22
feb
Seneste opdatering: 11/5-10 kl. 1650
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ikke  svært at se, hvem der er mest aktive og voldelige i den bandekrig, der foregår i København i øjeblikket. Det er derfor lovlig stærk tobak, at skulle høre overpopulisten Villy Søvndal sige, at det er  regeringens skyld. Alle partier har en skyld, men ingen har vel større skyld i importen af gangstere end netop SF og omkringliggende venner. Man kan ikke forhindre våben i at flyde ind i landet. Man kan ikke forhindre folk der vil, i at skyde. Der er derfor kun én ting at gøre: enhver indvandrer der skyder eller tages medskydevåben, udvises prompte. Evt. danske statsborgerskaber betragtes som misbrugt og bortfalder automatisk. Hvis ikke man vil det, kunne man anstændigvis begynde med ikke-statsborgerne. Ellers må politikerne åbent  indrømme, at de ikke for alvor vil bekæmpe problemet og københavnere kan så selv beslutte, om de vil flytte fra byen. Skyderiet vil derefter eskalere helt af sig selv.

Ja, jeg medgiver og indrømmer, at det der følger nu kan forekomme noget bittert og surt. Det er det ikke ment som. For mit vedkommende er det en sorg over, at også jeg må bekymre mig over, hvilket København mine børn – og unge som sådan – færdes i. Jeg tænker her på den stigende forråelse og de skudvekslinger, der er ved at blive en daglig foreteelse i København.
Alt hvad jeg forudskikkede i min valgkamp i 2005 er desværre blevet til virkelighed. Hver og en ting. Og selv om folk har kunnet se det komme, er der intet sket.
Hvorfor er der ikke gennemført lovgivning, der udviser udlændinge der bærer våben? Hvad er det, der forhindrer dette, når Folketinget konstant tilkendegiver, at ville støtte f.eks. sådant et tiltag?
Det er ikke nok. For at standse disse ting skal nul-tolerancepolitikken indføres, som jeg beskrev fyldestgørende i min blog den 25 marts i fjor. Det er en helhed, der skal til. Men signalet om udlændinge og våben må sendes. Nu. For der skydes i Københavns gader. Der er ingen tvivl om, at rigtig mange af de der skyder, har udenlandsk statsborgerskab. Det er utåleligt. Søren Pind

Sverige har det samme problem, særligt i Malmø og Gøteborg. Folk er blevet skudt ned på fortovscaféer for øjnene af hundreder af tilskuere. Der har de dog været bedre til at sigte. Dødsofrene er talløse. Dét er fremtiden og det skal de vide i Borgerrepræsentationen og på Christiansborg. Tiden til tom politikersnak er passé. (Fhv. romantiker i KrD:  Vi syntes at det var fedt at kunne bo  midt i en multikulturel bydel, men nu er der mange, der ikke har lyst til at bo her længere.) . Nemt at smugle skydevåben til Danmark

DRÄPO slår til

(=dräktpolisen)fuldesign-pay-designgalleriet-012
Det var en halvtimme före vernissaget skulle börja i onsdags och Roland och jag höll på att sätta upp små nummer vid alla verken på utställningen så man ska kunna läsa i beskrivningen över de olika verken och hitta rätt. Då kliver en man och en kvinna i 65 års åldern in i galleriet. Högt skriker kvinnan “Ta genast bort det där”, “Ta bort det nu, det är inte tillåtet att göra så där.” Vi fattar snabbt att det är slöjan på Sverigedräkten hon menar.

Designgalleriets Sara tar en första diskussion med dem och förklarar att det är en utställning och snart blir jag och Roland ombedda att prata med paret. De är väldigt upprörda båda två och verkar flera gånger vara på väg mot dockan för att rycka av slöjan. De hävdar att vi gör fel, att det är förbjudet och mellan raderna lyser främlingsfientligheten igenom. Man får inte blanda muslimsk och svenskt. Det är att blanda muslimsk religion med svensk kultur och det är inte tillåtet. Fuldesign. se,efter kommentarerne at dømme, en dragt der er lige forhadt fra begge sider.

