2
mar
Seneste opdatering: 2/3-09 kl. 1913
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis der ellers skulle være behov for det, er her endnu et eksempel på hvorfor den velkendte apologetiske vise om at ‘islam er mange ting’ går uden om de problemer og permanente konsekvenser dette trossystem har for vores lande. ‘Mangfoldighed’ ændrer ikke på at europæiske regeringer nu og i al fremtid er afskåret fra – hypotetisk – at støtte Israel uforbeholdent i en konflikt. ‘Mangfoldighed’ gør ikke Nørrebro til en skydevåbenfri zone. Og i Australien måtte visningen af en film om de meget store (men her temmelig ubeskrevne) konsekvenser som det libanesiske (muslimske, ikke det kristne) mindretal har for landet down under, aflyses. Måske er flertallet af disse libanesere flinke mennesker, men det hjælper bare ikke ret meget – vores frihed eroderes i disse år (LFPC).

An Australian film about Lebanese gangs has been pulled from Greater Union cinemas in Sydney after violent outbursts at early screenings. The Combination is the first Australian film release of the year and has been receiving rave reviews for its gritty portrayal of life in Sydney’s west. […]

Allanah Zitserman from Australian Film Syndicate says Greater Union decided to stop screening the film after several brawls occurred at western Sydney cinemas after the movie was shown.[…] Local film pulled from cinemas after brawls

(Filmen The Combination er fiktion. En australsk dokumentar om  samme emne, der er nok så interessant og som også blev spået at “trigge race rows” , er The Gangs of Oz, som ses  her i seks dele. Den afstumpede, asociale  hensynsløshed genkendes nemt fra København i disse uger, men som man ser  i filmen, det kan blive meget, meget værre og det er den kurs vi er på, hvis det står til visse  menneskerettighedsjurister og nølende politikere.)

March for sharia i England

hvor der er åbenbare dobbeltstandarder for hate-speech. Choudary har åbent opfordret til vold, og betragtede de massemyrdede bombeofre i London i 2005 som skyldige, legitime mål, fordi “de ikke var muslimer”, og er med andre ord en omvandrende  krigserklæring mod England. Dem er der en hel del af i landet. Alligevel skal vi tro, at netop Choudary personificerer den “samfundsharmoni”, som et Wilders-besøg ville bringe i fare:

HATE preacher Anjem Choudary will march in London today calling for Britain to adopt Islamic Sharia law.The startling move comes just days after processions celebrating St George were banned for being racist.

Choudary was given the green light yesterday despite a previous demonstration in which some of his supporters chanted: “Bomb the UK”. Publicity for the march, in the East End, carries 41-year-old Choudary’s personal mobile number and says the aim of the campaign is to “emulate the Prophet and his companions, by calling for Islam and speaking out against the oppression of man-made law”.

The demo comes 18 months after three of Choudary’s supporters were jailed for soliciting murder in a London protest against cartoons of the prophet Mohammed published in Denmark. That was when some demonstrators chanted “Bomb the UK” and “Europe, you will pay with your blood”. Organiser Choudary was fined. HATE PREACHER GETS OK TO RUN SHARIA LAW DEMOVideo taget af deltager i marchen. Anjem Choudary calls for people who get drunk to be flogged

En idealist

Vi tænker hverken på Kaj Munk, Hans Scherfig eller Politikens seneste læserafstemning, men en australsk idealist der i moden alder opdager en dødskult, som ikke vil ha fred. Den vil udslette Israel, eller dø, kvinder og børn må gerne dø først. Man skulle tro der var forståelse for, hvilket valg det efterlader Israel med, men nej, så enkelt er det ikke meningen, det skal være. Video fra dokumentaren The Road to Jenin.

Norsk strid om islam

JP-Interview: Forfatteren og bloggeren Hege Storhaug er blevet kaldt islamofob og højrepopulist. Nu synes hun, at hun har vinden i ryggen.

I Norge har statsminister Jens Stoltenbergs regering netop måttet indkassere to betydelige øretæver i værdi-spørgsmål, der i uventet grad kunne mobilisere nordmændene. Regeringen, der består af Arbejderpartiet og Centerpartiet, måtte i slutningen af januar hive et lovforslag af bordet, som gennem indskrænkning af ytringsfriheden ville beskytte religioner og ideer mod nedsættende omtale.

