7
mar
Seneste opdatering: 7/3-09 kl. 1857
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jacob Hougaard, Nobody Does It Worse. Få mennesker inkarnerer som integrationsborgmesteren afmagt og let gennemskuelig gliden af over for virkeligheden ved brug af glat floskelsprog: “det er utroligt ærgerligt, at nogle få derude fra ødelægger det for alle andre med en så uacceptabel opførsel” …  “Der er nogle meget frustrerede unge, der kaster med sten og flasker … Vi må ha’ styr på tilbuddene i området”. Jeg synes også det er “utroligt ærgerligt” at københavnerne skal trækkes med denne nullitet. De fleste lægfolk ville kunne fortælle Hougaard at det er ringe kommunikation at bruge disse vendinger, og at det er en fatal udstilling af egen uformåen i denne situation at reagere Pavlov’sk med traditionel socialdemokratisk patentmedicin om “tilbud”. Hougaard, der ikke  bare er  åben homoseksuel, men også antropolog, burde  kunne  udlægge steningen med mere tyngde. (Steen/LFPC).

screenshot020

Indvandrere fra Tingbjerg angreb i går aftes et tv-hold som interviewede Københavns socialdemokratiske integrationsborgmester, Jacob Hougaard.

“Mit budskab i den forbindelse stadig, at det ikke nytter, at vi trækker os og lukker tilbuddene i området. Hverken stoppesteder, sportshaller eller lignende. Jeg forstår godt, at chaufførerne er nervøse, men det er et forkert signal at sende, at samfundet trækker sig og overlader de unge til sig selv. Så bliver det hele bare endnu værre. Vi bliver nødt til at insistere på en dialog med de unge. Og må samtidig vise, at de ikke får noget ud af at kaste med sten og flasker. Og så må vi endnu engang tale med forældre og klubpædagoger om, hvordan vi får styr på tilbuddene i området,” siger Jacob Hougaard. Integrationsborgmester overfaldet af unge indvandrere på direkte tv, video Lorry TV

”Det har blivit lite oroligt”

Svensk journalistik er også forelsket i bagatelliserende  diminutiver, men det kan ikke skjule at det nu kl 14, er på vej til at gå som det plejer og som det er forventet af enhver…nja, bortset fra den kvindelige, danske deltager, der  blev interviewet i TV inden afrejsen igår. Der kastes ligefrem farvebomber mod “dialogpolisen” – det hedder de (!), det står blåt på hvidt på deres uniform.SR Malmø

Kvindediskrimineringens verdenskort

world_map

Over udviklingslande, det der engang hed underudviklede lande. I top  fem kristne lande (Kazakhstan halvt muslimsk, halvt  kristent)

1 – Paraguay, 2 – Croatia, 3 – Kazakhstan, 4 – Argentina, 5 – Costa Rica

I bunden fem muslimske (eller overvejende, Mali er 60 % muslimsk)

98 – Yemen, 99- Mali, 100 – Sierra Leone, 101 – Afghanistan, 102 – Sudan

OECD tracks gender inequality in developing countries, via Angantyr. Tyrkiet og Saudi Arabien er mærkeligt nok undsluppet, hvorimod Kina ser mørkebrunt ud. Se også Nørgaard og Mogensen: Fra karrierekamp til kvindekamp

Seks teser på multikulturalismens kirkeport

Jeg kan godt lide engang imellem at gøre status, og prøve at opsummere hovedpointerne i kulturkonflikten vedr. fredens religion sådan som jeg ser dem. Overskriften er nok lige vel ‘pretentious? Moi?’, men det er bare min behagelige spøg (LFPC).

1. Det handler ikke om hudfarve

2. De eksempler på ækvivalens mellem islam og kristendommen du kommer med er forkerte, og desuden

3. Problemer er problemer, og de forsvinder ikke ved relativering

4. Derfor hjælper det heller ikke noget at henvise til det store moderate flertal. Hold op med det

5. Du antager at islam grundlæggende er moderat, men dette er helt ureflekteret, og noget du ikke kan argumentere for

6. Du kan således ikke udpege en eneste toneangivende mainstreammuslimsk leder der tydeligt og troværdigt bekender sig til demokratiet, og går imod det dogmatisk fastsatte mål om verdensherredømmet

Dæmonisering ?

Hvis man kritiserer islam, risikerer man straks at blive hængt ud for xenofobi, og det der er værre, og der er mange renfærdige kulturpersoner, der burde vide bedre, der påstår at islamkritikere er noget, katten har slæbt ind og har for nylig har forhv. chefredaktør Bent. A. Koch frejdigt påstået, at “mange har fået islam på hjernen og søger at dæmonisere islam”. Ja, det mener han, og da denne gruppe åbenbart også omfatter undertegnede – i hvert fald i Bent. A. Kochs perspektiv – vil jeg gerne forklare min holdning. 

