2
jan
Seneste opdatering: 3/1-09 kl. 0406
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anonym Vollsmosebo: “Han er en af de f√łrste i Danmark, der har vist en rigtig stor, stor, k√¶mpek√¶mpek√¶mpe – jamen, I skulle se ig√•r, en stor fest vi lavede p√• grund af det. Jeg h√•ber virkelig, vi allesammen ¬†st√łtter ham.”

Selvom vi ikke er en nyhedsportal, f√łlger vi¬† skudsagen fra¬† Odense i l√łbet af aftenen. √Čn af de beskudte¬† israelere¬†fortalte i¬†TV Avisen 18:30 at de to havde¬† v√¶ret udsat for¬† chikanerier gennem l√¶ngere tid, men ikke reageret p√• dem.¬†¬†En venlig fynbo har allerede¬†lovet at f√łlge retssagen for os til den tid, hvis det bliver¬† muligt. Interessen¬†i udlandet er selvsagt stor.¬®.¬† Den ene israeler i TV 2 Nyhederne kl 19:

“They wanted to kill us. I don’t see any¬†other¬† reason. We are the only Jews and¬† Israelis here. He shot me the¬† first time in the¬† leg, then the second¬† shot was pointed at me, but my friend¬† threw a chair¬† at him, that’s how¬† he¬† got¬† his own shot in the hand, and¬† he¬† kept on shooting all over.”
[Episoden er kulminationen på flere måneders chikanerier fra en gruppe unge  palæstinensere, siger den israelske ejer af  den stand, hvor de to mænd  arbejdede. Blandt andet er den israeler , der blev skudt i armen, blevet truet på livet:]
“He says: “You took my country,¬† I will take¬† your life”. And he just went¬† out. A bunch of people came¬† shouting at us, yelling at us, cursing¬† us, saying things¬† in Arabic like: “Fuck Israel, kill the Jews.”
[Broderen afviser at der ligger et politisk motiv bag]
“It’s all lies. They know it. Everybody knows it. Everyone with a common sense can understand that in the last few days during the thing in Gaza, if its not political, then what is it?”

Krisen i Mellem√łsten forplantede sig til retten i Svendborg, da 27-√•rig dansk-pal√¶stinenser blev sigtet for at have fors√łgt at dr√¶be to israelere i Roseng√•rdcenteret.¬† Han kom i l√łstsiddende, sort skjorte, jeans og gr√• gummisko. Han var rolig, spinkel af bygning, men ikke desto mindre mandsopd√¶kket af otte betjente. I retten sagde manden stort set ikke en lyd, men via sin forsvarer n√¶gtede han sig skyldig i fors√łg p√• manddrab.

– Vi ved, hvad ofrene var, og vi kan se, hvor den sigtede kommer fra. S√• af hensyn til Danmarks forhold til fremmede magter, navnlig Israel, beg√¶rer vi d√łrene lukket, l√łd det blandt andet fra Hjeds. D√©t faldt ikke i god jord hos den sigtedes lillebror, som gerne ville udtale sig, men ikke have sit navn i avisen.

– Det har ikke noget med Israel at g√łre. De (israelerne og lillebroderen, red.) har v√¶ret oppe at sk√¶ndes – jeg ved ikke om hvad, men nej – det har ikke noget med Israel at g√łre. – Vi er f√łdt i Libanon, men vi har jo v√¶ret her i Danmark, siden han var fem og jeg tre √•r. Jeg forst√•r ikke, hvad de snakker om, l√łd det fra broderen, der fik opbakning af vennen W.

Politisk motiv bag overfald p√• israelere,¬† Drabsfors√łg i Odense med politiske undertoner ,¬†Israelsk skudoffer: Det var drabsfors√łg,¬†¬†*Sudden Jihad Syndrome,¬† Knap 8400 udl√¶ndinge er udvist siden 2002 Overrabiner Bent Lexner¬† opfordrer i TV ¬†imamerne til at g√łre deres indflydelse g√¶ldende. I Islamisk Trossamfund tog de ikke emnet op i fredagsb√łnnen, men¬†n√łjedes med at bede¬†for Gaza. Der er¬† 7000 j√łder i Danmark og 13.000 palestinensere. Den svenske d√¶kning af attentatet, er absolut minimalistisk, for ikke at sige¬† idylliserende, men jeg ser de har deres at t√¶nke p√•:

