24
mar
Seneste opdatering: 26/3-09 kl. 0716
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Til Henrik Dam Kristensen:

“Jeg har i det hele taget svært ved at se, hvad den konference skal gøre godt for”, som vi berørte i går. Den samlede engelske dækning af regeringens nye terrorrapport. Eksempler: Government warns of nuclear terror threatBy 2011, Britain will be spending £3.5billion a year on counter-terrorism ( 3.5 mia pund = cirka 24 mia danske kroner, kun nogle milliarder mindre end hele det danske forsvar). Der er vel noget at konferere om her ? SE også video: The BNP on the Rise,hvad man nok kunne forestille sig uden hjælp fra BBC.

Cafe for homoseksuelle chikaneret

Bøsser og lesbiskes forening i Odense Lambda har flere gange været udsat for adskillige chikaneringer. Tre gange på et halvt år er store vinduer blevet smadret i Lambdas café i Brogade. Lambda er nu i gang med at installere video-overvågning. Én gang er der blevet smidt en cykel ind gennem et vindue efter lukketid. En anden gang var ruden smadret med en ukendt genstand. Tredje gang blev der fra en forbikørende bil smidt en flaske ind gennem ruden, mens der var mennesker til stede i caféen. Ingen kom dog til skade. Foruden de tre smadrede vinduer har der to-tre gange været kastet æg mod ruderne. Fyens Stiftstidende, “Vi har speciel fokus på etniske minoriteter, fordi det ofte er dem, der står med de største problemer.”

Aftenens Rosengård

video, Bränder och stenkastning i Rosengård

UK: Endnu en ‘moderat’ allieret må bide i græsset

Tidligere i dag gengav vi historien om alvorlige beskyldninger mod fremtrædende islamiske samarbejdspartnere i Tyskland, en historie der kunne få vidtrækkende konsekvenser for ‘integrationen’ der. Nu forlyder det så at den ellers underdanige britiske regering må tage lignende skridt. Via Elders of Ziyon:

The government has suspended ties with Britain’s largest Muslim group and demanded that one of its leaders should be removed from office for allegedly supporting violence against Israel. The news comes on the eve of the launch of a major government strategy aimed at fostering closer ties with Muslims to help counter the threat of Islamist terrorism.

Hazel Blears, secretary of state for communities and local government, wrote to the MCB saying Abdullah should be asked to “resign his post” for signing a statement that supported Hamas and celebrated its “victory” against “this malicious Jewish Zionist war over Gaza”. Abdullah, speaking for the first time about the row, told the Guardian he would not be standing down. He said of his views: “If British troops were to engage in a breach of international law, it is up to the people of the territory to decide what to do. But as I understand it, under international law, it is their right to resist.” […] Government suspends links with Muslim Council of Britain over Gaza

Den slags er selvfølgelig helt utænkeligt herhjemme. Islamisk Trossamfund, Abdul Wahid Pedersen og hele det øvrige cirkus er uden for enhver tvivl 100% demokrater, de har afsværget enhver idé om islams overherredømme, selv ved et evt. muslimsk flertal, de anser vantros liv som værende lige så meget værd som muslimers, og deres loyalitet mod den danske stat er ubestridelig. De arbejder i døgndrift for at få disse holdninger helt ned på græsrodsniveau – så vi vil aldrig se pinlige afsløringer af denne slags i Danmark. Det er ganske vist. Det har de nemlig selv fortalt Jacob Hougaard (LFPC).

En tilfældighed?

Tre udenlandske mænd er varetægtsfængslet, sigtet for en stribe særdeles brutale afpresninger i Kolding. Ofrene turde ikke anmelde dem.  Ifølge anklagen jagtede de tre mænd fredag den 30. januar fire forskellige koldingensere gennem byen, mens de med brutale trusler tvang dem til at udlevere penge, skriver Jydske Vestkysten.

Ofrene fik bl.a. at vide, at de ville få deres fingre klippet af, hvis ikke de aflød ordre. Hvis nogen af dem gik til politiet, ville det få store konsekvenser, lød det. De tre udgav sig for at være medlemmer af indvandrerbanden “Black Cobra” og den ene fortalte, at han lige havde afsonet en dom på otte års fængsel for et drab. […] Ville klippe fingrene af ofre

Koranen, Sura 8 (Byttet) vers 12

Da din Herre åbenbarede for englene: “Jeg er med jer, så lad dem, der tror, stå fast! Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken! Hug dem over hver en finger!”

