6
jul
Seneste opdatering: 7/7-09 kl. 1527
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Luften er fuld af had: Ung mand i Dresden af russisk herkomst forulemper tørklædekvinde i ved at kalde  hende “terrorist” og “islamist”. Hun svarer med at trække  ham i retten. Dér dolker han hende med 18 stik, så hun dør. Nu nærmer temperaturen i Tyskland og Egypten sig kogepunktet og retorikken ikke er til at skelne fra den, lige før angrebet på Polen i 1939:  “Vi vil have hævn” “Ned med Tyskland“, Salafister i Tyskland demonstrerer mod diskrimination, Video: Vores myrdede søster Marwa, nu har vi fået nok. Fotos af de egyptiske folkemasser. Ikke ét ord om det ugentlige æresmord i Tyskland. Seneste to mordforsøg var i forgårs. I Egypten slagter de  videre på kristne koptere. Frygt og bæven: The killing of the Muslim woman raises many questions regarding inter-racial relationships and co-existence in Europe – igen accepteres særstatus uden spørgsmål. Hvorfor gælder denne bekymring ikke æresmord eller bandevoldtægt af europæiske kvinder? Og  havde den aføde apoteker ikke ulejliget retsvæsnet for ord som “„Islamistin“, „Moslemschlampe“ und „Terroristin“, men vendt den anden kind til, havde hun været i live endnu. Men nu er det jo en kristen gestus, ikke en muslimsk. For mange andre kan det være lige så godt at have ret, som at ret, medmindre man er i erstatningsbranchen og er nødt til at ride sin rettighedsganger.  Krigen er smuk, hed en bog. Det må man håbe. Så labilt er Europa blevet: tre bemærkninger på en legeplads i en park.

Irak 30.6.2009: A car bombing devastated a food market in the city of Kirkuk, killing at least 33 people and wounding 90. Muslimer verden over gabte – muslimer der dræber muslimer er ikke et angreb på islam. Glem ikke dette aspekt, det er ikke moralsk forargelse over Dresdenkvindens død det handler om, ikke menneskelig lidelse. Det helt centrale her er at drabet er begået af en vantro, og derfor et angreb på islam. Kvinder, høh, dem smider man da ud over altaner eller brænder levende.

egyptian-woman-protest-5

»Disproportionate response«

Den indpakkede frøkens løbeseddel rummer stof til en videregående teologisk debat om menneskelig valgfrihed kontra Allahs vilje. Her skal kun påpeges dels at denne Allahs “befaling” er blevet kraftigt undereksponeret i tørklædedebatten herhjemme, og dels at påstanden om andres “frihed” til at følge deres religion er lodret løgn i damens Egypten, hvor den resterende koptisk kristne befolkning udsættes for vold, drab, forfølgelser og chikane med styrets aktive deltagelse, og de frådende muslimske massers letantændelige lynchmentalitet som primus motor. Mit gæt: Denne sag fra Dresden vil blive udnyttet til maksimal offerrollebekræftelse på den arabiske gade, med vestlige mediers ukritiske kolportering for et vestligt publikum. Kopterne? Verden kunne ikke være mere ligeglad (LFPC).

An Egyptian Muslim mob attacked a church on Sunday, 6/21/2009 in the village of Ezbet Boshra-East, El-Fashn, smashing its windows and assaulting Copts with clubs and white weapons, wounding 25 Copts, in the presence and with the instigation of the State Security.

On Monday 6/22/2009, El-Fashn prosecution issued an order for the village priest, Reverend Isaac Castor, to appear before them, on charges of sectarian sedition after three Muslim women accused him of hurling stones at them from inside the church. […]

Homes of nearby Copts were broken into on Sunday by the Muslim mob, which included women, assaulting the residents including young girls, and destroying their furniture and looting electrical equipment. “These assaults were followed by security officers, assaulting Copts and destroying what remained of their belongings. When asked by a Coptic woman why they are doing this, the officers answered that they have ‘orders’ to do so,” added Reverend Isaac. “Now the Coptic inhabitants are living in terror.” […]

The incident happened when 6 young Copts living outside the village came to visit the priest who lives at the top floor of a 3-storey building owned by the Church and which used for ceremonies and prayers. The same church was attacked by Muslims in August 2008. The security police tried to prevent the visitors from entering the village, but after an altercation they were allowed in. Later a police constable asked them to end their visit and leave separately. While on their way out, they found a Muslim mob awaiting them. Muslims harassed the young visitors and one Muslim woman struck a Coptic woman on the face. At that moment violence broke out, and Muslims began to attack the building using bricks and sticks, injuring 25 Copts, and destroying the priest’s car. […] Muslim Mob Attacks Church and Loots Christian Homes in Egypt

Wilders Now Biggest Party in All Polls

Via Gates of Vienna:

For the first time, the Party for Freedom (PVV) is the top-scoring party in both leading opinion polls. Geert Wilders’ party reached this position in Maurice de Hond’s poll three months ago, and has now come top in the Synovate poll as well.

