25
feb
Seneste opdatering: 25/2-09 kl. 1018
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Urban Infidel

Muslimske krav i Norge og norsk dhimmitude

Erna Solberg innføre shariaråd i Norge, Krever mindre ytringsfrihet,Krever egen eldreomsorg for muslimer, Krever Halal-mat i fengsler, Krever alkoholfrie dager på byens utesteder, Krever offentlige muslimske høytider, Krever kjønnsdelte svømmebasseng og badeplasser, Krever bønnerom på arbeidsplassen, Krever shariadomstoler i Norge, Krever at grisebilde fjernes, Krever egen Islam-bank, Krever egen imamutdanning i Norge. Frp.no

Abdul Wahids “hele pakke” – det er en bytter

relianceImam Abdul Wahid Pedersen er blevet citeret adskillige gange for sin udtalelse til JP d. 18.2.2009 at “Jeg har taget et valg, jeg har valgt islam, og for mig er islam en hel pakke”. Her ville man naturligvis forvente at en professionel og nysgerrig journalist ville gå i gang med at afdække hvad denne “hele pakke” mon kunne indeholde af uhyrligheder, når den altså også inkluderer stening af retarderede 13-årige voldtægtsofre som en særlig straf fra Allah selv. Men nej, mig bekendt har ingen journalist endnu taget spørgsmålet op. Det drejer sig jo også bare om vores fremtid.

Vi kan ikke her stille borende spørgsmål til imamen, og endnu mindre læse hans tanker og derved finde ud af hvad man virkelig mener, og hvor hans loyaliteter virkelig ligger. Men vi kan tage ham på ordet og kigge på hvad den “hele pakke” indeholder, og som et minimum opstille forskellige mulige konklusioner. Abdul Wahid Pedersen følger lovskolen Shafi’i, en af de fire store indenfor sunni-islam. Dette fremgår af flere muslimske hjemmesider, bl. a. her, her og her. Shafi’i-ortodoksien er udmøntet i vejledningen ‘Umdat al-Salik, i engelsk oversættelse Reliance of the traveller. ‘Umdat al-Salik fastslår bl. a. disse Shafi’i-ortodokse synspunkter:

Der er ingen straf for fædre eller mødre (eller for deres fædre og mødre) for at slå deres egne børn eller børnebørn ihjel (Reliance of the traveller, Justice, 1.2(4), p. 584).

Om drab på frafaldne hedder det:

Leaving Islam is the ugliest form of unbelief (kufr) and the worst…When a person who has reached puberty and is sane voluntarily apostasizes from Islam, he deserves to be killed. In such a case, it is obligatory…to ask him to repent and return to Islam. If he does it is accepted from him, but if he refuses, he is immediately killed. (‘Umdat al-Salik, pp. 595-96)

Herrefolksmentaliteten fastslås som et bud om offensiv krigsførelse mod de vantro når kalifatet er oprettet:

the caliph makes war upon Jews, Christians, and Zoroastrians…until they become Muslim or pay the non-Muslim poll tax.” It adds a comment by Sheikh Nuh ‘Ali Salman, a Jordanian expert on Islamic jurisprudence: the caliph wages this war only “provided that he has first invited [Jews, Christians, and Zoroastrians] to enter Islam in faith and practice, and if they will not, then invited them to enter the social order of Islam by paying the non-Muslim poll tax (jizya)…while remaining in their ancestral religions.” (‘Umdat al-Salik, o9.8).

I dagens verden, hvor kalifatet naturligvis ikke er oprettet, er defensiv jihad obligatorisk for alle muslimer hvis et muslimsk land bliver angrebet (‘Umdat al-Salik, o9.3). Hvilke konsekvenser har dette for Abdul Wahids loyalitet i forhold til Danmarks interesser i konflikter med fremmede magter?

Denne “defensive jihad” har ikke som mål at etablere fredelig sameksistens med de vantro:

‘Umdat al-Salik specifies that the warfare against non-Muslims must continue until “the final descent of Jesus.” After that, “nothing but Islam will be accepted from them, for taking the poll tax is only effective until Jesus’ descent” (o9.8).

