15
feb
Seneste opdatering: 1/9-09 kl. 1717
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi er arabere, det er vores bydel, I har ikke noget at gøre her.” 26.000 angreb på tyske politibetjente om året. Se ét i begyndelsen af filmen. Tyske politikere taler om “retsløse zoner”, bydele hvor politiet nødigt vover sig ind. Vi har tidligere oversat artikler om det, men det er unægtelig skrappere kost på video. Retsstaten disintegrerer, og ingen har nogen løsning på det, antagelig fordi den ikke findes. Her ses kimen til en virkelig skræmmende, europæisk udvikling. (video på tysk, uploadet 15 februar, 2009, men formenlig  sendt i sommer.)

Radikale 2,9 procent – ingen lavere?

Hvis man går rundt og tror, at de Radikale er radikale, når de møder radikale kræfter, kan man godt tro om igen. De Radikale minder stadig mere og mere om smøreost, der ved en fejltagelse er blevet glemt på en tændt radiator natten over, efter at gæsterne forlod taffelet. Manglen på substans kommer vanen tro til udtryk, når partiets integrationsordfører Martin Østergaard bliver bedt om at kommentere de seneste tal fra Danmarks Statistik, som viser, at hveranden indvandrer i Danmark går ind for at forbyde bøger og film, der kritiserer religion. Det er ikke bekymrende, svarede integrationsordføreren frejdigt, hvorefter man fristes til at spørge, hvor stor en andel med smag for religiøs censur, der i så fald ville bekymre Martin Østergaard: Ville 80 pct. eller 100 pct. være OK? Det vides ikke. Hvad vi ved om de Radikale er alene, at deres folketingsmedlemmer er det modsatte af, hvad partinavnet siger – bortset naturligvis fra, at de er radikale i deres relativisme. Mikael Jalving, Groft Sagt og De Radikale styrtdykker

Abdul Wahid: Taqiyya, kitman, eller ægte uvidenhed?

You be the judge. Det sælger utvivlsomt billetter at imam Abdul Wahid Pedersen her bedyrer at kønslemlæstelse ikke er en islamisk skik og aldrig har været det:

[…] »Omskæring af piger er en hedensk skik, som nogle samfund af kristne og muslimer har taget til sig og stadig praktiserer i vore dage. Det er ikke en islamisk skik og har aldrig været det«. […] [Politiken 15.2.2009, ikke online]

Hvis vi antager at han taler af et rent hjerte og efter bedste overbevisning, er tingene imidlertid ikke mindre komplicerede end hvis dette var et et kynisk eksempel på taqiyya eller kitman, i tråd med Muhammeds ord “krig er bedrag“. For Wahid kan umuligt være uvidende om at der ikke findes en enkelt autoritet indenfor islam der én gang for alle kan erklære denne praksis for u-islamisk, og endnu mindre har gjort det. Jeg har også mere end vanskeligt med at tro at han ikke er bekendt med, at uskikken netop bliver begrundet som islamisk indenfor islam, mere end bare noget nogen har “taget til sig”. Således har Yusuf al-Qaradawi sagt:

[…] Another leading cleric, Sheikh Yusuf al-Qaradawi, said that Islam did not require the practice but some clerics felt it was allowed. […] Call to end female circumcision

Og selv i det egyptiske parlament har konservative kræfter ment anderledes end Wahid, og har fået trumfet deres opfattelse igennem:

Conservatives in the Egyptian parliament have made female genital mutilation (circumcision) legal again in Egypt.[…] Egyptian Parliament Okays Female Genital Mutilation

Abdul Wahid kan heller ikke være ubekendt med den særdeles fremtrædende islamiske autoritet som det egyptiske Al Azhar-universitet besidder. Her har en lærd således udtalt:

Following are excerpts from an interview with Al-Azhar Cleric Farahat Said Al-Munji, which aired on Al-Mihwar TV on May 10, 2007: Farahat Sa’id Al-Munji: The Prophet said that circumcision is obligatory for men, and is noble for women. This means that for the sake of her honor, a woman can be circumcised. This noble act can be either carried out or not. […] Female genital mutilation “is part of the Sunna of the Prophet”

Abdul Wahid er lidt ked af at blive mødt med evig mistro:

»Jeg er træt af, at folk hele tiden mistænker mig for at have en anden hensigt, end den jeg giver udtryk for. Jeg er træt af hele tiden at skulle hænges ud som en paria, fordi jeg har valgt et andet religiøst ståsted [Politiken, ibid.]