Næste ydmygende nederlag led man sidste fredag, da man måtte opgive en planlagt indførelse af hijab-tørklædet som mulig del af den norske politi-uniform. Begge tilbagetog skyldtes, at den kritiske folkestemning fik en styrke, så man ikke turde gennemføre planen.

Modstanden kanaliseres ikke gennem de norske aviser, men kommer til orde i blogosfæren. Læsset blev især trukket af hjemmesiderne www.document.no og www.rights.no, som er netsted for organisationen Human Rights Service (HRS).

De to sejre i hurtig rækkefølge demonstrerede tydeligt nettets evne til at mobilisere græsrødderne i Norge. Forfatteren og journalisten Hege Storhaug er en hovedkraft bag HRS og landskendt islam -kritiker. Hun vil måske fortælle os, hvad der set fra hendes vinkel foregår i fjeldlandet.

Er der en norsk stemning, der vender? »Ja, ja, det vender da så helt klart,« svarer Hege Storhaug.

»To fulde retræter for regeringen på tre uger. Med den seneste sag om politiuniformerne oplevede vi et regulært kvantespring. Vi har nemlig aldrig haft værdidebatten heroppe, modsat jer i Danmark, der er mange hestehoveder foran os. Her kan regeringen ikke engang se forskel på en præst i den norske kirke og Yusuf al-Qaradawi (førende sunnimuslimsk imam, der hylder Hitler. red.).

I 2007 udgav jeg bogen “Tilslørt. Avslørt”, hvori jeg kaldte tilsløring for kvindeundertrykkende.

Det udløste et kæmpe-ramaskrig, særligt fra intellektuelt hold og fra journalister og redaktører.

Nu, halvandet år efter, slås det officielt fast, at hijab er kvindeundertrykkende. Noget af et spring på så kort tid.

Nu tør folk endelig træde frem og sige, hvad de egentlig mener.« Hvorfor er deres meninger så kritiske? »Nordmændene begynder at se stadigt flere tegn i deres hverdag på, at værdierne er truede. De ser tegnene i skolerne, på hospitalerne, i gaderne, i butikkerne, overalt. De er bekymrede for det norske samfunds fremtid.

Regeringen er ikke fulgt med. I har en minister som Karen Jespersen, som står fast på værdierne uanset stormene.

Vi har ikke én eneste minister af den støbning.Det er som om, vores socialdemokrater vil påtvinge befolkningen uønskede værdier.I Sovjetunionen ville politikerne være sjæle-ingeniører og skabe et nyt menneske.

Sådan også her. Socialdemokraterne i Norge tror, at de nærmest har et guddommeligt mandat til at give os et helt nyt samfund, et nyt fællesskab, hvor vores grundlæggende værdier skubbes til side. Men folk finder sig ikke i det længere.« Og det mærkes på hjemmesiderne? »Ja, det mærkes tydeligt i blogosfæren, som nu virkelig rokker ved magtforholdene i medierne.

De etablerede mediers manipulationer er folk ved at være rigtig lede ved. Det, som sker i Norge nu, er antagelig på mange måder det samme, som skete omkring årtusindskiftet i Danmark, og da Fogh Rasmussen kom til magten i 2001, nemlig at det folkelige fællesskab begyndte at smuldre gennem en høj familieindvandring.

Danskerne tabte troen på SRregeringens visioner om et harmonisk, multikulturelt samfund, for de oplevede et øget pres på frihedsværdierne.De sagde fra ved valgurnerne i 2001. Her er noget lignende måske ved at ske.

Svaret får vi i tiden, som kommer, og ved Stortingsvalget til september.« Du er højrepopulist og islamofob, siger dine modstandere.

»Nogle af mine bedste venner er muslimer, typisk persere, som er flygtet fra Irans diktatur. De ved, hvad mangel på frihed er, og de bliver skræmt af udviklingen i Norge, hvor vi hidtil ikke har stået fast på vore værdier. Deres stemmer kan blive afgørende for en værdimæssig opvågning i Norge, særligt hvis medierne lukker dem ind og ikke, som i dag, lader islamisterne føre massivt an i spalterne.

