25
jan
Seneste opdatering: 26/1-09 kl. 1008
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

også når der ikke er krig i Mellemøsten. Byen har større muslimtæthed end Marseilles, så det er egentlig kun at forvente at retsstaten og politiet må abdicere så meget desto hurtigere og ynkeligere end i København. Borgerlig lov ? Take a hike!  Her kommer Folkhemmets nye SA ér hånd i hånd med de anstændige.   “Vi har ikke for få poliser, det ser bare sådan ud. Vi har for mange kriminelle”, bemærkede en svensker forleden. Også i Malmø var moddemonstrationen ulovlig, og den kunne ikke være  mere  ligeglad. Malmø gled endnu et skridt mod sin uafvendelige fremtid. Flere penge til demokratifremmede oplysning ? Be my guest, fast arbejde !   Ted Ekeroths video fra Stortorget søndag 

Gadens parlament igen: 30-talets stämningar mot judar är tillbaka

“Several police officers approached me and asked me to stop filming. They said that I was “provoking” the others. Apparently they werent provoking us when the were filming (which they were), – when they threw glass bottles, stones and fireworks at us.The Swedish police is crap, to put it bluntly. They have caved in to aggressive muslims, they have caved in to violence. It is now shown that violence will work better than peaceful manifestations.”

“Motdemonstranter kastade ägg mot dem som talade och mot publiken. Sedan kom flaskor och en fyrverkeripjäs. Massan av motdemonstranter skanderade “mördare” och “krossa sionismen”. Det skriver Allan Widman, folkpartiets försvarspolitiske talesman, som var en av talarna vid den urartade manifestationen i Malmö. När manifestationens deltagare, de flesta svenska israelvänner, leddes bort från Stortorget och in i Kompanihusgränd var besvikelsen stor både på polisen och motdemonstranterna. De fick inte hålla sitt möte. De hånades och hotades. En mycket gammal kvinna vid min sida yttrade: “Det var precis så här den gången också. Vi leddes undan och de andra blev kvar på torget”.  Newsmill

Kvällspostens syn på trusselsbilledet er interessant. Alt for “husfreden” :

– Jag tycker det är alltför provocerande att göra en sådan här israelisk demonstration just precis efter vad befolkningen i Gaza har fått uppleva, menade Ahmed som bor i Västra Hamnen men har rötter i Betlehem.Han och hans fru ville inte stanna kvar vid demonstrationen med sina två minderåriga barn.
– Det känns alldeles för aggressivt, menade Ahmed.

Sydsvenskan har også en vis forståelse for moddemonstranternes terrorisering af  demokratiet:

– Alla har rätt att säga sin åsikt och jag tycker det är fel när man säger saker om judar eller kastar saker, men man måste förstå att många av ungdomarna är upprörda. Vissa här har släktingar som dog i det här kriget för bara en vecka sedan, säger han. Flera av dem som medverkade under manifestationen för Israel hörde av sig till Sydsvenskan igår kväll och berättade att de uppfattade situationen som mycket skrämmande och hotfull.

 Pro-Israel rally crashed in Sweden, Protestors gathered to support Israel were pelted with eggs and bottles, then dispersed by police.  Af de svenske aviser, kommer Skånska Dagbladet nærmest den virkelighed, som deltagere  fortæller om. Resten har fået godt med den sædvanlige, åndelige  photoshop. For eksempel: Sydsvenskan ljuger – arabisterna attackerade fredlig demonstration.

bilde

Adskillige har klaget til og over politiet:

Till polismyndigheten Skåne. Till Ewa-Gun Westford:  Fredlig demonstration i Malmö avbröts av glasflaskor, äggkastning och hets mot folkgrup

Hej,

Vänder mig till Dig, för att Ditt namn figurerar i Sydsvenskans rapportering på nätet, men egentligen är det ett öppet brev till Polismyndigheten i Malmö.Organisationen för Fred i Mellanöstern, Shalom-Fred,  fick både polistillstånd och polisbeskydd inför dagens manifestation på Stortorget kl. 13. 

