22
jul
Seneste opdatering: 23/7-09 kl. 1525
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I BBC 12.7 om Marwa mordet i Dresden, som i tyske mms medier nu fylder noget mindre, men ikke i muslimske. De har begge været i Danmark senest Murray, og er interessante – om man så må sige – på hver sin måde. De er ikke best buddies, hvad der borger fint for underholdningen. Ridley påstår at vestlige medier ignorerede mordet. Hun forstår altså ikke tysk, kan man slutte. Eller dansk, for den sags skyld. Hun repræsenterer nu, efter hun blev smidt ud fra Islam Channel, sammen med Georg Galloway noget hun kalder The Respect Party. Et velvalgt navn. Ridley arbejder nu for den iranske stats engelsksprogede Press TV. (!) Hvis Leonid Brezhnev havde levet, havde hun vel været på TASS. Da jeg var fotograf på et inteview med Ridley for et par  år siden, var min kvindelige reporter særligt betaget af hendes knaphuller med Guantanamo numre, hendes flamboyante garderobe og hendes blændende lip-gloss.(se foto) – Det interview med Murray, Ridley henviser til er her fra den 24: BAN THE BURKHA HERE IN BRITAIN. Der er interessante ting på Murrays  Center, hør for eksempel:

Debate: Ayaan Hirsi Ali vs Ed Husain – ‘The West and the future of Islam’. Centre for Social Cohesion hosted an evening debate in Westminster between Ayaan Hirsi Ali, the former Dutch MP and self-declared Muslim apostate, and Ed Husain, the author of the best-selling book The Islamist. Ayaan Hirsi Ali argues that Islam ‘as a body of ideas’ is opposed to ‘Enlightenment’ values. Ed Husain advocates an Islamic ‘renaissance’ arguing that Islam can be re-interpreted to meet the challenges of the modern world. MP 3 download.

Ed Husain får vistnok stadig favorabel presse som sidste skrig i moderate muslimer, men manden skal høres med stor varsomhed. Se f. eks. Melanie Phillips her.

Fredens religion i aktion

Fransk præst fordrevet af imam: Den katolske Abbé Noël, præst i en kirke i Toul i Frankrig, hjemstedet for Lorraines ældste bispedømme, blev truet af muslimer hver aften og endelig mobbet ud af sin by efter at en marokkansk had-prædikant på frankrigsbesøg havde krævet af meningheden, at drive alle vantro væk fra egnen.

Siden da præsten for Croix-de-Metz menigheden truet med ord som “Vi får dig, din hund”, fået kastet sten på sine  kirkeruder og mod sit soveværelse og sit kors dæket med en sort klud krydset med en sort klud – symbolet på Islamisk Jihad. Forfærdet erklærede præsten, med hvilken mangel på respekt muslimerne omgikkedes den kristne religions kristne religion og vestlige historie. Under sådanne omstændigheder vill Abbé Noël ikke længere blive i Toul. TOUL : UN ABBÉ LAPIDÉ, Un prêtre catholique caillassé à Toul,Le calvaire quotidien d’un prêtre de Toul, (Snaphanens oversættelse)

Toul lige nord for Nancy og lidt syd for Verdun. Præsten skal måske være glad for at han overlevede. Den tysker, der blev myrdet i Ankara forleden, blev det udelukkende fordi han var en meget from kristen.

Nogle vil sige, det er et enkelt ekstremt tilfælde. Det er det overhovedet ikke. Bosnien er næsten tømt for kristne. Sarajevo er en muslimsk by nu. 100 moskéer er bygget siden “freden”. I Mellemøsten fordrives kristne. I sydthailand slagtes hinduer rutinemæssigt på 20 år. Fortsæt selv. Det er en  et vilkår, vi bør vågne op til og det kan ikke gå stærkt nok. I Toul burde enhver involveret moské lukkes per omgående og enhver deltager smides ud af landet. Det er et angreb på indtil flere sakrosankte værdier. Men vi reagerer ikke på dem. Endnu. Og jo længere vi venter, desto være for alle parter. Hvor tit vil man ikke citere Churchill til Chamberlain:  ‘Du fik valget mellem krig og vanære. Du valgte vanære, og du vil få krig’.« Når politiet som i går, lod sig jage ud af Vollsmose, er det vanære. Men det er ikke det værste. Det værste er, at det ikke afstyrer “krig”, tværtimod, det spæder på og opmuntrer folk, der vil terrorisere os ud i et mareridt.

