30
jan
Seneste opdatering: 1/2-09 kl. 0111
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige  har næsten realiseret  Glistrups gamle forsvarspolitik. Sverige kan med en vis ret opfattes som et passivt medlem af NATO. Hvorfor de ikke tager skridtet fuldt ud, hører til en af de større gåder.

”År 2014 är 2 000 man insatsberedda. 300 man kan mobiliseras direkt.”

För detta skall vi betala 40 miljader kr om året, kanske mer. Försvaret är den mest vanskötta politiska frågan någonsin i detta arma land – aldrig har så få politiker åstadkommit så stor skada för så många på så kort tid.Den svenska försvarspolitiken är som en sketch ur Monthy Pyton, ganska kul om det inte vore så allvarligt att komedin gällde nationens säkerhet. John Cleese som försvarsminister, det vore nästan lika kul som Tolgforsen.Var och en begriper att man inte kan försvara ett land nästan lika stort som Frankrike och med 400 mil kust med en styrka som uppgår till ett par tusen man, några stridsvagnar och en handfull flygplan.  Jag skulle tro att Sverige i dag kan intas och ockuperas av en styrka som ej är större än 5 000 man – det blir bara en liten marginell diversion för ett krigförande land som deltar i en större europeisk konflikt. Kurt Lundgren. Nordens mindste og dyreste hær. En svensk soldat koster over 10 gange mere end en finsk.,Mest oroande med ÖB:s förslag är ingreppen i vår förmåga till strid på svenskt territorium

Der er selvfølgelig dette uafviselige argument imod et forsvar:

“Är vi inte redan intagna av främmande makt? 100.000 personer/år med främmande kultur och språk håller långsamt och helt fredligt på att ta över vårt land. Så vad fan ska vi med ett försvar till?”

Muslim population ‘rising 10 times faster than rest of society’
Det er måske udtryk for klassisk britisk understatement når Ceri Peach, Professor i Social Geography ved Manchester University, i samme artikel siger om pakistanerne og bengalerne at “They have got extremely strong family values but it goes together with the sort of honour society and other kinds of attributes which people object to […]  So you are dealing with a pretty complex situation”. Unægteligt. Der udvandrer en brite i gennemsnit hvert andet minut, og i kommentarerne siger en James “It will be interesting to watch this situation develop. I’ll be doing it from the other side of the Atlantic” (LFPC).

The Muslim population in Britain has grown by more than 500,000 to 2.4 million in just four years, according to official research collated for The Times. The population multiplied 10 times faster than the rest of society, the research by the Office for National Statistics reveals. In the same period the number of Christians in the country fell by more than 2 million. Experts said that the increase was attributable to immigration, a higher birthrate and conversions to Islam during the period of 2004-2008, when the data was gathered. Times Online

“We are losing Europe”

Friskt interview med “den yderliggående” Geert Wilders, min. af Jesse Petrilla der skrev Frontpage Mag artiklen omtalt nedenfor . Via Veritas Universalis. I mellemtiden i Holland: One of the lawyers behind the prosecution of Freedom Party (PVV) leader Geert Wilders has asked for bodyguards because of threats from Mr Wilders’ supporters

Islamologer og politik

Islamologer  står på række  for at skyde Rosengårdsrapporten ned. Idag er det så det, at Ranstorp beskytter sine kilder.Skulle han offenliggøre alle informanter der arbjeder der? Hvad har islamologer i det hele taget med en rapport at gøre, der handler om politik og Sveriges sikkerhed ?

Lars Nicander menar att de känsliga personintervjuerna i Rosengårdsrapporten krävde destruktion av källmaterialet.

– Det här var minnesanteckningar som inte vi betraktade som allmänna handlingar. Det finns en målkonflikt men vi var tvungna att skydda identiteten på intervjupersonerna. Enligt gängse forskningsetik ska källmaterial arkiveras i tio år? – Om det handlar om vanligt källmaterial, ja. Men här handlar det om individens skydd.Forskarvärlden rasar mot söndertuggade källor, Källmaterialet i Rosengårdsrapporten polisanmält

Endnu en salamiskive af Danmark: Israelske sælgere rejst hjem af sikkerhedsgrunde

