10
jul
Seneste opdatering: 11/7-09 kl. 1001
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fraværet af hysteri på den arabiske gade over den hårdhændede kinesiske fremfærd i Xinjiang-provinsen er sandeligt tankevækkende og muligvis betydningsfuldt. Hænger det sammen med at indflydelsesrige muslimske kredse ikke ønsker at skabe en situation på den østlige front, og i stedet satser på at opildne masserne mod det Vesten de opfatter som svagt og eftergivende? Har man i forhold til kineserne den berømte ‘respekt’ (i betydningen frygt), fordi man ved at de ikke vil tøve med at sætte hårdt mod hårdt, i modsætning til vesterlændingene? Læg dertil båndene mellem den arabiske verden og Kina, som skribenten noterer. Tankevækkende er det, at disse bånd næppe skulle have betydning hos de vildøjede gadehorder, hvilket unægteligt bestyrker mistanken om topstyring af optøjer og demonstrationer her.

Tarek Fareh her er utvivlsomt velmenende og et velkomment eksempel på en kritisk reflekterende muslim, men han kommer ikke her bare i nærheden af hvor skoen trykker – grunden til at ummaen “trækker på skuldrene” over muslimers massakrer på trosfæller hænger sammen med at dette ikke opfattes som et angreb på islam, og derfor ikke vækker tilnærmelsesvis de samme vrede følelser. Åbent at erkende at islam er en herrefolksreligion og ikke indeholder Den Gyldne Regel er for stor en overvindelse for skribenten (LFPC).

This week, more than 100 Muslims have died and thousands more have been arrested in China. Yet not a peep of protest has been heard on the streets of Cairo, Karachi or Tehran. Iranian Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei, it seems, is too busy imprisoning and herding Iranian Muslims to jail to hear the outcry in Xinxiang, while Egyptian religious leader, Sheik Yusuf al-Qaradawi, has also ignored the persecution of the Uighurs. China, after all is the trusted ally of the Arab world.

This is not the first time the so-called ummah has shrugged off the massacre of fellow Muslims. During Kosovo’s war with Serbia, Islamists depicted Kosovar Muslims not as victims, but as American agents. More recently, the genocide of Darfuri Black Muslims at the hands of the Arab janjaweed militia and the Sudanese government has passed unnoticed by the larger Islamic world.

My friend, the Egyptian-American journalist Mona Eltahawy explained this phenomenon: “Many Muslims only pay attention when America and Israel behave badly.” If Israel invaded western China, she mused, maybe the rest of the Muslim world would wake up, cry foul and protest.[…] Tarek Fatah: Islam’s Double Standard

Iran fordømmer mord i Dresden, “Tyskland, Marwas blod bliver ikke billigt“, Gade i Alexandria opkaldes efter dræbt egypter, Tyske politikere deltager lørdag i mindehøjtidelighed for den dræbte egypter, Tyskerne er Guds fjender.

Lidt retfærdighed for Ilan Halimi: Minimum 22 år til Fofana

halimi_pearl1Frankrig kan selvfølgelig være forandret til ukendelighed længe inden da, med helt andre spilleregler (LFPC).

Youssouf Fofana, leader of a kidnap gang who called themselves “The Barbarians”, has been sentenced to life in prison for an anti-Semitic murder of shocking brutality. The court ruled he must serve a minimum of 22 years before he can be considered for parole.

Of the 26 other defendants in the case, two were acquitted and the rest received sentences of between six months and 18 years jail.

Fofana, 28, masterminded the kidnap, torture and murder of Jewish shop clerk Ilan Halimi in 2006.

Halimi went missing on January 20, 2006 while on a date with a girl he had met at his workplace. The girl, now 21, was one of Fofana’s accomplices. She was instructed to lure Halimi to the basement of a building in a Paris suburb where he was subsequently attacked and subdued with ether. She was sentenced to nine years in jail for her role in the crime.

Halimi was tortured for 24 days. Fofana stabbed Halimi and doused his body with alcohol before setting him alight. His naked and badly burned body was dumped, handcuffed to a tree near a railway track. Halimi died on his way to hospital. […] ‘Barbarians’ gang leader gets life in murder case

Tak, Svend Auken!

Problemet er bare – og det er her forræderiet kommer ind – at hvis der nu pludselig bliver behov for at modtage nogle hundrede eller nogle tusinde livsfarligt truede flygtninge fra Iran, så har Auken sløret principperne i en grad, som giver let spil til modstanderne af vores flygtningepolitik. Vi skal ikke længere kun tage mod flygtninge, der er truede, men må også give asyl til flygtninge der ikke er truede, hvis de bare bliver her længe nok og kan finde en vankundig præst og en topkvalificeret politisk demagog til at arbejde for deres sag. Han har svigtet oppositionen i Iran, han har svigtet den lovgivning, han selv har været med til at vedtage, han har skadet sit parti, og han har ydet uvurderlig hjælp til Dansk Folkeparti. Oven i købet har han efter de seneste forlydender også sået splittelse i sit eget parti. Så mange resultater på én gang kan kun skabes af en mand med mange års erfaring i dansk politik! Svend Aukens forræderi

Migration eller kolonisering?

