27
apr
Seneste opdatering: 30/4-09 kl. 0119
55 kommentarer - Tryk for at kommentere!

150 års jødisk historie lakker mod enden i Malmø. Hvis det ikke var gået hen og  blevet lidt hverdagsagtigt, ville man  svinge sig op til at kalde det flere generationers værste skandale i Sverige. Det er ikke 1937 i Sverige, men det er måske hen på efteråret 1932. Historien om de gode hensigters onde virkninger. Hvordan kan svenskerne  beherske deres vrede mod den herskende klasse – eller  rettere, hvordan vil den vise sig, når den ikke længere kan tøjles ? Flere svenske politiker-mord? *

“Vi kommer ikke til at blive i Malmø. Vi forlader Malmø. Det er kun et spørgsmål om hvornår, og om vi skal forlade Sverige helt.Vi har mistet håbet om at der findes en fremtid for os her. Flere af vores bekendte har besluttet det samme. Jeg vil ikke  være den der ikke flyttede fra – nu skal jeg ikke sige, det ER sådan – de der blev tilbage i Tyskland i 1936, 1937, 1938, der var mange som flygtede, men langt, langt fra alle, og da de lukkede grænserne i 1939, – jeg vil ikke være blandt dem, der havner på den forkerte side af hegnet.”     ” (fra SR, P 1, 17 marts 2009)

Unga judar väljer bort Malmö. De ser inte sin framtid i staden. På senare tid har de upplevt sin tillvaro som allt mer osäker, glåpord och hot har blivit allt vanligare och många väljer att inte skylta med sin tillhörighet offentligt. Jag tror att när man resonerar om sin framtid, så resonerar man inte om Malmö, utan om andra städer, andra länder. Enligt Brottsförebyggande rådets statistik är det just de antijudiska hatbrotten som har lägst uppklarandegrad, bara 4 procent.Unga judar väljer bort Malmö

*Jeg er flere gange for nylig i Danmark stød på den opfattelse, at Anna Lindh blev myrdet af en utilregnelig sindsssyg. Hvis det bare var så vel. Mihailovic kunne ikke selv med den største umage  erklæres utilregnelig. Viljen manglede ikke, men han var og forblev apsykotisk. Mordet var mere  “fishy” end som så, hvis man ridser bare lidt i lakken. Lindh er blevet noget typisk svensk, et traume  man ikke vil påmindes, man ser hende aldrig nævnt. : Ulf Nilson: Mijailovics motiv, tack!,   Skräddarsydd måttbeställning.

“Sverige är ett märkligt land. I vilket land på denna jord kan man tänka sig en rättegång där domstolen på tre dagar, knappt 10 timmars förhandling och med hjälp av totalt tre vittnen klarar av att behandla ett mord på landet utrikesminister”?

LEIF GW PERSSON, professor vid Polishögskolan i Stockholm

“Andenhåndssøgende” – families familie

Detta berättar en migga lätt uppgivet:

Anhöriginströmningen kommer att öka. Klart dominerande är fortfarande irakier och somalier. Jag kan se en ökning av, vi kan kalla dem andrahandsansökande, det vill säga sådana som själva kommit som anhöriga, fått PUT, skilt sig och nu vill ta hit en ny maka/make.“Andrahandssökande” – ett nytt ord begrepp i den svenska asylinvandringsvokabulären.

Asylinvandringen hittar nya vägar.Migrationsverket venter  over 40.000 familiesammenførte i år.

“Europe’s deep fatigue”

The Telegraph har i Ambrose Evans-Pritchard åbenbart deres egen Dr. Doom. Perspektiverne han opruller er skrækkelige i sig selv, men hvad jeg gerne ville vide er hvilke demografiske konsekvenser det ville få hvis den Gamle Verden blev reduceret til et “backwater”. Den magnet som velfærdsstaterne udgør for de fallerede staters trætte og fattige vil så være forsvundet, så det i det mindste ikke er livslang forsørgelse på skatteydernes regning der vil trække dem hertil. Hvad der synes oplagt er, at den “træthed” på det kulturelle og åndelige plan der lige nu bliver holdt i ave af historisk uset rigdom, i et økonomisk forarmet fremtidsscenarie vil få kontinentet til at implodere. Når ethvert forsøg på at hævde europæisk historie og kultur i dagens verden bliver skudt ned som politisk anløbent, hvad sker der så den dag krybben er tom? Hvem overtager fallitboet? (LFPC)

[…] A disturbing number of states look like Iceland once you dig into the entrails, and most are in Europe where liabilities average 4.2 times GDP, compared with 2pc for the US. “There could be a cluster of defaults over the next three years, possibly sooner,” he said.

