30
nov
Seneste opdatering: 1/12-08 kl. 0223
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Religionsdialog med herrefolket:

One thousand Christians were today trapped inside the Coptic Orthodox Church of the Virgin Mary in West Ain Shams,Cairo, after more than twenty thousand Muslims attacked them with stones and butane gas cylinders. The Church’s priest Father Antonious said that the situation is extremely dangerous. –  The Muslim mob that attacked the church blocked both sides of the street and encircled the church building, broke its doors and demolished its entire first floor. The mob were chanting Jihad verses as well as slogans saying “we will demolish the church” and “We sacrifice our blood and souls, we sacrifice ourselves for you, Islam”, while the entrapped Christians chanted “Lord have mercy”.When the security forces tried to disperse the mob, they went to nearby homes and shops owned by Christians, and were armed with sticks, butane, knives and other sharp objects. Witnesses said the mob included children from as young as 8-years old to men of over 50-years old, in addition to women. 20,000 Muslims Attack a Church in Cairo,   Voice of the Copts:  Muslims Attack a Coptic Wedding In Cairo

Smiskende tale fra saudi-arabisk minister

Et spøgelse går gennem verden: Ønsket om at se tegn i måne og stjerner på at det går fremad, og at jihads løve snart vil græsse med kuffarlammet. Når ønsker bliver tilstrækkeligt intense har den kritiske sans det med at træde i baggrunden. Således også med denne historie med velkendt pludren af plusord fra saudi-arabisk hold. Hjemmesiden her ser ud til at være italiensk og katolsk, men alligevel – eller derfor – fornemmer man ingen som helst redaktionel distancering til de indholdsløse forsikringer: “moderate Islam, which promotes tolerance” – er dette på lige vilkår, eller er det den stærke herrefolksreligion der udviser tolerance på dhimmivilkår, jfr. Koranen 9:29? Er målet med “terrorisme” det samme som for denne “moderate Islam”? Er der nogen fortrydelsesmulighed i denne glade “moderate” islam? Jeg tager ikke denne sleske tale alvorligt før der som en goodwillgestus er opført en domkirke, en synagoge, et hindutempel og en pagode i Mekka. Via Gates of Vienna (LFPC):

Riyadh (AsiaNews) – An urgent appeal from the Saudi interior minister to teachers and students, to eradicate extremism and spread the teaching of moderate Islam, which promotes tolerance. […]

“I have told King Saud and Imam Muhammad bin Saud universities some Saudis were drawn into terrorism and how we can solve this problem,” said the minister, as quoted by the Saudi Press Agency. Prince Naif has launched an online video channel for the universities, intended to combat distorted opinions and ideas.

The minister’s objective is to highlight the role of Muslims in spreading the message of Islam in a convincing way. “Islam is a way of life that conforms to man’s nature. It’s suitable for all ages and places.” Teachers and students should make their contribution to resolve the problems and crises facing humanity. […] Saudi minister: teachers and students, reject extremism

»Det handlar egentligen om danskarnas egen dåliga självbild«

TTELA tar kontakt med Kristina Olsson, danska Politikens Sverigekorrespondent, som tidigare skrivit om just skillnaderna i svensk och dansk invandrings- och integrationsdebatt.
– Nej, det är ju svårt att tänka sig en liknande artikel med så dålig fakta- och källkontroll i DN Debatt, säger hon.
– Men i Danmark är det okej att säga precis vad som helst i dessa frågor och det höjs inte längre på ögonbrynen kring det. Tidningarna är också mycket mer politiserade, även på nyhetsplats, i dessa frågor och Jyllands-Posten är invandringskritisk. Och detta gäller Sverigebilden i övrigt.  Hon refererar en artikel i danska Weekend-Avisen där det nyligen påstods att det brinner en svensk skola varje dag och i danska medier beskrivs prostitutionen som minst lika omfattande som i Danmark, trots att fakta talar för motsatsen. I Sverige som helhet påstås våldtäkt av kvinnor vara ett stort problem jämfört med andra länder.
Man bryr sig inte så mycket om fakta. Det handlar egentligen om danskarnas egen dåliga självbild, där Sverige får stå för det som man vill utmåla som dåligt.Trollhättan framställs som skräckexempel i Danmark om  Morten Uhrskov Jensen: Trollhättan i Danmark

