10
feb
Seneste opdatering: 23/7-10 kl. 1638
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den katolske biskopen Richard Williamson, som förnekade förintelsen i Uppdrag Granskning, har vänt sig till en tysk domstol för att försöka förhindra SVT att visa intervjun. Her er interviewet ikke desto mindre. En præstemand med en dårlig samvittighed og en dårlig sag:

Se også Snaphanen “Topf und Söhne, Dødens anstændige medløbere”

Jakob Hougaard: Offentlige beskyttelsespenge til unge brandstiftere

Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Jakob Hougaard lader bestemt ikke de Radikale noget tilbage hvad angår luftig feelgood-snak, plidder-pladder, og retoriske forsøg på at bortrelativisere eller bagatellisere den kriminalitet der udgår fra muslimske miljøer. Læsere med særligt stærke nerver og hårdføre maver kan læse hans skriblerier her (LFPC).

Sidste års vinterferie omdannede Tingbjerg til et inferno af destruktiv tåbelighed. Frustrerede unge, der ikke havde noget at lave, antændte over hele København 800 brande, her af 100 biler. Et hærværksorgie, som bragte mindelser om Paris 2004, som måske også var de unges inspiration. I næste uge er det på ny vinterferie – og det må ikke ske igen.

En fælles indsats skal i disse dage forebygge, at København bliver omdannet til krigszone i næste uge. I Københavns Kommune har vi ikke glemt sidste år. Og vi læner os heller ikke blot tilbage i stolen og håber. Ungdomsklubber har udvidet åbningstid, også i weekenden. Det samme gælder for fritidshjem. Kommunen, socialt belastede områders helhedsplaner og andre laver ungdomsarrangementer. Og gadeplansarbejdere holder alt andet end fri. Desuden har politiet ekstra mandskab på gaderne hele ferien.[…] Nok var der mange indvandrere blandt ballademagerne, men også mange etnisk danske unge deltog. [mine fremhævelser, LFPC] Jakob Hougaard: Vinterferie – er vi klar, Brønshøj?

R: For stor en kamelklapper at sluge

When sorry seems to be the hardest word. Fribytteren Ibrahim Gøkhan fandt for en stund plads under det Radikale Venstres vinger, og repræsenterede partiet i Århus Byråd. Et par episoder omtalt i pressen med læserbreve bestående af kopierede tekster, og senest et ualmindeligt plat forsøg på at intimidere Jyllands-Posten fra at dække hans løgn om at være uddannet tandlæge, gjorde det klart at det anstændige parti måtte skille sig af med ham først som sidst. Og den velprøvede traver om “et ønske om mere tid til familie og civilt job” blev så i samråd bag lukkede døre vedtaget som den officielle begrundelse. Men intetsteds har jeg kunnet finde udtalelser fra R der giver udtryk for en erkendelse af at denne discount-Brixtofte har gjort noget som helst forkert. “Kom så, Ibrahim!” (LFPC)

Den radikale politiker Ibrahim Gøkhan genopstiller ikke ved byrådsvalget i november, men han bliver siddende perioden ud. Sander Jensen, formand for de radikale i Århus, har forståelse for beslutningen, som begrundes i et ønske om mere tid til familie og civilt job. »Jeg er glad for, at han fortsætter perioden ud for at færdiggøre sit projekt med at hjælpe de socialt udsatte og styrke integrationen,« siger Sander Jensen. […]

Senere har JP Århus afsløret, at han kopierede tekster og anvendte dem i læserbreve, som han indsendte i sit eget navn. Endelig viste det sig i januar, at Gøkhan i årevis har kaldt sig tandlæge og tandplejer uden at have en autorisation. »Han har været igennem en hård mediemølle, så det er en forståelig beslutning,« siger Søren Højlund Carlsen, der netop er trådt tilbage som radikal næstformand for at blive byrådskandidat. [min fremhævelse, LFPC] Gøkhan opgiver politik

What is considered extremist in today’s Germany?

Recent events demonstrate the relationship of German political culture today to anti-Semitism. On the one hand, one is not allowed to deny the Holocaust, as Catholic Bishop Richard Williamson found out. Chancellor Angela Merkel herself told the German pope in the Vatican that such an anti-Semite, member of the reactionary Pius X Brotherhood, could not be tolerated. Henryk Broder, Jerusalem Post

Svensk politisk kultur: “Antifascister” påtager sig mordforsøg

Svensk demokrati er umodent. Det har ingen øvelse i at håndtere konflikter uden vold, fordi der i mange år ikke var nogle konflikter af  betydning at håndtere. Ikke flere end der nemt kunne  gemmes under gulvtæppet. Det har efterladt rum til fantaster og fundamentalister, uddannet i et skolesystem med begge fødder solidt plantet i den blå luft. Og nu hvor der i høj grad er konflikter, dumper det smerteligt. Sverige skal i en sen alder, til at “realisere det almene”. Det kan gå godt eller skidt. Det jeg ser, er  skidt med pil mod det værre:

Den stora polisnärvaron gjorde det svårt att agera mot mötet som hölls. Därför valde vi en annan strategi. Vi attackerade utanför nd:s partilokal i Rågsved. När Vavra Suk kom dit attackerades han och hans bil, partiets ljudutrustning samt propaganda förstördes och en handdator konfiskerades. Att polisen ihärdigt försöker skydda nazister och rasister är ingenting nytt. Och det är heller ingenting nytt att AFA Stockholm knappast låter sig hindras utav detta. Vi attackerar när vi anser att det är som lämpligast, vare sig det är på en fascistisk aktivitet, vid deras partilokal eller i fascisternas hemAFA Stockholm og DN Afa tar på sig våld mot ND-politiker