Judiska f√∂rsamlingens lokaler i Helsingborg r√∂kfylldes p√• fredagskv√§llen n√§r det b√∂rjade brinna utanf√∂r lokalen. Inga personer fanns inne i lokalen, och ingen person skadades. Enligt Sofie √Ėsterheim, informat√∂r vid Sk√•nepolisen misst√§nker polisen att branden var anlagd, och har d√§rf√∂r gjort en anm√§lan om mordbrand. Det var vid 20.30-tiden som n√•got fattade eld utanf√∂r byggnaden. Det handlade inte om n√•gon st√∂rre brand men en tr√§trappa fick skador. Elden kunde sl√§ckas innan den hann sprida sig till sj√§lva byggnaden, men r√∂k tr√§ngde in i lokalen.Anlagd brand vid Judiska f√∂rsamlingen

Multikulturens milde gaver: Sudden jihad syndrome – rituelle fodbade – provokerende flypassagerer

Det kunne p√• nuv√¶rende tidspunkt se ud til at det f√łrste f√¶nomen er kommet til Danmark med skudsagen fra Odense: En pludselig voldshandling, m√•ske ikke n√łje planlagt, m√•ske ikke beg√•et af en person der har v√¶ret i politiets s√łgelys f√łrhen, men rettet imod personer eller institutioner der legemligg√łr islams fjendebilleder. Mumbai-massakren var ikke i denne kategori, men det er v√¶rd at bem√¶rke sig den dyriske vildskab som jihadisterne udviste over for deres j√łdiske gidsler. De havde n√¶ppe beg√•et noget lignende tidligere, men den voldsomme sadisme r√łbede et opsparet had netop i forhold til denne gruppe. Formentlig er det en kombination af manglende affektkontrol (i en kultur der netop ikke v√¶rds√¶tter dette!) i samspil med spontant opst√•ede situationer (her israelere i k√łd og blod) der udl√łser ‘sudden jihad syndrome’.

Vi har, mig bekendt, endnu til gode at se krav om installering af rituelle fodbade, betalt af kuffar, p√• offentlige toiletter eller i institutioner. S√•danne sager er velkendte i bl. a. USA. Her har der ogs√• v√¶ret adskillige sager med grupper af flypassagerer der har opf√łrt sig mist√¶nkeligt eller provokerende, har udl√łst en reaktion, hvorefter de har skabt en sag i medierne. F√¶lles for disse passagerer har v√¶ret ….. tja, g√¶t engang. Det kunne se ud til at der er kommet endnu en af disse sager, som vi vist ogs√• har til ‘gode’. Sp√łrgsm√•let er om de ogs√• vil indfinde sig her, eller om de h√¶nger sammen med de amerikanske traditioner for civile s√łgsm√•l med krav om k√¶mpeerstatninger? (LFPC).

En muslimsk familie p√• vej p√• ferie i Florida er blevet smidt af et passager¬≠fly fra AirTran Airways i Washington. […] Det skete efter, at passagerer om bord p√• flyet overh√łrte otte familiemedlem¬≠mer diskutere, hvilket s√¶de, der var det sikreste i flyet. FBI-agenter tjekkede efterf√łlgende familiemedlem¬≠merne og afviste, at der skulle v√¶re noget galt – men flyselskabet n√¶gtede alligevel at give familien s√¶der p√• et andet fly. […]

Atif Irfan f√łler sig misforst√•et af de andre passagerer. “Mens vi gik ned gennem flyet for at finde vores siddepladser, snakkede vi om, hvilket s√¶de, der var det mest sikre. Vi diskuterede, om det var mest sikkert at sidde ved vingen, ved motoren, bagerst eller forrest. Men det var det – vi snakkede ikke om noget, der kunne give anledning til mistanke,” siger Atif, der rejste sammen med sin bror, deres koner og tre b√łrn. […] Familien overvejer nu at kr√¶ve erstatning af flyselskabet. USA: Muslimsk familie smidt af fly

Sosse indhentet af virkeligheden

Bedre sent end aldrig, men man m√• selvf√łlgelig tage ad notam at denne indlysende erkendelse f√łrst oprinder n√•r r√•dmanden selv kommer bet√¶nkeligt t√¶t p√• (LFPC).

[…] Peter Rahb√¶k Juhl [r√•dmand, S] trak sig tilsyneladende, fordi der opstod tumult og klammeri imellem politi og demonstranter p√• vejbanen imellem r√•dhuset og domkirken.

РJeg ville gerne have fremsagt et budskab om fred, men for at tale om fred skal man starte med sig selv. Og når man ikke kan se, om det er en demonstration eller et slagsmål, så vil jeg ikke gå på talerstolen, siger han.

