15
nov
Seneste opdatering: 17/6-13 kl. 2051
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I fire You Tube  afsnit fra WatchBerlin 11.11.2008. Broder har svært ved at være alvorlig uden at være munter, og svært ved det modsatte også, men det hele her er langtfra så pjattet, som det ser ud. Han er, som man kan se, ikke større end tobak for en skilling, men min alvidende jødiske  kilde fortæller  mig, at det ikke er helt ualmindeligt hos polske jøder efter århundreders underernæring. De måtte give køb på et hovede af deres højde, for at overleve, hvorimod de ikke synes at have solgt ud af indmaden. Broder fremviser sit slips, forklaringen kommer når jeg igen kan sidde  ved en desktop computer ( min video.) (foto © Snaphanen)

Krigen mod de svenske kvinder

Der har været afholdt en international konference om voldtægt på Århus Universitetshospital d. 14 og 15 november. Da den endnu ikke ses  refereret i  danske aviser, henholder vi os til Sydsvenskans referat “Stora skillnader i vården av våldtäktsoffer “, en overskrift der i en sund, velforvaret presse ville have lydt: “Enorme forskelle i nordiske voldtægsttal, hvad er grunden?.” Avisen angiver de  nordiske tal således:  “4.749 våldtäkter anmäldes i Sverige i fjor. Motsvarande siffra för Norge är 945 och för Danmark 566″. Hvis tendensen for de første  tre kvartaler 2008 holder (3 .880 anmeldte), vil Sverige passere 5000 anmeldte i år. Alene Skåne  har med 515  omtrent  lige så mange voldtægter  som hele Danmark. Stockholm har med 1. 306 i 2007 over dobbelt så mange som hele  Danmark.

Det kan nok undre, hvis ingen på konferencen har studset over de tal. Er det ikke videnskabeligt  interessant, at Sverige  har godt otte (8!) gange flere  anmeldte voldtægter end Danmark ?  Sydsvenskans  Bibi Häggström skriver:  “När en våldtäkt begås här i Århus hamnar den alltid på tidningarnas förstasidor med stora bokstäver. Alla pratar om den. Utom offret, som känner sig isolerad, ensam, smutsig och sårad.” Nu er det måske ikke så underligt, at Sverige med 14.2  voldtægter om dagen, efterhånden kun omtaler dem i firelinjede  notitser, også selv om 11 % af dem er gruppevoldtægter. Så meget desto nemmere, da aviserne  heller ikke bruges til at offenliggøre  gerningsmændenes signalement, hvorved voldtægt i Sverige  i  praksis er fuldstændig straf- og risikofrit for forbryderne. Hvad siger de om det på Center for Voldtægtsofre i Århus ? I Sverige siger de tys-tys, man kunne  så nemt “stigmatisere” et par patriarker.   Kilde: BRÅ.SE  Anmälda brott (hvis man synes  overskriften er for bombastisk, modtages ændringsforslag gerne. Jeg kan ikke komme  på en anden.)

Når afværgelse af forældres drab på pigebørn er en succeshistorie

– vel at mærke i vores eget samfund – så har vi reelt opgivet at bevare alt hvad der var blevet opbygget i løbet af det 20. århundrede. Jeg ved ikke hvordan en historie som denne fra den kulturradikale/socialdemokratiske Berlinger bliver læst i almindelighed, men for mig er den dybt forstemmende. Bundlinjen er blevet sænket, førmoderne barbari er blevet accepteret, og udsagn som ‘skik følge eller land fly’ en håbløs atavisme fra denne svundne tid. En indsats der må resultere i millionomkostninger for den danske stat, og hvor succesen måles ved at forældre ikke slår deres pigebarn ihjel, er den nye virkelighed i den globaliserede verden som udvikler sig med rivende hast, og som vi ikke skal være så snævertsynede afvisende over for, og som de har meget bedre forståelse for i Sverige og Storbritannien. Vandet i gryden varmes lige så stille op, og intet vælgerflertal vil nogensinde slå i bordet og kræve stop for vanviddet (LFPC).