Der er tid endnu, men uret tikker mens vi fodrer krokodillen. Får Europa ikke i tide et lederskab med indsigt og overblik, der går betydeligt dybere end det vi ser i dag, så glider vi ind i et kaos som ingen nok så god leder kan kontrollere: fascisme, terror, blodhævn, tilfældige drab, evig strid, være og værre. Om det så først er vore børnebørn, der skal tage den fulde vægt af det. Det vil ske med samme søvngængeragtige sikkerhed, som i årtierne op til nu. Hvordan undgå eller  bare tøjle det ? Absolut nul-tolerance ovefor enhver muslimsk motiveret overtrædelse, ethvert særkrav. Sætter du ild til en kirke, blir din moske jævnet med jorden og du smidt ud. Så får vi – ikke fred, men noget der ligner. Singapore praktiserer det med succes. Og dertil, laver du religiøs terror, eller bare planlægger det,  kommer din moske og hele din familie til at bøde for det også.

(Besværgelsen skal selvfølgelig tilføjes her: de fleste muslimer vil gerne leve i fred og passe sig selv. Men er der bare 5 procent i dette land, som vil leve strikt efter bogen og påtvinge andre det også, så kan de med få voldsaktioner vende fuldstændig op og ned på dette land. Og det mener jeg snildt der er. Derfor er ordet “krig” berettiget. Det er ikke alarmisme. Det er kvalificeret sandsynlighed. Sådan har jeres politikere lagt kabalen op på bordet. Man skal ikke tage sorgerne på forskud, men heller ikke gøre sig dummere eller blindere, end man er.)

Relativ Hudna* i Rosengård

Efter tio veckors polisiär storsatsning har oroligheterna i Herrgården dämpats.Vi är en bit på väg, säger närpolischef Börje Aronsson.Conatinrarna brinner bara ibland. Shells släp dras inte längre till några brandhärdar. Polisen vågar patrullera mellan husen.Och vad Börje Aronsson understryker: Vi har en dialog med samtliga på Herrgården.

Med “samtliga” menar han från vanliga boende, till de kriminella i gängen via ungdomar som hänger ute om kvällarna och ibland är med när det blir stökigt. Det har blivit betydligt bättre. Patrullerna rör sig – i princip – obehindrat på Herrgården. Det gäller på dagtid. På kvällar och nätter är det fortfarande bekymmer. Poliser blir fotfarande påkastade av sten, ägg, potatis och fula tillmälen. Lugnare – men attackerna mot polisen fortsätter (* Hudna: “if Muslims are weak, a truce may be made for ten years if necessary, for the Prophet made a truce with the Quraysh for that long, as is related by Abu Dawud”.)

Af europæiske politikere og intellektuelle ofte kaldet dialog. Som man ser, har svensk politi ikke forstået, at de bare har kæmpet sig til et pusterum af begrænset varighed.Se også: Black Cobra sprider sig över Sverige. Gängets expansion är bland den snabbaste som skådats i Sveriges gängvärld

Hverdagsberigelser

af Gorm Strandvang.

Københavns kommune opstiller dialogbænke og skildrer mangfoldighed og kulturberigelse i skønne farver. Og kedeligt er der sådan set ikke i hovedstaden.

En bus kører ad Rantzausgade mod Vesterport, og da chaufføren bruger hornet for at advare en fumlegænger ude på asfalten, er der basis for en dialog. Fumlegængeren viser sig at være ganske adræt og reagerer på det fornærmende dyt ved at løbe efter bussen. Ved nærmeste stoppested begynder han at sparke til køretøjet og slå på vinduer og spejle. Han er oppe i det røde felt, og hele gaden hører hans brøl: “Du skal ikke dytte af mig, din spasser. Kom herud og jeg giver dig no’en på hatten!”

Chaufføren stiger ud. Han er ca. dobbelt så stor som den rasende kulturberiger, som netop i dette minut ikke har sine venner med sig og derfor afstår fra korporligheder. Chaufføren indtager igen sin plads og siger appellerende til passagererne: “Hvis jeg havde ramt ham, havde jeg mistet kørekortet!” Både den hidsige fumlegænger og chaufføren har “anden etnisk baggrund”, som hverken er vietnamesisk eller græsk.

Ikke langt derfra opstår et akut problem i en boligkarré. En børnerig familie – med kulturberigende navne – bor på tredje sal, og da et vandrør sprænges, rammes underboen af en mindre oversvømmelse. Viceværten tilkaldes og henvender sig til fru kulturberiger for at få adgang til lejligheden. Men hun nægter ham adgang. “Min mand har forbudt mig at lukke fremmede ind!”

