11
maj
Seneste opdatering: 12/5-09 kl. 1710
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jo, men ikke helt overraskende. En lille bitte forsmag på den fremtid, der er lagt rigtig grundigt i kakkelovnen til:

Flera irakiska flyktingfamiljer tvingades natten till söndagen bort från sina bostäder i Vännäs av en lokal lynchmobb. Familjerna har evakuerats till annan ort.Det som hänt är fruktansvärt och helt oacceptabelt, säger kommunalrådet Johan Söderling (S) till Västerbottens-Kuriren. Enligt uppgift började allt med ett bråk mellan ett grupp infödda svenskar och en grupp invandrarungdomar på fredagen. Detta utvecklades sedan till trakasserier med stenkastning mot fönsterrutor och verbala hot under lördagskvällen och natten till söndagen. Alla arabisktalande familjer har antingen blivit hotade eller trakasserade under natten. Vi hade inget annat val än att evakuera samtliga familjer. Det är så hemskt så det är inte sant, säger Ingrid Lindroth, flyktingsamordnare i Vännäs. Det rör sig om cirka 25-30 personer som nu tvingats flytta till en annan ort. Mobben bestod av både ungdomar och vuxna.

Lynchmobb tvingade bort flyktingfamiljer.The reason behind it is that 2 swedish girls were abducted and raped a week ago and 2 other girls beaten up and threatened with knives just prior to the incident.”siger en lokal kommentator. Den overså Dagen.se i farten. Det kan jo smutte. Tre begärs häktade för våldtäkt. Detaljerne diskuteres her og her.Tidigare bråk polisanmälda i Vännas utan resultat. Oacceptabelt att ta lagen i egna händer, siger politiet, men det har folk allerede måttet gøre i adskillige år for at værne sig mod effekterne af den svenske riksdags misregimente. Et af de værre tilfælde af selvtægt, er her.

 Finland expected to send hundreds of Iraqis back home in coming years, Repatriations to Baghdad go against UN recommendations.Det vil ikke ske i Sverige.

Pittelkow: De korrekte og islam

Ja, trenden er utvivlsomt også blevet bemærket af blogverdenens læsere. Husker jeg ret var det også denne diagnose jeg fik hæftet på mig af Sebastian Dorset i en kommentar ovre på Uriasposten for et par år siden. Jeg behøver næppe at tilføje at han ikke falsificerede eller debunkede noget jeg havde skrevet. Der hvor han kommer fra har man overhovedet ikke overvejet den faktuelle vinkel – siger man noget der opfattes som uanstændigt, er det sindelaget der er problemet, ikke om det er sandt eller ej. Viser man ved henvisning til diverse kilder at man går meget op i en sag som denne, er det optagetheden der gøres til problemet. Der er lang, lang vej igen før pråsen går op for de pæne og anstændige: Før alt andet kommer det faktuelle. Mainstreammedierne er rørende enige i den konsensus der hedder at Geert Wilders er ekstremist, skønt det eneste han stort set gør er at henvise til ekstremisters egne ytringer og handlinger. I dette selvbekræftende, indavlede miljø venter man også utålmodigt på at pråsen går op for dem (LFPC).

Der er opstået en ny trend i de politisk korrekte kredse. De taler meget om, at der bliver talt for meget om islam. Folk, der debatterer det danske samfunds forhold til islam, får at vide, at de “har muslimer på hjernen”.

Absolut ny er denne trend dog ikke. Den er snarere endnu en variant af de mange forsøg på at slippe for en debat, som de politisk korrekte i årevis har haft store problemer med. […] Pittelkow: De korrekte og islam

Optimismens ulidelige lethed

Når en tidligere VS’er taler om “branding” ved man at de politiske fløje ikke længere deles efter gammelkendte brudlinjer. Denne røde iværksætter italesætter da også sig selv som en praktisk mand med fingeren på pulsen, mere end som multikulturalist eller socialist, men kigger man nærmere på hans analyser springer modsigelserne og værdiladningen alligevel frem.

