1
jan
Seneste opdatering: 1/1-09 kl. 2022
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Glem det, eksisterer i romantikeres REM-søvn.  Integrationskonsulent Esma Birdi (“Børdi” blandt venner) kan godt se sig om efter et arbejde med lidt mere perspektiv i:

Andengenerations-indvandrere gifter sig med hinanden i Danmark som aldrig før. Ægteskab med danskere er i mange miljøer uacceptabelt  . Indførelsen af 24-årsreglen og tilknytningskravet er ifølge flere eksperter årsagen til, at mange efterkommere opgiver at blive familiesammenført med en ægtefælle fra oprindelseslandet. I stedet søger de efter en mage i Danmark. Men dette fører ikke til flere blandede ægteskaber mellem efterkommere og danskere. Tværtimod har antallet af blandede ægteskaber ligget stabilt på cirka 100 årligt siden 1999, selvom antallet af nygifte efterkommere stiger. […]

I tyrkiske miljøer rangordnes kommende ægtefæller efter et tydeligt mønster, fortæller Esma Birdi, der selv har tyrkisk baggrund.

– Eksempelvis ser tyrkiske forældre helst, at deres piger gifter sig med tyrkiske muslimer. Lykkes det ikke, skal det være med en anden muslim. Lykkes det heller ikke, kan det ende med at blive en dansk mand, som konverterer til islam. Men selvom han går så langt som at konvertere, vil ægteskabet være ugleset i mange tyrkiske miljøer, siger hun.

Det medgiver integrationskonsulent Manu Sareen, men han mener, at der er et særligt kraftigt pres fra indvandrerforældre med muslimsk baggrund. – Datteren kommer ikke bare slæbende hjem med én, der hedder Rasmus, siger han. Kristeligt Dagblad

Man skal altså tolke minoriteterne derhen, at når de yderst nødigt ægter en kuffar, selv en konverteret (i øvrigt de mest foragtede blandt kuffar), er de ikke indstillet på at maksimere antallet muslimer  i Danmark via konverterede, mærkeligt nok.

Mød familien Bin Laden: Hvad gik galt?

D 10722-02Vistnok Falun, Sverige, 1971. Hele storfamilien på ferie, med en storsmilende Osama i den røde cirkel. Ikke et tørklæde endsige en burka at få øje på. Ud over den historiske interesse dette kan vække, er det mere end blot en kuriositet. Denne familie som ingen næppe ville betænke sig på at byde indenfor (pladsbehovet ufortalt) nærede altså en slange ved sin barm. Jeg ved ikke i hvor høj grad de øvrige medlemmer i dag er åndsfæller til Osama, men det er nok et rimeligt gæt at deres fremtræden skiller sig mere ud fra europæernes. Billedet kan derfor tjene som påmindelse om at ydre tegn på ‘integration’, endsige vestliggørelse, er en skrøbelig markør at hænge vores fremtid op på. Beklager, nu må man blive kynisk og illusionsløs igen, men så længe disse mennesker tilhører en ureformeret herrefolksideologi der til enhver tid kan blive vakt i de enkelte, er lettere hippieficeret fremtræden i bedste fald en højst usikker garanti for det sekulære demokratis fremtid. Og hvem siger forresten at familien her i 1971 ville give beroligende svar på spørgsmål om f. eks. forholdet til jøder, på kvinders ret til at bestemme over deres eget liv, og om retten til at forlade herrefolksreligionen? (LFPC)

“He had won the victory over himself. He loved Big Brother”

EU vil gerne være populær, og hvordan bliver man dette bedre end ved at være ung med de unge? Dog uden større succes, iflg. denne artikel i TimesOnline (LFPC).

Globally Networked Anarchism

As 2008 draws to a close it is fair to say that the hype surrounding virtual worlds has dissipated. However, it is worth highlighting the continued utility of virtual worlds as not only immersive environments, but also as compelling communication venues. What continues to separate Second Life from popular gaming virtual environments such as World of Warcraft (WoW), is its ability to globally connect users. WoW is of course a multi-user environment but as any player will know the opportunities for globally connecting are limited by the local server you attach yourself to. Second Life remains a more international venue when used in creative ways – global networked protest is one such way.

A recent article in the Economist highlighted the way in which the anarchist movement driving the riots within Greece has been able to connect internationally using the technology tools we are increasingly familiar with, YouTube (150,000 views), Blogs and Facebook. Facebook in particular appears to be the protest connection venue of choice, for a variety of movements from Egypt to Greece. The behavioral socio-political data that is present within the architecture of the Facebook site would provide keen insight into this developing opposition phenomena if examined and exploited. The new kids on the block are also represented by Twitter (through the #griot descriptor) and Second Life. This global connectivity produced a global reaction with protests appearing in a variety of other countries. While Facebook and Twitter are currently gathering the majority of the attention, arguably the seeds of better future information portals are to be found in Second Life.

