4
apr
Seneste opdatering: 4/4-09 kl. 2040
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvorfor ikke sætte max. til fire i det nye grønne Sverige ? Eller hvis man skal leve polygamt – indføre en-times ægteskaber ?

I onsdags sade riksdagen ja till en könsneutral äktenskapslag. Samma dag gjorde två ungdomsförbund ett gemensamt utspel om en “antalsneutral” samlevnadsbalk.

“Vi vill så snart som möjligt gå steget längre, och införa en köns- och antalsneutral samlevnadsbalk… Juridiskt och ekonomiskt skydd ska inte vara avhängigt en romantisk, sexuell tvåsamhet”, skriver Maria Ferm, språkrör i Grön ungdom, och Felix König, förbundsordförande i RFSL Ungdom, i ett pressmeddelande. Ferm och König välkomnar beslutet om en könsneutral äktenskapslag — samtidigt som de kritiserar Kristdemokraterna och socialminister Göran Hägglund för att vara emot den nya lagen — men menar att “för oss som representerar två normkritiska ungdomsförbund som aktivt arbetar för att avskaffa heteronormen räcker inte detta”.  Krav på “antalsneutral” samlevnadsbalk

Ung må verden endnu være. Genlæser netop lidt af én af mine helte fra da jeg 16- 17 år, en fantast men en djævlsk skrivekugle, Jens Bjørneboe. Det er sjovt som unge, der betragter sig selv som avantgarde, i virkeligheden er dydige småborgere. Hvis man nu var 20 og – hvad der ikke er unormalt – virkelig ønskede sig 1003 elskerinder i Spanien, hvorfor i himlens  navn skulle man gifte sig med dem, samtidigt eller successivt ? Jeg havde en klog skolebestyrer: så snart vi var store nok i 7 klasse, stak han os Goldings  Fluernes Herre og slæbte os ind på Det danske Filmmuseum, dengang på Strøget, for at  se Peter Brooks´ filmatisering. En rigtig tankeställare for en 14 årig og en tålelig kur mod at blive for “grøn ungdom”. Apropos, er der mon nogen der  har læst en af de morsommeste bøger, Grøn Ungdom Hele Livet ? Peter Tutein begik selvmord. Det gjorde Bjørneboe forresten også. Hvor ungdommelig mon skal man ønske sig at være ?

Niqabgate: Nu også i Storbritannien

Af alle steder. Der må være tale om en global epidemi af islamofobi. Der er især to ting at bemærke til de terminale apologeter: Hvorfor er det lige at det stort set kun er repræsentanter for denne religion/ideologi der klynker, skaber sig hysterisk og truer over angiveligt dårlig behandling? Dette forhold alene skriger til himlen. Og er det ikke også bare lidt tankevækkende, at denne formummede kvinde overreagerer på denne infantile måde: “I don’t like going to the school any more because I leave crying”? Giver det slet ikke anledning til eftertanke at disse reaktioner er så stereotype verden over? Via Gates of Vienna (LFPC):

A mother was barred from a parents’ evening at her son’s school as she was wearing a veil. The 34-year-old was turned away on security and safety grounds after arriving in clothes which covered every part of her body except her eyes. […]

In the latest controversy last week, the mother of one was furious after being told that visitors’ faces should be visible at all times. She insisted that her religion should not affect her access to Our Lady and St John Catholic Art College, a mixed school for 11 to 16-year-olds where she was also a pupil.

The woman, who lives in Blackburn, said: ‘I don’t like going to the school any more because I leave crying. ‘I can understand that people should be identified but I am just a normal person, trying to lead a normal life. Why should how I dress make a difference?’

Police were called to the school when she refused to remove her niqab or leave the premises. Her wearing of the veil prompted a change of school policy after another parents’ evening in 2007. ‘I got told not to go into the hall because I was wearing a veil,’ said the mother. ‘I explained I was willing to take the veil off in front of female teachers but not the male teachers.'[…] School bans Muslim mother from parents’ evening for wearing veil

Minister Permits Separate Male-Female Dutch Language Classes

En velkendt traver i bortforklaringen af ‘integrationens’ fallit: Et knæfald for middelalderligt mørke præsenteres som en manøvre der vil føre til det stik modsatte resultat. Via Gates of Vienna (LFPC):

THE HAGUE, 03/04/09 – Municipalities are allowed to schedule separate classes for men and women for integration courses if this boosts the effectiveness of integration, according to Integration Minister Eberhard van der Laan.