Geert Wilders erklæret persona non grata i Storbritannien

wildersletter

Vil han blive arresteret i Heathrow? Her til morgen, tirsdag, meddelte Lord Malcolm Pearson, et medlem af det britiske Overhus, at han havde inviteret det hollandske parlamentsmedlem Geert Wilders til at vise sin film Fitna i et konferencelokale i tilknytning til Overhuset. Fremvisningen skulle finde sted torsdag den 12. februar kl. 16. Planen var, at Wilders skulle tale ved et privat arrangement for medlemmer af det britiske parlament bl.a. for at fortælle om sine bevæggrunde til at lave den omstridte, Koran-kritiske film. Lars Hedegaard, Sappho.dk,  ‘Fitna’ maker Geert Wilders banned from UK,You would expect something like this to happen in countries like Saudi Arabia’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eystein Mo
Eystein Mo
12 years ago

VATICAN CITY (Reuters) – World Jewish leaders told Vatican officials that denying the Holocaust was “not an opinion but a crime” when they met on Monday to discuss a bishop they accuse of being anti-Semitic.

http://www.reuters.com/article/worldNews/idUSTRE5184ME20090209

Hvis Williamson blir tiltalt for påstandene han har kommet med, kunne det vært interessant å se om Snaphanen er like ivrige etter å forsvare ytringsfriheten hans som de er ivrige etter å forsvare ytringsfriheten til Geert Wilder.

JensH
JensH
12 years ago

“Desuden har politiet ekstra mandskab på gaderne hele ferien.”

Hvorfor er det bare det eneste der beroliger mig i al Jakob Hougaards ordskvaller?? Så sent som her til morgen hørte jeg på TV2NEWS om en Dansk ung mand, som måtte flytte fra sit kvarter i Århus efter utallige grove chikanerier fra ‘utilpassede unge’ i kvarteret. Der var så et interview med den Socialdemokratiske Rådmand, som gav udtryk for at nu skulle skeen tages i den anden hånd, og de “unge skulle nu have nogle tilbud”!!! Tal lige om at sætte hårdt mod hårdt 🙂

Janne
Janne
12 years ago

Med hensyn til brevet til Wilders om at han skal holde sig væk fra England for ikke at spolere den samfundsmæssige harmoni, så mener jeg at både koranen og det gamle testamente har meget svært ved at skabe samfundsmæssig harmoni. Mennesker der ikke tror på allah og hans profet omtales som vantro ekstremt mange gange i koranen. Og mennesker der er anderledes troende kaldes for svin og aber. Det mener jeg ikke er formuleringer der skaber et harmonisk samfund. Tværtimod. Kan koranen og det gamle testamente få samme behandling som Wilders? Få et brev om at holde sig væk?

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. til gaskammer biskoppen, så synes jeg at han skal bevise at hans gud findes. Jeg tror det nu ikke og i fald han/hun/det gør, så er det en grum en af slagsen, lader det til.

Janne
Janne
12 years ago

“Og vi læner os heller ikke blot tilbage i stolen og håber. Ungdomsklubber har udvidet åbningstid, også i weekenden. Det samme gælder for fritidshjem. Kommunen, socialt belastede områders helhedsplaner og andre laver ungdomsarrangementer. Og gadeplansarbejdere holder alt andet end fri. Desuden har politiet ekstra mandskab på gaderne hele ferien.”

Det lader til at Københavns Kommune allerede har opgivet at forvente selvstændighed og ansvarlighed hos forældrene. I stedet for samarbejder KBH kommune med bl.a. imam Petersen.

Casper | Borgerlig bums

Jeg synes ikke biskop-sagen er så vigtig. Medierne har misforstået en vigtig ting. Han blev genoptaget i den katolske kirke, men IKKE anderkendt som biskop. Nu kræver en masse folk at han igen skal smides ud af den katolske kirke. Skal folk med forkerte meninger også smides ud af folkekirken? Selv Jonni Hansen (såfremt han skulle være medlem) har lov til at være i folkekirken. Langt værre er historien med Geert Wilders. Jeg har aldrig hørt om noget lignende i et frit, europæisk land. Geert Wilders bliver udvist (på forhånd) for at sige sin mening. I Danmark blev tuneseren +… Read more »

Henrik Ræder Clausen
12 years ago

Anna, det er ham…

🙁

Anna Lyttiger
12 years ago

Er det ham, paven i Rom lige har rehabiliteret?????

Anna Lyttiger
12 years ago

Han VIL ikke se, hvad alle vi andre har set, dels på nettet, dels som film i skolen (Durch Nacht und Nebel, for eksempel), dels i virkeligheden (jeg har været i Dachau – som turist). Sikke dog et svin (undskyld, Hodja, det var kun metaforisk).

Janne
Janne
12 years ago

En katolsk biskop med gigant stort kors på brystet og i fuld katolsk ornat sidder og leger videnskabsmand hvad gaskamre angår. Men hvorfor lige gaskamre? Hvorfor ikke alt andet mellem himmel og jord. Hvorfor lige jøder og gaskamre? Er det ikke nok for en biskop at tro?

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Han er en skurk.

Med venlig hilsen

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x