16
mar
Seneste opdatering: 24/9-09 kl. 1947
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

David Littmann taler bla. om kvindelig omskæring, kønslemlæstelse”.  Emnet er aktuelt i The Times  idag: Thousands of girls mutilated in Britain,Stort rabalder i Danmark om Durban II

Hadets by

Mange  østdanskere  husker sikkert med glæde Göran Skyttes TV program “Skytte”

Denna hätskhet som gör att en judisk vän skriver så här till mig: ”Malmö håller på att bli en omöjlig stad för oss judar.”

Också jag själv har det senaste året upplevt ett antal hotfulla incidenter i vardagen. Jag har blivit kallad ”jävla jude-jävel” och ”jävla svenne-jävel”. Jag har blivit hotad med stryk och fått hånfulla miner och kommentarer på arabiska när jag bad en taxichaufför köra mig till min kyrka. Jag tror dessvärre att det här bara är början på en negativ utveckling. När polis och politiker ger efter för våld och hot, då är det som att försöka använda bensin för att släcka eld. Som att släcka eld med bensin,Göran Skytte.se

More than three-quarters of Britons want to see jobless immigrants forced to leave UK

hvordan man skaber rigtige højeradikale. Se til England og Sverige.

Melchiors ansvar for jødehad

Tidligere overrabbiner Bent Melchior er blevet taget i skole af Claus Bentow, Farshad Kholgi og Martin Hirsch (7.marts), men kritikken preller bare af på ham. Og det samme skete da tidligere formand for Mosaisk Troessamfund Finn Rudaizki gav udtryk for de samme betænkeligheder som de tre ovennævnte.

Bent Melchior kunne slet ikke forstå, at nogen kunne sætte spørgsmålstegn ved hans fredsbestræbelser. Det var tydeligt folk, der bare var ude at yppe kiv, kunne man forstå på hans svar i Politiken 10. marts. Selv var han en fredensmand, og folk, der var islamkritiske var “islamofobe” sagde han til ritzaubureau i forbindelse med Finn Rudaizkis kritik. Ordet antyder, at de er både dumme og onde og dertil har med en snært af vanvid. Sådan er B.M.s virkelighedsopfattelse altså, og hans svar i Politiken slutter med en typisk salvelsesfuldhed:.

“Kampen mod amtisemitismen har jeg heldigvis kunnet føre uden at opdrage til had mod andre grupper”. Disse “andre grupper” er tydeligvis muslimer, fordi Bent Melchiors udtalelser de sidste mange ord har netop gået ud på at skabe had til en anden gruppe, “islamofoberne”, som han tydeligt ikke anser for stuerene og derfor ikke værdige til en anstændig behandling. Det er folk, der mener, at deres land og deres folk er truet af den massive indvandring fra Mellemøsten, en indvandring som Bent Melchior om nogen har stået for.

Hvem har ikke glemt hans parløb med Marianne Jelved under de afviste palæstinenseres besættelse af Blågards Kirken? Det var netop med henvisning til de onde nationaltsindede “islamofobe” at Melchior og Jelved fik armen vredet om på Folketinget, der derefter barslede med en særlov med de katastroifale konsekvenser, vi nu ser på  Nørrebro. (Også kaldet Københavns egen “Gazastribe”.) Takket være særloven fik alle kirkebesættere fik lov til at blive i Danmark til trods for, at udlændingestyrelsen ikke mente, der var nogen gyldig grund dertil. Og hvad skete der i de følgende år?

En undersøgelses foretaget for nogen tid siden har vist, at en meget stor del af de mennesker, der opnåede asyl ved at true sig til det, har siden begået alvorlig kriminalitet. Hvilket alle samfundsborgere har lidt under, ikke mindst jøderne.

Selv om Bent Melchior prøver at tale udenom, er det ganske indiskutabelt, at det udelukkende er muslimer, der overfalder jøder. Og man kunne også tilføje homofile og grønlændere, som også er yndede skydeskiver for dem. På denne baggrund er det ikke blot absurd men også uanstændigt at hykle medfølese for muslimer. Hvem taler Bent Melchior egentlig for? Er det på jødernes vegne? Han taler bestemt ikke for mig, og min familie og formentlig heller ikke for de fleste jøder i Danmark, der nu må træde varsomt p.g.a af den voksdende indvandring fra Mellemøsten.