Således må man spørge sig selv hvem det egentlig er der befinder sig “ude på virksomhederne”, når nu erfaringerne dér står i modsætning til “offentlighedens” erfaringer. Hans Lassen vil gerne sælge sig som ham der ser de store linjer, men dette opnår han kun ved at distancere sig fra det der sker i jordhøjde. Påstanden om at “Der er ikke længere til Nordafrika end til Nordsverige” siger alt om Lassens perspektivering, og når samtidig modstand mod polygami afvises ud fra ordvalget “florerer”, og man stiller sig tilfreds med at muslimske organisationer “tager afstand” fra dette, så afsløres den multikulturelle værdiladning.

“Mediernes” historier, som vi jo ellers fremhæver som overfladiske og apologetiske, er ikke grebet ud af den blå luft, men Hans Lassen er tilsyneladende blottet for enhver empati med det danske ‘folk’. I Lassens fugleøjeoptik er erfaringerne med tredjeverdensfamilier på hospitaler, skoler, gader og ghettoer uden betydning. Folkevandringer er det “normale”, men det er krig og etniske udrensninger som bekendt også (LFPC).

[…] »Der er to virkeligheder. Der er mediernes og offentlighedens, og så er der den virkelighed , som hersker ude på virksomhederne. Mediernes handler næsten altid om kulturelle og religiøse sammenstød, ude på virksomhederne skal man virkelig tage den store lup frem for at få øje på den slags modsætninger,« siger Hans Lassen. […]

– Skal der ingen restriktioner være på antallet af ikke-vestlige indvandrere? »Det er svært at sætte tal på. Det vigtige budskab er, at vi kan klare flere ikke-vestlige indvandrere, og at vi har brug for flere. […] Lad os brande Danmark på den måde over for omverdenen, lad os samle det danske folk om at få de sidste 50.000 af dem, der allerede er her, i job og samtidig få flere ikke-vestlige indvandrere til at bo og arbejde her. Det er mit bud på sammenhængskraft.« […]

»Vi har historisk set været gode til at tage fremmede ind, gode til at tage bestik af virkeligheden, det er grunden til, at vi er her endnu. At vi har været i stand til at tage det fremmede ind. Men hvis du ser på menneskehedens historie, er hele verden som et vejrkort, hvor alt bevæger sig. En etnisk homogen enklave som Danmark er det unormale, det normale er folkevandringer og nomader, og det er naivt at tro, at folk ikke vil finde veje hertil. Der er ikke længere til Nordafrika end til Nordsverige.«

[…] ordet ‘florerer’ er meget negativt, det er sådan noget, man siger om influenza og narkotika. Desuden har påstanden om flerkoneri jo været fremme før.« […]

Det er da altid en god historie at fortælle om nogle, der bryder ud, og det er en god historie, at repræsentanter for organisationer, der samler muslimer, tager afstand fra flerkoneri. […]

Faktum er, at kriminaliteten blandt unge under 15 generelt er faldende, mens grovere tilfælde af kriminalitet er i stigning. Det er et alvorligt  problem, men lad os nu få proportionerne med: Det handler om, at man hurtigst muligt griber fat i de 20-30 tilfælde, der opstår om året, og i de 40-50 unge, der står i kulissen. […]

Den anden virkelighed udkommer på Informations Forlag og kan købes fra den 29. maj af indvandrere, flygtninge, klummeskrivere og andet godtfolk.Interview: Lykkelige Sisyfos [Weekendavisen 7.5.2009, ikke online]

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Vad deprimerande att läsa att Danmark nu skall ta efter Sverige, tvingat av detta förbannade EU till att ta emot fler kamelfösare. För att parafrasera Cato d ä, för övrigt anser jag att EU måste förstöras!

Peter Br.
Peter Br.
13 years ago

Andre steder i verden er man kommet til den erkendelse at kun hegn og mure kan (delvis) holde “rovdyrene” ude.
Det er naturligvis det helt utilstedelige selvforsvar den Israelske stat tillader sig,hvilket har medført raseri hos “venstrefløjen”, eksemplificeret ved “kirkens” korshær’s propaganda mur på den årlige festival nær Roskilde, for druk,hor og de rette meninger.