Flere fagfolk peger på tværkulturel konfliktmægling som et godt redskab i forebyggelsen og håndteringen af æresrelaterede konflikter mellem unge kvinder med indvandrerbaggrund og deres familier.

En pige med indvandrerbaggrund havde forelsket sig i en etnisk dansk dreng. Hendes familien afviste blankt forholdet og reagerede ganske voldsomt. Det kunne være endt galt, men via en mægler med kendskab til forældrenes traditioner og kultur fik parret lovning på, at forældrene ikke ville opsøge dem. I dag, halvandet år efter, er de gift, har det godt, og pigen er langsomt begyndt at have kontakt med sin familie igen.

Og det er langt fra den eneste sag, hvor såkaldt tværkulturel konfliktmægling har afværget, at en konflikt mellem piger og familier med etnisk herkomst eskalerer og i yderste konsekvens ender i tragedier. Specialkonsulent Farwha Nielsen fra Landsorganisationen af Kvindekrisecentre (LOKK) udviklede konceptet for seks år siden og har selv udført godt et halvt hundrede mæglinger. Sidste år alene mæglede hun i tyve sager, hvoraf nitten endte positivt med genoprettede relationer.

»Eksempelvis i utroskabssager, som ifølge sharia-lovgivning er noget af det værste, har jeg ikke et sekund været i tvivl om, at havde vi ikke mæglet, så havde pigen ikke overlevet. Der er jo ingen garantier, men min erfaring er, at familierne overholder aftalerne,« fortæller konsulenten. […] Mægling kan afværge æresrelaterede tragedier

Dansk Folkeparti indstiller Kurt Westergaard til Europarådets menneskerettighedspris

Dansk Folkepartis EU-ordfører Morten Messerschmidt vil indstille den forfulgte karikaturtegner Kurt Westergaard til Europarådets menneskerettighedspris, fordi netop Kurt Westergaard om nogen har vist sig værdig til at modtage den.

”Det er desværre blevet glemt, at Kurt Westergaard også har benyttet sin ytringsfrihed til at vise, at muslimer bør adskille religion og politik. Det, som nogen har betegnet som hån og spot mod muslimernes profet, har desuden været Westergaards eget bud på, hvordan muslimer bliver en del af det folkelige danske fællesskab, siger Morten Messerschmidt.

”At Kurt Westergaard så samtidig har betalt den næsthøjeste pris, noget menneske kan betale, for at bruge sin ytringsfrihed, berettiger kun yderligere til at modtage prisen. Uden ytringsfriheden ville menneskerettighederne ikke være det papir værdi, de er skrevet på, og hele den vestlige civilisation, der som den eneste har sat menneskets selvbestemmelse i centrum, ville styrte i grus,” siger Morten Messerschmidt.Menneskerettighedsprisen bliver uddelt på Rådets samling den 22.-26. juni 2009. DF pressemeddelelse, ikke online  endnu

Pamela Geller

Er føjet til blogrollen bla. som kvittering for at hun eksponer mine fotos i USA for et noget større publikum end de dansklæsende. Og fordi hun er sød og rar …og køn er hun sør´me også.
NEW DANISH CARTOONS: MO TOONS! MAN YOUR BATTLE STATIONS!

Tavshed er guld

ABs netafstemning baseret på 42.734 stemmer kl. 21.30, klik grafik

Vi sagde det fra starten: hvis Mona Sahlin holdt sin mund, ville  hun blive båret ind  i statsministeriet  i 2010 af den sædvanlige svenske S-tsunami. Men utak er verdens løn, hun begyndte at tale af karsken bælg og glemte helt hun kun var  blevet S-leder på 4 eller 5  afbud. Førstevalget, den begavede  Anna Lindh, var  lovligt  undskyldt, Wallström ville hellere tjene problemfri millioner i Bryssel, LO- bossen Lundby Wedin ville heller  ikke, og da det jo skulle være en kvinde, nåede man endelig frem til Sahlin, der stod og sagde ja inden hun overhovedet var blevet spurgt.  Sahlin kan blive den  S-katastrofe, Sverige så hårdt behøver for at blive et normalt, europæisk demokrati. Et endegyldigt  punktum for over  70 års S-hegemoni.