Canada: Virkeligheden trænger sig på

Måske kunne man med glimt i øjet hævde at det er Freuds ‘return of the repressed’ på nationalt plan vi ser her. Canada, det nordamerikanske Sverige, prøver ad lovgivningens vej at gennemtvinge det multikulturelle paradis, måske mest omtalt i skueprocesserne mod udgiveren Ezra Levant og kommentatoren Mark Steyn. Problemet med harmoni ved drakoniske midler er imidlertid, at sager som disse let giver bagslag.  I stedet for at få lukket munden på opsætsige canadiere, bliver resultatet en utilsigtet afsløring af  hykleriet i den lovgivning der skal beskytte én bestemt religion mod fri og åben debat om den grimme virkelighed. To aktuelle sager illustrerer dette. Først via Jihad Watch:

VANCOUVER, B.C. – A B.C. man who filed a human rights complaint after buying a copy of the Koran at a Chapters bookstore has had that complaint dismissed. John Simpson alleged certain verses of the Koran discriminate against people of Christian and Jewish faith and filed his complaint against Indigo Books & Music Inc. (TSX:IDG), the store’s parent company. […]

The section states that a person must not publish any statement that is likely to expose a person or group to hatred or contempt because of their religion. But B.C. Human Rights Tribunal member Barbara Humphreys says Simpson didn’t explain how the Koran, the central religious text of Islam that has existed for more than 1,300 years, had a negative impact on him. […] B.C. man who filed human rights complaint after reading Koran has case dismissed

I en retssag mod en muslim tiltalt for at planlægge bombeterror har tiltaltes forsvarer valgt en linje der ikke blot er sensationel, men også en indrømmelse af det som vi ellers bliver udskammet for at påstå:

[…] [Forsvarsadvokaten] Mr. Duval said the trial is a crucial test of Canadian anti-terrorism law. “I question whether the fact of providing [Internet] links, especially when one is motivated by religious belief, is a violation of the Criminal Code,” he said in an interview. He said that even though the beliefs of al-Qaeda leader Osama bin Laden are “repugnant to hundreds of thousands, if not millions of people, still, are they not religious beliefs? A lot turns on that.” […] Free Speech for Me, But Not for Thee

Det er vanskeligt at forestille sig at dét argument vil frikende manden, selv i Canada, men en så fræk indrømmelse af at terrorvirksomhed er en form for religionsudøvelse, er jo en ren foræring til vores side. Sager som disse kunne godt antyde at skrækscenarierne om multikultur opretholdt ved drakonisk lovgivning vil blive gjort til skamme på grund af deres egen absurditet. Spændet mellem illusion og virkelighed er simpelthen for stort (LFPC).

“Dumhederne i Rosengård”

Brev til Sveriges justitsminister fra Inger- Siv Mattsson

Nacka den 21 februari 2009

Justitiedepartementet v g diarieför och meddela dnr tack , Justitieminister Beatrice Ask

Ämne: Justitieministerns lösning på den havererade integrationspolitiken 1 Ursäkta våldsverkarnas ”dumheter”

Ni har nyligen besökt Rosengård och med anledning av detta har jag följande kommentarer och frågor. Jag ber Er notera att frågorna icke är retoriska utan kräver konkreta svar.

Ni anser i den politiska korrekthetens namn att orsaken till upploppen – attackerna på polis, ambulanser, brandmän, privat egendom etc etc – beror på ”områdets grundläggande problem med utanförskap och sociala problem.” Ni säger emellertid inte ett enda ord om orsaken till dessa ”grundläggande problem” nämligen att Sverige tagit emot – och obekymrat fortsätter arr ta emot – så oerhört många fler invandrare – s k ”flyktingar ”- än Sveriges absorptionskapacitet medger. Makthavarna bär därmed skulden till de invandrartäta områdenas ”grundläggande problem.”