Efter mit bedste skøn bunder umuligheden af dialog med de anstændige og apologeterne i at de taler om individer med individuelle kvaliteter, mens vi islamoskeptikere/fober taler om systemet islams konsekvenser for de samfund hvor det slår rod. Denne seneste udvikling i sagen om skuddramaet i Odense illustrerer min påstand: Det hjælper intet som helst at skelne mellem ‘muslimer’ og ‘islamister’, ‘moderate’ og ‘radikaliserede’, ligesom det ikke nytter noget refleksmæssigt at give igen med at ‘de fleste er moderate og ønsker bare at leve et fredeligt liv’. Systemet islams tilstedeværelse har nu fået den konsekvens at en aldeles sagesløs gruppe udlandske statsborgere ikke kan opholde sig her længere. Det er altid godt at kigge på makrotendenserne i fugleperspektiv: Millioner af mennesker i den muslimske verden er villige til at ofre alt for at bevæge sig herop. For disse israelere peger pilen i den modsatte retning. Nært forbundet med denne salamiskive af afstået national suverænitet er også de europæiske landes mulighed for (helt hypotetisk) at bakke op om Israel i en evt. kommende storkrig i Mellemøsten. Denne mulighed er forsvundet for altid, uden det mindste pip i medierne. Sådan forandrer Europa sig i disse år, og det hjælper i denne forbindelse intet at grønthandleren nede på hjørnet er så flink (LFPC).

ODENSE: De 15 israelske sælgere, som gennem lang tid har solgt cremer og helseprodukter i Rosengårdcentret, har nedlagt deres boder og er rejst hjem. Det er sket efter råd fra Politiets Efterretningstjeneste (PET), efter at to af sælgerne nytårsaftensdag blev ramt af skud, formentligt affyret af en 27-årig dansk-palæstinensisk mand fra Vollsmose. – De har i samarbejde med PET besluttet at lukke deres aktiviteter ned. Ikke kun her i centret, men i hele Danmark, siger centerchef Carsten Lindblad, Rosengårdcentret.[…]

– Som de har fortalt mig, har de også valgt at trække sig tilbage i samarbejde med den svenske sikkerhedstjeneste, så derfor har de også indstillet deres salg i Sverige, siger centerchefen. […]

– Beslutningen er åbenbart sket, mens de to var indlagt på Odense Universitetshospital (OUH). Om de har trukket stikket for tid og evighed. kan ingen nok sige noget om nu, siger Carsten Lindblad. […] PET sendte jøder hjem til Israel

Arabisk i latinskolen – et stort og vigtigt sprog

Arabiska införs som modernt språk på gymnasiet i Malmö från och höstterminen i år. Beslutet fattades av Malmö Utbildningsnämnd på fredagen.Arabiska görs därmed tillgängligt som språkval för alla elever i likhet med exempelvis spanska, franska och kinesiska. Placeringen blir på Malmö Latinskola.

– Det är oerhört glädjande att vi nu kan bredda elevernas språkval med ännu ett stort och viktigt språk, säger utbildningsnämndens ordförande, kommunalrådet Agneta Eriksson (S).Latinelever kan välja arabiska

Sveriges selvskabte  ungdomsarbejdsløshed

er i meget høj grad importeret, dertil bidrager  arbejdsmarkedsstruktur (LAS-loven)

Arbetslösheten bland ungdomar fortsätter att stiga i både Sverige och inom EU.Sverige hade vid årsskiftet den tredje högsta ungdomsarbetslösheten i EU. Endast Spanien och Ungern hade högre arbetslöshet bland ungdomar. Inom EU låg ungdomsarbetslösheten i december på 16,4 procent och motsvarande siffra i Sverige var 22 procent. Det visar siffror från EU:s statistikbyrå Eurostat. Hög ungdomsarbetslöshet i Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
12 years ago

Lidt af en parallel til Bonnichsen/Dalsgaard-Nielsen/Obama-linjen med ikke at kalde jihad for jihad osv., i håb om at jihadisternes jihadiske aktiviteter derved mister legitimitet. We’re in for a rough ride, som både GoV og Jihad Watch har skrevet de sidste dage. Der skal åbenbart en eller anden større katastrofe til før virkeligheden kommer på dagsordenen.

PeterK
PeterK
12 years ago

Mer’ symptombehandling.

Venstre i Århus vil nu rive nogle af blokkene ned i Gjellerup. Fatter de ikke, at det ikke er boligerne, der er noget galt med, men dem de bor i dem.

Fjern problemets årsag, og problemet forsvinder. Fjern symptomet, og problemet er der stadig.

JensH
JensH
12 years ago

“Og pyromanbrandene har i hvert fald intet med islam at gøre”

Nej, selvfølgelig ikke. Hvor får du den ide fra?? Det er selvfølgelig samfundets skyld, og ‘de unges’ hang til brandstiftelse skal udelukkende ses som et nødråb om hjælp!!!

Johansen
Johansen
12 years ago

Lettere omskrevet ordsprog: Kedsomhed er roden til alt ondt. 🙂
Og pyromanbrandene har i hvert intet med islam at gøre – og hvo den som påstår det.

JensH
JensH
12 years ago

@Helge D-H

“100% enig. Vi lever på lånt tid.”