Van der Laan has sent a letter to all municipalities in which he points out that migrants on integration courses must be made aware of “the principle of equality between men and women.” This does not mean however that men and women always have to have lessons together, in his view.

According to Van der Laan, local authorities can organise separate courses for men and women if this is the most effective way to point out equality to migrants. Separate courses can avert women not turning up at the Dutch language and culture courses, because they feel they are not allowed to meet strange men, he argues. Minister Permits Separate Male-Female Dutch Language Classes

Vaneforbryder for lov og orden

q50fyeba2yw9o0106vb49q3e2hp952vRosengårdsborna har fått nog av anlagda bränder och stenkastning. Den senaste tiden har flera av dem själva försökt släcka bränderna.– Folk är så trötta på det här. Det räcker nu, säger Imad Alzuriey 24, från Ett våldsfritt Sverige.

Fria Nyheter har tagit del av domar från Malmö tingsrätt [B 1179-06] samt [B 1220-07] och även fått bekräftat från tingsrätten i Karlskrona att Imad Alzuriey dömdes den 12 juni 2008 till fängelse i 2 år för bl.a mordbrand.

2003 dömdes han till sluten ungdomsvård i två år för misshandel, ofredande, våldtäkt, stöld och rån.

2006 dömdes han till skyddstillsyn för misshandel och ofredande. Åklagaren yrkade på fängelsestraff den gången men rätten valde skyddstillsyn. Tingsrätten valde att sätta tilltro till Imad Alzurieys uppgift att han insett att han måste satsa på utbildning och skötsamhet samt ett yttrande från frivården som anger att Imad Alzuriey under tiden på Råby förändrats i positiv riktning och föreslår skyddstillsyn som lämplig påföljd

I februari 2008 föll åter en dom mot Imad Alzuriey. Denna gång dömdes han för två narkotikabrott samt olovlig körning.

Den 12 juni 2008 dömd för mordbrand och förberedelse till bedrägeri, påföljd: fängelse 2 år.- Den 18 december 2008 avviker han från permission.  Ett Våldsfritt Sverige,Svenske Metro se er begejstrede.

Det danske campistpar fra Klagshamn 2003 husker sikkert voldsmanden Alzuriey ganske tydeligt:

Hun blev voldtaget for øjnene af den hjælpeløse kæreste, der forinden var blevet bundet af fem brutale overfaldsmænd. Med anholdelsen af den 18-årige, der i forvejen er placeret på en institution for unge kriminelle, er politiet tilsyneladende også ganske tæt på at have indkredset de fire øvrige unge mænd, der tog del i det bestialske overfald.Det danske par blev voldsomt mishandlet, da de natten til onsdag sov på en teltplads ved Klagshamn nær Malmø. Ved 01.30-tiden blev de overfaldet af fem unge mænd, der kom til stedet på knallert.De unge danskere blev gennembanket, og til slut blev manden bundet fast, mens kvinden blev slæbt ud til ildsstedet, blev slået i hovedet med en sten og fik bukserne flået af, inden hun blev voldtaget af én af overfaldsmændene. Det lykkedes på et tidspunkt kvinden at skubbe voldtægtsmanden væk fra sig, hvorefter hun løb ud til havet i nærheden og svømmede væk fra land. BT, juli 2003

Den överfallna danska kvinnan berättar sin egen version av händelsen i Klagshamn

MALMÖ SD-Kuriren var inte bara först med att avslöja att en av huvudmännen i det brutala sexöverfallet mot den 23-åriga danska kvinnan i Klagshamn under natten mot onsdagen den 16 juli talade med brytning. SD-Kuriren var dessutom först med att avslöja att han kom från Libanon. Svensk media har dock varit mycket förtegen om detta.

