13
jan
Seneste opdatering: 14/1-09 kl. 0653
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brandtale via Angantyr

Den fredelige voldelighed

Arrangør: Dansk Palæstinensisk Venskabsforening og Mellemfolkeligt Samvirke. Fakler, så er man medlem af klubben mennesker for humanitet. Vi sad over  idag.

Gaza-demonstration endte i stenkast og anholdelser,Gaza-demonstration endte i kaos

13.200 radikale muslimer i Danmark?

Det er altid godt at få sat tal på de ting vi debatterer her og andre steder i blogosfæren, men jeg kan se en fælde her i at fokusere på tallet 13.200 og måske antage at hvis man bare kunne opspore og afvæbne dem ville problemerne blive løst. Desværre er sagen langt mere kontroversiel end som sådan. For det første findes der selv sagt ikke nogen ‘personlighedstest’ der kunne udskille de “ekstremt radikale” muslimer fra …. ja, fra hvem, egentlig? Med Ibn Warraqs berømte ord, “der findes moderate muslimer, men ikke moderat islam”. Disse ekstremt radikale skal altså holdes op mod enkeltindivider med gode hensigter, ikke mod en moderat islam. En sådan findes ikke. Dertil kommer komplikationen taqiyya og kitman, altså tvetungethed og ufuldstændig fremstilling af sandheden, noget der legitimeres af islam hvis det tjener muslimers interesser i forhold til de vantro. Dernæst: Selv hvis man på en eller anden måde kunne udskille de ekstremt radikale, hvad skulle man så gøre? Hele menneskerettighedsjuraen ville komme på nakken af os. Forebyggende udvisninger eller interneringer? Glem det.

Allermest kontroversielt er fænomenet enabling, som jeg aldrig har set taget op i medierne: Nemlig at de “ekstremt radikale” kun kan leve og virke i kraft af at de bevæger sig i miljøer af hverdagsmuslimer. De moderate, måske velmenende, individer er en del af problemet, uanset hvor uanstændigt det er at sige det. Summa summarum, det hele er en fedtet kage af problemer der hænger sammen, og som vi ingen mulighed har for at bekæmpe, kun forpurre i konkrete sager (LFPC).

En stor tysk undersøgelse foretaget af det tysk indenrigsministerium viser, at 6 % af landets muslimer kan kategoriseres som “ekstremt radikale” med en “meget høj accept af religiøs og politisk vold”. Overfører vi de 6 % til Danmarks anslåede 220.000 herboende muslimer, svarer det til, at vi har 13.200 ekstremt radikale muslimer her.Kulturkløften.dk

Wall Street Journal: the Jews in Europe are facing uncertain times. Europe Reimports Jew Hatred, The mythical Arab Street now reaches deep into Paris, London, Berlin and Madrid. Brandattentat mot gamla judiska begravningsplatsen i Malmö ,web TV video, SR Studio Ett: Mohamed Omar vill skicka judar till Israel.Neuf cocktails Molotov lancés contre une synagogue à Saint-Denis

Allah-hu Akbar, Heil Hitler: Kill the Jews

Dette kan man flashe i hovedet på dansk politi ustraffet i København, også helt uforstyrret af Center for Menneskerettighederog den samlede godhedsindustri.. Lighed for loven ? Nå ja, staklerne er jo inhabile og utilregnelige og kan ikke gøre for, at de ikke har styr på deres handlinger. Hvem er nu terroristerne og racisterne i Danmark, Tøger Seidenfaden og Poli-anstændigheds-tiken? Hvem gøder trussels- og voldskulturen ? Danske jøder på Rådhuspladsen forleden var angste. Det ved jeg fra dem selv.  Mange blev hjemme. Jeg er selv blevet truet og overfaldet i den forgangne uge af muslimsk pøbel, der ikke kunne  være mere ligeglade med retsstaten. Der kom 500 i lørdags. I Helsingfors turde  2000 møde  op. Hvor mange turde ikke møde op nedenfor Politikens hjørneværelse? Det kontor Herbert Pundik trods alt ærligt havde fortjent. Hvad har Seidenfaden ærligt gjort sig fortjent til? Farmand vandt hæder ved sin ubestikkelighed, sit mod og sin indsats for Danmark. Den forsømte Tøger gik på en masse universiteter, blev profet i Gl. Holte og ved Femvejen og skrev sig ind i Danmarkshistorien som en wonderboy og en moralsk skvadronør. Lutter hjerne, et hjerte på krykker og “bäste kompis” med Rune Engelbreth og kosmopolitblog, Heil, Politiken ! min temmelig forhenværende avis. “Del jer efter anskuelser”. Javist, det er omtrent det vi gør.