Ytterligare en orsak till den misslyckade integrationen av Era invandrare är att det aldrig någonsin ställts några som helst krav när det gäller anpassning till det nya landet och till svenska värderingar. De har fått – och får – härja fritt enligt de traditioner och den kultur och värdegrund de tagit med sig från sina respektive hemländer. Att ställa krav hade givetvis varit rasism och främlingsfientligt.

”Dumheterna” i Rosengård

Hur tänker Ni när Ni kallar det som hänt i Rosengård för ”dumheter”? Stenkastande ungdomar hindrade brandkåren från att släcka anlagda bränder och tvingade räddningstjänsten att avbryta alla uppdrag i området. Rondellen vid Amiralsgatan såg enligt uppgift i DN ut ”som en krigszon sedan ungdomsgängen dragit ut släpvagnar från bensinmackarna och tänt på. Flera tunga polisfordon fick tas ur trafik.” ”Dumheter,” fru Ask?

Invandrarungdomarnas förakt för svenska myndigheter betecknar Ni som ”väldigt sorgligt”. ”Sorgligt”??? Det är – fru justitieministern – inte ”sorgligt” utan fullständigt oacceptabelt.

En 46-årig polisman fick en flera kilo tung sten i huvudet. Stenen träffade hjälmen precis vid höger öra.: ”Hade den träffat under hjälmen hade jag varit död” sade polismannen i DN den 31 januari. ”Dumheter,” fru justitieministern?

Polismannen berättar: ”Varje gång vi närmade oss bränderna i rondellen vid Shellmacken i Rosengård möttes vi av en skur av stenar. Vi backade 100 meter men det hjälpte inte. Vi backade 200 meter men även då blev vi duktigt påkastade med sten. Bussen framför oss fick en sidoruta krossad och det är fönster som är förstärkta för att tåla det mesta.” Detta kallar Ni ”dumheter.”

När huliganerna attackerade Shellmacken körde polisen fram för att skingra dem: ”men det var för farligt att lämna bussen. De hemmagjorda slangbomberna som de slängde mot oss har en fruktansvärd sprängkraft. En exploderade på busstaket och slet bort hela rampen med blåljusen. En annan exploderade under en buss så att underredet skadades så pass att det inte gick att öppna dörrarna.” Detta kallar landets justitieminister för ”dumheter”.

Ni har uppenbarligen samma uppfattning om våldsverkare som professor Sarnecki. Denne tyckte att ”det var dumt gjort ” att beskjuta polisstationen i Södertälje (Ronna) med automatvapen och kallade attacken för ” ett pojkstreck”. Han ansåg att ”man inte skulle göra så stor affär av beskjutningen.” Var ”frustrerade tonårspojkar” kommit över vapen, som inte hör hemma någon annanstans än i krig, gick professorn visligen inte in på.

Av denne man kan man inte vänta sig något annat men på landets justitieminister måste man rimligen kunna ställa högre krav.

Den organiserade stenkastningen mot polisen

Den 21-åring – ” Randiga tröjan” – som åklagaren pekat ut som anstiftare av upploppen bröt bl a upp och bar fram cementplattor och stenar så att andra kunnat kasta dem. Han pekade ut mål att träffa – polisen och deras fordon. Vid rättegången i Malmö tingsrätt visade vice chefsåklagare Bo Birgersson videobilder över kravallerna och konstaterade: ”Man ser här hur stenkastarna endast är ute efter poliserna. När andra fordon kör förbi platsen får de vara ifred.”

När polismannen vittnade i rätten gjorde 21-åringens kamrater fingret mot honom och ropade ”du ljuger!” När polismannen lämnade salen följde de efter och fortsatte att ropa ”du ljuger!” Advokat Jörgen Larsson sade: ”Det är skandalöst att svenska domstolar inte kan förhindra att målsägare utsätts för sådant.” Men det håller förmodligen inte landets justitieminister med om!

”Randiga tröjan” förnekade att han ö h t befann sig i Rosengård när polismannen fick stenen i huvudet. Föga förvånande frikändes 21-åringen p g a att ”polisen inte följt reglementet när mannen skulle identifieras.” ” Förmodligen skrattade han hela vägen från tingsrätten.

