23
mar
Seneste opdatering: 11/12-14 kl. 1325
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

När Wallström beslutar sig för att dra sig tillbaka till ett lugnare pensionärsliv behöver hon inte oroa sig för sin försörjning. Enligt den brittiska EU-kritiska organisationen Open Europe kommer Wallström att kunna kvittera ut totalt motsvarande cirka 21 miljoner kronor i pension. Under sin tjänstgöring i EU-kommissionen har Open Europe räknat ut att Wallström tjänat närmare 33 miljoner kronor i löner, boendebidrag och andra tillägg. Årslönen förra året ska med tillägg ha uppgått till cirka 3,5 miljoner kronor.Margot Wallström erhåller jättepension

Wallström – uddannelse: student og socialdemokrat. Miljøkommisær i fem år. Fire et halv år som vicepræsident  i kommisionen.

Golden goodbyes after as little as a year in top jobs. EU fat-cat beauraucrats will pick up £1 million golden parachutes to cushion the blow when they quit Brussels this year.With 20 of Europe’s molly-coddled 27 Commissioners set to stand down in November, the total payoff pot will hit an astonishing £23.8 million. [ 1,9 mia d.kr]

Even after just one year in the job, British Commissioner Baroness Ashton would pocket a lottery-win size package worth £¼ million, plus £8,000-a-year pension, if called back to London.

“It’s outrageous this team of unelected Brussels civil servants walk away with these vast sums. This is totally unjustified.” Two vice-presidents of the Commission—Margot Wallström and Gunter Verheugen—do particularly well. They are in line for pension funds of £1,787,950. And all the eurocrats have enjoyed a cushy job with perks that would make even disgraced bankers blush—£572 monthly entertainment allowance, cut-rate income tax, removal expenses and even fancy health benefits like acupuncture and mud baths.  Open Europe

Karen Jespersen trætter LO

og oppositionen og “skulle være minister for muslimer”. Der er mange grunde til Jespersens engagement, men først og fremmest har hun en ekspertise på området, de fleste andre i FT sørgeligt mangler, og så er det jo ikke fordi emnet ikke konstant bliver aktualiseret:

Özlem Cekic  fortsætter:»Karen Jespersen interesser sig ikke for sit ministerområde. Hun brænder ikke for det. Egentlig vil hun nok helst være minister for muslimer.«

Karen Jespersens optræden undrer også de radikales socialordfører Marianne Jelved. I otte år har hun været økonomiminister og besidder derfor et indgående kendskab til, hvor meget man som minister kan blande sig i sine kollegers politikområder.»Karen Jespersen er almindelig og menig minister. Hun er ikke partileder i en koalitionsregering. Derfor er det meget usædvanligt, at hun i det hele taget beskæftiger sig med en anden ministers område. Og så i det omfang,« siger Marianne Jelved.

Den kritiske holdning til Karen Jespersens fokus synes at blive delt af store vælgergrupper. Af de adspurgte i en ny meningsmåling foretaget af Analyse Danmark for Ugebrevet A4 svarer 37 procent, at Karen Jespersen fokuserer for meget på muslimer. 16 procent er af den modsatte holdning. Ikke overraskende er utilfredsheden mest udbredt blandt SF’s, Socialdemokraternes og Det Radikale Venstres vælgere. Her ser omkring halvdelen af de adspurgte gerne, at Karen Jespersen (V) snart skifter fokus.Men selv blandt regeringspartiernes vælgere er mange utilfredse med Karen Jespersens interesse for muslimer. Det gælder hos 24 procent af de konservative. Og i ministerens eget bagland mener 21 procent, at velfærdsministeren burde beskæftige sig med andre ting.

Ugebrevet A4, chefredaktør Harald Børsting,Et flertal af danskerne mener, at det er okay, at velfærdsminister Karen Jespersen (V) blander sig i debatten om muslimer og islam.

