31
jul
Seneste opdatering: 31/7-09 kl. 2138
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er lidt uklart hvad det er denne video viser. Robert Spencers historie på Jihad Watch omhandlede barnebrude i islam med henvisning til Muhammeds ‘ægteskab’ med Aisha, men historien er nu væk. Der mangler undertekster, og mit arabiske er rustent, men jeg genkendte ordet “shahid”, martyr. Er det bryllupper eller en eller anden ceremoni med børn klædt ud som brude? Under alle omstændigheder bizart at se udmajede børn i en kultur af indpakkede dejgformer (LFPC).

Update: Det ser ud til at der faktisk har været et massebryllup i Gaza arrangeret af Hamas: Hamas sponsors mass wedding in Gaza. Spørgsmålet er så om småpigerne rent faktisk var brudene.

‘A’isha (Allah be pleased with her) reported that Allah’s Apostle (may peace be upon him) married her when she was seven years old, and he was taken to his house as a bride when she was nine, and her dolls were with her; and when he (the Holy Prophet) died she was eighteen years old. (Sahih Muslim, Book 008, Number 3311).

»De fleste asylsøgere er løgnere«

Kirkeasyl er med andre ord en religiøs bevægelse, hvorfor man bedre forstår deres uflyttelighed, og så man måske slipper for at bruge ordet “fanatikere”, for det vil man jo nødigt  kalde Margrethe Vestager , Morten Østergaard og Villy Søvndal.

De irakiske besættere i Brorsons Kirke på Nørrebro fortæller, at de bliver slået ihjel, hvis Danmark tvinger dem hjem. DET PASSER ikke. De har ikke noget at frygte, fortæller deres mange forundrede landsmænd i hjemlandet, når de får præsenteret irakernes påstande. EKSTRA BLADETS undersøgende journalister har været på en overraskende fact-finding mission i Irak. Vi bad om at få kopier af sagsakter fra fem-ti af de afviste irakere i kirken. De kunne suverænt selv udvælge hvilke. Det skete med hjælp fra støttegruppen Kirkeasyl. Ekstra Bladets leder: Irakernes selvmål. Ekstra Bladets forside. EB side 2,6,7 og 8. Kurdisk politiker: “80 procent af dem lyver om deres situation for at få opholdstillladelse”

Sir Richard Dannatt: En rigtig patriot

I en tid hvor ordet patriot stort set kun bruges af nynazister, er det både opløftende og vemodigt at læse om Sir Richard Dannatts afskedstale før sin fratrædelse som Chief of the General Staff of the British Army. Dannatt har ved en tidligere lejlighed fået os til at spidse ører, da han i et interview kom med hvad der kunne ligne en antydning af at den britiske hær ville gribe ind i tilfælde af alvorlige trusler mod Storbritannien fra derboende fjender af demokratiet. Vi hører i sagens natur ikke meget om det, men det er utænkeligt andet end at der i ledende forsvarskredse rundt om i Europa må være alvorlige diskussioner om landenes indre sikkerhed. Via Gates of Vienna (LFPC):

There is much to commend in General Sir Richard Dannatt’s address on Thursday to The International Institute for Strategic Studies (IISS), his last speech before stepping down as Chief of the General Staff of the British Army. General Dannatt, who has been an outspoken critic of defence cuts and the Labour government’s chronic underfunding of overseas military operations, delivered one of the most important speeches on British strategic thinking in the post 9/11 era.

It is not hard to see why Dannatt was ousted by a Prime Minister who has done more to weaken Britain’s armed forces than any leader in modern times. His IISS speech contained none of the Miliband-like weak-kneed talk of cutting deals with the Taliban, or flowery discussion of how Britain should be advancing a ludicrous European defence identity with Brussels. Instead he offered a frank assessment of Britain’s current military requirements if it is to retain its position as a global power as well as a strong reaffirmation of the Anglo-American Special Relationship. Refreshingly he didn’t even mention the European Union once. […] General Dannatt is right – Britain is at war

Pirateri i svensk farvand

Hvorfor ikke ? Det ligger en usvigelig logik i det. Når Somalia flytter til Sverige, flytter Aden Bugten med, med mindre da det er Piratpartiet, som er ude og sejle speedbåd. Der er 15 kilometer fra Ølands Norra Udde ud til sejlruten mellem Øland og Gotland.  Hvad kunne tænkes at afgå fra finsk havn til Algier ? Våben ?

Angreppet ska ha skett vid tretiden på natten mellan torsdag och fredag i förra veckan och de ska ha stannat på fartyget i tolv timmar, säger Isaksson. Exakt vad kaparna, som talade engelska med brytning, var ute efter är oklart, men polisen misstänker att det rörde sig om narkotika. Kaparna ska även ha sagt något om ”drug enforcement control” och att man letade efter narkotika. Kaparna ska ha bundit besättningen under genomsökningen, men besättningen klarade sig utan större skador. Det handlar om mindre skador. En besättningsman hade fått tänderna utslagna och en annan fick blåmärken, säger Isaksson. Kapningen skedde öster om norra Öland. Det kapade fartyget, Arctic Sea, kontaktade rederiet i Finland efter kapningen. “Jag har aldrig någonsin hört talas om något sådant på svenskt farvatten, säger Ingemar Isaksson.”