Väljarnas förtroende för Mona som partiledare har aldrig varit så här lågt
Förtroendet för Mona Sahlin fortsätter rasa. Sahlin närmar sig Bush i popularitet . Det är nu nere på den lägsta nivån sedan hon valdes till  s-ledare.  Fritt fall, Sahlin

Tvivlsomt om Kjeld Holm vil opgive selvfedmen

Jeg tvivler i hvert fald. Man kunne vælge at trække på skulderen, fnyse foragteligt eller slå en hånlatter op over at meningsmaskinen Kjeld Holm efterlyser tvivl, og beklager at debatten “kører rundt i en evig ring”. Hvis jeg ellers kunne formå bispen til at tvivle, ville jeg indpode ham en lille gnavende orm der hviskede ham i øret at den ‘godhed’ han plæderer for (den i galgen hjemhørende tuneser) er på andres bekostning. Godhed i forhold til tuneseren er ikke et lille plus på universets godhedskonto; det er heller ikke et nulsums-spil – som om de alt andet end gode konsekvenser som selektiv omsorg for f. eks. tuneseren eller kirkebesættende ‘palæstinensere’ har for os menige danskere kan neutraliseres. Det kan de da heller ikke, og biskop Holm vælger derfor at ignorere os og de byrder vi pålægges (LFPC).

Fundamentalisme er et begreb, der for mange er blevet uløseligt knyttet til billedet af en islamisk selvmordsbomber med sort skæg. Men i biskop Kjeld Holms verden kan det også knyttes til de folkevalgte inde i på Christiansborg. For dansk politik er gået hen og blevet fundamentalistisk, hvor demokratiet er den store Gud.

– De fundamentalistiske tendenser er klart til stede i det politiske liv. Vi ser det igennem den danske terrorlovgivning, der udvides her og der og allevegne. Man laver en lynlov mod en uønsket asylansøger, der ikke engang er erkendt skyldig af en domstol. Kun af PET. Politikerne blander magtforholdene sammen, og det har mærbare konsekvenser, siger Kjeld Holm.

Slagsiden mod de danske politikere kommer oppe fra talerstolen til Værdipolitisk Netværks første konference om religionsfrihed, hvor biskoppen er inviteret med som taler. Han karakteriserer sig selv som “mentalt træt” af debatten om politik og religion, der kører rundt i en evig ring. Og han drømmer om en dag, hvor en dansk politiker tør stille sig op og bekende sig til tvivlen. […]  Dansk politik er blevet fundamentalistisk

‘Economic benefits of mass immigration are close to zero’, Lords told

Held og lykke med at “set an ‘explicit target range’ for immigration – and stick to it”. Vil det britiske samfund kunne holde til at dette vil betyde indgreb i forhold til konkrete mennesker, og hjerteskærende scener på tv? Bemærk også hvordan racisme-kortet ligger som en latent trussel i den engelske debat, et stigma man for alt i verden skal undgå at pådrage sig. Der er vi trods alt kommet længere. Storbritannien, der jo ofte fremhæves som et multikulturelt eksempel til efterfølgelse, plages stadig af en nedrig ‘Immanuel Goldstein’, en usynlig, subversiv fjende som arbejder i det skjulte for at kaste grus i maskineriet (LFPC).

Claims that mass immigration has benefited the economy have been ‘wildly overstated’ by the Government, experts said yesterday. Record levels of migration have brought virtually no economic benefit to Britain, the House of Lords was told. […]

Instead, it was worth just 58p each week on the living standards of the native population – about the price of a Mars bar.

Last night the authors of the report – including former Chancellors Nigel Lawson and Norman Lamont, Bank of England directors and captains of industry – were embroiled in a race row. Labour peers said it hinted at ‘racist views’ and did not recognise the contribution of immigrants to the UK. More than 700,000 have arrived since 2004, when former Soviet Bloc countries joined the European Union. Critics have warned that public services, including schools, hospitals and transport, have struggled to cope with the influx. […]

Any benefits had been ‘wildly overstated’ by ministers, he said in a highly-charged debate. He also reiterated the report’s finding that those on low pay, some ethnic minorities and young people looking for employment had lost out. Some had seen incomes fall because immigrants forced down wage levels. Lord Wakeham stressed that Britain ‘as a whole’ was not worse off because of immigration.