Talarna var bl a Mats Skogskär, journalist från Sydsvenska Dagbladet, Allan Widman, riksdagsman Folkpartiet m.m. och många andra.Manifestationen var helt fredlig, utan några skrik eller skällsord, inte MOT palestinier, men FÖR fred i Mellanöstern, mot 8-åriga raketbeskjutningar i södra Israel, samtidigt med sympatiyttryckningar med civilbefolkingen i Gaza.

Motdemonstranter började med att med en kniv (varifrån? varför?) kapa av kabeln, så att talarna kunde inte fortsätta, kasta flaskor, ägg och även smällare på oss. Man skanderade dessutom “död åt sionister, död åt israeler”. Det har jag och många bredvid mig hört. Detta är olagligt och rubriceras enligt paragraf 8 i brottsbalken som HETS MOT FOLKGRUPP. Hets mot folkgrupp är straffbart i Sverige.

Jag och många med mig kände sig besvikna att polisen inte reagerade på detta kraftigare och i stället för att förskingra motdemonstranterna, tvingade man oss att avsluta demonstrationen. Vi blev förda och lotsade mot smågator och det hela påminde mer om pogromer i 1930-talets Europa, än om Malmö i Sverige år 2009.

Jag borde känna mig trygg med så många polisbilar, poliser till häst osv. Men eftersom polisen reagerade inte från början på motdemonstranternas hotelser och hets mot folkgrupp (motdemonstranterna som INTE hade polistillstånd till sin demonstration), så var hotet påtagligt.Men det är INTE sant, som det står på Sydsvenskans hemsida nu, att “arrangörerna valde att avbryta talen”.  Det fanns ytterligare en talare som inte kunde komma till tals.

Att känna sig tvingat att avstå från ett fredligt möte, därför att andra grupper med hjälp av hatiska utrop (märk väl – ingen störde palestiniernas demonstration igår på Gustav Adolfs torg,, ingen från vår grupp skulle ens tänka tanken!)- att känna sig tvungen till detta – är ett slag mot svenskt demokrati.Jag är mycket ledsen och besviken .

Med vänlig hälsning,  Bozena Werbart, svenskt medborgare och judinna. Professor, Enhetschef.

Al ære værd, men man kan ikke argumentere imod demografi, andet end ved at flytte fra byen i tide. Samtidigt strammer Sveriges dysfunktionelle demokrati til et andet sted: Misstänkt brevskrivare åtalas för dödshot mot Billström Enligt hotbrevet var 200 personer ute efter representanter för Sveriges flyktingpolitik. ”Vi ska döda Dan Eliasson och Tobias Billström” uppgavs i brevet.  SE også Invandrarfientliga brev till S-politiker. (Se også min uddybende kommentar)

Condell: Shame on The Netherlands

“Lewis Carroll couldn’t have written this one any better”

At the time I did not know whether the dutch or the swedish government would the first to offer them (islam)everything they want on a silver plate, but in the event the dutch establishment just happened to have a convenient fall guy, who they did not want embarrasing them anymore.“You’re not allowed to insult anyone’s beliefs in the Netherlands, even if those beliefs insult you and everything you stand for.”

“Whenever we heard the words ‘human rights’ in connection with Islam, we’re about to be confronted with another piece of ugly opportunism that spits in the face of genuine human rights and insults everyone’s intelligence. What kind of justice system is it where the truth is inadmissible as evidence?”

“You’re being chewed up and spat out, is what’s happening to you people. Look at what you’re doing: you’re prosecuting a man who is under twenty-four hour protection from attack by violent Muslim, yet he’s the criminal for expressing an opinion. Lewis Carroll couldn’t have written this one any better.”

De europæiske rushdier

Af Helle Merete Brix

Ved et nyligt møde om Forfatterne og Ytringsfriheden, holdt Kahttan Jasim, født og opvokset i Irak, men siden 1980erne politisk flygtning i Danmark, et bevægende oplæg. Jasim opremsede en liste af navne på mennesker, der enten er blevet dræbt, forfulgt eller tortureret i forskellige muslimske lande.

