8
jul
Seneste opdatering: 8/7-09 kl. 2250
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kansler Merkel mødes med Hosni Mubarak i periferien af G-8 topmødet i L’Aquila for at tale om det dødelige kniv-angreb i Dresden. Spørgsmålet vil blive rejst, sagde regeringens talsmand Thomas Steg til journalister i Berlin onsdag. Den føderale regering vil ikke tie om den “virkelig forfærdelige og afskyelige handling.” Forud havde menneskerettighedsaktivister protesteret over knivangrebet ved den tyske ambassade i Cairo. Merkel ønsker at tale med Mubarak om knivangrebet i Dresden (Snaphanens overs.)

For fjorten dage siden blev en ung tysker stukket ihjel af en “sydlænding” på Hamborg Hovedbanegård. For et år siden blev en rabbiner i Franfurt slået halvt ihjel med kniv af en muslim med grunden: „Scheißjuden“, „Judensau“. Tyskere mister livet af multikultur hele tiden. Kvinder bliver voldtaget, homoseksuelle og gamle mennesker bliver overfaldet. Civile tyskere er i større tal blevet  dræbt af muslimer i New York, London, Bali og Luxor uden diplomatiske kriser med islamiske lande af den grund. Der er 200 æresdrab i Tyskland om året, tre om ugen (kommentar. 18 og 46). Og i øvrigt er gerningsmanden fra Dresden russer. Hvad kan man lære af det hele? Jo, hvis ikke islam får lov at beholde voldsmonopolet, så er  Fanden løs. Tyske politikere underkaster sig det vilkår. Det ser ikke langtidsholdbart ud (Steen).

Men lad os bare få en sag ud af dette drab. Jeg vil bifalde det uforbeholdent. Lad os få de velkendte billeder fra den arabiske gade af frådende demonstranter med løsthængende skjorter og vilde øjne. Kom nu, kom nu, I vil gøre os alle en tjeneste, det vil være pædagogik med syvtommersøm. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig at endnu et ‘rage’ vil sælge nogle billetter til Cirkus Islams sag, ikke skaffe dem sympati de ikke allerede har. Vi har brug for flere, mange flere, af disse uværdige optrin. Vi har brug for igen at opleve de hjemlige eliter helt ureflekteret acceptere forestillingen om et lands eller en befolknings kollektive skyld for en enkelt mands handling, på samme måde som de accepterede vrede mod danskere over en kam på grund af en avis’ tegninger (LFPC).

Strafbart i Østrig – vi er ligeglade

Det er ikke så tit vi omtaler Østrig, men tag ikke fejl, også her er ytringsfriheden på dødslejet. En østriger er blevet idømt en betinget bøde på €300 for at skrive nogle bramfri sandheder, og i det frembrydende Europa er sandheden ikke et forsvar. Bemærk at manden blev dømt for at poste disse ord anonymt. Hvorfor ikke gøre ordene til mine egne her og gengive dem uden citationstegn? Islam was and always has been a “sect” for idiots. There is only one solution: Islam must no longer be legally recognized as a religious group. This damned Islam with its godawful double standards must be prohibited. Pedophiles and killers must be brought to justice. To all supporters of Islam (I say): Read this book of lies, the Quran, with all its contradictions. It is definitely not a direct transcription of the Holy Book. Some suras were eaten by Mohammad’s pets. If you glorify Mohammed so much, why don’t you all f**k camels like he did? Or aren’t you doing that already? The Quran is a book of lies. The Muslims are the enemies of the Christians, and they (the Muslims) killed 200 Jews single-handedly (LFPC). Fined €300 for Quoting the Koran

Holland: Justering af et par grænsepæle?

Jeg er til stadighed hyperopmærksom på tegn på ændringer i multikulturalisternes retorik, implicitte eller eksplicitte erkendelser, eller optøning af traditionelt had til de ikke-stuerene. Tegn der ikke blot afspejler en aktuel situation, men måske varsler en glidning væk fra apologien og fornægtelsen. Måske er det udtryk for overfortolkning at henvise til dette eksempel fra Holland, men bemærk alligevel: Geert Wilders, opmuntret af særdeles gode opinionstal, kan her med en vis frækhed marginalisere og afsnøre den mainstream der jo ellers har opsat en ‘cordon sanitaire’ omkring ham – de er de yderliggående, ikke ham. Dernæst bliver indenrigsministerens påstand om det juridisk umulige i at udvise derboende marokkanere en falliterklæring fra ministeren og regeringen – ‘vi kan ikke slippe af med dem’. Lige nu og her er Wilders i têten, men det er selvfølgelig umuligt at konkludere noget om fremtiden af den grund. PVV-lederen er stadig oppe mod nogle formidable fjender der næppe skyer nogle midler for at få ham ned med nakken. Via Gates of Vienna (LFPC):

Since his Party for Freedom’s (PVV) victory at the European election on 4 June, MP Geert Wilders has been targeted by Labour (PvdA) cabinet members. But Wilders is not impressed by the “water pistol” attacks of a party that feels “morally superior”, he counters in an interview with De Volkskrant newspaper.