Research by former IMF chief economist Ken Rogoff and professor Carmen Reinhart found that spasms of default occur every couple of generations, each time shattering the illusions of bondholders. Half the world succumbed in the 1830s and again in the 1930s. […]

Great bankruptcies change the world. Spain’s defaults under Philip II ruined the Catholic banking dynasties of Italy and south Germany, shifting the locus of financial power to Amsterdam. Anglo-Dutch forces were able to halt the Counter-Reformation, free northern Europe from absolutism, and break into North America.

Who knows what revolution may come from this crisis if it ever reaches defaults. My hunch is that it would expose Europe’s deep fatigue – brutally so – reducing the Old World to a backwater. Whether US hegemony remains intact is an open question. I would bet on US-China condominium for a quarter century, or just G2 for short. Ambrose Evans-Pritchard: The capital well is running dry and some economies will wither

Sverige – Europas voldtægstcentrum

I Sverige anmäls flest våldtäkter per invånare i Europa. Tidig sexdebut och hög alkoholkonsumtion pekas i en ny EU-rapport ut som förklaringar. Men jag är övertygade om att det är en större benägenhet att anmäla som ligger bakom, säger Klara Hradilova Selin, utredare på BRÅ. AB

I Sverige anmäls 46 våldtäkter per 100 000 invånare. Det är dubbelt så många som i England som redovisar 23 anmälningar. Det är fyra gånger fler än i de övriga nordiska länderna, Tyskland och Frankrike och upp till 20 gånger fler än vissa länder i Syd- och Östeuropa. SVD

Nu er gode dyr rådne. Sverige skal ikke sammenlignes med syd- og Østeuropa, men med  Norge, Danmark og Finland. Dernæst – det passer ikke, som SvD skriver, at Sverige har fire gange flere  anmeldte voldtægter end Danmark. Anmeldelsesfrekvensen er mindst otte gange højere: 5446 anmeldte i 2008, (Danmark 467 anmeldte i 2008.), som man ser ved hurtig hovedregning. Hvordan skal man nu forklare så høj en overhyppighed ?SvD prøver med: “Tidig sexdebut, hög alkoholkonsumtion, “fri sexualitet” och “rätten till ett sent nej” ger helt enkelt fler våldtäkter, enligt studien.” Det kan man mene, selvom det virker noget usubstantielt som forklaring til stor en forskel, ja for ofrene er det er en helt utilstrækkelig sludder for en sladder. “Långsökt” på svensk. “Far-fetched” på engelsk.

En svensk netbesøger har korreleret BRÅs tal for voldtægt  og opholdtilladelser, og fundet denne kurve. Her skal man huske, at Sverige også er suverænt Europa-førende hvad angår opholdstilladelser, på svensk kaldet PUT. En lige så god forklaring som Svenska Dagbladets, kunne nogle mene, hvis de turde. I et land med en normalt fungerende presse, ville man nu gå i gang med at endevende dette grundigt. Men i Sverige er pressen allerede i gang med at tale det ned og væk, inden nogen overhovedet har gjort ophævelser. Det kunne tolkes som, at sandheden om dette er aldeles uvelkommen. Endda at den vil være omvendt proportional med det antal forskere, der sættes på sporet efter den. I Universitetssprog: “not nice to know”, lig med “ikke- karrierebefordrende viden.” –  Vi siger ikke at denne grafik er forklaringen, men den er i det mindste ikke så langt ude i hampen som Svd og Aftonbladets næsten fornærmende forklaringer:

valdtaktisverige

Daphne  III, Prevent and combat violence against children, young people and women and to protect victims and groups at risk.Juridiska Institutionen, Stockholm: Seminarium: Varför är Sverige värst?Professor Liz Kelly från London Metropolitan University offentliggör resultaten av en komparativ studie om vad som händer med våldtäktsanmälningar i elva EU-länder.,SVERIGE ÅTERIGEN BÄST I KLASSEN.Dags att tala klarspråk om våldtäkterna!

»Wir sind das Volk«

Fjordman sender sit essay og sin anbefaling  af konferencen i Köln den niende  maj.