According to the Synovate Political Barometer, the PVV would win 32 of the 150 Lower House seats if elections were held now. This makes it the largest party, although the Christian Democrats (CDA) also score 32 seats. The PVV currently holds 9 Lower House seats and the CDA 41. […] Wilders Now Biggest Party in All Polls

England: Piger og kvinder sårbare overfor sharia

burka.jpg 111

Brussels Journal og Spiegel serie af tegninger

Uriaspostens Kim Møller truet ud af Nørrebro

Danmarks mest læste blogger blev passet op af maskerede cyklister, da han ville besøge Brorsons Kirke på Nørrebro. Episoden har én kendt forløber. I 1998 blev Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard under en gåtur på Nørrebro chikaneret ud af kvarteret.

“Hun har fortjent det”: Episoden blev kommenteret af Weekendavisens journalist Lars Bonnevie med følgende ord:

“Naturligvis kan Pia Kjærsgaard ikke være sikker på ballade (når hun går tur på Nørrebro, red.), for hvis hun havde været det, havde hun velsagtens foretaget sin safari under valgkampen. Men det er jo tilladt at håbe, så meget desto mere som de autonome og deres tilhængere i området gang på gang har vist sig sørgeligt nemme at provokere. Næste levende billede er en forskrækket Pia Kjærsgaard, der fuld af skrammer hjælpes bort af politi i kampudstyr. Min påstand er, at hun selv har været ude om det, ja, at hun har fortjent det. Hun selv og ikke skatteyderne bør betale for den politiudrykning som reddede hende fra endnu flere bank.“(“En tur i reservatet”, Weekendavisen 03.04.1998) Truslerne mod Kim Møller har – bortset fra en note hos 180 grader.dk – ikke været omtalt i danske medier.

Uwe Max Jensen, Sappho, Uriasposten: Møde med anstændighedens stormtropper.

Kort lunte

Venstrefløjsavisen la Repubblica melder, at en snes kommuner – hovedsageligt i Norditalien – praktiserer loven om borgerværn mod hærværk, røverier og lignende kulturberigelse. Dette sker i flere tilfælde med aktiv støtte fra venstreorienterede (tidligere kommunistiske) borgmestre. Oppositionen i parlamentet frygter selvtægt på grund af loven, men dette er irrelevant. Selvtægt foregår allerede. Italienerne har kort lunte. Da en afrikansk immigrant brød ind i en bagerbutik, blev han straks passet op af bageren og dennes søn. Indbrudstyven blev tæsket til døde med jernstænger. Der findes et endnu værre eksempel fra Castel Volturno, hvor en gruppe personer, udklædt som politifolk, angreb en immigrantghetto med maskinpistoler. Adskillige tilfældige blev dræbt eller såret. Det formodes at være et “bandeopgør” mellem somaliske narkosmuglere og deres rivaler i branchen – nemlig Camorraen i det nærliggende Naopli. Kulturberigelsen og samfundets reaktion foregår uden hensyn til politikere og embedsmænd.

Gorm Strandvang : Berlusconi vil bruge borgerværn mod indvandrere

Gays are scared to tell the truth about Muslim homophobia
Peter Whittle, The Telegraphs nye blogger:

Over the past week there’s been a scrap going on between the political parties as to who is the gay-friendlier. Interesting to gays probably, very boring for everyone else. But there is one aspect to all of this which still goes largely ignored – for reasons, no doubt, of “cultural sensitivity” – and that is the effect that the long march of multiculturalism has had on this whole issue. Basically it comes down to this question: how do you celebrate and respect cultures and religions which think you are an abomination?

