24
jul
Seneste opdatering: 31/7-09 kl. 0738
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Intet kan længere overraske. Hell bent on destruction. Vi får lige den obligatoriske klage “it’s political correctness gone mad”, der på godt dansk betyder “der kommer ikke noget opgør med vanviddet”. Via Gates of Vienna (LFPC):

MUSLIM crime victims could gain the right to have their cases overseen by police from their own religion, it emerged last night. Police in London already give victims the right to ask for a Sikh officer to be involved in an investigation but the scheme could be introduced for other religions elsewhere. […]

The project is intended to help investigate “honour” killings and forced marriages but Metropolitan Police Federation chairman Peter Smyth said: “We’re stretched thin enough already. Are Sikh officers going to have their rotas changed so there’s always one on duty? “It’s political correctness gone mad. We talking about the creation of a separate force within a force.”MUSLIMS COULD GET OWN POLICE

Kitman og taqiyya: Rundt og rundt ved næsen

Denne udskrift af en radioværts samtale med en lytter der angiveligt er afhoppet fra Hizb ut-Tahrir er lige til at printe ud og sende til DR og PET, men de er næppe interesserede, og sidstnævnte instans vil måske endda få én anholdt for initiativet. Den giver ellers et skoleeksempel på hvordan vantro der ikke er helt oppe på mærkerne kan blive fyldt med varm luft og direkte vildledning af en, angiveligt, moderat muslim. Værten Guy Benson er faktisk i allerhøjeste grad oppe på mærkerne, og formår at gribe lytteren i hans modsigelser, men ender alligevel med at være rundt på gulvet. Man kan så prøve at forestille sig samtalen her foregå med Mette Walsted på DR, eller Anja Dalsgaard-Nielsen hos PET (OBS! Med behørig brug af tørklæde). Ikke sandt, resultatet vil være skrækindjagende. Citater giver ikke mening her, det er helheden man bør læse og notere sig bag øret: Chicago’s Islamic Supremacist Conference: A Conversation. Via Jihad Watch (LFPC).

»En terrorist i utopia«

Mullah Krekar, kaldet -»Norges Bin Laden 2.0, An Islamic nazi«. (Han var fakttisk med sit Ansar al Islam tæt på Bin Laden i 90’erne og lærte ham angiveligt adskillige tricks.) Historien om de gode hensigters onde virkninger, om politisk inkompetence og fejghed. I aftes sendte NRK 2 NBC’s, The Wanted. I Oslo sidder morderen, terroristen, USA haderen og jihadisten Mullah Krekar og skraldgriner griner ad de vestlige fjolser, beskyttet af den norske regering og flere dusin konventioner, der ikke tillader at han bliver sendt til Irak, for at stå til ansvar for sine ugerninger. Kun FRP politikere turde medvirke. Dette må være den værst tænkelige start på valgkampen, som den siddende regering overhovedet kan ønske sig, og selvom den nu prøver damage control, bør denne sag skylle den regerende venstrekoalition ned i historiens rendesten. Nordmændene er lede og kede af at blive hånet op i deres ansigt af en storforbryder, der kalder dem selv “legitime mål” og nyder sin rolle i fulde drag. Der er valg den 14 september, det er om syv uger. Måske var det i aftes, at Siv Jensen blev norsk statsminister, hjulpet på vej af amerikanske journalister og Krekars provokerende frækhed. Hver 3. nordmand over 12 år så programmet i  går. Se det hele  her 5/5, det er fascinerende, og læs hvad Hans Rustad fra Document.no skriver efter aftenens udsendelse.

NBCs nye serie Wanted, med mullah Krekar i hovedrollen i første program, er blitt slaktet av alt fra Dagbladet (totalslakt) til Slate.com. Kritikerne overgår hverandre i å latterliggjøre stilen og teknikken. Innholdet, substansen, sier de mindre om. Det er sammenblandingen av journalistikk og etterforskning som er etisk uforsvarlig, ifølge Slate. Men kanskje den negative holdningen sier mer om hvor kritikerne står? Wanted er klippet som et krimdrama. Det er klipp, klipp, klipp. Vinklene er up close, lyden er viktig og fungerer som props for handlingen, som er jakten på Krekar og norske myndigheter. Ikke rart at ingen fra regjeringen ville stille opp. Ifølge Carl I. Hagen forsøkte NBC-teamet flere ganger å få enten Jonas Gahr Støre eller Dag Terje Andersen foran kamera. Det lå i hele konseptet at en fra regjeringen skulle stille opp og forklare hvorfor Krekar er en fri mann i Oslo. Men ingen turde. Det vil det offisielle Norge tape på, for dette programmet vil bli sett av millioner. Hvorfor utleverer ikke Norge Krekar?

Og så kan det nok være, der kom gang i de politiske kandestøbere: Krekar-dokumentar latterliggjør Norge ,Jobber raskere for Krekar-retur– Krekar-papir fra torturisterNye krav før Krekar kan sendes til IrakSend Mullah Krekar ut av Norge!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] the NBC television series “The Wanted” has taken on the issue of Mullah Krekar. Many thanks to Steen for the five-part YouTube version below, in which you can see the reporters ask the tough questions […]

trackback

[…] Mullah Krekar, Wanted […]

Michael Koch
Michael Koch
12 years ago

På alla videon jag klickar står : “Video deleted by the user” – Why? What does it mean?

