3
feb
Seneste opdatering: 4/2-09 kl. 2145
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Tom Trento Interviews Geert Wilders in the Haque on jan 20. Trento er nok lidt “loud” efter vores smag, men viljen ser Vorherre på. Wilders kommer på min 3:25.)

Geert Wilders  parti stormer frem efter anklager. Sådan noget skal man nok være jurist i afdelingen for finere rengøring, – alternativt dansk konservativ udlændingeordfører – for ikke at se  komme på lang, lang afstand:

Dugfrisk meningsmåling giver yderligere markant fremgang til den indvandrerkritiske hollandske politiker Geert Wilders, der nu står til at vinde hele 14 ekstra mandater. Medvinden kommer efter beslutningen om at retsforfølge Wilders for ”hadefulde” udtalelser om muslimer og islam.  Med det resultatet fra meningsmålingen ville den hollandske højrepolitiker og kontroversielle filmmager med sit Frihedsparti erobre postitionen som landets tredjestørste i parlamentet, hvis der blev udskrevet valg nu.

Valgforsker: Unikt resultat :Maurice de Hond betegner resultatet i målingen for ”unikt i Hollands politiske historie,” fordi Wilders nu er tæt på at have ligeså stor tilslutning som landets største parti, regeringspartiet Kristendemokraterne, der i målingen står til blot 28 mandater mod 41 i dag. Allerede i sidste uge gav en måling Wilders 20 mandater, men Frihedspartiet er altså gået yderligere frem.

JP.DK .  Se også Sappho fra idag: Brave New Netherlands og se tegneren  Gregorius Nekschot i DR 1 TV Avisen kl 21.

Holland: Her går det skidt, vi sender flere penge

10 millioner euro skal kompensere for marokkanske forældres svigt i opdragelsen af deres børn. Den hollandske stat svigtede de vælgere den er valgt og hyret til at tjene ved at give dem ophold i første omgang. Forældrene svigtede det gavmilde værtsland ved ikke at opdrage ungerne, og politikerne gnider nu salt i såret og stadfæster svigtet ved at poste et grotesk pengebeløb ind i et håbløst forsøg på at tætne diget i det synkende land. Der er mange ‘aber’ der sendes rundt her. Og så for lige at pisse en ekstra gang på de hollændere der lægger ryg til dette, skal statsradiofonien også lige jævne lidt ud ved at bedyre at de unge varyler selv har det så hårdt, så hårdt. Aner man ikke efterhånden et land der ikke ved sine levende råd? Via Gates of Vienna (LFPC):

The government has earmarked an additional 10 million euros to help underprivileged youths of Moroccan origin. The money will be used to deploy more coaches in troubled neighbourhoods. The coaches will approach youths in the streets, accompany them to school, help with them homework and teach them social skills. The cabinet also unveiled a raft of other measures, including neighbourhood bans and teaching support for parents. The cabinet stressed that the Moroccan youths not only cause problems but also have problems of their own. Extra 10 million euros for Moroccan youths

Mordet på en svensk bøsse: Tys-tys og talk of the town

“Race” trumfer køn igen, men denne sag er særlig dynamit i hænderne på svensk journalistik. Jeg ville kalde det tilvandret “homofobi”,  hvis det ord ellers indgik i mit ordforråd. Yderste diskretion iagttages af MMS. Mærker svenske journalistpædagoger mon, at de bliver underløbet og agterudsejlet af sandheden, som den kommer til syne på internettet ? Er de bare ligeglade i forvisning om det solide pressstöd, som de  hidtil har været fløjtende ligeglade med deres læsere ? Et reservat af vellønnede “klasserejsende” dimittender fra “journalistuniversiteter”, der former en verden i deres eget billede.

I radions mediagranskande program häromdagen diskuterades ett homomord i Malmö. Två unga personer har gripits för mordet, alla vilka de är, alla har läst om ett möjligt motiv på nätet men gammelmedia vägrar berätta vad alla redan vet, till exempel Sydsvenskan.