Han kan godt forst√•, at de fleste har f√łlelserne ude p√• t√łjet, men mener, at det er ved at udvikle sig til en ensidig hetz mod Israel. Han er nu taget hjem igen. […] R√•dmand trak sig p√• grund af ballade

¬ĽFordomme¬ę

Professor Scruton blinked pensively behind his spectacles. Then, in that slightly diffident way he has, he replied:¬†¬†“The role of a conservative thinker is to reassure the people that their prejudices are true.”

If there is a neater answer than that, I have yet to hear it. People are more sensible than their politicians

Robert Spencer: Outraged in Gaza

After enduring hundreds of rocket attacks from Gaza, Israel has struck back, and some of the international reactions have been surprising. The usual suspects lined up with condemnations of Israel, with Egypt, Iran, and the Muslim Brotherhood among the first in line.¬† […]

But most striking of all, and most disquieting, has been the reaction from that bastion of Islamic purity known as London, England. Rioters have battled police, besieging the Israeli embassy and trying to get into the embassy compound, throwing smoke bombs and sticks at the police officers guarding the embassy. Has the city that Melanie Phillips indelibly dubbed ‚ÄúLondonistan‚ÄĚ become part of the global Islamic umma? No — at least not yet. But unless the befuddled West regains a sense of its own identity and purpose, it was a harbinger of things to come.¬† HUman Events

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fine Line
Fine Line
15 years ago

“Er der mon nogen der ved, om det er lovligt at br√¶nde nationale flag af i det offentlige rum?”

Det er så vidt, jeg har læst, ulovligt (er dog ikke jurist) at brænde andre nationers flag i Danmark.

trackback

[…] from Steen: Anonymous Palestinian in the video: ‚ÄúYou should have seen a huge party we held last night in […]

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

@Fritz
-Det er netop ogs√• det s√łrgelige, at der ikke er lighed for loven. ūüôĀ
Og Hvorfor ? -Det er fordi danskerne i 24 år er pisket med at være racister,
hvis man protesterer mod muslimsk indvandring offentligt,
og man har et Damokles-sværd over hovedet i form af Straffelovens §266b.

Fritz
Fritz
15 years ago

HelgeD-H,

¬ĽI Danmark har vi en strafferamme p√• op til 2 √•r for at br√¶nde andre nationers flag af.¬ę

Du ved godt, at strafferammen jo kun g√¶lder blegfede danskere, f√¶tter bliver kun straffet hvis han har 200-300 forhold h√¶ngende fra tidligere, samtidig med at han pr√łver at smugle en kalashnikov med i retten.

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

@Johansen -Pr√łv at skriv: Flagafbr√¶nding Strafferamme i Googles√łgefeltet. Jeg har selv fundet f√łlgende resultat: ¬ĽI Danmark har vi en strafferamme p√• op til 2 √•r for at br√¶nde andre nationers flag af.¬ę Fra f√łlgende hjemmesider: http://www.noshityet.blogspot.com og http://www.liberator.dk Det ville v√¶re godt at dokumentere ud√•den ved foto eller video, og give til Israel, s√• der kunne gives diplomatisk pres til at f√¶ngsle gerningsmanden. Men som du ved med Danske myndigheders mentalitet: ‘Quod ‘licet ‘Jovi, ‘non ‘licet ‘bovi. -Der er forskel p√• folk. Myndighederne t√łr ikke p√•gribe flagafbr√¶nderen, fordi Arabuska demonstranterne vil bruge vold. -Derfor lader man det passere. S√•fremt du… Read more »

Johansen
Johansen
15 years ago

Her afsl√łres gerningsm√¶ndene af en fotograf fra Fyens Stiftstidende:

http://www.fyens.dk/gallerier/309406

Johansen
Johansen
15 years ago

I henhold til straffelovens § 110 E er det ulovligt at afbrænde andre nationers nationalflag:

http://www.berlingske.dk/article/20050714/danmark/107140054/

Derfor er det n√łdvendige foretaget.

JensH
JensH
15 years ago

@Johansen

“Det er surrealistisk. Forst√• det, hvem der kan.”

Du har fuldst√¶ndig ret. Det der foreg√•r i de Danske byer i disse dage er fuldst√¶ndig surrealistisk. Men jeg er alvorligt bange for, at det vi ser i disse dage kun er begyndelsen til noget endnu mere ‘surealistisk’. Men i det mindste er da stadig nogen der har ‘nosser’. Ved Hizb ut- Tahrirs demonstration foran den Egyptiske ambassade var der da i det mindste en billist der viste hvad han mente om islamofascisterne:

http://www.berlingske.dk/article/20090102/danmark/701020064/

Johansen
Johansen
15 years ago

Kort opsummering fra Odense.

