29
apr
Seneste opdatering: 30/4-09 kl. 0929
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Humoren finder vejen frem i Sverige. Ligesom de i Israel enormt populære Ahmed og Salim, der  har givet samtlige arabstater et nervesammenbrud. Det er også Farshad Kholghi´s råd : Tag gas på dem! Kan de ikke tåle det, er det endnu morsommere.

Malmøs polti har opgivet Rosengård

Det är för farligt och poliserna är för få för att gå in i Herrgården. Närpolischefen Börje Aronsson säger att polisen inte kan lösa problemen i bostadsområdet.- “Det finns en grundläggande problematik som jag försöker påtala i alla forum, för politiker i kommunen och ministrar, att Herrgården är en katastrof. Den dagen jag kan placera ut en poliskonstapel i varje hörna i Rosengård, dygnet runt, sju dagar i veckan, den dagen kommer aldrig att infinna sig. Så enkelt är det. Jag kan inte svara på det. Fick jag 300 poliser skulle jag inte lösa det ändå. Icke sa nicke .”

Vi mäktar inte med problemen”.Det store interne rivegilde på Malmø Rådhus er gået i gang, den sørgelige sandhed er at toget er kørt for mange  år siden, så de kan skændes alt det de vil, de er sat hjælpeløst af. Selvom der var noget at gøre, er viljen ikke tilstede. Imens hældes der ufortrødent nye “flygtninge” på i den anden ende, som om intet var hændt, og som vi har sagt mange  gange – der er endnu ikke nogen vilje i befolkningen til at stoppe politikernes dødsridt. Hvem ved, ved valget næste år ? (SE også Video: TV4 om Black Cobra i RosengårdKartläggning: Black Cobra, Dom för dom.)

FN bagvasker svenske mænd

Problemet når man ikke har en etnisk ærlig voldtægtsstatistik, og det har Sverige ikke, er at der åbnes for mytedannelse. Den mytedannelse benytter FN og  Amnesty sig af til at fremføre deres egen ønsketænkning. Overfører vi norske og danske procenter på Sverige – og hvorfor ikke ? – så må FN´s  Yakin Ertürk være fuld af løgn, hvis man undskylder mit franske:

Sweden’s image as an international forerunner in the fight for gender equality has been damaged by recent reports comparing rape statistics across various countries. Sweden needs to do much more to clamp down on rapists, according to reports from Amnesty International and the United Nations. ……..They are usually imagined as somewhat ‘deviant’ – unemployed, uneducated, alcoholic or from non-Western backgrounds, and so on. However, as Ertürk challenges: “In absolute numbers, the vast majority of the perpetrators of intimate-partner violence are ‘ordinary’ Swedish menSwedish rapists ‘enjoy impunity’: Amnesty International

BRÅ.SE skriver  i en rapport fra 2005, s 19:

För några enskilda brottstyper var andelen utrikes födda särskilt hög. Andelen utrikes födda som registrerats som misstänkta för våldtäkt var 4,5 gånger högre än andelen registrerade bland dem med svenskfödda föräldrar.

Og BRÅ´s oplysninger kan man roligt regne for “konservative”. Derudover gælder de kun “udenrigsfødte”, ikke efterkommere. Hvordan det kan blive til “the vast majority of the perpetrators of intimate-partner violence are ‘ordinary’ Swedish men”, skylder fru Ertürk en forklaring på.

Polygami skal stoppes

Lone Nørgaard , lektor, cand.mag. og Britta Mogensen, antropolog

Taimullah Abu-Laban har et indlæg i avisen 25. april under overskriften “Polygamidebatten dæmoniserer islam“. Vi skal ikke komme videre ind på en velkendt rygmarvsreaktion, der betegner enhver kritik af islam ‘dæmonisering’. Det er ikke islam, der står på programmet her. Derfor skal Abu-Laban heller ikke slippe af sted med at forskyde problemet ‘polygami’ til en diskussion om sexslaver. For nu handler det altså om polygami, hvor juraen er glasklar. I Danmark er det ikke tilladt at have flere ægtefæller på samme tid. Derfor må en mand med to koner enten flytte et sted hen, hvor flerkoneri er tilladt, eller også må han lade sig skille fra den ene kone.

