30
apr
Seneste opdatering: 4/10-09 kl. 1654
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

– Det kan v√¶re, at dem, der er spurgt, har en anden opfattelse end det, man har her i landet af, hvad der er terror. Det kan v√¶re, de ikke synes, det er terror, men befrielseskamp, siger han til Radioavisen.‚ÄĚTerrorforsker J√łrges Staun, DIIS, DR: Kun 82 procent af muslimerne tager klar afstand fra terror

“Danmark har selv fortjent det, hvis det blir udsat for terror. Jeg mener, at Danmark selv er skyld i terror. Det startede med Muhammedkrisen og muslimer glemmer aldrig. N√•r de f√łrst har fundet ud af land er racistisk, s√• kan de bare ikke slippe ¬†det.” Leila, Radioavisen, fra min 3:00.

Jeg s√• i g√•r denne dokumentar fra Erste Deutsche Fernsehen marts i √•r. Tysklands st√łrste terrorjagt nogensinde. De tre, heraf to konvertitter fra Multikultur Center i Ulm, havde i 2007 ¬†samlet spr√¶ngkraft svarende til 100 gange den, der blev anvendt i London 2005. Ved anholdelsen var tyske muslimer ¬†i forn√¶gtelse, det m√•tte v√¶re forf√łlgelse og bagttalelse fra den tyske stats side. Hvad var nu dette? Terror, muslimsk befrielsesteologi eller en konspiration fra en strukturel, racistisk tysk stats side ? Hvordan mener DIIS at tyske muslimer opfatter det ? Eller m√•ske rettere, hvorfor reagerede de s√•dan? ¬†Video, utekstet p√• tysk i fem dele. (Sagen p√•g√•r i disse uger og er fuld af interessante detaljer, hvis man alts√• ikke lige mener, at main stream media er √©t stort komplot mod Islam, og skal have p√•lagt en anst√¶ndighedsklausul:¬†Terroristen erhielten aus Islamabad Ultimatum f√ľr die Anschl√§ge, “Sauerland cell” trial opens in Duesseldorf.) ¬†USA har netop idag domf√¶ldt tre muslimer livstid og 30 √•r for terrorplot. Amerikanerne er nok “selv skyld i det”, som radioavisens tyrkiske Leila ville sige. M√•ske DR sidel√łbende ¬†med deres serie “Din muslimske nabo” skulle udgive en h√•ndbog, der n√¶rmere specificerer, hvordan man skal opf√łre sig for at undlade at p√•drage ¬†sig muslimsk vold. Det er jo ikke sikkert at Politikens opskrift er 100 % skudsikker.

Jalving anmelder Pittelkows erindringer

Mit liv som dansker indeholder andet og mere end venstrefl√łjens forlis. Ogs√• Socialdemokratiets nedtur, under Anker, Auken og Nyrup, beskrives. Det er et studie i langsomt selvmord, som indtr√¶der, fordi partiet i √•revis overser, hvor befolkningens sympatier og antipatier drejer hen under indtryk af massiv indvandring, EU-moralisme og et epidemisk h√łjt skattetryk.¬†En dansker ved navn Ralf, Sappho.

Carsten Agger trækker fascismekortet

Af  LARSHEDEGAARD, FORMAND FOR TRYKKEFRIHEDSSELSKABET

OPSKRIFTEN ER enkel: Har man f√łrst beskyldt nogen for at v√¶re fascist, beh√łver man ikke lytte til, hvad de har at sige, og hvis nogen g√łr det, m√• de selv v√¶re fascister.Carsten Aggers kommentar 23.4. afspejler til fulde niveauet i den danske debat.¬†JEG FLIRTER MED ekstremister, dvs. fascister, fremg√•r det, og for at ingen af Politikens l√¶sere skal v√¶re i tvivl, er indl√¶gget forsynet med en tegning, der viser, at Trykkefrihedsselskabet, som jeg er formand for, er nazister.

Tegneren kender mig fra min tid som chefredakt√łr p√• Information, og det er nok der, han har bem√¶rket min fork√¶rlighed for Adolf Hitler, kz-lejre og medicinske eksperimenter p√• sm√• j√łdiske b√łrn. Bortset fra det har Carsten Agger jo ret: Trykkefrihedsselskabet flirter med alleh√•nde personer og bev√¶gelser.