I’m tired of people who are busy losing this world war because they are still obsessed with the previous one, which ended generations ago. Anti-Nazism has mutated into a permanent witch-hunt on an imaginary enemy. The notion that “neo-Nazis” constitute a prominent group today is nonsense. The most dangerous people by far are those running the European Union, who are busy dismantling European civilization and enlarging the borders of the EU to include the Middle East and North Africa, those flooding their own countries with tens of millions of Muslims and other hostile aliens without consulting the native population. This makes the EU the largest criminal entity on the planet, preoccupied with destroying an entire continent, dismantling the greatest civilization that has ever existed and replacing the native population with others. I have described this in my book Defeating Eurabia, which is available online.    Why We Need Germany

Jägersros brandchef siger op

‘Under en lång tid har han och hans kollegor försökt få igenom en del åtgärder som, enligt Henrik Persson, skulle förbättra säkerheten, framför allt i Rosengård. På ett möte nyligen sa polisen att vi måste vara beredda på att ungdomarna kan slänga molotov cocktails på oss. Som det är nu känner jag att jag inte kan garantera säkerheten för mina kollegor, säger Henrik Persson. På måndagsatten brann det återigen på Rosengård – den här gången i en sopstation på Bennets väg.

Styrkeledare i Rosengård hoppar av, “Den som får slut på bränderna kan bli statsminister“,  Stenkastning mot polisen.

Fathi El-Abed (SF) – den kloge narrer den mindre kloge

Opskriften er enkel: Et muslimsk medlem af et af de gode, følsomme og anstændige partier griber en sag der i disse dage vækker opmærksomhed langt ud over vores små cirkler her, og indtager et for hans fløj skarpt og konsekvent standpunkt, helt uden den berøringsangst og blødsødenhed hans parti ellers er berygtet for. Men det kan han også sagtens, for skurken bor langt væk i et af de varme lande; chancen for at få kravet efterkommet er ikke større end Muhammeds chancer på dommedag, og: Fathi El-Abed ved aldeles udmærket at journalisten ikke vil begynde at stille kritiske spørgsmål til hvad El-Abed, sådan, selv står for.

Efter at have set den grusomme videooptagelse af en arabisk sheikh, der torturerer en kornhandler, kræver SF’s spidskandidat til Europaparlamentet den kongelige torturbøddel straffet. “Jeg får helt ondt i maven af at se det. Det her er jo ikke bare nedværdigende. Det er dybt umenneskeligt,” siger Fathi El-Abed, SF’s EU-spidskandidat […]

“Jeg har boet i Emiraterne og jeg ved, at de er helt ved siden af, når det handler om menneskerettigheder. Her er det en sheikh mod en kornhandler – det er simpelthen topmålet af ulighed, og jeg mener, EU bør kræve sheikhen stillet til ansvar,” siger Fathi El-Abed til jp.dk.[…] EU-kandidat: Arrester sheikhen

I juli 2006 udtalte Fathi El-Abed i P1:

“Hizbollah er jo en modstandsbevægelse og har sin opbakning i befolkningen i Libanon ikke kun i Sydlibanon.”

Værten: Er Hizbollah en terrororganisation?

Fathi el-Abed: “I den verden, jeg færdes i, da er Hizbollah bestemt ikke en terroorganisation fordi,”

Værten: “Hvad er det for en verden?”

Fathi el-Abed: “Det er en verden, en palastinænserverden, araberverden den del af verden, jeg kommer fra. Det med terrororganisationer, det er en definition, som er opfundet af USA og desværre påduttet EU, som fik Hizbollah og Hamas på…”

Værten: “Så Hizbollah er ikke en terrororganisation?”

Fathi el-Abed: “Ikke i den verden, jeg færdes i; det er en modstandsbevægelse i allerhøjeste grad, fordi de angriber altså først og fremmest israelske mål.”

Retfærdigvis siger han lidt senere: “Jeg er ikke enig med dem rent ideologisk; jeg er helt på den anden side.”  […] Fathi El-Abed – demokratisk muslim?

[…] personligt ville jeg hellere leve under Saddam end under de forhold, der er i Irak i dag… Der var mange positive signaler, som de omkringliggende arabiske lande kunne have lært af. [Fathi El-Abed i Nyhedsavisen januar 2007, via Uriasposten]

Jeg har et tæppe jeg gerne vil sælge til Fathi El-Abed til en særligt favorabel pris. Du kan narre mainstreammedierne, Fathi, men du kan s’gutte narre blogosfæren (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

55 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
14 years ago

Til Peter Buch.