George Galloway persona non grata i, af alle steder, Canada

Jeg er lidt på vippen om jeg synes det er en god idé at nægte indrejse til denne folkevalgte brite. Imod taler at dette kunne gå hen og brede sig her efter at Geert Wilders jo blev nægtet indrejse i Storbritannien, så vi måske ender i en tit-for-tat fejde til skade for demokratiet. Dette argument drejer sig udelukkende om George Galloways status af folkevalgt, for intet land skulle selvfølgelig være forpligtet til at lukke rene slyngler ind, og Galloway, denne utiltalende blanding af britisk tressergangster, landsforræder og træk der kendes fra visse koleriske, fallerede politikere her til lands, skulle åndes i nakken af sikkerhedstjenester uanset hvor han befandt sig. Men Canada er en krigsførende nation, og ingen ville vel have krævet at noget allieret land under anden verdenskrig skulle lukke en aktiv repræsentant for fjenden ind – om han så var nok så folkevalgt? (LFPC)

The Upper 3.7%

Og jeg som troede, at Radikale medlemmer var en samling globetrottende RUC-kandidater og metro-homo-seksuelle reklamefolk, der kunne holde en tale og sige svære ord med mange stavelser. Husmændene er tilbage, video

Orientalistisk balsam for sjælen

Uden på nogen måde at skulle foregive en dyb eller bred baggrund i dette emne, så giver det en nærmest fysisk mærkbar følelse af lettelse når man læser udsagn som det her citerede. Det er værd at minde om, at hvad vi og andre skriver om fredens religion som får refleksagtige prædikater som ‘stærkt højreorienteret’ eller ‘fremmedfjendsk’, for blot få generationer siden var almindelig akademisk lærdom. Christiaan Snouck Hurgronje (1857-1936) var en af de islamkendere der blev udrenset i kølvandet på Edward Said. Men altså – engang eksisterede islam, og man kunne faktisk sige noget om den andet end at den er mange ting (LFPC).

“…most Muslims are absolutely ignorant of the details of the doctrine of jihad. But so long as not one single Muslim teacher of consideration dreams of regarding these laws of the middle ages as abrogated, while a great proportion of the people exhibit the strongest inclination to restore the conditions which prevailed some centuries ago, so long does it remain impossible, however anxious we may be to do so, to omit the jihad from our calculations when forming a judgment on the relation of Islam to other religions.” (from C. Snouck Hurgronje’s “The Achehnese,” 1906, Vol. 2, p. 348) Hurgronje on Reforming Islam

‘Glossokrati’: Ordenes magt

Det er vistnok Fjordman der har opfundet ordet glossokrati, men begrebet er jo forlængst stadfæstet. Den der bestemmer ordenes betydning får i værste fald et magtmiddel til at shame andre mennesker. Jo mere ords betydning udvides, jo mere kan man inddæmme ens modstandere. Her fremgår det som en befriende, men formentlig utilsigtet, indrømmelse (LFPC):

[…] »Psykologen er af Århus Kommune blevet udsat for etnisk diskrimination, og det er racediskrimination. Men når man bruger det ord, opfattes det som meget groft i Danmark,« siger komiteens formand Claus Haagen Jensen, der er professor i offentlig ret. […] Racistisk fyring fra Århus Kommune

Arbetslösheten på väg mot 12 procent

Den ekonomiska krisen drabbar Sverige hårdare än många andra länder, enligt Danske Banks senaste Global Outlook, som tror att 2010 har arbetslösheten skenat i väg upp till 12 procent.Sverige drabbas hårdare än många andra länder i den globala krisen, enligt Danske Bank. BNP krymper med 4,6 procent i år jämfört med i fjol och 2010 har arbetslösheten skenat i väg upp till 12 procent, enligt bankens prognos. Sverige skulle om prognosen slår in tillhöra de absolut värst drabbade länderna i västvärlden i den globala konjunkturnedgången. Sydsvenskan

Norsk jordskredsvalg i september?