Sidste √•r havde vi bes√łg af en gruppe kinesiske eksilintellektuelle, der ikke havde meget tilovers for regimet i Peking.

Deriblandt et par tilh√¶ngere af Falun Gong – uden at det dog gav anledning til betragtninger om, at vi flirtede med eksotiske religi√łse bev√¶gelser.

VI HAR OGS√Ö inviteret og haft bes√łg af Hans J√łrgen Bonnichsen, J√łrgen B√¶k Simonsen og T√łger Seidenfaden (som desv√¶rre forlod m√łdet tidligere, end vi havde h√•bet).

Alligevel er der ikke en sj√¶l, der har beskyldt os for utilb√łrligt t√¶tte forbindelser med de herrer. 2. maj holder vi konference med tre russiske intellektuelle, der vil give deres bud p√• ytringsfrihedens vilk√•r i Putins Rusland. M√•ske er der en af dem, hvis moster har kendt en fascist. Det har vi slet ikke unders√łgt.

Agger skal v√¶re hjerteligt velkommen til m√łdet.

Det var han for resten ogs√• til vores m√łde med Filip Dewinter og Frank Vanhecke fra Vlaams Belang, men s√• vidt jeg ved, var han der ikke trods sin store interesse for belgisk historie.Det er jo √¶rgerligt, for s√• havde han haft lejlighed til at f√• sine sp√łrgsm√•l til de indbudte besvaret.

Imods√¶tning til Carsten Agger er jeg ikke ekspert i belgisk historie, og i stedet for at skrive en historisk udredning n√łjedes jeg derfor med at poste et kortfattet journalistisk referat af, hvad de to indledere have sagt p√• sappho. dk.

Her har vi ogs√• anbragt videooptagelser af de to taler i deres helhed.JEG GAV MIT referat overskriften ‘ En √łjen√•bner’, og jeg m√• indr√łmme, at det gibbede i mig, da belgierne afspillede en video, der viste, hvordan vallonsk politi 11. september 2007 overfaldt en fredelig demonstration i Bruxelles.¬†Og da Dewinter og Vanhecke fortalte om de s√¶rpr√¶gede metoder, hvormed den belgiske statsmagt i mange √•r har pr√łvet at kn√¶gte Vlaams Belang og st√¶kke partiledernes ytringsfrihed.

Men if√łlge Agger best√•r VB, der opn√•r en fjerdedel af stemmerne i Flandern, jo af fascister – derfor skal de ikke have ytringsfrihed, men t√¶sk.

Og enhver, der giver dem en talerstol, m√• f√łlgelig selv v√¶re Hitlertilh√¶nger og g√• ind for etniske udrensninger. Desv√¶rre er der ikke plads til, at jeg her kommer ind p√• 179 √•rs belgisk sprogog skolehistorie.

MEN KORT FORTALT: Indtil 1930 kunne ingen hollandsksproget elev over 12 modtage undervisning p√• sit modersm√•l, bortset fra perioden under den f√łrste tyske bes√¶ttelse 1914-1918.

Og hvad ang√•r VB’s p√•st√•ede krav om ¬Ľetnisk udrensning¬ę i Bruxelles’ forst√¶der, s√• har VB kr√¶vet, at de vallonske til-flyttere til dette oprindeligt flamsktalende omr√•de skulle l√¶re at tale flamsk.Det er n√¶sten ligesom i Danmark, der jo ogs√• forlanger, at tilflyttere l√¶rer dansk.

Hvis Politiken gerne vil have en l√¶ngere udredning om Belgiens komplicerede nationalitetshistorie siden 1830, skriver jeg gerne om Kronik om emnet.Jeg har nemlig l√¶st et par b√łger om det.