Jeg havde hans indlæg i tankerne, da jeg for læste Victims of Intimidation: Freedom of speech within Europe´s muslim communities. Rapporten er den seneste fra den britiske tænketank Centre for Social Cohesion, som med den kun 30-årige direktør Douglas Murray i spidsen har udgivet en række vigtige publikationer i den korte tid tænketanken har eksisteret. Sappho.dk    (se også Weekly Standards: Faith, Fanaticism, and Freedom of Speech

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
12 years ago

@Janne

“De rød/grønne betonfeminister er usolidariske med kvinder i nød og usolidariske med vores samfund og kultur og frihedsrettigheder”

Vi kunne ikke være mere enige. Da fandens oldemor blev gammel gik hun i kloster……..

Janne
Janne
12 years ago

JensH “Her sad disse højtuddannede priviligerede kvinder og diskuterede kvinders adgang leder-stillinger, (d.v.s. deres egne karriere-håb), samtidig med at deres knap så priviligerede medsøstre ude i det virkelige samfund nærmest blev voldtaget på samlebånd. Derfra forekom hele resten af høringen mig nærmest at være surrealistisk.” Det viser meget godt hvorfor den rød/grønne svenske og danske betonfeminisme og kvinfo ikke duer. De tænker primært på sig selv og egne projekter. Ikke på kvinder i nød (information om de mange voldtægter er generende for deres multikultur glansbillede) og ikke på samfundet som helhed. Her minder betonfeministerne om Det Radikale Venstre. De har… Read more »

Solipsisyfos
Solipsisyfos
12 years ago

,,Pludselig,, er en hel by infiltreret og ghettoficeret. Malmø er blevet muslimsk. Nørrebro, Kbh, er blevet muslimsk. Stort set samme befolkningsantal.

Overskriften siger ,,interessesfære,,. Er der et demografisk-geografisk-strategisk mønster?

Der er ikke tvivl i mit sind om at der er en plan. Især når jeg tænker på effektiviteten ved containerafbrændingerne i 2008.

Har imamerne udvalgt egnede byer? – eller foregår udviklingen efter tilfældig/mulighed-princippet?

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Skånska Dagbladet er en god avis, den anbefales. Det er også den eneste der skriver om landbrug, landområder og hvad der ellers sker ude på landet – ud fra skånsk identitet. Sydsvenskan er malmøitisk, storsvensk og socialdemokratisk.

Als
Als
12 years ago

Denne kronik bliver hun, Dilsa Demirbag-Sten, næppe populær på i landet, hvor 20 % ikke ønsker at se en jøde som statsminister (DN 2006-03-15).
http://www.expressen.se/kultur/1.1439792/hatets-roster

Michael Sjøberg
12 years ago

Sorry…mit indlæg skulle have været postet under denne her…

Dogmatikkens magtmonopol

Michael Sjøberg
12 years ago

“For to år siden opfandt den velanskrevne tyrkiske sociolog, Serif Mardin, udtrykket ‘nabopres’ (’mahalle baskasi’) for at forklare det sociale pres til at indordne sig efter konservative religiøse normer.” Vi flyttede til Nørrebro i 1992 og noget af det første jeg observerede var hvordan indvandrerne holder hinanden i skak med sladder og den rangorden som eksisterer mellem de forskellige folkeslag. Så fik jeg en tjans som pakkepost i Vanløse og på det tidspunkt begyndte nogle af de mere velbeslåede indvandrere at flytte derud fra brokvartererne. Sjovt nok kunne man godt komme ind og aflevere pakkerne uden at manden var hjemme… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Just præcis, JensH. 🙂

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen

Ps.

“Heldigt for voldtægtsforbryderne, at jeg ikke er enerådig justitsminister i Sverige. Der ville blive indført “no mercy”.