Et herligt Link, du henviser til.

Tillad mig som appetitvækker / fra Nicolai Sennels kommentar:

‘…Marco Polo (verdensomrejsende): ”Den militante muslim er personen, der skærer hovedet af den vantro, mens den moderate muslim holder offerets fødder.”…’

Så kort kan det siges.

Fra samme tråd:
Winston Churchill ‘…Individuelle muslimer kan vise fortræffelige kvaliteter, men religionens indflydelse paralyserer den sociale udvikling, for de der følger den. Ingen større reaktionær kraft eksisterer i verden…’

Islam er sig selv lig til alle tider. Oplevelsen af vort møde med den er ikke forbigående, men et karakteristikum.

Med venlig hilsen

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Emeritus

Det svageste led, der ganske teoretisk naturligvis kunne antages at være politikere, behøves ikke være det led der får resten af de moderne vestlige demokratier til at gå under, såfremt resten af befolkningen foretager handlinger der modvirker de dårlige politiske beslutningers resultater. Dette forudsætter selvklart at en afgørende del af befolkningen handler og ikke afstår fra engagement og deltagelse i forventning om, at beslutninger træffes af andre.

http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2009/04/29/hvorfor-er-intellektuelle-venstreorienterede/#comments

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Til Peter Buch. Shakespeares tekster er ren sang. Jeg er ikke idealist – ikke bevidst i hvert fald. I mine bedste øjeblikke romantiker måske. De mange resolutte, økonomiske hjælpepakker røber politikernes velbegrundede frygt for en mangeårig global iscenesættelses sammenbrud og de farlige følger heraf, især når man tager i betragtning, hvad de har vovet sig ud i. Mange af hjælpepakkerne øger notorisk de statslige gældsbyrder betydeligt og kan medføre en katastrofal accelleration og fortsættelse mod bunden, hvis de ikke virker. Og så nærmer vi os handlingslammelsen og de katastrofer, vi oplevede i forrige århundrede. Tiden vil vise, hvilket stof moderne,… Read more »

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Den præcise formulering er Holsts, men Dalgas og Grundtvig siges at have huset lignende tanker, men kan ikke finde noget konkret citat af dem.

Anonymous
Anonymous
14 years ago

Peter Buk. LOL

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Som Cicero siger i Shakespeares Julius Caesar første akt scene 3:

Indeed it is a strange disposed time:
But men may construe things after their fasion,
Clean from the purpose of the things themselves.
Comes Caesar to the Capitol to-morrow?

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Emeritus

“Ansvaret for krisen i krisetider har hidtil vist sig herreløst”- skrev De foroven, og De fortsætter i samme spor “”så får vi set, …om politikerne kan handle eller…”

Det forekommer mig at Deres forventninger til demokratiet bliver koblet til, hvad De gerne ser store offentligt indsatte repræsentanter gennemføre.
Det er idealistisk funderet, for nogle givet anset som oprigtige forventninger, men ganske urealistiske forventninger efter min erfaring.

Er det bedste og det mest demokratiske derfor ikke efter bedste evne, at øge menneskers indflydelse på deres egen situation- uanset hvilke teorier og handlinger, der iøvrigt foregår i samfundet?

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Til Vivi Andersen. ‘…Emnet “Europe´s deep fatique ” er meget, meget interessant …’ Nemlig, Vivi. Det er helt rigtigt at samle LFPC’s udtryk op, for det er problemet i et demokrati, der ikke længere ved, hvor det skal hen og som ikke kan finde udfordringer, befolkningen kan tage sig sammen til at tage alvorligt. Vi har haft det fedt og godt så længe, at ingen kan huske, hvordan det var ikke at have salt til et æg. Hvis vi har nået det hele, hvad skal vi så med dobbelt så meget? Hvad skal vi med os selv, med samfundet, med… Read more »

hans olo
hans olo
14 years ago

@Albert

Jeg tror ikke, at dine nazi-fantasier holder vand. I stedet for at dømme hæderlige danskere burde du kigge lidt på den svenske virkelighed, hvad voldtægter angår. Hvorfor har Sverige så markant flere voldtægter? Kan du give et bud på det?