Dansk Folkepartis norske modstykke, Fremskrittspartiet, stormer frem i meningsmålingerne – og den rød-grønne regering står til at tabe valget til efteråret. Som i andre lande er det fordi, den værdipolitiske debat om udlændinge, integration og retspolitik har overtrumfet den fordelingspolitiske debat. Men i Norge slår denne tendens hårdere igennem. Hvorfor? Kronik: Norge på vej mod jordskredsvalg

Det bliver interessant. Kronikøren nævner adskillige  europæiske lande, men ikke Sverige hvis situation også er helt speciel, ikke mindst når man tænker på at landet procentuelt har indtaget langt flere fremmede end Norge og Danmark. Men der vil være nervøse mine i Stockholm til september, for samtlige Riksdagspartier skal udføre et kunststykke, der ikke burde kunne  lade sig gøre: På én gang holde masseindvandringen borte fra dagsordenen frem til 2010, og på samme tid foregive at gøre noget ved den, for at tage  luften ud af Sverigedemokraterna. Hvis det lader sig gøre  vil det blandt skyldes 1) nationalfølelsen er ikke dyrket og værdsat som den norske, men shamet og nedgjort tiltagende siden 1945.  2)  økonomien er dårlig*, så fordelingspolitik kan trænge sig ind på dagsordenen, så man får det sædvanlige det sædvanlige “skol, vård och omsorg-valg”  3) svenske politikere kan regne med pressens  velvillige bistand til at markedsføre de valgtemaer, politikerne ønsker. – Man husker at Reinfeldt før 2006 valget sagde, at indvandring ikke  var et selvstændigt tema i Sverige. Det henhørte  under diverse politikområder: retsvæsen, skolevæsen, socialvæsen osv. Jeg tillod mig at gøre en parallel: ” Som en bogholder skjuler et underslæb, under så mange poster som muligt”. At det er gået i 30 år, er en helt særlig svensk naturstridighed. Den burde ikke kunne vare ved, ja det er ikke i Sveriges interesse, at der går endnu tyve år inden spørgmålet ryger i luften som mega vulkan. (* Eks. : Polisen blöder, Stora underskott.Kostnaderna ökar inom rättssystemet och de närmaste åren uppgår förlusten till 13 miljarder.)

Wilders Watch

Imponerende hvor meget der skrives selv når det er hverdag. En ganske almindelig uge på kontoret:

Wilders receives so many threats that it is impossible for him to keep making separate reports in each case. He is allowed to ‘save up’ his hate-mails and other threats and deliver them once a week to The Hague police as a package. ...This week’s Wilders Round-Up

I have seen the future, and it’s riots

The collapse of the economy may presage violence across the continent.

“But it is in Britain that the potential for violent social unrest is the greatest, for thanks to the corrupt improvidence of prime ministers Tony Blair and Gordon Brown, Britain is not only the hardest hit of any of the major European countries by the crisis, but its social conditions are the worst. If the government had actually wanted social unrest and violence in the event of a severe economic downturn, it could hardly have arranged things better.

During all the years of so-called growth—a mirage, of course, based on easy credit, asset value inflation, and indebtedness both public and private—from 1997 to 2007, both the proportion, and latterly the absolute numbers, of British-born adults in work declined, while the numbers of immigrant workers increased. In the last ten years, almost all new employment, at least 40 percent of it in the public sector, has been taken by immigrants, while the number of native-born unemployed in receipt of permanent social-security benefits of one kind or another has remained constant. They have simply been transferred from the list of unemployed to the list of sick, in order to substantiate the government’s bogus claim to have reduced unemployment. In the process, the government has succeeded, in times of supposedly unprecedented prosperity, in producing 30 percent more invalids in contemporary Britain than the total of men wounded in World War I (many of whom recovered, unlike modern British invalids wounded by the welfare state).

At least 80 percent of the immigrants came from outside the European Union and, having been granted indefinite leave to stay, have created huge obligations upon the government toward them in the event of their unemployment, since they are most unlikely ever to return whence they came. As the tax base declines, so the expenditure obligations increase.” Theodore  Dalrymple, American Conservative

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] der kan udbetales fra det fyldte 60′ år. Den varierer lidt, men Margot Wallström kom op på i alt 1.9 milliarder alt i beregnet på sine fem år, men lige nu er hun jo udenrigsminister og får måske lidt […]

trackback

[…] Sveriges forhenværende arbejderleder Göran Persson tjener 200.000 om måneden, plus fru Anitras pension på 1.2 millioner om året. Helle Thornings svigerforældre – også gode arbejdere – tjente ikke under 10 milloner pund (92.2 mio DKK) på EU, og det selvom Neill Kinnock og fru Gladys oprindelig var EU modstandere. Sønnike Kinnock, det står til at arve en formue, har ikke sine økonomiske instinkter fra fremmede. Hvorfor går deres børn på Ingrid Jespersens Højere Pigeskole, når de kan gå på Eton og Harvard? De er ikke gamle nok endnu. Hvis ægteskabet holder, vil Helle Thorning blive den suverænt mest velhavende… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Gad vide, hvorfor nordmændene vil stemme på Fremskrittspartiet??