It’s a tricky one for the bien pensants and their political spokesman. I had the chance to find out quite how tricky when I went to a political event last week organised by the gay networking group Jake at the National Portrait Gallery, held to mark the opening of its Gay Icons exhibition (an odd collection, this. Madonna sure. But Nelson Mandela?). Nicholas Boles and Nick Herbert for the Tories and Ben Bradshaw and Chris Bryant for Labour (plus some anonymous bloke from the Lib Dems) vied with each other for the votes of an audience of 150 or so gay men.
When question time came around, I made the point to the panel that a recent survey by Policy Exchange had showed that 72 per cent of young Muslim men thought that homosexuality should be recriminalised. As the Channel 4 Dispatches programme on Mosques showed last year, there are some pretty disturbing things being said by some Imans about what is best for gays, ie death. Given the rapidly increasing proportion of the population which is Muslim, did they not think that there might be some possible problem in the future?
Needless to say this was neatly side-stepped. Or should I say, not really answered at all. Nick Herbert made the point that we should be careful not to generalise about the whole Muslim population (72 per cent seems pretty general to me). Immediately the issue was turned into something else, in a way we’re all too familiar with, which is how important it is not to demonise Islam.
There are major double standards going on here. I’m not remotely religious, but I can see how it’s considered perfectly legitimate to demonise the whole of the Catholic Church, say, or even Christianity in general. But when it comes to Islam, everybody gets very tongue-tied.
The reason is clear: the old liberal narrative insisted that all minorities had things in common. They were all united in a rainbow coalition in opposition to what the Americans call “The Man”. They were all victims. Multiculturalism has exposed this as a bit of a lie. But it will take a long time for the liberal elites to admit to it. Hence the disgraceful silence of Western feminists on the treatment of women in Islamic countries. And hence the depressing mealy-mouthedness at the Portrait Gallery last week. (foto: Melanie Phillips, Peter Whittle og Helle Merete Brix i København i april 2009)

Melanie Phillips , Copenhagen april 2009 018

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
12 years ago

Jaja, det har jeg skam set. Jeg så for nylig en debat i SVT mellem Mona Sahlin og Frederick Reinfeldt, og her brystede Sahlin sig af at hun og hendes røde koalition vil hæve skatterne, (eller ihvertfald fjerne de skattelettelser alliancen har gennemført). Som en glad konfirmand-pige stod Mona Sahlin og fortalte om alle de fantiske ting hun ville gøre for pengene.

Hvor kan man ellers gøre det henne? Ifølge HTS i Danmark.

Janne
Janne
12 years ago

Det er grumt at kritik af vold mod danskere i stigende grad bliver opfattet som konfliktskabende. Derfor er det også nødvendigt at der er politikere der tør at tale om problemet. Venstrefløjen tør ikke tale om problemet, så hvorfor stemme på dem?

JensH
JensH
12 years ago

@Janne Nu kan S og SF jo ikke få tid til det hele. De skal jo også have tid til vigtige mærkesager som påbud af cykelhjelm, forbud mod udendørs-rygning, gratis mikro-makro-mad i skolerne samt selvfølgelig forhøjelser afg skatter og afgifter. Hvad sidstnævnte angår har Danmark i forvejen verdens højeste, men man skal jo som bekendt ikke lade sig sove på lauerbærerne. Om et år kan Sveriges statsminister hedde Mona Sahlin, og så bliver kampen om positionen som landet med ‘verdens højeste skattetryk’ for alvor hård. Nej, ofre for vold og chikane kan S + SF ikke finde tid til, og… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

S og SF vælger altså at beskæftige sig med nogle voksne mænd og kvinders eventuelle seksuelle aktiviteter. Det er blevet helt trendy at være bornert og løfte den moralske pegefinger på ‘venstrefløjen’. Læs til gengæld her hvordan Pinds omtale af og empati med en ung mand (der er offer for vold og trusler) og hans families skæbne modtages på Pinds blog. Det er ikke populært at tale voldsofres sag. h t t p://sorenpind.blogs.berlingske.dk/2009/07/06/en-beretning-fra-det-virkelige-liv-om-vold-og-mod/ Godt at Pind tør hvor andre politikere arrogant tier. Ofre for vold og chikane skal ikke lades i stikken – uanset hvem der er overfaldsmænd. Hvad med… Read more »

Rasmussen
12 years ago

@JensH

Det er meget vigtigt du fokusere på det store problem her i verden , nemlig om hvor meget solskin vi vil få i fremtiden .

Den demografiske voldtægt af den frieverden betyder jo ingen ting hvis vi Allahsammen alligevel bliver solbrune af for meget bilkørsel .

Der er to fronter husk det . . . . . . . . . .