Han är säkert inte den ende som skrattar åt de dumma svenskarna. Chefsåklagare Bo Birgersson sade sig i DN ha ”förståelse för att polisen inte grep fler under själva kravallerna. Det hade skapat alltför mycket våld. ” Därmed har våldsverkarna fått ”carte blanche” av de sk rättsvårdande myndigheterna för fortsatta ”dumheter.” Budskapet från myndigheter och politiker är att i Sverige kan man ställa till med vilken förstörelse som helst utan att riskera straff.

Justitieministern har angett tonen

Justitieministern har banat vägen för en ursäktande attityd mot våldsverkarna . Mikael Lundh, f d polis, ansåg i TV:s Debatt att ”bemötandet från polisen är viktigast” för att förhindra sådana ”incidenter” som i Rosengård.

Alla proffstyckare tycks ha drabbats av partiell minnesförlust. De glömmer att även brandkår och ambulanser ständigt och jämt attackeras i de s k ”utsatta” bostadsområdena. Räddningstjänsten har så vitt jag vet aldrig ”bemött” någon på ett olämpligt sätt eller uppträtt ”provocerande” när de försöker rädda liv och egendom. De blir ändå utsatta för stenkastning, brandbomber mm. Hur kommer det sig? Detsamma gäller kollektivtrafiken. På vilket sätt har busschaufförer och t-baneförare ”bemött” de stenkastande ungdomsgängen olämpligt? Hade de möjligen dristat sig till att få se färdbeviset? Att detta givetvis måste uppfattas som provocerande är ju förståeligt.

Äldreboende utsätts för ”dumheter”

I september 2008 terroriserade ett s k ”ungdomsgäng” äldreboendet Klockargården i miljonprogramområdet Kronogården i Trollhättan. Personalen fruktade för sitt och de gamlas liv och måste eskorteras av väktare till och från arbetet. Den 18 september besköts ett fönster i en lägenhet tillhörig en 90-årig kvinna. På vilket sätt hade hon ”bemött” våldsverkarna på ett felaktigt sätt?

Jack Lennartsson, ansvarig för ordningspolisen i Kronogården konstaterade i en intervju att” Vi har kläm på vilka vi ska störa litet extra.” ”Störa”?? Sådana våldsverkare skall givetvis inte ”störas” utan förpassas ur landet tillsammans med sina släpphänta föräldrar och övrig släkt.

”Ungdomarna har inget förtroende för polisen p g a upplevelser i hemlandet” är en annan populistisk och omhuldad förklaring. Uppenbarligen har de ”inget förtroende” för ambulans, brandkår, kollektivtrafik, äldreboenden etc heller!

Givetvis har också Masoud Kamali deltagit i hetsen mot polisen och försvarade ungdomarna med att ”det är en liten klick som bråkar.” Hur man kan försvara dessa våldsverkare – i Ronna, Rosengård och nu senast i Tensta – som hyser så litet respekt för demokratin och de värderingar som lagt grunden till våra lagar att de öppnar eld mot en polisstation och kastar sten på polis, brandkår och ambulanser är obegripligt och oacceptabelt. Räddningstjänsten upplevde situationen i Tensta så hotfull att de inte ingrep förrän de fått poliseskort.

Det sägs att ”det finns 8 000 ungdomar under 18 år i Rosengård. Av dem är det 100-150 som förstör.” Frågan är då: varför gör inte de övriga 7 900 och deras föräldrar och stora släkter något för att förhindra våldet?

Justitieministerns signaler har gått fram

Nyligen löpte ett stort antal ungdomar löpte amok i Tensta – bl a sattes däck, parkbänkar och en container i brand. När brandkåren kom till platsen utsattes de för stenkastning och tvingades backa från platsen. Räddnningstjänsten upplevde situationen så hotfull att de inte ingrep förrän de fått poliseskort. I en intervju i Metro den 18 februari sade 20-åriga Tenstabon Ellen Khatchadorian att: ”Egentligen var det som hände inte så allvarligt. ” Man får gratulera justitieministern till att budskapet gått fram!

