26
mar
Seneste opdatering: 27/3-09 kl. 1209
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

René Servoise, tidligere fransk ambassadør i Indonesien:  (grafik: The map below shows the growth of mosques, with the dark green areas indicating more than 30 mosques. The years range from 1985 to 2008. )

maps-of-mosque-growth-2008

If native Frenchmen fail to be the most numerous, we will see that our days are numbered. If we fail to limit the number of immigrants, we will be judged as wanting in the scales of History. If we fail to affirm our national ambition, we will set the stage for the bursting apart of our nation. Remember. One day, in Babylon, on the wall of his palace, Belshazzar saw letters written in fire, three warnings: MENE MENE, TEKEL, PARSIN. The prophet Daniel translated them thus:

“God has numbered the days of your kingdom and brought it to an end.”

“You have been weighed on the scales and found wanting.”

“Your kingdom is divided and given to the Medes and the Persians.”

For us today the warnings come daily on our TV screens. But no prophet dares translate them.What kind of France, dear reader, do you hope to bequeath to your children?  A warning to the french people -René Servoise, former ambassador of France to Indonesia.  

Succeskriterium – kun 752 røverier i Malmø

2006 minskade antalet till 869; 2007 till 793 och i fjor 752 stycken. Men trots minskningen så ligger Malmö ändå på andra plats i statistiken över flest antal rån om man räknar i relation till antalet invånare. Då hamnar Göteborg med dryga halvmiljonen invånare på tredje plats och Stockholm, med drygt 800 000 invånare i kommunen, först på fjärde plats (Stockholm toppar dock statistiken om man räknar det totala antalet brott. Överst i rånstatistiken hamnar en annan Skånekommun, Landskrona, med drygt 40 000 invånare. Malmö på andra plats i “rånligan”

Malmø kommun: 286.535 indbyggere, 752 røverier. Københavns kommune 518.574 indbg. havde 684 røverier. De er ikke nærmere defineret, hverken i Malmø eller Sverige, så vi går ud fra at det er røveri af enhver type. Malmø har en potentiel eksportartikel at tilbyde København.

Masseterror afværget i Italien

I Italien har to muslimer fra Nordafrika planlagt at sprænge  Tramonti dæmningen i Friuli i luften. Hvis det var lykkedes, ville omkring 10.000 være omkommet i oversvømmelserne i en katastofe der ville have været værre end den i Longarone 9 oktober 1963. Da døde 2000. Vandmasserne ville have udslettet byerne Meduno, Sequals, Spilimbergo.

Anti-mafia-direktoratet aflyttede telefonsamtaler mellem marokkanske Mohamed Essadeck og tunesiske Miri Sghaier og medskyldige i Nordafrika. De mente sig som rettroende berettiget til at udføre dette angreb og selv blive martyrer. De to blev overvåget 24 timer i døgnet i to år og undersøgt for om de var i besiddelse  af fotografier af dalen, detaljer om tilkørselsvejene, men da det ikke kunne  fastslås, blev de udvist af Italien som værende en fare for statens sikkerhed. Ifølge News 24 er de mistænkt for at tilhøre en nordafrikansk, Al Qaeda fincenceret gruppe.

“La Tribuna via DeutscherinfodienstDæmningen ligger ved Lago dei Tramonti lidt nord for Udine og Trieste. (Snaphanens delvise oversættelse)

Snigende jihad: Fra Knoxville til Bosnien

Det er alt for sjældent jeg har mulighed for verbalt og face-to-face at skære igennem med de spørgsmål som altid fører til undvigemanøvrer i internetdiskussioner. Jeg ville således gerne gå lige i kødet på en Bæk Simonsen-discipel og kræve svar på dette: Hvor går grænsen fra de elementer af sharia som du ser som positive muligheder, til indskrænkninger i vores frihed? Hvordan vil du praktisk håndhæve en grænsedragning når nok er nok? Hvor går helt konkret grænsen mellem påtvunget halalkød i skolemaden, og indskrænkninger i vantros muligheder for at indtage alkohol? Via Jihad Watch:

