5
maj
Seneste opdatering: 5/5-09 kl. 2308
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er bred skepsis til islams press på frihetsverdiene våre. 47 prosent mener islam i Norge truer verdier som ytringsfrihet og likestilling mellom menn og kvinner, mens 30 prosent mener at islam ikke utgjør noen slik trussel. Både flertallet av velgerne til Ap, FrP, Høyre, Sp og KrF, vil at innvandringen fra den muslimske verden og ikke-vestlige land generelt skal begrenses. Majoriteten velgere fra disse partiene, mener islam truer nevnte frihetsverdier.

Målingen ble foretatt før SSB offentliggjorde ny befolkningsstatistikk, som viser at tilveksten i innvandrerbefolkningen i 2008 var høyere enn noensinne. Per 1. januar 2009 var det 422 600 førstegenerasjonsinnvandrere og 85 600 andregenerasjons innvandrer eller etterkommere, til sammen 508 200 personer, som utgjør 10,6 prosent av Norges samlede befolkning. I løpet av de fire årene den rødgrønne regjeringen har sittet med makten, har innvandrerbefolkningen i Norge økt med hele 41 prosent (143 300 personer).

I perioden 1998 til 2008 viser tall fra SSB at den ikke-vestlige innvandringen til Norge har økt 41 ganger mer enn resten av befolkningen. Fortsetter dagens nivå på innvandringen, vil nordmenn bli i minoritet i Oslo innen 2026. Av Oslos befolkning på 575 500 personer var 26 prosent (152 100) innvandrere eller norskfødte med innvandrerforeldre per 1.januar 2009, i Drammen 20 prosent.  Fortsetter dagens nivå på innvandringen, vil nordmenn bli i minoritet i Oslo innen 2026. Av Oslos befolkning på 575 500 personer var 26 prosent (152 100) innvandrere eller norskfødte med innvandrerforeldre per 1.januar 2009, i Drammen 20 prosent. Document: Flertallet skeptisk til innvandring og islam, HRS: Flertallet er skeptisk til innvandringen og islam. Daglbadet: Over annenhver nordmann vil begrense innvandring fra ikke-vestlige land

Derimod har en svenske Riksdag  en vindermodel: bedre helt at frabede sig befolkningens mening med mediernes velvillige hjælp. Befolkninger er reaktionære og inhumane og de svenske partier risikerer tilsyneladende ingenting ved at regere imod sin befolknings  vitale interesser. Deres historiske erfaring er, at rigtige eliter kan gå på vandet: Dansk och svensk invandringspolitik , se grafikkerne.

Wilders: Dutch Ambassador to Indonesia should resign

En pressemeddelelse fra Geert Wilders, via Gates of Vienna:

Dutch Ambassador to Indonesia should resign

The Dutch ambassador to Indonesia, Nikolaos Van Dam, gave a speech (pdf, in English) defending Islam at a Koran school in Jakarta last week

Freedom Party chairman Geert Wilders: “While speaking to an audience at the Institute for Quranic Studies in Jakarta, Mr Van Dam acted as an advocate of Islam, rather than a representative of the Netherlands.

“In doing this, he has lost all credibility. Instead of trying to defend Islam Mr Van Dam should be defending the universal human rights and be committed to improve the situation of the Christian minority in Indonesia.”

Freedom Party MPs Geert Wilders and Barry Madlener demanded the resignation of Mr Van Dam in written questions to the Dutch Secretary of State. Dutch Ambassador Defends Islam at an Indonesian Madrassa

Urtetédrikkernes armé blæser til kamp

Etablerer man et foretagende ved navn ‘Center for Positiv Integration’ har man i al evighed frasagt sig et krav på at blive taget alvorligt. Man kunne for den sags skyld kalde sig selv noget tilsvarende pompøst og indholdsløst som ‘Co-Existence of Civilizations’. Mere rammende kunne de kalde sig ‘Cojones? Nada’. Man gør sig fortjent til spot og hån, man er Bløde Kaj anno 1983: “Vi har gentagne gange påpeget den store fare …” ; “kommer til at fratage individerne i disse grupper deres menneskelighed” ; “de skånselsløse rockere …” ; “en ond cirkel, hvor frygt og fobi avler mere af det samme” . Mon ikke Simon Emil er æresmedlem her? Jeg har faktisk tænkt den tanke at det kunne være en spøg udklækket af onde islamofober som os, det er næsten for parodisk til at være virkeligt.