Home Affairs Minister Guusje ter Horst said last week in Vrij Nederland magazine that she was hoping for “the intellectual elite of the Netherlands to rebel” against Wilders. The PvdA minister would welcome “a counter movement” of “right-minded” people who should make it clear that Wilders is propagating “nonsense”. […]

Ter Horst’s claim that Wilders’ politics is ‘nonsense’ and should be rebelled against angers the controversial rightwinger. “I have the facts and a large proportion of the voters on my side. I observe that a prominent member of the cabinet is now advocating rebellion. A rebellion! I should try saying that!”

“The PvdA, the party that always claimed to be close to the people, is the self-designated right-minded elite and the voters are the dumb people against whom this elite should rebel,” Wilders continued. “That is an enormous insult to the voters and a stab in the back for all those who have turned away from the PvdA. Now that the party is in a state of collapse, Ter Horst has shown her true face. The elite are becoming more radical, not us.”

Ter Horst also said in Vrij Nederland that although Wilders wishes to expel Moroccan criminals, his voters do not realise that this is impossible because they are Dutch. This is rubbish, Wilders claimed. “Thanks to the Moroccan King, these youngsters always have dual nationality.” […] Wilders: Political Elite, Not me, is Growing Radical

‘Ironiske’ dødstrusler – fortæl det til dommeren

Hvis der var den mindste retfærdighed til ville dette få mærkbare konsekvenser. Enhver kan tænke sig til hvad konsekvenserne ville være hvis danskere udstedte “ironiske” dødstrusler mod muslimer i musikalsk form. One rule for you, one rule for me. Hvad er værst, at fyren går frit på gaden, eller at den fjogede journalist bare synes det er evigt ironisk? (LFPC).

Salman Aqbi i gang med sin rap-tekst, der er provokerende, men også med ironi mellem linjerne.[billedtekst]

Jeg hader min kontaktperson, han forstår ikke at Salman er en stor kanon jeg har en enkelt patron for Messerschmidt, for han snakker masser shit han sku kom og sut min pik . “Gangsta Shit” i Rosenhøj

Succeskriterier

“Den svenska integrationspolitiken är en katastrof, integrationen är en succé”. Med de orden inledde Maciej Zaremba, journalist och författare på Dagens Nyheter, kristdemokraternas seminarium om integration och segregation på partiets dag i Visby. Trots katastrofbeskrivningen lugnande Zaremba publiken: “Vi har inget Dansk folkeparti eller Fremskrittsparti. Till skillnad från andra nordiska länder förefaller Sverige ta en mycket stor invandring med ro”. Men, varnade Maciej Zaremba, Sverige är inte särskilt inkluderande: “Vi sätter oss inte in i en nykomlings situation”. Svenskarna måste fråga sig “vad för slags anpassning är nödvändig” . “Integrationen en succé”.  (“For svenskernes egen skyld“,British journalist fishes for the real Sweden.)


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benjamin
Benjamin
12 years ago

Desuden var gerningsmanden jo slet ikke tysker, han var russer, så hvad rager det overhovedet Tyskland? Men muslimer kan jo det der med at reagere voldsomt og true med vold og handelsboykot, hvilket svage europæere hopper på, gejlet op af venstrefløjens som tager parti for de “stakkels muslimske ofre”. Men hvad med de tyske ofre? Her er en tyrker, der tvang en 16 årig tysk pige til prostitution: http://www.youtube.com/watch?v=zeV13S8XtpM&feature=related Men så man et tysk raserianfald mod tyrkiet af den grund? Den muslimske herrefolksmentalitet har igen vist sit afskyelige fjæs. I øvrigt burde det da ikke være så skræmmende med muslimske… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Det er uhyggeligt så tørklæder skaber splid og ballade. Også i Tyskland. Slip kvinder og piger (og vores samfund) ud af intolerante og splidskabende tørklæder/hijab/burka.

Nils
Nils
12 years ago

Når kansler Merkel mødes med Mubarak, siger hun: “Eigentlich ist es interessant, at som vi begge ved, så handler denne sag om en galning. Her under fire øjne vil jeg tillade mig at sige højt, hvad vi også begge ved, nemlig at denne galning ikke er den tyske crazed loner, men Deres land, Egypten.” “Ich meine dass Vestens store folkerige og altafgørende allierede i Mellemøsten er en galning, en gal hund. Den er hele tiden på nippet til at gå amok og bide løs til højre og venstre og blive en faktor uden for Vestens rækkevidde.” “Og det eneste gode… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Politiker och MSM kommer dock hänga på som dom duktiga dhimmis dom är. Man kommer sannolikt bli än mer positiva till hijab/niqab/burka efter det här. Alla som är emot dessa vandrande tält kommer stämplas som rasister och islamofober.

Thomas
Thomas
12 years ago

Det er jo det samme netværk, der er i gang her, som vi også så aktiveret i forbindelse med de danske muhammed-tegninger.

Et sociale netværk med forbindelse til det Muslimske Broderskab.

De bruger (eller rettere misbruger) denne event til at promovere deres religion og deres såkaldte troskab til Ummahen.

Et latterligt publicity stunt efter min mening. >_>

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x