Jeg synes ganske enkelt ikke, at vi skal være tolerante over for intolerancen. Vi skal hegne om vore grundværdier, som er ligestilling, ligeværd, ytringsfrihed, trosfrihed. De er umistelige for ethvert samfund, der har haft kræfter til at indføre dem.

hege-storhaug-1

” Islamofobi”, ja. Det er et kort, der sidder meget løst i Norge. Det kommer fra konservative, repressive kræfter i det muslimske miljø – og det kommer fra venstrefløjen.

Jeg tager det ikke så tungt. Og jeg har mærket mig, at det har fået mindre kraft.« Som det gik racisme-kortet i 1990′ erne? »Ja. Men det er forfærdeligt med denne racisme-snak, for man ødelægger kraften i et ord ved at strø sådan om sig med det. Jeg gik faktisk ind i hele dette felt ud fra et stærkt engagement mod racisme.

Den oplevede jeg nemlig på nært hold, da jeg boede i Pakistan i to år. Dér findes skinbarlig racisme. Jeg kom fra min naive, beskyttede baggrund i Sørlandet, opdraget i stærk, anti-racistisk ånd, og mødte et pakistansk samfund, hvor jeg i tillæg til kvindeundertrykkelsen oplevede racisme. Man blev kategoriseret på en værdiskala efter ens hudfarve. Jo lysere, jo mere værdi har du.

Fænomenet kommer nok af, at landet har så mange etniske grupper – fra pasthunerne i nord, der kunne gå for at være nordmænd, til negroide mennesker på landets sydkyst ud mod Afrika. Jeg havde veninder, som græd, hvis de fødte et pigebarn, der var mørkere i huden end gennemsnittet.

Ja, der er megen racisme i denne verden, men kom ikke og fortæl mig, at den er stærkest i vore samfund. Her opdrages man strengt til at se ligeværd mellem alle mennesker.Det er desværre ikke tilfældet i flertallet af muslimske kulturer.«.

Politiet er grænsen

Hege Storhaug er spændt på fremtiden, efter hvad hun kalder »regeringens to brølere«. »Det bliver interessant at se, hvordan de muslimske talsmænd i Norge vil reagere, nu da de for første gang møder modstand. Sikkert aggressivt.

Hidtil har de haft alt for stort spillerum. Norske politikere og mediefolk har en trist tendens til at bøje hovedet, når de møder en indvandrer med muslimsk baggrund. Og det er jo diskrimination. Man betragter dem ikke som ligeværdige samtalepartnere, men behandler dem som børn.

De har nu for første gang tabt en kamp i Norge. De fik hijab på vore sygehusene, på vore skoler, i vores forsvar – og nu var det bare at gå et nyt skridt sammen med regeringen og få det i politiet. Men de forstod ikke, hvilken hellig ko politiet er her. Her står et massivt Norge op og siger nej.« Betyder politiets uniformer da noget særligt i forhold til andre uniformer? »Helt klart. Politiet skal være værdineutralt. Der må ikke være mindste tvivl om , at ordensmagten kun repræsenterer staten, og at ingen fremviser politiske eller religiøse præferencer.

Det bliver spændende nu, om de norske aviser i fremtiden vil tage mere hensyn til folkets holdninger, eller om de fortsætter i deres snæversynede spor. For de er helt uden føling med flertallet af nordmænd. Og dem vil de i fremtiden mærke mere til, for nordmændene føler sig mere trygge nu ved at stå fast på deres værdier.

Nu er det tilmed blevet nemt for os på HRS at få underskrifter fra intellektuelle og forfattere såsom Uni Lindell, Ingvar Ambjørnsen og Anne B. Ragde. Og på gaden får vi klap på skulderen. Folk er så taknemmelige. Og hver gang, vi har været ude i medierne, så kommer pengene ind fra alle sider. Det overrasker os, hvor generøse folk er.« Staten er jo også ganske generøs, selvom I vælter regeringens lovforslag.

HRS får rundhåndet statstøtte? »Ja, vi får i underkanten af 2 mio. norske kroner årligt.

Det er et klart lystglimt, at centrale kræfter i Arbejderpartiet mener, at vi er en vigtig stemme.«.

