3
jun
Seneste opdatering: 4/6-09 kl. 0913
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC: “Er du racist ?” Bemærk Wilders’ skudsikre vest, min. 00. 22. Han må ellers have taget 20 kilo på, siden vi så ham sidst.

Immigration key in Europe vote. (Orangefilter for de, der ikke har fotograferet sort/hvidt i den analoge tidsalder) Det er vel værd at sammenligne BBC med Euronews video og Hollandske NL.5 (kan forstås af tysktalende, sønderjyder, frisere m.fl.) og som indeholder en hyldest til Pim Fortuyn:

Demografien tipper i Oslo

I Oslo har 51 av 125 grunnskoler et flertall minoritetsspråklige elever. Om hvor mange av de som flytter til og fra skolene har minoritetsbakgrunn er uvisst. Minoritetselever i flertall i 51 av 125 skoler i Oslo

Og hvem har så hovedskylden ?

It’s pointless to pretend that the BNP does not have genuine appeal on ordinary housing estates across the land.  Times Online: Denial is opening the door to the extremists

“Nu er den pædofile onkel så blevet chef for Nato”

Jes Stein Pedersen, DR2: – Det er…

Carsten Jensen, forfatter: – Anders Fogh Rasmussen.

Jes Stein Pedersen, DR2: Det er meget stærke ord – (om) den tidligere statsminister for Danmark. En pædofil onkel.

Carsten Jensen: Det er en metafor.

DR 2 Deadline, 2 sektion via Uriasposten. En metafor er et sprogbillede. Vi der ikke lige forstår Jensens metafor, lytter  forgæves efter en uddybning. Hvis ikke en metafor er et billede på noget, er den et dårligt påskud for primitive animositeter. Tak og lov vi har intellektuelle frontløbere som Jensen, til at værne om sagligheden, debatniveauet og den gode tone. Jensen taler om Sverige, men afslører ingen detail-viden whatsoever, hvad der ikke afholder ham fra at have kategoriske  meninger. Har hanfunderet over denne ? :” Halva Sveriges befolkning är invandrare år 2050.”    “Der er et meget mere velfungerende demokrati i Sverige.” Den lød sandelig specielt interessant i disse ører. Skyldes hans glæde for de svenske tilstande, at han er en af de få danske, som har fået lov at skrive på DN Debatt, som aktør i deres fortløbende Danmarks-shamings-føljeton? “De danske Nürnberg-love”, som det hed i avisen i 2002, nu typisk nok umulig at finde  i DN´s arkiv.

Skulle man et øjeblik henfalde til Jensens egen vulgær-freudianistiske tankegang, som han selv har excelleret i, siden han fik medieadgang i begyndelsen af firserne, så er det måske slet ikke Danmark han hader, men sig selv. Det ved han kun selv og hans nærmeste, og her ville vi være ligeglade, hvis ikke DR ophøjede ham til “førende intellektuel”. Men lavt er niveauet gudskelov ikke i Danmark. Vi har – og det tør jeg godt vædde på – den mest kvalificerede folkelige debat i Norden, og selv de der ikke deltager, er bedre informeret her også. Det skal retfærdigvis tilføjes, at jeg deler hans skepsis mht. Afghanistan. Hvis han nu bare nøjedes med at tale om det, han har forstand på og afstod fra at lade resten bestå af en tomgang af skældsord. Det er det man kan, når man har “a gift for words”, men det er ingen undskyldning for verbal-svineri, at den er velformuleret. Roald Als, Jensens kunstneriske og politiske pendant, er en virtuos tegner, men er det virkelig tilstrækkeligt til at give hans propagandategninger nogen vægt? Herluf Bidstup havde også en god streg. Måske er det følgerigtigt, at Carsten Jensen har kastet sig over murstensromaner, og har slået sig ned i den fjerne lilleby-idyl, Marstal. Måske er han en uerkendt Venstre eller DF vælger, der bare ikke har mødt en ordentlig gestastaltterapeut endnu. En mand på flugt fra virkeligheden, pt. i det Sydfynske øhav. DR fandt ham alligevel. Sig ikke, I ikke for noget for licensen.

Politikens pop-chauvinisme

Sverige er ikke alene et land i sportslig krise forud for landskampen mod Danmark. Broderfolket er også godt på vej til at blive et land af fattigrøve. Arbejdsløsheden er mere end 50 procent så høj som i Danmark, og den svenske krone er en tredjedel mindre værd end den danske.  Sverige er i det hele taget langt hårdere ramt af nedgangen i verdensøkonomien end Danmark. Økonomien er kulsort og krisen ventes ifølge en prognose fra EU’s statistiske kontor, Eurostat, at føre til et fald i Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) med hele 4,0 procent i år.  Krisen kradser blandt svenske fattigrøve

För att hetsa upp stämningen inför den skandinaviska grannfejden och få bort det lillebrorskomplex som danskarna tydligen lider av, har tidningen Politiken gått ut och startat krig.  Sydsvenskan