“Sahlin er færdig som leder”

Nilson er ikke den første, der ikke tror Sahlin kan vinde et  valg, og og kan en sosse ikke det i Sverige, er man ikke meget bevendt. Svenske SAP har indavlet sig ind i mangel på lederemner og det var en katastofal populisme at lægge sig fast på at lederen skulle være  kvinde, særligt når de bedst kvalificerede meldte afbud. Det er sådan noget, der lyder kønt på en kongres, selvom når ikke tjener partiets interesser.

Krisen har skakat om svensk politik. Mona Sahlin är körd som partiledare och ska S ha en chans i september 2010 måste hon bytas ut. Snart…..Att överleva Toblerone och sega sig till toppen var en jätteprestation, men likafullt framstår Mona som tunn, lättviktig, ombytlig och utan riktig pondus. Har jag rätt i detta (och det mesta pekar i den riktningen) måste S-partiledningen snabbt ta två viktiga beslut:

1. Sahlin måste bort. Det måste ske före sommaren, annars har man inte en chans att bygga upp efterträdaren – ett svårt jobb under alla förhållanden. 2. Man måste bestämma sig för en efterträdare och det måste vara r ä t t man eller (betydligt mindre troligt) kvinna. Vi tittar på namn…..Ulf Nilson: Mona Sahlin är körd som partiledare

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Lite fler rullande huvuden. Tänk att nånting från 1980 kan vara så tidlöst… 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=efp6Q-X6Tyc

LFPC
13 years ago

“Jamen, bl.a. S og SF tager det jo for pålydende”.

Ja, de tager de umiddelbart harmløse dogmer alvorligt som de ædle vildes autentiske liv, og bilder sig ind at der er vandtætte skodder i forhold til ringeagt for vantro, stening, ‘æres’drab osv. De forstår ikke hvilken glidebane det er, og at de leger med ilden. Hvornår skal grænsen drages, iflg. dem, og hvordan vil de gøre det når de har lukket op for slamkisten?

174-3
174-3
13 years ago

:

“Måske det allerstørste paradoks i debatten er at apologeterne messer at islam skabes af den enkelte muslim (ikke-essentialisme), mens folk som Abdul Wahid siger det modsatte med udtrykket “en hel pakke”. De to parter er bedste venner, selv om de er helt uenige, og det er OS der falder brænde ned over når vi tillægger islam bestemte egenskaber.”

Interessant pointe som jeg ikke rigtig har set berørt andre steder.

Janne
Janne
13 years ago

LFPC

“…vores (apologeternes) afvisning af at tage deres protegéers verdensbillede for pålydende, skaber en legitimation for sidstnævnte.”

Jamen, bl.a. S og SF tager det jo for pålydende. Det er det der er min pointe. Vi ser jo at kommunale institutioner delvist reguleres efter koran dogmer. I hvert fald hvad mad og beklædning og kønsapartheid og religiøse fester angår. Hjemmesider ‘linker’ som sagt også til religiøse dogmer osv.

174-3
174-3
13 years ago

:

““Det løber i blodet?!”

Jeg ville nok ikke bruge den slags terminologi fra en anden tid, og det er kun ud fra sammenfaldet at jeg gætter på at der kunne være en sammenhæng.”

Det gennemsyrer kulturen??!!

LFPC
13 years ago

“Tager Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti ‘den hele pakke’ med i politik og i deres fremtidsvisioner for vores samfund hvad angår islam og koranen eller hvad?” Nej, der er nok her tale om en lidt patroniserende holdning til de ædle vilde: ‘Vi’, de sofistikerede vesterlændinge, ‘ved’ jo godt at det er meget, meget abstrakt, det siger ‘vores’ folk på humaniora jo. Islam har ingen essens, men lad nu de ædle vilde gå rundt og tro det som deres kultur byder dem. Lidt karikeret udtrykt, men det er jo sådan det hænger sammen. Tilsammen giver det en fatal dynamik – vores (apologeternes)… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

li

Jeg mener bare at alle borgere skal have bedre muligheder for at se hvad det er S og SF har gang i når det handler om religion og politik. Mange ser de to partier som sociale partier der tænker på den lille mand og kone på gulvet og vil skabe en bedre offentlig sektor. De ser ikke det parallelle religiøse spor S og SF kører også – det spor som jeg har peget på her ovenover.

