1
aug
Seneste opdatering: 2/8-09 kl. 1940
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

de sidste naturligvis jeres undertegnede, alle fotograferne, hvorfra  jeg kun adskiller mig på én måde: jeg ligner ikke en fotograf. Det kan være en fordel. Ellers….. Let them be og guderne velsigne dem allesammen og så videre, og lad os så få en øl, som Bluitgen siger. Once in a while you must play hookie, selv  heteroer må. Min gamle højt elskede ven, den nok så maskuline og meget kvindekære Svend Wiig, kunne afskrive kunstværker som “bøssesmag”. Hockney, for eksempel. Alligvel, når han skulle interviewes, bad han aviserne sende en bøsse, Poul Borum eller Henrik Sten Møller. “Jeg snakker bedre med dem.” Han kunne rejse sig midt under en middag og spørge forsamlingen: “Jeg har tænkt meget på, var H.C. Andersen nu også bøsse? Jeg ringer til en, der ved noget om det.” Det skrev Hjalmar Helweg en kyndig og indfølt bog om i 1927, men Svend grublede videre. Der var alligevel noget foruroligende ved Andersen, han ikke kunne få på plads. Måske var det meget tidstypisk. “Uhjælpelig” kaldte jævnaldrende Ole Sarvig ham, men han skulle desværre selv så sørgeligt komme til at behøve sin egen hjælp. Wiig klarede skærene i Helsingør, – ikke mindst ved Leila´s hjælp –  indtil 1997. Og vi andre nu, vi skænker ikke bøsseriet så mange tanker.”Inget konstigt med det”, selvom det ligner en Fellini-film. (Fotos © Snaphanen, klik f. helskærm.)

homo parade 033

homo parade 077

homo parade 038

homo parade 080

homo parade 070-1

homo parade 025

Mand-bider-hund: Den fortiede virkelighed tophistorie på JP.dk

Denne grusomme begivenhed i Pakistan hører desværre ikke til sjældenhederne. Hver dag begås der grove hate crimes mod kristne i lande som Egypten, Pakistan, Gaza, Malaysia og Irak, eller mod hinduer i Pakistan og Bangladesh, men de fylder mildest talt ikke ret meget i mainstreammedierne, hvor begrebet hate crime drejer sig om grimme ord brugt mod muslimer. Overgrebene i Pakistan nævnes her fordi Jyllands-Posten rent faktisk har haft historien som hovedhistorie på deres hjemmeside. Ekstra Bladets ukarakteristiske stykke faktacheckende journalistik om de afviste irakiske asylansøgere i går betyder altså to bemærkelsesværdige brud med dårlige traditioner på blot to dage. To svaler gør ingen sommer, men noteres skal det dog (LFPC).

Seks kristne, heriblandt fire kvinder, blev lørdag brændt levende under sammenstød med muslimer i en by i den centrale del af Pakistan lørdag, oplyste myndighederne. Spændingen mellem kristne og muslimer i byen Gojra i Punjab-provinsen har været høj, efter at der er blevet fremsat beskyldninger om, at kristne har vanhelliget muslimernes hellige bog, Koranen. […]

– Vi har modtaget ligene af seks personer, der er brændt ihjel. Det var fire kvinder, en mand og et barn, sagde en talsmand for sundhedsministeriet. […] Seks kristne brændt ihjel i Pakistan

Australien: En dommer tager bladet fra munden

At sandheden ikke længere er et forsvar er jo en skræmmende tendens i nyere hate speech- og krænkelsesjura, hvor én bestemt hypersensitiv gruppes angivelige oplevelse af at være krænket kan ophæve de oprindelige vestlige befolkningers ytringsfrihed. Og så kan det i øvrigt være nok så sandt hvad de siger. Skal jeg være bare lidt optimistisk med hensyn til fremtiden på dette punkt, må det være, at de forbudte sandheder er så grimme og så frastødende, at det er mere end vanskeligt at spå denne slags lovgivning nogen konsekvens i virkelighedens verden. Her er der i hvert fald en højesteretsdommer der er trådt i karakter. Via Jihad Watch (LFPC).