At udelade dele af sandheden i manipulerende hensigt kaldes kitman. Abdul Wahid Pedersen kunne til en begyndelse starte med at forholde sig til hele virkeligheden, og derved måske højne sin troværdighed. Jeg personligt ville dog aldrig købe en brugt fatwa af den mand (LFPC).

Det evige dilemma: Den implicerede virkelighed forbliver ubemærket

Sandheden er derude, men vores uløselige Tantaluskvaler er desværre, at når ‘vi’, ‘islamofoberne’, henviser til den grimme virkelighed om islamisk mainstream, falder aben resolut tilbage på os selv. Vi ‘dæmoniserer’. Geert Wilders og Fitna er det fremmeste eksempel p.t. Når derimod ledende muslimske talsmænd åbent og frejdigt giver udtryk for herrefolksmentalitet og ønsker om drakoniske straffe, får det ingen konsekvenser. I andre tilfælde, som dette, impliceres det oven i købet at mainstream er ekstremistisk i forhold til vores værdier og normer. Her står jo højt og klart i dagbladet Politiken februar 2009, at muslimsk mainstream kræver tilslutning til drab ved stenkast på halvt nedgravede mennesker. Og intet vil ske, ingen andre end vi vil bemærke det.

[…] »Som muslim – og endda som toneangivende muslim – har jeg ikke mulighed for at vælge og vrage. Man må som udgangspunkt accepterer Koranens Sharia-lovgivning. Ingen muslimer skal imidlertid gå ind for stening – ingen – men vi må acceptere, at det findes i den straffelovgivning, som findes i Islam«, siger Abdul Wahid Pedersen.

»Hvis jeg – med den position jeg har – ville lægge afstand til en eller anden del af Sharia, så ville jeg med det samme være færdig som gårdsanger, så ville jeg miste min troværdighed i samfundet af muslimer. Det er den balancegang, som hverken Karen Jespersen eller nogen anden har nogen sans for – de synes bare, det er sort/hvidt«, siger Abdul Wahid Pedersen, der mener, at stening er en helt forfærdelig straf. […] København udvider samarbejde med imam

Det vil absolut ingen konsekvenser få for Abdul Wahid at han her blæser og har mel i munden: Både at gå ind for, og tage forbeholden afstand. Et forbehold som vores skæbne kan afhænge af, og som han eller hans efterkommere ikke er bundet af på nogen som helst måde. Konklusionen er klar: Vi må kræve uforbeholdent opgør med dette barbari. Stening er “sort/hvidt”. Enten får man en sten i hovedet af en frådende muslimsk hob, eller også gør man ikke (LFPC).

Mand-bider-hund-update: Jeg skoser rutinemæssigt tv for ikke at stille direkte eller kritiske spørgsmål, så det skal ikke forbigås når disse faktisk forekommer. Væveriet er også sigende:

Her til formiddag kunne jeg på TV 2 News endnu engang se Abdul Wahid Pedersen være ude af stand til at tage afstand fra stening af kvinder. Direkte spurgt: »Er du imod stening af kvinder?« begyndte han som sædvanligt at snakke uden om, og det stærkeste, han kunne sige, var: »Stening af kvinder bliver ikke indført i Danmark« samt »Man skal ikke bryde sig om stening.« Således må man konkludere, at Abdul Wahid Pedersen accepterer stening af kvinder som en straf, der kan eksekveres under rette omstændigheder. […] Læserbrev af Esben Linnet: Naiv integrationspolitik

Muslimsk antisemitisme bliver ignoreret

En ren Morten Kjærum. JP skrev den 13.2: Jødisk vrede mod antisemitisme -center

“The [Berlin] center is largely fixated on classic anti-Semitism, right-wing extremism. Left-wing anti-Semitism and Islamic anti-Semitism are largely ignored,” German center ‘ignored’ anti-Semitism

“Den offentlige samtale”

Fritidsledare mordhotad efter uttalande om ”rasistkläder”

Er Ole Wivel interessant ?