På den baggrund skal foden nu langt om længe sættes hårdt ned over for uautoriserede imamvielser, som myndighederne hidtil bekvemt har vendt det blinde øje til. En mands ægteskab med kone nummer to er nemlig ikke altid indgået i mandens hjemland. Den polygame vielse kan udmærket have fundet sted i Danmark – foretaget af en imam. Hvis en mand vil leve i et polygamt forhold i henhold til sit eget lands religiøse regler, har han ingen problemer med at skaffe en imam til at forrette vielsen. Det er politikernes pligt at finde en løsning. Vel at mærke en løsning, der tilgodeser de kvinder, der er tvunget ind i disse kvindefjendske forhold. Den stærkt kvindeundertrykkende idé om, at mænd skal serviceres af flere ægtefæller, er et kulturelt begreb, der ikke er foreneligt med en moderne, demokratisk tankegang om kønnenes lige værd.  Information | 28.04.2009

Bandekrigen: Aben tørres af på danskerne

Det er ikke demokratiske danske institutioner der skal “passe på”, det burde være forbryderne der i dén grad burde “passe på” at de ikke kom rigtig galt afsted i forhold til voldsmonopolets overvældende ildkraft. Thorkild Høyer kan slet ikke satse på – min betegnelse for en velkendt slags debattomgang – en kollektiv besindelse der aldrig kommer. Høyer burde tage udgangspunkt i at det demokratiske samfund opfører sig som et demokratisk samfund nu en gang må gøre, og indrette argumentationen herefter. Når han ikke gør det, men maner til at flere instanser skal handle i overensstemmelse med hans egen indfaldsvinkel, er det selvfølgelig en manøvre der forlods placerer skylden for hvad der måtte indtræffe hos lovlige danske institutioner.

Det er så ulideligt velkendt efterhånden: De ædle vilde har ingen fri vilje, men handler helt reaktivt på de valg som vi (der har spist af æblet i Paradisets Have) gør. Og at Berlingskes journalist bevidstløst refererer denne manipulation og ikke laver en kritisk perspektivering er også lige efter bogen (LFPC).

[…] Bandekonflikten kan meget hurtigt ryge af sporet, mener Thorkild Høyer, fordi større grupper af befolkningen risikerer at gå ind i konflikten – hvis ikke politi, presse og politikere passer på.

– Der er en reel fare, at det kunne udvikle sig til en meget mere omfattende konflikt.

Faren ligger ifølge advokaten i den ophobede vrede over det nydanskerne oplever som forskelsbehandling og småracisme. […]Rockermægler: Bandekrigen bliver værre

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
14 years ago

Jeg mener rød-grønne jijab (macho) ‘feminister’.

Janne
Janne
14 years ago

steen

Nuvel – men alle problemerne med masseindvandring skal ikke tørres af på Reinfeldt og de borgerlige. Næste gang der laves en tilsvarende talentfuld tegnefilm, så håber jeg at det kommer til at handle om de rød-grønne hijab feminister fra både Sverige og Danmark. F.eks. en film om Kvinfo og ligesindede i Sverige. Den gruppe kvinder har i den grad svigtet vore vestlige friheds- og ligeværdighedsværdier – svigtet særligt kvinder.

BarJesus
BarJesus
14 years ago

Jag bor i utlandet. Jag får skämmas för hur politiker och poliser blir sparkade i rumpan. Släng ut patrasket och ta inte in fler. Ser ni inte att de är förbrytare? Dummesvensken gör Sverige till en naziststat.

Bar

Janne
Janne
14 years ago

Filmen om Reinfeldt burde være lavet også om sosserne og særligt Mona Sahlin. Det er Mona Sahlin og Co. der har banet vejen for masseindvandringen og de massive problemer Sverige står (eller nærmere ligger) med nu.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
14 years ago

Jeg synes, forklaringen er åbenbar:

“the vast majority of the perpetrators of intimate-partner violence are ‘ordinary’ Swedish men”, skylder fru Ertürk en forklaring på.

Hun taler jo om vold i parforholdet, og hun taler om absolutte tal, ikke relative. Så hun siger ikke noget forkert, bare noget helt irrelevant.

Elisabeth, Malmö
Elisabeth, Malmö
14 years ago

Ilmar Reepalu, kommunstyrelsens ordförande i Malmö, och resten av sossarna borde ha avgått för länge sedan! ALDRIG att jag och min familj kommer att lägga en röst på sossarna!!

Bjovulf
Bjovulf
14 years ago

Og hvad så med danskenes ophobede vrede over uintegrerbare ballademagere, kriminelle og sindssyge religiøse fanatikere, der har pisset os op og ned ad ryggen som “tak” for asyl, opholdstilladelser, statsborgerskaber samt uddannelse, bistand, lejligheder og gratis hospitalsforsorg og lægehjælp mv. stort set siden de ankom ved at trampe på og demonstrere deres dybe foragt for danske love, værdier, kultur, normer ?