Det er ikke værst at komme lidt i psykoanalyse hos en Politiken korrespondent , men nu handler dette om noget mere konkret end psykologi og  “selvbilleder”, nemlig kendsgerninger. Den virkelighed, der kan mærkes på gaden og aflæses i statistikker.  Prostitutionspåstanden har jeg aldrig set i en dansk avis, den lyder som opspind,vås eller gætværk. Men  ER voldtægt et enormt og kronisk stigende problem i Sverige, eller ej ? Er det adskillige gange  værre end i Danmark  og Norge, eller ej ?  Passer nedenstående eller passer det ikke ? Hvem der beskæftiger sig med virkeligheden og hvem der udlægger røgslør og psykologiserer, kan enhver selv afgøre, Politikens læsere  undtaget.

Skolbränder i Sverige:
2004: 342 bränder, varav 164 klassade som anlagda.
2005: 445 bränder, varav 209 klassade som anlagda.
2006: 505 bränder, varav 250 klassade som anlagda.
2007: ej sammanställt, men troligtvis fler än 505.  Folket.se

Da nu snakken er faldet på Trollhättan, var det interessant  at gå ind på BRÅ.SE og se hvordan kriminaliteten er  i en svensk kommune, der er på omtrentlig størrelse med Helsingør eller Fredericia. Det var forrsten i Trollhättan at anklageren Barbro Jönssons rækkehus blev udsat for et bombeattentat for et år siden. Den lokale maffia brød sig ikke om hendes virksomhed. Anmeldte forbrydelser 2007:

Våldsbrott:  650
Dödligt våld:   1
Misshandel inkl.grov:  527
Grov kvinnofridskränkning:   19
Våld mot tjänsteman:  34
Våldtäkt inkl. grov:   30
Hot-, kränknings- och frihetsbrott:  815
Rån inkl. grovt:  32
Skadegörelse (inkl. mordbrand)  929
Vapenbrott:  64

Sammenligningsvis havde  Helsingør og Fredericia de tre første kvartaler 2008 hver 4 anmeldte voldtægter. DE havde tilsammen ét tilfælde af særlig alvorlig vold, og 9 tilfælde af alvorlig vold.

 Is Mumbai really anything new?

Just since the September 11, 2001 bombings that killed over 3000 Americans, radical Islamists have carried out over 11,000 terror attacks worldwide.  While they were not the first to use suicide bombers or hijack airplanes, Islamists carried both to new heights as their principle weapons of terror.  They have blown up schools and students, driven busses into crowds of people, set off terror bombs on public transportation and elsewhere in dozens of countries throughout Asia and Europe.  Their leaders openly call for genocide against Jews and Hindus, and their followers are trying to carry out those calls.  Wherever they have had the power to do so, they deliberately destroy religious shrines and houses of worship and brag about it as step in destroying other faiths or variants of Islam.  And then they have the gall to claim that these things were done because they were angry at some perceived offense, frustrated at their current living conditions, or defending their own warped conception of human rights.  So, while terrible, are the events that unfolded in ten locations across Mumbai anything new or surprising?  Did the terrorists do anything they have not promised us they would do? –

Analysts network.  På DR 2 fyldte den Pakistansk-engelske forfatter Tariq Ali Jes Stein Petersen med en gang øregas: Det er Vestens skyld, Irak, Afghanistan, Israel, Islamofobi osv. osv. – video 30 min. Den histore har stadig sine europæiske abonnenter. De stiller ikke spørgsmålet: Hvem er  endnu ikke kommet i konflikt med islam og hvad bør man udlede af det ? Se også Amir Taheri   : Jihadists see ” Mumbai invasion” as a triumph Brit hate preacher glorifies Mumbai terroristsMODEST PAN-ARAB AND JIHAD MEDIA ATTENTION ,     Scene of Unimaginable Carnage Inside Taj Majal Hotel