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Vivi Andersen

For eksempel:
Hvordan der fremmes at en overvejende del af udgifter til energiforbrug- lettest i boliger- overgår til en større del vedvarende energi. Det oplagte initiativ for tiden er flere mindre solfangere til el-produktion respektive varmt vand!
Hvordan sikring af fødevarerforsyning kommer bedre til veje med en del lokal placeret produktion, bearbejdelse og distribution medejet af interessenter.
Fremme og brug af solide materialer så blandt andet huse kan stå i århundreder.

Jeg må videre…

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Peter Buch “…hvilke metoder og former demkraterne bedst benytter for at fremme demokratiets sag, folkets styre.” Hvilke metoder og former f.eks. ? LFPC. Emnet “Europe´s deep fatique ” er meget, meget interessant . Nu er det jeg beklager min manglende viden og indsigt i samfundsøkonomi. For hvad sker der med os når krybben er ved at være tømt og vi står med masser af mennesker som rent ud sagt er underskudsforretninger for de enkelte lande i EU plus de udgifter vi har udadtil i forbindelse med disse menneskers oprindelseslande ? Det er sammenlagt kolossale summer det drejer sig om. Graden… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Emeritus “Over de seneste ti år er opsvinget tordnet afsted med alle pile pegende opad.”. Et “ægte opsving” ville have minimeret risikoen for for eksempel massearbejdsløshed, efter min vokabular, og blandt andre effekter have medført at et større antal mennesker ikke i stor grad påvirkes af udsving i konjukturer og finansmarkeder, ægte opsving vil kort sagt være- demokratiets belæg. Demokratier trives bedst hvor flere og flere mennesker har indflydelse på deres egen situation, og om det sker i medvind eller modvind spiller i en vis forstand kun ind på hvilke metoder og former demokraterne bedst benytter for at fremme demokratiets… Read more »

JensH
JensH
14 years ago

Istedet for at ophøje rabiate typer som Fathi El-Abed til hæder og ære burde Per Stig Møller gå offentligt ud og tilbyde de Skånske jøder genbosættelse i Danmark. Men han har nok desværre for travlt med at følge op på Durban II og føre fortsat ‘dialog’ med vennerne i mellemøsten.

Emeritus
Emeritus
14 years ago

‘…Research by former IMF chief economist Ken Rogoff and professor Carmen Reinhart found that spasms of default occur every couple of generations, each time shattering the illusions of bondholders. Half the world succumbed in the 1830s and again in the 1930s. […]’ Det er svært at analysere sig præcist frem til ‘spasmernes’ triggere. Efter en periode med ekstremt overforbrug, og hvor rengøringskonen spekulerede på Wall-Street, kom krakket meget forudsigeligt, men hvorfor i 1929 – kunne året, måneden, dagen forudsiges? Kunne det lodrette aktiefald? Ti år før sluttede I. Verdenskrig. Så kom opsvinget og hyperboblen i de brølende tyvere. De, der… Read more »

Ulla Lauridsen
14 years ago

Kære Thomas B. H.
Hvad udad tabtes skal indad vindes kommer ikke fra Grundtvig (og heller ikke fra Enrico Dalgas, hvad JEG troede)

http://da.wikipedia.org/wiki/Hvad_udad_tabes,_skal_indad_vindes

Men ellers har du fuldstændig ret 😉

Lilli
14 years ago

Kan nogen med forstand på statistik forklare hvorfor antalet af voldtægter følger antalet af asylsøgende og ikke den totale andel af befolkningen med udenlandsk baggrund? Mindsker tilbøjeligheden til at begå voldtægt efter at opholdstilladelse er opnået, eller er det i hovedsag asylansøgere uden udsigt til at opnå opholdstilladelse der begår voldtægt…? Eller hvordan skal man forstå det?

@ Robban
Precis varför tycker du det är synd om händelserna i Rosengård ger röster till SD? Bara nyfiken…

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Det fremgår af:
http://www.jcpa.org/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DRIT=5&DBID=1&LNGID=1&TMID=111&FID=625&PID=860&IID=1012&TTL=The_Politics_of_

At det er diplomater fra Svejts, der står bag at der skulle stå et “J” i tyske og østrigske jøders pas, fra 5. oktober 1938.
Det er nok muligt, det ikke er svenskere, der fandt på det.

Danskeren
Danskeren
14 years ago

Det er de fleste bekendt at nazisterne stemplede et stort, rødt J i de tyske jøders pas, men det er de færreste der ved at det skete på svensk foranledning. Så kunne man nemlig lettere afvise dem på grænsen.

