2
jun
Seneste opdatering: 3/6-09 kl. 1522
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmen burde være dedikeret til de Radikale, der jo både har et menneske- og kvindesyn i modsætning til nærværende blog, der blot er let nærsynet. Hvis vi mødte trusler med trusler, og vold med vold, ville disse midelalderbavianer se sig udvist til et land, hvor deres syn på kvinder er almindeligt accepteret. Tyrkiet, for eksempel, hvor mindst 80 % af kvinderne får bank og behandles som kvæg i følge FN. Tyrkiets regering mener “kun” det er 42 % af landets 35 mio kvinder, men det er ligegodt en anseelig mængde kvindetæsk, hvis det skulle passe. Indtil videre møder vi udelukkende tyrannerne defensivt og lader dem køre med klatten i vores land, lader dem bombe os århundreder bagud. Min kontakt, der har arbejdet på kvindecenter, har en enkel og kontant løsning: smid mændene ud, fædre, brødre, fætre, onkler, enhver kvindeterrorist. Det er dem, der er problemet og de koster os kassen. De har intet at gøre i et moderne land, de er ikke vores landsmænd, og de bliver det aldrig, hvorimod en stor del af kvinderne hellere end gerne vil leve i Europa år 2009.Vi må leve med, at de Radikale og Svend Auken segmentet bliver kede af, at vi behandler deres bedste venner og åndelige bon-kammerater på den måde, og at vi enventuelt tangerer et par konventioner. Det går nok an.

screenshot003

For første gang lukker Danmarks bedst beskyttede krisecenter, Rehabiliteringscenter RED, et TV-hold indenfor. RED giver beskyttelse til en gruppe unge etniske kvinder, der er i akut fare for at blive udsat for æresdrab, tvangsægteskab eller deportation til hjemlandet. Æresrelaterede forbrydelser er ikke forbeholdt muslimske samfund. En af de tre kvinder i programmet er vokset op i en kristen irakisk familie. Derimod har næsten alle kvinder, der trues af æresvold, rødder i Mellemøsten, Pakistan og Nordafrika. Antallet af sager om æresrelaterede forbrydelser er stigende.  DR video min. 59:00,Dr Dokumentar, 28 maj 2009.

screenshot006

Alex Ahrendtsen: Når danskere bøjer af. Islamiseringen af Odense

Ny bog fra Trykkefrihedsselskabets Bibliotek som nok skal give ny anledning til at kæde selskabet sammen med Dansk Folkeparti. Men dette er logik for de enfoldige efter den velprøvede formel ‘først pisser de på os, og så siger de at vi lugter’. Jeg føler mig faktisk ret sikker på at Trykkefrihedsselskabets Bibliotek intet ville have imod at udsende lignende værker uden berøringsangst og politisk korrekt indpakning, om så forfatteren tilhørte det Radikale Venstre. I virkelighedens verden er det jo imidlertid stort set kun Dansk Folkeparti der tager om nældens rod, og dertil markante enere i andre borgerlige partier som Karen Jespersen og Søren Pind. Det er ikke ideelt, for dette er ikke en partipolitisk sag, men indtil dette bliver uafviseligt for alle, må det uglesete parti bære byrden og tage den shaming det medfører i den nuværende situation. Bogen udkommer d. 1. september (LFPC).

[…] Som 1. viceborgmester i Odense har Alex Ahrendtsen siddet på første parket i den offentlige debat og bag de magtpolitiske kulisser.

I bogen fortæller han, hvem der driver på med krav om halal-kød i offentlige institutioner, kønsopdelt svømmeundervisning, tørklæder på sygehusene, burka-klædte plejemødre, opførelse af en stormoske og en jule-fri bazar, mens kommunen holder ramadan-fester for skatteydernes penge.

Samtidig er det en beretning om, at det nytter at gøre modstand. Selvom omkostningerne kan være store. Alex Ahrendtsen: Når danskere bøjer af. Islamiseringen af Odense

»Luften var med andre ord tyk af humanisme«

JP om særlov 1.0 fra 1992. Man må håbe optimismen i sidste sætning har hold i virkeligheden. Er Danmark rede til synet af det statslige voldsmonopol i aktion? (LFPC)

[…] Luften var med andre ord tyk af humanisme i forhold til palæstinenserne, der alle som en havde fået blankt afslag af de danske myndigheder. Til sidst gav det bonus.