Hitler! Heil Hitler! Hitler! Hitler! Hitler! …We must just kill all those Jews, man! Then we’d be rid of them, man! All Jews, man, they will never be loved, never loved. We are prepared for everything! Prepared for everything! It is you [shouting].Now listen up. Give us some Jews! Kill the Jews! Allah-hu Akbar. Israel under my foot, Palestine in my blood! (Transkription her)

Google, nu også for “müslüman”

muslimgoogle


 

 

 

 

 

 

 

Det skal blive interessant at se om denne specialdesignede version af søgemaskinen ligesom den kinesiske udelader særligt sensitive områder. Aishas alder ved tab af jomfrudom, taqiyya og kitman, jødehadet, osv. Ingen tvivl om at den vil blive gennemtrawlet for bias og censur. Men for øvrigt, hvorfor er det egentlig at lige netop denne religion mener at have behov for en særlig version af Google? Via Jihad Watch (LFPC).

Amsterdam: Enklave skal ‘integrere’ indvandrere

I al postyret over Storbritannien må vi ikke glemme Holland som spidskandidat til titlen som Europas sygeste mand. At en enklave nu ønskes opført til ‘integration’ af ‘indvandrere’ lyder bizart i sig selv, og at ‘indvandrere’ er en eufemisme for netop én religion/ideologi søges ikke engang holdt skjult. Frækheden ved denne selvmodsigende idé er måske ikke det mest overraskende. Endnu mere hårrejsende er fraværet af massiv vælgermodstand fra de hollændere der dog stadig har muligheden for at sige stop og vælge nogle andre politikere. Oversættelse til engelsk af hollandsk artikel på Gates of Vienna (LFPC):

Marcouch wants “Super District” for Muslim community

By Maartje Willems

The Amsterdam district council chairman in Slotervaart, Ahmed Marcouch [PvdA (Labour)], wants to create in Amsterdam “a city in itself” that can be “dedicated to the integration of immigrants.” […]

This is what the free newspaper De Pers writes today, following a letter from Amsterdam city Marcouch to other district council chairman. “A thriving Muslim community may arise with sufficient social capital. The Muslim minority will then be a plus-point,” writes Marcouch. […]

The “super district” would be in the west of Amsterdam, and must be placed outside the [highway] ring around the city. The municipality wants to decrease the number of districts in Amsterdam, which is connected with Marcouch’s plan. The PvdA man is enthusiastic about the “super-district,” which in his eyes can compete with Purmerend and Almere [cities close to Amsterdam, home to many native Amsterdam refugees; he adds to that in the newspaper “…and the rise of skyscrapers and extension of the University, and as another newspaper writes: himself as the new Mayor][…] More on Amsterdam’s Islamized Township

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
12 years ago

Mere af det, Per Stig Møller, som kalder Hamas´ børnesoldater for Hitler-jugend:

http://www.berlingske.dk/article/20090114/verden/701140136/

Johansen
Johansen
12 years ago

Ja, sådan kan man åbenbart behandle sine medmennesker. Kollektiv henrettelse af Fatah-medlemmer. Det er dog påfaldende, at public service kanalerne kun viser, når israelerne har dræbt civile palæstinensere i kampen mod de islamiske fascister fra Hamas. Hvofor bringer DR eller tv2 ikke nogle videoklip fra børn, der hjernevaskes til at blive hellige krigere eller Hamas propagandavideoer? Sandheden om Hamas er måske for overvældende og vil måske give et forkert billede af konflikten med israelerne. Så hellere fastholde konsensus om, at palæstinenserne er ofrene og israelerne er skurkene. Hvilken forvrængning af virkeligheden! Jeg spekulerer nogle gange på, hvorfor vi i Vesten… Read more »