But academics have calculated that almost £8.8billion has had to be found to bolster the asylum system, teach English to new arrivals and treat illnesses. The report urged ministers to set an ‘explicit target range’ for immigration – and stick to it. […]

Labour’s Lord Haskel said ‘racist views’ could be detected in the report. ‘While I’m sure it wasn’t intentional, the impression is that the politics of the committee is antiimmigration,’ he said. ‘And, if they want, a reader can detect racist views in the paper.’ […] ‘Economic benefits of mass immigration are close to zero’, Lords told

Også i USA: Anstændige har det svært med tolerance og mangfoldighed

Gad vide om det er cirka lige sådan at skille sig ud fra fåreflokken i danske gymnasier anno 2008? Nå, jeg skal vist ikke sige for meget. I min gymnasietid var de få modige erklæret borgerlige en slags spedalske – og jeg var på den pæne side af hegnet. I USA lavede en elev et eksperiment for at teste reaktionerne på en McCain-t-shirt blandt skolekammerater, med ret så drakoniske forslag til sanktioner til følge (LFPC):

[…] “I was just really curious how they’d react to something that different, because a lot of people at my school wore Obama shirts and they are big Obama supporters,” Catherine told us. “I just really wanted to see what their reaction would be.”

Immediately, Catherine learned she was stupid for wearing a shirt with Republican John McCain’s name. Not merely stupid. Very stupid. “People were upset. But they started saying things, calling me very stupid, telling me my shirt was stupid and I shouldn’t be wearing it,” Catherine said.

Then it got worse. “One person told me to go die. It was a lot of dying. A lot of comments about how I should be killed,” Catherine said, of the tolerance in Oak Park.

But students weren’t the only ones surprised that she wore a shirt supporting McCain. “In one class, I had one teacher say she will not judge me for my choice, but that she was surprised that I supported McCain,” Catherine said.

If Catherine was shocked by such passive-aggressive threats from instructors, just wait until she goes to college. “Later, that teacher found out about the experiment and said she was embarrassed because she knew I was writing down what she said,” Catherine said.

One student suggested that she be put up on a cross for her political beliefs. “He said, ‘You should be crucifixed.’ It was kind of funny because, I was like, don’t you mean ‘crucified?’ ” Catherine said.

Other entries in her notebook involved suggestions by classmates that she be “burned with her shirt on” for “being a filthy-rich Republican.”

Some said that because she supported McCain, by extension she supported a plan by deranged skinheads to kill Obama before the election. And I thought such politicized logic was confined to American newsrooms. Yet Catherine refused to argue with her peers. She didn’t want to jeopardize her experiment.

“I couldn’t show people really what it was for. I really kind of wanted to laugh because they had no idea what I was doing,” she said.

Only a few times did anyone say anything remotely positive about her McCain shirt. One girl pulled her aside in a corner, out of earshot of other students, and whispered, “I really like your shirt.” […] Tolerance fails T-shirt test

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Vi skrev for ti dage siden i anledning af konferencen i Århus: […]

Magga
Magga
13 years ago

Janne

Har forsøgt uden held, men fandt en gammel artikel, som er ganske sigende.

Døm selv.

For mit vedkommende er jeg ikke i tvivl om, at forskeren fra Uppsala med det eksotiske navn fører os bag lyset, for der er ikke så stor forskel på voldtægtsmønsteret i Sverige og de øvrige nordiske lande – i dette tilfælde Danmark.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/226921:Kirke—tro–Bandekultur-bag-gruppevoldtaegter

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

EU er for meget i lommen på den muslimske verden.
Der er for mange indicier som peger derhen, selv Vivi
har skrevet om Euro-Med. og styringen fra det muslimske broderskab
på snaphanen og urias.

Såfremt EU mander sig op, og ignorerer den muslimske verdens reaktion, får Kurt Westergaard Europarådets Menneskerettighedspris
i dagene 22. – 26. juni 2009.
Jeg er selv spændt på udfaldet af lakmusprøven.
I modsat fald bliver jeg endnu mere skuffet over stormagten EU
end jeg er nu.