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

I 1945 indvandrede til Danmark omkring 6.000 mennesker fra alle nationer. Jeg tror ikke der var mange tyske eller nazister iblandt disse. De næstfølgende par år indvandrede til Danmark omkring 25.000 mennesker hvert år, jeg tror heller ikke der ibandt disse var mange tyske eller nazister. Oktober 1947 befandt sig stadig i Danmark omkring 80.000 tyske flygtninge. Den omtrentlige kvarte million flygtninge der i alt var tale om havde ophold i Danmark, kom næsten alle til de to Tysklande eller rettere de fire besættlseszoner der var tale om dengang. Ligeså blev ca. 25 % “non-obnoxious” tyske statsborgere- hvilket betød at… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
14 years ago

@Albert,

Ja! Det er bare dig.

Men hvad angår de høje voldtægtsrater, så tænker jeg: Kan de skyldes Sveriges forbud mod købesex?

Hvad skal svensk mand egentlig gøre, hvis han har så meget brug for sex, at han ville være klar til at købe sig til det? Tygge tyggegummi?

kitman
kitman
14 years ago

I introduktionen til nedenstående artikel (fra serbianna.com) om fordrivelsen af serberne fra kosovo i firserne nævnes 10 voldtægter og 11 forsøgte voldtægter, som muslimske albanere blev dømt for på to år. Samtidig fremgår det også klart at voldtægt altid er blevet anvendt som metode til etnisk udrensning af ghettoen… så den blev holdt fin og halal. Det som gør een mest trist er tallene… i alt tilfælde på 22 fra 82-84, det var nok til at starte den serbiske nationalisme og forsvarsvilje…. hvordan står det til i sverige, med over fem tusind om året??! “Kosovo in the 1980s: Murders, Rapes,… Read more »

Fritz
Fritz
14 years ago

Fathi El-Abed, muslim og kommunist, så må man vel være dobbelt idiot, ud af vores land med sådan en tosse.

Johansen
Johansen
14 years ago

Ang. formanden for dansk-palæstinensisk venskabsforening og EP-kandidat for SF, Fathi El-Abed

Vedkommende havde et langt Israel-basher indlæg i Fyens Stiftstidende 22/4 under overskriften “Palæstinas eneste problem er den israelske besættelse”. Indlægget kræver login.

Anonymous
Anonymous
14 years ago

Ang. formanden for dansk-palæstinensisk venskabsforening og EP-kandidat for SF, Fathi El-Abed

Vedkommende havde et langt Israel-basher indlæg i Fyens Stiftstidende 22/4 under overskriften “Palæstinas eneste problem er den israelske besættelse”. Indlægget kræver login.

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Det er så ikke kun indvandringen som er skyld i det ekstremt høje antal voldtægter, vi har jo også en pæn del muslimer som booster vores egen statistik.

Det er den lave straf og dårlige politiopklaring på området i Sverige, måske sammen med den anonymitet som problemet får lov til at have?

Adde
Adde
14 years ago

Albert, det är snarare så att Sverige är ett undantag där man konsekvent INTE korrelaterar immigration og immigranter till någonting negativt eller ens kontroversielt. Du skriver en halvfärdig mening om “relationen att efter andra världskriget, så var det många nazister som flydde Tyskland” och att dessa bosatte sig i Danmark. Menar du att dessa tyska nazistiska emigranter har skaffat en massa nazistbarn i Danmark således att Danmark är “påväg att bli tredje riket” och dess invånare nu är “efterblivna avkommor av nazisterna”? Det var många nazister som flydde det dåvarande Tyskland, inklusive Polen och Österrike, efter kriget, främst till Latinamerika,… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

Noget andet er, at, det kan bare ikke være rigtigt at et medlem af Dansk palæstinensisk venskabsforening, der står som anbefaler af boykot af Israel på boykotisrael.dk, har været ansat på kontrakt i Udenrigsministeriet. Og hvorfor skal en SF’er være med til at lave dialog-møder i Mellemøsten, når SF står som anbefaler af boykot af Israel på boykotisrael hjemmesiden? Hvornår er boykot blevet det samme som dialog?

“De Konservative og Dansk Folkeparti er røget i totterne på hinanden over Udenrigsministeriets brug af en dansk-palæstinensisk konsulent.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/321986:Danmark–Borgerlige-strides-om-konsulent

Går Udenrigsministeriet ind for boykot af Israel?

