18
jun
Seneste opdatering: 19/6-09 kl. 1240
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“How absurd men are! They never use the liberties they have, they demand those they do not have. They have freedom of thought, they demand freedom of speech.”  Søren Kierkegaard, Enten Eller.

Ann Fishman, advokat, Liberty Legal Project.

Om faktuelle fejl og elefanter

Der er egentlig ikke sĂĄ meget at sige om det rent principielle: Geert Wilders mĂĄ være mere end almindeligt forsigtig i sin fremlæggelse af facts. SĂĄ meget desto mere fordi han bruger vendingen “facts are facts”, mĂĄ der ingen tvivl herske om at dette ogsĂĄ er hvad de er. Dette er en elementær forudsætning for integritet, og pĂĄ det praktiske plan vil svipsere eller det der er værre med sikkerhed blive brugt imod os alle som angivelig falsifikation af hele problemkomplekset.

Endnu en gang mĂĄ man dog minde om den oversete elefant i stuen: Den forkætrede hollandske politiker har nu i flere ĂĄr mĂĄttet beskyttes 24/7 for et ukendt millionbeløb, ene og alene for at udtrykke ting som en bestemt tilvandret gruppe ikke bryder sig om at høre. Derfor skal Wilders’ pointe om en overhængende trussel mod vores demokratier ikke blot dokumenteres eller sandsynliggøres af hĂĄrde kendsgerninger om kriminalitet, kulturel pĂĄvirkning og selvcensur, indskrænkninger i traditionelle frihedsrettigheder fra statslige og overstatslige organer, samt demografi – der er ogsĂĄ en anden tilgang som han selv ufrivilligt illustrerer, nemlig at den aggressive, tilvandrede kultur har nogle konsekvenser der er uhyggeligt uafhængige af antal og procentsatser.

Wilders selv er et offer for nogle ændringer til det værre af vores samfund, og disse forværrelser er en følgevirkning af tilvandrergruppens blotte tilstedeværelse. Talstørrelser og procentsatser hjælper fedt her, og influerer kun på tempoet af den igangværende undergravning af demokratiet (LFPC).

[…] I lørdags blev den hollandske politiker Geert Wilders interviewet i Danmarks Radios Deadline -studie. Under interviewet sagde Wilders blandt andet, at 70 procent af de indsatte i de danske fængsler har islamisk baggrund. Men det tal er forkert. Ifølge Kriminalforsorgen har omkring 19 procent af de indsatte i de danske fængsler udenlandsk baggrund. Hvor mange af dem med udenlandsk baggrund, som sĂĄ er muslimer, har Kriminalforsorgen ikke tal pĂĄ. Til gengæld har Kriminalforsorgen foretaget en spørgeundersøgelse om religion blandt 2.300 indsatte, hvoraf 19 procent svarede, at de var muslimer.
»Wilders kom med et forkert tal, men hovedtendensen i det, han sagde, var rigtigt – muslimerne er stærkt overrepræsenteret i danske fængsler. Jeg opfatter det mere, som om han tog fejl af tallene, fordi han byttede om pĂĄ tallene for ungdomsfængslinger og de generelle fængslinger. Men ogsĂĄ i de generelle fængslinger er der et meget stort overtal af muslimer,« siger Ole Hyltoft. […] ‘Wilders kom med et forkert tal – men tendensen var rigtig’

Ole Nydahl: “Vi er fredelige, men vi er ikke fejge”

»Vi er fredelige, men vi er ikke feje, vi er ikke krystere,« siger Ole Nydahl. »Det viser sig, at besværlige folk opfører sig bedre, hvis man er stærk. Det var den måde, vi klarede kommunismen på, og jeg synes, det har vist sig at være et historisk princip, man kan bygge på.« Han uddyber:

»Den, der er stærk, kan give lang snor, fordi han er sikker på sig selv, og den, der er svag, vil ofte overreagere. Det er det, vi har gjort for eksempel med islam, hvor vi krampagtigt har kigget væk og tænkt -Det er der ikke-, og det er politisk ukorrekt at sige de ting. Vi har været dovne, og vi har alle sammen haft travlt med vore egne sager, og så kommer der nogle fremmede folk, som alligevel ikke integrerer sig, men som man kun ser på Nørrebro og i Århus, og så tænker man, det var mærkeligt, det var et eksotisk indslag, og så kigger man væk igen. Men pludselig er der så meget, der sker, at man er tvunget til at kigge derhen, og så er faren der for, at man overreagerer. Derfor er det vigtigt at være løbende i stand til at passe på,« forklarer Ole Nydahl og understreger, at buddhismen jo er fuldkommen upolitisk og ikke har »noget forhold til noget som helst« inklusiv islam, der først kom til 1300 år efter, Buddha levede.

Nydahl vil selv gerne advare endnu en gang om noget af det, han ser som problemet ved islam.

»Det er simpelthen farligt, hvis du har en bog, som du ikke har lov til at ændre ved. Altså, kristne, det gamle og det nye testamente, det er folk, der er inspireret af deres gud til at skrive forskellige ting, og derfor kan det også ændres, når tiderne ændres. Men hvis du har en bog, der er givet fra Allah til Gabriel til Muhammed så har du noget, der ikke kan ændres ved. Der er endda dødsstraf for at ændre nogle af de ting. Det er en hård ting, vi er oppe imod,« siger han og kommer til sidst ind på det, han kalder flokgiften. Flokgiften handler om, at alle render i den samme retning på grund af manglende viden. Information: Buddhas kriger

Why the fascists are winning in Europe

In bad times, if the political culture forbids respectable politicians from raising certain issues, voters will turn to unrespectable ones. [..]

Already, the European political class is congratulating itself at holding the tide of neo-nationalism to the low double-digits. I’d say some of these results are pretty remarkable given that these parties are all but excluded from the public discourse and that even a relatively mild dissenter from the consensus such as the Dutch parliamentarian Geert Wilders has been banned from setting foot in Britain and is undergoing prosecution for his views in the Netherlands. What makes the Labour Party “mainstream” with 15 per cent of the vote and UKIP the “fringe” with 17 per cent? Nothing, other than the blinkers of the politico-media class. But if you want to drive the electorate toward the wilder shores in ever greater numbers, keep crying “Racist!” at every opportunity.

Things are not going to get any prettier in the next European electoral cycle. Aside from professions of “horror” at the success of the neo-nationalists, there is now talk of shutting down these parties by using the legal system (as was done in Belgium) or by denying them the public funding to which their share of the vote entitles them. Subverting democracy to suppress neo-nationalism doesn’t seem a smart move. But then if the political class were that smart it wouldn’t be in this situation. The problem in Europe is not a lunatic fringe but a lunatic mainstream ever more estranged from its voters. Mark Steyn

Al-Muhajiroun Hijack Sharia Law Debate

The Centre for Social Cohesion (CSC) tonight urges the Government to ban the radical Islamist group al-Muhajiroun after police were called to a sharia law debate between CSC Director Douglas Murray and the newly appointed British al-Muhajiroun leader Anjem Choudary.

Al-Muhajiroun hijacked the debate, „Sharia law vs British law‟, which was organised by a student society. Members of the radical organisation responsible for the Luton protests took over the debate: the SIA – licensed security guards were al-Muhajiroun and members of the group attempted to intimidate and segregate the audience. One member of the public who objected to the segregation was manhandled and assaulted as he tried to enter the men‟s section with a woman. He is pressing charges. The Police took statements from eyewitnesses. CSC Director Douglas Murray was asked by a student society to counter Choudary‟s views at a debate they were organising at a neutral venue. ….. The security guards were members of al-Muhajiroun. The student society had neglected to mention that the event would be segregated. The society‟s “independent chair” was involved in the assault. .Centre for Social Cohesion Press Release 17 June 2009, pdf.