Et flertal i Folketinget bestående af de radikale, socialdemokraterne og SF vedtog på initiativ fra de radikale særloven uden om den borgerlige regering. I dag tror ingen på, at det vil ske en gang mere. Forskelle mellem dengang og nu [JP 26.5.2009]

Luftbroen Sverige-Irak

100.000 svenske irakere har brug for at føle sig lidt hjemme:

DET ER forbløffende, at omkring 500 irakere hver uge vælter af sted via fly, som er bookede helt frem til november med afgang fra Malmø og Stockholm til Bagdad. ER DE mange rejsende slet ikke klar over, hvor dødsensfarligt det er at opholde sig i Irak? Det véd vi jo fra de 282 irakere, som nægter at forlade Danmark, selv om de i flere omgange har fået afslag på asyl, fordi de ikke er personligt forfulgt.  EB

Danes Want Out Of European Union

Morten Messerschmidt, a candidate for the European Parliament for the Danish People’s Party, wants Denmark to pull out of European Union immigration regulations. “We can see that there are a number of policy areas where Danish regulations are watered down by the EU,” says Messerschmidt. “We’ve seen the European Court of Justice get involved in our immigration policy and I think it is important that we stop that sort of thing with an opt-out.”  Right Perspective

Fordobling af HIV smittede
Antalet hiv-smittade som smittats inom landet ökar dramatiskt. I Norrbotten har antalet hiv-smittade mer än fördubblats men här utgörs ökningen nästan uteslutande av personer som smittats redan innan ankomst till Sverige. Fördubbling av hiv-smittade i Norrbotten
Hver HIV smittet koster mellem en og to millioner kroner om året. Islamisten Mohamed Omar mener, at svensk seksualundervisnbing er et kulturelt overgreb. Hvad koster det, at nogle kan bede sig fritaget ?

Shalom, Herr B.

Bob Dylan (born Robert Allen Zimmerman on May 24, 1941) (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
3 months ago

… [Trackback]

[…] Read More: snaphanen.dk/2009/06/02/kvinder-for-flugt-fra-herrefolket/trackback/ […]

Anonymous
Anonymous
12 years ago

JensH

Korrekt.

Janne
Janne
12 years ago

li

Det er uhyggeligt at også arbejdspladser – som folkeskoler – er begyndt at lave selektion mellem mennesker på den måde. Hvis man har en bestemt tro så skal man bade alene, spise noget bestemt, ikke drikke alkohol, piger have bestemt hovedbeklædning på både inde og ude og der skal fastes på bestemte tidspunkter. Det minder om det der skete under 2. verdenskrig. Der blev der også selekteret mellem mennesker på den væmmelige måde. Det må stoppe med selektion af mennesker i offentlige institutioner, ja, i det hele taget.

JensH
JensH
12 years ago

@Peter Buch “Personligt synes jeg ikke der er tale om tydelig forvirret fremtræden blandt politikerne generelt- endnu-” Arh, der har da været eksempler på, at de snot-forvirret bare stod og fyrede de sædvanlige floskler af om ‘styrket integrations-indstas’, og hvor det var helt tydeligt de ikke anede deres levende råd. Jeg husker eksempelvis ikke vinter-ferie intifadaen i 2008 som de Danske politkeres ‘højdepunkt’. Tværtimod, landets byer stod i brand, og ingen anede hvad er skulle stilles op for at stoppe ‘steppe-ilden’. De Danske politikere er naturligvis produkter af det Danske ‘dialog-samfund’, og aner ikke hvordan man takler den slags voldsparathed,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Tja, jeg ved nu ikke, om ikke flere og flere har fået øjne og ører åbnet og erkendt at danske politikere er at ligne med kommunalbestyrelser i mindre kommuner i forhold til regeringens langt større indflydelse og dette derpå relateres til Danmark overfor EU. Personligt synes jeg ikke der er tale om tydelig forvirret fremtræden blandt politikerne generelt- endnu- men der er rigtignok langt mellem visioner og forslag i relation til indvandring jeg har lagt mærke til og finder fornuftige. Muligheden af det er mig, der ikke er godt orienteret og al for kritisk er naturligvis til stede. Men jeg… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

@ JensH: Man må jo enten græde eller grine, alt efter behov.

