11
jun
Seneste opdatering: 12/6-09 kl. 0236
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

via Vlad Tepes, fra 3 forskellige interviews over en ti-årig periode. Min, 18:30. Se det !

Homo-hykleriet

Det er ikke nemt at finde rundt i det roderi, der hedder islam og sex. Endnu værre bliver det med islam og homoseksualitet, man skal nok have en personlig aktie i det, for at ville søge til bunds i emnet. Enhver der har været  i Mellemøsten, kender til den udbredte homo-praksis blandt hetero- mænd, der eksisterer fordi de “ikke kan komme til damerne” på et naturligt tidspunkt. Alligevel hader og forfølger man homoseksuelle af et sandt hjerte. Her er et interessant indblik i England muslimske homoseksuelles vilkår:

With the advent of civil partnerships it is easy to forget that significant sections of the gay community in the UK live in fear. There are approximately 125,000 gay Muslims in the UK and most live with feelings of shame and guilt. Although, leading clerics assert homosexuality to be against the teaching of The Quran, there are tentative signs of the beginnings of an acceptance within the Muslim establishment and the internet provides an important forum for gay Muslims to connect and support each other. Gay Muslims in the UK

(Artiklen mener at vide, at der er 1.25 mio muslimer i England. Det er meget for lavt, det var 1.6 mio i 2001.) I Europa er der opstået et yderligere  hykleri. De homoseksuelle og medierne vil ikke nævne ved navn, dem der plager og overfalder dem: “Chikane og vold mod homoseksuelle pga. “mindre tolerance… blandt befolkningen generelt.” Det er grotesk, at minoriteter bebrejdes grove overtrædelser af racismelovgivningerne mindre end alle andre.

Theodore Dalrymple: Den inhumane Le Corbusier

Le Corbusier har haft stort inflytande över 1900-talets arkitektur, inte minst i Sverige. Theodore Dalrymple menar emellertid att han snarare hör hemma i kriminalhistorien än i arkitekturhistorien. Axess

Dalrymple smører ikke for tyndt på. Men man ser på Københavns Havnefront, at Le Corbusier lever i bedste velgående: Operahuset  er bare det dyreste af eksemplerne. Jean Nouvel, den nye DR koncertsal, får også en hilsen med. Sveriges arkitektoniske ulykke var,  at de  allerede fra 1945 havde råd til at rasere alle deres bykerner efter hans ideer. Arkitektonisk set, var det en lykke for Danmark, at tyskerne havde plyndret os for  penge.

Skånske prioriteringer

Der er  postet sekscifrede millionbeløb i Rosengård, de har ikke hjulpet, så nu kommer der flere. Dette sker samtdigt med at skånske sygeplejersker – der i forvejen er lønnet næsten 30 % under danske – nu skal arbejde fire timer mere for samme løn.  Danmark takker og bukker. Risk att vårdpersonal flyr till Danmark, Rosengård får 9,2 miljoner för att förebygga bränder, skadegörelse och stenkastning

“Kulturbrusebad”

En “kulturdusch” där elever kan duscha och klä om i enskildhet är en av nyheterna när Humlemadskolans idrottshall i Arlöv rustas upp för 3,8 miljoner.Möjligt för elever att duscha enskilt

Våldtäkter i New York och Sverige 1975-2008. En jämförelse.

screenshot0041

se videre her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Tak for klippene med Oriana Fallaci. Siden jeg for mange år siden læste Un Uomo, har jeg været blandt hendes store beundrere. Hun var – hvilket fremgår med al tydelighed – en fantastisk levende og charmerende kvinde af den slags, der gør enhver diskussion om ligestilling fuldstændig tåbelig og ligegyldig. Hvilken fantastisk kvinde, og hvilken skarp og modig iagttager af sin samtid.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

Jeg synes det er for nemt at skyde skylden for Københavns moderne arkitektur på Corbusier. Ansvaret ligger hos dem der har bestilt, godkendt og betalt byggeriet…

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Man må nok sige Sverige har sin helt personlige hockeystavkurve.

Det er jo helt vanvittigt, og så bliver det kun værre.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x