Som litterat, nej. Han går ikke over i verdenslitteraturen. Som toneangivende kulturradikal i over en generation og direktør for Gyldendal? Jo, sådan da. Som manden der ikke kun være ærlig om sin ungdoms nazisympatier, ikke engang overfor sin dengang nærmeste ven, modstandsmanden Tage Skou Hansen ? Helt afgjort. Artiklens portræt af kongen af det kulturradikale parnas, Klaus Rifbjerg, svarer helt til flere årtiers indtryk af ham, det behøver vi ikke træde i. Og nu er det så Wivels døtre, der ikke magter åbenhed om deres fars arkiver. Men alt dette bare en hyldest til Kristeligt Dagblad, der formår at lave en lille kvalitetsavis, der er helt sin egen og hver dag har sine overraskelser, der ikke findes andre steder. (I Sverige er det ligesådan, der hedder den Världen Idag, og smuglæses af mange svenske journalister, formentlig med misundelse over dens åbenhjertighed.) Ole Wivels venner har ordet.

Mørke over Europa: Når sandheden ikke er noget forsvar

Parlamentarikeren Susanne Winter fra østrigske FPÖ blev som måske bekendt idømt en fængselsstraf for lidet flatterende udtalelser om Muhammed og islam. Selv om dette altså handler om jura i ét bestemt EU-land, er sagsforløbet, som ikke hidtil har været omtalt i detaljer, værd at notere sig. En læser af Gates of Vienna har sendt dette referat (LFPC):

After prowling around in vain to find the actual wording of the legal accusations made against Susanne winters, – and hoping to find a record of her trial – I stumbled upon this testimony from “Zwischenrufer”, who was actually present in the courtroom. Zwischenrufer’s summary of the proceedings is very much to the point, and due to the overall importance of the trial I decided to translate parts of his post. Especially because it might give some hints as to what they have in store for Mr. Wilders.

Please excuse any inaccuracies and errors; neither English nor German is my mother tongue. […]

…In his first speech, Winter’s attorney argued on the basis of books by Henryk Broder and Ayaan Hirsi Ali. He pointed out that Hirsi Ali in one of her books had used a wording about the prophet Muhammad which is almost identical to the one for which Susanne Winter now stands trial. He also spoke about the numerous warnings his legal office had received “not to take it up with the Muslims”, and the various threats against Susanne Winter. As expected Susanne Winter pleaded “not guilty”.

…Apart from the well-known speech made at the new years rally of FPÖ on 13.01.2008 in Graz… the prosecutor also argued on the basis of some statements she had made in defense of her son where she apparently spoke of “animal brothels”. Susanne Winter repeatedly denied ever having said such a thing and informed the court about certain family disputes triggered by the inconsiderate remarks of her son.

[As I understand it, Susanne’s son (also FPÖ) had on television vented the idea of “putting out sheep in the Grazer Stadtpark in order to avoid further rapes by Muslim immigrants” (presumably a joke, but for which he in the mean time has been convicted). In an interview Winters defended him by saying that they had “animal brothels” in that part of the world].

The prosecutor called five witnesses, of which one was a member of the Green Party, another a socialist, and at last a young girl who apparently had lost her memory. All five witnesses made contradictory statements with regard to which country (city) Susanne Winter presumably had referred to as an example of already existing “animal brothels”. Norway, Hamburg, Oslo, Turkey, or was it Saudi Arabia? On account of the lack of evidence Susanne Winter was on THIS POINT freed of all charges.