Janne
Janne
14 years ago

Flere ordforbud og mere religiøs intolerance:

“Grisen er et urent dyr for både jøder og muslimer, og derfor mener israelsk viceminister, at sygdommen skal have et nyt navn”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/322011:Kirke—tro–Israel—Svineinfluenza–fornaermer-joeder-og-muslimer

Robban, Malmö
Robban, Malmö
14 years ago

Stöd brandmännen i Malmö!! Skriv och säg vad du tycker!! http://www.malmo.se, http://www.raddningstjanstensyd.se

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Den danske regering gik af 29. august 1943 og aktionen mod jøderne skete først natten mellem 1. og 2. oktober 1943.
Erik Scavenius der var udenrigsminister 1940-1943 og statsminister 1942-1943 udleverede således ikke nogle jøder.

Janne
Janne
14 years ago

EAM

God ide og så kunne Jyllandsposten omdøbes til Danmarksposten og på sigt til Nordensposten, hvis der altså på det tidspunkt findes et Norden med fælles interesser.

Janne
Janne
14 years ago

Albert

Er det nazistisk at bekymre sig om de mange kvinder der bliver voldtaget i Sverige?

Hvad mener du selv om at så mange kvinder voldtages i Sverige?

johansen
johansen
14 years ago

Albert

Du lukker øjnene for virkeligheden. Lad nu være med at kalde dem du ikke er enig med for nazister. Forhold dig til fakta. Statistikken i Sverige taler sit tydelige sprog.
Det er ikke fra dig, at de svenske kvinder kan hente hjælp. Du går det forkerte ærinde.

Robban, Malmö
Robban, Malmö
14 years ago

Gissa om många svenskar, Malmöbor och Skåningar kommer att rösta på Sverigedemokraterna till EU-valet i sommar och till regeringen nästa år. Synd men sant!!

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Nej den væsentlige forskel på Danmark og Sverige, er at vi er et lille land, som er blevet hakket i småstykker af Sverige, Tyskland, England. Vi har ikke plads, så problemerne kan ikke gemmes væk, alle er tæt på dem. Vi har ikke nogen dårlig samvittighed over at været blevet svinerige og verdens tredjestørste industrimagt, mens resten af Europa blødte, vi ydede modstand og hjalp jøderne væk. Vi skylder ikke nogen noget, vi er blevet banket, erobret, besat, fået flåden sænket, og Grundtvig formulerede det som fandtes i os, at vi måtte vinde indad, hvad vi havde mistet ud ad.… Read more »

steen
Admin
14 years ago

Albert: Nu er det faktisk en svensk, har har gjort sammenligningen og grafikkken. Overfører vi hvad vi ved fra -Norge og Danmark om voldtægt og etnicitet, så så rammer grafikken faktisk ” huvudet på spiken”. I 2002 stod invandrere for 67 % af voldtægterne i DK (siden har vi ikke rigtig set statistik – forargelsen var for stor). Hvad tror du procenten er i Sverige, med mange flere pr. capita ? Beklager meget – men sandheden lader til at have noget “nazistisk” over sig. Bortset fra ofrene, så ville jeg være meget, meget bekymret som svensk, for voldtægt er en… Read more »

Oscar
Oscar
14 years ago

Albert: Du är en idiot. Ja, du är en stor jävla idiot. BRÅ har tidigare konstaterat (statistik från 1984-89) att invandrare stod för 40% av våldtäkterna DÅ. Detta var runt 20-25 år sedan (den etniska överrepresentationen var då 20 gånger för de arabiska/nordafrikanska folkgrupperna). Sedan dess har vi tagit in c:a 700 000 invandrare mer, främst från utomeuropeiska länder. Med all största sannolikhet, är det detta som ligger bakom en majoritet av de våldtäkter som sker inom våra gränser idag. Men eftersom BRÅ inte för någon statistik över etnicitet och våldtäkter (de tvingades att sluta 1994 av sossarna – undrar… Read more »

EAM
EAM
14 years ago

LFPC – let it go. automatreaktion fra en eller anden svensk spasser. Den tid det har taget vedkommende at skrive indlægget, er længere end det stykke tid vi andre er fornærmede.

Ligesom JP for snart nogle år siden startede en JP København, burde de nu også starte en JP Malmø eller JP Gøteborg. Det kunne de godt trænge til i Sverige.