A monument to the teenager killed by Greek Police (slurl to SL venue) has been erected within Second Life by the group Second Life Left Unity. While clearly biased in its representation it contains some interesting commentary on the subject – it clearly lacks the collaborative editing of wikipedia but the content is compelling. In similar fashion demonstrations are being held in Second Life relating to the current Israeli action in Gaza where protests are being held at the Islam Online site within the virtual world. […] Roderick Jones: Globally Networked Anarchism

“Juice”-plakaten igen: Alt andet end en spøgefugl

Fyrens navn skulle være Jouseff al-Khattab, et medlem af noget der kalder sig Islamic Thinkers Society, og en mand med et helt særligt had til jøder og til det land han bor i: “18-4” på hans t-shirt skulle referere til selvmordsattentatet mod den amerikanske ambassade i Libanon d. 18.4.1983, hvor 63 mennesker blev dræbt (LFPC). “Death to all juice”: Calling for genocide with plausible deniability?
apes

juice3

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Fine Line

Der har været så mange overfald og mord på kvinder i de seneste 20 år. Mange begået af tilflyttere. Mange kvinder betaler dyrt for venstrefløjens macho multikultur. Multikultur er ikke specielt venlig overfor kvinder. Det ser vi også i voldtægternes land i Norden; Sverige og i andre lande.

Fritz
Fritz
12 years ago

Mød familien Bin Laden: Hvad gik galt?

Han begyndte bare at læse selvmordsmanualen.

Fine Line
Fine Line
12 years ago

Off topic

Marokkaner nytårsamok i Århus:

“Jalousi: Ung kvinde døden nær af fire knivstik

Hammerslag mod 40-årig ekskæreste reddede sandsynligvis en 27-årig kvindes liv nytårsnat. Ekskæresten er bag tremmer for at give kvinden stik i mave, bryst og ansigt.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090101/AAS/190057150/1002

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Jeg kan se det for mig, sådan i fugleperspektiv. Medierne med DR1 i spidsen, de Politisk Korrekte, og de selvgode vil banke den del af befolkningen som protesterer mod mere indvandring, og islamisering, i hovedet med anti-racisme-§266b-Køllen. Og håber af den vej at lukke munden på folk. Som følge af krigsbegivenhederne i Gaza, modtager Danmark en ny bølge af Arabuskas “flygtninge” , som er hedder det sig, -ydmyge, krigstraumatiserede, flinke, og rare. -Som umuligt kan blive til aggressorer. Det bliver nøjagtigt ligesom fra den første dag i 1985, og hver dag frem til den 11.september, med hvor onde og små-racistiske… Read more »

Fine Line
Fine Line
12 years ago

At forlade islam var nok mildest talt udelukket for medlemmer af bin Laden-familien.

Men mange af brødrene valgte i øvrigt at gifte sig med udlændinge, og en enkelt søster er gift med en italiener. Men der synes at være sket noget med Mellemøsten siden 80’erne. Måske har man med baggrund i erfaringerne fra Afghanistan fundet ud af, at der var mulighed for at undertvinge selv en stormagt, og den erkendelse har måske givet næring til kolonialiseringsdrømme og generel radikalisering?

Fine Line
Fine Line
12 years ago

“Hele storfamilien på ferie, med en storsmilende Osama i den røde cirkel.” Det er ikke Osama bin Laden på fotografiet. Det afvises af flere kilder (medlemmer af bin Laden-familien og Carmen Dufour), at der er tale om Osama. Det er en anden bror. Der er omkring 25 brødre i familien, så der er nok af muligheder. De fleste af disse brødre fik i øvrigt deres uddannelse i Vesten (flest i USA), og mange var vestlige i tøjstil og drak alkohol, og nogle spiste endda svinekød. Osama bin Laden blev derimod i Saudi Arabien og blev tidligt kendt for sin stærke… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Det går sandelig “lystigt” for sig med de anti-israelske demonstrationer rundt omkring i den vestlige verden.
I Antwerpen beskrives det som arabiske opstande og det jødiske kvarter er i skudlinjen:

http://islamineurope.blogspot.com/2008/12/antwerp-arab-riots-jewish-neighborhood.html

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Første dag i 2009, nye udfordringer venter os Snaphaner. 🙂 Til næste år bliver det et chok for “Det Tavse Flertal” at opdage, at Euro-Mediterranean-Aftalen og Eurogengendfor træder i kraft. Er det med virkning fra 1. januar 2010 ? Det værste er nok, at folk bare bliver forstenede, og affinder sig med den ene lille katastrofe efter den anden. Og at det kun er en minoritet som sætter sig til modværge, som under besættelsen 1940-1945. Hvilke nye love som træder i kraft fra i dag erfarer vi vel lidt senere. Intermarriage -et interessant emne. At 24års-reglen, og tilknyningskravet gør, at… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Den totale falliterklæring. Politiet i Malmø har nu måttet hyre et privat vagtselskab til at beskytte politistationen i Rosengården:

http://svt.se/svttext/web/pages/110.html

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x