Den Kutteklædte Hævner
Den Kutteklædte Hævner
12 years ago

Astmaa taler om de 1,5 millioner mennesker i Gaza – skal man forstå det sådan at Asmaa sammen med Hamas kræver mere “Lebensraum”. Er Gaza overbefolket? Ja, men det forsøger Hamas jo at gøre noget ved som “ansvarlige” politikere. Løsningerne er mange og omfatter bl.a. at hjernevaske den palæstinensiske befolkning til at danne levende skjolde (tjek selv de videoer som DDR og TV2 er bange for at vise dig på youtube “hamas human shields”). Nej de palæstinensiske araberes ulykke er at de er forfalden Hamas, det mest psykotiske dommedags-regime siden Adolf Hitler. “Der End-Sieg” skal åbenbart sikres med kvinder som… Read more »

Kakao
Kakao
12 years ago

Asmaa Abdol-Hamid er i øvrigt også lillesøster.

Til en bror, der overfalder danske piger, som ikke går med slør.

Janne
Janne
12 years ago

PeterK

Mange tak for bogforslag. :o)

Kakao
Kakao
12 years ago

“Google, nu også for “müslüman””

Der findes også et Google-logo skabt af forskellige Muhammed-tegninger.

PeterK
PeterK
12 years ago

Det første offer i en krig er som bekendt sandheden. Vi har længe været i krig, og efter Rådhuspladsen og andre steder i weekenden er det synligt for enhver. Selv heilen og jødehad sker nu helt åbenlyst. Ifølge EU er det jo helt klart strafbart at sige sandheden. Ordene muslim og islam på ikke nævnes i forbindelse med vold, heller ikke hvis volden helt klart er betinget af islam og koranens anvisninger. PET kom jeg også med et forslag til retningslinier for tilladelig sprogbrug. Goebbels har ikke levet forgæves. Er det egentlig ikke meget tankevækkende, at vi kender allesammen Goebbels,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Magga

“Det har sat en undersøgelse i gang for at finde de skyldige”

De skyldige???!!! Skyldige i hvad??? Er det at sige sandheden nu blevet til en forbrydelse?? Men iøvrigt god værkstedshumor af disse embedsmænd, og jeg håber ikke de finder ud af hvem de er, for så bliver de nok desværre afskediget. Det er jo trods alt dhimmi-Holland vi taler om her.

Magga
Magga
12 years ago

Hollandsk minioprør. “Ukendte embedsmænd i det hollandske Justitsministerium har ændret teksten i det hollandske opslag for profeten Muhammed i netleksikonet Wikipedia. De beskrev ham som “krigshetzer, og islam blev – indtil deres besøg blev bemærket – betegnet som “den til alle tider mest morderiske ideologi”. Nu truer Wikipedia med at lukek adgangen for ministeriet. Det har sat en undersøgelse i gang for at finde de skyldige.” Dette er fra en lille notits “Embedsmænd piller ved Wikipedia”, der i dag findes side 14 i Jyllands-Posten og angiver ar som kilde. Lad os håbe, at de ikke finder dem, der foretog denne… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

@Janne og Magge – og mange flere.

Læs bogen “Besat igen” af formanden for Foreningen Dansk Kultur, Rolf Sloth-Henriksen. Den kan bestilles på foreningens hjemmeside (www.danskkultur.dk) eller i boghandelen. Den er udgivet på forlaget Rafael.

Det er en række interviews med de sidste levende modstandsfolk, meget interessant. Specielt er det interessant hvordan de alle som en, drager paralleller til det skammelige svigt politikerne også foretager i dag.

Hvorfor i alverden vælger folk den flok intellektuelle undermålere ind i folketinget gang efter gang? Her er virkelig en upåagtet forskningsopgave.