Janne
Janne
13 years ago

hov en gang stavegylle…

S og SF skal gøre rede for disse tiltag og valg nu og frem til næste valg. Både de kommunale af slagsen og til næste folketingsvalg. Det gælder i øvrigt også når vi skal have valgt repræsentanter til EU parlamentet.

Janne
Janne
13 years ago

LFPC Du kom mig i forkøbet. Det er bl.a. det det handler om. Pakken. Tager Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti ‘den hele pakke’ med i politik og i deres fremtidsvisioner for vores samfund hvad angår islam og koranen eller hvad? Eller har de to partier tænkt sig at tage afstand fra de steder i islam og i koranen hvor der er tale om fjendtlige og diskriminerende dogmer og udsagn? At disse to partier i højere grad blander politik og religion sammen, det er der ingen tvivl om. Jævnfør kommunale tørklæder på ansatte kvinder, kommunal halal mad, kommunal kønsapartheid, kommunale hjemmesider der… Read more »

li
li
13 years ago

@Janne Rigtig godt spørgsmål. Hvor meget skal vi går “tilbage i tiden” og hvor mange kvinderettigheder skal vi afgive og hvor meget skal vi tie,for ikke at krænke de let krænkelige muslimer, for at integrere muslimerne?? Efter min mening skal al integration ophøre, alle indvandre kan få et sprogkursus og et kursus i hvordan vores samfund fungere, det må være det, alt andet er diskrimination af alle andre ikke-muslim indvandre. For det jo tydeligt, at det kun er muslimerne der ikke vil tilpasse sig vores samfund, som de frivilligt har invaderet! Muslimernes medbragte lov-religions bagage må de pænt efterlade i… Read more »

LFPC
13 years ago

Måske det allerstørste paradoks i debatten er at apologeterne messer at islam skabes af den enkelte muslim (ikke-essentialisme), mens folk som Abdul Wahid siger det modsatte med udtrykket “en hel pakke”. De to parter er bedste venner, selv om de er helt uenige, og det er OS der falder brænde ned over når vi tillægger islam bestemte egenskaber.

Janne
Janne
13 years ago

“Men det som vi nok kunne have vanskeligt ved at overbevise apologeterne om ville være hvor meget Koranens syn på de vantro er en del af den mentale bagage.” Hvor meget af koranens syn på vores samfund, sekularisme, ytringsfrihed, kvinder, homoseksuelle og på ikke-troende og anderledes troende har Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti fremover tænkt sig at inddrage i sit politiske arbejde og landskab og i partiernes visioner for Danmark? Det har borgere krav på at få at vide. Borgere skal kunne vide hvor mange koran forbud og påbud og hvor meget koran menneske- og samfundssyn, der følger med, når man… Read more »

LFPC
13 years ago

“Det løber i blodet?!” Jeg ville nok ikke bruge den slags terminologi fra en anden tid, og det er kun ud fra sammenfaldet at jeg gætter på at der kunne være en sammenhæng. Men det som vi nok kunne have vanskeligt ved at overbevise apologeterne om ville være hvor meget Koranens syn på de vantro er en del af den mentale bagage. Vores modstandere tager altid udgangspunkt i islam som en pendant til kristendommen, som et personligt anliggende, men islam er i langt højere grad en “hel pakke” med et “menneskesyn” der gør de troende bevidste om at tilhøre herrefolket,… Read more »

174-3
174-3
13 years ago

“Ville klippe fingrene af ofre

Koranen, Sura 8 (Byttet) vers 12

Da din Herre åbenbarede for englene: “Jeg er med jer, så lad dem, der tror, stå fast! Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken! Hug dem over hver en finger!””

Det løber i blodet?!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x