Nu kan SD-Kuriren också redogöra för den överfallna kvinnans egna redogörelse av händelsen, vilken finns att läsa i sin helhet på engelska på hennes hemsida (http://zindy.zone.dk/index.php). Hon skriver bland annat följande:

“Then he crabbed me in my hair and dragged me to the fireplace nearby. There were a lot of stones and he crashed my head against those stones 2-3 times. I remember things being dark and yellow I think I was unconscious for a few seconds. He managed to remove my shorts and.. (don’t want to tell the details – obviously). Another guy was holding me down. I was screaming and trying to get away – of cause – and before he manage to complete raping me I got away. […] I just keep thinking that if I had not been able to break loose from him/them I might have been raped by all of them or maybe dead.”

Sammanlagt sittter nu åtta personer frihetsberövade i ärendet. Två av dessa har häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt och rån, medan de övriga sex misstänks för rån respektive medhjälp till våldtäkt. Den äldste av pojkarna hade permission från ett så kallat LVU-hem, där han är tvångsplacerad, vid tiden för överfallet. En av pojkarna, 16 år gammal, är bosatt i Polen. Resten av gänget, vilket nästan uteslutande består av invandrarungdomar, är hemmahörande i Malmö.

Åtal mot pojkarna, som är mellan 15 och 17 år gamla, ska vara väckt den 5 augusti. I fallet med den förste pojken som häktades är dock åtalstiden satt till den 1 augusti.  SD Kuriren

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

@Vivi Andersen -JA, jo flere der er til at grave alt det hemmelige svineri op des bedre. Det allervigtigste er at den almindelige dansker får oplysninger herom, og så må de forholde sig til det. Ingen af os har alle brikker i denne mosaik, men er man flere sammen har man helhedsbilledet. Se! Anders Fogh’s pyrrhus-sejr som General-sekretær NATO-medlemmet Tyrkiet har fået mere til gengæld for at give Anders Fogh posten som generalsekretær. Og det står i en tophemmelig tillægsprotokol -det er min overbevisning. Guderne må vide hvad der står deri. Jeg har mine bange anelser. Og at Generalsekretær-forhandlingerne med… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
15 years ago

HelgeD-H

Uhhhhh, du holder sgu da gang i min dårlige samvittighed over ikke at gøre hvad jeg har lovet mig selv – at grave videre.

Jeg GIDER ikke for indeværende og spørg mig ikke hvordan det kan være for jeg ved det godt!

Det hænger bl.a. sammen med de håbløse bunker af artikler og prints jeg har liggende og som jeg ikke kan finde ud af at få sat i system!

Det går mig på, da jeg har det bedst ved at have styr på mine papirer .

Men kunne DU begynde at grave, HelgeD-H ?

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
15 years ago

Jeg har forlængst foreslået “antalsneutrale” ægteskaber – fordi jeg er liberal. Men reaktionen i liberale kredse var, at der slet ikke er grund til at blande staten ind i, hvem man elsker/bor sammen med/får børn med. De ultraliberale vil afskaffe det juridiske ægteskabsbegreb.

http://betydning.wordpress.com/2008/03/27/ens-lovgivning-for-hetero-homo-og-poly/

Siden jeg skrev dette i 2007 har jeg erfaret, at polygame muslimske ægteskaber faktisk er ret udbredt i DK – de foregår bare ved at imamen vier folk. Shariaen er jo alligevel den eneste lov, der anerkendes.

http://betydning.wordpress.com/2009/03/22/flerkoneri-i-dk/

Crass Børsting
Crass Børsting
15 years ago

Glæder mig at se Peter Tutein og Jens Bjørneboe nævnt i hinandens gode selskab. De var og forbliver to af mine litterære helte. Og de endte begge som selvmordere.

Janne
Janne
15 years ago

“Antalsneutrale ægteskaber”

Ha ha … engang troede jeg at venstrefløjen var progressiv fordi de gik ind for polygami og storkollektiver, men det kan i dag ses at venstrefløjen blot for allerede 40 år siden legede med den mellemøstelige dybt reaktionære og formørkede polygami eller med andre ord flerkoneri. Dele af venstrefløjen gøder stadigvæk jorden for reaktionære dogmer fra mellemøsten og det er ikke noget skønt syn og det gør absolut ikke venstrefløjen til fornyende og moderne.