“The judge took his time while questioning the defendant, and grilled her each time her answers did not sit right with his questions Any reference to Islam and the prophet was dismissed as historical, and irrelevant….”

When finally the video recording from the new year’s rally was screened I was surprised to see that the remarks for which she is accused in part wasn’t even made by herself! For instance the rhetorical question posed in the introduction to her speech: “Is all that which nowadays is called religion, really a religion?” The judge interpreted this to mean that Winter had stated that Islam wasn’t a religion at all. But the film clearly showed that this was not the case, since Winter makes a distinction between the religious and totalitarian aspect of Islam [and hence accepted part of it as religion] This inherent contradiction was to my great surprise not used in her defense by herself or her lawyer….

The final address of the prosecution was gob-smacking. And I would like to emphasize that I have attended many political trials before… But never have I heard such a politicized address by a public prosecutor. The prosecutor Redtenbacher judged Winter’s statements by and large politically and not according to the letter of the law. With outbursts against the appeal of certain parties to xenophobic voters, demanding from the judge a severe and deterring verdict, of a “generally pre-emptive stature” in order to draw a line in the sand. especially before the coming elections in Vienna, because the parties needed to be told what they could and could not propagate…. Say what? Since when do judges and public prosecutors decide what a legal democratic party can say during their campaign?

All in all, I would say that I was surprised in many ways by this trial. I did not expect to see the accused so utterly unprepared. Sometimes it seemed as if she did not realize the importance of this case. And in spite of being an attorney herself she was not able to give an adequate defense. At times she even seemed clueless and intellectually challenged. Her lawyer gave her no support during her questioning.

The full-scale political argument of the public prosecutor was in my opinion misplaced, democratically dishonoring, and scandalous. Public prosecutors in Austria should keep their political opinions to themselves. Apart from that I find it unacceptable that the emotions of a certain religious group outweigh freedom of speech. To oppose this was the task of the defense. This was the reason for the importance of the trial.

Susanne Winter has in my opinion done a great disservice to the critical stance against religion in general and Islam in particular, Her stupid populist statements and her inability to argue them could have serious democratic consequences… The Politicized Trial of Susanne Winter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er rigeligt med dokumentation hvad angår indvandrere og tyske no-go zoner.  Vold mod tysk politi, No-go zoner i Tyskland. Om Heltbergs tunnelsyn kunne man antgelig skrive en […]

trackback

[…] ikke skyldes lokale uretfærdigheder: England, Sverige, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig. I Tyskland, Frankrig og Belgien, er der områder politiet nærmest har måttet opgive. BBC 30.8.2009 Luton […]

AN
AN
12 years ago

Var det ikke en ide, at tyskerne besatte deres eget land? Under krigen var de ellers ikke så sene i det, og nu kan de ikke engang finde ud af at erobre deres egen hovedstad… :-O

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Som muslim – og endda som toneangivende muslim – har jeg ikke mulighed for at vælge og vrage. Man må som udgangspunkt accepterer Koranens Sharia-lovgivning. Ingen muslimer skal imidlertid gå ind for stening – ingen – men vi må acceptere, at det findes i den straffelovgivning, som findes i Islam«, siger Abdul Wahid Pedersen…’ ‘…Hvis jeg – med den position jeg har – ville lægge afstand til en eller anden del af Sharia, så ville jeg med det samme være færdig som gårdsanger, så ville jeg miste min troværdighed i samfundet af muslimer.–‘ Disse to offentlige nøgleudsagn for nogle dage… Read more »

M16
M16
12 years ago

Det er kun en løsning:
ALLE muslimer skal ud af vesteuropa, og med magt.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…The [Berlin] center is largely fixated on classic anti-Semitism, right-wing extremism. Left-wing anti-Semitism and Islamic anti-Semitism are largely ignored,” German center ‘ignored’ anti-Semitism..’ Parentesen, Wahid er dybt utroværdig i alle religiøse dimensioner, løgnhals eller ej. Næh ‘I de gode gamle dage’ – det vil sige før II. verdenskrig, der lagdes grunden til det, vi oplever i dag og kommer til at lide under i morgen – og der skabtes anti-semitismen og forestillingerne, som vi kender dem i dag. Men dengang i en to-polær verden med en argumentation beregnet på tyskerne i Tyskland og de arabiske masser i (tillad mig) Arabistan.… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

rettelser.