Den som i Googles sökruta skriver mord homo malmö får inom loppet av tre mikrosekunder upp en massa bloggar och hemsidor som berättar vad detta handlar om, ett eventuellt hatmord utfört av islamistiska fundamentalister – en av de gripna har till och med en blogg där han sprider sin religiösa förvirring. Det politiskt korrekta leder då till vissa tidningars välförtjänta undergång och till att nätet tar över än mer.   Kurt Lundgren (pens. journalist, iøvrigt)

Riksdagen og medierne har indtil forylig være alene om at definere virkeligheden. Udefra inviterede blev nøje  åndsvisiterede inden de fik adgang til de hellige haller. Aviserne har ingen debatkultur, der er åben for enhver og ethvert emne, som i Danmark. De er ikke vant til at håndtere ægte uenighed, endsige åben konflikt. Det er derfor langtfra utænkeligt, at der vil komme indgreb fra det hidtidige monopol, imod den indtil nu usete ytringsfrihed. Ja, det vil være nærmest mærkeligt, hvis det ikke sker.

Presseombudskvinden Yrsa Stenius sagde for et  år siden: Det är dags att sätta ner foten och börja polisanmäla bloggare. Utvecklingen är inte acceptabel. Hon oroas över internettrenden att  vem som helst kan skrive vad som helst”. Svensk journalistik har meget aktivt med-formet det radikalt omkalfatrede “nye Sverige”, også med metoder, der var uværdige i et vestligt demokrati. Nu vil journalistikken bare så forbandet nødigt hænges op på alle konsekvenserne af det, de så hårdt har arbejdet for. Derfor løgnen og fortielserne: det er selvbeskyttelse, hensynet til sig selv. Det er ikke af hensyn til den lille Hassan med de skæve ben, morder-dit og voldtægtsmand-dat. Den forklaring er lak og fernis.

– Aftonbladet har set faren og udlægger proaktivt røgslør ved forleden at uddele “Stora Bloggpriset“. Vinderen i kategorien politiske blogs hedder Opassende.se, hun  er medlem af Piratpartiet og mener at overvågning er den største fare, der truer det svenske samfund og at fildeling er en umistelig menneskeret. Det er ganske vist ! En handy oprører i lommeformat. For 30 år siden hed det repressiv tolerance. I dag kan man nok nøjes med “almindelig gammeldags desperation.” (I samme neurotiske boldgade ligger befinder denne historie sig: Efterfrågade våldtäktsstatistik av polisen – blev hotad med åtal).

Imidlertid må man spørge sig selv: Hvilket formål ville sandheden tjene i Sverige så sent som idag ? Den antagelse  er krøbet ind på mig den senere tid, at indvandrerbefolkningen allerede nu er så stor (godt 20 %), at ingen Rikdsdag længere tør lovgive imod dens vitale interesser. Først og fremmest imod de lammende mange familiesammenføringer af analfabeter, direkte ind på social bistand. Hvis det virkelig er tilfældet, bliver Sveriges nedstigning i anarki fremover brattere, end den har været de 30 forudgående år.

Ytringsfriheden i USA: The Coming Crackdown

Man skal nok ikke undervurdere betydningen af USA som garant for de mest basale frihedsrettigheder, og det faktum at verdens stærkeste nation kan holdes op som rollemodel hvad disse angår. Med ytringsfriheden forankret i forfatningens First Amendment er dette land faktisk i dag det eneste håb vi kan holde os til. Canada og Australien, som man måske traditionelt har opfattet som en slags søsternationer i den nye verden, befolket af mennesker med en no-nonsense attitude til trusler mod fædrelandets ve og vel, har forlængst afsløret at denne machopositur blot var ‘løse håndled’. Vælgerne i disse lande vælger dhimmier, og ytringsfriheden er dybt kompromitteret af hate speech-lovgivning. Men USA da? Der skal vel en hel del til at afskaffe eller stække the First Amendment? Måske, men der arbejdes faktisk på det sidste. Hvad gør vi hvis lyset også går ud i ‘the shining beacon on the hill’? (LFPC)

As most of you already know, Geert Wilders is about to be prosecuted for incitement due to his “hate speech” as expressed in Fitna and various statements concerning the Islamization of the Netherlands.