“Enoch Powell’s  population forecasts were spot on”

Something explosive is about to hit the British political arena, a book with ideas so shocking it will change the debate on the most important issue in European politics.For years, the European political class have told their peoples that mass immigration was beneficial, inevitable and historically precedented. It enriched our lives, it boosted our economy, it made us better people morally and it was a continuation of our countries’ histories of immigration, and anyone who disagrees is a racist bigot. The ruling class kitted the emperor out in his fancy new clothes and if people could not see them then there was something wrong with their eyes.

Well, the emperor is butt-naked and Financial Times journalist Christopher Caldwell is the little boy. The publication of his book Reflections on the Revolution in Europe is a pivotal moment in the debate on immigration, and it heralds the start of a new era – an acceptance by the political mainstream that our system isn’t working, and that while a multi-racial society can work, the more multi-racial it is the less well it functions. […]

Caldwell continues: “If one abandons the idea that Western Europeans are rapacious and exploitative by nature, and that Africans, Asians, and other would-be immigrants are inevitably their victims, then the fundamental differences between colonisation and labour migration cease to be obvious.” And what we have in the suburbs of France and the inner cities of Holland and England is, whatever that word’s pejorative meaning, colonisation.

The reason Enoch Powell was wrong in predicting rivers of blood was that Powell, who loved the British Empire, did not understand the widespread feelings of liberal guilt among the middle class, nor that this would be transmitted to the nation as a whole (even though the poor had no reason to feel guilty about anything, and indeed would feel the worst effects of immigration).
And yet Powell’s population forecasts were spot on. He shocked his Rotary Club audience in 1968 by suggesting Britain’s non-white population would be 4.5 million in 2002 (in 2001 it was 4,635,296). Then in 1970 he told voters in Wolverhampton that between a fifth and a quarter of their city, as well as that of Birmingham and Inner London, would be non-white one day. According to the 2001 census the figures were 22.2 per cent, 29.6 per cent and 34.4 per cent respectively, and rising.The subtitle asks: “Can Europe be the same with different people in it?” The answer, quite clearly, is no.The immigration revolution: can Europe be the same with different people in it? BRITAIN’S immigration laws are a joke all over the world.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
steen
Admin
12 years ago

Olle – se lidt længere nede

Voldtægter øger støt i Sverige første halvår 2009

Janne
Janne
12 years ago

Mens Danmark beholder storhælere (takket være bl.a. kvindelige eftergivende dommere) og andre storforbrydere i Danmark, så er danske soldater i kamp sammen med Afghanistan, der nu angiveligt er ved at vedtage love der giver mænd ret til at sulte kvinder hvis de afviser sex og legaliserer seksuel omgang med mindreårige. “For det første, at manden kun er forpligtet til at give en kvinde husholdning, hvis hun lever op til sine ægteskabelige forpligtelse. For det andet, at en mand skal betale erstatning, hvis han skader et mindreårigt barn under sex. Det legaliserer jo reelt den type seksuel omgang,” siger Human Rights… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Kvindelig dommer forhindrer udvisning af grov hæler:

“Hæleri af grov karakter som i denne sag kan give udvisning, og den 43-årige blev idømt en betinget udvisning. Den dømte har selv boet i Danmark i 13 år og taler kun dårligt dansk.”

h t t p://www.berlingske.dk/article/20090711/danmark/90711002/

Kimpo
12 years ago

Konklusionen er bl.a. at de fleste muslimer verden over er voldsomt racistiske.

synopsis-olsen
12 years ago

Nuvel Tyrkiet, som har et vist slægsskab med uighurerne, har protesteret i FN og der har være demonstrationer i Ankaras gader. Erdogan sagde at “det er ikke mindre end et folkedrab der foregår.” Samme Erdogan der intet vil høre om det tyrkiske folkedrab på armenierne, som jo også var kristne.. Ellers er de hundredevis af døde, måske tusinder i Xianjing Provinsen blevet mødt af en larmende tavshed fra andre muslimske nationer. Samme nationer der udtrykte flammende vrede mod USA på grund af Abu Ghraib og Guantanamo. Det kan undre. Mon det kan skyldes de intense kinesiske diplomatiske bestræbelser for at… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

Der var heller ingen, der bebrejdede taleban, at de myrdede løs på shiitterne i nordafghanistan, mens de havde magten.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
12 years ago

Jeg kan kun anbefale at læse bogen.
Bestil den på bibilioteket, så de mærker, at den efterspørges og køb den så på nettet.
Jeg har selv købt den for bare £ 10.

Den er absolut god.
Klar og kort tale – lige til benet.

Læs den !

Thomas
Thomas
12 years ago

Hykleri er også en del af dagsordenen på den ‘arabiske gade’. Det skal dog lige siges, uighurerne er ikke-arabere, de er mere beslægtet med den tyrkiske etniske gruppe. Det er en af grundene til, at den ‘arabiske gade’ ikke siger noget, de er jo ikke af ‘nobel herkomst’. Den ‘arabiske gade’ siger heller ikke en pip, når shia-muslimske persere bliver sprængt i stumper i Pakistan. Den ballade der findes lige nu om den dræbte egyptiske kvinde i Dresden, skyldes hendes tilhørsforhold til de sociale netværk, der findes omkring det Muslimske Broderskab. Hun havde simpelthen bedre PR-forhold mht. omstændighederne omkring hendes… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x