Cut their balls 🙂

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen “Er svenskerne dog inderlig ligeglade med, at kvinderne voldtages i hobevis – herunder uhyrligt mange massevoldtægter?” Enten har den Svenske elite besluttet sig for, at denne nationale voldtægts-epidemi i en overgangsfase er prisen værd for realiseringen af det multikulturelle paradis, (det er jo heller ikke elitens kvinder det går ud over). Eller også er de efterhånden så skræmte over udviklingen generelt, at de ikke tør udfordre de indvandrede kriminelle -herunder voldtægtsforbryderne- og derfor vælger at lade som om problemet ikke eksisterer. Men nu vi taler Sverige og de uhyggelige voldtægtstal, så er det meget ‘pudsigt’ at denne uhæmmede og… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

JensH

Ja, der er sandelig mere konsekvens over Berlusconis retspoltik. Han kommer bl. a. kvinderne til undsætning.
Det kunne svenskerne sandelig lære noget af med deres vage holdning til den eksplosive voldtægtsrate. Det virker som om, at Sverige svigter de svenske kvinder fatalt. Er svenskerne dog inderlig ligeglade med, at kvinderne voldtages i hobevis – herunder uhyrligt mange massevoldtægter?
Man græmmes over den tårnhøje voldtægtsrate i Sverige. Det er fuldstændigt utåleligt.
Heldigt for voldtægtsforbryderne, at jeg ikke er enerådig justitsminister i Sverige. Der ville blive indført “no mercy”.

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen “Jeg er som bekendt ikke tilhænger af feminiseringen…” Områder som retspolitik (lov og orden) samt forsvars- og sikkerhedspolitik egner sig ikke rigitg til det du kalder ‘feminisering’, og med den nuværende politik risikerer politikerne og politiet, at almindelige borgere ‘tager loven i egen hånd. Hvis den opfattelse breder sig, at politiet ikke er i stand til at beskytte ens famile og ejendom, så vil borgere narturligvis etablere egne borgerværn, og så er retsstaten virkelig ude på en glidebane. Men her er der en Europæisk regering som den Danske og andre regeringer virkelig kunne lære noget af: Berlusconi-deploy-30-000-soldiers-Italys-streets-wave-violent-rapes http://tinyurl.com/dn7ytf Tænk… Read more »