Mr. Wilders is far from the first Westerner to be slapped down for daring to speak out against Islam. The list of people investigated – or intimidated, or hauled out of bed by the police, or tried, convicted, and fined (and in the case of Susanne Winter, sentenced to jail time) – has grown so long that I can’t easily recapitulate it here.

So far the countries that have cracked down on racist Islamophobic speech include:

* Australia
* Austria
* Belgium
* Canada
* Finland
* France
* Sweden
* The United Kingdom
And these are the ones who have merely targeted speech. If you include assault on the freedom of assembly, Germany and other countries would have to be added to the list.

And these are among the exemplars of the “Free World”, countries in which human rights are paramount, and the right to free speech is written into their constitutions.

How could this happen? What is causing an iron curtain of repression to descend across the Western world?

A large part of the explanation lies in the soft totalitarianism of the European Union, but that can’t account for it all of it, since Canada and Australia are included in this roster of infamy.

The ultimate source of all this mischief is the UN, or to be more precise, the Organization of the Islamic Conference (OIC) working through its compliant mouthpiece, the United Nations.

And, now that Barack Hussein Obama has ascended the throne of The Country Formerly Known as the United States of America, the USA will rush to join its enlightened brethren in Europe and crack down on Islamophobia.

As I pointed out a couple of years ago, the move to act at the federal level against the criticism of Islam has already made an appearance in the United States Congress. Back in 2005 Rep. John Conyers introduced H.Res. 288, in which the House of Representatives:

1. condemns bigotry, acts of violence, and intolerance against any religious group, including our friends, neighbors, and citizens of the Islamic faith;
2. declares that the civil rights and civil liberties of all individuals, including those of the Islamic faith, should be protected;
3. recognizes that the Quran, the holy book of Islam, as any other holy book of any religion, should be treated with dignity and respect; and
4. calls upon local, State, and Federal authorities to work to prevent bias-motivated crimes and acts against all individuals, including those of the Islamic faith.
This special protection for Islam was proposed back when the Democrats were still in the minority in the House, and when there was a Republican president. Now all impediments to such meddling have been removed, and the Supreme Court has already displayed an alarming indifference to the First Amendment.

Hang onto your hats: we’re in for a wild ride.

The playbook for all this is being written by the OIC using the United Nations Commission on Human Rights as its executive body. It’s no coincidence that Conyers’ proposal and similar initiatives strongly resemble the work of the UNCHR.

Last fall the General Assembly passed Resolution 62/154 (UNGA 62/154 [pdf], also accessible here via an embedded pdf viewer), the latest in a series of resolutions for “combating defamation of religions”. Like Conyers’ proposed resolution, the UN version singles out Islam for special consideration, and in fact mentions no other specific religion.

I’ve extracted the text of UNGA 62/154 and posted it in plain HTML here. I recommend that you drink a strong cup of coffee and stay awake long enough to read your way through all its provisions. This resolution is part of the preparation for the Durban II conference coming up this spring. If your country considers itself bound by UN declarations, then this is an outline of your future.

Let’s just go over some of the highlights of UNGA 62/154. The General Assembly “takes note, stresses, emphasizes, urges, underscores, deplores, strongly deplores, expresses its deep concern, notes with deep concern, and again expresses its deep concern” about certain trends and conditions, both good and bad, that prevail in the world today.

The UNGA wants to promote, among other things:

* Respect for cultural, ethnic, religious and linguistic diversity
* Greater harmony and tolerance in all societies
* Universal respect for and observance of all human rights
* Promote mutual respect and understanding among different cultures and societies
* Deepen dialogue and reinforce understanding among different cultures, religions, beliefs and civilizations
Nothing to argue with there so far, right? No one could be against any these things.