Fakta: PÅ NETTET

Norske Document og Human Rights Service på nettet har pendanter i Danmark, f. eks. Budstikken Hodja Islamkritisk Netværk Nomos blog Sapphos løbende Snaphanen Trykkefrihedsselskabet Uriasposten.

HOVEDPUNKTER

Den norske regering har måttet opgive to lovforslag efter en heftig offentlig værdidebat.

Journalist og forfatter Hege Storhaug har været en hovedkraft i modstanden.

Hun mener, at Norge nu er moden til en værdikamp, som Danmark indledte omkring årtusindskiftet.

 

HEGE STORHAUG

Født 1962. Journalist, forfatter og informationschef i Human Rights Service, som hun også er medstifter af. Hun har engageret sig i menneskerettighedsspørgsmål og er især kendt som forkæmper for børns og kvinders rettigheder i forhold til traditionelle muslimske holdninger og praksis såsom tilsløring, omskæring/kønslemlæstelse og børneægteskaber.

Har boet to år i Pakistan. Opholdet beretter hun om i bogen “Mashallah. En reise blant kvinner i Pakistan”. Hege Storhaug har desuden skrevet bøgerne:

“Hellig tvang. Unge norske muslimer om kjærlighet og ekteskap”.

” Feminin integrering. Utfordringer i et fleretnisk samfunn”.

” Men størst av alt er friheten. Om innvandringens konsekvenser”.

” Tilslørt. Avslørt. Et oppgjør med norsk naivisme”.

” Jeg er Mia”.

Af ANDERS RAAHAUGE,  Jyllands-Posten 28. februar 2009 vi HRS

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til forskellige: Jeg har været engageret andetsteds og har ikke kunnet følge op på min kommentar før nu. Må jeg udover Nikolaj Sennels Væsentlige kronik af 3. marts 09 i JP, som Steen og Magga peger på, erindre jer om kulturpsykolog, cand. pæd. psych. Kirsten Damgaard og børneforsker, cand. rer. soc. Carsten Ringsmoses kamp om at blive hørt og deres senere beskårede, men i denne sammenhæng fuldgyldige, centrale og fremragende artikel om ‘De voldelige efterkommere’ af 29. februar 2008, hvori de trods en mur af modstand fra hele behandlersystemets politiske elite og med samme berufsverbot trussel imod sig ufortrødent tillod… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

“Åh nej, Jens. Holder politiet dog aldrig op med at latterliggøre sig selv?” Nej, åbenbart ikke. De er tilsyneladende fuldstændig råvilde. Men måske de skulle ansætte Villy Søvndal som ny talsmand. Manden er en hard-core populist fuldstændig uden hæmninger. Hans parti bærer sammen med S og R hovedansvaret for den morads vi kommet, og alligevel puster han sig op og ‘kræver handling’: “Det er en pinsel at se på, hvordan Brian Mikkelsen forsøger at fremstille sig selv som en handlingens mand. Den ene dag leger han skrap sherif, den næste dag holder han hånden over rockerborgene, siger Villy Søvndal til… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Åh nej, Jens. Holder politiet dog aldrig op med at latterliggøre sig selv?

Magga
Magga
13 years ago

En af de mest energisk fortalere for de nuværende “integrationsmetoder” er som bekendt en vis Hans Jørgen Bonnichsen, der for nylig er blevet sat kraftigt på plads af juraprofessoren Ole Hasselbalch, og tusind tak for det. Andre er også taknemmelige, og det ses bl.a. i et JP-læserbrev i dag, hvor Bonnichsen omtales som “det talende vandfald”. Men det, jeg vil frem til, er min yndlingssatiriker “Victoria” og hendes hjørnespark, der også bygger videre på Hasselbalchs afsløring af, at Bonnichsen har ladet medierne pynte sig med falske fjer ved at titulere ham langt over, hvad hans egne meritter kan bære. Alligevel… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

“Farvel demokrati og goddag teokrati”

Du aner ikke hvor tæt den kommentar er på tingenes tilstand i Danmark anno 2009. Nu vil politiet bringe de ældres mad ud hemmeligt, og så vil politiet ellers gå ‘i dialog’ med de nye herrer på Nørrebro for at maden til bydelens ældre kan blive bragt ud på normal vis. For som efterforskningsleder Henrik Svindt siger:

“Der er jo også ældre danskere med udenlandsk baggrund, som sidder og venter på mad. Men nu vil vi forsøge at komme i dialog med de mennesker for at rette trådene ud”

http://politiken.dk/indland/article660824.ece

Magga
Magga
13 years ago

Tak, jeg glemte linket.

