5
jun
Seneste opdatering: 8/6-09 kl. 0853
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kirken fra 1390 kan rumme utrolige 28.000 mennesker. San Petronio kirken i Italien er kendt for at have en freske som forestiller Mohammed i helvede.

bologna_italy_duomo_from_asinelli

A number of men suspected of planning a terrorist attack in Italy have been linked to a possible plot against Denmark. Italian police have arrested five North African men who they say planned terror attacks in northern Italy in 2006, and also plotted an attack against Denmark. Italian media reports that the men are charged with being part of an international terrorist organisation that had concrete plans to attack the subway system in Milan and the San Petronio church in Bologna three years ago. It is reported that the organisation was also targeting Denmark, Spain and France, but no further information has been released about possible targets in these countries. The five men are said to belong to a group with roots in Syria, Algeria and Morocco and are accused of recruiting and training individuals for terrorist activities in Iraq and Afghanistan. The Danish intelligence service PET declined to comment on the case. Copenhagen Post

Det islamfjendtlige, EU-fjendtlige og indvandrerfjendtlige Frihedsparti

Det ville være synd at påstå, at SVT “public service” benytter sig af et neutralt sprog. Og selvom deres reporter står lige ved siden af Wilders, interviewer han premieminister Balkende. SVT kan selv være “fjendtlig”. Public service min bare….En ting, man undrer sig over: Poul Nyrup Rasmussen er chef for en gruppe, der omfatter mindst seks postkommunistiske partier, der kørte diktaturerne i østeuropa indtil 1989. Hvorfor er det ikke “kontroversielt og fjendtligt?” Hvis man har mod på en længere TV slutdebat på hollandsk, findes den her.

Sir Andrew Green: Den problematiske indvandring

Helle Merete Brix, London

Vi er nået et stykke ind i interviewet i cafeen på Millbank, den store gade ved floden i Westminster, da sir Andrew Green kommer med en kontant udmelding:

“Der er ingen tvivl om, at afskaffelsen af Primary Purpose Rule var en meget alvorlig fejl. Groft sagt har det betydet en fordobling af antallet af ægtefæller, der hvert år bliver bragt til Storbritannien. Det betyder også, at de nationaliteter der slår sig ned udgøres af store familier, og det betyder et større pres på boliger og den slags i lokalområdet. Du har familier, hvor der ikke tales engelsk i hjemmet, hvor heller ikke børnene taler engelsk og ikke får de kvalifikationer, de har brug for. Den form for ægteskaber må standses.”  Sappho.dk

Aftonbladets gave til venstreekstremister

Chefredaktör Kalle Jungkvist om beslutet att låta Sverigedemokraterna annonsera i Aftonbladet. Aftonbladet publicerar idag och i morgon två annonser från det politiska partiet Sverigedemokraterna. Intäkterna från annonserna skänker vi, efter förslag från en av våra läsare, till tidskriften Expo. Expo bedriver en enveten kamp för att kartlägga och avslöja högerextremism och rasism. ”Jag vill inte bidra till SD:s bild av sig själva som martyrer”

Envher der har fuldt lidt med, ved at SD ikke selv opmaler sig som martyrer. Når man er mest voldsudsat, når man er afskåret fra at deltage i den demokratiske diskussion, er man måske en rigtig martyr. At censuren overfor Sverigedemokraterna er lettet en anelse de sidste par år, bortforklarer ikke det faktum. Chefredaktör Kalle Jungkvist er med andre ord en løgnhals og en double-speaker, der foregiver ikke at have tilstede i de sidste 25 år. Måtte det gå hans statsstøttede, udemokratiske sosse-sprøjte ilde. Hans AB lancerer for en sikkerheds skyld en moral rap-sang:  Sd:s “hatkampanj som leder till gaskammaren”. JP skrev for et år siden:

 

Sverigedemokraterne til orde. Adskillige reaktioner fulgte i Dagens Nyheter – mest overraskende fra Sverigedemokraternes formand, Jimmie Åkesson, som aldrig tidligere havde fået et debatindlæg trykt i avisen. »Vi bliver ikke drevet af had, fjendtlighed eller ringeagt. Vi bliver drevet af en oprigtig uro over, hvad der er ved at ske i Sverige. (…) Den omfattende muslimske indvandring til Sverige har bevisligt ført til etniske enklaver, sociale problemer, kriminalitet og øget svensk-fjendtlighed og antisemitisme,« skrev Åkesson.