Fritidsledaren Robert Weintraub kallade upploppen i Tensta för ”pojkstreck av ett helt oacceptabelt slag. De hade roligt men en dag kan det sluta med att någon dör. Det är lätt hänt när man kastar sten och tänder eld på saker.” Det låter nästan som om han ville hindra ungdomarna från att ”ha roligt.”

”Dumheterna” och ”pojkstrecken” i Tensta rubricerades av polisen som förberedelse till grov misshandel p g a stenar lagts i hög för att kunna kastas ut från gångbroarna över Tenstaplan. De hade tydligen tänkt sig att ha väldigt ”roligt.”

Enligt närpolisen Lars Fontander är det här ”en allvarlig variant av pojkstreck som ett gäng ungdomar i 13-17-årsåldern gör för att de har tråkigt.” Robert Weintraub och s-ledamoten i kommunfullmäktige Abdo Goriya anser att ”grundorsaken stavas bristande framtidstro.” Möjligen skulle de ha mindre ”tråkigt” och större ”framtidstro” i hemländerna.

Enligt västerortspolisens presstalesman Mats Eriksson berodde ”oroligheterna på sysslolöshet – det handlar mest om att ungdomarna inte har något att göra.” Ett litet integrationspolitiskt förslag: skriv in dessa ”sysslolösa” våldsverkare på Konstfack så kan de ägna sig åt sin favoritsysselsättning – vandalisering, sabotage och annan skadegörelse, brandbomber, stenkastning, raketbeskjutning mm mm – på heltid och kalla det Konst! Givetvis som alltid på skattebetalarnas bekostnad. [1]

Tidigare våldsamheter i Tensta

2008

1 mars: bevakningen av t-banestationerna i Rinkeby, Tensta och Hjulsta ökar efter upprepade nödbromsningar av tågen

1 april: 30 ungdomar omringar en privatperson och två väktare vid Tensta t-banestation. Senare samma kväll stängs en av t-baneutgångarna kvällstid

Hösten: Stenkastning mot bussar och t-bana

15 december: En stulen bil rammar entrén till ungdomshuset Blå huset och börjar brinna

23 december: Ungdomsgäng anlägger flera bränder i Tensta och brandkåren utsätts för stenkastning

27 december: Ett ungdomsgäng hindrar en ambulans vid en utryckning

2009

24 januari: En kiosk intill en bensinmack på Krällingegränd sticks i brand och totalförstörs

14 februari: Två molotovcocktails kastas mot fönstren i det gamla förvaltningshuset i Tensta centrum

Justitieministerns flytande värdeskalor

Er reaktion på de stackars frustrerade polismän som råkade fälla några olämpliga uttalanden i samband med kravallerna var betydligt starkare än när det gällde de ”dumheter” som åklagaren rubricerade som ”våldsamt upplopp” och ”förgripelse mot tjänsteman”. Polisernas yttranden var ”förfärligt” och Ni sade Er ha blivit ”väldigt upprörd … sådant får inte förekomma.” .Då var det inte tal om några ”dumheter.”

Lämpligt nog glömde Ni att ”dumheterna” i Rosengård startade innan poliserna fällde sina kritiserade kommentarer. Hade ungdomarna inte startat kravallerna hade ju polisen ö h t inte behövt vara där.

Avslutningsvis ber jag justitieministern begrunda den franske 1500-talsfilsofen Michel de Montaignes kloka ord ”Vid randen av en avgrund finns bara en sak att göra: ta ett steg tillbaka.” Genom Ert uttalande om ”dumheter” har Ni nämligen manövrerat Er fram till en avgrund.

Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsråd

Alphyddevägen 55, 131 35 Nacka

Slangbomber

Som man kan de i detajlbeskrivelserne  fra Rosengård, var optøjerne kun et par trin under  egentlig guerillakrig., “insurgency”. Og hvad  kogte det ned til i svenske medier ? At en angst betjent i en mandskabsvogn  havde sagt “apajävlor”. En rigtig perlehistorie.