‘Umdat al-Saliks autoritet er bevidnet af disse institutioner (Al-Azhar er en af de absolut førende muslimske autoriteter i verden):

1. Mosque of Darwish Pasha, Damascus, Syria
2. Mufti of the Jordanian Armed Forces
3. International Institute of Islamic Thought, (Member of the Islamic Fiqh Academy at Jedda)
and last, but certainly not least
4. Al-Azhar (Islamic Research Academy)

Vi ved som sagt ikke hvad Abdul Wahid Pedersen virkelig føler og tænker. Skal man tage hans ord til troende, kan man som minimum acceptere at han i den aktuelle situation, under de gældende styrkeforhold, accepterer dansk demokrati. Men at påstå at dette er udtryk for loyalitet eller endog patriotisme på ubestemt tid vil give anledning til for mange modsigelser med det som imamen selv betegner som den “hele pakke”. Gør dette ham virkelig stueren? Man kunne ønske at Karen Jespersen ville gå ind i denne teologiske ortodoksi i kommende debatter (LFPC). (Se også Karen Jespersens Hvis friheden svigtes.)

Utilpassede brandstiftere

Jeg forstår slet ikke hvordan journalister kan få sig selv til at bruge dette udtryk “utilpassede unge”. Ligesom med “anstændighed” og “menneskesyn” er de jo i vores del af verden blevet hånet af banen, men den fortsatte brug i mainstreammedierne afspejler selvfølgelig polariseringen af samfundet i dette spørgsmål, og journalisters rådvildhed. Og, OK, at det kunne være danske ‘utilpassede’ i mørk BMW kan selvfølgelig ikke udelukkes – men hvorfor så ikke skrive det? (LFPC)

[…] Politiet går ud fra, at det var lokale utilpassede unge, da nogle af dem er blevet set på stedet. […] Vidner har set en af ruderne blive knust, hvorefter gerningsmanden satte sig ind i lastbilen, og lidt efter blev den sat i brand. I samme tilfælde blev to unge mænd set køre derfra i en mørk BMW. Fire påsatte brande i nat

Følsomt: Islam, et bøssemord og svenske medier

Dagarna före jul mördades en 26-årig homosexuell man i Malmö. Snart greps två misstänkta, den ene visade sig ha en blogg om religion och moralfrågor. Det ställde tidningarna inför ett svårt beslut: hur mycket skulle man berätta om deras bakgrund? Olika medier kom till helt olika beslut. Mediernas Mikael Funke reder ut vad det handlade om – och varför frågan blev så känslig. Malmömord ger utgivardilemma, hør programmet her min.12:30. Två Rosengårds-ungdomar häktade för mord i Malmö, Abdurraham Kushtrims blogg.

“Jag vill ha tillbaka mitt land”

Jag har svårt att sova. Ligger och tänker på hur tryggt och rofullt det var att leva i Sverige. Min barndom var trygg. Löjligt trygg. Morsan arbetade deltid, farsan heltid. När jag kom hem från skolan var morsan hemma, annars var det bara att ringa på hos granntanten. Dörren till huset stod öppen, låstes inte ens på natten. Uppe på instrumentpanelen i farsans bil låg plånboken. Bilen var olåst. Alltid. På gräsmattan stod gräsklipparen framme. Ingen rörde andras grejor. Det fanns en inbyggd spärr mot orättvisor, och hände det något som ansågs vara oärligt, blev det ett jävla liv. När jag läser ovanstående liknar det en saga. En lögn. Ledsen. Det var verkligheten i början på 70-talet.

Ärligt, så mår jag så dåligt att tänka på hur bra vi hade det i detta landet. Och tårarna går inte att hålla tillbaka. Det mesta är förstört.

