29
jun
Seneste opdatering: 30/6-09 kl. 1838
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dagens nyhed er, at BRÅ efter flere årtier har opdaget, at der faktisk findes noget sådant som folk der begår forbrydelser mod landets oprindelige befokning af ren og skær had og foragt. Det holdt virkelig hårdt. Man kan mere end tvivle på de procenter BRÅ opgiver. Kun tre procent af forbrydelserne skulle rette sig mod majoritetsbefolkningen. Det tror jeg ikke ét sekund på, og slet ikke når vi taler mord, vold og voldtægt. Man kan bare tænke på den myrdede bøsse i Malmø i vinter og de to bøsser der blev knivstukket af indvandrere på sidste års Pride Festival – der blev ikke dømt  hatbrott i nogen af tilfældene. Men man kan også bare le lidt af rubriceringerne. Multikultur er ingen enkel sag, det er fast arbejde i mange år. Det er det fragmenterede rettighedssamfund “in action”. Det er lovgivning, der forgæves prøver at regulere det, der klarede sig selv før. Og BRÅ er selv ude om, at ingen tror dem mere, også når de ikke lyver og sminker. BRÅ rapport, 103 sider, pdf.

Främlingsfientliga/rasistiska hatbrott, Afrofobiska hatbrott, Antiromska hatbrott, Antireligiösa hatbrott, Homofobiska, Transfobiska, Vit makt-ideologiskt motiverade hatbrott.

Definitionen av hatbrott har utvidgats. Hur hatbrott definieras i hatbrottsstatistiken har ändrats från och med år 2008 bland annat genom att det främlingsfientliga motivet utökats till att även omfatta hatbrott som sker mellan minoritetsgrupper samt av minoritetsgrupper mot majoritetsgrupper. Vidare inkluderas hatbrott med övriga antireligiösa motiv utöver de antisemitiska och islamofobiska motiven. År 2008 har definitionen även utvidgats till att omfatta hatbrott med bifobiska, heterofobiska och transfobiska motiv. (s. 11) SvD: Minoriteter kan också hata

Bandekrig i Odense ude af kontrol

På bare 14 dage er syv personer i Odense blevet angrebet ved en fejl – nu bliver almindelige borgere stoppet af kriminelle og undersøgt. Situationen er “fuldkommen sindssyg”, siger vagtleder hos Fyns Politi. I søndags blev to helt tilfældige mænd beskudt af kriminelle i to biler på Ejbygade i Odense. “Vi har oplevet flere tilfælde, hvor ganske almindelige mennesker, der er kommet gående på gaden i Odense, er blevet stoppet og kropsvisiteret af nogle af de her mennesker, fordi de troede, at de havde en eller anden del i konflikten,” siger Torben Schultz-Pedersen.Bandekrig i Odense ude af kontrol, Rejseholdet ind i bandekrig, Bander kropsvisiterer borgere på åben gade

Riksdagen inte har folket med sig i sin hutlösa invandringspolitik

”Svenska flyktingmotståndet minskar”, ”Svenskar mer positiva till flyktingar” och ”Svensken mer positiv till flyktingar” är några av de rubriker som basunerats ut under de senaste dagarna. Bakgrunden är att andelen som anser det vara ett ”bra förslag att ta emot färre flyktingar”, minskat från 49 procent i fjol till 45 procent i år i den årligen återkommande SOM-rapporten från Göteborgs Universitet. I den rapporteringen jag sett i media får man allt för ofta bilden av att resterande andel, det vill säga 55 procent, skulle anse det vara ett ”dåligt förslag att ta emot färre flyktingar”. Men så är det inte; andelen är 28 procent. Ingestans har jag sett media (förutom några enskilda bloggar) skriva hur stor andel som verkligen vill ha en minskad andel flyktingar till Sverige.

