18
dec
Seneste opdatering: 19/12-08 kl. 2021
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg ville vædde i mandags, på at det blev sådan her. Men mine odds var for gode, ingen ville. Man skal ikke  være  professor eller eksamineret swedolog, for at se det komme.  Alligevel må man indstille sig på, at dette blot er begyndelsen. Lige  nu er det “Antifascister” og nogle radikale islamister,  men de  leger med ilden. Men de kan sætte  ild til noget, der er  betydeligt værre. I årevis  har vi vidst, at Sverige  sad ovenpå krudttønde. Den ryger i luften i etaper, det skal man ikke spøge med. Men det  er i  virkeligheden slet ikke nogen nyhed, selvom mediehyænerne lader som om : Ups, hele Malmø blev Stein Bagger  overnight. Hvor kom det fra ?  Ud med  TT, SVT, SvD, AB, DN, KvP, Metro, SR og alle  journalistuniversitetsdimittenderne. Havde de gjort deres job i 25 år, var det aldrig kommet hertil. Men det er langtfra første gang.   Dette er ni år siden : SVT 2, 1999,  Malmø  er blevet en tikkende  bombe.   Nu er det kun at afvente det næste og det næste. Det kommer helt af sig selv. Malmø, en skamredet by i provinsen, forladt af Stockholm og Gud og hvermand og særligt af  Europas mest uduelige og fejge politikere. Politikere der synes at have givet fuldstændigt  op for mange, mange  år siden. Det gode spørgsmål  er: hvorfor svenskerne ikke  har smidt dem på porten forlængst. Det kræver en længere afhandling, men pressen er en sikker hovedaktør i den. Man skal ikke  hoppe  på dens, eller for eks. danske Politikens  bortforklaringer. Malmø er en fremadskridende, ustoppelig tragedie, der ikke kan bortforklares af hverken  svenske  eller  danske meningsmaskiner. De der prøver, stempler sig selv som intellektuelle svindlere, der  bortser fra det, der ikke passer dem.  Historien vidner imod dem, ikke denne blog. Malmø er  historien om en alt, alt for fourudsigelig katastrofe. På  Københavns og Malmøs rådhuse sidder  derriere-garden,  røven af fjerde, vellønnede dialog- division, og spørger “Hvad ramte os?”  Befolkningen har vidst det i årevis. Og det hele kommer til at gentage sig i aften, og i morgen aften.

rosengruff448

 – Det var jätteotäckt! För ett ögonblick så kändes det som om jag inte var i Sverige, berättar hon. 100 poliser arbetar just nu med att lugna ned stämningen i Rosengård. De anlagda bränderna och stenkastningen mot polisen har pågått sedan i eftermiddags.Oroligheterna på Ramels väg i Rosengård i Malmö blossade upp igen på torsdagskvällen med nya vågor av stenkastningar och bränder. Polisen gick ut med ett zonlarm om att inga kvällsarbetande poliser i Skåne fick gå hem. – Dessa oroligheter är inget som skapats idag. Det är problem som vuxit fram under 10 – 20 år, säger Behrang Miri.   Våldsamma upplopp i Malmövideo ,  Brandmännen hindras av dödshot, stenkastning och raketer :   Stenkastningen och raketbeskjutningen mot brandmännen i Rosengård i veckan är bara de senaste i en rad attacker. Hot och våld mot räddningspersonal ökar. Samtliga storstadslän är drabbade, och fenomenet sprider sig i landet. Fotograf Drago Prvulovic, har varit på plats vid oroligheterna i Rosengård. – Det var livsfarligt. De slängde sten på fotograferna också,  Bloggen Mina Tankar, foto og video

 

 SVT Debatt  “En tickande bomb”

Se debatten om moskébråket i Rosengård, som fortsatte direkt efter sändningen. Med bland andra Mustafa Alshawi, Bejzat Becirov och ungdomar från källarmoskén på Ramels väg. SVT Debatt