Ved Bent Melchior ikke,  at det ikke blot Danmarks jøder der må lide under følgerne af hans selvgodhed men også Israel? I takt med at den muslimerne udgør en voksende andel befolkning i Danmark og resten af Europa, er politikerne nødt til at tage stedse mere hensyn til dem, og når muslimer engang kommer i flertal i Europa,  er Israels dage talt. Kan Bent Melchior virkelig ikke indse hvilken ubodelig skade han har gjort almindelige danskere,  jødiske danskere og Israel? Eller VIL han ikke se det?

dr. phil Leon Nikulin, stifter af Raoul Wallenberg Foreningen

A European Criminal Investigation into the Muslim Brotherhood

The Global Muslim Brotherhood Daily Report (free subscription required) brings the otherwise unreported here news of a major criminal investigation into several Muslim Brotherhood leaders and groups in Germany and Belgium. The raids were publicly announced in Germany, but have not been widely reported. The site also provides links to other reports, particularly by the NEFA Foundations on some of those under investigation.

What is striking is the stature of the institutions that were raided on suspicion of money laundering, criminal activities, acquisition of property under false pretenses, and aiding “Islamists” and violent Islamic jihadists.

One thing this shows is that, despite the constant protests to the contrary, at least the German prosecutors and those of several other nations, believe there is, in fact, a transnational Ikhwan organization. There is, but the Brotherhood usually denies its existence.

It also shows the wealth and power the group has acquired over time. It set up in Germany in the early 1960s, and has rolled on, virtually unchallenged and unexamined, since. This is not unlike the MB groups in the United States, as outlined by prosecutors in the Holy Land Foundation case, who have spread influence as a “mainstream” Islamic organization.

This case is particularly important because it goes to the intricate financial, real estate and mosque structure the MB has build over several decades in Europe, where it has often served as a gateway for those who join violent jihad.

According to the GMBDR:

Also, according to sources in Germany, the Belgian aspect of the investigation involves Al-Aqsa Belgium, the Belgian member organization of the Union of Good, a coalition of charities headed by global Muslim Brotherhood leader Youssef Qaradawi that is designated by the U.S. as raising funds for Hamas., a group directly linked to Yousef al-Qaradawi.

Another individual in the investigation is likely to be Ayman Aly who, along with Mr. El-Zayat is an officer of the Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE), the umbrella organization for the Muslim Brotherhood in Europe. A 2005 Wall Street Journal article reported on transfers of money from the World Assembly of Muslim Youth (WAMY) to the Albania branch of Taibah International, an Islamic charity whose Bosnian branch was designated as a terrorist entity by both the U.S and the U.N in 2004. According to the Journal report, the money was transfered by two Mr. El-Zayat and Mr. Aly :
Federation officials also have helped channel money to Islamic groups in the Balkans. A key figure in this effort is Ibrahim el-Zayat, who as head of the Islamic Community of Germany, a founding group in the federation, is one of Europe’s most prominent Muslims. In 2002, German federal police launched an investigation of Mr. Zayat. According to copies of a report reviewed by the Journal, he allegedly transferred more than $2 million on behalf of the World Assembly of Muslim Youth, a Saudi-run organization that propagates Wahhabist fundamentalism, which isn’t part of the federation. Some of that money, according to the report, was sent by Mr. Zayat and another federation official, Ayman Sayed Ahmed Aly, to an Albanian charity, Taibah. Taibah’s Bosnia branch last year was designated a terrorist organization by the US. government. Its Albanian branch was raided last year by the government there.”The constellation of accounts, money flows and persons indicate that the accounts in Germany of Ibrahim El-Zayat and Ayman Sayed Ahmed Aly were used for carrying out fundamentalist Islamic activities in Europe,” the report said. Mr. Rawi [head of FIOE} said his federation has nothing to do with the activities of Mr. Zayat or Mr. Aly. “It is hard to prevent our members from working for charitable organizations,” Mr. Rawi said.