Johansen
Johansen
13 years ago

Egentlig utroligt og ubehageligt at svenskerne og de svenske politikere ikke vil have stillet mere skarpt på, hvem det er, der begår de uhyrlige voldtægter. Hvorfor må man ikke kende det etniske ophav? Hvorfor må man ikke få at vide om kvinderne er unge/gamle, etnisk svenske/udlændinge, etc. Hvem er det, som kan finde på at begå massevoldtægter? For at lave så massivt et overgreb, må man formode at personerne er temmelig syge i hovederne. Hvem har interesse i at skjule disse ting? Svenskerne må da have en interesse i at få dette frem i lyset, så de kan få opklaret… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

Hej Steen
Svenske tilstande på voldtægtsområdet er allerede hverdag i Israel – i al fald hvis denne egypter får sin vilje:
htt p://www.jihadwatch.org/archives/023515.php#comments
Samtidig med det kan vi læse disse historier i den britisk presse:
htt p://www.dailymail.co.uk/news/article-1083808/Caught-CCTV-The-murderer-carrying-victims-head-bag-London-bus.html
htt p://www.dailymail.co.uk/news/article-1080833/Six-months-bigamist-businessman-showed-wife-Gambian-wedding-DVD.html
htt p://www.yorkshirepost.co.uk/news/Muslim-killed-Catholic-girl-in.4684216.jp

Det er barbarisk, og jeg må indrømme min rest af sympati for muslimske kvinder er forduftet. De fortjener at leve i deres egne lande.

Janne
Janne
13 years ago

“Dansk Folkepartis EU-ordfører Morten Messerschmidt vil indstille den forfulgte karikaturtegner Kurt Westergaard til Europarådets menneskerettighedspris, fordi netop Kurt Westergaard om nogen har vist sig værdig til at modtage den.”

Godt initiativ. Det bliver noget af en lakmusprøve.

Janne
Janne
13 years ago

Magga

“Desværre har jeg ingen link, men jeg ved, at jeg flere gange har læst, at det langt overvejende er etnisk svenske kvinder, der bliver voldtaget.”

Vil du ikke prøve om du kan komme i tanke om hvor du har læst det? Det ville være meget relevante fakta at få frem her.

Janne
Janne
13 years ago

“våldtäktsepidemin” Bekvemt og ansvarsforflygtigende at kalde voldtægter mod kvinder for en epidemi, så er man dejligt fri for at gøre nogen ansvarlige for overgrebene mod kvinder. Og så behøver man heller ikke at undersøge hvad det er for mænd og hvorfor og hvor ofte de er voldelige og begår sexovergreb mod kvinder. I Danmark skal Fru Jensen vaccineres mod tørklæde- og islamofobi mener forskellige uddannelsessteder og politikere. Men hvad med de religiøse og voldelige overgreb der begås mod kvinder? Er det bare noget kvinder må finde sig i i det multikulturelle samfund? Er det etnicitet og religion og kultur der… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

@Janne -Det er der noget om. Og der er en pointé. Måske kan en anden snaphane finde tal og yderligere oplysninger herom. Der er uhyggeligt mange indvandrerkvinder som havner på krisecentre /kvindehjem, og mange heraf er blevet voldtaget af deres egne, og tæller dermed med i det statistiske materiale. Antallet er sikkert ikke specificeret ud, men er blevet sammenlagt som pærer og æbler blandet sammen. I kristne enklaver i f.eks. Levanten er kristne kvinder nødsaget til at iklæde sig muslimsk kvindedragt for ikke at blive voldtaget. -Jeg har et naivt håb om at det ikke bliver på samme måde for… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Væ victis – Ve de overvundne Desværre har jeg ingen link, men jeg ved, at jeg flere gange har læst, at det langt overvejende er etnisk svenske kvinder, der bliver voldtaget. Der er næppe nogen tvivl om, at det er reaktionerne her til lands, der indtil viderer har holdt antallet af voldtægter nede. Jyllands-Posten har i dag en glimrende leder, som nogen af jer måske er interesseret i at læse. Ikke at der er så meget nyt, men det er befriende at læse en klar tekst om, hvordan det er de forkerte, hånden holdes over. Hver eneste voldtægt er en… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Angående de mange voldtægter af kvinder i Sverige.