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

»Gud er Stor« arabisk kampråb. Det er noget man må lære at vænne sig til, selv om ens blod fryser til is. Kopterne har Muhammed-krise næsten hver dag i 1400 år. Selv da Ægypten havde Britisk overherredømme havde Kopterne det ikke let. Jyllands-Posten har skildret Kopternes tilværelse,og den historiske baggrund for deres vanskæbne. Selv det at slæbe en sæk cement ind i en Ægyptisk Kirke, for at reparere den, kan give anledning til optøjer. Muslimerne har set at ikke-muslimerne er splittede. Det er som Martin Niemöller sagde, at da Nazisterne tog politikerne greb ingen ind, da nazisterne tog de intellektuelle… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago


-Klart! Tak for at minde mig om linket til »The Third Jihad«.
Jihad hjemmesiderne ekhlaas.cc og lignende viser ønskebilleder af
New York, Washington, London, samt andre storbyer jævnet med jorden
med A-bomber.
Og det fordi man er ikke-muslimer.
Hvor havde Glistrup ret i, at islamisterne er verdensforbrydere
og verdensødelæggere.
Selv forbrydelse mod menneskeheden vil der ikke være nogen instans
til at drage Jihad-Gladiatorerne til ansvar for.
Det er grumme ting som lurer i horisonten.
Næsten som H.G.Wells filmatiserede science fiction roman:
Things to come (1936).

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Jihad Gladiatorerne i Mumbay ville dræbe 5.000 indere og vesterlændinge.
Det var en relativ lille styrke, som kæmpede som løver, og med smil
på læben i tilfælde af, at skulle de falde i kamp,kunne de komme i paradis.
Det er næsten ikke til at holde ud, at tænke på hvis der var
mange flere til en terror aktion i en større by.
Den eneste overlevende terrorist efter angrebene i Mumbay,
den 21-årige Mohammad Ajmal Qasam har fortalt de indidke myndigheder, at målet var et nyt 11. september.
Link hertil :
http.//ekstrabladet.dk/nyheder/krigskatastrofer/article1091805.ece

Magga
Magga
13 years ago

Apropos MSM er det dog ganske utroligt, som Bonnichsen fortsætter. Hvis ikke det var fordi jeg mener at have hørt, at han er sønderjyde, ville jeg have troet, at hans stædighed skulle relateres til en begyndende demens. 😉

http://politiken.dk/politik/article605379.ece

PeterK
PeterK
13 years ago

Ville MSM mon acceptere hvis de undertrykte kristne i Ægypten blæste Cairo Hilton i stumper og stykker, eller minerede Sphinxen, og bede Ægypten respektere et forfulgt mindretal?

Nok ikke. Der ville sikkert være en omtale, der står i total modsætning til den tavshed, skandalen omkring den koptiske kirke i Cairo omgærdes med.

Pegi
Pegi
13 years ago

Hvis Mumbai-terroren handlede om “undertrykte” indiske muslimer, som flere medier og eksperter påpeger, hvorfor så angribe et jødisk center? Indiske jøder er næppe i stand til at undertrykke indiske muslimer ved andet end deres blotte tilstedeværelse.

Pegi
Pegi
13 years ago

Islamister er per definition racister, og vesten bør snart konfrontere Saudi Arabien med ønsket om kirker, moskeer og templer.

Andersen
Andersen
13 years ago

Det er ikke noget stort problem, og I kan vel flytte de indlæg, som ender forkert og i spamfilteret uden at være spam. 🙂

LFPC
13 years ago

Helge: Det sker en gang imellem at kommentarmuligheden forsvinder fra en postering. Har ingen anelse om hvorfor, men nu er den åbnet igen.

Pegi
Pegi
13 years ago

Politiken er så belastende. Så hadefuld. Så fordomsfuld.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Homer var genial med legenden om den trojanske hest i Illiaden. -Den første kendte skildring af femte-kolonne-virksomhed. Det ser ud til historien gentager sig, hvis man ikke kan sige fra. Politisk Korrekte, selvgode, toneangivende politiske ledere samt øvrighed, har selv været med til at trække “Den Trojanske Hest” (her: muslimske flygtninge/indvandrere) ind i byen (her: (vest)Europa)). Den jævne befolkning blev kaldt racister, hvis man protesterede. For danmarks vedkommende, begyndte det med 30 gæstearbejderfamilier i 1964. Ret mig venligst, hvis udsagnet er faktuelt forkert fra DR2 dokumentar om indvandringens historie. Det slog mig med hvilket sammenfald, da Bettina Meisner i et… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x