JensH
JensH
13 years ago

Hehe, det bliver sværere og sværere at være brandmand i Malmø. Nu er skoleeleverne i Rosengården begyndt at kaste æg efter dem når de skal ud at slukke en af de utallige brande der ‘opstår’ på skolerne i dette betændte område:

http://sydsvenskan.se/malmo/article431382/Aggkastning-pa-Rosengard.html

Men hva’, hellere æg end sten.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Tak for det hr. Højlund.

De og de andre ærede læsere har vist forstået linket til dokumentet fra besættelsestiden med den tyske karakteristik af danskerne, hvori nævnes “UNDGÅ POLITISKE DISKUSSIONER” blev bragt netop foranlediget af LFPCs indlæg Pittelkow: DE KORREKTE OG ISLAM.
Linket fandtes på Nationalmuseets side hvor også Frihedssangen står. Ikke en hvilken som helst frihedssang hvilket jeg forsøger at gøre Snaphanen opmærksom på, indtil videre forgæves.

JensH
JensH
13 years ago

@PerH Regeringen er godt igang med at sadle fuldstændig om hvad angår indvandringen fra den muslimske verden. Og jeg tror ‘vores’ regering er har søgt inspiration i Sverige. Bl.a. har man sat en Susanne Clausen fra Justitsministeriets Forskningskontor til at lave en lille ‘undersøgelse’, der via grov manupulation konkluderer, at de faktorer der er afgørende for kriminalitet er: “a) andelen af enlige kvinder med børn blandt indbyggerne, b) andelen af unge mænd, c) andelen af husstande med én person og d) urbaniseringsgraden i kommunen. Og blandt faktorer uden betydning for kriminalitetsniveauet er (s.15) »efterkommere og indvandrere«.” Morten Uhrskov Jensen tager… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

I øvrigt er det interessant at følge, hvordan den bløde svenske hypersensitivitet fører til en situation, hvor selvtægt bliver den logiske (omend beklagelige normalitet. De, der fordømmer selvtægt har selvfølgelig principielt ret i, at det er noget skidt, men er selvtægt værre end at lade sig voldtage? Hele vores retssystem bygger på teorien om individuelt straffeansvar og tager ikke højde for, at hele familienetværket tager parti for forbryderen, og derved fritager ham for det moralske stigma. Logisk giver det derfor heller ikke mening at lade det sociale bagland ude af betragtning, da dets moralske legitimation er det livsblod, som holder… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@barfbag Nu vi er ved asylansøgere, så er antallet antallet i år allerede steget med 75 % i forhold til sidste år, og Røde Kors må nu til at åbne nye lejre. Ifølge Røde Kors er “det især afghanere og irakere – her iblandt mange enlige mænd, der kommer til Danmark”. Det jo glimrende. Så kan vi på baggrund af de hidtidige erfaringer allerede nu regne ud, hvor mange ekstra voldttægter, voldlige overfald samt mord vi vil få i fremtiden. Og så skal de i henhold til EU-parlamentets nye ‘pakke’ have ret til at få hele klanen herop på offentlig… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@JensH
Tak for den, men vi kan vel sove i den trygge forvisning om at vores regering kun har danske interesser for øje?
Det er jo en borgerlig regering, som aldrig aldrig kunne drømme om at forråde den politik, som er grunden til tre valgsejre i træk.