Det voldelige  Sverige

interesant ny blog. Sverige havde i 2008 84. 566 tilfælde af anmeldt “grov misshandel”.

 

screenshot001

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fritz
Fritz
12 years ago

22:05 – 08. maj. 2009 | Ritzau /Nyheder

Truslen fra islamisk terror falder:

Og det bakker seniorforsker Lars Erslev Andersen op om, det er nu kun ca. en måned siden at de påstod at den muslimske terrortrussel var faldende, vi skal simpelthen af med alle de snyltere galninge og dhimmitnarrehatte til forskere, lad dem endelig forske ad helvede til, men for deres egne penge.

Casper | Borgerlig bums

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Geert Wilders ikke tager mandatet i EU-parlamentet. Han bliver i det hollandske parlament. Han stillede udelukkende op for at samle stemmer, og det erklærede han på forhånd. Det har dansk presse ikke opdaget. Jeg har skrevet om det her: http://borgerligbums.wordpress.com/2009/04/18/geert-wilders-laver-en-camre-ved-eu-valget/

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Frihedspartiets politiske programpunkter er af mig kun set på den engelske wikipedia-side. Jeg fik det følgende optaget på Omnial: PVV har som programpunkt under “Platform” på: http://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Freedom nævnt, at partiet går ind for ophævelse af minimumsløn, og det er af nogle betragtet som et politisk punkt som andre, nogle vil måske betegne det som højreekstremistisk, jeg synes arbejdsmarkedets parter kan ordne den slags, omend jeg privat hvis jeg har få penge gerne vil have ting meget billigt, og hvis jeg har mange penge gerne vil betale en rigemelig løn hvis jeg skulle have et job udført. Partiet er måske et… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jag hoppas innerligt att italienarna klarar av att bevara och skydda den gamla fresken med pedofeten Mo brinnande i helvetet, där han sannerligen hör hemma. Detta är en ren kulturskatt och ovärderlig. Jag förstår om mohammedanerna hatar den och vill se den förstörd. Just därför måste den skyddas till varje pris. Vem vet, om hundra år kanske Westergaards motoon har liknande kulturhistoriskt värde, under förutsättning att mohammedanerna inte vinner förstås. Sedan är ju en annan skillnad att den finns i så otaliga utgåvor att dom knappast kan förinta alla. Även om dom kommer över originalet så kommer det finnas tusentals… Read more »

polinos
polinos
12 years ago

“Vi tar Sverige tillbaka, vid valurnan och ute på gatan”. Orden är Timbuktu och Promoes och låten är nyskriven inför söndagens EU-val. “Vi tager Sverige tilbage ved valgurnen og UDE PÅ GADEN”. Sådan noget FASCISTISK propaganda bringer et stort svensk dagblad fuldstændig ukritisk! Ja, opfordrer åbenbart direkte til det. Og de historieløse fæhoveder på redaktionsgangen ser ikke, at de har med VIRKELIG fascisme at gøre. Fascismen har historisk været fascineret af “gaden” – det er på “gaden” slaget mod “reaktionen” (som det hedder i nedenstående sang, der er som skræddersyet til dagens Antifa og autonome) skal vindes. Læs rulleteksten, og… Read more »

Jutta
Jutta
12 years ago

Undskyld, hvis jeg ikke kan oversaette det hele, men her er altsaa en kommentar fra tysk statsfjersynet ARD 1. Programm, som siger at alle Niederlaender skal skamme sig:
http://www.tagesschau.de/kommentar/niederlande134.html

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x