Gamla människor blir rånade. Våra barn misshandlas. Min ena son, och systerson har fallit offer för hatiska invandrare. Min son blev sparkad i huvudet, systersonen fick en laddad revolver riktad mot sitt, i min systers hem. Inga av dessa fantastiska kulturberikare fick kännbara straff. Så fungerar det. Men det är så vi vill ha det. Tydligen. För svensken har fullt upp med sitt. Tänk på det, när det är ditt barn som blir misshandlat. Då har du sköt “ditt”.

Välfärden monteras ner och den kriminella avarten vinner hela tiden ny mark i våra liv. Sveriges Rikes Lag börjar tappa sitt värde. Rätten kan snart lika gärna byta ut den mot en IKEA-katalog.

Det måste blir hårdare tag mot all kriminell verksamhet. Noll-tolerans mot allt våld i samhället. Invandrare som inte kan anpassa sig efter lagarna i landet, ska utvisas omedelbart. Sverige är ingen jävla lekstuga. Jag tänker inte ge en skattekrona till människor, som inte har ett uns respekt i kroppen.

Tönt-journalister som Ronnie Sandahl kallar detta för rasism. Bra, då kan du skänka hela din lön till kriminella invandrare. Har ingen svensk varit utomlands? Åk till ett annat land och bete dig som ett svin, så ska du se vad som händer. Du lär inte komma hem igen. Fråga Annika Östberg, som sitter i fängelse i Kalifornien. Varje gång hennes fall är uppe för benådning, frågar rätten döttrarna vars pappa dog. “Vi får aldrig vår pappa tillbaka, hon ska inte ha sin frihet”. Hon kommer aldrig hem. Det ska hon inte heller. Hon kan stanna där.

Innan idag bestämde jag mig för att bli medlem i Sverigedemokraterna. Det är ett noggrannt, och genomtänkt beslut. Jag har funderat på detta i månader. Jag vet att jag kommer att mista en del vänner. Det är jag beredd att ta. Jag kommer att få nya. Samtidigt vet jag att många av mina nuvarande vänner kommer att lägga sin röst på SD. Alla vågar bara inte vara öppna med det – än.

Jag vill ha tillbaka mitt land. Det land där jag kunde röra mig fritt, och låta dörren vara olåst. Ett land där gamla respekteras. Ett land där våra barn kan röra sig fritt, fritt från pedofilsvin och annat pack. Det är bara Sverigedemokraterna som vågar prata öppet om detta. Valet 2010 kommer bli ett uppvaknande för alla andra partier – då vi svenskar kommer att visa vårt missnöje mot dalteriet.

En natt i det förflutna och framåt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] A legal manual of the Shafi’i school of Islamic jurisprudence, ‘Umdat al-Salik [The Reliance of the Traveller], which is endorsed by Al-Azhar University of Cairo — the oldest and most prestigious […]

trackback

[…] omtalte forleden modsætningerne mellem diverse udtalelser af imam Abdul Wahid Pedersen, og den ortodoksi som hans […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Peter K Jep- og samtidig er roderiet og de evige gentagelser i Koran medvirkende til man ikke orker at sætte sig og læse den til ende. Det endte for mig i spredt fægtning, idet jeg næsten ikke kunne overtale mig selv til at bruge tid og energi på læsningen. Men igennem kom jeg da – og det samme med Shariaen som i dag foreligger som en selvstændig bog . Den lånte jeg på biblioteket – og nåede at få bøder fordi den også er møg irriterende at skulle arbejde sig igennem. Når jeg tænker på mit uddanelsesmæssige fundament og dernæst… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

En af årsagerne til at Mekka delen af koranen er mildere end Medina delen er ganske enkel – taktik. I Mekka var muhammed absolut ikke populær, han var i mindretal og blev betragtet som lidt til en side. Han var ganske enkelt nødt til at opføre sig pænt. Nogle hævder han var epileptiker og fik sine åbenbaringer under sine anfald, men om der er historisk belæg ved jeg ikke. I Medina fik han magt, og blev meget velhavende, han var i absolut majoritet, og rådede over en stor styrke af fanatiske krigere. Derfor kunne han tillade sig at sige og… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Koranen er ikke udelukkende fyldt med krav om Jihad mod Dar al-Harb og erobring af de ikke-islamiske lande , samt invitation til de erobrede vantro befolkninger om konvertering til Islam – og hvis ikke de vil det, så skal de acceptere at blive dhimmiserede. Vil de vantro heller ikke det skal de dræbes. Anvisninger på terror, vold og drab på de vantro er Koranen fyldt med. Og hvordan dette skal foregå har Koranen også opskrifterne på.. Hvordan Dhimmier skal agere/gebærde sig i det offenlige rum, hvordan de skal klæde sig – og hvilken former for respekt dhimmierne skal udvise i… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Nej, PeterK, det behøver du ikke. 🙁