Here is a translation of a German newspaper account from the GMBDR:

Ahmad al-Khalifa, eloquent preacher and head of the mosque in the Munich neighborhood of Freimann appeared rather monosyllabic Tuesday. Police and prosecutors arrived at his house and mosque and three other places in Munich and Garching at 6AM. The investigation is focused on Ahmad al-Khalifa and six other defendants, including the chairman of the Islamic Congregations in Germany (IGD), Ibrahim el Zayat. [ed.: the organization is related to the Muslim Brotherhood]. They are suspected of having contacts with Islamic terrorism. Special units of the police stormed in total 14 targets yesterday in Munich, Garching, Berlin, North Rhine-Westphalia and Belgium, including prayer rooms, mosques and numerous offices and homes. A police spokesperson says that extensive evidence was seized. The police did not give out names and addresses in the ongoing investigation. Ahmad al-Khalifa confirmed to Abendzeitung that the investigators were also by him and searched both his mosque and home. Ahmad von Dennffer, a Munich resident who was born in Aachen and converted to Islam, is also among the suspects. A third Munich resident is active in the Islamic youth organizations. None of the suspects were arrested yesterday. The men are suspected also of diverting funds from failed mosque building projects to their organization and misusing it for Islamic purposes. They are also suspected of obtaining school subsidies by fraud, forging bankruptcies and purchasing land through fraud.

A case worth following, and one that may give real insights into the Ikhwan structure in Europe and elsewhere. Douglas Farah: A European Criminal Investigation into the Muslim Brotherhood

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen 16 marts 2009 – Melchiors ansvar for jødehad […]

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Der eksisterer begreber som “ansvarlig i forhold til presseloven”, men at forvente reel ansvarlighed fra pressen som sådan er måske- lidt naivt.

Pressen under et er ikke pligtig til at være fyldt med velmenende overmennesker, der gør deres yderste for at udgive eller sende det bedste grundlag for brugernes/borgernes/danernes oplysning.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Magga

Tak for oplysningen !

Selvom det er godt at JP nu optager indlæg der omtaler Euromed, så er det ingen undskyldning for JP ikke selv forlængst har taget fat på det emne.

Det er eet af de store svigt som pressen har begået overfor Danerne – at tie stille med hvad Euromed er og hvilke mulige konsekvenser dette projekt vil få for samtlige EU-lande og disses befolkninger.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Jeg beklager, jeg ikke selv fik rettet de fejl jeg kunne observere i hr. Nikulins tekst før den var sendt videre i systemet, jeg modtog den muligvis før Snaphanen og rådede til videresendelse- blandt andet hertil. Procedurerne virker trods de bedste intentioner ikke altid! Hvilken skæbne der venter delinkventerne- de af hr. Melchior og konsorter som antisemitter og islamofober rubricerede- trods den kammeratlige opfordring om ikke at færdes i byens gader, vil jeg overlade til den lærde læsers egne overvejelser. Detaljerne om hvilken skæbne de i byens gader antrufne rubricerbare antisemitter og islamofober kan vente er endnu ikke afsløret af… Read more »

steen
Admin
13 years ago

Jens – næh, det tror jeg ikke. Også derfor vi næppe går Politiken i bedene.

JensH
JensH
13 years ago

Regner dr. phil Leon Nikulin seriøst med at Politken vil trykke det indlæg?? Deres læsere ville få morgenkaffen galt i halsen hvis de læste den slags ‘kætterske’ tanker.

JacobCT
JacobCT
13 years ago

OK

Det forklarer, at der ikke er kilde, og det forklarer så også den manglende korrekturlæsning (tastefejl mm.)

steen
Admin
13 years ago

Jacob – det er sendt til Politiken, men vist ikke trykt endnu. Vi bad udtrykkeligt, om vi måtte gengive det til trods. Det måtte vi.

JacobCT
JacobCT
13 years ago

Hvor stammer indlægget fra dr. phil Leon Nikulin egentlig fra?
En kildehenvisning ville være rar.