Nej, nej, så sort ser det slet ikke ud. Politiet kan idag meddele Politiken, at de mange påsatte brande til biler og institutioner skyldes de unge kulturberigere keder sig:

http://politiken.dk/indland/article640445.ece

Så nu hvor vi har fundet årsagen, så kan vi også gøre noget ved. Jeg vil foreslå at vi opretter en masse nye ungdomsklubber og så iøvrigt bevilliger langt flere penge til ‘integrations-projekter’ Det er prøvet før og det virker.

(p.s. Ironi kan være anvendt)

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Johansen 100% enig. Vi lever på lånt tid. Man besvimer næsten, når man ser med hvilken kynisme de Politisk Korrekte nyttige idioter har bragt europas oprindelige nationers befolkinger i for en suppedas. Desværre er der stadig for mange sofadanskere som stadig ikke kan eller vil tro på os. -også når man henviser til Euro-Mediterranean-aftalen. Jeg har en film i tankerne, som egentlig følelsesmæssigt bør fremme forsvarsviljen hos Danerne. men den er så historisk komprommiteret at jeg vil efterspørge en Dansk eller Svensk alternativ film. Det er i sin vorden selv at lave denne filmanmeldelse. Tror du Hr. Johansen vil lave… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Vivi Andersen

Nej, det er ikke muligt at forsvare massekoloniseringen, for den er en katastrofe.

Der er stadig masser af nyttige idioter, som desværre ikke vil se virkeligheden i øjnene. De mangler ganske enkelt viljen til at forstå, hvad det er for en suppedas, som Europa står i den dag i dag. Fremtidsperspektivet er EUrabia.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Johansen Arne Melchior gik i hans tid som medlem af Folketinget ind for indvandringen hertil fra de arabisk/islamiske lande. Dengang forstod jeg det ikke, at han som jøde kunne finde på at forsvare dette og ligefrem mene det var et gode med denne form for berigelse af det danske samfund. Jeg tror såmænd ikke at brødrerne Melchior ikke kan se og høre. Men jeg tror at Arne Melchior ikke vil vedgå dette offenligt, da hans tidligere udsagn stadig huskes af en del danskere. Han nærer nok ingen ønsker om i dag at skulle diskutere/forsvare disse holdninger han indtog dengang .… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Det der er sket på gader og stræder i kølvandet på Gaza-konflikten har da været et vink med en vognstang om voldspotensialet blandt Hamas-sympatisørerne. På europæisk plan er jødiske kulturforeninger og synagoger blevet angrebet, smædeskrift på jødiske butikker, mordforsøg på jøder, afbrændinger af det israelske flag, volsomme protester ved de israelske ambassader, islamistiske kampråb som ned med demokrati, ned med Danmark, ned med Israel, alle jøder skal dræbes, Hamas, Hamas, jews to the gas, jøder er fjender af Allah – for bare at nævne nogle af de utålelige hændelser. Maskerne er faldet og anti-semitismen har i den grad stukket sit… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

“Fætter Højben” (CD) skulle have samarbejdet med Glistrup om at holde statsløse Palæstinensere ude af Danmark omkring 1983. I 1983 var Folketingsmedlem Arne Melchior blandt de politikere som indædt bekæmpede mogens Glistrup, og anså Glistrup for at være en ond racist. Lidet kunne Arne Melchior ane, at araberne i Danmark er blevet så mange, at det nu er dem som kan banke på bordet, og tage vore dages politikere i et stadig strammere førergreb. Lidet kunne Arne Melchior forestille sig, at araberne i Danmark ville blive aggressorer, og vise deres jødehad. Efter skudepisoden i Rosengårdscentret, kan man læse, at den… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Limewoody De er lidt foran os derovre i UK – men vi, den danske befolkning, kommer såmænd også til at sørge for egne arrangementer til forsvar for os selv. Den hastigt voksende muslimske befolkningsandel i UK er en ubehagelig kendsgerning. Men de har i det mindste fremlagt undersøgelsesresultaterne. Gad vide hvordan det forholder sig her i landet, hvor vi er tvangsindlagt til at gætte os frem fordi de danske myndigheder ikke vil oplyse om hvordan befolkningstilvæksten fordeler sig . Men vi kan nok regne med at den Engelske undersøgelse også giver os et prej om hvad der foregår her i… Read more »

Limewoody
Limewoody
12 years ago

To interessante artikler – ikke mindst i sammenhæng:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1132128/Pictured-The-machete-wielding-vigilantes-patrolling-stockbroker-belt-village.html

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article5621482.ece

I forbindelse med de to israeleres deportation må man spørge om hvor alle godmenneskene er – Bjørn Elmqiust, Institut for menneskerettigheder osv, osv…

Janne
Janne
12 years ago

Eller – får jeg lyst til at spørge polemisk:

Er det netop multikulturens indtog i Danmark der tillader områder af Danmark – her Vollsmose – at synke ned i kulturel, social, sproglig og æstetisk armod på den måde? Tillader at dele af Danmark ender som triste, indadvendte enklaver med intolerant og fordomsfuld kønsapartheid og lys-, frisk luft- og motionsforskrækkelse?