In contrast, the activities that are to be deplored and overcome include:
– – – – – – – – –

* Discrimination on the grounds of religion or belief [which] constitutes a violation of human rights
* Negative stereotyping of religions
* The defamation of religions and incitement to religious hatred
* Manifestations of cultural prejudice, intolerance and xenophobia towards people belonging to different cultures, religions and beliefs
* [the fact that] Islam is frequently and wrongly associated with human rights violations and terrorism
* The ethnic and religious profiling of Muslim minorities
Now we get down to the nitty-gritty. There are many problematic aspects to what’s listed above, including the fact that some religions (ahem) include in their inerrant and inviolate holy scriptures specific “negative stereotyping” of other religions. Will the UNCHR appoint a task force to revise the scriptures of the offending faiths? Will Islam be among those censured?

Don’t hold your breath.

But worst of all is the assertion that “Islam is frequently and wrongly associated with human rights violations and terrorism”. When was it determined that such an association is “wrongly” asserted? Who determined it? Did all the member states agree to that determination?

We are compelled to accept this as an a priori argument, like Euclid’s Fifth Postulate, so that certain other important conclusions can be derived from it – namely, that any “religious profiling” on the basis of the Islamic faith is therefore wrong.

The General Assembly outlines a series of policies and actions that member states are obliged to undertake in order to rectify the grievous deficiencies outlined above. Signatories are admonished to:

* [eliminate] national policies and laws that stigmatize groups of people belonging to certain religions and faiths under a variety of pretexts relating to security and illegal immigration
* [counter the] negative projection of Islam in the media and the introduction and enforcement of laws that specifically discriminate against and target Muslims, particularly Muslim minorities following the events of 11 September 2001
* Effectively combat defamation of all religions and incitement to religious hatred, against Islam and Muslims in particular
Needless to say, accomplishing these tasks would require Soviet levels of government control. Member countries would be obligated to enforce on their media the requirement that Muslims be depicted in a certain way. All speech would have to be monitored to determine whether it was defamatory.

And what mechanisms would be set up to accomplish these tasks? Once again, they would be Soviet in their structure and scope:

* To take all possible measures to promote tolerance and respect for all religions and beliefs
* Important role of education
* The use of the print, audio-visual and electronic media, including the Internet, and any other means to incite acts of violence, xenophobia or related intolerance and discrimination against Islam
* To complement legal systems with intellectual and moral strategies to combat religious hatred and intolerance
* Take action to prohibit the advocacy of national, racial or religious hatred that constitutes incitement to discrimination, hostility or violence
* States, regional organizations, non-governmental organizations, religious bodies and the media have an important role to play in promoting tolerance, respect for and freedom of religion and belief
That’s a breathtaking list of organizations and political structures that would be required to enforce the edicts of the UN. And notice that it includes the nastiest Trojan horse of them all: “non-governmental organizations”. The NGOs are pernicious, well-funded, and act as boots-on-the-ground for the worst policies of the United Nations. The UN has very little accountability or transparency, but the NGOs have none.

Member states will be required to spend their taxpayers’ money on:

* Any necessary and appropriate education or training is provided
* Education and awareness-raising
* Urg[ing] States, non-governmental organizations, religious bodies and the print and electronic media to support and participate in such a dialogue
And the most telling provision of all:

* Everyone has the right to hold opinions without interference and the right to freedom of expression, and that the exercise of these rights carries with it special duties and responsibilities and may therefore be subject to limitations as are provided for by law and are necessary for respect of the rights or reputations of others
Notice the blatant contradiction: you have the “right to hold opinions without interference”, but they “may therefore be subject to limitations”. Well, which will it be? Which clause do you think is more significant to the mandarins of Turtle Bay?