Johansen
Johansen
12 years ago

Hold da helt ferie en islamistisk hættemåge.

Hun rabler om den virkelige ekstremisme. Men hun glemmer spejlet. Hun er en klokkeklar repræsentant for den aggressive ekstremisme, islamismen.
Hvorfor taler hun ikke om de tusindvis af terrorraketter, som de islamiske fascister fra Hamas har sendt ind over den jødiske befolkning omkring Gaza? Hvor er hendes medfølelse for de jødiske børn, som i årevis har levet i angst og med raketregn over deres byer?

Er der ikke snart nogen fornuftige mennesker, som giver denne islamist en hjælpende hånd ud af selvbedraget og den islamiske hjernevask?

Anna Lyttiger
12 years ago

1:38 inde i filmen begynder Astmaa at snakke totalt sort.

LFPC
12 years ago

Sandt nok, men der er unægteligt et spring til en kultur hvis religionsstifter ligefrem legitimerer løgn og bedrag hvis det gavner hans bevægelse.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Dertil kommer komplikationen taqiyya og kitman, altså tvetungethed og ufuldstændig fremstilling af sandheden, noget der legitimeres af islam hvis det tjener muslimers interesser i forhold til de vantro…’

Den ufuldstændige fremstilling af sandheden og tvetungethed er Islam sådan set ikke alene om. Det har den danske befolkning været udsat for af sine egne siden 1983.

Med venlig hilsen

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Magga
-“Schalburg” Interessant bog jeg har til gode at læse, tak for tippet.
Jeg skal se om biblioteket har den.

C.F. von Schalburg *1906 †1942 : Dansk officer, født i Kurland (Baltikum)
Kom 1917 til Danmark (måtte vel flygte fra Den Russiske Revolution -hvilket
fik ham til at hade russerne af et godt hjerte). kaptajnløjtnant 1936,
deltog 1940 i vinterkrigen på finsk side. Og det vi kender: frikorpsmand.

Magga
Magga
12 years ago

Janne Efter at jegt havde skrevet indlægget om krigen, kom jeg til at tænke på, hvor unge mange af de mennesker var, der bar store ansvar. Fx frihedskæmperen Morten Nielsen, der var så bange for, at han ikke skulle nå at opleve kærligheden. Han blev kun 22 år. Afskedsbreve fra frihedskæmpere, viser, hvor hurtigt de var blevet modnet, og hvor dybt de tænkte om de efterladte og det land, de havde kæmpet for. Min svigernor var kun 25 år, da hun blev evakueret bort fra sin mand og ud i det blå i et land, der var i krig. Hun… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Johansen -Det håber jeg sandelig også 🙂 Ham Frank Aaen vil have Israels ambassadør skal være persona non grata. Den Muhammed-sag delegaton som gejlede Mellemøsten op i 2005 blev ikke dømt persona non grata ved hjemkomsten til Danmark, som Jyllands-Posten i lederen anbefalede det rigtigst at gøre. I februar 2006, jeg husker det alt for godt, var det Arabuskaerne som var de mest opgejlede med at trampe på, og brænde danske flag af. Og råbe: Død over Danmark. Hvordan skal jeg så kunne holde bare lidt med Arabuskaerne i Gaza, og også på Vestbredden hvis de gør opstand -Denne hysteriske… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

HelgeD-H Ja, jeg har læst noget af Haaest og lagde mærke til, at de bøger var meget slidte på vort stedlige bibliotek. Forestiller mig, at mange mænd har læst dem, kvindelekture er det i hvert fald ikke. Men Haaest efterlod mig med en lidt ubehagelig fornemmelse, han skal læses med stor kritisk sans. Dog, det er trods alt godt, at nogen kerede sig om at indsamle de historier, og jeg håber, at beretningen om det Dannebrog, der fulgte de frivllige, og som måske, måske ikke kom med tilbage til Berlin og blev reddet, er sand. Det er en god historie,… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Multikultur = potemkinisme

Janne
Janne
12 years ago

Apropos potemkin kulisser, så synes jeg at en af de mest markante potemkin kulisser et politisk parti har skabt er da Elsebeth Gerner Nielsen frejdigt tog hijab på og poserede for den danske verdenspresse. :o)