Bemærk også at det pæne menneske her intet konkret siger om konsekvenser eller sanktioner hvis “kritik af religion” ikke (og iflg. hvem?) “er sagligt forankret”. Det er ren udstilling af rene hænder, intet med juridiske perspektiver (LFPC).

[…] »Der er ingen grund til at generalisere«, fastslår lektor Nielsen. Denne læresætning er i fin samklang med CePI’s kerneværdier. Vi har gentagne gange påpeget den store fare, der ligger i debattens tendens til at stoppe alle i samme trange sardindåse med samme mærkat.

[…] … de politikere og debattører, som føler trang til at komme med påstande om hele befolkningsgrupper i Danmark, for skade kommer til at fratage individerne i disse grupper deres menneskelighed. […]

Vi har vel ikke mere sympati med de skånselsløse rockere, blot fordi de er lyse i huden og har lyse hestehaler.[…]

Kritik af religion er naturligvis på sin plads, hvis den er sagligt forankret. […]

I selskab med løse påstande om muslimske karaktertræk er fordomme blot katalysator for en ond cirkel, hvor frygt og fobi avler mere af det samme.[…]Jeppe Fogtmann formand for Center for Positiv Integration: Barriere for integration

Ny-norske tider

Det norske  postvæsen har fået nyt logo, og skal ikke  føle sig ramt  af rubrikken ovenfor. Det er det gamle til højre.

logo21logo

 

I postetaten var man i 2005 stolt over at have vundet “mangfoldighedsprisen“, en pris man havde gjort sig fortjent til ved opførelse af bederum og såkaldte “huk-toaletter”. Så det er altså officielt nu: “Mangfoldighed” inkluderer også muligheden for at skide i et hul i gulvet, ligesom i de fine globale kulturer (LFPC).

Rotterdam – Hollands  Malmø

Rotterdam is approaching the point at which white Dutch will form a minority in the city. Based on the trend, it could have an ‘ethnic majority’ in 2012.Currently, 52 percent of the population are ‘indigenous’ and 48 percent, immigrant. According to the official definition, immigrants are persons with at least one parent born abroad.
On 1 April, Rotterdam had 588.398 residents, 1,237 more than on 31 December 2008. Completely against the growth trend of the past decade, indigenous numbers declined in Rotterdam. The city had 44,000 fewer people with Dutch roots on 1 April than in 1990.The ‘colouring’ of Rotterdam is occurring to a large extent ‘from bottom up.’ Among those in their 20s and 30s, immigrants are already in the majority. And in the 0-14 category, as much as 62 percent are immigrant.
Immigrants Nearly in Majority in Rotterdam

Politieskorte i “Zonen”

Det eskalerande våldet på Rosengård får nu skyddsombuden på olika väktarbolag att agera. Nu kräver de att hädanefter eskorteras av polis och att allt ensamarbete omedelbart upphör. På tisdagseftermiddagen lade skyddsombuden gemensamt skyddsstoppet som rör hela Rosengård. Hädanefter ska bland annat alla värdetransporter ha poliseskort och inga bevakningsrundor får ske på egen hand, kräver de fackliga representanterna.Rånet mot en värdetransport vid Swedbank på von Troils väg på valborgsmässoafton blev den utlösande händelsen. Väktare kräver poliseskorter på Rosengård

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hanzi
Hanzi
11 years ago

Lavede han ikke også en Økologisk Ideologi II?

