hovedet.

Islam er ondskab, islam er ikke sandhed. Se det er mere på linje med virkeligheden.
Dokumentationen fra de lande, hvor den islamiske ideologi hersker, er simpelthen for overv√¶ldende. Stening af voldtagne kvinder, kranh√¶ngninger af homoseksuelle, pisk og stokkeslag som afstraffelsesmetoder, regul√¶r indoktrinering i √•ndsform√łrkelse, underkuelse af kvinder og anderledes troende, etc. Listen af ondskab er n√¶rmest uendelig.
Hjernevasken af koran-tilhængerne er så massiv, at de ikke kan se skoven for bare træer.

Janne
Janne
15 years ago

Islam er ikke en menneskeret. Islam er bl.a. en religion og ideologi.

LFPC
15 years ago

Marsha:

Du har vist stadig en del at l√¶re om da’wa. Den lille gniddersm√łre vinder du nok ikke nogen nye fans til din m√•negud Allah med.

Pk
Pk
15 years ago

En bekendt fortalte mig At bashy blev modtaget som en prins
i forskellige ministerier i 90-erne.
Tror det gerne , hvad havde vi ? nyrup og jelved, som elskede
alt fremmed, for det gjorde DK bedre.

Marsha
Marsha
15 years ago

Dejligt, dejligt, dejligt at der endelig er en muslim der siger fra, det er længe ventet.
Jeg er dansk. F√łdt og opvokset i danmark. Danske for√¶ldre. Jeg er konvateret til Islam, jeg er ikke inviteret til danmark, danmark er mit land lige s√• meget som det er jeres, s√• stop jeres ynk og h√łr hvad manden siger, for han har helt ret!
Islam er ikke ondskab , Islam er sandhed og en menneskeret!

Janne
Janne
15 years ago

Gad vide hvor mange skattekroner der er brugt på integrationsprojekter i Danmark i alt? Fra start til nu.

Janne
Janne
15 years ago

Johansen

Dejligt at man i DF i Odense fastholder sin kritik af borgmester Jan-Boyer-sig-i-st√łvet. Borgmesteren (K) giver et meget godt eksempel p√• hvordan det konservative folkeparti j√¶vnt hen er n√¶segrus autoritetstro s√• snart det handler om religion. S√• er der trods alt mere spr√¶l i nogle DF’ere.

PerH
15 years ago

@Johansen “Du kan for s√• vidt have ret. Det er godt, at der kommer spotlight p√• Qureishys islamiske dagsorden. Problemet er blot, at mange danskere formentlig vil sl√• det hen, som v√¶rende en enlig svale. Flertallet er koran-tilbederne er jo moderate, det ved vi alle, ikke sandt?” Jeg betragter faktisk ikke Bashy Quraishy som egentlig islamist. Han er bare produktet af opdragelse i en uassimilerbar muslimsk offerkultur. Om flertallet af muslimer er moderat er af mindre betydning, hvis de alligevel deler islamisternes opfattelse af vantro som islamofobiske og fremmedfjendtlige. Jeg tror, at mange muslimers frustrationer mod det danske samfund i… Read more »

Johansen
Johansen
15 years ago

JensH

Det er også langt over min grænse. Borgmester Boyes knæfald er beskæmmende. Det er en svinestreg at gå i dialog med islamister.
Her lidt mere om, hvor DF står lige nu:

http://www.fyens.dk/article/1112091:Odense–DF-truer-stadig-Jan-Boye–efter-moskesag

Du kan selv se, hvornår sagen biver afgjort.

PerH

Du kan for så vidt have ret. Det er godt, at der kommer spotlight på Qureishys islamiske dagsorden.
Problemet er blot, at mange danskere formentlig vil slå det hen, som værende en enlig svale. Flertallet er koran-tilbederne er jo moderate, det ved vi alle, ikke sandt?

PerH
15 years ago

@johansen Jeg synes nu ikke, Bashy Quraishy burde forlade Danmark eller skrue ned for sine aktiviteter. Jeg vil tv√¶rtimod h√•be, at han forts√¶tter, thi det er en gave til dem, der √łnsker sandheden frem. Jeg foretr√¶kker den dj√¶vel jeg kender frem for en glattunget Tariq Ramadan. Grunden til at vi ikke har oplevet et backlash mod islamiseringen er kun at flertallet af muslimer ikke siger hvad det t√¶nker. Hvis alle var lige s√• √¶rlige som Bashy, var det bare om at l√¶ne sig tilbage og nyde underholdningen. Faktisk vil jeg for en gangs skyld √łnske, at DR er lidt aktiv… Read more »

JensH
JensH
15 years ago

@Johansen

Om det er et borgerligt eller r√łdt bystyre der sidder og holder oph√łrsudsalg i forhold til islam kan vel komme ud p√• et. Resulatat bliver det samme, nemlig at byen bliver mere og mere islamiseret.