I want to send to Sappho en text I send to Siv Jensen – which e-email-address shall I use (to your eayes only)?

Michael Koch, MD

Steffen Nielsen
Steffen Nielsen
12 years ago

Det ser ud til at indslaget med Mullah Kreker er blevet fjernet fra You Tube.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Det er egentligt utroligt, at der ikke har været et eneste forsøg på at knalde Krekar ned – men det har der måske for han må have en bunke fjender rundt omkring, også i Irak, og ingen har prøvet sig at få ham fjernet ? Det er altså meget værre at skrive De Sataniske Vers, tegne Muhammed med en bombe på hovedet og udtale sig kritisk om Islam. Gør man det komme “de” med beskeden om man kan forvente at blive slået ihjel for det man har sagt skrevet og/eller tegnet. Men en Krekar, der har myrdet løs blandt vantro… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

http://www.thefreedictionary.com/hellbent thefreedictionary nævner om “hellbent”:
Our officers faced two savage individuals hellbent on destruction, who had brought with them automatic weapons and had prepared for an unspeakable amount of violence,” said Deputy Chief Michel Moore, commander of the Valley Bureau.
44 MINUTES OF TERROR BANK HEIST LEAVES SCAR ON VALLEY RESIDENTS by Daily News (Los Angeles, CA)
I know a boy that’s hellbent on getting an ASBO because he feels left out.
Antisocial studies: civil rights in Britain by Howley, Kerry / Reason…

Janne
Janne
12 years ago

Mette

Det skulle ha’ været en 🙂

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. apartheid politi i England, så synes jeg mere og mere at multikultur minder om legalisering af racisme.

Janne
Janne
12 years ago

Mette

Tak tak :o)

Janne
Janne
12 years ago

Hvorfor er det så vigtigt med kønskvoter, når det drejer sig om kvinder på arbejdspladser og i bestyrelser? Hvorfor skal der ansættes flere kvinder, bare fordi de er kvinder? Det er en kvinde der er general direktør i Migrations Dept. i Norge. En Dept. der i flere år har syntes at en mullah, der burde retsforfølges i Irak, skal have lov til at være i Norge. Det er også to kvindelige journalister (fra TV2), der bærer islamisk tørklæde i arbejdstiden, når de rapporterer fra nogle lande. Vi har aldrig set de to samme kvindelige journalister tage symboler på fra andre… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Det må du gerne, Janne.

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Hvorfor skal kun religioner have fortrinsret til at lægge beslag på politiets ressurcer. Det må være rimeligt at alle med et lod i samfundsafviklingen får tildelt egne lovhåndhævere.
Seriemordere må have deres egen politiuddannede seriemordere som led i en retfærdig retudøvelse, børneskændere må have deres egne børneskændende lovhåndhævere, racister må have deres egne racistiske lovhåndnhævere, slaveejere må have deres egne slaveejende lovhåndhævere osv..

Velkommen til barbariet.

Janne
Janne
12 years ago

Mette

Nej, Norge har også sine Peter Torsk borgerlige, hvis jeg må være så fri.

PP
PP
12 years ago

Kan man inte utvisa Krekar, bör han hållas i skyddsförvar under den tid han är i Norge.
Mannen är en säkerhetsrisk och bör behandlas därefter.

Mette
Mette
12 years ago

Janne, jeg er enig, men i Norge kan man ikke klandre venstrefløjen alene for den store indvandring og de voksende problemer. En stor del af Krekar problematikken opstod under en anden regering end den nuværende socialdemokratisk ledede. Det stod også helt galt til, da den både sødladne og benhårde teolog Kjell Magne Bondevik fra Kristeligt Folkeparti var ved roret. Han var i perioden 1986-2005 successivt undervisningsminister, udenrigsminister og statsminister. Han dannede regering med Høyre, der er Norges konservative parti, og hans næstkommanderende var Erna Solberg, der i folkmunde kalde Jern Erna og ikke er sart af sig. Hendes mand optræder… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Der er ingen i Norge, som ikke har hørt om Krekar. Hans vej gennem det norske retssystem har været lang og er blevet intenst dækket af medierne og kommenteret i internetdebatten. En person, der i den forbindelse har tjent millioner og er blevet kraftigt kritiseret og forhadt er Krekars norske advokat Brynjar Meling, et glat karrieremenneske. Denne seance har i det hele taget kostet den norske stat et meget stort beløb, men penge har den jo nok af. Krekar er stadig ofte i medierne og har ligesom mange af politikerne store planer for Norge, adspurgt plejer der i befolkningen at… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Norge er pinlig (og grum) hvad angår denne mullah. Norge er med deres dårlige tackling af mullahen og ligesindede med til at få os til at tvivle på at menneskerettighedsorganisationers og venstreorienterede politikeres virke er godt for vores del af verden – godt for europæiske borgere og vores frihedsrettigheder samt vores og vores børns sikkerhed.

Per N
Per N
12 years ago

Lidt holywod i klipning, men bragede god, gid der var flere af den slags, det er en ynk at se at politikere først for hænderne op af lommen når en af de støre medier laver dette, tænk hvor meget vi kan slippe for hvis de store medier laver opsøgende arbejde og viser det, her er TV et most.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x