Janne
Janne
12 years ago

Magga Foreløbig kæmpe stor tak for din beretning om historiske forhold. 🙂 Blogs er guld værd, når det er muligt at få så relevante svar på spørgsmål. Spørgsmålet er så hvad vi og generationen efter os kan lære af det der skete den gang, for det er helt klart efterhånden at det går ikke at ignorere hvad der skete dengang. Jeg har selvfølgelig snakket med ældre familiemedlemmer om dengang – men det er mere nære ting fra deres dagligdag dengang de kan berette om. Noget der dog står helt klart, er, at information var noget helt andet dengang end det… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Til “fredsdemonstrationen” i København i dag blev der flaget med det rød/sorte flag. Kan ikke huske hvad dette flag symboliserer. Kan nogen hjælpe eller evt. henvise til et billede af dette flag? På forhånd tak.

Johansen
Johansen
12 years ago

HelgeD-H

Tak 🙂

Jeg håber, at Enhedslisten ryger ud ved næste folketingsvalg:

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1568100.ece

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Magga
-Har du også læst Erik Haaest’s trillogi fra 1975 om frikorps Danmark ?
Frontsvin, Frostknuder, og Forrædere .
Han nåede at interviewe Oberstløjtnant Kryssing, og Kaptajn Thor Jørgensen.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Mørkemænd som heiler Hitler-hilsen. -Politisk Korrekt må de godt, fordi det er for farligt at forbyde dem det. “Mein Kampf” som er forbudt at udgive i Tyskland, er kult i muslimske miljøer, og bliver et af de få ikke-muslimske ting som skånes for tilintetgørelse ( Jahiliya – værdiløs ikke-islamisk-kultur). Ligeledes tror jeg ortodokse muslimer vil skåne Nazi-propagandafilmene: Die Deutsche Wochenschau, med Harry Giese’s propagandastemme. Man kan selv finde et hav af Deutsche Wochenschau film ved søgning på YouTube.com . Og mange er så dygtigt lavet, at man bliver helt bjergtaget af filmenes følelsesmæssige manipulation, og indhold. Kun fordi man ved… Read more »

Magga
Magga
12 years ago
Michael Sjøberg
12 years ago

Lykketoft og Søvndal stod i spidsen for en “fredsdemonstration”… http://jp.dk/indland/article1568462.ece

De to herrer har vist ikke fået den seneste meningsmåling med.

Magga
Magga
12 years ago

rettelse. De små drenge var kun fire og tre år.

Magga
Magga
12 years ago

Nuvel, Janne, der findes jo en del bøger. 🙂 Men her er en husmands-introduktion om nogle forhold, som minder om i dag eller kan komme til det. Meget mere burde selvfølgelig tages med. Europa sov tornerosesøvn, og Første Verdenskrig havde været så grusom og meningsløs, at den i mange menneskers forestillingsverden var blevet til Krigen, der én gang for alle afsluttede alle krige. Det helt særlige ved Første Verdenskrig var, at amerikanerne for første gang blandede sig i Europas anliggender og kom til hjælp mod Tyskland. Det afgjorde udfaldet. Danmark var neutral under Første Verdenskrig og blev bogstaveligt talt taget… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Så kom den første meningsmåling om Danskernes holdning til Israels forsvarskrig mod HamaSS, og den synes jeg ærlig talt ikke er alt for opmuntrene. Således er der kun et lille flertal af dem der rent faktisk tager stilling, som støtter Israel, mens den største gruppe forholder sig neutrale: “På spørgsmålet om, hvem man overordnet har mest sympati for i konflikten, sva­rer 29 procent Israel, mens sympatien hos 22 procent af danskerne, ligger hos palæstinenserne. 38 procent forholder sig neutralt. Målingen viser også, at dobbelt så mange (31%) bebrej­der palæstinenserne for at konflikten overhovedet startede i forhold til israelerne (16%). 38… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Hvad var det der gjorde at danskere først gjorde modstand mod nazisterne i 1943 og ikke i 1940? Hvad var det der fastholdt danskere (de fleste) i passivitet og ignorance eller uvidenhed? Det spørgsmål skal der mere fokus på nu, synes jeg. Måske vi – der ikke levede under 2. verdenskrig – kan lære noget fra den gang. Så vi – Danmark – ikke lader stå til så længe – igen. Det burde være et must at folk der levede under 2. verdenskrig fortæller om den langvarige og massive passivitet dengang – og hvad grunden til denne passivitet kan være.… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