JensH
JensH
12 years ago

Er det polititske centrum-venstre efterhånden blevet fuldstændig afskåret fra virkelgihedens Danmark. Grunden til jeg stiller dette spørgsmål er, at det helt ‘hotte’ diskutionsemne på baggrund af ‘sjakal-manifestet’ lige pt. er hvilket voldligt samfund det Danske er ved at udvikle sig, ja, en meningsmåling viste igår at Danskerne ligefrem ‘frygter’ omfattende race-optøjer. Og hvad gårt centrum-venstre så op i?? Jo, S + SF er lige kommet med et forslag om, at “deltagere i klimatopmøde skal skrive under på, at de ikke vil købe sex”!!!!: http://www.180grader.dk/nyheder/SF_og_S_Deltagere_i_klimatopm_de_skal_skrive_under_p_at_de_ikke_vil_k_be_sex.php Hvor verdensfjern kan man blive. Jeg ser/hører ellers kun om klima-topmødet når bekymrede borgere brokker sig… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. homoseksuelles vilkår i dag, så er det typisk at i f.eks. København kommune hvor homoseksuelle jævnligt udsættes for vold og chikane (jævnfør indberettede overfald), der siger kommunen ikke at de der chikanererer homoseksuelle, de skal ud af byen. Kommunen har indtil nu valgt at lave en kampagne der skal få såkaldte “islamofober” ud af byen. Hjælper det tiltag homoseksuelle?

Janne
Janne
12 years ago

Det er rent ud sagt ækelt hvordan den religiøst uniformerede kvinde kæder blod, tørklæde og religion sammen. Tørklædet gør ikke noget godt for kvinder. Tværtimod.

M.h.t. Weekendavisen, så synes jeg ikke at det er iorden at en journalist siger at en politiker selv er ude om det hvis hun bliver overfaldet. Er han stadigvæk ansat på avisen?

LFPC
12 years ago

Bundlinjen er altid at ethvert tiltag er uacceptabelt. Konsekvensen er fri indvandring for alle, og fordeling af begrænsede ressourcer til alle der kommer ind. Sådan vil de ikke selv stille det op, men de formulerer det bare så de selv står med de rene hænder til enhver tid.

JensH
JensH
12 years ago

Angående sagen om borgerværn i Italien, så er et af argumenterne mod borgerværn, at: “Den katolske kirke mener, at loven måske vil afskrække ulovlige indvandrere fra at søge lægehjælp og fra at sende deres børn i skole.” De er ILLEGALE. De og deres børn skal altså IKKE integreres i det det Italienske samfund. Endnu et på denne vanvittige ‘rettighedstjeneste’, hvor die gut-menschen slår plat på det faktum, at illegale -på trods af de kummerlige forhold de påståes at leve under- får børn og dermed kan man ‘anstændigvis’ ikke udvise dem. Logikken er at børnene er født i Europa, og er… Read more »

Stygge Sigge
Stygge Sigge
12 years ago

Hahaha. Förhoppningsvis börjar väl dessa pajasfigurer till muslimer att inse att vi européer äro makalöst trötta på dessa “de kränktas kör”.
Detta är bara början kära “mussies”, så packa väskan och styr kosan hem till Mecca!!

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

De stakkels Koptere fra Ægypten, udsættes for intensiveret hetz fra muslimernes side. For den Kogende massehysteriske muslimske flok er det en dyd at tilintetgøre alle kristne ting, for der må ikke være andre Guder end Allah. Til gengæld er det helligbrøde for muslimerne, at illustrere deres profet. Man har fundet frem til, at muslimer myrder vantro fordi Allah tillader det. Det er efter min mening tale om to årtier til Danerne får samme bekomst. Hvor er det genialt, at Danerne slås i hartkorn med at være racister, hvilket er blevet sagt systematisk siden nytårsdag 1985. Racisme-kortet er som spærreild mod… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

Teknik: Jeg har også bemærket, at Snaphanen ikke kører under IE7. Jeg har samtidig konstateret (pga. ny pc) at Lisbeth Knudsens banning af mennesker med adblockers, fx abp til firefox, er stoppet, selv om jeg ikke har lavet de små tilføjelser, der før skød Berlingskes/BTs banning ned. Hun har vel konstateret, at banningen for det første let kunne omgås, for det andet, at så mange brugte det, at annoncørerne ikke så det samme læserpotentiale hos Berlingske media. For en ordens skyld: Jeg har intet mod annoncer, reklamer eller andet. Jeg er klar over, at de betaler for mange netmedier, og… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x