* * * * * * * * * * * * * * *

“This is all very well, Baron,” you say, “but what’s it got to do with the United States of America? After all, we have the First Amendment to protect us from this sort of pernicious nonsense.”

You’re right, we do have the First Amendment. And that’s how the nose of this particular camel will get under the American tent.

Let’s put aside the fact that recent Supreme Court decisions have been alarmingly flexible in their interpretation of the free speech clause of the First Amendment. Instead, let’s look at the implications of the freedom of religion clause:

1. The First Amendment guarantees a right to the free exercise of religion.
2. The UN, the OIC, and John Conyers are asserting, in effect, that Muslims are not free to exercise their religion while Islam is being defamed.
3. Islam is defamed when it is criticized by non-Muslims.
4. Therefore, a Muslim cannot exercise his fundamental freedom of religion unless criticism of Islam is suppressed.

This series of logical steps, or something similar, is the ticket to American Sharia. Watch for the freedom of religion clause to trump the freedom of speech clause.

* * * * * * * * * * * * * * *

Pretty far-fetched, you say? Perhaps.

But two years ago the residency of Barack Hussein Obama in the White House was pretty far-fetched. The ascendancy of the ultra-leftist Democrats in Congress was pretty far-fetched. The nationalization of Wall Street, the banks, and the auto industry was pretty far-fetched.

Sometimes the far-fetched chickens come home to roost.

There is no political impediment now standing in the way of whatever far-fetched schemes Congress and the President decide to enact. It will be several years before significant inflation and the degradation of the currency set in to seriously reduce their scope of action.

In the meantime, there is every sign that “hate speech”, like carbon dioxide emissions and health care, will be a primary target of government meddling during the coming months. “Defamation of religion” is just a part of the bigger package. Baron Bodissey: The coming crackdown

Om nu gammelmedia tiger om enkla, men journalistiskt relevanta upplysningar, som måste till för att man skall förstå vad det handlar om, samtdigt som dessa relevanta och intressanta fakta finns på nätet för alla att läsa kommer tidningarna att hamna i en sådan förtroendekris gentemot sina läsare att upplagorna kommer att kollapsa.Det politiskt korrekta leder då till vissa tidningars välförtjänta undergång och till att nätet tar över än mer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Niels Andersen.

Takker for din indsats !

Venlig hilsen fra en Jyde
bosat på Fyn.

Andersen
Andersen
12 years ago

Udmeldingerne er ganske rigtigt tit hurtigere i København end i Jylland. Det er ikke ensbetydende med, at jyderne ikke fatter ligeså hurtigt, de er blot tættere på England, og det har sat sig spor. Ex stærkt underspillet humor serveret med pokerfjæs. Det er ikke tilfældigt, at det var Jyllandsposten, der stod fast under M-krisen. Der var en århusianer ved roret, en der dræver jysk. Det forhindrer ham ikke i at køre hurtigt på motorcykel. Den gamle soldaterhistorie holder stadig vand. Københavnerne bruges, når der skal stormes, og fynboerne når der skal søges natkvarter, fordi de er gode til at tale… Read more »

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Kære steen, jeg har masser af empati for vort kære broderfolk. En af mine forfædre var endda en svensk frivillig i Treårskrigen 1848-50 mod de slesvig-holstenske oprørere og Preussen. Vi har stadigvæk en medalje i familiens eje, som han fik for sin indsats.

JensH
JensH
12 years ago

Hvis der nu skulle findes en Hollandsk skatteyder som er modig nok til at brokke sig over, at regeringen smider (yderligere) 10 millioner euro i det bundløse hul som hedder ‘integration, kommer vedkommende så for en domstol anklaget for ‘Hate-speech’??