Jeg forsøger ikke at “dæmonisere islam”, som han siger, men jeg genkender dæmoniske i træk i islam på samme måde, som jeg her genkendt dem i nazismen og kommunismen. Dem har jeg selv haft alt for tæt inde på mit eget liv, først som soldat i den røde hær i kamp mod nazismen og senere som politisk fange i kommunismens slavelejre. [..]

Det er efterhånden kommet frem – selv om de vestlige medier har forsøgt at skjule det – at muslimerne var Hitlers allierede under krigen og den dag i dag betragter de Hitler som en helt og et mønstermenneske til efterligning. Det var så den historiske slægtskab, og når man ser på den ideologiske ditto er der også ganske iøjnefaldende ligeheder. Tænk blot på nazismens “ein Reich, ein Volk, ein Führer”, der svarer forbløffende godt til det muslimske umma (folk) statsoverhovedet, Muhammed, og det tilstræbte verdensrige, kalifatet. Tilhængere er i begge tilfælde overmennesker mens alle andre er inferiøre. Dæmonisering?  Leon Nikulin dr. phil

Leon Nikulin, født i Bialystok Polen i 1924. Han var soldat i den sovjetiske hær under Anden Verdenskrig, og senere blev dømt til fem år i Gulag, lejr nr.2 v. Magnitogorsk, for sin kritik af kommunismen og sin støtte til Israel.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rolf Krake
13 years ago

Somalia, Indonesia og Saudi Arabien…. Som ikke kvindeundertrykkene…

AN
AN
13 years ago

Europa har fået EUrabies!

Kakao
Kakao
13 years ago

Jakob Hougaard beder Karen Jespersen om at stikke piben ind. Unge voldsparate demokratifornægtere og steningsvillige imamer undskylder han: Jp.dk 04.03.2009: “Det sagde Abdul Wahid Pedersen Jakob Hougaard, beskæftigelses- og integrationsborgmester (S), København Jeg har ganske rigtigt konfronteret imam Abdul Wahid Pedersen med hans syn på stening. Det gjorde jeg, fordi jeg ikke vil tage mod råd eller samarbejde med ekstremistiske mennesker. Helt konkret skrev vi, sidst Ka ren Jespersen forsøgte at begå karaktermord på ham, sådan her til ham: »Tak for et godt møde. Imidlertid har vi en bekymring. I et debatindlæg fra Karen Jespersen og Brian Mikkelsen refereres til… Read more »

Kakao
Kakao
13 years ago

Pia Allerslev (V) har både tillid til Jakob Hougaard og Abdul Wahid Pedersen: Jp.dk 11.02.2009: “V-borgmester undsiger Karen J. Venstres leder i København mener, at partifællen Karen Jespersen bør blande sig uden om kommunens brug af Muslimernes Fællesråd. Karen Jespersen fastholder sin kritik. Nogenlunde sådan lyder beskeden fra Venstres leder i København, kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev, til partifællen, velfærdsminister Karen Jespersen. Reaktionen kommer, efter at Karen Jespersen i går i Morgenavisen Jyllands-Posten kritiserede Københavns Kommunes samarbejde med Muslimernes Fællesråd repræsenteret ved imam Abdul Wahid Pedersen og Zubair Butt Hussain; folk, der i Karen Jespersens øjne er ekstremister, og som… Read more »

Fritz
Fritz
13 years ago

Ja, det havde været guld værd, hvis narrehatten Jacob Hougaard havde fået et par (velfortjente) flade.

Johansen
Johansen
13 years ago

Socialdemokratiet manifesteret ved “islamiseringsborgmester” Hougaard viser med al ønskelig tydelighed, hvor langt ude på et skråplan dette parti er havnet. Hougaard samarbejder med en mørkemand ved navn Abdul Wahid, som ønsker forbud mod religionskritik og som ikke vil tage afstand fra shariadødsstraffen, stening. Hougaard vil ikke se, endskønt han næsten selv blev ramt af sten og flasker, at Tingbjerg i realiteten som Nørrebro er tæt på at være no-go zoner for ikke “rettroende”. Jeg glemmer heller aldrig den socialdemokrat i Silkeborg, som plæderede for at indføre kønsapartheid-svømning for at de muslimske kvinder også kunne komme i svømmehallen. Som om der… Read more »

Kakao
Kakao
13 years ago

@Janne

Jeg tror, at vi kan koge det ned til:

“Koranen er som bekendt ekstremt uvenlig…”

Janne
Janne
13 years ago

I venstrefløjens søge bort fra det hjemlige konforme og rigide har de ironisk nok fundet netop det konforme og rigide i – f.eks. religiøse dogmer fra afrika og mellemøsten. Den københavnske socialdemokratiske borgmester er et rigtig godt eksempel.

h t t p://konflikten.dk/

Bloggere synes at de blogger med hammeren som de skriver, men i grunden siger de bare stort set det samme som borgerlige og især DF har sagt i mange år. Skægt fænomen.