erhvervede

“Blandt de pæne ord om positiv interaktion i samfundet understreges det bla., at muslimer i Europa udgør en enhed”

Magga
Magga
12 years ago

Janne. Når jeg hele tiden skriver om Det Muslimske Broderskab, er det fordi, jeg er overbevist om, at det er dødsensfarligt for vor fremtid, og at det virker, som om det er ved at føle sig sikker i sadlen. Muslimer i Dialog og de førende medlemmer Wahid Petersen, det lille kryb, og Zabair Butt Hussain har ført sig selsikkert frem i den sidste tid, de er jo understøttet af både intagrationsministeren, PET og Socialdemokratiet. Begge de to anløbne fyre havde læserbreve i JP i sidste uge, hvor de var arrogante og uforskammede og udfordrede både Karen Jespersen, Lars Hedegaard, Helle… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

@vivi, enig. Som en kendt person sagde sidste gang det brændte på “We will have the choice between shame and war. We will choose shame, and get war thrown in a little later, but on more adverse terms than now”. Ikke helt ordret, men meningen er klar. Jeg tror der er et skifte på vej. De unge mennesker i min bekendtskabskreds køber ikke mere den med “Hvorfor må man ikke gifte sig men hvem man vil”, “Det er jo deres kultur”, eller “Det Gamle Testamente er også slemt”. Det har set det tæt på. Hammerdygtige muslimske klassekammerater, pigerne – drengene… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Lederen af Europas fatwaråd, Yusuf al-Qaradawi, er kommet i voldsom modvind efter at have lovprist holocaust i et indslag på den arabiske nyhedskanal al-Jazeera”

For det første er imamens holdning til jøder ekstrem og uhyggelig og dernæst så er det lige så uhyggeligt at han får lov til at udbrede sit jødehad på en TV-kanal og endelig: Jeg vidste ikke at Europa har et fatwaråd. Hvornår har Europa fået et fatwaråd? Og er det bare lige pludselig blevet helt ok at have og lufte sådan et jødehad i EU sammenhæng?

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/313937:Udland–Imam–Holocaust-er-Guds-straf-til-joederne

Magga
Magga
12 years ago

Johansen. Så du JP’s leder forleden, hvor skribenten rasede over boycot-kampagnen? Med god grund. Den sad. Min israelsk-danske venskabsnål blev mod forventning et lille emblem til at skrue i et knaphul. Måske er de udgået for nåle. Det er et fint lille stykke emaljearbejde og ankom i en kuvert med håndskrevet navn, syvarmet lysestage og Den Israelske Ambasade skrevet med store bogstaver på forsiden. Postbudene her på egnen plejer at være SF’ere, så der er nok blevet gloet ondt. Måske bliver der igen post væk, det gør der forbløffende tit, og min nabo og jeg har skrevet mange breve om… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Advokat Christian Harlang er underskriver på Boycot Israel kampagnen. Han er farvet grøn.

Janne
Janne
12 years ago

Magga

Det overrasker mig ikke mere. Jeg håber bare at politibetjentene, der efterhånden nærmest har et umenneskeligt job i København, får al den juridiske støtte de kan få, samt støtte fra kolleger og familier.

Janne
Janne
12 years ago

Oppositionen er mildest talt sur på Karen Jespersen fordi hun er kritisk overfor Københavns Kommunes islamiske samarbejdspartnere. Men oppositionen spørger så vidt jeg kan læse ikke om HVEM det er Karen Jespersen er kritisk overfor. En enkelt kvinde fra oppositionen (SF) citeres sågar for at sige: “Men hvis hun har tænkt sig, at bruge al sin energi på sit korstog mod muslimer, er hun i det forkerte ministerium. Derfor synes jeg, at hun skal trække sig som minister, siger Özlem Cekic.” SF politikeren skulle måske øve sig i at skille tingene lidt ad og se lidt mere åbent og knap… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Janne. Den tråd er en rigtig palætinensertråd og pervers på den sædvanlige måde. De er syge i hovederne af had – eller omvendt.