Johansen
Johansen
14 years ago

Det er en kendt sag, at når en fjende trænger ind i et nyt territorium (f. eks. Dar al-Harb), så er de første, der betaler for denne indtrængen, kvinderne. Voldtægterne af kvinderne signalerer den indtrængendes dominans over det nye område. Urbefolkningens mænd er ikke i stand til/viser ikke vilje til at forsvare kvinderne.
Ikke-europæiske statsborgere, som kendes skyldige i voldtægt, skal smides ud af Europa for bestandigt. Evt. opholdstilladelser skal bortfalde.

hans olo
hans olo
14 years ago

Far Out Fathi.

Hvordan kan en mand med de holdninger blive spidskandidat for et demokratisk parti i Danmark?

Albert
Albert
14 years ago

Bara i Danmark ni korrelaterar allt till invandrare.

Är det bara jag, eller är ni påväg att bli tredje riket?

Blundar vi för den statistiska relevansen mellan PUT och våldtäkter, så blundar ni helt klart för relationen att efter andra världskriget, så var det många nazister som flydde Tyskland. De bosatte sig i grannländer. Vilket land är då bättre än det kära Danmark, vars egen utrikesminister Scavenger frivilligt utlämnade alla judar (med namn och adress)?

Ni är allihopa efterblivna avkommor av nazisterna.

Länge leve yttrandefriheten!!

EAM
EAM
14 years ago

Li og Vivi har ret! Den totale mangel på medfølelse og indignation i den svenske artikel er frastødende. Det er en skandale.

Casper | Borgerlig bums

Fathi El-Abed har også rost Saddam Husseins gode socialpolitik: http://avisen.dk/saddams-irak-var-bedre_84409.aspx “Saddams Irak var bedre” “Saddam Hussein skabte et Irak, der på flere områder fortjener ros,” mener Fathi El-Abed fra Demokratiske Muslimer Irak under Saddam Hussein var langt bedre end sit rygte. Kvinder havde de mest frie forhold i hele Mellemøsten, flere lærte at læse og skrive under den afdøde diktator end tidligere, flere fik en lang uddannelse, og økonomien buldrede fremad. Irak var faktisk så godt på især det sociale område, at det burde være et forbillede for andre arabiske lande. Det mener Fathi El-Abed, fremtrædende medlem af Demokratiske Muslimer… Read more »

li
li
14 years ago

@Janne
Det ligner mere efter min mening, en blandning af bange vantro dhimmi underkastede der i fællesskab med islam-jihadisterne (som jo er overrepresenteret i voldtægtssagerne) prøver at forflytte problemet over på offerne og samtidig bane vejen for en islami-skive mere, ved at forbyde alkohol, sex før islamisk! ægteskab, piger uden hovedaffaldsække selv er skyld i voldtægt og mere af samme islamiske-skuffe.

At komme til den åbenlyse årsag, at det har noget at gøre med det utålige modbydelige islamiske kvindesyn eller den islamiske uopdragne adfærd, er desværre ikke politisk korrekt at undersøge!

Anonymous
Anonymous
14 years ago

@Janne
Det ligner mere efter min mening, en blandning af bange vantro dhimmi underkastede der i fællesskab med islam-jihadisterne (som jo er overrepresenteret i voldtægtssagerne) prøver at forflytte problemet over på offerne og samtidig bane vejen for en islami-skive mere, ved at forbyde alkohol, sex før islamisk! ægteskab, piger uden hovedaffaldsække selv er skyld i voldtægt og mere af samme islamiske-skuffe.

At komme til den åbenlyse årsag, at det har noget at gøre med det utålige modbydelige islamiske kvindesyn eller den islamiske uopdragne adfærd, er desværre ikke politisk korrekt at undersøge!

Janne
Janne
14 years ago

… jeg mente gribbe – hvis det skal give nogen mening. :o)

Janne
Janne
14 years ago

“Tidig sexdebut, hög alkoholkonsumtion, “fri sexualitet” och “rätten till ett sent nej” ger helt enkelt fler våldtäkter, enligt studien.”

Det ligner en skummel, moraliserende og snerpet afholdsforening der bruger det forfærdelige problem med de mange voldtægter til at forbyde tidlig sexdebut, alkoholindtagelse, fri seksualitet og retten til selv at bestemme hvornår man vil sige nej. Sådan nogle grippe.

55
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x