Politiken har dog det til fælles med sine svenske kolleger, at den skjuler at Sverige er tæt på Europarekord i arbejdsløshed fordi  – den er importeret under navn af “flygtninge-generøsitet”, selvom under 5 % er personligt forfulgte. I store som i ganske små byer ser billedet således ud:

Stockholm betalade ut 1167,1 miljoner kronor i ekonomiskt bistånd 2005. Av dessa gick 770,2 miljoner kr till utrikesfödda och flyktingar, vilket motsvarar 65,9 % av det totala biståndet. Andelen utrikesfödda var 20 % den 31 december 2005.  Kommunfakta

Sverige har i vid udstrækning indvandret sig til arbejdsløshed og pladsen som Nordens fattige fætter, men den vinkel ville næppe falde i god jord hos Politikens læsere. Til gengæld er Sydsvenskans yndlingsillusion, det danske “lillebrorskompleks”, hentet fra snart temmelig langt tilbage i fortiden. Hvad kører i dag bedre i Sverige end i resten af Norden? Hvem er fattigere, mere såbare overfor en recession og mere plaget af kriminalitet? Hvilken velfærd er mere i knæ ? Hvorfor afdækker Politiken ikke årsagerne, fremfor at skrive primitiv, poppet anti-swedisme ? Vi kan prøve at svare for Politiken: De interesserer sig for overfladesymptomerne, fordi årsagerne er “kontroversielle og ubekvemme” og ikke lige flugter med den politiske dagsordenen på Rådhuspladsen 37. : MISSLYCKAD INTEGRATION – GIGANTISKA BELOPP ,Vad kostar invandringen?

Obamismer

Man bliver forstemt. For de af vores læsere der ikke regelmæssigt følger obamofoberne på de konservative amerikanske blogs, kan det måske være let at overse hvad der ligner en alarmerende overvægt af hårrejsende udsagn fra den amerikanske præsident. Manden er ikke for alvor blevet testet i virkelighedens verden – nogle udtalelser kan være diplomatisk smørelse jfr. Teddy Roosevelts ord “speak softly and carry a big stick” – jo, jo, det er bare ikke overbevisende nok. Hvor er de ord der hævder hans lands overlegenhed og hans eget folks interesser, punktum? Uden feelgood-relativering med hele menneskeheden, og uden opstilling af moralsk ækvivalens mellem det land han er valgt til at repræsentere, og slyngelstater som Iran? (LFPC)

“My personal view is that the Islamic State of Iran has the potential to be a extraordinary powerful and prosperous country. They are more likely to achieve that in the absence of nuclear weapons…If what is preventing them from seeing that reality is 30 years of loggerheads between Iran and the United States, this may be an opportunity for us to open the door and see if they walk through.”

“You know, there are misapprehensions about the West, on the part of the Muslim world. And, obviously, there are some big misapprehensions about the Muslim world when it comes to those of us in the West.”How Much Uranium Would You Like?

Now, the flip side is I think that the United States and the West generally, we have to educate ourselves more effectively on Islam. And one of the points I want to make is, is that if you actually took the number of Muslims [sic] Americans, we’d be one of the largest Muslim countries in the world. And so there’s got to be a better dialogue and a better understanding between the two peoples. Official White House transcript

“Words matter in this situation because one of the ways we’re going to win this struggle is through the battle of hearts and minds”. “I think it is very important for us to recognize that we have a battle or a war against some terrorist organizations,” Obama said Tuesday. “But that those organizations aren’t representative of a broader Arab community, Muslim community”. Obama: US choosing words carefully in terror war

“Moving forward toward Turkish membership in the EU would be an important signal of your (EU) commitment to this agenda and ensure that we continue to anchor Turkey firmly in Europe” Paris, Berlin bristle as Obama  backs Turkey for EU

“Over many centuries your art, your music, literature and innovation have made the world a better and more beautiful place”  In a Video Appeal to Iran, Obama Offers a ‘New Day'”

[Michelle Obama:] “People in this country are ready for change and hungry for a different kind of politics and … for the first time in my adult life I am proud of my country because it feels like hope is finally making a comeback.” Michelle Obama Takes Heat for Saying She’s ‘Proud of My Country’ for the First Time

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

PPV Wilders parti står til 4 valgte.

Shock

Despite the multicultural projects, and the efforts of community leaders and youth services to promote integration, 55 percent of Moroccan youth between the ages of 18 and 24 are picked up by police as crime suspects.
 
The same goes for 40 percent of Antillean and Surinamese youth and 36 percent of Turkish youth. These statistics are based on the city of Rotterdam, but Professor Bovenkerk does not see any reason why the statistics would be differ for any other major Dutch city.