Janne
Janne
13 years ago

LFPC På sigt vil din kritiske sans, faktor-orientering og retfærdighedssøgende indignation bære frugt. Vær tålmodig. Du/I på Snaphanen har fat i den lange ende og Dorset er blot en ord sælger, der, når han udtaler sig – også om konflikter i samfundet og om problemer med indvandring og kultursammenstød – hele tiden skal tænke på at han skal sikre sig arrangement et nyt sted. Dorsets problem er desuden at han ikke kan finde ud af at læse den specielle tid vi lever i lige nu. Han hygger sig videre med gamle bekvemme navle-piller jokes sammen med andre magelige stand-up’ere. Ironisk… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@barfbag EU vil ikke bare påtvinge lande med en ansvarlig flygtningepolitik at modtage flygtninge fra lande der ikke her. Nej, nu har EU-parlamentet også vedtaget en ny pakke, der udvider flygtninges ret til at få familiemedlemmer til Danmark, og på trods af retforbehold er der (naturligvis) skal Danmark alligevel ‘makke ret’: “I dag har asylansøgere ret til at få deres kone, mand eller børn til Danmark, hvis de opholder sig i et andet EU-land. Det sikrer, at familier får behandlet deres asylansøgning sammen. Men EU vil nu tvinge Danmark til også at modtage fjernere slægtninge som onkler eller mindreårige, hvis… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

“Det är fruktansvärt och helt oacceptabelt”

Gid svenske politikere og socialarbejdere gik i medierne og sagde det samme om de skræmmende mange voldtægter i Sverige. Gid svenskerne ville gøre Sverige til et sikre land for kvinder og for ur-svenskere. Men måske de er for svenske? Provokerende sagt, ja, men det er da påfaldende at der ikke gøres mere for at værne om svenske borgeres og særligt kvinders frihed og sikkerhed fra officiel side i Sverige.

Poul Højlund
Poul Højlund
13 years ago

-> Peter Buch: godt fundet!

I øvrigt en forbløffende præcis karakteristik af det “danske”, som nu om stunder er åh, så svært at definere. Den gælder vel fortsat på alle stort set alle punkter!

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

At undgå politiske diskussioner ved diverse kneb, som at forsøge at gøre nogle og nogles opfattelser og ytringer til korrekte og andre og andres til u-korrekte er intet nyt.
http://www.natmus.dk/graphics/danske/Frihedsmuseet/Karakteristik%20af%20danskerne.jpg

hans olo
hans olo
13 years ago

Hvem siger det bedre end rapperen Niarn? Man gør bedst i at “ignorere en spasser som Sebastian Dorset”.

barfbag
barfbag
13 years ago

Off topic. Nihilisterne i Europaparlamentet vil ødelægge Europa med at påtvinge indbyggerne en masseindvandring af mennesker, der er helt inkompatible med europæisk kultur, hverdagsliv, arbejdsliv, demokrati, ligestilling mellem kvinder og mænd, respekt for ytringsfrihed, individualisme, fritænkning, meritbaseret succes/fiasko udelukkende baseret på enkeltindividets egne selvstændige handlinger/meritter. Conservative Swede: h t t p://conswede.blogspot.com/2009/04/luton-morality-reemerging-in-west.html. Andre nihilister, nemlig de “autonome”, ved “fest”-arrangementet “Openhagen”, smadrede uhindret af det tilstedeværende politi Hyskenstræde, havde fået 20.000 kroner i tilskud fra kommunen til “festen”, sikkert planlagt i det af skatteyderne finansierede milliondyre “Ungdomshuset” i Københavns NordVest-kvarter. De pissede altså på alle andre igen i en sidegade til Strøget,… Read more »

barfbag
barfbag
13 years ago

EU vil tvinge Danmark til at tage imod flere “flygtninge”. h t t p://angantyr.blogspot.com/2009/05/eu-parlamentet-vil-tvinge-danmark-til.html

Janne
Janne
13 years ago

“Der er ikke længere til Nordafrika end til Nordsverige” På sin vis har manden jo ret, hvis vi ser på hvilke fænomener der nu desværre forekommer i Norden. Vi har desværre åbnet vore ellers velfungerende samfund for flerkoneri, macho religion, rigide, ufleksible og ekskluderende religiøse dogmer, kønslemlæstelse, familievold og -mord, halal mad (opdeling af mad i rent og urent, i rettroende mad og i vantro mad) og slagtning og private sharia gifte ordninger i forskellige boligområder, barnebrude, ‘altan-piger’, operation af kunstige mødomme, et hav af kvinder på krisecentre, usund og hæmmende burka og niqab til kvinder, religiøs særbehandling og særhensyn,… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x