PeterK
PeterK
12 years ago

@Magga

Vi har endnu ikk ebevæbm’nede vagter, men vagter har vi . I Kolding er der vel 10-12 store supermarkeder. Et enkelt af dem har permanent uniformeret vagt inde i butikslokalet. Behøver jeg at sige hvem der er den fremtrædende befolkningsgruppe i det kvarter det ligger i?

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

3 første suravers kunne jeg udholde at læse i sin helhed, resten var kun spredt læsning af Koranen. Og det var oversættelsen af Abdul S. Madsen, 1967. Hvordan kan normale mennesker tage sådan en ideologi bogstaveligt ? Glistrup sagde Koranen er genial! Det er en sammenskrivning af “Mein Kampf” (Kult-bog i den muslimske verden. På tyrkisk hedder bogen “Kavgam”), Machiavelli’s “Fyrsten”, Ilja Ehrenburgs opildnen til hævn over fjenden, og ideologien for Jehovas Vidner, eller Scientology. Ingen ikke-muslimsk stat har formået at vide hvordan islamiseringen stoppes i al den tid islam har eksisteret. Man har ikke mest lyst til at tænke… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

JensH Ej heller har jeg læst Koranen i sin helhed. Kun en masse suravers. Jeg kan næsten ikke udholde de krigeriske og de kvindedegraderende suravers. De giver akut kvalme. Det indbyggede apartheidsystem er også horribelt og frastødende. Og så benævnelsen af anderledes troende for vantro og jøder som aber og svin. Det er langt ude på et overdrev. Jeg kender ikke til, hvorledes man stiller sig til islams fremmarch andre steder end i Europa. Men jeg har også virkelig ondt af afrikanerne, som flere steder løbes over ende. Forposten for de vestlige demokratier i Mellemøsten, Israel, har jo som bekendt… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen Lars Hedegård udtaler i den artikel du linker til: “For Lars Hedegaard mener, at Geert Wilders har ret i, at man kan sidestille Koranen og Mein Kampf: »Wilders sammenligning mellem Mein Kampf og Koranen er ikke så tosset. Jeg har personligt læst Koranen mange gange. Og det er en krigsmanual, der handler om, at en bestemt gruppe mennesker skal overtage magten i verden og dræbe de vantro.« »Den opfordrer simpelthen til vold og terror,« fastslår Lars Hedegaard og fortsætter: »Enhver person, der påstår andet, taler mod bedre vidende.«” Nu har jeg som sagt ikke læst koranen, men jeg er… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

JensH

Apropos de hadefulde udfald mod de “vantro” og krigsmanualen:

http://politiken.dk/politik/article517619.ece

Det er svært at være uenig med Lars Hedegaard i denne sag.