Ja, er du gal! De vil da fortsætte i samme spor, for ellers braser Enhedslistens, SF’s, Socialdemokratiets og de radikales verden sammen.

Så hellere smadre et på mange måder lykkeligt land for tid og evighed og være skyld i fremtidens borgerkrige og død og lemlæstelse, undertrykkelse, forfølgelse, fattigdom, farvel-velfærd og almindelig elendighed i umådelige fremtidige mængder.

Farvel demokrati og goddag teokrati.

Magga
Magga
13 years ago

Vi har været naive, men det er intet imod hvad vore skandinaviske naboer har præsteret i den retning. Da jeg læste Nicolai Sennels kronik i morges, endte det med, at jeg havde understreget en stor del af indholdet. Ikke fordi det altsammen var nyt, desværre beskrives der forhold, som vi i netdebatten har påpeget og råbt og skreget om i årevis. Men det er alligevel godt at se det på tryk i landets største avis. Og hvad gør vi så? Jeg tror ikke, at der er anden mulighed for at redde landet end at forbyde islam. Så kan de såkaldte… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

“…»Nordmændene begynder at se stadigt flere tegn i deres hverdag på, at værdierne er truede. De ser tegnene i skolerne, på hospitalerne, i gaderne, i butikkerne, overalt. De er bekymrede for det norske samfunds fremtid…” De tegn ser vi også her overalt. Selv min yndlingsaversion, det virkelighedsfornægtende dagblad Politken udtrykker bekymring og har på forsiden i dag anbragt dette retoriske spørgsmål: ‘Hvordan stopper vi skyderierne?’ Ja, men Herre jemini – hvor tåbeligt kan man spørge? – Hvad kommer skyderierne sagen ved? – eller dødsfaldene for den sags skyld? Det er fuldstændigt hen i vejret at stille spørgsmålet i dag. I… Read more »

SørenK
SørenK
13 years ago

# Robin Shadowes
Som krigsbarn af en familie der har været meget berørt af besættelsen, kan jeg sige dig at filmens beretningen ikke afviger meget fra det, der skete.
Du har ret i din vurdering , der er stærke paraleller til det, der sker idag.
Måske skulle jeg nævne at Stormuftien af Jerusalem var æresgæst hos Hitler under store dele af krigen, de var forenet i jødehadet.
.
Velbekomme!

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Såg just på Syd-Nytt om det pågående gängkriget på Nörrebro och reportern nämnde – kors i taket – faktiskt att Hell’s Angels kämpade mot INVANDRARGÄNG! Svenska journalister brukar när dom ställs mot väggen säga att etnicitet inte är relevant. Trots detta förväntar jag mig inget annat än det sedvanliga mörkandet. Inget ont får talas om utlänningar och inte mot muslimer i synnerhet. Det skulle ju kunna, gud förbjude det, kunna gynna Sverigedemokraterna. Men som tiderna är just nu så får man glädjas åt det lilla, som i det här fallet att man faktiskt nämnde att invandrare var inblandade i “kriget”.… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
13 years ago

Det minder mig om denne sag (citeret fra Wikipedia): Palæstinenserloven refererer til en særlov fra 3. marts 1992 der gav kollektivt asyl til 321 libanesiske palæstinensere der tidligere havde fået afslag. Baggrund Palæstinenserne var rejst fra Libanon til Danmark i løbet af 1990 1991, hvor de søgte asyl på en påstand om at de var forfulgte i Libanon. Men en mindre stramning af sagspraksis i Direktoratet for Udlændinge og Flygtningenævnet under KVR-regeringe i efteråret 1989 bevirkede at en tidligere praksis med automatisk at give asyl til palæstinensere fra Libanon var blevet ændret så sagerne nu blev vurderet enkeltvis. Dette bevirkede… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

BREAKING NEWS

Nu er Justitsminister Brian Mikkelsen igen-igen ved at miste tålmodigheden med bandekrigen og alle skyderierne, og vil se på nye lov-initiativer:

http://politiken.dk/indland/article660271.ece

Hvorfor kommer jeg til at tænke på ‘der führer’ i bunkeren april 1945, som sad og rykkede rundt på ikke-eksisterende armeer, der skulle stoppe den russiske fremrykning mod Berlins centrum??