Det är dock än en gång endast 28 procent som anser det vara ett ”dåligt förslag att ta emot färre flyktingar”. Och även om det är en ökning med två procentenheter sedan 2008, är andelen som anser det vara ett ”bra förslag att ta emot färre flyktingar” betydligt större; det skiljer i själva verket hela 17 procentenheter. Trots åratal av massinvandring, trots åratal av indoktrinering och skuldbeläggning av dem som har en motsatt åsikt i frågan, har man inte lyckats få med sig en majoritet av folket på sin sida. Det säger en hel del. Betydligt mer än vad den före detta Vänsterpartisten och forskaren Marie Demker tycks inse. Och om någon undrar är det just Demker som ansvarar för undersökningen. Richard Jomshof:Fortsatt starkt flyktingmotstånd i Sverige

UK: Sytten gange flere  sharia-courts

At least 85 Islamic sharia courts are operating in Britain, a study claimed yesterday. The astonishing figure is 17 times higher than previously accepted. The tribunals, working mainly from mosques, settle financial and family disputes according to religious principles. They lay down judgments which can be given full legal status if approved in national law courts. However, they operate behind doors that are closed to independent observers and their decisions are likely to be unfair to women and backed by intimidation, a report by independent think-tank Civitas said. The Civitas study said the Islamic courts should no longer be recognised under British law.  Britain has 85 sharia courts: The astonishing spread of the Islamic justice behind closed doors

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gerd
Gerd
12 years ago

Moské i nordvestkvarteret. Shiamuslimsk. Men der forsikres, at alle er velkomne http://jp.dk/indland/kbh/article1736464.ece . Har miljø-og teknikudvalget spurgt bare én sunni, om han vil komme der. Har de gjort sig bare én overvejelse om de med anerkendelsen vælger side mellem 2 parter, der andre steder i verden åbent viser, hvad deres uenigheder kan føre til, bl.a. bombning af hinandens moskeer? Og det kan det så vel også udvikle sig til i nordvestkvarteret. Så for at forebygge og vise lidt hensyn til omkringboende ikke-muslimer, kunne man vel bygge en 2-delt moské – en ende til sunni – den anden til shiiter. Så… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Sjakalofobi er det sidste nye og endda med eget manifest!

http://politiken.dk/indland/article743169.ece

@ Mette: Det er her Hvad skal man sige ? Det kan blive grimt. S.

Mette
Mette
12 years ago

Nu viser afstemningen om tørklæde bør kunne bæres på arbejde af sygeplejersker, at

72,4 pct. har stemt NEJ.
26 pct. har stemt Ja
1,6 pct. VED IKKE.

Janne
Janne
12 years ago

Steen

Desværre er det sådan, at lige nu kan man som kvinde faktisk godt være offentlig ansat f.eks. sygeplejerske og læge – og bære tørklæde på arbejde. Men det bør selvfølgelig laves om. Offentlige ansatte skal ikke bruges til religiøs mission. Og offentligt ansatte skal ikke bruge arbejdsplads, arbejdstid og patienter, klienter, elever etc. til missionærarbejde. Lad os få religionsneutrale arbejdspladser igen. Så hurtigt som muligt.

Janne
Janne
12 years ago

OT Kvinfo, som lader tørklæder til kvinder indgå som del af mentor-annoncer i aviser og på Kvinfos hjemmeside, mener at nogle aviser går for meget op i om det er kvinder eller mænd, der skriver læserbreve, når aviser skal udvælge hvilke læserbreve de vil bringe. Som jeg ser det er det dog Kvinfo der går ufrugtbart og reaktionært meget op i køn, og ikke aviserne. Det er Kvinfo der lader tørklæder til kvinder indgå i annoncer. Ikke aviserne. Jeg håber at aviser bibeholder fornuften og sagligheden og ikke går tørklæde-Kvinfo i bedene. “Tre ud af fire læserbreve i aviserne er… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

http://universalgeni.wordpress.com/2009/06/28/danmark-muslimer-massevoldtager-mindst-en-kvinde-hver-uge/
Kilder oplyses at være DR. “…Citaterne i denne post stammer fra 3 artikler på dr.dk/Nyheder – bragt i den forgangne uge.
DR har omhyggeligt afetnificeret deres oplysninger, som stammer fra 3 rapporter som Det Kriminalpræventive Råd har fabrikeret. Og Rådet har i og for sig gjort sig samme umage for ikke at advare danske kvinder. Man kunne jo risikere, at de forsøgte at undgå denne religiøse kulturberigelse fra de fremmede gerningsmænd…”.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x