Politiet har heller ikke opgivet deres tillidsfulde / godtroende grundindstilling endnu. Heldigvis. Under alle omstændigheder er fangeflugten og måden, det sker på, et symptom på den forfærdende udvikling, som vores samfund har gennemgået, siden den berømte plakat med andefamilien, der hjælpes over vejen af den venlige politimand.

Den del af det gamle Danmark og alt, hvad der knyttede sig til det, så jeg gerne genindført. Men det kommer ikke til at ske. Vi har så at sige fået taget den samfundsmæssige mødom, og den kan vi ikke genvinde.

JensH
JensH
12 years ago

“eller flertallet af de hjemlige har jo allerede afgivet suveræniteten på en lang række områder, så det er- ligesom ikke deres bord mere – kunne jeg mene.” Det kan der selvfølgelig være noget om. Men nu er det engang sådan, at politikerne stadig fører sig frem som om de virkelig bestemte det hele, og flertallet af befolkningen er overbevist om, at det gør de så rent faktisk. Så når det kommer til at skabe et skred i befolkningens opfattelse af multikulturalismen, så er det vigitgt at (de Danske) politikere fremstår stadig mere patetiske og forvirrede mht. løsningen af de problemer… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Politikerne eller flertallet af de hjemlige har jo allerede afgivet suveræniteten på en lang række områder, så det er- ligesom ikke deres bord mere – kunne jeg mene.

JensH
JensH
12 years ago

@GB Hejmsendelse af ALLE kriminelle udlændinge er selvfølgelig næste skridt op ad ‘konskvens-stigen’, men nu må vi jo tage et skridt ad gangen. Tiden skal modnes for disse mere ‘drakoniske’ tiltag, men som samfundsudviklingen forløber tror jeg kravet vil blive mere og mere udbredt. Den voldsomme stigning i ungdomskriminaliteten vi kunne læse om igår vil fortstætte, da den demografiske udvikling betyder, at der i hver ungdomsårgang bliver stadig flere efterkommere af ikke-vestlige (læs:muslimske) indvandrere, og de langt mere kriminelle end etnisk Danske unge. Politkerne vil sikkert pludre videre om “styrket integrationsindsats” og “flere ungdomsklubber”, men mon ikke det efterhånden lyder… Read more »

GB
GB
12 years ago

>JensH
Ja, men den naturlige løsning – i ordets bogstavelige betydning – er dog at hjemsende forbryderne (hjemsende, ikke udvise, for de har aldrig egentlig hørt til i Danmark. Det har været et kulturradikalt/socialistisk/præstegårdsborgerligt drømmesyn, et selvbedrag, at asiater og afrikanere i større antal burde slå sig ned her).

JensH
JensH
12 years ago

@LFPC “problemet bliver bare kostet rundt, og nu starter sikkert hele klage- og ankemaskineriet med dertil hørende udgifter.” Det er naturligvis rigtigt disse sager koster penge at føre, men jeg synes det er endnu værre bare at lade stå til. Denne konsekvensløshed skaber bare endnu mere ballade og hærværk, da kulturberigerne får fornemmelsen af, at “de dumme Dansker-svin ikke tør røre dem”, og det uanset hvad de så end laver. Det er rigtig nok at ‘man flytter problemet til en anden del af byen’, men i de mindste får disse uintegrerbare familier en klar fornemmelse af, at der altså findes… Read more »

LFPC
12 years ago

->Victor

Jeg har lidt blandede følelser over for denne form for sanktion. I sidste ende er det vel bare endnu en udgift for de offentlige kasser, problemet bliver bare kostet rundt, og nu starter sikkert hele klage- og ankemaskineriet med dertil hørende udgifter.

