5
jun
Seneste opdatering: 5/6-09 kl. 2029
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stem for nationalstatens selvbestemmelse og det direkte demokrati og mod et pseudo-parlament, hvis lønninger kun kan kaldes bestikkelse. 736 medlemmer til 1.3 mio hver plus bonusserog mod en kommision på 27 medlemmer, der har bevilliget sig selv 1.9 milliarder d.kr. i pension. Snaphanen: Når en kleptokrat går fra borde

demo2020720marts20200820062

foto © Snaphanen, klik f. helskærm.

Er der grund til begejstring over EU’s præstationer?

Kan Uffe Ellemann nærmere forklare, hvorfor vælgerne bør begejstres over EU-Kommissionen og EU-Parlamentet – i stedet for at klage over “hår i suppen”? Er der grund til begejstring over Rumæniens indmeldelse i fællesskabet? Det mener italienerne ikke, og derfor smider de rumænske sigøjnere ud i hobevis. Som rejseleder i Italien har jeg på tre meters afstand overværet, hvordan danske turister blev udplyndret af netop den slags EU-borgere. Samme eksotiske praksis kendes fra København, når busser med tiggere og tyveknægte ankommer til DGI-byen på Vesterbro. Er det at påvise den slags problemer som at brokke sig over “hår i suppen”?

Er der grund til begejstring over EU-parlamentarikeres og Euro-Stat’s plan om 50 millioner afrikanske immigranter læs mere på dailyexpress. )?

Er der grund til begejstring, når Jacques Barrot, EU-Kommissionens næstformand og kommissær for “Justice, Liberté et Sécurité” udtaler, at de europæiske regeringer har moralsk forpligtelse til at modtage immigranter fra Afrika og Nærorienten? ( læs det hele på cafebabel.com). Hvad mener kandidaterne i dette EU-parlamentsvalg om denne sag? Er europæerne moralsk forpligtet til at modtage befolkningsoverskud i Afrika og den arabiske verden?

Torben Snarup Hansen.

European election: where are the Swedish Euro-sceptics?

There is a reasonable chance that Euro-sceptics will be elected in the Baltic countries, Poland, the old Habsburg lands, Bulgaria, Denmark, France, the Low Countries, Portugal and, obviously, Britain. One state is conspicuous by its absence from the list. What of ice-bound Sweden, whose level-headed people voted to stay out of the euro in 2003 and who, not so very long before, were fairly evenly divided on whether to join the EU at all? Swedes are, in many ways, like us. They avoid eye-contact, but are friendly when approached. They are diffident, brave, taciturn, dogged, fond of alcohol, fair-minded and deeply attached to their democratic institutions. They have little time for the overblown claims made by Euro-enthusiasts, and are quietly disdainful of the waste, secrecy and corruption in Brussels. They are, in a word, Euro-sceptics. But you’d never guess it to look at their politicians. It’s curious. Telegraph

Sarkozy: “Europas islamisering uundgåelig”

Jeg har ikke kunnet finde denne angivelige udtalelse online andre steder, i hvert fald ikke på engelsk, så indtil videre må den tages ‘som beset’. Uundgåelig? Ja, hvis demografi er skæbne, og hvis man bare resignerer. Jeg håber udtalelsen kan verificeres, for det vil gøre vores argumenter vanskeligere at afvise med ad-hominem-tilgang. Der er selvfølgelig uanede mængder af facts at henvise til, men det vil altid have stærkere vægt at henvise til en statsleder end til f. eks. Bernard Lewis. For yderligere gennemgang af dette med ‘uundgåelig’ henvises man til essays af El Inglés og Paul Weston på Gates of Vienna (LFPC).

[…] Philippe de Villiers has said (it was just put online a few minutes ago) that Sarkozy made the following remarks to him:

“You have intuition, I have the figures. And your intuition is confirmed by my figures. The Islamization of Europe is inevitable. Be careful: it’s a process that won’t happen overnight. It will take a few decades.” […] Sarkozy on Turkey, lying with every breath

Sharia lig ‘gangstervælde’

Vand på min mølle, og så kommer det endda fra en britisk lord. Utroligt (LFPC).

Lord Tebbit has reignited the row over Islamic courts and their role in the British justice system. Veteran Tory Lord Tebbit provoked anger among Muslims yesterday by comparing Islamic sharia courts to gangsters. He likened the tribunals to the ‘system of arbitration of disputes that was run by the Kray brothers’.

Lord Tebbit told the Lords: ‘Are you not aware that there is extreme pressure put upon vulnerable women to go through a form of arbitration that results in them being virtually precluded from access to British law?'[…] Sharia law ‘same’ as Krays’ rule, says Lord Tebbit

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Br.
Peter Br.
12 years ago

Og så blev det DF. og Ja herfra.
“De” skal slet ikke ha den mindste mulighed/anledning for at “fifle” med Grundloven, se lige for jer de kommentatorer og kommentarer der vil blive kolportyeret i de kommende dage , hvis det bliver et nej!

Jacob A
12 years ago

Det blev Folkebevægelsen for mit vedkommende.