Mystisk piratattack i svenska farvatten, Misstänkta kapare utanför Öland, Finskt fartyg kapades på Östersjön,Finskt fartyg kapat. Finsk radio på svensk: “Ofattbart att något sånt här händer”. Skibet er ikke maltesisk, som DR Radioavisen siger. Det er finsk, indregistreret i Valetta med russisk besætning.Var finns den marin som ska skydda svenskt hav?

»En terrorist i utopia«

NBC dokumentaren om Mullah Krekar er online  igen i fuld længde, til de der ikke nåede at se den. Det anede os nok, den ville komme. Den kan downloades på få minutter, hvis man vil være på den sikre side. Der er stadig Stortingsvalg i Norge 14 september, men ved et kig ser det endnu ud til mere valg end kamp. Den pådrager sig af selvklare grunde en vis interesse.

Mullah Krekar, The Wanted (scroll lidt)


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
13 years ago

Yes, I’ve noticed too that they both took down the post. Even though such brides do exist in other parts of the world, someone like Robert Spencer has to walk a very straight and narrow line so as not to have any factual errors used against him by his detractors. To me the startling fact about the girls in the video is the fact that anybody female has been allowed to dress up like that in a Hamas controlled environment. Had they really been brides it is unlikely that they wouldn’t have been covered up to protect their husband’s ‘honour’,… Read more »

costin
13 years ago

the 10 years old brides seems to have been not true. i also posted on the story and was taken down by robert from jihad watch and by pamela geller.
the author is still not sure about it. http://israelmatzav.blogspot.com/2009/07/hamas-sponsors-mass-wedding-for-little.html

Mia
Mia
13 years ago

Apropos de små brudepiger, så er der her en ægte, lokal, muslimsk tradition fra Indien: Barnekast fra 15m højde.

http://www.vgtv.no/?id=23528

LFPC
13 years ago

Det er formentlig også derfor Robert Spencer fjernede historien fra Jihad Watch. Det er meget vanskeligt at forestille sig brude være så udmajede lige før de skulle giftes, og derfor forventes at skulle bekræfte mandens ære. Mærkeligt er det, som jeg skrev, alligevel at se piger/kvinder i dette lette antræk og med sminke i ansigtet, i en kultur hvor den slags signaler kan være livsfarlige.

Mia
Mia
13 years ago

Videoen med de små brude er sandsynligvis fra et massebryllup. De små brude er bare brudepiger, tror jeg nok. De egentlige brude står formentligt dydigt i folden og venter…

PeterK
PeterK
13 years ago

Sveriges manglende forsvarsevne er helt logisk. Den svenske rigsdag vedtog for mange år siden at svenskerne ikke havde mere ret til Sverige end enhver anden, så at opstille et forsvar for Sverige ville jo ikke have nogen mening. Sverige er ikke svenskernes, men tilhører enhver der synes at have ret til det. Tidligere var Sverige militært stærkt, klart den stærkeste militærmagt i Skandinavien. Man var neutrale, og ville forsvare den neutralitet til det sidste. I Danmark prøver man at fjerne danskhed, der er masser af eksempler på mennesker der hævder at danskhed er noget man fandt på for omkring 150… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Peter Br.

Åh ja, det måtte jo komme !

Men nej vi skal vi ej til at oprette et sådant fællesnordisk forsvarssamarbejde – via andre skal ikke kompensere for at Svenskerne ikke gider opretholde deres eget forsvar på et forsvarligt nieau !

Det samme mønster vil komme til at gøre sig gældende i forbindelse med konsekvenserne Sveriges hovedløse indvandrings politik – det ender med at man gerne ser et fællesnordisk samarbejde omkring at bære den byrde som Sverige har skaffet sig selv på halsen !

NEJ TAK !

JensH
JensH
13 years ago

Nu har DF også for alvor fået nok af farcen i Brorson Kriken:

http://www.berlingske.dk/article/20090731/danmark/707310073/

PeterBr.
PeterBr.
13 years ago

Sveriges mangel på forsvarsevne er måske også en grund til at “man” nu åbenbart , i Nordisk Råd, skal til at tale om fællesnordisk forsvarssamarbejde .

Poul Højlund
Poul Højlund
13 years ago
Olle
Olle
13 years ago

Piratverksamhet är historiskt sett intimt förknippat med områden som ligger utanför någon makts eller lands kontroll. Den klassiska piratverksamheten i Västindien var en frukt av att varken Storbritannien, Spanien eller Portugal har tillräckligt makt i området för att kontrollera öar och sjöleder. Det nyfödda USA hade heller ingen sjömakt att tala om. Piratverksamheten i Somalia har sin grund i att det inte finns något land eller makt i området som har kontroll. Somalia är en härdsmälta som land, liksom Jemen, Kenya och Etiopien. Inget av dessa länder kan hävda sitt eget sjöterritorium, än mindre skydda sjöleder på internationellt vatten. Att… Read more »

bl
bl
13 years ago

M/V Arctic Sea er ejet af et firma indregistreret i Helsingfors, Finland – OY Solchart Management Ab Det er udflaget under maltesisk flag, med det der kaldes bareboat ejer ARCTIC SEA LTD, i Valetta. Det tekniske management & bemanding forestås af firmaet SOLCHART ARKHANGELSK LTD , i Arkhangelsk Rusland, det sidste giver mening, da det har en angiveligt russisk besætning. Man kan gå ud fra, at de egentlige ejere er russere. Skibet ser ud til at være i en god stand. indækning med skibslaster (kaldes befragtning) af M/V Arctic Sea foretages af White Sea & Onego Freight Bureau i Petrozavodsk… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x