Vides det om de kvinder der bliver voldtaget er etnisk svenske eller om det er indvandrerkvinder der er blevet voldtaget? Vides det om de voldtagne kvinder var kvinder i tørklæde/burka eller om det var kvinder uden tørklæde/burka? Vides der noget om hvem der har voldtaget kvinderne og i hvilke områder der forekommer flest voldtægter?

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Grrr…den Politiske Korrekthed har gennem årene gjort det suspekt for danske mænd at gå til modværge mod muslimske aggressorer, samt hævde sit land. I Den Politiske Korrektheds optik, og i EUs og de radikale’s optik er Flygtninge/indvandrere ydmyge, og kan umuligt være aggressorer. Man må ikke længere offentligt råbe: Danmark For Danskere! -Hvem ellers? -Det lyder for militant og racistisk. Endskønt der på Hyrriet’s avishovede står: Tyrkiye Tyrklerindir. Det vil give ramaskrig hvis Jyllands-Posten eller Berlingske Tidende på samme måde på deres avishovede skrev: Danmark For Danskerne. Ve den besejrede (har glemt hvad der er på latin). Og sejrherren vil… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

For nogle år siden henvendte en journalist sig til en dansk professor med forstand på kønslivet. Han spurgte foruroliget, om det kunne tænkes, at danske mænd ikke var tilstrækkeligt oplyst om Viagra, siden de ikke anvender det så hyppigt som svenske og norske mænd.

Professoren brast i latter og svarede: Har du nogensinde mødt en svensk feminist?

🙂

Johansen
Johansen
13 years ago

Magga Sjovt du nævner Liza Marklund. Jeg har læst hendes bog “Forelskede sig til mareridt” og de følgende bøger om den svenske kvinde, Mia. Hun forelskede sig i en muslimsk mand. Han var ikke så rar, som han umiddelbart forekom. Den svenske kvinde bliver systematisk terroriseret af denne mand og hans venner. Den svenske stat kan ikke beskytte hende mod overgrebene og hun ender med at måtte søge asyl på den anden side af atlanten, i landflygtighed fra sit eget land. Det er tankevækkende med Liza Marklund, der selv har beskæftiget sig med voldsramte kvinder på krisecentre i Sverige, at… Read more »

Hanzi
Hanzi
13 years ago

Hvordan kan der være så kolossale forskelle i antallet af voldtægter i Norden? Selv Norge, som har en mindre befolkning end Danmark har markant flere voldtægter. Det er jo nok ikke, fordi danske kvinder er mindre attraktive. Men jeg kan huske under Nyrup at vi havde en del massevoldtægter i Danmark. Det var ligefrem på CNN. Det kan være, at det er VKO’s fortjeneste, at det er gået fremad på det punkt. Selv om jeg er uenig med VKO i visse spørgsmål, så har jeg i hvert fald ikke lyst til at eksperimentere. Jeg kan huske før 2001. Dengang Elizabeth… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Ja, Johansen, det er det niveau, vi er nede på.

Men hvor er de svenske kvinder i debatten bortset fra de åh så frelste Liza Marklund-typer?

Johansen
Johansen
13 years ago

Svenske kvinder betaler den ultimative pris for den muslimske masseinvasion

Det er meget tragisk med den eksplosive voldtægtsrate i Sverige. Måske lyder det lidt bombastisk, men er det ikke sådan historisk set, at når en fremmed magt/fjende invaderer et land, så er det først kvinderne som betaler prisen i form af voldtægt?
Det er vel en måde at vise, hvem der kontrollerer og råder? Og så samtidig et signal til det oprindelige lands mænd om, at de ikke formår at beskytte deres kvinder mod de invaderende styrker.

Zonka
13 years ago

Det positive ved denne netafstemning er det høje stemmetal som Sverigedemokraterne får, det er nogenlunde samme stemmeandel som DF får herhjemme – Desværre kommer det 10-20 år for sent i Sverige!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x