Jeg ville i den (h√•bl√łse) situation fortr√¶kke, at statuere et eksempel med Jan Boye, og s√• h√•be at det sender en klar besked, ikke bare til Odense-borgerne, men til hele landet: NOK ER NOK!!!

Victor
Victor
15 years ago

Vist tid for lidt oppo research: Poem anklages for millionsnyd Paraplyorganisationen POEM har fusket med sine medlemstal og skaffet sig millionst√łtte p√• delvis falsk grundlag, skriver Ekstra Bladet, men det afviser POEMs formand Bashy Quraishy. Af Oppustede medlemstal og forsvundne foreninger. Det er if√łlge Ekstra Bladet virkeligheden i Danmarks st√łrste paraplyorganisation for etniske minoriteter, Poem. Efter at have ops√łgt Poems 32 medlemsforeninger konstaterer Ekstra Bladet, at mindst 12 af medlemsforeningerne enten er lukket, er uden aktivitet eller n√¶gter at have noget med Poem at g√łre. Millionst√łtte Fuskeriet er alvorligt. P√• baggrund af foreningens medlemstal har Poem gennem √•rene f√•et millioner… Read more »

johansen
johansen
15 years ago

JensH Jeg er i syv sind. Kommer de r√łde til igen – det kan jeg n√¶sten ikke b√¶re. P√• den anden side har alle partier fraset DF her i sommer vedtaget genindf√łrelse af modersm√•lsbaseret undervisning i folkeskolerne. Endnu et kn√¶fald i godhedens navn. Det under en en borgerlig borgmester. Ufatteligt hvad man fejer ind under tolerancens banner. Stormosk√©, politisk tale i Islamisk Trossamfund, modersm√•lsbaseret undervisning, halal sv√łmmetider i en offentlig sv√łmmehal (alts√• √•benlys diskrimination af m√¶nd), islamiske spiseregler p√• flere folkeskoler, etc. Det er efterh√•nden sv√¶rt at finde afl√łb for sin frustration og vrede. Man kan ikke n√• at skrive… Read more »

Universalgeni
15 years ago

Er der nogen, der ved, hvormange at de tyrkiske s√¶rregler, der eksisterer endnu? Poul Nyrup dyssede sagen ned og vi fik aldrig slutningen p√• den historie…

Universalgeni
15 years ago

Jeg anbefaler en boykot af muslimer pga. deres holdning: islam. Uanset deres race, hudfarve eller nationalitet. Bortset fra nogle f√• hundrede, der kom til bla. B&W i 70erne, har vi ikke inviteret nogen af dem. Hovedparten er her som f√łlge af misbrug af familiesammenf√łringsregler og andre har plattet sig ind som fup-flygtninge. Og mange er her pga. de s√¶rordninger, EU har lavet med Tyrkiet og som fik dav√¶r3ende socialdemokrat Karen Jespersen til at fare i flint, da hun var socialminister for meget lang tid siden. Jeg synes, det er en fin handel, vi kan f√• med Bashy Quraishy. Muslimer boykotter… Read more »

JensH
JensH
15 years ago

@Johansen Jeg er enig med dig i, at valget mellem Anker Boye eller Jan Boye er et valg mellem pest eller kolera. Men alligevel mener jeg, at det ville sende et kraftfuldt signal hvis Jan Boye mistede sit flertal p√• Odense R√•dhus specifikt p√• grund af dhimmi-agtige optr√¶den hos salafisterne i Islamisk Trossamfund. Vi her p√• blogsf√¶ren ved jo godt, at islamisterne dagligt vinder sm√• sejre der betyder at islam f√•r yderligere indpas i det offentlige liv her i landet. Hvis Jan Boye mistede sit flertal udelukkende p√• grund af hans moske-bes√łg og moske-planer, s√• ville det alts√• sende en… Read more »

johansen
johansen
15 years ago

Steen

Jeg s√• ham til fejringen af Israels 60 √•rs f√łdselsdag i maj. Der s√• han noget aff√¶ldig ud.
At samarbejde med Quireishy eller stenings-Petersen er absolut ikke anbefalelsesværdigt. Det skal man til enhver tid afholde sig fra. De har begge en tarvelig agenda.
When you dine with the devil you need a very long spoon.

JensH
JensH
15 years ago

“Og ja, Jens, jeg tror heller ikke Melchior er repr√¶sentativ l√¶ngere.”

???????? Mener du ikke Johansen???

johansen
johansen
15 years ago

JensH

Jeg er helt enig i din holdning.
Jan Boye er med sin politiske tale i Islamisk Trossamfunds mosk√© g√•et islamisternes √¶rinde. Det er hvad en borgerlig borgmester i Odense kan pr√¶stere. Appeasement. Man gr√¶mmes. Mit blodtryk er forh√łjet for tiden.
Den anden borgmesterkandidat, der er i Odense er Anker Boye, og han er socialdemokrat. Det er et valg mellem pest og kolera.
Hovedet er lagt i bl√łd ūüôā

Balder

Nu er Bent Melchiors holdning heldigvis ikke repr√¶sentativ for de danske j√łder. Melchior er desv√¶rre en dhimmi.