De tar lagen i egna händer

 De tar lagen i egna händer. Beväpnade med stilettbatonger och basebollträn ska de jaga ungdomsgängen som misshandlar och rånar deras barn.Ett 20-tal pappor ingår i Limhamn-Bunkeflos medborgargarde.
Organisationen och strategin håller på att formas. I februari räknar initiativtagarna med att kunna rycka ut för att skydda stadsdelens egna ungdomar.  […]

Han är något överraskad över det positiva gensvaret, från äldre som är rädda för att gå ut, från kvinnor, ungdomar och vanliga hederliga svenskar. – Styrkan kommer nog att växa ytterligare tills vi kommer i gång, tror Hans. Vi har förfrågningar från hela stan. Alla i medborgargardet är anonyma utåt. De affischerade ett inledande och välbesökt stormöte. Sedan har kontakterna spridits från mun till mun. Om deras ungdomar förföljs, utsätts för hot eller attackeras ringer de bara gardet som blixtsnabbt agerar efter en färdig plan, beroende på varifrån nödropet kommer. – Tar vi någon eller ett helt gäng på bar gärning kommer de inte att slippa lindrigt undan, säger Hans och berättar om de tillhyggen gardet har i sina bilar, basebollträn, golfklubbor och annat. Expressen

(Limhamn-Bunkeflo – sydlige Malmø)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Ps

Det lader til at Hjemmeværnet og Jægerkorpset i al stilhed har samarbejdet om uddannelse af udvalgte Hjemmeværnssoldater, så disse kan sættes ind som opbakning for de specialenheder vi har .

Jeg nævner dette i forbindelse med den træning som de unge får via gadekampe med politiet.

Forøvrigt vil jeg da her ikke undlade at opfodre folk til at melde sig ind i den nærmeste Skytteforeninge !

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

David Mettstein Jeg er sikker på at ikke alle vores egne unge er tabte til den psykopat-dyrkende islam. I det øjeblik det går op for dem, at det de har indladt sig på vil bringe dem levemåder som de ved selvsyn kan er fare i Mellemøsten tvivler jeg oprigtigt på de vil finde dette attraktivt. De render rundt som autonome og hvad ved jeg – og kan gøre det de gør fordi, de bl.a. ved at de har et socialt netværk til at samle dem op. Det er hvad de indtil dato har erfaret. Men også dette udemærkede system vil… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Det bliver ikke den sidste borgergarde, man ser i Sverige.

Elefanten
Elefanten
13 years ago

Hvad går der galt i Sverige?
Sverige har en helt anden debattone, partisammensætning og fremmedlovgivning. Sverige har ingen Flemming Rose, Kurt Westergaard eller Lars Hedegaard.

Alligevel bliver det kastet med sten og benzinbomber. Svenskerne må alligevel havde begået en eller anden fejl, som vi andre ikke kan se.

Per N
Per N
13 years ago

Vidioen efter mødet viser igen og igen disse unge der siger at DE har det dårligt på grund af de ikke kan få en uddanelse, ikke få job ect. Det er de andres skyld, der er ingen der kan se at det er deres og ingen andres skyld, bid tænderne sammen og bliv voksen, sikken en gang skvatpisser, men vi ser det gang på gang, undskyldningen for ikke tage vare på sine egne handlinger, og godheds industrien har de hver gang i rykken, så hvorfor gøre noget selv. Den sikkert gode politiman, siger jo også, at vi prøver også at… Read more »

Højrebladet Komet
Højrebladet Komet
13 years ago

mht. Rosengårds jihaden, så er det sjovt at de følger den franske intifadas spor. Først laver de optøjer for moskéen. Dernæst er det optøjer fordi politiet har været for hårdhændet imod en 10-årig. Imorgen bliver det sikkert fordi politiet har slået en gammel muslimsk mand. Nogle gange tænker man om optøjer er en form for muslimsk værnepligt? Sidder forældrene bare derhjemme og er stolte over deres børn kæmper for islam? Hvem lader sit 10-årige barn gå på gaden under optøjer? Såfremt der kommer borgerkrig i fremtiden, så har demonstranterne desværre fået træning i urban warfare. De bliver dygtigere og dygtigere,… Read more »

LFPC
13 years ago

Der er lignende tendenser til konvergens mellem de forskellige værn i USA, hvor der dog er tale om muligheden for optøjer i forbindelse med den økonomiske krise:

Ariz. police say they are prepared as War College warns military must prep for unrest; IMF warns of economic riots

Så vidt jeg ved er tanken om brug af militærstyrker mod egen befolkning ellers utænkelig i USA, men vel også i europæiske lande?