Janne
Janne
14 years ago

“Faren ligger ifølge advokaten i den ophobede vrede over det nydanskerne oplever som forskelsbehandling og småracisme.” Var det så ikke en god idé at ophæve kulturelle og religiøse særrettigheder og særhensyn i offentlige institutioner igen og ophæve religiøse kønsuniformer som dresskode til kvinder i offentlige institutioner – og skal vi så ikke fjerne halal (religiøs opdeling i rent og urent) mad i offentlige institutioner og fjerne bederum og kønsapartheid og tider i svømmehaller kun forbeholdt indpakkede kvinder og skal vi så ikke gøre op med at kun en bestemt gruppe kvinder skal skjule sig i sorte sække eller delvist i… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

Sikke et slapt (tørklæde) politi Malmø har, at de allerede nu siger at de ikke kan tackle situationen i Rosengården. Kujonagtigt for det svigter dem al balladen går ud over og de borgere der mister ejendom og hjem og skole på grund af de mange ildspåsættelser.

Janne
Janne
14 years ago

Johansen

I stedet for at melde ud om at politikere ser kritisk på at der er nogle imamer der overtræder loven, så går politikere (centrum-venstre og konservative) til fredagsbøn, indfører offentlig betalt koran fest ved eller på rådhuse, indfører halal mad i offentlige institutioner og accepterer at kvinder skal have religiøs kønsuniform på på arbejde i offentlige institutioner osv.

Johansen
Johansen
14 years ago

Steen

Lovstramninger om offentlige tilgængelige vielsesattester. Registersammenkøring.
Ved begrundet mistanke om at loven ikke overholdes eller omgås, da omfattende ransagninger i trossamfundene og blandt imamerne.
Der skal sættes ind med drastiske midler for at komme denne præ-moderne uskik til livs. Imamer og andre personer, som foretager disse vielser, skal åndes i nakken.

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Til Thorkild Høyer, nej den ligger i for lidt og for forkert forskelsbehandling, at man ikke griber ind tidligt, fjerner disse børn, og sørger for at de lærer noget i skolen. Udviklingen vil naturligt vokse som ringe i vandet, og komme til at indbefatte personer som ikke har samme problemer hjemme, eller samme disponitet til kriminalitet, fordi de går i samme skole, eller ende med at færdes i samme sociale lag.’ Det er en udvikling som kræver forskelsbehandling, at man griber tidligt ind, det er småracistisk om noget, at forvente de ikke kan holde sig fra stadig mere og mere… Read more »

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Jeg vil anbefale Yimou Zhangs film, under den røde lygte, som kan bestilles på bibliotek.dk som VHS film, eller købes som region 1 film på Amazon, (Hedder “Raise the red lantern” kræver kodefri dvd, som kan erhverves til billige penge hos Harald Nyborg). Det er en film der handler om polygami og de intriger og den konkurrence de holder indbyrdes for at være førstevalg, den udsigtsløse tilværelse de fører når de ignoreres. I overført betydning er filmen en kritik af Maoismen “den røde lygte” hvor mesteren er partiet. Zimou Zhang lavede kort efter “At leve” som også kan lånes på… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
14 years ago

Fredrik Schweinfeldts sång. Ny video från Metalmatte. 🙂

http://svenskmedia.blogspot.com/2009/04/metal-matte-har-gjort-ett-nytt-drama.html

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

Stakkels Koptere i Ægypten. Endnu en gang bliver det kristne mindretal i Ægypten trynet. Som følge af den globale svineinfluenza har de ægyptiske myndigheder udstedt en lodret ordre om, at samtlige svin i Ægypten skal aflives. Det drejer sig om henved en halv million grise i Ægypten. Og grisene æder madresterne fra det indsamlede skrald Kopterne er henvist til at arbejde med i deres slum-Kristne-bydele. Når svineinfluenzaen er forbi indføres ingensinde ægyptiske svin igen. Så kan Kopterne lære det, tænker det muslimske flertal i Ægypten med skadefro. Desuden kan jeg også læse i dagens Tekst TV nyheder, at hver femte,… Read more »

Johansen
Johansen
14 years ago

Det formørkede islamiske kvindesyn bærer mange kvindefjendske ting med sig. Én af de kvindeundertrykkende uskikke er polygami, som de to skribenter så fint pointerer. Imamer der vier mindreårige og mænd til flere kvinder bør udvises af Danmark. Mænd der forsøger at gifte sig med mere end én kvinde bør udvises. Ønsker man at leve efter disse middelalderskikke, så må det foregå i et islamisk land. Disse uskikke skal ikke vinde indpas og slå rod i den vestlige kulturkreds. Det miserable islamiske kvindesyn har også trukket uskikke som kvindelikvideringer (de såkaldte “æresdrab”), tvangsægteskaber, formumning af kvinder, mv. med til Danmark. Kvindeunderkuende… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

“Vi skal ikke komme videre ind på en velkendt rygmarvsreaktion, der betegner enhver kritik af islam ‘dæmonisering’”

Den rygmarvsreaktion er jeg også godt træt af. Jeg vil have lov til at være modstander af flerkoneri uden at blive anklaget for dæmonisering af islam. Jeg er modstander af flerkoneri uandet hvor det praktiseres og af hvem. Så enkelt er det.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x