21
jul
Seneste opdatering: 22/7-09 kl. 1041
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så bliver politik ikke mere krybende underdanig. Simon Hughes, parlamentsmedlem for the Liberal Democrats i Storbritannien, savler og slikker sine muslimske vælgere bagi via Islam Channel, og tilbyder dem reelt nøglerne til landet. Manden er i øvrigt homoseksuel, så efterhånden må man spekulere på om der findes noget man kunne kalde ‘suicide gays’, parallelt til de gådefuldt selvhadende suicide Jews? Men fint nok med mig, jo før vi får en total nedsmeltning af et europæisk land, jo bedre konsekvenspædagogik for resten af Europa, når det nu ikke kan være anderledes. Via Gates of Vienna (LFPC).

Tørklædetvang for kristne kvinder i indonesisk provins

Vi kan råbe det fra hustagene eller spraymale det med meterhøje bogstaver over det ganske land, men debatten er fastfrosset i spørgsmålet om tørklædeindpakning af kvinder, og den rå og brutale virkelighed som den opleves af f. eks. kristne kvinder i Mosul, Irak, eller her i Indonesien kan ikke trænge igennem hos den anden side: Tørklædeindpakning har samfundsmæssige konsekvenser, og er ikke blot et spørgsmål om ‘valgfrihed’ af en beklædningsgenstand (LFPC).

The Jilbab is not part of Indonesian culture, but comes from the Arab tradition, to impose a form of dress that conforms to the precepts of Islam reveals “a project to introduce Shariah” and is a blatant “abuse of power.” That is the reaction of Christians in Pekanbaru, capital of Riau province, Sumatra, to the local mayor’s decision to make the traditional clothing that leaves only the face uncovered mandatory by law. […] Christians in Sumatra: jilbab norm, an excuse to introduce the Shariah

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
David
12 years ago

Han talar om diskriminering, om etnicitet, religionstillhörighet och jämställdhet, inte en enda gång vågar han ta ordet “gay” i sin mun.. undrar varför.. ? 🙂 Mina tankar gick också till Orwell…

Mosemanden
12 years ago

7:03 Jamen er det ikke Hamas delegationen ? .

Mette
Mette
12 years ago

Tak Steen. Jeg har ikke fjernsyn, men jeg har på fornemmelsen, at Jørgen Bæk Simonsens maniske agiteren er blevet langt mere sjælden i medierne. Jeg kunne huske, at der var et pakkebillede, som jeg fandt ekstra slemt, men jeg kunne ikke huske, hvad det forestilledet. Det var det med skiltet til bederummet. @ Mette: Ingen årsag. Jeg tror alligevel ikke dit TV havde kunnet tage Islam Channel. uk 🙂 Jeg har TV. Når jeg ser dansk public service en gang om måneden, tænker jeg: Er vi blevet så imbecile eller er public service bare igang med forsinket selvmord, man ikke… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Thomas

Ang. “Er der noget mit liv har lært mig, så er det man skal skue ud over afgrunden, og så kæmpe for det stykke jævne jord, som er tilbage før afgrunden falder brat.”

Ja, endelig, endelig, og når man er røget ud over kanten og hænger i en finger eller er gået i frit fald, tvinger man sig til at tænke, at de fgm ikke skal få en ned med nakken. Det er forbløffende, hvor tit man lykkes med det umulige, når viljen er hård nok. 🙂

steen
Admin
12 years ago

Mette : Ja, netop

http://dansk-svensk.blogspot.com/2006/05/islamofobikonferencen.html

http://www.uriasposten.net/?p=3452

jeg husker ingen danske, kvindelige konvertitter – og i panelet var udelukkende danske mænd, som du ser. Et propagandashow to end all propagadashows. Nürnbergpartidage på Sydamager, tilparfumeret som Jehovas Vidner. Et gigantisk apparat, eneste behov: ubegrænset med petrodollars fra Riadh og masser af nyttige idioter.
Og Politikens chefredaktør talte, hellige enfold !

Mette
Mette
12 years ago

Steen – den der kongres i 2006 om os (kanoner mod småspurve), var det den, du tilfældigt dumpede ind i, og hvor du tog nogle billeder, af pakket? Jeg mener de indpakkede, vores kvindelige kukluxpaxkliga? 🙂

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Proclus, det afholder ikke muslimer fra at se vores kultur som barbarisk og dekadent, og deres egen som løsningen og et tegn på civilisation, guds endelig model for menneskeheden og med gud på deres side, vil de jo sejre – mener de selv.