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

LFPC

Det er forkert at anvende betegnelsen Libanesere.

De, artiklen omhandler, er LIBANESISKE ARABERE, præcist som de såkaldte Palæstinensere er Gaza Arabere og Vestbred Arabere.

I Jordan er de Jordanske Arabere – og som sagt er de i Australien Libanesiske Arabere.

Nutidens ovennævnte er efterkommere af de (historisk) tidlige erobrende/ indvandrende arabere fra Arabien.

LFPC
13 years ago

Jeg har nu læst hele artiklen af den fhv. politimand Tim Priest, og det ER must-read, faktisk noget af det bedste jeg længe har læst. Burde læses (men bliver det næppe) af ledende politifolk, menneskeretsadvokater, apologeter og multikulturalister som et vink med en vognstang hvor de tendenser vi ser i disse år kan føre hen. Den umiddelbare forskel mellem Australien og Danmark jeg kan få øje på vil nok være at vores muslimske mindretal er mere sammensatte end down under. Libaneserne er (mig bekendt) ikke så stor og så selvstændig en gruppe hos os, så den organiserede kriminalitet vil ikke… Read more »

LFPC
13 years ago

Jeg har googlet lidt på libanesere i Australien, og tendensen synes at bekræfte hvad jeg hentydede til oven for, nemlig at de kristne libanesiske indvandrere er velintegrerede, mens de muslimske er betydeligt dårligere stillet hvad angår beskæftigelse og lovlydighed. Denne artikel skulle være en vigtig indføring i problemerne: “The Rise of Middle Eastern Crime in Australia” Starten af artiklen lyder som en must-read: “I believe that the rise of Middle Eastern organised crime in Sydney will have an impact on society unlike anything we have ever seen. In the early 1980s, as a young detective I was attached to the… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

“Jeg synes ganske enkelt ikke, at vi skal være tolerante over for intolerancen. Vi skal hegne om vore grundværdier, som er ligestilling, ligeværd, ytringsfrihed, trosfrihed.” – siger Hege Storhaug. Jeg siger Ja, ja og ja! Og så synes jeg at Storhaug har ret i sin kritik af socialdemokraterne. Vi kan jo se hvordan socialdemokraterne samarbejder med og søger råd hos f.eks. imam Petersen og ligesindede religiøse fantaster. Det samme gør sig gældende i Århus. SF er ikke bedre nu hvor de som reaktionære mørkemænd m/k indfører religiøse halal dogmer i offentlige institutioner og tørklæder til ansatte i offentlige embeder. Selvfølgelig… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Islamisternes demonstration mod Vesten og England foretages af mænd i lange kjoler og skæg og med religiøse kampråb. De religiøse macho mænd bliver passet på af bl.a. det engelske politis kvinder. England nurser religiøs intolerance og macho kultur. Wilders der kritiserer samme må ikke tale i England.

JensH
JensH
13 years ago

“For at undgå ghettodannelse skal de almene boliger opføres i mindre klynger på kommunale grunde forskellige steder i hovedstadsområdet” Så får man en masse små-ghettoer i stedet for en stor, og jeg ved snart ikke hvad der er værst. Med en stor så har man da ‘isoleret’ alle de sædvanlige ghetto-problemer i et afgrænset område. Det er under alle omstændigheder naivt og verdensfjernt, når politkerne tror at børnefamilier fra middelklassen vil flytte ind i et socialt boligbyggeri i Københavns kommune. Sådan som tingene udvikler sig derinde tror jeg ikke at nogen ansvarlige forældre overhovedet ville flytte ind byen, hvor de… Read more »