Janne
Janne
15 years ago

Til Balder

J√łder kan og skal ikke klandres for at Bashy anbefaler muslimske lande at boykotte Danmark. Jeg som dansker kan og skal heller ikke klandres for at det danske Socialistisk Folkeparti anbefaler boykot af Israel. Den anbefaling er mig meget imod.

Balder
15 years ago

‘Rigtige venner’

Bent Melchior og Bashy Quraishy bygger bro mellem j√łder og muslimer

På samme side:

J√łdisk muslimsk dialog Af Linda Herzberg (Bent Melchior og Abdul Wahid Petersen, som desv√¶rre ikke kunne deltage, st√łttede begge op om arrangementet og gav deres velsignelser.)

JensH
JensH
15 years ago

Nu m√• vi jo s√• h√•be DF’erne i Odense st√•r fast. Denne ‘konservative’ dhimmi-borgmester kunne fortjene en l√¶restreg:

http://www.information.dk/telegram/171040

Janne
Janne
15 years ago

Hvad med de 500.000 vælgere der har stemt på Dansk Folkeparti sidst vi havde valg? Hvis DF skulle kunne trues til at stoppe (som vi har set det med avistegnere og andre der på grund af trusler er stoppet med at bruge deres demokratiske ytringsfrihed), mon så ikke der opstår et nyt tilsvarende parti? Skal de 500.000 også boykottes evt. sendes ud af Danmark eller hvad har manden tænkt sig?

Janne
Janne
15 years ago

Mon boykotten så også skal gælde dansk ulandsbistand?

John F.
John F.
15 years ago

Quraishy udviser et tidligere ukendt niveau af misinformation omkring Danmark og danskernes relation til religioner der er forskellige fra Den danske Folkekirke. At alle former for ekstremisme er u√łnskede elementer i danskernes √łnsker for gensidig forst√•else er tilsyneladende uforst√•ende for ham, og det er egentlig synd for de mange muslimer der f√łler Danmark som deres f√¶dreland og udf√łrer et dagligt produktive arbejde for at integrere sig i det danske samfund, kan bliver sat i b√•s med ham, som han √łnsker. Der er heldigvis mange positive kr√¶fter med en anden tro, men manglen p√• accept og respekt for demokratiets spilleregler hos… Read more »

*
*
15 years ago

Khader om Bashy:

“Khader: Quraishy er landsforr√¶dder

Offentliggjort 06.11.08 kl. 09:40

Det er ikke just de positive ord, der st√•r i k√ł i partileder Naser Khaders mund, n√•r talen falder p√• den danske integrationsdebatt√łr Bashy Quraishy. Quraishy er if√łlge Khader en fupmager med et tvivlsomt generalieblad, der for EU-midler rejser EU tynd for at sprede negative historier om Danmark og danskerne.”

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1505863.ece

Tim Pallis
Tim Pallis
15 years ago

Lad nu stakkels Bashy Quraishy med med sit store hjerte for Israel v√¶re i fred. Han har s√•m√¶nd andet at t√¶nke p√• end den danske islamofobi og racisme. Se lige her om det nye debatforum, hvor han endelig kan folde sig ud og vise, at hans knaldr√łde muslimske hjerte banker for j√łderne. Det er bare os der ikke forst√•r en skid: Den j√łdisk-muslimske Samarbejdsplatform Mandag den 24. november kl. 19.30 holder vi i m√łdelokalet, Pile All√© 27, kldr. et debatm√łde om Den j√łdisk-muslimske Samarbejdsplatform. Indlederne vil v√¶re Bashy Quraishy, der er platformens initiativtager, Yildiz Akdogan, der er tyrkisk f√łdt socialdemokratisk… Read more »

johansen
johansen
15 years ago

Det er ved at v√¶re p√• h√łje tid, at Bashy Quaraishy forlader Danmark for good. Han er illoyal overfor Danmark og s√¶rdeles fjendsk overfor et demokratisk dansk parti. Hans sympatier ligger i Pakistan, hvilket hans Danmark-bashing tydeligt vidner om.

Tiden er inde til at boykotte Quaraishy!

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

Quaraishy, undv√¶r din l√łn i danske penge, og lev p√• en sten
-det synes jeg ville være en god idé.
At Bashy Quaraishy opfordrer sine muslimske lande til boykot
af Danmark igen er helt ude i hampen.
Hvad vil Quaraishy her, når han ikke vil Danmark ?
Vi ved da godt du er med i femtekolonne-virksomhed,
som gerne vil vælte Danmark.

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x