Politiken, 30.04.2009

(Per Marquard Otzens ¬†tegning, som der ¬†henvises til, viser Vlaams Belang i en gynge som Lars Hedegaard skubber til. Gynger er oph√¶ngt i Adolf Hitlers udstrakte h√łjre arm. Snaphanen)

dewinther-108-1

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] overs√¶ttelse fra Roland Koch: ‚ÄěEs wird Krieg gef√ľhrt gegen uns” (Se evt. dokumentaren “Terrositenjagd im Sauerland – tysk […]

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Det koster 400 kr.
http://www.trykkefrihed.dk/bliv-medlem.htm

Du kan gratis betragte dig som medlem af Selskabet til Indf√łrelse af Ytringsfrihed i Danmark og Resten af Verden, hvis hovedpunkter er fjernelse af blasfemi- og racismeparagraffen i Danmark.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Jeg har fors√łgt at melde mig ind, ved at sende en email, men fik aldrig svar ūüôĀ

mackety
mackety
13 years ago

Hvis Agger ikke kan lide Trykkefrihedsselskabet, så er det på tide, at jeg melder mig ind i trykkefrihedsselskabet, for en bedre anbefaling end Aggers modvilje, kan næppe tænkes.

Janne
Janne
13 years ago

Meget apropos:

“Islamister vil kun lytte til religi√łse argumenter”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/322398:Debat–Islamister-vil-kun-lytte-til-religioese-argumenter

Dele af venstrefl√łjen er blevet for tilb√łjelig til at lytte for meget til religi√łse argumenter og s√¶tte fornuft, kritisk sans og saglighed i skammekrogen.

li
li
13 years ago

@ Carsten D
Tak for linket.
Jeg er 100% enig med Jalving, dejligt der findes et dansk mandfolk der kan tale dhimmi kryblingene midt imod og s√• med s√• overbevisende dokumenteret beviser, fremfor de bange dhimmi kryblinges udokumenterede ‘f√łlerier’ , de m√• med tiden f√• en d√•rlig smag i munden over deres ‘f√łlelsesl√łse’ iSLAM underkastelse, der uds√¶tter deres medmennesker for stening til d√łden og forst√•else for terrorister der springer uskyldige civile borgere i luften.

Janne
Janne
13 years ago

Desuden…

Det forekommer mig at dele af venstrefl√łjen agerer inhumant som islamister i og med at de ikke reagerer p√• at flere og flere mennesker trues og chikaneres for at sige sin mening (f.eks. Westergaard, Redeker, Hirsi Ali, Wilders etc.), men de reagerer prompte hvis bestemte profeter og religi√łse tabuer, forbud og p√•bud kritiseres. Vi ser at store dele af venstrefl√łjen hypper hijabs og niqab og halal dogmer i stedet for mennesker.

Janne
Janne
13 years ago

Carsten Det kan umiddelbart godt undre at dele af centrum-venstre giver religion (islam) s√•dan en almagt. Det har undret mig l√¶nge. Det ligner slet ikke centrum-venstre at s√¶tte religion og religi√łse dogmer op p√• s√• h√łj en piedestal. Men efterh√•nden kan vi se at det giver og har givet centrum-venstre visse fordele at s√¶tte islam og Muhammed op p√• en (udemokratisk) piedestal. Vi kan nu se at det er muligt at bruge religion og religi√łse dogmer og religi√łse figurer politisk. Og det g√łr s√¶rligt venstrefl√łjen lige nu. Muhammed er tr√•dt i Maos sted for dele af venstrefl√łjen som er g√•et… Read more »

Carsten D
Carsten D
13 years ago

@Janne

Jalving har en fin klumme i JP dags dato, hvor han kommer ind på det samme som du påpeger.

‚ÄĚMan m√• pr√łve at leve‚ÄĚ
http://jp.dk/morgenavisen/meninger/article1679670.ece

Janne
Janne
13 years ago

Man kan v√¶re uenig eller enig med Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet, men det er da evident at selskabet og Hedegaard peger p√• nogle meget principielle problemer og tematikker vedr√łrende ytringsfrihed i vores samtid – b√•de nationalt og internationalt. M√¶rkeligt at Politiken og ligesindede ikke vil pr√łve at forholde sig til det, men i stedet for agerer automat pilot-agtigt. √Ürgerligt.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Moderaterne og SD i Malm√łs byr√•d foresl√•r udgangforbud for de unge under 18 efter klokken 21.

http://www.berlingske.dk/article/20090430/verden/90430121/

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x