Janne
Janne
13 years ago

“Koranen er som bekendt ekstremt uvenlig mod jøder…”

Hvorfor er det så vigtigt for så mange så ofte at fortie det forhold?

Janne
Janne
13 years ago

steen Det er nemlig et meget vigtigt lille klip – det klip, der viser hvor grum socialdemokratisk idealisme kan være. Og viser at socialdemokraternes (og socialistisk folkepartis) grumme idealisme nu har sin bitre pris for nogen hver eneste dag i Danmark. Den socialdemokratiske multikultur-idealisme fører, som vi kan se, mange skidne eksempler på primitiv adfærd og det modsatte af humanisme med sig: F.eks. stenkast mod uskyldige mennesker der bare passer sit arbejde for at forsørge sig selv og sine, knivstikkerier, visitationer i København af helt almindelige borgere, trusler, chikane af politi, skudtrusler mod politi, chikane af journalister, chikane af Falck… Read more »

Mea Culpa
Mea Culpa
13 years ago

@steen – hvis rabarberdrengene vidste at bøsseborgmesterstangen var på b-holdet, så havde de nok voldtaget ham!!!??? Det er jo praksis i mellemøsten, hvis der ikke lige er en kamel eller en hund i nærheden 😉 Jeg ønsker ikke andet ondt for bøsseborgmesterstangen end at ham måtte blive fyret på gråt papir, eller blive permanent overflyttet til gadefejerafdelingen i kommunen. Manden er jo en komplet loonie, og borgmester af navn, men bestemt ikke af gavn……..jo af gavn for fredens religion og islamiseringen af DK. Bøsseborgmesterstangen er ikke borgmester for integration, men for afviklingen af DK, og han gør det ganske fremravende.… Read more »

Kakao
Kakao
13 years ago

“Nu er vi efterladt med “den stærke mellemøstlige territoriebevidsthed”…”

Ja, og vi kan ikke engang sætte brydelandsholdet ind. Da Danmarks Brydeforbund betegner en tur, hvor en kvindelig kommunikationsmedarbejder fra brydeforbundet blev forsøgt voldtaget som en succes, hvor man blev mødt med “meget stor respekt”.

johansen
johansen
13 years ago

Hvis ikke engang et decideret overfald på tv-holdet incl. Hougaard kan få integrationsborgmesteren til at åbne øjnene, hvad kan så?
Det er ren og skær territorieafpisning. En islamisk no-go zone.

Nu må det tilbuds-cirkus ophøre. Andre unge mennesker kan godt finde ud af at opføre sig ordentligt, selv om der ikke lige ligger et værested lige rundt om hjørnet.

morlille
morlille
13 years ago

Og øverst i Københavns elendige bystyre sidder den kvindelige pendant til Mugabe: Ritt Bjerregaard!

Mea Culpa
Mea Culpa
13 years ago

Ærgeligt at rabarberdrengene ikke fik ramt bøsseborgmesteren, for så var virkeligheden måske begyndt at trænge igennem til ham 😉

Janne
Janne
13 years ago

Borgmester Haugaard skulle have haft Politikens idealist-pris. Borgmesterens blinde idealisme går ud over helt almindelige menneskers tryghed og frihed.

Janne
Janne
13 years ago

M.h.t. den socialdemokratiske borgmester der vil have at buschauffører fortsætter med at køre i Tingbjerg. Se hvordan borgmesteren under interviewet selv gemmer sig bag journalisten. Han skulle selv prøve at bo i Tingbjerg eller køre som buschauffør i Tingbjerg, skulle borgmesteren! Føj, hvor er han usolidarisk og uempatisk med de mennesker der er ofre for stenkast og chikane rundt omkring i Danmark. Det er altså lidt svært at bevare optimismen med hensyn til borgmesterens utopiske multikultur-fatamorgana.