En pal√¶stinenser fors√łgte at likvidere to israelere onsdag eftermiddag med skud fra et automatv√•ben. Formentlig politisk motiveret – hvad ellers? J√łdehad?
Det har s√• √•benbart udl√łst en spontan fest i Vollsmose. Heltegerningen skulle fejres.
De to s√•rede israelere er s√• indlagt p√• et hospital, der ikke ligger andet end et par kilometer fra Flakhaven, Odenses store offentlige plads foran r√•dhuset, hvor der i eftermiddag blev afbr√¶ndt et israelsk flag. Det har de to israelere s√• kunnet f√łlge med i. Velkommen til Danmark.

Det er surrealistisk. Forstå det, hvem der kan.

Johansen
Johansen
15 years ago

Er der mon nogen der ved, om det er lovligt at brænde nationale flag af i det offentlige rum?

Johansen
Johansen
15 years ago

JensH

Tak for link til fotogalleriet.
Jeg ser, at araberne har medbragt deres udbredte sædvane i at brænde israelske flag af. Det er nu også kommet til Danmark. Under Muhammedkonflikten blev der også brændt israelske flag af sammen med Dannebrog.
Der er blevet brændt et israelsk flag af på pladsen foran Odense rådhus i dag.
Det vender sig i mig. Jeg har kun foragt til overs!

Johansen
Johansen
15 years ago

Mit blod var kogt over, hvis jeg var g√•et derind. Jeg kan ikke udholde synet af vajende gr√łnne islamiske flag og pal√¶stinensiske flag midt p√• byens fornemste plads. For ikke at tale om de aggressive koran-tilbedere og medf√łlgende h√¶ttem√•ger.
Hvilken deroute for Danmark at disse uintegrerbare mennesker har fået ophold og kan slå rod.

Janne
Janne
15 years ago

Lyt og se her:

h t t p://www.tv2fyn.dk/video/18918

JensH
JensH
15 years ago

If√łlge Fyens Stiftstidende blev demonstrationen voldelig, og et par politikere trak sig som talere, bl.a.den socialdemokratiske r√•dmand Peter Rahb√¶k Juel:

http://www.fyens.dk/article/1152647:Odense–Raadmand-trak-sig-paa-grund-af-ballade

Fyens Stiftstidende har også en billedserie fra demonstrationen. Jeg ved ikke om du må bruge den på din blog??

http://www.fyens.dk/gallerier/309423/1#image

Janne
Janne
15 years ago

K√¶re Snaphaner – I m√• se at f√• jer nogle fotograferende kolleger p√• Fyn. Og kolleger der kan h√łre hvad der sker. Det er jo som regel ikke hele historien vi f√•r i MSM.

Janne
Janne
15 years ago

Der var mange partisant√łrkl√¶der og hijabs i Odense under demonstrationen. Begge dele p√• nogle af kvinderne.

Johansen
Johansen
15 years ago

Det er sandelig flot, at de har holdt en fest i Vollsmose for den heroiske pal√¶stinenser, efter nedskydning af to uskyldige israelere. Det afsl√łrer fint mentaliteten blandt pal√¶stinenserne. H√•ber at der er mange danskere, der noterer sig dette. Asmaa Abdol-Hamid var medarrang√łr og taler ved dagens anti-israelske demonstration i Odense. Ligeledes var hendes partikammerat, konvertitten Anna Rytter fra Enhedslisten. Godt g√•et piger. Beklager, at jeg ikke n√•ede derind for at kippe med det israelske flag. http://www.fyens.dk/article/1152592:Odense–Ny-demonstration-paa-Flakhaven-i-dag Fagforeningen 3F var ikke medarrang√łr i dag ligesom de ellers var forleden foran den israelske ambassade. Lad os h√•be at nogle af 3Fs medlemmer… Read more »

Fine Line
Fine Line
15 years ago

Interessant kommentar hos Uriasposten om et andet dansk offer for jihad (i Empire State Building i New York):

“Han er ikke f√łrste dansker, der er d√łd af en arabisk pal√¶stinensers ‚ÄúSudden Jihad Syndrome‚ÄĚ – Christoffer Burmeister blev myrdet af samme type gerningsmand p√• toppen af Empire State Building i 1997: http://terror.fredogfrihed.dk/danskere.htm

Henrik”

http://www.uriasposten.net/?p=6439#comments

Ernst W. Jensen
Ernst W. Jensen
15 years ago

Det har ikke noget med Israel at g√łre, siger broderen. M√•ske broderen s√• kunne oplyse os om, hvad det s√• har noget at g√łre med! Hmm – ved n√¶rmere eftertanke, m√•ske handler det om salget af h√•rprodukter, det er vel haram i muslimske kredse!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x