Skjoldungen
15 years ago

Hvad bliver det næste svenske påhit efter kønsneutrale og antalsneutrale ægteskaber? – artsneutrale, måhända? – Så fald kan vi måske forvente ægteskaber mellem svenskere og danskere…

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

Ja ! Vivi. Fogh blev valgt, og der er sikre forlydender herpå. Først blev det vist i direkte TV-nyheder med Svenning Dahlgaard som politisk kommentator. Og der efter her: http://politiken.dk/politik/article684422.ece Politiken skriver endvidere:»De (top-politikerne) sagde til den tyrkiske præsident, at de nægtede at tage fra Strasbourg med en fiasko«, siger en højtstående NATO-kilde. »Og så begyndte Tyrkiet at tage sig godt betalt med løfter om mere indflydelse i alliancen på forskellige niveauer.« Det lyder ildevarslende Vivi. Det kan være Tyrkiet får bl.a. får et stort ønske opfyldt med at blive medlem af Eurogendfor -Det fælles-Europæiske gendarmeri, elite-politistyrker. Man ved at… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
15 years ago

Jeg kan heller ikke et ord tysk – jeg er fra Skive i den nordlige ende af Midtjylland, hvor vi havde DR1 og INTET andet indtil vi fik TV2 sidst i firserne (som de sidste i landet).

Vivi Andersen
Vivi Andersen
15 years ago

Steen, det kniber ind imellem også for mig, Jyden fra Fyn, med det Svenske.

Men faktisk havde jeg svensk i skolen, hvilket altså ikke fængede hos mig.

Tysk går det straks bedre med selvom jeg godt nok skal hente hjælp hos den tysk-dansk, dansk-tysk ordboge .

Hvad er det du skriver HELGED-H,

er Fogh blevet valgt ?

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
15 years ago

Hej Steen,
Tak for opklaringen. Jeg er vokset op i det mørkeste Jylland, så jeg forstår ingen svensk.

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

Det var næsten bedre Erdogan & Gül hverken gav Fogh posten som NATO-generalsekretær, eller fik politiske indrømmelser i denne politiske studehandel.
De Tyrkiske regeingsledere fik at vide, at EU-medlemsskab ville blive udskudt i rum tid såfremt Tyrkiet sagde nej til at have Fogh som NATO-generalsekretær.
Fogh bliver så NATO-generalsekretær, men det har sin pris, som man kan forestille sig, og som man får at vide om hen ad vejen.

Johansen
Johansen
15 years ago

Antalsneutrale ægteskaber = islamisk polygami.
Sveriges befolkning er åbenbart mere end villige til at blive islamiseret. Gys og genfærd.
Skæggede mænd med harem. Tanken er uhyrlig.

polinos
polinos
15 years ago

Har lige læst Michael Bywaters fantastiske totalangreb på vor infantiliserede “civilisation”, “Big Babies – Or Why Can’t We Just Grow Up”. I den omtaler han også fanatiske muslimske selvmordsbombere som det ultimative infantile menneske – “se på mig, gør som jeg vil, GØR DET, GØR DET SÅ,ellers holder jeg vejret, til jeg dør… nej, til jeg EKSPLODERER, gør jeg!” “Big Baby”-tese kunne for så vidt udvides til hele den muslimske “kultur”, der er gennemført infantiliseret: “Det er ikke min skyld, det er de ANDRE. De er altid ude efter mig, de respekterer mig ikke, de vil ikke, som JEG vil.… Read more »

PB
PB
15 years ago

Vaneforbryder for lov og orden,Imad Alzuriey, nu med ” Officielt ” emblem fra det samfund der nu er på retræte fra virkeligheden. “En retræte er ikke virkelighedsflugt, men at trække sig tilbage.” Nemlig, og så må F….. hytte sine i den tid der går før helvede bryder løs og overskyller selv Mona’s apologetics,Self -hating morons. Yes vi er virkelig i nærheden af “interessantte tider”. BTV, så går Claus Bondam vist under genrer betegnelsen, provinsens hævn! Det har han da haft en vis succes med, self. stærkt hjulpet på vej af matriarken, The Bloodsucker,Vision Less,queen of all vampires, RB. Og helt… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
15 years ago

2 år for mordbrand?? Er der noget, jeg har misforstået? Det giver da omtrent livstid her i landet, eller 7-8 år, hvis man er under 18.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x