Plans are underway to open a new restaurant in a Fort Sanders neighborhood building that has sat empty for years. Its owner wants to serve alcohol, and that’s a problem for members of the Muslim Community of Knoxville nearby. The two buildings are 191 feet apart. The mosque is at 100 13th Street and the restaurant would be at 1105 Forest Avenue. According to a Knoxville city ordinance, beer can’t be sold within 300 feet of a house of worship. But as it turns out, there are other laws that make the issue more complicated.[…]

“We’re trying to promote some conservative behavior to some degree, and being right next to a nightclub seems like a bad location for us,” Siddiqi says. […] Mosque disputes sale of alcohol at nearby Knoxville restaurant

Via Gates of Vienna (LFPC):

Church leaders are spending 100,000 GBP moving a chapel half a mile – so it doesn’t offend Muslims. The Orthodox church was built on the site of a derelict mosque in Divic, Bosnia-Herzegovina, and is being taken away to improve relations with local Muslim worshippers.[…] Church moved for muslims

‘Culture matters’ – brud i partilinjen

I en medievirkelighed hvor ‘sandheder’ kan etableres uden den mindste dokumentation (Wilders’ vederstyggelighed, f. eks.) og ingen gør af den grund, og hvor problemstillinger der relaterer sig til et trossystems virkninger på det danske samfund reduceres til at handle om individers forsætlighed eller mangel på samme, kan man blive taknemmelig for lidt. Ikke mindst når der som her kan iagttages et brud på den mangel på perspektivering der ellers kan iagttages hele vejen op gennem fødekæden fra ledende politifolk til justitsminister. Og når så der fra akademisk hold som glasur på kagen antydes at kulturelle forhold ligefrem kan indgå i “lag på konflikten”, så frydes man og nikker forventningsfuldt. Hvad kan det ikke føre til?

Hvor meget vides der rent faktisk om de barske kendsgerninger, og hvor meget er spin bestemt af politiske realiteter? Dette kan vi ikke afgøre, men at sige som JP gør at justitsministeren “fastslår” denne primitive model har ikke mere vægt end en statsministers bedyring af ikke at have set en 13 minutter lang film. Lige præcis på dette felt er enhver udmelding forbundet med eksplosive potentialer, så uvidenhed og indholdsløshed vil utvivlsomt have en særlig tiltrækning når linjen udadtil skal aftales.

Men skulle justitsministeren vitterligt være epistemologisk atavist, kommer her nogle henkastede stikord til hvad han kunne kigge på for evt. at udvide perspektivet: Et trossystem der opdeler verden i troende/vantro og ren/uren; hvor førmoderne æresbegreber former tilværelsen på en måde som han aldrig vil kunne sætte sig ind i – hvilket ikke gør dem mindre reelle; at kendskab til religionens tekster og dogmatik ikke nødvendigvis er en forudsætning for erkendte forsætter og motiver; at situationen omkring de muslimske bander måske følger et mønster der har ledsaget denne religion hvor den end har slået rod gennem 1300 år; og at ‘løsninger’ der måske gør Jacob Hougaard varm om hjertet derfor på alle andre måder vil være ressourcespild, og vil spilde kostbar tid på danskernes bekostning (LFPC).

Bandekrigen har intet med religion, ære eller racisme at gøre. Det er udelukkende en kamp om de ulovlige markeder, fastslår justitsminister Brian Mikkelsen (K). […]

Men ifølge en netop offentliggjort årsberetning fra Københavns Politi kan religion spille en rolle blandt medlemmerne i de forskellige indvandrergrupper. Derfor indgår religionsspørgsmålet i den efterforskning af bandemiljøet, som politiet i øjeblikket er i gang med. […]

“Jeg giver justitsministeren ret i, at hovedårsagen til de igangværende konflikter er kampene om de kriminelle markeder. Men andre aspekter kan spille ind undervejs,” siger Rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg. […]

“Men efterhånden er der kommet flere lag på konflikten, så nu er det blevet svært at sige, hvad det helt reelt handler om. Og når medierne begynder at beskrive, at det handler om religion og ære, så smitter det af på miljøet,” siger [sociolog Michael Hviid Jacobsen fra Aalborg Universitet]. Brian M: Bandekrig har intet med religion at gøre

 

“När lagen skrevs fanns inte dessa problem”

 

Det er essensen af multikultur – man skal lovgive om selvfølgeligheder, som love ingen virkning har på:

Brandmännens krav på ny lag mot stenkastning blir en riksdagsfråga. Både moderater och folkpartister vill att nuvarande lagar ses över eller ändras. Justitieministern är tveksam.– Det behöver utredas. Men det är möjligt nuvarande lagstiftning är föråldrad. När lagen skrevs fanns inte dessa problem. Folkpartisten Björn Lagerbäck, ordförande i polisnämnden i Malmö och ledamot i direktionen för Räddningstjänst Syd, stödjer brandmännens krav:

– Attackerna mot brandmän och ambulanspersonal har pågått alldeles för länge och situationen är nu så allvarlig att en del av personalen överväger att begära förflyttning. Stenkastningslag blir riksdagsfråga

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
13 years ago

Olien er et dårligt pressionsmiddel i Danmark. Vi har været selvforsynende siden midten af 90’erne, og ifølge energistyrelsens beregninger vi vi være det de næste 23-30 år. Hvorfor hyper samtlige politikere så løgnen om at vi er afhængige af arabisk olie? Er det for at legitimere knæfaldet, samarbejdspolitik med et modbydeligt system – igen? Selv om de fleste af os ikke bryder os om vold, er det desværre nødvendigt ind i mellem, når man møder mennesker for hvem vold er det eneste sprog de forstår. Har vi med Churchills ord valgt skammen, og vil få krigen alligevel, bare på dårligere… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

LFPC 10:19 For nogle få år tilbage tilføjede The Muslim Brotherhood et redskab mere til de der i nutiden er værktøjerne i Jihad´en mod Vesten : muslimer bosiddende i de vestlige lande skal anvende klagemulighederne optimalt. De skal brokke sig, anlægge retssager og i det hele taget udnytte de vestlige klagermuligheder fuldt ud. Intet skal være hverken for småt eller for stort at føre for retten. Hensigten er at stresse de vestlige systemer og at tilføje yderligere udgifter til de i forvejen store omkostninger, der er forbundet med integrations forsøgene. Den moderne Jihad har ganske mange redskaber til sin rådighed,… Read more »

AN
AN
13 years ago

HelgeD-H: “Politikerne og de bestemmende må være rigtigt bange for et eller andet … olien …” Du rammer vist et ømt punkt. Men der noget i disse sammenhænge, der undrer mig. I 1970-erne, hvor araberne afpressede Europa ved at lukke for olien fra dag til dag, gik regeringen panisk i gang med alle slags tiltag for at slippe ud af klemmen: hasteplanlægning af atomkraft, sol & vind osv. Meningen var god nok, men venstrefløjen fik stoppet atomkraften. Uanset om det var klogt eller ej (jeg var selv imod atomkraften), så se til Sverige, England, Frankrig og Tyskland. Alle disse lande… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Det er et forfærdeligt kort over Frankrig. Moskéerne popper op som paddehætte.
Frankrig virker kritisk koloniseret.

Hans L
Hans L
13 years ago

@174-3

Tak for oplysningen, jeg er bosat i Italien og kender lidt til Italiensk mentalitet. Ikke alt den blødsødenhed, bare ud.
Her er ingen venstreorienteret hylekoncert.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
13 years ago

> PeterK Ang stenkast mod brandbiler m.v. Det er ellers ikke, fordi lovgiver ikke har givet myndighederne remedierne til at håndtere problemet: “Straffelovens § 119: Den, som med vold eller trussel om vold overfalder nogen, hvem det påhviler at handle i medfør af offentlig tjeneste eller hverv, under udførelsen af tjenesten eller hvervet eller i anledning af samme, eller som på lige måde søger at hindre en sådan person i at foretage en lovlig tjenestehandling eller at tvinge ham til at foretage en tjenestehandling, straffes med bøde eller fængsel indtil 8 år.” Ved nogen, hvorfor disse overfald ikke bliver taget… Read more »

174-3
174-3
13 years ago

“Slyrgraff

Posted: 27 March 2009 – 08:24

En amerikansk teolog, Bernhard Spencer, har studeret forholdene i EU, og forudsiger, at om ti år vil kristne i den vestlige verden være forfulgte.”

Gellerup Kirke i Århus er allerede under betalt muslimsk beskyttelse. Så denne situation er ankommet til Europa i praksis.