Og ser så her, hvad en kendt advokat har fået sig selv til. Det er godt nok ikke nemt at være politibetjent på gadeplan.

http://politiken.dk/indland/article650683.ece

Janne
Janne
12 years ago

OT

Læs her hvordan jøder omtales på en BT blog mandag 16. februar kl. 13:40:38

h t t p://vip.bt.dk/karimo/index.php?id=602&no_cache=1&nonce=LpSm7Fhf&openid.mode=cancel

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

Føj for den da, hvor der ageres religiøst politi af ledelsen på universitetshospitalet på Fyn.

Universitetshospital nu med religiøst politi…

Pk
Pk
12 years ago

Hov “som ikke elsker Islam” manglede som.
Godt gået med snaphanen.
Jeg håber ,at man i Sverige en dag er i stand til at rejse statuer for
ham mr. snaphanen.
De har valget derovre, Statuer af mr. snaphanen eller moskeer!!!!!

Pk
Pk
12 years ago

Der er sgu uhyggelidt at DR altid nævner personer, ikke elsker Islam, som
kontroversielle. Altid.
Dog er Stenning petersen en kær og agtet gæst i DR.
Landsforræderi for danskernes egne penge.
Islam i DR er de kommunistiske lederes hævn over Danmark.
Det bør slutte snart.

Johansen
Johansen
12 years ago

Hijab-klædt hospitalspersonale står over patienters ret til behandling på et dansk sygehus:

http://www.blog.kvinderforfrihed.dk/?p=551

Anonymous
12 years ago

Hijab-klædt hospitalspersonale står over patienters ret til behandling på et dansk sygehus:

http://www.blog.kvinderforfrihed.dk/?p=551

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Man kan spørge sig selv om den mutikulturelle ideologiske elite ikke læser deres egne aviser. Det er snart mange år siden Fatih Alev i Politiken fredigt erkendte at muslimer “har visse regler” som de følger – f. eksempel at muslimske kvinder ikke må gifte sige med ikke-muslimske mænd. Hvad en sådan udtalelse fra en imam har af følger for “integrationen” er jo ganske åbenbar. Nemlig blandt andet, at integration er ikke at muslimer skal integreres i Europa men snarere at Europa skal integreres i de muslimske lande. På den baggrund kan man stille det spørgsmål om ikke dele af den… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Off Topic: Flot med Snaphanen som nr. 2 blandt Top Ti Bloggere, i dagens B.T. på side 4. Overskrift: Prostitueret slår Fogh.
Nr.1: Slagt en hellig ko. Nr.2: Snaphanen. Nr.3: Hodjas Blog. ….
Nr.8: En luders dagbog. Nr.10: Anders Fogh Rasmussen.
Det er flot, at oversigten over danske blogs udarbejdet af internetsiden Twingly
og viderebragt i B.T. , gør at snaphanen.dk bliver nævnt for læserne. 🙂

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Var det ikke Marianne Jelved, der foreslog, at politibetjentene i København skulle gå én og én i stedet for to og to ? – For at de ikke skulle virke så intimiderende på muslimerne, at de gav anledning til “modvold”.

Nå, men så kom regeringsskiftet jo.