AN “overgik hollænderne ellers alle andre i frihed, tolerance og vestlighed.” Det er i høj grad også prisværdige egenskaber, sålænge de ikke slår over i naiv tolerance og eftergivenhed overfor det intolerante, formørkede og totalitære. Jeg har selv været på ferie i Amsterdam et par gange (1993 og 2001), men opholdt mig hovedsagligt i den gamle indre (og meget kønne) bydel, og jeg kan sagtens genkende dit billede af en tolernt og frisindet by. Jeg formoder, at islamiseringen af byen først og fremmest foregår i forstæderne, og den eneste gang jeg var udenfor bymidten var, da jeg i 2001 var… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Abu Ali er muslimernes alias for Adolf Hitler. Kavgam hedder “Mein Kampf” på den tyrkiske udgave. Selv om medierne gør grin med Søren Krarup MF (DF) med hans udtalelse om at “Koranen er lig med “Mein Kampf” og “Das Kapital”, så har Søren Krarup så sørgeligt ret. I skulle læse Jyllands-Postens Kultur , weekend, sektion ,dateret fredag den 25. maj 2007, med overskriften: En hilsen fra Hitler -Sådan lærte muslimer at hade jøder. på side 6. Jeg har ikke noget link til dette, men det er interessant at læse -derfor har jeg gemt denne sektion . Vi skulle have fordums… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Johansen skrev:

“Jeg sætter min lid til Geert Wilders”.

Ja, det er godt med helte, men i Holland er det altid pengene, der får det sidste ord, og det synes jeg, at vor frimodige ven Gregorius Nekschot har gjort meget for at forklare, velsagtens med livet som indsats.

Johansen
Johansen
12 years ago

AN

Det er dybt tragisk, hvad der er sket med Holland og for så vidt mange af de andre vestlige lande. Som min far sagde, da han så en Hamas demonstration i Canberra, Australien: “Er de nu også nået derned. Hvad laver araberne i Australien”. Islamisterne breder sig som en steppebrand.

JensH

Jeg sætter min lid til Geert Wilders. 🙂

AN
AN
12 years ago

@ Johansen og JensH: “… slut for Holland som et frit, tolerant og vestligt land.”

I en ikke fjern fortid overgik hollænderne ellers alle andre i frihed, tolerance og vestlighed. Amsterdams særpræg var massevis af langhårede og langskæggede provoer i vamsede sweatere (hele provo-fænomenet startede i Holland), fri hash, frække damer og røde lamper i fri udstilling i vinduerne, hvidmalede cykler til fri afbenyttelse overalt i byen.

Skiftet til dagens mørke er noget af et pendulsving! Det er utroligt, de selv kan følge med.

JensH
JensH
12 years ago

Måske det er på tide at meld esig ud af den Danske Folkekirke. Den minder mere og mere om en politisk forening på venstrefløjen:

http://jp.dk/indland/aar/politik/article1568105.ece

Jeg er simpelthen så træt af disse skinhellige farisærer med Biskop Keld Holm i spidsen. Istedet burde de udsende en protest mod den forfølgelse af de Danske jøder, som efterhånden er blevet dagligdag her i landet. Man græmmes over at betale kirkeskat!!!

JensH
JensH
12 years ago

Utroligt at følge hvordan Hollænderne nærmest søvngængeragtigt går lige direkte ind i ‘den lange mørke arabiske nat’. Ingen modstand bortset fra Geert Wilders parti, som så bliver holdt ude på sidelinen af de ‘stue-rene’ partier, og derfra ikke rigtig kan yde den modstand der skal til for at stoppe islamofascisterne. Med mindre Geert Wilders får et kanon-valg næste gang, så frygter jeg det er slut for Holland som et frit, tolerant og vestligt land.