174-3
174-3
13 years ago

“Hans L

Posted: 27 March 2009 – 07:19

Mon så ikke de stakkels mennesker nu skal på evig tålt ophold, det kan jo ikke udvises eller hvad?.

Mon ikke lige Italienerne er ligeglade med sådan en regel.”

Det vil blive interessant at se, hvad italienerne gør med de to terrorister.
**************************

jo, det er de

Italy expels 2 over terror links

http://www.news24.com/News24/World/News/0,,2-10-1462_2489828,00.html (Steen)

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

@PeterK :”Desværre vil det ikke ske, for alt for mange af de bestemmende er lammet af frygt. ”
Sådan ser jeg det også PeterK. Politikerne og de bestemmende må være rigtigt
bange for et eller andet, som den muslimske verden vil gøre mod os vantro, hvis
politikerne trodser den muslimske verden. Stop for olien fra den ene dag til den anden er et vitalt pressionsmiddel. Det er uholdbart i længden, at politiet bliver sat til at lege kispus med indvandrerbanderne. Og at der kun bliver taget overfladiske
forholdsregler. Samtidig smides danske værdier og normer step by step overbord.

PeterK
PeterK
13 years ago

Ang stenkast mod brandbiler m.v. Brandslukning og ambulancekørsel er et tilbud fra samfundet. Når muslimske drønnerter tænder bål i gaden i Gjellerup og brandvæsenet mødes med kasteskyts, så sætter man brandbilen i bakgear og kører hjem igen. Udbrænder lejligheden er det bare ærgerligt. Derefter anmelder brandvæsenet et tilfælde af vold til politiet, der så har pligt til at udrede hvad der skete. Mødes politiet med sten og andet, tidkaldes massiv forstærkning, og om det så kortvarigt udvikler sig til det rene Gaza er man nødt til at tage dette opgør. Det er meget vigitgt at samfundsmagten, dem vi har givet… Read more »

steen
Admin
13 years ago

Helge: “fortsætter hvor Nyrup-regeringen slap i november 2001, og VKO-flertallet blot bliver en parentes i Danmarkshistorien” – det tror jeg nok de umiddelbart skal vare sig for. Til gengæld tror jeg en sådan regering hurtigst muligt vil overlade bestemmelsen til EU, og så har vi et resultat, som ligner det du frygter.

Det er jo R´s specialitet – at torpedere deres land og omgå befolkningen via internationale institutioner og den vil SF være helt med på.

Slyrgraff
Slyrgraff
13 years ago

En amerikansk teolog, Bernhard Spencer, har studeret forholdene i EU, og forudsiger, at om ti år vil kristne i den vestlige verden være forfulgte. Det passer muligvis en del af blogkommentatorene udemærket, de glemmer blot, at de bliver de næste lastbilerne henter!

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Rød overhaler blå, nu skal vi få. Meningsmåling i politiken viser 91 mandater til den nuværende opposition, og at SF står til 35 mandater. Desuden godter Politiken sig sikkert også med, at Dansk Folkeparti mister et mandat, fra 25 mandater til 24 mandater. http://politiken.dk/politik/article678512.ece For mig er det ubærligt at tænke på, at rød blok får regeringsmagten, og fortsætter hvor Nyrup-regeingen slap i november 2001, og VKO-flertallet blot bliver en parentes i Danmarkshistorien, samt at DF bliver isoleret igen 🙁 Hvorledes kan der ske sådan et omsving til ugunst for DF ? Kan det skyldes, at flere ‘nye danskere’ er… Read more »

Hans L
Hans L
13 years ago

Mon så ikke de stakkels mennesker nu skal på evig tålt ophold, det kan jo ikke udvises eller hvad?.

Mon ikke lige Italienerne er ligeglade med sådan en regel.

Christian W.
Christian W.
13 years ago

Frihed – Lighed – og Broderskab! Så er det kapitel også snart slut. Hvilket europæisk land kan de sidste frihedsorienterede demokrater søge til? Der bliver trængsel i Lichtenstein og Monaco!

Victor
Victor
13 years ago

Ang “Masseterror afværget i Italien”. Staudamm er det tyske ord for dæmning.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x