Jeg tror nærmere på et forsmædeligt nederlag, men ublodigt bliver det næppe.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Uha Mette, det får jeg også nogle gange og endnu oftere lyst til at skrige højt og rive hårene af hovedet – dog ikke mere end jeg fortsætter. Vi har problemet over alle problemer, som vi undgår som sky, små skabninger. Lader som om ikke eksisterer. Jeg er imprægneret fra barnsben af, allerede da jeg i firserne som barn så Khomenei i tv-avisen, gø som en gal hund med fråde om munden, tænkte jeg, der er noget helt galt der. Er der noget mit liv har lært mig, så er det man skal skue ud over afgrunden, og så kæmpe… Read more »

Proclus
12 years ago

Jeg så forledendag Mawla i debat med Martin Henriksen fra DF på Tv2 News. Jeg har set hende før i et på program på Dr2, noget med nogen muslimske kvinder der skulle tale kvindeproblemer efter forskellige indlæg hentet fra en hjemmeside om muslimske problemer i DK (en uutømmelig kilde, det er klart). Hende den lille kurdiske Sf´er var også med. Mawla var begge gangene kendetegnet ved sin shariauniform og totale underkastelse som Allahslave. Dertil sin blæsthed og ultrafarisærisme. 2+2 er som bekendt 4. En sag kommer op i Dr2 programmet hvor en fraskilt marokkansk kvinde gerne vil flytte tilbage, men… Read more »

steen
Admin
12 years ago

“afskaffelse af landegrænserne” – det behøver englænderne da slet ikke vedtage formelt……….. “Global peace and Unity” er lig med Islam Channel. Islam Channel er vi nogle der husker ganske godt fra København 2006: Islamophobia, ‘A dilemma in the West’ Danske deltagere: Tøger Seidenfaden, Jørgen Bæk Simonsen, pastor Gadegaard, Rune Engelbreth, Omar Marzouk, Abu Laban, Kamal Qureshi, Outlandish og Abdul Wahid Petersen. De diskuterede den problematiske danske pressefrihed sammen med f.eks Saudi Arabiens kulturminister og islamisten Yvonne Ridley og cirka 1000 andre i slør og med langt skæg, og de sendte det på TV langt pokker i vold. Vi skulle skamme… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Thomas. De tal er frygtelige, jeg får åndenød.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Hvis i savner dystert læsestof, så har jeg lavet en ny post om Danmarks og demografiske fremtid, overfertilitet og kriminalitet hos muslimer, en længere post, men en del ammunition til videre debat og meget at tænke over:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/07/samlet-demografi-og-kriminalitet-post.html

Mette
Mette
12 years ago

´Den video orkede jeg ikke at se til ende. Simon Hughes lød som en vækkelsesprædikant, og hans entusiasme stod i stærk kontrast til tilhørernes sløve udtryk. De lider vel af D-vitamin mangel, og prædikanten lider efter alt at dømme af et stort behov for accept og opmærksomhed.

Vi må håbe, at det går rigtigt galt derovre i de kommende måneder. Jeg venter spændt på valget i 2010.

Tommy
Tommy
12 years ago

Les om basij militsen i Iran-gifter seg og voldtar jomfruer dagenfør de blir henrettet.
Det er ikke lov å henrette jomfruer :
http://www.foxnews.com/story/0,2933,534116,00.html?test=latestnews

steen
Admin
12 years ago

Hvad mon han siger næste gang, der går muslimske bomber af i London. For det gør der jo, han kan bare spørge MI 5 via Jaqui Smith. De udkæmper en krig, der ikke kan vindes i overskuelig fremtid. Måske et bedre billede: de holder en tidevandbølge af had, vold og krigsvilje tilbage, så længe det går. Imens han står der og f ø ø ø ø ler sig gennem sine stemninger. Det er demokratiets mørke side, at det er befolket af gigantiske, flomme amatører og ignoranter. Ordentlige menesker, bevares. Man må spørge sig, om demokratier er bedst til at løse… Read more »

PeterBr.
PeterBr.
12 years ago

Simon Hughes , så har man da hørt det hele. En af de skræmmende ting ved det indlæg er at dette er en politiker der taler for åbent kamera , gad vide hvad de multikulti typer så siger bag lukkede døre? Når det engelske samfund bliver ramt af den multikulturelle nedsmeltning, vil disse politikere være de første til at tage afstand til befolkningens sælvtægt og skrige racisme , og/eller sætte politiet ind, i den udstrækning de er ved magten. Ikke at jeg tror Toryerne er meget bedre men det her er liberalisme ,når det er ved at blive sygeligt ,… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x