JensH
JensH
13 years ago

Dansk politi udlåner special-køretøjer til kollegaerne i Malmø:

http://www.berlingske.dk/article/20081219/verden/81219073/

Man kan frygte, at dette blot er begyndelsen til den assistance de Danske sikkerhedsstyrker bliver nødt til at yde de Svenske ditto. Og jeg bruger bevidst ordet “sikkerhedsstyrker”, da vi lige så godt kan begynde at vænne os til, at samlet omtale politi, hjemmeværn og militæret under denne fællesbetegnelse. Der vil i den kommende år blive god brug for alle tre værn til at bekæmpe ‘uroligheder’ udøvet af ‘de unge’.

Lille Du
Lille Du
13 years ago

Skåningarna har två val, ändra Stockholm eller lämna Stockholm. Vilket verkar enklast?

Janne
Janne
13 years ago

Der er langt mellem Bellmans sange og menneskesyn og så den religiøse formørkede intolerance der nu breder sig i Sverige. Særligt i Malmø. I betonfeminismens land. Nemesis kunne man sige.

JensH
JensH
13 years ago

utroligt, nu er det også gået op for de Danske medier at “something is rotten in Sweden”:

http://www.berlingske.dk/article/20081219/verden/81219036/

Det skal blive spændende at følge hvordan de Danske journalister får bortforklaret denne Svenske intifada.

david mettstein
david mettstein
13 years ago

Slap af og læg jer til at dø, det skandinaviske folk og deres livsstil er langsomt ved at dø, presset af racister på den ene side og islamister på den anden, og oven idet har man alle de bog kloge “elitære” der fra de rige kvartere fortæller os hvordan vi bare er en flok uvidende racister der er bange for det fremmede. skandinavere får færre og færre børn, vi er konflikt sky, og de af vores børn der ikke blir tævet eller voldtaget, blir tiltrukket af den umiddelbare styrke der er i det islmiske sammenhold, kompromiløst og simplet, imodsætning til… Read more »

Hvid Danske Rasmussen
Hvid Danske Rasmussen
13 years ago

Skal love for i også får jeres del af den muslimske kulturberigelse at følge .

Nu kommer der snart en undersøgelse der viser at Svenske unge er blevet mere voldlige efter mange år med fald .
Og selvfølgelig undersøgelsen omkring våben i nattelivet og Svenske unge igen slår rekord for knivoverfald .

Og i kan lige prøve på at sige at stigningen ikke er de etniske Svenske unges skyld , men et produkt af Islam´s massive indtog i Sverige . .
Før i ved af det så brænder jeres boligkvarterer hver nat .

Fine Line
Fine Line
13 years ago

Rosengård er delt op i etniske kvarterer.

Hvem bor på Ramels väg?

jonas
jonas
13 years ago

De flesta svenskar vet; men ingen vågar säga ngt. Man kan förlora arbete, social status eller bli misshandlad om man tar upp problemen med invandring från kosovo, mellanöstern eller nordafrika eller Somalia. Polisen prioriterar inte våld mot etniska svenskar om man misstänker en främmande gärningsman.

Förövrigt…
Man kan väl för bövelen inte ha moské i en källare till ett bostadshus. Inom islam hanteras mkt sprängämnen samtidigt som dessa ungmuslimer sannolikt inte har tillfredställande kompetens på området. Dessutom är ju risken stor att ngn rakryggad svensk kastar in en brandbomb tillslut.

Otto
13 years ago
Anonymous
Anonymous
13 years ago

bara för ett ögonblick?

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x