– – –

Fritz
Fritz
12 years ago

»Ja, politikerne er bange« Nej, det er en flok sindsyge løgnagtige landsforrædere, der vil bruge alle midler for at få magten, bla. ved at importere satans yngel med den ene hånd, og med den anden hånd prøve at bilde os ind at det er fredens religion, i danmark har vi haft samme forhold i mange år som vi ser på videoen, herhjemme skød de jo nærpolitistationen sønder og sammen på Nørrebro så politiet måtte flygte, men det er også meget lettere at lægge fru Jensen i benlås hun gør jo ikke modstand. Der er kun en løsning, og det er… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Tja…Københavns Kommune samarbejder med imamer og Københavns Kommune har en del skolefolk og politikere der ikke mener at alle former for forældrevold mod børn skal indberettet til myndighederne. Det kan være at mangfoldig, multikulturel, rummelig og dialogsøgende opdragelses stening går ind under dem form for vold der ikke skal indberettes?

li
li
12 years ago

“” Enten får man en sten i hovedet af en frådende muslimsk hob, eller også gør man ikke (LFPC).””
Ja, det kan da ikke være sort/hvidt, enig.
MEN den dialog søgende pøbel, vil nok mene at vi bør bygge bro! og mødes , så resultatet vil nok i de bange dialogsøgenes tolerance blive til GRUS!!!
Så får vi jo ikke de modbydelige sten i hoved, men det mere humane grus, at dø i !!!!!!!!!!
Det tager så lidt længere tid, men muslimerne og de dialog søgende har så fundet hinanden på stenbroen!

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Rystende læsning med No-Go zoner, som er forløberen til autonome enklaver. Autonome enklaver overalt i Europa, de steder hvor muslimerne er mange nok. -Og til at indføre deres Gude-stat med Sharia-lov, og religiøst politi til at håndhæve Sharia-loven hvor Vestlig lov og ret er blevet fortrængt. Denne ændring af samfundet er sket på mindre end 40 år, og i henved 25 år har Politisk Korrekthed pisket befolkningen med at man er racister, og fremmedhadere med et fornedrende menneskesyn. For 100 år siden, i Kejserriget’s Tyskland, Med Wilhelm II, med stærkt militær og stærk ordenshåndhævelse var dette utænkeligt, at sådan ville… Read more »

Niels
Niels
12 years ago

Tjah det ender nok som Kosovo eller Indien, de besætter en stor bydel eller måske en hel by eller mere og så erklærer de selvstændighed, hvis de så får det så starter de forfra ude i resten af samfundet indtil de har børn nok og så tager de lidt mere af kagen. Det kan de blive ved med så længe vi er konfliktsky

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Om vores børn ordner dette ? Tjae, reaktionerne fra ganske mange af dem lover i den henseende ikke godt . Ud af mine 3 er der kun een der fatter hvad der foregår. Men det er også ham der har fløjet F-16 fly i NATO-mission over Afghanistan. Jeg tror de fleste tænker noget i retning af, at det der gider jeg ikke at tage mig af. Det hele plejer jo altid at ende med at gå og desuden kan jeg jo ikke gøre hverken fra eller til. Forøvrigt skal jeg også gøre mig klar til i aften hvor jeg skal… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Steen. Ja, politikerne er bange, og det er der også mange andre der er, og det er FULDT BERETTIGET. KUN EN TÅBE FRYGTER IKKE ISLAM. Men nogle af os fungerer bedst, når vi er presset. Tror du vores børn ordner det? Min giver aldrig nogen respons. Jeg har forsigtigt spurgt, om han har noget imod mit engagement. Nej, det har han ikke, bare kør løs, svarer han. Han ved ellers, at norske slægtninge er helt ude på venstrefløjens ekstreme vidder, hvor man støtter “Klassekampen”, der er medieverdenens svar på et fatamorgana. Man bakker 100 pct. op om nationens forvandling til… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Mange danske betjente kan nikke bekræftende til Andreas de Fries’ udtalelser, og herboende arabere fryder sig. Som det siges på videoen findes der ingen patentløsning, men findes der overhovedet nogen tilfredsstillende løsning bortset fra deportation? Og hvordan i hede hule helvede kan politikerne blive ved med at lukke øjnene for udviklingen, mens de klæber som besatte? De prostituerer sig selv for penge og magt og ødelægger det land, som de burde være de første til at forsvare. Havde det ikke været fordi journalisterne, som Ralf Pittelkow skriver, for en stor dels vedkommende deltager ved at bekæmpe friheden, var der forlængst… Read more »

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x