Magga
Magga
12 years ago
Johansen
Johansen
12 years ago

JensH Ja, tingene er i sandhed blevet vendt på hovedet. Man er mere optaget af, hvad en betjent har sagt til en demonstrant, end at anholde aggressive elementer fra en ulovlig mod-demonstration, som skreg “dræb alle jøder”. Hvor er proportionerne henne? Eller er det kun noget den poltiske korrekthed taler om, når deres yndlingsofre bliver ramt i Gaza? Poltiets tilbageholdenhed er farlig set ud fra min optik. Jeg ønsker, at poltiet sætter sig fuldstændigt igennem over for demonstranter, der opildner til had og drab på andre befolkningsgrupper. Jeg er som bekendt ikke tilhænger af feminiseringen. Ikke når det gælder alvorlige… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen “Det er simpelthen for svagt. Alt for svagt. Politiet skal sætte sig meget mere i respekt og slå hårdt ned på disse aggressive og truende fanatikere.” Jeg er helt enig. Men set ud fra politiets synspunkt forholder det sig nok lidt anderledes. De ønsker givetvis ikke optøjer, som dem vi har været vidne til i København startende fra ‘ungdoms–husets (glædelige) lukning. Dertil kommer, at medierne over en bred kam står på ‘demonstranters’ (læs: ballademagernes) side. Hele denne weeknd er medierne jo nærmest gået i selvsving over denne betjent som angiveligt har sagt ‘perker/’perle’ til en ‘demonstrant’. Så på den… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen Lykkeligvis er situationen mellem København og Malmø forskellig. I Malmø er det helt forrykt ud. Hvorfor er der mon ikke flere svenskere, der protesterer mod det åbenlyse vanvid? Pro-Hamas tilhængerne havde ikke tilladelse til en mod-demo d. 10/1. Hvis poltiet var 6:1, hvorfor fik de dem så ikke opløst? Jeg så godt at de hev dem ned fra Rådhusets balustrade, men de skulle slet ikke have haft lov til at indtage Rådhuspladsen. Hvorfor anholdt poltiet ikke de konkrete personer, som de var vidne til råbte “dræb alle jøder” og “alle jøder skal udslettes”? Det er simpelthen for svagt. Alt… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@steen “Det er ikke rigtigt. Politiet var mindst 6 : 1. De ku´ gøre hvad de ville. Jeg var der.” Det var jeg også, (hvis det er København du referer til), og jeg er helt enig. Politiet kunne sagtens have forhindret mod-demonstraterne i at ‘indtage’ selve Rådhuspladsen. Men som sagt, så var der civil-betjente der gik rundt og fortalte os der blev på pladsen lige efter pro-Israel-demonstrationen var overstået, at nu skulle vi forlade pladsen da en anden demonstration skulle til at finde sted der. Det næste jeg ser ovre fra Burger King er, at disse mod-demonstranter farer ind på… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Uofficielle svar: 1)Det tør ordensmagten ikke. 2)Det er nemmere at opløse den lovlige mere civiliserede demonstration. 3)De heilende Hamas-tilhængere med et sort Jihad-flag får lov til at indtage Rådhuspladsen fordi ordensmagten ikke har kræfter til at dæmme op for denne massive ulovlige moddemonstration. 4)Politisk Korrekthed og Politiet i miskredit i “Den røde støjsender”, samt de rødes undergravelse af respekt for ordensmagten, gør at politiet ikke bare kan skære igennem uden at blive kritiseret. 5) Ja! 6)Officielt ja. Men i realiteten bliver det fremtidige muslimske militser (Mutaween/Taleban, indvandrerunge der som voksne elsker sharialovhåndhævelse tager over for at håndhæve lov og orden).… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen & Steen

Angående den uciviliserede mod-demostration d, 10.01.2009, så mener jeg at have læst, at de ikke havde fået tilladelse til at demonstrere på selve Rådhusåladsen. Som Steen nok husker, så blev vi på Rådhuspladsen efter pro-Israel-demonstrtionen var forbi indtil en civilklædt betjent bad os om at forlade pladsen ‘da den anden demonstration skulle til nu’. Havde de tilladelse til at demonstrere (indtage) Rådhuspladsen???

Johansen
Johansen
12 years ago

En lovlig pro-israelsk demonstration chikaneres volsomt af en ikke-lovlig moddemonstration i Malmø. Fra den pro-palæstinensiske demo kastes der med æg, glasflasker og kanonslag/røgbomber mod den fredelige pro-israelske demo, hvor der spilles musik og holdes taler. Hvorfor opløses den ulovlige palæstinensiske demonstration i Malmø ikke? Hvorfor opløses den lovligt anmeldte pro-Israel demo inden talerne når at komme på? Hvorfor fik heilende Hamas-tilhængere med et sort jihad-flag lov til at indtage Rådhuspladsen i København efter den lovligt anmeldte støttedemonstration for Israel? Denne moddemo var heller ikke lovligt anmeldt. Hvorfor skærer poltiet ikke igennem og opløser fanatikerne? Er det de aggressive fanatikere som… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Fyrværkeri! Må jeg lige være her. Nej, palæstinenserne smed den onde hakkeme med granater. I Sverige. Tåregas-granater for at være helt præcis. Det var ikke politiet. Det var fredens religion, der gassede jøder…

Y-net News: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3661576,00.html

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg kunne ikke have sagt det tydeligere end Pat Condell! 🙂
Den multikulturelle mafia – den vending vil jeg huske. Og så kan jeg fuldt ud tilslutte mig udsagnet, at selv om multi kultierne undertrykker meningsmodstandere, så kan de aldrig ændre vores opfattelse i hjertet. Det kan jeg virkelig følge!

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x