JensH
JensH
12 years ago

@Hanzi

Du er nok ikke den eneste Dansker der har et lidt ‘ambivalent’ forhold til det kære broderfolk hinsidan 🙂

steen
Admin
12 years ago

Jamen, kære Hanzi. Hvordan tror du jeg overlever ? Det er desværre ikke alle i nabolaget, der synes lige godt om galgenhumor. Bogstavelighed og humorforladthed må være noget der er forbeholdt dem, uden empati, fantasi og evne til deperation. Der er en del af dem. Ingen nævnt igen glemt, men ikke helt utypisk talte den seneste også med drævende jysk dialekt 🙂 Aner man en tendens ? Måske er desperation en vuggegave, for os der er født på stenbroen. PS: Jeg kunne ikke kritisere svensk øvrighed, som jeg gør, uden en gammel, grundlæggende kærlighed til landet. Mange, mange timer med… Read more »

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Et eller andet sted kan man ikke lade være med at grine. De nævenyttige svenskere, som altid var ovenpå og bedre til alting. Vores arvefjender, som stjal Skåne, Halland og Blekinge fra os, og bankede os i næsten alle sportsgerne. Storebrødrene og storesøstrene, mens vi sad tilbage i vores lille miniature-kongerige og plejede vores sårede stolthed og minder om svunden storhed. Nu havde vi kun den kolossale isklump, Grønland tilbage oppe ved Nordpolen, til at give os en vis følelse af Grandeur. Og nu… svenskerne som store undskyldninger for sig selv: Nej, nej, vi er ikke slemme mennesker, vi er… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Går man efter Nostradamus så skall tydligen 3:e världskriget utbryta när en vit turban möter en blå. Gissar på att det syftar på presidenterna Hussein och Ahmad(asadog)inejad. Skall man tolka detta som att Barry kommer ut ur garderoben först innan detta händer?

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Whodares -Ja, det er genialt lavet mekanisme mod os, at danskens selvbevidsthed er blevet pillet af os, gennem vedholdende holdningsbearbejdning med at man (de etniske danskere) er kaldt racister, og fremmedfjendske med et forfærdeligt menneskesyn. -Samme gælder også for europas oprindelige nationers befolkninger. Sir Enoch Powell, og Mogens Glistrup advarede befolkningerne. Geert Wilders advarer mod den musimske fare. Og hvad får de så ud af det ? Utak er verdens løn. Var det ikke ifølge Jelved, at man bare skulle give tid med integrationen ? -kommende tredie og fjerde generationsindvandrere bliver bedre integrerede, mere moderate, og mere danske. -Ja, godmorgen!… Read more »

Whodares
12 years ago

EWJ. Ja, og det har den islamiske verden såmænd hele tiden sagt, men EUrabias hattedamer og venstrefløjsere tror da de ved laaangt bedre, du ved iflg Jelved dengang skulle de bare have et job og lære at drikke pilsnere så vupti var de gode danskere åh nej undskyld gode EUROPÆERER i guder. EUrabias elite er så grænseløst naive og er i gang med en sådan skade at man ikke forstår at den samlede europæiske befolkning rejser sig og kyler dem ned fra petistalerne (eller klynger dem op i den nærmest lygtepæl, for undertegnet ligegyldigt). Men som med resten af EUrabia… Read more »

Ernst W. Jensen
Ernst W. Jensen
12 years ago

Niels:
“..og dem der ikke har fattet det endnu bliver straks afrettet med at man ikke kan plukke fra koranen, man må tage det hele ellers er man frafalden”

Fint, så slipper vi for den tåbelige diskussion vedrørende moderate- kontra fanatiske muslimer, der er kun ét islam og det vil i praksis betyde, at der kun er én type muslimer!