Henrik
Henrik
13 years ago

Problemet med Bent Melchiors “appeasement-strategi”, er, at den del der handler om at stoppe anti-semitismen, går hen over hovedet på de muslimske unge som chikanerer jøderne, mens han samtidig problematiserer en oftest berettiget kritik af islam, som, hvis den ikke generaliserer ift. muslimer, også er helt legitim. Samtidig medvirker hans initiativ til at splitte den i forvejen meget lille jødiske minoritet i Danmark. Så vidt jeg husker, har Bent Melchior selv pointeret, at den jødiske minoritet i Danmark er så lille, at den snart helt risikerer at forsvinde. Derfor er det ikke så heldigt, at Bent Melchior spiller ud med… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@Johansen
Melchior er en af dem, som den canadiske debattør og ytringsfrihedsforkæmper Ezra Levant betegner som en professional Jew. Melchior har brugt hele sit liv på at åbne landet for muslimer, at han har glemt sine sande jødiske interesser. Derved har han desværre givet ammunition til at virkkelige antisemitter kunne anklage jøder for undergravende virksomhed. For det er jo påfaldende, så mange fremtrædende jøder der støtter en selvmorderisk udlændingepolitik.
Flertallet af jødiske organisationer i Europa er i praksis intet andet endd islamapologeter. Ærgreligt men sandt.

eyeintheskies
eyeintheskies
13 years ago

så lige et link der fortæller mere om the muslim brotherhood http://www.tellthechildrenthetruth.com/ &
deres delvise ophav fra nazierne http://www.youtube.com/watch?v=d51poygEXYU

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Lidt redigeret kommentar af lidt jeg lagde på Uriasposten: Det er mere end uetisk uforsvarligt at lade tæt på monokulturelle samfund gå til grunde af ren godgørenhed eller fordi suverænitet flyttes til kredse og interesser hvis mål ikke i første omgang er disse monokulturelle samfunds, det er direkte opløsende og ødelæggende i en hidtil uset målestok for individer og samfund. Tidligere lokalbaseret beslutningstagen såvel som autoritet er i stigende omfang fraværende. Tillige observeres det at for udvalgte emner af stor betydning for samfunds udvikling er der tale om direkte udemokratisk fjernelse af tidligere hævdet suverænitet, samtidigt med det fremkomne multikulturelle… Read more »

Magga.
Magga.
13 years ago

Vivi Andersen

Det er en særlig mærkedag i dag, men det har du nok ikke opdaget, for du holder vist ikke Jyllands-Posten.

Forleden skrev en vred dansk debatdeltager på avisens ny bloggerforum om Euromed og Barcelonaaftalerne, og at dem må læserne ikke få noget at vide om.

Som du ved, har mange prøvet forgæves at skrive læserbreve om dette skrækscenarie.

I dag er boldværket sprængt. Bodil Clausen, Haderslev har fået et lille indlæg optaget om emnet og peger på, at vi kan forvente at blive løbet over ende fra Afrika i de følgende år.

Rolf Krake
13 years ago

Apropos bandekrigen. Her er en artikel fra 2004 der beskriver den trend vi nu har fået herhjemme, bla på Nørrebro. The New French revolution cbsnews.com/stories/2004/05/13/60minutes/main617270.shtml With little hope of making it outside the projects, many of these young men try to dominate their own neighborhoods, resorting to violence, especially against young women. They rule gangland style, combined with the male-dominated traditions of the Arab countries they came from. It’s gotten so bad that, today, most of the young women only feel safe if they are covered up, or if they stay at home. Girls who want to look just like… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Jeg har læst den artikel som du henviser til og der står bl.a.:

“Når man repræsenterer den offentlige, verdslige sektor, bør det helt indlysende foregå uden promovering af religionspolitiske symboler som hijaben.”