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=554368

LFPC
12 years ago

Hm, jeg får også en blank skærm i Opera. Dén må vi vist lige tygge på.

Victor
Victor
12 years ago

Undskyld – men hvorfor kan jeg pludselig ikke bruge Opera til det her site??

Mozilla eller Chrome går udmærket; men Opera – no way. Kan I ikke lide nordmænd??

trackback

[…] Stem for nationalstatens selvbestemmelse og det direkte demokrati og mod et pseudo-parlament, hvis lønninger kun kan kaldes bestikkelse. 736 medlemmer til 1.3 mio hver plus bonusserog mod en kommision med 27 medlemmer, der har bevilliget sig selv 1.9 milliarder i pension.  Når en kleptokrat går fra borde […]

trackback

[…] – Wilders Watch ( scroll down […]

JensH
JensH
13 years ago

@Vivi Andersen

“Nogen siger befolkningen har de politikere de fortjener”

I så fald må Københavnske vælgerkorps vel nærmest bestå af Masochister.

JensH
JensH
13 years ago

@Mette “Jeg udtrykte mig ikke godt nok, JensH. Mit indlæg var en kommentar til dit.” Okay, det vidste jeg ikke. Men du har helt ret i, at man får næsten en Diabolsk lyst til at se denne dhimmi til Javcob Hougaard som Overbrogmester. Jeg er overbevist om, at uanset hvem der får Overborgmesterposten, så vil de ‘problemer’ vi idag ser i København udvikle sig fra slemt til værre. Og ikke bare i Købenehavn -selvom det er slemmest der- men i hele landet, og det uanset hvilken regering vi har. Vi har gennem de sidste 25-30 år importeret nogle kulturelt og… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

PeterK Jelved som økonomiminister var en parodi. Jeg var engang i selskab med nogle økonomer, da hun dukked op på skærmen og begyndte at udvikle sin økonomiske ekspertise. Vi lo meget længe over regnelærerens uvidenhed. Senere i sin ministertid havde Jelved fået lært sig nogle økonomiske fraser, som hun brugte både i sammenhænge, hvor de passede ind og i andre, hvor det blev til ren nonsens. Hun var helt til grin. Vi er også en del, der husker, da Jelved tordnede om økonomisk sammenbrud og dommedag, hvis vi ikke stemte ja til euroen. Det gjorde vi heldigvis ikke, og så… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago

Hun er ikke partileder i en koalitionsregering, skriver den meget forhenværende Marianne Jelved. Sjovt hun går så meget op i lige præcis den “stilling”. Tidligere fik hun indført et løntillæg for partiledere i en koalittionsregering, men som ikke var ministre. Den døbtes “Lex Radicalis”, for den eneste af slagsen var hende selv. I hendes optik er partiledere åbenbart selvskrevne til en ministerpost , og ikke den der er bedst egnet. Hun var engang kaldt til samråd i sin egenskab af økonomiminister, og hun nægtede pure at deltage, hvis hun ikke måtte tage Lykketoft med. Heldigvis er vi er af med… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

Fint, at I viser den video med Margot Wallström. Den hører til på min personlige top 10 over politisk galskab, og det er jo klart, at kvinden må belønnes for at have solgt sin sjæl. Eller måske har hun blot været brugbar pga. sin villighed og dekorativ tunghed i optrækket.

Sådan er EU, og der er mange andre end fr. Wallström.. Hvis de undervejs falder til druk over deres tomme liv, brændte broer, svigt, fortielser og løgne, træder EU også til med Minnesotakure.

Mette
Mette
13 years ago

Jeg udtrykte mig ikke godt nok, JensH. Mit indlæg var en kommentar til dit.

Men OK, lad Hougaard brække halsen på det job, han har ikke fortjent andet.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

JensH

2 sjæle samme tanke – du kom først!