Læs mere på:
http://www.rnw.nl/english/article/fact-or-stigma-police-registration-ethnic-backgrounds-rotterdam-highly-disputed

Janne
Janne
13 years ago

Den hollandske kvinde med det mangedobbelte ’Stockholm syndrom’ kunne godt prøve at tænke bare en smule principielt. Selvom hun måske ikke synes at det gør noget hun selv blev masse voldtaget af taleban mørkemænd, kan det være at taleban folkene lader tilsvarende vold og overgreb gå ud over andre kvinder og mænd. Har den hollandske journalist kvinde slet ingen medfølelse med eller forståelse for andre kvinders og mænds sikkerhed og ve og vel? Hun lader ikke til at have mange brikker at flytte rundt med. Min respekt får hun i hvert fald ikke. Men jeg er så heller ikke taleban… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Apropos Geert Wilders, så har Holland som det første land indledt Europaparlamentsvalget. Dette giver anledning til følgende overskrift i Berlingske Tidende:

“Holland frygter triumf for Geert Wilders”

Ud fra overskriften skulle man tro, at hele den Hollandske nation nærmest bæver af skræk ved tanken om Wilders i EP-parlamentet, men nej, det er såmænd nogle lokale politiske kommentatorer, der mener at siden valg-debatten har været domineret af indvandrings-temaet, så vil Wilders (“det yderste højre”) profitere deraf.

http://www.berlingske.dk/article/20090604/epvalg/90604057/

JensH
JensH
13 years ago

@Dana

Ups, jeg glemte linket igår aftes. Men her er så linket til historien om den kvindelige Hollandske journalist samt Wilders tale om hendes ‘Stockholm-syndrom’:

http://www.brusselsjournal.com/node/3946

dana
dana
13 years ago

@ JensH

Fantastisk historie fra Holland. Findes der et link?

JensH
JensH
13 years ago

Jeg ved ikke om denne historie har været taget på Snaphanen, men Wilders har endnu engang vakt opstandelse i den politiske elite i Holland. Det skete, da han i parlamentet brugte en hsitorie om en kvindelig Hollandsk journalist, som blev holdt fanget af Taliban i Afghanistan, til at illustrere hvordan eliten er forblændet af deres ‘Tryekrtro’ på den multikulturelle idelogi. Den kvindelige journalist blev masse-voldtaget under sit fangeskab, men udtrykte alligevel forståelse for sine Talibanske fangevogtere, (tal lige om ti-dobbelt Stockholm-syndrom). Wilders sagde bl.a. i sin tale i parlamentet: “She was raped, but she was not angry. The journalist who… Read more »

Victor
Victor
13 years ago

Du refererer til “Paris, Berlin bristle as Obama backs Turkey for EU”. Så gør Obama da en fornuftig ting: Han siger hvad han mener – hvilket er mere end man kan sige om fru Merkel. Et dpa-telegram fra i forgårs siger det klart: “EU-Türkei-Debatte wird im Wahlkampf schärfer Berlin (dpa) – Die Debatte über eine EU-Vollmitgliedschaft der Türkei wird kurz vor der Europawahl schärfer. Der SPD-Spitzenkandidat für die Wahl am 7. Juni, Martin Schulz, forderte Kanzlerin und CDU-Chefin Angela Merkel auf, die Haltung der Union zum EU-Beitritt der Türkei zu klären. Die Regierungschefin habe bislang jeder Eröffnung eines neuen Verhandlungskapitels… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Angående Obamismer: Noget kunne tyde på, at Obamas tid som en anden Messias er ved at rinde ud. Ihvertfald har han i USA fået sin første upopulære sag, som ovenikøbet knytter sig til et af hans højt-profilerede valgløfter. Jeg læste igår, at 2/3 af Amerikanerne nu er imod en lukning af Guantanamo-lejren og overføre fangerne til fængsler i USA. Såfremt fængslet ligger i hjemstaten er modstanden hos Amerikanerne endnu mere markant: http://politiken.dk/udland/article723470.ece Samtidig havde de (igår tror jeg) på DR2 Udland et kort indslag om, at de konservative TV-studieværter på bl.a. Fox News oplever stigende seer-tal, og rent faktisk var… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

“It’s pointless to pretend that the BNP does not have genuine appeal on ordinary housing estates across the land”

Det er også utroligt meget at forvente, at man ikke skulle stemme på BNP, når de andre partier ikke vil tage indvandringsproblemerne alvorligt.

Samt at en mand over fyrre, ikke har en stærk tilbøjelighed til at tage på 🙂

Jeg er 39 nu, jeg synes godt nok det bliver sværere, selv om jeg dog var oppe og runde, i dobbelt forstand runde, 109 kilo for en 3-4 år siden allerede.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Lidt taget på har han da, der er da noget der strutter frem og den skudsikre vest sidder ikke mindre på øvre torso, end på nedre.

Men jeg synes for så vidt det er dillemma. Skal man leve sundt og få mere med af vores undergang? Eller skal man ikke bare nyde de sørgelige rester mere intenst og i kortere tid? 🙂

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
13 years ago

“Er du racist?”. Man ser tydeligt hvor BBC’s journalistiske udgangspunkt stammer fra. Det er Enoch Powell om igen.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x