Men vi havner  også ved det spørgsmål, Kurt Lundgren forsigtigt berørte forleden:

För övrigt, och detta är väl en fråga som icke får ställas, men i alla fall, jag undrar om Sverige ens kan försvaras längre med alla de etniska konflikter vi byggt in i samhället – kommer stora grupper av medborgare att vara lojala eller tar de parti för någon annan genom våldsamma upplopp under en process som leder fram till krig eller är krig – finns detta ens med i kalkylen när vi talar om ett nationellt försvar? Kurt Lundgren,

Jeg anser det for et spørgsmål om tid, inden Sverige får brug for en hær hjemme, som de næsten ikke har. Det kan vare 5 år  eller 15 år, men jeg kan ikke se, at det kan udgås. Nærmeste regiment ved Malmø er Revingehed 20 km øst for Lund. Det er  286 mand + reservemandskab.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
dyller
12 years ago

Og tak HR FOCK undskyld jeg mente kofogh.d idioten fogh!! du er aerlig talt en vatpik!! Fuck dig mand!! Var du foedt paa Bornholm eller saa noget!! Du er sgu da latterlig!! Er du dansk eller hvad!!?? Eller knepper du kameler til frokost hver dag??

dyller
12 years ago

HVAD ER DER I VEJEN? Er der ikke nogen der vil kommentere paa min sidste post??…..you’re all softcocks,what ever happened to the fearcefull vikings?? Bunch of fucking soft-cocks man” Speak up for fuck sake ! or loose everything we ever fought for………….. Let’s make a new order………….stand together or we loose everything……..and so will your kids and grand kids………………. snooze and we loose……those muslim fuckstains have had 25 years to integrate………………..and now what?? fuck all !!!!brothers stand up kick the fuckers out make Denmark what it used to be…………… let’s rid our little pearl of a place of the cancer………….Basically… Read more »

Dyller
12 years ago

Det er forsent!! De er her i massevis lisom rotter de formerer sig og spreder pest………..vold og doed! Tusind tak til EF i 70,erne og op til nu!! Nu er vi selv,tvunget til at flygte fra Danmark! Og tusind tak til alle de skide svage indfoedte fra hele skandinavien,der bare sidder og ikke siger en skid! Foej!! fatter i ikke at “human rights” er osse skyld i alt det her vanvid!! Det er vores egen skyld,vi er alle vatpikke…………….Saa hold op med at brokke jer,og slaa bare over til en anden kanal naar du ser “roetterne” smide molotovs og voldtager… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Samtidig med vi kan opleve dummernikkerne på gadeplan terrorisere folk arbejder de velbegavede på et andet plan med islamiseringen af de Vestlige lande. Vi ser det i forbindelse de arbejder som The Muslim Brotherhood er lykkedes med både her i Europa og i delstaterne i USA. Og vi skal til april ( igen ) opleve deres håndtering af de ikke-islamiske UN medlemslandene i deres stræben efter at lukke kæften på samtlige Vantro. Det ligner ikke en 3. verdenskrig – det er en 3. verdenskrig der foregår. At det er svært at se hænger måske sammen med at denne den 3.… Read more »

intel
intel
12 years ago

Bonnichsen er på vej frem i målingen.

Det er Tøger, der sidder og klikker.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Det er ikke svært at se, hvem der er mest aktive og voldelige i den bandekrig, der foregår i København i øjeblikket…’ Om Islam. Nu har Islam haft 25 år til at akklimatisere sig i Danmark. Hvordan er det så gået? Ad helvede til i de store byer. Det gik bedst i begyndelsen med bedsteforældrene. Det er det samme med Islam alle vegne til alle tider. Lige nu er det ikke de bedst uddannede, der skaber de største problemer, men det kommer de til, når de finder ud af, at de hellere må realisere deres tro. Lige nu er det… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Helt enig i posteringens synspunkter.