Nå, det er nok ikke fordi der består en skjult, sjælelig forbindelse mellem os, men mere fordi det ligger lige til højrebenet at det skamløse skvat til Jakob Hougaard selvfølgelig vil fiske efter overborgmesterposten!

Nogen siger befolkningen har de politikere de fortjener !

Mette
Mette
13 years ago

Apropos ordenes magt har en norsk-pakistaner haft et læserbrev i Aftenposten for at foreslå, at man går over til at bruge ordet MUSLIMOFOBI, nu hvor islamofobi, nazist, racist, fascist osv. er slidt til laser og har mistet deres mening.

Jeg ved ikke, hvordan I har det, men jeg synes, at muslimofobi lyder tamt og kedeligt, men det er måske fordi jeg ikke er muslim. Jeg ville nu også synes, at kristenofobi eller danskerofobi lød idiotisk.

JensH
JensH
13 years ago

@Mette

“Javcob Hougaard har et varmt forsvar for imam Wahid Pedersen i dagen JP”

Prøv at kig længere oppe i denne tråd.

Mette
Mette
13 years ago

Javcob Hougaard har et varmt forsvar for imam Wahid Pedersen i dagen JP. Imamen arbejder for Det Muslimske Broderskab og repræsenterer iflg. Hougaard 60.000 muslimer i København.

Hougaard må være den rette til at smadre hovedstaden.

Hvornår begynder pressen at skrive om broderskabet?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Theordore Dalrymple er altid værd at læse ! Og Karen Jespersen – det eneste mandfolk i regeringen – skal bare fortsætte med det hun skriver og siger . Hun har, som så ganske rigtigt er nævnt tidligere i tråden, nemlig sat sig ind i hvad Islam drejer sig om. Hvad angår den angivelig racistiske behandling af den Iransk-fødte psykolog – hvad er det så mon der ikke bliver skrevet om i avisen, som har medvirket til hans “frivillige” opsigelse af sit Århus-job ? Er han ved at kreere en gestalt ala Sennels omkring sig selv eller hvad kan man lkalde… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Integrationsborgmester Jakob Hougaard vil gerne afløse Ritt:

http://www.berlingske.dk/article/20090323/koebenhavn/303230003/

Tjah, hvorfor ikke. Det kan jo næsten være ligemeget hvem fra den Københavnske venstrefløj der sidder i Overborgmesterkontoret. Islamiseringen af landets hovedstad vil fortsætte uanset af disse islam-apologeter det bliver.

JensH
JensH
13 years ago

Smart af Ritt at forlade den synkende skude. Uanset hvilken venstrefløjs-koalition der nu får magten, (Københavnerne er politiske idioter), så går det kun en vej, nemlig i retning af mere forfald, vold og kriminalitet. Jeg tror ikke Køebnhavn står til at redde. Ihvertfald ikke med den nuværende befolkningssammensætning.

Mette
Mette
13 years ago

Nu forlader Ritt Bjerregaard posten som Københavns overborgmester, og hun har ikke grund til at være stolt over det, hun efterlader sig.

Det er blevet en uriaspost, og jeg fatter ikke, hvis nogen har lyst til at overtage jobbet.

http://jp.dk/indland/article1640994.ece

Janne
Janne
13 years ago

JensH Jeg kan godt se hvad du mener. Vi kan se hvordan det er gået med folkhemmet i Sverige, hvor der skæres ned i pensionen for ældre svenskere der bor i Sverige – men der skæres ikke i de pensionsbeløb der sendes med svenskere der vælger at bo i 155 andre lande. ……. Vedr. Karen Jespersen “Karen Jespersen er almindelig og menig minister. Hun er ikke partileder i en koalitionsregering. Derfor er det meget usædvanligt, at hun i det hele taget beskæftiger sig med en anden ministers område. Og så i det omfang,« siger Marianne Jelved.” Vi lever i en… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Janne “Hellere en dårligere offentlig sektor (økonomisk set)” hvorfor tror du at det borgerlige VKO vil betyde en dårligere sektor økonomisk set?? Faktisk er de offentlige udgifter steget mere under Fogh end under Nyrup. Dertil kommer, at hvis en Centrum-venstre regering åbner for sluserne mht. indvandring af uintegrerbare muslimer, så vil de offentlige udgifter ganske rigtigt stige, men det vil ikke være til velfærd der kommer Danskerne til gode, men derimod til at livstids-forsørge disse mange nye kulturberigere. Denne udvikling kan så medføre, at den etnisk Danske middelsklasse mister viljen til at finansiere velfærdsstaten, og i stedet dækker sig selv… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Karen Jespersen er en sej kæmpe(r)