Police called to maintain order at Al Muhajiroun meeting, Clashes as Muslim extremists attempt to segregate women

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] guest speaker at last Sunday’s Trykkefrihedsselskabet conference in Copenhagen. Many thanks to Steen for the […]

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Hvilken faktuel fejl er værst i konsekvenser, Wilders eller OECDs:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/06/oecd-og-den-svindende-befolkning.html

Uanset hvor mange professorer der står bag noget, er det nødvendigt med en god bullshit detektor.

SĂĄ har vi Balvig, Vi har klimaspørgsmĂĄlet osv. – holde holde mikrofon.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

“Enten eller” er ikke uden grund en berømt tekst. Her er mit private valg af guldkorn fra teksten, der er mange flere jeg ikke har samlet: “Hvad er en Digter? Et ulykkeligt Menneske, der gjemmer dybe Qvaler i sit Hjerte, men hvis Læber ere dannede saaledes, at idet Sukket og Skriget strømme ud over dem, lyde de som en skjøn Musik.” “Og Menneskene flokkes om Digteren og sige til ham: syng snart igjen, det vil sige, gid nye Lidelser maae martre Din Sjæl, og gid Læberne maae vedblive at være dannede som forhen; thi Skriget vilde blot ængste os, men… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Victor

Det er selvfølgelig rigtigt nok at Björn Ulvaeus udviste et kompromisløst forsvar for ytringsfriheden under Muhammed-‘krisen’, emn der sandt for dyden ‘langt mellem snapsene’ derovre. Og det ændrer ikke ved mit hovedindryk af indlægget fra disse 12 Svenske ‘Intellektuelle’. De gĂĄr som katten om den varme grød. De tør ikke skrive disse selvfølgeligheder uden at samtidig komme med besværgelser om, at det ‘problem’ de beskriver naturligvis ikke gælder forholedene i Sverige, hvilket i bedste fald er uvidenhed/forglemmelse eller i værste fald fej konfliktskyhed.

Victor
Victor
13 years ago

Jens – Fair er fair: Björn Ulvaeus var faktisk en af de svenskere, som var mest faste i kødet under Muhammed-krisen. Det overraskede mig faktisk dengang.

JensH
JensH
13 years ago

@Victor “Hvad mener I om denne kommentar i DN?” At det er fuldstændig grotesk, at man i et vestligt land anno 2009 ligefrem skal have 12 intellektuelle til at gøre opmærksom pĂĄ, at ‘beskyttelse’ mod kritik af religioner ikke er omfattet af menneskerettighederne. Det burde være en selvfølge, at religioner og religiøse autoriteter ikke er ‘beskyttet’ mod kritik. At disse 12 Svenske ‘intellektuelle’ sĂĄ samtidig enten er meget konfliktsky eller ogsĂĄ kriminelt naive er sĂĄ en helt anden sag: “De flesta svenska medborgare tillhör en lyckligt lottad elit, som – vare sig de är troende eller ej – har förmĂĄnen… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Tak for det hr. Bolding Hansen Under 1 Diapsalmata nær toppen dĂ©r, mellem: Jeg taler helst med Børn; thi om dem tør man dog haabe, at de kan blive Fornuft-Væsener; men de, der er blevne det – Herre Jemini! Menneskene ere dog urimelige. De bruge aldrig de Friheder, de har, men fordre dem, de ikke har; de har Tænkefrihed, de fordre Yttringsfrihed. og: Jeg gider slet ikke. Jeg gider ikke ride, det er for stærk en Bevægelse; jeg gider ikke gaae, det er for anstrængende; jeg gider ikke lægge mig ned, thi enten skulde jeg blive liggende, og det gider… Read more »

Victor
Victor
13 years ago
JensH
JensH
13 years ago

Glimrende interview Information har lavet med Ole Nydahl, og han fĂĄr da sagt nogle relevante ting om islam, som burde fĂĄ læserne af interviewet til at reflektere en smule over deres hidtidige syn pĂĄ islam. Men nej, hvis man læser kommentatorsporet pĂĄ Information.dk giver Ole Nydahls relevante betragtninger anledning til følgende kommentarer. Peter Jensen: “Men godt at se Dansk National-Socialistisk Folkeantipati ogsĂĄ har plads til Buddhister .. og naturligvis ogsĂĄ Helle Merete Brix og Lars Hedegaards Tyrkerfrihedsselskab .. Det er vel hvad man kan forvente fra en religiøs fundamentalist der kæmper for feudal-styrets genindførsel i Tibet ? Er Buddhisme og… Read more »