Carsten
Carsten
13 years ago

Hvad siger Hirsi Ali om emnet: I in muslim lands “In Muslim lands, except for a very lucky few, women are denied education, have no job, and are forced into marriage with strangers. In the name of Islam, women are denied the right to their bodies; they cannot choose whether to have children or how many to have. They have no rights to abortion, and often they die trying to get one. They cannot own property, trade, or travel without the risk of robbery or rape. Most women (and men) live in state and religious censorship on what to read… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen Det er koranens blik på kvinder der styrer i Iran og i tilsvarende lande. Dette patriarkalske, religiøse og intolerante blik skal ikke få ben at gå på her i Vesten. Heller ikke selvom islamister og en del af venstrefløjens kvinder er bløde i knæene. Kvinfo og institutionens tørklæderollemodel kampagne har bl.a. travlt med at iscenesætte tørklædets lykkesagligheder. Se det i sammenhæng med de mange kvinder og piger der forulempes hvis de ikke har tørklæde på og endda mange gange selv om de har tørklæde på. For kort tid siden blev en kvinde arresteret i Iran, fordi hun selv kørte… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Hører man ikke altid fra mørkemændene, at kvindetilsløringen hindrer overgreb på kvinder? At kvinder ikke bliver forulempet ifølge koranen, hvis bare de indpakker sig. Selv inde på hotelværelset bar den danske kvinde hijab, som bare blev flået af hende. Jo mere de dikterer at kvinder skal indpakkes, des mere sexfixerede bliver mændene i de islamiske lande. Og det betaler kvinderne en høj pris for. Ubegribeligt at det foregår i moderne tid. Men igen Iran er sat ind i en tidsmaskine efter den islamiske revolution, og er rejst tilbage i tid. Det med at blive klædt af med øjnene tror jeg… Read more »

Kakao
Kakao
13 years ago

Danmarks Brydeforbund fortæller en positiv historie:

“Efterfølgende holdt formanden for den lokale klub (en lokal iransk brydklub i Qom) en lille tale, hvor han fortalte at han var glad for, at vi ville se deres opvisning. En særlig tak rettede han til brydeforbundets kvindelige kommunikationsmedarbejder Jane Sunesen, og fortalte at det var dejligt, at se en kvinde i træningslokalet, hvilket bestemt ikke var hverdag i Qom.”

http://www.wwc2009.dk/Nyheder/Nyheder/Iran/Et%20besøg%20i%20brydningens%20vugge.aspx

Men på brydeforbundets hjemmesider er der intet om voldtægtsforsøget mod Jane Sunesen.

Kakao
Kakao
13 years ago

Et iransk brydeeventyr fortalt af Politiken Først fortæller Politiken den positive historie om en dansk kvinde, der bryder iranernes forbud mod kvinder ved et brydearrangement: “Dansker bryder kvindeforbud i Iran Kvinder har ingen adgang til internationalt brydestævne i Iran, men arrangørerne bøjede sig for dansk kvinde. Af Rasmus Bech, Qom” http://politiken.dk/sport/article659307.ece Et par timer senere må samme journalist fortælle denne nedslående historie: “Dansk kvinde udvist fra iransk brydehal Medarbejder i Danmarks Brydeforbund fik ikke lov til at se landsmand i aktion ved brydestævne i den hellige by Qom. Af Rasmus Bech, Qom” http://politiken.dk/sport/article659433.ece Et par dage senere kan vi læse,… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

kakao

Det der skete med den danske kvinder i Iran viser meget godt hvordan hijab og kønsapartheid undergraver kvinders frihedsrettigheder og ligeværd. Derfor skal vi også have hijab væk fra ansatte i offentlige embeder i Danmark. Ja i hele EU.

Kakao
Kakao
13 years ago

Nu ved jeg ikke, hvad nummer Iran ligger på listen over kvindeundertrykkelse. Men der er tilsyneladende ikke megen respekt for kvinder – i hvert fald ikke danske kvinder – i Iran: “Dansk bryde-kvinde forulempet på hotel i Iran Hoteltjener arresteret for at trænge ind på hotelværelse hos en kvindelig medarbejder i Danmarks Brydeforbund Af Rasmus Bech, Iran Det danske brydelandsholds ophold i den islamiske republik Irans religiøse hovedby Qom har fået et dramatisk efterspil. En tjener på det hotel, hvor hele den danske delegation var indkvarteret i forbindelse med det venskabsprojekt, der er sat i søen i forlængelse af Muhammed-krisen,… Read more »

Victor
Victor
13 years ago

Interessant – historien kan trække lange spor. At Paraguay kommer i spidsen hører nok mere sammen med efterdønningerne af Trippel-aliance-krigen og Krigen om Chaco i 30´erne end med kristendommen. I begge krige døde en meget stor procentdel af Paraguays mænd, så landet i en lang periode havde et de facto matriakat.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Ser det ikke ud som om Tyrkiet og Saudi-Arabien slet ikke er omfattet af undersøgelsen?

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x