Ikke hvis det handler om København. På Københavns kommunes hjemmeside er der så mange hijabs at det ligner regulær kommunal og religiøs hijab propaganda og således sås der tvivl, om Københavns kommune længere er en offentligt verdslig sektor. Særligt også fordi Københavns Kommune nu har indledt samarbejde med imamer om samfundsforhold.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Det er (u)forståeligt at Europa´s ansvarlige politikere ikke har iværksat en undersøgelse af The Muslim Brotherhood´s meritter i Europa. Da man i USA var godt igang med at vikle det netværk op, som organisationen havde fået etableret ud over samtlige delstater og man begyndte at offenliggøre hvad man fandt burde politikerne herhjemme havde anet muligheden for, at T.M.B. forlængst havde etableret sig tilsvarende i Europa. Men EF/ EU havde forlængst sat sig for, at EF/EU-landene, og dermed også disses befolkninger, skulle knyttes tæt an med de arabisk/islamiske Middelhavslande. Jeg har intet at have min påstand i udover, at man tilsyneladende… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Melchior har ikke læst skriften på væggen. Det var der desværre mange jøder, der heller ikke gjorde i 1930`erne.

Apropos tilsløring af kvinder:

http://jp.dk/arkiv/?id=1632771&eceExpr=hijab“%20/>&eceArchive=o

Janne
Janne
13 years ago

magga Jeg ved det ikke. …. ”Kampen mod amtisemitismen har jeg heldigvis kunnet føre uden at opdrage til had mod andre grupper”. Disse “andre grupper” er tydeligvis muslimer, fordi Bent Melchiors udtalelser de sidste mange ord har netop gået ud på at skabe had til en anden gruppe, “islamofoberne”, (skrevet af hr Nikulin) God pointe. Og jeg er helt enig i Nikulins synspunkter i øvrigt. Godt at der er nogen der tager til genmæle. For det kan godt være at Melchior oplever at der er nogen der ikke hetzer mod jøder – man der er andre der faktisk hetzer jøder… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Jeg ved ikke rigtig hvem der fremstår mest naiv. Mosaisk Trossamfund, integrationsborgemster Jacob Hougaard eller lektor Lene Kühle fra Århus Universitet. Konklusionen “Oplysning, oplysning og mere rummelighed” er ihvertfald dybt naiv, da ordet “rummelighed” i denne forbindelse udelukkende betyder mere indpas for islam i det offentlige liv i Danmark: http://politiken.dk/indland/article670313.ece Men også denne lille ‘perle’ af en bortforklaring fra Lene Kühle fortæller en del om denne konference på Københavns Rådhus: “For eksempel har konflikten i Gaza fyldt meget i muslimske kredse, men det er ikke nødvendigvis antisemitisme, men måske legitim kritik” Lene Kühle var helt åbenlyst ikke tilstede ved pro-Israel… Read more »

Magga.
Magga.
13 years ago

I øjeblikket er der partisantørklæder overalt.

Er der forskel på symbolværdien for de sorte og de røde?

Janne
Janne
13 years ago

OT

Københavns kommune promoverer helt ukritisk religiøs uniform – hijab – til kvinder og piger på kommunens hjemmeside en masse. Plus børn i partisantørklæder.

h t t p://www.kk.dk/

h t t p://www.kk.dk/Borger/PasningOgSkolegang/ISkole.aspx

h t t p://www.kk.dk/Borger/ByOgTrafik/GroenneOmraader.aspx

h t t p://www.kk.dk/PolitikOgIndflydelse/IPolitiskFokus/Integration.aspx

Magga.
Magga.
13 years ago

Denne tråd gemmer jeg, for indholdet supplerer fint de oplysninger, jeg havde i forvejen fra flere sider, fx. Helle Merete Brix’ “Mod Mørket. Det Muslimske Broderskab i Europa”.

Naser Khader propaganderer for broderskabet i sin bog “Ære og Skam”, udgaven fra 2006, og Det Muslimske Fælleråd, der nu indgår i tæt samarbejde med myndighederne, er en af broderskabets paraplyorganisationer.

Den norske regering samarbejdede efter alt at dømme med broderskabet under Muhammedkrisen, og det skulle ikke undre mig, om samarbejdet fortsætter. Noget tyder på det. Norge har siddet i det udvalg, der fremlægger det famøse forslag på Durban II.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x