Tages man med skydevåben og er man ikke dansk statsborger, så er der kun en vej og det er direkte til lufthavnen. Ud af Danmark med kriminelle elementer. Vi behøver ikke samle på udenlandske kriminelle.
Har de fået tildelt statsborgerskab, må man aktivt arbejde på at få dette annulleret og få det gamle tilbage, så de kan udvises.
Lovgivningen skal strammes, som også ønsket af Søren Pind. Hvorfor bliver vi ved med at beholde fløjlshandskerne på? Evner vi ikke at forsvare vort eget samfund?

Nørrebronx lyder gangsteragtig efterhånden. Eller som en regulær no-go zone.

Janne
Janne
12 years ago

“Vi syntes at det var fedt at kunne bo midt i en multikulturel bydel, men nu er der mange, der ikke har lyst til at bo her længere.”

Rå og macho-agtig multikultur som den nu ses i dele af København levner ikke plads til almindelige mennesker, til familier, til kvinder og børn. De største rå multikultur macho-personer i København er politikerne på Rådhuset som ikke formår at gøre byen tryg for almindelige borgere og familier.

PB
PB
12 years ago

Det begynder måske? at dæmre for “dem med den gode tone” men alligevel virker det som om der er lang vej til forståelse af problemet og dets omfang.
Jeg gætter på at det i det her tilfælde kommer til en fraflytning, før det kommer til en fuld erkendelse.

http://jp.dk/indland/krimi/article1610548.ece

Per N
Per N
12 years ago

Det brev fra Inger Siv Mattson til justitsminister er så godt skrevet og fakta på plads, at det burde fremhæves og spredt ud til andre lande i oversættelse, hvilke EU land har ikke oplevet det samme?

Vivian
Vivian
12 years ago

Uha, nu begynder Bonnichsen at nærme sig Westergaard, og jeg kender ikke flere, jeg kan opfordre til at stemme.

Bonnichsen 34 – Westergaard 39

Magga
Magga
12 years ago

Westergaard fører. 🙂

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Og nu over til noget helt andet.

Politiken.dk kårer årets idealist.

Hvis du ikke har været inde og stemme endnu, så tag dig tid til at gøre det nu. Efter ca. 7.000 stemmer er der næsten dødt løb imellem tidl. PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen og karikatur-tegner Kurt Westergaard:

http://politiken.dk/debat/article652771.ece

Janne
Janne
12 years ago

steen

Der tales så meget om at vise tolerance og rummelighed og så vil det da være helt på sin plads at vise også den svenske gris og hijaben tolerance. Det vil samtidig være en kunstnerisk og – synes jeg – humoristisk kommentar til religiøse fordomme omkring mad og dyr.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Att använda slangbomber är inget mindre än en krigsförklaring. Beatrice Askfat är en skam för Sverige och borde avgå. Jerzy Snickesnacki däremot, alla vet redan att han är vår Bagdad Bob så ingen tar honom på allvar utanför dom politiskt korrekta kretsarna. Tydligen måste det krävas en polisman/kvinnas liv innan polisen ges dom befogenheter dom redan borde ha. De flesta svenskar vill nog gärna se Rosengård jämnat med marken. Då hade vi dessutom sluppit problemet med kackerlackor som är självförvållat av blattarna även om fulmedia undviker att nämna detta. Kackerlacka som enligt ödets ironi heter Blatta Orientalis på latin.

Janne
Janne
12 years ago

Hvis man så gerne vil sætte noget svensk og islamisk sammen, så kan man evt. lave et kunst foto hvor en svensk gris får traditionel hijab på. Eller en svensk hund der har traditionel hijab på. Der kan også en laves en stående figur med burka på hvor ansigtet der titter frem er et svensk grisehoved.

Magga
Magga
12 years ago

der er mange rasende kommentarer i Sverige.

VG
VG
12 years ago

Well, the “blue-eyed” Swedes got what they deserved. Just go on with your stupid suicidal immigration policy and what happened in Rosengaard will be just peanuts compared to what you will get in a few years. Good luck!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x