En større eftersøgning indledes, og efter temmelig lang tid dukker hr. kulturberiger op. Omsider kan vicevært og vvs-mand komme indenfor og stoppe lækagen og derefter tage sig af underboens lejlighed, der nu ligner en svømmehal. Imens drøfter byens vise fædre en plan for arabisk-undervisning til alle børn i kommunen. Baggrunden er kulturberigelse.

I Vollsmose trues fire betjente ud af området af en gruppe på 50-100 mennesker – video min. 1:30. Hvordan mon snakken gik i slyngelstuen bagefter. Er der mon en lokal Per Larsen, der kan bagtellisere den opførsel, – kalde den “sjoverier og ballade”, for eksempel –  en opførsel der på svensk meget passende  hedder “okkupantbeteende” ? På dansk kunne man sige “lavteknologisk, paramilitær aktion fra en fremmed magt”, for dét er lige hvad det er. En strid om overhøjhed hvor den hidtige besidder vælger at trække sig. Ser den skriften på væggen? Ser vi den ?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] udenfor Europa ? Selv når præster overfaldes og fordrives, som for eksempel i England og Frankrig (scroll én gang), høres knapt en […]

trackback

[…] i England de senere år, end lige pastor Michael Ainsworth.  I Juli i år blev den en katolske Abbé Noël i Toul i Nord-Frankrig, truet af muslimer hver aften og endelig mobbet ud af sin by efte… Intet af det har været i dansk presse. det er ingen grundtil ikke at kalde det hvad det er: […]

trackback

[…] er det dog, at de ikke vil skænke muslimers forfølgelse af kristne en tanke, en forfølgelse der nu også opleves i Europa (scroll lidt). Senest i Frankrig. Government sets date for minaret ballot, Islam-wary Swiss may […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Yvonne Ridley – et ubehageligt menneske som arbejder for at få det islamiske syn på kvinder indført i de Europæiske/Amerikanske samfund. Hvor er de danske præsters, provsters og biskoppers offentlige fordømmelse af det der overgået præsten i Frankrig ? Godt nok er franskmanden katolik, men det skulle da ikke være nogen hindring, når man tænker på deres varme følelser, som de gladeligt udtrykker, for muslimer her i landet ? Angående de unge ballademagere i svømmehallen, så var det jo ikke 1.gange de var i sving ! Men man kunne ikke forestille sig fra ledelsens side, at de bedste måske var… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

OT

‘Morten Nielsen’

Uha… Det navn får mig til at tænke på den Morten Nielsen, der har skrevet digtsamlingen Krigere uden våben. Sjældent har jeg læst noget så flot. En lille bitte samling digte. Udkom første gang 1943.

Anna Lyttiger
12 years ago

Jaja, det er da sørgeligt at hun blev myrdet. Men Yvonne Ridley skulle tvinges til at gifte sig med en afghansk mand og flytte til Afghanistan.

Hvad med alle de europæiske kvinder og piger, som gennem årene er blevet voldtaget og dræbt?

Dem glemmer vi let og elefant. For her er endnu en mulighed for muhamedanerne til at lufte offerrollen.

LFPC
12 years ago

Det er nok overflødigt at nævne det her, men Ekstra Bladet oversætter bevidstløst “Asian” til asiatisk, hvor det i Storbritannien som regel betyder indisk eller pakistansk, eller ligefrem muslimsk, hvis der skal lægges et slør over historien.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  LFPC

Nemlig! Deres engelskkundskaber er ikke så gode i praksis,
som de selv går rundt og tror 🙂

Det gælder i øvrigt også for mange af vore poltikere og frelste “eksperter” …
nu senest Mariannae Fischer Boel 🙂 Det kan være ret svært at holde masken,
når man hører dem rulle sig ud med helt forkerte ord og kreative, direkte “undersættelser” –
fx. nede i EU.

Oprindeligt var det bare en helt alm. dansk mand i Ritzaus PK-version.

Morten Nielsen
Morten Nielsen
12 years ago
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Mere kulturberigelse 🙂

http://jp.dk/indland/krimi/article1761624.ece

“De unge ballademagere i svømmehallen er ifølge Sjællandske alle af anden etnisk oprindelse end dansk. ” 😉

Tjah, mon ikke de fleste selstændigt tænkende læsere allerede har gættet det,
inden de er nået til bunden af artiklen?