Limewoody
Limewoody
13 years ago

Ole Nydahl sætter fingeren pĂĄ den rette udfordring. Det er et centralt emne – reaktionen pĂĄ “fredens religions” krigeriske og kulturelle ensretning og imperialisme. Og hvordan der bør reageres pĂĄ den. Vi har inden for relativt kort tid set hvordan tingene udviklede sig i Libanon og i ex-Jugoslavien. En af de mest centrale forhold med hensyn til islam er den rungende mur af tavshed der omgiver denne “religion”. Deri trives den jo godt. AltsĂĄ mĂĄ man ligesĂĄ ihærdigt udstille den, demaskere den og stille den til regnskab for den gerninger. En sĂĄdan strategi vil kunne trænge den i defensiven. Det… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

“Menneskene ere dog urimelige. De bruge aldrig de Friheder, de har, men fordre dem, de ikke har; de har Tænkefrihed, de fordre Yttringsfrihed.”

http://www.bjornetjenesten.dk/teksterdk/enten.htm#Mark%209

PeterBr.
PeterBr.
13 years ago

“Det er kulturminister Carina Christensen, der tildeler livsvarig kunstnerydelse efter indstilling fra Statens Kunstfonds Repræsentantskab. Desuden skal Folketingets Finansudvalg sige god for ydelserne.”

SĂĄ er der mĂĄske et rudimentært hĂĄb om at “nogen” vil protestere over at “racisten”/ ekstremisten Jacob Holdt skal forsørges af staten før folkepensionen og det pga. en tendiøs bog, skrevet for over 30 ĂĄr siden (Amerikanske Billeder)..

Janne
Janne
13 years ago

»Jamen, et land forsvarer sig med politiet først, og hvis der så kommer store, ydre farer, har man også en hær. Sådan har det altid været. Vi beskytter vort land, og vi beskytter vores befolkninger, og også vores kvinder og vores friheder. Så hvis der er nogle unge mennesker, der vil gennemgå en uddannelse, fordi de føler et ansvar over for deres land og deres kultur, er det da en nobel ting.«

Sådan har det altid været siger han, men hvad med nu? Vore soldater dør i Afghanistan mens indvandrerbander i Danmark truer med selvtægt.

polinos
polinos
13 years ago

At Jacob Holdt skulle være “kunstner”, kommer som noget af en overraskelse. Da jeg selv gik i gymnasiet midt i 70’erne, blev vi udsat for hans propagandistiske show, rent marxistisk-maoistisk agit-prop, præget af en foruroligende begejstring for de rent ud fascistiske sorte pantere. Men “kunst”? 30 ĂĄr efter dukkede fyren op igen pĂĄ min søns gymnasium, hvor han holdt præcist det samme foredrag, nu blot tilpasset den nye virkelighed i Danmark, men ifølge min søns referat ellers præget af samme grundlæggende maoistisk-fascistiske og rent ud racistiske anti-“hvide” budskab. Mødet med ham var i øvrigt ret særpræget. F.eks. har Holdt som… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Cadeau til Ole Nydahl.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Steen

Jeg forsøgte sætningssøgning på REX på det Kongelige bibliotek, og hos Søren Kierkegaard forskningscenteret enkeltords søgning, ingen resultater.
Jeg kunne ringe til hr. Warming og spørge, for det kunne hvis han har materialet ved hånden jo være hurtigere end selv at lede. Omend næppe så opbyggeligt i længden.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Søren Kierkegaard “Folk gør liden brug af frihed de har, fx tankefrihed. I stedet kræver de talefrihed. ”
Bo Warming var den eneste der syntes at have sætningen noteret- på dansk, men det skyldes muligvis min søgning.

Victor
Victor
13 years ago

Gæææææt hvem der er kommet pĂĄ finansloven –

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2009/06/18/135150.htm

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x