JensH
JensH
12 years ago

@Poul Højllund

Apropos vores lille debat om vi i det danske samfund er godtroende, tillidsfulde eller naive, hvad mener du så om denne lille hverdags-historie fra Danmark anno 2009:

“En fange er stukket af ved arresten i Slagelse under en storstilet flugtaktion med adskillige medhjælpere.” Og hvad er så arrestforvarens første reaktion i medierne: “Ingen er kommet noget til”.

http://www.berlingske.dk/article/20090603/danmark/90603077/

li
li
12 years ago

@ PeterH og Poul Højlund I glemmer noget meget vigtigt omkring journalisterne og deres noget besynderlige virkeligheds referater. Det skyldes ikke alene, at de fleste journalister stemmer på vensterfløjen og er underlagt den politiske korrekte tone, men et problem vi vil se mere til i fremtiden, nemlig den politiske korrekte fyring af medarbejdere med de ‘forkerte’ meninger. Jeg behøver vel blot at nævne skræk eksemplet das Frau berufverbot socialist/islamist Knudsen og hendes nu socialistiske politiske korrekte tryksag Berlinske nysprogsTidende. Jeg kan også nævne, at ingen bliver ansat på tvangsbetalings anstalten (D)DR uden at have partibogen iorden. Fagforeninger er begyndt at… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

For lige at tale om noget helt andet – er der nogen, der kender til en tre-fire store lejligheder, som er ledige. Jeg forstår på Århus Stiftstidende, at bye snart fåe en gruppe aktivt boligsøgende:

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090603/AAS/66533452/1002

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

@ JensH: Jo såmænd så. Men jeg opfatter faktisk mig selv som godtroende i ordets gode betydning, nemlig at jeg som udgangspunkt tror godt om andre, – præcis dét, du beskriver som tillidsfuld. Jeg tror, at befolkningen som helhed har vanskeligt ved helt at kapere, at vi kan have fjender, at ikke alle vil os det godt, at det Onde eksisterer. Men vi er da ved at lære det! Og nej, jeg tror faktisk ikke, at journalister har anden dagsorden end den, der dikteres af deres uvidenhed x deres venstresnoethed x deres politiske korrekthed, – men det rækker så sandelig… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Poul Højlund “bare så godtroende, at vi er blevet langsomme i reflekserne. Og når så hovedparten af befolkningen forholdes realiteterne af den fortsat alt for godtroende (andre ord kunne også anvendes) presse” Er “godtroende” ikke et meget negativt ord at bruge. Man kunne vel også bruge ordet “tillidsfuld”. Mange internationale undersøgelser har vist, at de Skandinaviske samfund er såkaldte ‘Høj-tillids-samfund’, d.v.s. samfund der er præget af, at borgerne har en meget høj grad af tillid til deres medborgeres gode intentioner og hensigter. Dette er naturligvis umiddelbart positivt, men det gør måske også den slags samfund meget sårbare i mødet med… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Som hr. Jørgensen engang skrev det:
“Det er logik for begyndere at det må gå
som det går når de kommende generationer
drives til vanvid af dommedagsprofeter.”.

Muligvis i en anden sammenhæng. Men det passer vist ganske fint ind her alligevel.

Janne
Janne
12 years ago

LFPC

Ja, det er svært at forstå at der indføres koran-dogmer i flere og flere danske offentlige istitutioner. Og at der laves koran-fester på og ved danske rådhuse betalt af skatteydere. Hvad er der lige at fejre i den bog og hvad bliver det næste der bliver indført i offentlige institutioner i Danmark? Koranens syn på homoseksuelle, på anderledes troende og ikke-troende?

LFPC
12 years ago

Jeg har ikke set DR-dokumentaren, men teksten “jeg har kun slået hende lidt” på screen cap’et her ligner godt nok en hentydning til Koranen 4:34 som jeg nævner i kommentaren herover. Dette vers’ legitimering af vold mod kvinder gengiver de centrale ord på flere forskellige måder i engelsksprogede oversættelser: Pickthall: “and scourge them” Yusuf Ali: “(And last) beat them (lightly)” Al-Hilali/Khan: “(and last) beat them (lightly, if it is useful)” Shakir: “and beat them” Sher Ali: “and chastise them” Khalifa: “then you may (as a last alternative) beat them” Arberry: “and beat them” Rodwell: “and scourge them” Sale: “and chastise… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Det interessante var faktisk, at DR1 bragte den fremragende udsendelse om de forfærdende tilstande. Det er dog i det mindste en begyndelse. Jeg fornemmer, at der meget langsomt (alt for skrækkeligt langsomt, men alligevel) er ved at komme skred i tingene. Vi danskere (undskyld, hader udtrykket) er ikke dumme, bare så godtroende, at vi er blevet langsomme i reflekserne. Og når så hovedparten af befolkningen forholdes realiteterne af den fortsat alt for godtroende (andre ord kunne også anvendes) presse, er det klart, at det tager tid. Men det sker i disse måneder, – og godt for det. Derudover: jeg bliver… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Yasmin Alibhai-Brown er vistnok hende der i tide og (mest) utide deltager i BBCWorlds program “Dateline London”. Hun har virkelig et had mod vesten, som efter hendes mening er skyld i alle denne verdens dårligdomme, og samtlige Europæere (også nyfødte) bærer rundt på en arv af historisk skyld.