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Så mener muslimerne sig stærke nok i Toul i Frankrig, når de har chikaneret, samt fordrevet, præsten for Croix-de-Metz, Abbé Noël. -Angrebet er ren Blitzkrieg. Danmarks selvgode, og Politisk Korrekte, præster og biskopper vil få sig en rigtig slem forskrækkelse, når det bliver deres tur til at få samme behandling som Abbé Noël. Det skal være løgn at få muslimer som Herrefolk i Danmark ! Hvem kender ikke det lille hæfte : “Islam for vantro” fra Den Danske Forening ? Og som Polinos efterlyser : Hvad mon der skal til, for at vi (Danere) bliver rigtig, RIGTIG vrede igen ?… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Aha, nu begynder det jo at give en slags “mening” !
Ak, ja – det burde man jo have sagt sig selv.

Det er blvet omtalt i flere aviser for nogle uger siden, at en DANSKER
var blevet groft overfaldet i London og blandt andet var blevet stukket med
kniv flere gange. Man hævdede dengang, at det sandsynligvis var en lokal
bande, der stod bag overfaldet.

Men denne version giver unægteligt et helt nyt og “overraskende” perspektiv
på denne alvorlige sag. Vi er altså pga. PK-hed blevet forholdt sandheden
af diverse nyhedsbureauer og danske aviser. Tankevækkende.

David Mettstein
David Mettstein
12 years ago

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article6724570.ece er der nogen af jer der har hørt om denne her sag? ikke et dyt i de danske medier

Janne
Janne
12 years ago

bolitikere = politikere

Janne
Janne
12 years ago

Jeg er enig med SF:

“- Jeg anerkender, at der er problemer omkring Boligpassagen i Vestergade. Og det af og til kan virke overvældende med mange misbrugere samlet et sted. Men derfra og så til på det nærmeste at indlede en klapjagt på de socialt udsatte, er at skyde gråspurve med kanoner, siger Brian Dybro.”

SF glemmer dog at skælde socialdemokraterne ud i den forbindelse og nøjes as usual med at rette anklage mod borgerlige bolitikere og forretningsindehavere. Det duer ikke.

h t t p://www.fyens.dk/article/1286445:Odense–SF–I-driver-klapjagt-paa-de-socialt-udsatte

Janne
Janne
12 years ago

Det er et land med borgere som ham her, der har nægtet at lade en hollandsk folkevalgt politiker rejse ind i England:

“Hardline Islamic penal codes, such as the amputation of limbs as punishment for theft, would make Britain a safer and better place, the founder of the country’s oldest sharia court has told The Times.”

h t t p://business.timesonline.co.uk/tol/business/law/article6721110.ece

M.h.t. Ridley så ville det klæde hende at se lidt længere end egen næsetip. Hun er lige som en hardcore feminist, der kun tænker i hvad der er godt for kvinder – selvom verden består af flere end et køn.

polinos
polinos
12 years ago

Hmmm… Verdun…
Franskmændene anno 2009 er nu mere som franskmændene anno 1940 end som franskmændene anno 1916.
“Il Ne Passeront Pas”… Den gælder vist ikke længere. Synd, muhammedanerne ikke har fået lov at møde de rigtige “poilus” fra 1914-1918. Men måske vi europæere brugte vore kræfter op dengang i vores store borgerkrig. Hvad mon der skal til, for at vi bliver rigtig, RIGTIG vrede igen?

Morten Nielsen
Morten Nielsen
12 years ago

“I Vollsmose trues fire betjente ud af området af en gruppe på 50-100 mennesker …” – Når sådanne ting forekommer forstår jeg ikke hvorfor politiet ikke rykker ud med 200 mand og arresterer hele molevitten. Når politiet viser at de ikke tør gøre noget vil indvandrerne bare fortsætte deres western manerer.

Pk
Pk
12 years ago

Rystende læsning, men når een har læst Snaphanen i flere år,
så kommer det ikke bag på een.
De indlæg Snaphanen bringer er et stærkt forvarsel om
en frygtelig fremtid.
Og fremtiden skyldes socialdemokratisk indenrigspolitik.
Det gør det hele endnu mere sørgeligt.
Tak til Snaphanen for det vigtige arbejde du gør.

M109
M109
12 years ago

“Besværgelsen skal selvfølgelig tilføjes her: de fleste muslimer vil gerne leve i fred og passe sig selv. Men er der bare 5 procent i dette land, som vil leve strikt efter bogen og påtvinge andre det også, så kan de med få voldaktioner vende fuldstændig op og ned på dette land.” Hallooo….. “bare 5 procent” Ja det er 5 procent der er aktive, 90 procent er pasive men er mere eller mindre godt tilfreds med den kamp er foregår, så er der de sidste 5 procent som oprigtigt ønsker at leve sammen med os. Det er ligesom i nazityskland, der… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x