Johansen
Johansen
12 years ago

Hollænderne er i gang med at etablere en regulær islamisk koloni. En stat i staten. Den kommer til at brede sig som ringe i vandet.
Islamiseringen skrider planmæssigt frem uden nævneværdig modstand blandt den oprindelige befolkning. Det er næsten for nemt for det nye herrefolk at vinde terræn. Ufatteligt at vi finder os i at gå mod mørket!

Magga
Magga
12 years ago

Fogh forsvarer Israel.

Statsminister Fogh Rasmussens rygte er mere end tyndslidt. Han har gennem et år sjoflet sit arbejde og har nu brug for at rette oppe på sit image. Desuden er det jo pinligt, at hans udenrigsminister Per Stig Møller har sat sin ambassadør i Libanon til at bedrive “dialog” med Hitzbollah. Stig Møller taler endda om “Palæstina”.

De to er ikke venner, nej.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1567914.ece

Magga
Magga
12 years ago

Undskyld stavefejlene, jeg har meget travlt, men meningen skulle være tydelig nok.

Magga
Magga
12 years ago

DET MUSLIMSKE BRODERSKAB Uriasposten mener at vide, at en af tørklædekvinderne blandt de heilende er medlem af bestyrelsen for Muslimer i Dialog, hvis formand er imam Fatih Alev. Jeg har lagde nogle indlæg ind på Uriasposten om Helle Merete Brix’s oplysninger vedr. Muslimer i Dialog i “Mod Mørket. Det Muslimske Broderskab i Europa”. Eksempelvis oplytser HMB flere steder, at imam Fatih Alev er dansk repræsentant i Tariq Ramadans organisation European Muslim Network i Bruxelles. Desuden oplyses side 51, at tidligere bestyrelsesmedlemmer i MID stud med. Helen Latifi og cand. jur. Safia Aoude i 2007 såede tvivl om. at der blev… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Her er mere anti-semitisme fra lørdagens demonstrationer rundt omkring i Eurabia. Denne her er fra Tyskland:

http://de.youtube.com/watch?v=OEAzR2RUjFE

Johansen
Johansen
12 years ago

De islamiske fascister kan lige så godt først som sidst slå sig sammen med nazisterne. Deres åbenlyse jødehad er fælles hjerteblod.
Islamisterne synes dog at være ved at overhale nazisterne indenom.

JensH
JensH
12 years ago

Så skal Lykketoft, Søvndal, Vestager og Frank Aaen også til en demonstration vedrørende Gaza-konflikten. De er talere iaften ved en demonstration arrangeret af Dansk-Palæstinensisk ‘venskabs’-forening. Gad vide om disse ‘anstændige’ politikere vil benytte lejligheden til at tage afstand fra den ulækre anti-semitisme vi oplevede på Rådhuspladsen i lørdags?? Elelr mon de har for travæt med at beundre alle HiSS-bollah og HamaSS flagene der vajer så ‘stolt’ i den Danske vintervind?? Der er jo nok ikke nogen Dannebrogs-flag, men det flag bryder disse centrum-venstre-politkere sig vist heller ikke rigtig om. Var det ikke den radikale kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen som var… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Hitler råb, heilen, Allah råb og dyrt mærketøj i et uskønt sammenkog. Fattige er de ikke disse religiøse s/krigere. De havde dyrt mærketøj på. Det kan en forælder der selv har afkom i den alder se.

Kakao
Kakao
12 years ago

Tøger Seidenfaden er uomtvisteligt klog. Han har set det her komme. Måske er han bange?

Fritz
Fritz
12 years ago

Ja, hvem fanden havde forestillet sig, at Johnny fra greve ville blive overhalet indenom af de alle gode, det er så sygt så man ikke ved om man skal grine eller græde.
Danmark for frie mennesker og muslimland for muslimer og dhimmier.

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x