PB
PB
13 years ago

Det vil naturligvis gå som det plejer men “man” er dog ikke mere virkelighedsfjerne på rådhuset at der siges: “For at undgå ghettodannelse skal de almene boliger opføres i mindre klynger på kommunale grunde forskellige steder i hovedstadsområdet”

Så er vi straks mere rolige;)

JensH
JensH
13 years ago

Så synes poliitkerne på Københavns Rådhus det er på tide at få skabt nogle flere ghettoer, og vil nu -til at begynde med- lave 850 nye ‘almene boliger’. Disse verdensfjerne politikere forstiller sig, at sygeplejsker, politifolk, skolelærere vil flytte ind i disse nye social boligbyggerier. Som om nogen som helst der har et alternativ ville flytte ind til København, som mere og mere minder om Beirut i 1980’erne:

http://www.berlingske.dk/article/20090302/koebenhavn/703010090/

Johansen
Johansen
13 years ago

Ang. de voldsparate libanesere i Australien

Hvis du siger/viser at jeg er voldelig, så slår jeg dig.
Australien er nu også på retræte for tilhængere af fredens religion (læs Allahs hær).

Janne
Janne
13 years ago

magga

“Ifølge P4 Østjyllands Radio var det rådhusvagten, der opdagede de fem-seks mænd, som var i gang med at sætte (nazi) plakaterne op på indgangsdøren til rådhuset. ”

Eller det kan være de moddemonstranter (med hamas tørklæde), der heilende i København for nyligt, der satte nazi plakater op på rådhuset. Eller dem med hamas tørklæde, der for nyligt heilede i Malmø.

Magga
Magga
13 years ago

Toni Blair var en af dem, der faldt for Tariq Ramadan og Det Muslimske Broderskab.

I Danmark ligger København også på knæ for Broderskabet og vil ikke kalde det ved rette navn, hverken Christiansborg, integrationsborgmesteren, politiet eller PET.

Johansen
Johansen
13 years ago

Ufatteligt at den islamiske fascist ved navn Choudary ikke bliver smidt ud af Storbritannien.

Storbritannien er virkelig på selvmordskurs. De bliver undergravet indefra af en fjende, som arbejder hårdt på at omstyrte det britiske samfund. Og de der påpeger afviklingen af de liberale demokratier, som Wilders, bliver nægtet indrejse. Det er selvudslettelse der vil noget.

PeterK
PeterK
13 years ago

Den engelske løve mistede en del tænder efter anden verdenskrig, og har mistet de sidste de sidste 15-20 år. Nu ligger den for døden, pelsen i laser, manken væk, færdig. Demokartiets forkæmper, landet der alene stod op overfor datides menneskefjendtlige system der delte verden op i 2 – os og alle de andre, de rene og urene, herskerne og de beherskede. Landet der fostrede mænd som Churchill, Marlborough, Dickens, Elizabeth 1. (der også bad religionen om at skubbe ad helvede til), og en lang, lang række store personligheder. Nu har vi sådan nogle som Toni Blair, der stærkt svedende og… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

“Stop venstrefløjens misbrug af AGF”, stod der på et banner på Århus Stadion. Det tilslutter jeg mig.

Mvh.

Århusianeren, der tidligere var nabo til stadion og hvis mandlige familiemedlemmer ALLE er og var inkarnerede AGF fans.

http://www.uriasposten.net/?p=6606#comments

Magga
Magga
13 years ago

Der er udbrudt krig i Århus, hvor den socialdemokratiske borgmester Nicolai Wammen – mellem bysbørn kaldet “Konfirmanden” pga. af hans naive fremtoning og handlemåde – er et forfjamsket centrum som bannerfører mod racisme og nynazisme og i alliance med LO og nogle af AGF’s og Randers fodboldfans. “Østjyllands Politi var mandag morgen stadig uden spor af de hærværksmænd, der søndag eftermiddag raserede 50 biler foran Atletion i Århus. Adskillige bilruder blev smadret. Forud for kampen demonstrerede AGF’s og Randers’ fanklubber i fællesskab mod racisme og nazisme under sloganet “Politik og vold – uden racisme og vold”. Politiet kæder dog ikke… Read more »

Kakao
Kakao
13 years ago

De kan gå ad helvede til…

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x