VH
Jacob

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Godt valg. Stem med fødderne. Lad hoved og hjertet råde. Den redigerede udgave skal også med på denne tråd. Et nej udsætter muligheden for regenten snart igen, hvad sent må ske, er i tørklæde. Tør du stemme nej? Vil det klæde dig? Tronfølgeloven: Fødselstidspunkt, køn, evner betyder intet – for en regent- det vigtige er at borgerne har magt. Har de bedste magt er livet bedst. De bedste bedes læst som “borgerne” i afsnittets første linje.
Stem nej. 
Det logiske nationalkonservative nej.
 Jeg finder ofte det er bedst jeg har magt. Min nabo har det på samme måde. Med sig selv.
… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Jeg finder det bedst jeg har magt. Min nabo har det på samme måde. Med sig selv. Vi synes begge det er bedst når vi, og ikke borgere i andre lande bestemmer hvad der skal være lov i Danmark. Derfor stemmer vi på de der mest vil tilbagetage suveræniteten til de af vore, naboens og mine valgte repræsentanter i Folketinget. Derfor stemmer naboen og jeg på Dansk Folkeparti og Folkebevægelsen mod EU, de søger mest at tage suveræniteten tilbage. Det synes vi er væsentligt. Vi stemmer begge nej til ændringer i tronfølgeloven. Fødselstidspunkt, køn og evner er – for regenten-… Read more »

li
li
12 years ago

Tja, kunne de så bare fungere som cykelstativer, så kunne vi jo bruge disse underkastede pædofil tilhængere til noget!
Disse 12 tegneserie modstandere folk, virker noget mentalt afsporet dumme, sådan frivilligt at ligge med røven i vejret for at en stupid stodder som muhammed, har de overhoved! nogen selvstændig tænkende hjerne eller har de ikke bare røv i begge ender!

Morten - - -
12 years ago

@ Pro Patria

Ja – det er vel nok et billede af Danmarks p. t. største cykelstativ 🙂

– – –

Casper | Borgerlig bums

Jeg kan da bestemt også støtte en dansk stemme. Men husk at hvis man er sofavælger, så svækker man de kritiske røster i EU. Jeg mener Folkebevægelsens arbejde er meget nyttigt, og det udfylder en funktion, som DF ikke kan udfylde. Folkebevægelsen har 6 borgerlige kandidater, men Søren Søndergård gør det også udmærket. Desuden bøjer DF sig for regeringens EU-politik, hvilket jeg har analyseret og beskrevet med kilder. EU er ligeglad med sofavælgernes kritik, de vil bare reagere med flere dyre kampagner for at få folk til at stemme næste gang (denne gang er der brugt over 100 mio. kroner… Read more »

trackback

[…] ser ud til at historien her under om Phillippe de Villiers der citerer Præsident Sarkozy for at sige at Europas islamisering er […]

Morten - - -
12 years ago

@ Jacob A.

En stemme på Junibevægelsen er en stemme for Tyrkiet i “EU”. Derudover har Hanne Dahl betegnet 24-års reglen som værende at sammenligne med Sydafrikas hedengangne apartheidlove.

Undgå Junibevægelsen !

– – –

Jacob A
12 years ago

Hmm..? Skal det være Junibevægelsen eller Folkebevægelsen? Eller et tredje?

VH
Jacob

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Som fan av Gates of Vienna hoppas jag Henrik kommer in och även vår skånske Kent. Det blir till att hålla tummarna ett par dar till. 🙂

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Fra http://www.youtube.com/watch?v=6llT2ZYg-4E “Wars are not won by evacuations…”, “We shall fight them on the beaches…” til “Let´s abandon these shores” udvandringen og ønskene om at forlade Storbritannien: http://www.themovechannel.com/news/841434e7-35a6/ Mass exodus from UK Friday, May 15, 2009 Catherine Deshayes New research has found that a whopping 11 million Brits are thinking of taking a job overseas within the next two years – a significant dent in the population – and a fifth of those would choose a new life down under… Britain is experiencing the greatest exodus of its own nationals in recent history while immigration is at unprecedented levels, new… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Tyskerne er blevet sindssyge: Nu giver de sgu politibeskyttelse til en af saudiernes mest radikale imamer:

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,druck-628408,00.html

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Når jeg ser på valgplakaterne fra andre end DF, tænker jeg, at de må være velvidende om hvad de har sat gang i m.h.t. Euro Mediterranean-aftalen. Selv min gamle parallel klassekammerat fra skolen må have stort kendskab til komplottet mod europas oprindelige nationers befolkninger om legaliseret tilvandring af 50 mio. mennesker frem til Anno 2050. De andre kandidater, medierne, gutmenschen o.s.v. vil gerne have, at Morten Messerschmidt ikke bliver valgt ind i Europaparlamentet. Fordi Morten Messerschmidt ved for meget om hvor råddent det er i europaparlamentet. Det er til at blive skidt tilpas af ! Endvidere skrives i Jyllands-Posten at… Read more »

Morten - - -
12 years ago

Ikke blankt – dansk!

Det andet er at tie og dermed samtykke.

– – –

Skjoldungen
12 years ago

Stem dansk eller stem blankt på søndag !…Man kan gøre begge dele på én gang: stem på en ottoman!

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
trackback

[…] Here is an election poster for the current EU Parliamentary elections by this fine man: […]

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Många fine bumser man skulle vilja sparka där…

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x