Eskild Madsen
Eskild Madsen
11 years ago

I 1987 udkom en banebrydende bog, Økologisk Ideologi af Eduardo Farah, hvis forudsigelser om den globale ballance og de selvdestruktive mennesklige adfærdtræk, har ikke blot holdt stik men, ses nu af mange som et profetisk værk!! I bogen beskrives det som fx faldende fødselstal, massiv indvandring, ect. som også kaldes “dødens alliance” – er midler som naturen benytter sig af, i den hensigt at få nedbragt den mennesklige trussel.

Dette monumentale mesterværk, Økologisk Ideologi af Eduardo Farah, kan nu downloades GRATIS her: http://espejored.com/index.php/publicaciones-anteriores/category/10.html?download=34

Eskild – se svar her: »Håller Europa på att begå självmord?« (1987)

Nils
Nils
13 years ago

Vægterne kræver politibeskyttelse i Rosengård. I forvejen har politiet ansat vægtere til at passe på nærpolitistationen, så hvem skal snart passe på hvem?

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Da jeg for nogle år siden tabte mit ur- et schwatch-ur i en postsæk og trods efterlysning aldrig fik det igen, var det surt.
Det var et flot og godt ur.
Det var kort tid efter sært at se urets design og farver blive brugt som en væsentlig del af logoet af min daværende arbejdsgiver, det var så tæt på kopiering, at jeg virkelig håber Schwatch fik penge for brug af designet fra Post Danmark:
http://www.postdanmark.dk/contentfull.dk?content=/cms/da-dk/ompostdanmark/design/post_danmarks_logo.htm&menufile=/cms/da-dk/menufiles/ompostdanmark.xml&lang=dk

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Er de indvandrere i Norge med gæstearbejdere som rejser hjem igen, eller er det lig med permanente borgere?

Det lave relativt lave forhold mellem indvandrere og efterkommere kunne tyde mere på gæstearbejdere.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Jag hatar också när dom förstör gamla symboler. Även jag ser bara halvmånen och tolkar det som “muslim appeasement”. Det enda som saknas är den gröna färgen men den kommer väl så småningom… 🙁

Leh
Leh
13 years ago

@ Gunnar Biering Jeg er ikke nordmand men som alm. public er jeg af den opfattelse at dette nye logo (som så mange fornyelser inden for logoer) er noget irriterende meningsløs uvæsen (annoying vapid nuisance). Det gamle logo er et lille stykke kulturhistorie, enkelt men dekorativt. Det nye logo er lige så tomt som den bagvedliggende symbolik som man mistænker for at være policy of appeasement, et led i den igangværende – ikke så subtile – tilvænning til flere og flere muslimske symboler i det offentlige gadebillede. I just hate it, when they piece by piece destroy the historic signs… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
13 years ago

Logoer sender signaler, det er så at sige deres egentlige opgave. Kronen i de gamle statsinstitutioners logo er skrap kost for nutidens pc’ere, og korset i domstolsstyrelsens logo er jo den rene gift for det multietniske samfund. Så derfor, – jo mere noller et logo kan udformes, jo bedre. Ingen signaler, ingen værdier, intet at forholde sig til. Men nordmændende er godt nok fantastiske – hvad i hede hule Helmand signalerer dette logo – udover en dobbelt halvmåne??

Gunnar Biering
Gunnar Biering
13 years ago

Det minder meget om de dødssyge logoer, de danske statsinstitutioner har anskaffet sig i de seneste år.
Hvem har bedt om det bras? Hvad siger publikum?

Vagn Henning
Vagn Henning
13 years ago

Sikke et fantastisk postlogo. Det signalerer bare super stærkt… Ja, hvad egentlig? Jeg kan se halvmånen, men hvad har det med postudbringning at gøre?

JensH
JensH
13 years ago

Det ser desværre ud til, at Lars Løkke Rasmussen er en fortsættelse af den dhimmi-stil vi oplevede Fogh stod for efter Muhammed-‘krisen’:

http://www.berlingske.dk/article/20090505/politik/90505037/

Først Durban II og nu tager LLR så afstand fra Geet Wilders deltagelse i ytringsfriheds-konferencen. Det lover virkelig ikke godt.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x