Magga
Magga
12 years ago

Ang. norske Erna Solberg minder hun på flere måder om Lisbeth Knudsen. Erna Solberg har siden 2004 været formand for Høyre, der svarer til vores Det Konservative Folkeparti. I den tidligere regering under Kjell Magne Bondevik var hun minister indtil 2005, og jeg husker tydeligt, hvordan han vrissede ad folk, når de ville diskutere problemer med islam. Hun sagde lige ud, at hun ikke gad at tale om den slags. Erna Solberg er et ekspempel på, hvor langt ude og ensidig norsk politik er. Siv Jensen og Fremskrittspartiet er det eneste seriøse lyspunkt og selv med en tredjedel af stemmerne… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@steen Denne uhyggelige historie er jo tyvarr hverdag hinsidan, og jeg det kan nogen gange undre mig hvad medel-Svennson egentlig tænker, når de dagligt bliver præsenteret for den slags historier. Da denne deroute jo altså først for alvor er sat ind gennem de seneste 10-15 år, så må de fleste af dem kunne huske der for ikke forfærdelig længe fandtes et helt anderledes fredeligt Sverige. Resignerer de blot og håbe på den slags ikke vil overgå dem selv og deres nærmeste?? Eller er det endnu kun et mindretal af Svenskerne der på deres krop føler multikulturalismens uhyrligheder?? Det kan det… Read more »

steen
Admin
12 years ago

apropos at få sit liv ødelagt, se denne http://sydsvenskan.se/skane/article415742/Tonaringar-domda-for-valdtakt-i-Horby.html iflg. papirudgaven af svensk Metro, blev hun først voldtaget. Da hun bagefter ber om at få hjælp, blev hun voldtaget igen. Metro har klogeligt ikke lagt den online, og Sydsvenskan har pyntet lidt på historien. En f…..ing tragedie. Våldtäkt uppklarad i Hörby Två tonåringar turades om att våldta en flicka vid S:t Olofsgatan i Hörby natten mellan den 13 och 14 juni 2008. Lunds tingsrätt dömde Mirsad Halilovic, född 1991-07-25 för våldtäkt och övergrepp i rättssak till sluten ungdomsvård i sex månader. Mirsad Halilovic ska utge skadestånd om 75 000 kronor… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@LFPC “Det store spørgsmål i denne forbindelse må være om de europæiske befolkninger på ubestemt tid vil lade sig beskatte for at holde disse enklaver i ro” Jeg tror desværre mange Europæere vil acceptere dette forhold, sålænge den brede middellklasse ikke mærker noget til (volden fra) disse enklaver. Middelklassen lever i sagens natur ‘på den lyse side’ af samfundet rent materialistisk, og ønsker grundlæggende kun fred og ro til at nyde deres velstand. Hvis de kan betale sig fra ubehageligheder gør de det. Foreløbig er det altså kun underklassen og delvis den lavere middelsklasse, som har måttet betale prisen for… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Du har nok ret i, at undervisningen ville få den drejning. Men såvidt jeg kan se, så ville en fair og ærlig gennemgang af islams tekster få ethvert normalt tænkende barn til at føle en afsky for denne religion/idelogi. Men som du gør opmærksom på, så ville det ganske givet blive en fordrejet og manipulernede gennemgang af islam, hvor undervisnings-materialet er udarbejdet af apologeter a la Jørgen Bæk Simonsen.

intel
intel
12 years ago

Vi bliver nok nødt til ikke bare at bekæmpe disse islamiske særkrav, men pro-aktivt modarbejde dem med tørklædeforbud med mere.

JensH
JensH
12 years ago

@PeterK “Koranen er en lang beskrivelse af grusomme straffe, og muhammed må, foruden at være pædofil, også have været pyroman” Åbenbart. Hvis alle de vers du der citerer er udtryk for en generel ‘tendens’ i koranen er der vel snarre tale om en krigs-manual end om en religiøs bog. Og nu fatter jeg slet ikke, at multikultierne ønsker, at Danske skoleelever skal lære om islam og koranen i religionsundervisningen?? Burde det ikke være os nationalkonservative der insisterede på, at eleverne skulle undervises (læs: oplyses) om koranen og alle dens hadefulde budskaber??? Vi ville jo nærmest sikre VKO-flertallet på længere sigt… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Hej JensH, her er lidt at begynde med: 2:24 And if ye do it not – and ye can never do it – then guard yourselves against the Fire prepared for disbelievers, whose fuel is of men and stones. 2:39 But they who disbelieve, and deny Our revelations, such are rightful Peoples of the Fire. They will abide therein. 2:126 And when Abraham prayed: My Lord! Make this a region of security and bestow upon its people fruits, such of them as believe in Allah and the Last Day, He answered: As for him who disbelieveth, I shall leave him… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Vedr. avisers, politikeres og socialarbejderes brug af betegnelsen “utilpassede unge”:

“Fritidstilbuddene, gadeplansprojekterne, støttepersonerne osv. osv. koster en formue, og de virker ikke, men det eneste, både politikerne og de involverede socialarbejdere har fantasi til at foreslå, er mere af det samme.

h t t p://www.180grader.dk/klumme/Lad_os_i_ikke_i_tale_om_det.php

Sennels er en socialsektorens Bjørn Lomborg, mener jeg.

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen Lige i dette tilfælde med Stadshotellet i Eskilstuna tror jeg nok det er det Svenske Hells Angles som er ‘under mistanke’. Ihvertfald hvis man læser den debat-tråd Steen linker til. https://www.flashback.info/showthread.php?t=857705 Men ellers har du fuldstændig ret i, at disse ‘utilpassede unge’ (læs: unge muslimer) har det med at sætte ild til alt hvad de kommer i nærheden af, (pånær den lokale moske, desværre). Som Ulla Lauridsen skriver i sin anmeldelse af Nicolai Sennels bog: “Sennels mener dybest set ikke, at en stor muslimsk minoritet nogensinde vil komme til at indgå uproblematisk i det danske samfund eller i Europa.… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. påsatte brande i nat så kan sprogbrugen ‘utilpassede unge’ bruges af socialarbejdere og det radikale venstre og venstrefløjen, idet det gerne netop er venstrefløjspolitikere eller radikale politikere der, når der er ballade i gaderne, endnu engang taler for lavere straffe og flere penge til ungdomsklubber og til problematiske boligområder. Særligt de radikale bruger at plædere for lavere straffe og flere penge, når der har været ildspåsættelser eller vold i gaderne. Det er nærmest en fødekæde. Først brande og vold – og dernæst politikere der foreslår flere penge til de områder hvor der skydes, brændes af og udøves vold.

Johansen
Johansen
12 years ago

Islams sværd er blevet erstattet af fyrtøj.

steen
Admin
12 years ago

Det var min første tanke, (se foto, en totalskade)

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2516283.svd

Enligt Owe Thörn har flera restauranger i Sörmland utsatts för brandattentat den senaste tiden. Mycket tyder nu på att Stadshotellet är sist att drabbas.

Det finns klara tecken på att branden var anlagd, säger Lars Franzell, presstalesman vid Sörmlandspolisen.

se ud som om der har været helhjertede forsøg før

https://www.flashback.info/showthread.php?t=857705

JensH
JensH
12 years ago

Nu er det ikke længere kun skoler der bliver brændt af i Sverige. Et Svensk luksus-hotel blev i morges ramt af en eksplosiv brand, og gæsterne måtte i panik flygte for livet. Politiet mener der er tale om en mordbrand:

http://www.bt.dk/article/20090225/nyheder/90225018/

steen
Admin
12 years ago

Den ligger godt i forlængelse af Wilders tale på Manhattan (hvor han iøvrigt roser Hedegaard og Trykkefriehdselskabet flot).

“Han siger bla: Islam er ikke her for at integrere sig,, den er her for at dominere”

Johansen
Johansen
12 years ago

Det er rystende med alle de islamiske særkrav, som rejses i Norge – og her i Danmark. De har bare ingen skam i livet.
Det er jo regulær islamisk apartheidkultur, som søges indført.
Alt skal deles op i “rent” og “urent”. Kønnene skal adskilles og der skal indføres shariaråd. Og det kræves at vi gør honnør og indretter os efter dette fordomsfulde og intolerante system.

Dette stormløb mod moderne, vestlig skik og sædvane skal afvises og bekæmpes.

Per N
Per N
12 years ago

En god historie, jeg har rejst en del i sverie på moped og et lille telt, sågar til polar cirklen.
Men det er ikke et land idag som jeg vil nærme mig, og det er synd, for jeg husker også sverie som et trygt sted.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x