LFPC
12 years ago

Sprinkler, jo det er måske ikke helt ved siden af. Jeg husker udmærket den hystade på BBCs paneldebatter. Bare tanken om lyden af hendes stemme, og jeg griber efter min … remote, og så er det endda efterhånden nogle år siden jeg droppede BBC. Og hun skriver som hun lyder. Jeg synes jeg kan huske at jeg var lige ved at fyre en arrig email af til hende engang. Bedre argument for Koranen 4:34 finder man næppe. Calling Mr. Brown, calling Mr. Brown.

Victor
Victor
12 years ago

Jeg – jeg ved ikke om sprinkleren går i gang, når jeg linker til Yasmin Alibhai-Brown. (Hun er heller ikke på toppen af min hitliste).

Men i Independent har hun faktisk en interessant kommentar om alle løgnene, om mishandlingerne og mishandlingerne i nogle indvandrerfamilier. Og hvor centrale svigermødrene er

http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/yasmin-alibhai-brown/yasmin-alibhaibrown-wicked-mothersinlaw-destroy-lives-1693848.html

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Typisk er moderen ansvarlig for pigebørnene og manden ansvarlig for drengebørnene, så de henholdsvis kan få deres husslave og krøsus uddannelse. Broholm, tilgiv den unge mand, han er en ung studerende. Det kræver sin unge mand frisk fra samfundsfag i gymnasiet, at få DF og regeringen ansvarliggjort for de sociale forhold i en kommune. Der er noget, der hedder rammebudgetter. Og når de er brudt må enhver sejle i sin egen sø og tvangsfjernede børn eventuelt ryge tilbage til de familier de kommer fra – kommuneøkonomi når den er bedst. Kommunerne må ganske vist ikke sætte skatten op. Men gør… Read more »

morlille
morlille
12 years ago

Ingen grund til at forsvare mødrene.Det er dem, der opdrager sønnerne!

Janne
Janne
12 years ago

steen

Det er jo ikke bare mænd der behandler de unge indvandrerkvinder forfærdeligt. Flere mødre er lige så slemme som fædrene! Og nogle danskere synes bare at det må de selv om, for “det er jo deres kultur”..

JensH
JensH
12 years ago

@Janne Jeg er også helt enig, men sålænge der er så stor berøringsangst hvad dette emne angår, så kan disse ‘hus-tyranner’ fortsætte deres voldelige og undertrykkende adfærd overfor deres hustruer. De kan simpelthen slippe godt fra det, da samfundets dagsordensættende klasser helst vil lukke øjnene for en slags ‘mindre heldige’ ting ved kulturberigelsen. Og så er jeg iøvrigt ved at virkelig få bange anelser for hvilken katastrofe Obama kan blive for den frie vestlige verden. Den nye præsident siger -tor det eller ej- ja til Iransk atomkraft, blot Iran lover at “give verdenssamfundet adgang til at tjekke, at kraftværket ikke… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Dokumentarudsendelsen om forfulgte indvandrerkvinder er simpelthen uhyggelig. Det er uhyggeligt at kvinder bliver behandlet på den måde i Danmark og det er uhyggeligt at danske kommuner, sociale myndigheder og skoler lader det ske. I dokumentarudsendelsen så vi unge kvinder der ikke må uddanne sig. Kvinder der ikke må se sine søskende. Kvinder der ikke kan se sine forældre fordi kvinderne ikke er enige med dem. Kvinder der ikke må arbejde. Kvinder der ikke må vælge kæreste og ægtemand selv. Kvinder der ikke kan få lov til at vælge giftermål fra når de er unge. Kvinder der må skjule sig sammen… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Wow, Bob Dylan he stays forever young!

Broholm (ordblind)
Broholm (ordblind)
12 years ago

Sådan http://www.tinyurl.dk/7743
DF er grunden til det

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x