Niels
Niels
12 years ago

Sygt sygt sygt, samtidig fortsætter indoktrineringen på selv de mest moderate muslimske sites, de er endda helt holdt op med at lægge skjul på deres ønske om sharia lov, khalifat, terrorist støtte etc. det bliver diskuteret helt i det åbne som om det var den naturligste ting i verden og dem der ikke har fattet det endnu bliver straks afrettet med at man ikke kan plukke fra koranen, man må tage det hele ellers er man frafalden

Rolf Krake
12 years ago

Vi går grelle tider i møde. Ytringsfriheden har altid været det bedste våben mod Fascismen, og historisk Fascismens første offer…. Utopisterne er ved at få overhånden, undertrykkelse, totalitære regimer og folkedrab med dertil følgene Balkanisering er desværre den vej udviklingen går. Med den ekstremt yderliggående Hussein Osama ved magten de tidlige USA, og dennes planer om at styrke UN såvel som at lave et ‘Peace corp’ (SS i bedste Orwellske forstand) som han mener skal være ligeså velfinacieret som hæren… Vi går mørke tider i møde… Der er ikke længere noget land vi kan tage til, i vores eget land… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Mange tak. I 2010 når de så op over 40.000 vil jeg gætte på.

steen
steen
12 years ago

jo: 33.687 personer fick uppehållstillstånd p.g.a. familjeanknytning.

http://www.migrationsverket.se/ (se statistik)

En øgning på cirka 4000 i forhold til 2007. Jeg havde den for et par uger siden, hvor jeg skrev at fire års sammenføringer fra 3 verden i Sverige, svarer til en by på Ålborgs størrelse. Den vil nok komme til at blive “eksponentiel”, uden at jeg er matematiker. 2010 – et gæt – 37.000

JensH
JensH
12 years ago

“Først og fremmest imod de lammende mange familiesammenføringer af analfabeter, direkte ind på social bistand”

Jeg kan ikke huske om du har offentliggjort det herinde på Snaphanen, men forligger der endnu nogle tal fra Sverige om familiesammenføringer i 2008, og hvilke lande disse sammenførte kom fra?? Det kunne være ‘spændende’ at se om de er kommet over 30.000 sammenførte.

Magga
Magga
12 years ago

Mens kampen om Wilders ytringsfrihed bringer sindene i kog hos hollænderne og mange af os andre, har kunstnere fra Mellemøsten indledt en helt anden type og ligeledes usædvanlig frihedskamp i London. JP bringer et par meget sigende billeder, som Snaphanens redaktører sikkert kan have fornøjelse af at tage et kig på, hvis ikke Steen da bliver mere syg af det. (Der skulle være mulighed for nogle gedigne brækfornemmelser. Jeg føler med dig, jeg har selv været længe om at komme mig i januar, men så var det også syv år siden sidste influenza). Først det meget ulækre billede “Men of… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

OT

Flere kulturberigende og rummelige forbud:

“Svendborg på Fyn kan blive foregangsby for antiryge-bevægelsen, hvis et forslag fra Liberal Alliances medlem af det lokale byråd, Medhat Khattab, vinder opbakning.”

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/Liberal_Alliance_i_Svendborg_R_gfri_by.php

JensH
JensH
12 years ago

Vivi Andersen

“hvordan i alverden er det lykkedes for OIC at få UN til at makke ret ”

Årh, OIC er alene 54 lande, og hvis du dertil lægger alle de andre diktaturstater som ud fra forskellige motiver støtter OIC’s angreb på de demokratiske rettigheder, så har de hurtigt et flertal i FN’s forsamlinger. Ganske vist har USA, Frankrig og Storbritannien vetoret i sikkerhedsrådet, men det bliver ærligt talt sværrere og sværrere at forstå hvorfor vesten bliver ved med at finansiere en organisation, som i den grad angriber og underminerer de basale rettigheder vore vestlige samfund bygger på.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Korruptionen går nog djupare än vad många har förstått. Som dom säger, power corrupts and absolute power corrupts absolutely.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Jeg forstår det ikke :

hvordan i alverden er det lykkedes for OIC at få UN til at makke ret

( hvordan kan det være, at de Vestlige lande er så medgørelige hvad UN/OIC angår ?)

Hvad har de arabisk/islamiske lande mon ” tilbudt ” siden OIC har opnået en sådan succes ?

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x