Janne
Janne
12 years ago

Ghettoen Vollsmose er ikke udtryk for multikultur. Vollsmose er endt som en trist efterligning af en førmoderne mellemøstlig provins.

morlille
morlille
12 years ago

Det er dog den værste skandale hidtil, at man godt gemt i dagspressen kan læse, at israelske gæster er blevet smidt ud af landet, så herboende galninge kan få fred til deres forskruede galningelivsførsel. Nu må I f…… se at få sendt klager afsted til taburetklæberne i folketinget. Hvad h…… foregår der? Er alle da blevet sindsyge? Hvor er de der plejer at gale op, når folk sendes ud af landet? Hvor er dminnijournalisterne?

Janne
Janne
12 years ago

“De 15 israelske sælgere, som gennem lang tid har solgt cremer og helseprodukter i Rosengårdcentret, har nedlagt deres boder og er rejst hjem. Det er sket efter råd fra Politiets Efterretningstjeneste (PET)…” Israelske sælgere sendes hjem og pet fortsætter dialog med islamister… For nyligt lavede en veninde og jeg en udflugt til Vollsmose som vi har hørt og læst så meget om. Vi ville drage til en af multikulturens (venstrefløjens) så højt besungne højborge som også kongehuset har rost til skyerne og hvad så vi så? En masse grå og dystre betonblokke hvor de fleste gardiner (eller tæpper) var trukket… Read more »

monse
monse
12 years ago

Ang. de israelske sælgere: Mit badeværelse er fyldt med obeyyourbody cremer med dødehavssalt og –mineraler. Jeg tror efterhånden jeg har flere krukker, end jeg nogenside kan nå at forbruge. (Heldigvis er de populære gaver). Og hvorfor nu det? Jo, jeg har mange gange handlet med israelske sælgere i butikscentre flere steder (ikke lige i Odense, for der kommer jeg desværre ikke så tit, men andre steder). Det er en skør dille, indrømmet, men jeg har altså ikke kunnet stå for dem, sælgerne altså. De er gode sælgere, og jeg har en svaghed for gode sælgere, selvom jeg samtidig er helt… Read more »

Procopius
12 years ago

Hej igen, tak for de gode svar! Min pointe var bestemt ikke at Islam uden videre bukker under for fornuften og afløses af ummaens frivillige adoption af postmoderne humanisme samt en knusforelskelse i menneskerettighederne. Det sker næppe. Jeg skrev om Islams nederlag i Europa og verden. To ting som efter min mening hænger nøje sammen. Islam er lige kommet sig ovenpå en slem forkølelse introduceret gennem to nederlag ved Wiens porte og osmannernes ydmygende deroute. Nu er islam igen parat til at deltage i høstballet og Europa står på menukortet som før. Min optimisme er derfor knyttet til Europas traditionelle… Read more »

Whodares
12 years ago

Ak ja, sammenholdt med denne, så er jeg tilbøjelig til at give W ret i at Europa er ved at være tabt.
Udover at der nok nærmere er 10% og ikke 3% som de lykkeberusede islamister postulerer.

http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=8766

Magga
Magga
12 years ago

“Katrine Winkel Holm refererer til en artikel af Arthur Legger i internetmagasinet Sappho. Enten er Arthur Legger forkert informeret, eller også har Katrine Winkel Holm misforstået Arthur Legger i den internetartikel, som hun refererer til. Blasfemiparagraffen i Holland er ikke blevet udvidet. Tværtimod vedtog et flertal i det hollandske parlament 20/1 2009 at afskaffe blasfemiloven (artikel 147 i straffeloven) efter flere års heftige diskussioner med de kristelige partier, som ønskede at håndhæve loven. Ved samme lejlighed foreslog justitsminister Hirsch Ballin, som han har gjort før, at udvide en anden paragraf (paragraf 137c i straffeloven) til at omfatte alvorlige fornærmelser af… Read more »

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

“Det hollandske parlament er svagt , de er kujoner . Det hollandske parlament består af mange kujoner”

Og det sammen er det danske hvis ikke de tør invitere Geert Wilders .
Manden har jo godt fat i den lange ende og før eller siden må selv den mest politisk korrekte kujon anderkende at selv om han har en uhyggelig dårlig frisure så har han så forbandet ret ! .

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x