“Påvirker tilstedeværelsen af flere kulturer graden af frihed, tillid og lykke i samfundet?”

h t t p://www.cepos.dk/arrangementer/singlearrangement/artikel/cepos-konference-om-indvandring-kultur-og-det-liberale-demokrati/

Janne
Janne
13 years ago

JensH

“Til den tid kan udviklingen i Europa (incl. Danmark) betyde, at en emnet ‘en stram udlændingepolitik’ står suverænt øverst på vælgernes prioriteringsliste, og dermed er jeg ikke i tvivl om, at VKO vinder, og det helst i kraft af et styrket DF.”

Det er jo det. Hellere en borgerlig regering end et åbent gab til flere integrationsproblemer og mere religiøs intolerance i vort land. Hellere en dårligere offentlig sektor (økonomisk set) end en offentlig sektor og en regering der er intolerant overfor verdslighed og vestlig livsstil og demokrati og kvinders frihedsrettigheder.

Janne
Janne
13 years ago

Herligt blogindlæg af Khader:

“I dag modtog jeg en mail – en af efterhånden mange jeg har fået gennem årene af denne type – som fik mig til at tænke på, hvorfor vi aldrig stiller skarpt på den del af værdikampen, der handler om at venstrefløjen har uendelig svært ved at styre sig, når folk med indvandrerbaggrund ikke spiller deres rolle som ofre.”

h t t p://blogs.jp.dk/nasersvaerdikamp/2009/03/22/venstrefl%c3%b8jens-%e2%80%9dskabsracisme%e2%80%9d-hold-k%c3%a6ft-og-v%c3%a6r-offer/

JensH
JensH
13 years ago

@Janne

Alene tanker om en regering bestående af Jakob Hougaard-kloner kan virkelig få det til at løbe koldt ned af ryggen. Jeg håber virkelig først valget kommer i 2011. Til den tid kan udviklingen i Europa (incl. Danmark) betyde, at en emnet ‘en stram udlændingepolitik’ står suverænt øverst på vælgernes prioriteringsliste, og dermed er jeg ikke i tvivl om, at VKO vinder, og det helst i kraft af et styrket DF.

Janne
Janne
13 years ago

JensH

Derfor er der også en vis risiko for at med en ny venstreorienteret regering (Det der sker i KBH nu vil ske på landsplan med en rød-grøn regering), så vil der blive taget endnu flere særhensyn til islamiske dogmer i offentlige institutioner og der vil blive set meget liberalt (= i denne her forbindelse meget SF-agtigt og socialdemokratisk) på indvandring igen. Der vil blive åbnet yderligere for familiesammenføring, arrangerede ægteskaber, religiøse dogmer osv.

JensH
JensH
13 years ago

Karen Jespersen trætter tilsyneladende ikke bare LO, men også vores helt fra Tingbjerg, integrationsborgmester Jakob Hougaard, er utrolig af Karen Jespersens kritik af Københavns samarbejde med Muslimernes Fællesråd. I et indlæg i JP, som vel nærmest må beskrives som naivitet grænsende til det kriminelle, påstår denne (tilsyneladende) virkelighedsfjerne antroplolog, at “Fællesrådet repræsenterer 80 pct. af Københavns troende muslimer – den mest moderate de”, og Abdul Wahid Pedersens hang til Sharia og stening bliver beskrevet som en slags indre kamp, hvor den gode imam “står i samme dilemma som de fleste andre troende muslimer, der går ind for menneskerettigheder, demokrati og… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Norsk minister i uhyggeligt selskab.

“- Jøder er en liten grupe, men alle vet at de har mye makt, sa Chisti, som etter møtet avklarte ovenfor VG Nett at han ikke regner seg som radikal, men rettroende muslim som tror på Koranen.”

h t t p://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=542091

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x