KEYSAR Trad, the long-time spokesman for Muslim cleric Taj Din al-Hilali, was yesterday denounced as “racist”, “offensive” and “untruthful” by the Supreme Court judge who rejected his defamation claim against radio station 2GB. Judge Peter McClellan said he agreed Mr Trad “incites acts of violence, incites racist attitudes, is dangerous and perhaps most significantly is a disgraceful individual”. He added that the founder of the Islamic Friendship Association held views that were “entirely repugnant” to most Australians. They included:

* Defending the stoning of a women for adultery in Nigeria;

* Condoning suicide bombers and the use of children as martyrs;

* Calling homosexuality “a depraved carnal pursuit” that should be criminalised;

* Regarding Anglo-Irish Australians as “unworthy descendants of criminal dregs”;

* Joking about rapes committed by the Bilal Skaf gang;

* Believing America poses a greater threat to Australia than radical Islam; and

* Endorsing Hilali speeches which described the September 11 attacks as “blessings” and excused rapes on women who dressed like “uncovered meat”. […] Judge slams Hilali spokesman Keysar Trad

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Peter. Nej, jeg har altid været liberal og hælder derfor i denne sammenhæng oplagt mod Hausgaard. For få år siden sagde jeg til min ekskomunistiske lærer, at jeg nærer stor skepsis til brugen af vendingen “sund fornuft”, fordi det forekommer mig, at “det sunde” ofte forveksles med det middelmådige, og det har jeg aldrig villet lade mig dominere af. Han nikkede anerkende og begyndte at skælde ud over den ghetto, som han var i færd med at flytte fra, fordi han havde opgivet at redde menneskeheden. Vi talte også om, at vi begge var rejst ud i verden med vores… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

PeterK Du har selvfølgelig ret i, at jeg ikke ved noget om dem, som jeg eventuelt ikke gennemskuer, og det regnede jeg også med, at du ville skrive. Men jeg tror ikke, at jeg tager fejl. Som Thomas nævner, handler det om bevægelserne, og de kan tit spottes på lang afstand, fordi de på en eller anden måde ikke stemmer overens med påklædningen. Tøj og ben kan sagtens snyde. Hænder og underarme kan afsløre, og stemmen vil så at sige altid gøre det. Skægget kan fjernes. Men der noget ved overdrevent ved bevægelserne, som viser det uægte. En trang til… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mette

Når vi nu er tilbage omkring 1970, hvor jeg tror vi begge har rødder som uglesete konservative, så husker jeg vilde diskussioner om “det normale” og hvordan man definerede det. Det gik mangen en god sommernat med. Det sluttede altid, når jeg sagde at det normale er det som flertallet gør. Deraf må man også slutte at det normale ikke altid er det bedste, fordi flertallet ikke består af de meste intelligente. Jeg giver Niels Hausgård 1 point for linien “Er de flest de bedst, eller er de bare de flest”?” Globalt er det normale i øjeblikket at bolle verden… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Apropos muslimsk dress code og vor krævede hensyntagen til den
ved besøg i moskeer mv. Folk med andre særprægede interesser
burde nok overveje at starte nye religioner baseret på disse koncepter,
så de også kan kræve at samfundet udviser særhensyn konstant.

http://jp.dk/opinion/tegning/article1768758.ece?showInfo=image

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Hmmm virker html kodning med links ikke her? (<a href etc.)

http://www.information.dk/152559

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“PeterK. Jeg har aldrig oplevet, at jeg ikke på lang afstand kunne kende en mand, der var klædt ud som kvinde, selv når vedkommenmde var ret upåfaldende,”

Nu er kvinder jo eksperter i kropssprog, mens vi mænd groft sagt skal have skåret alting ud i ord, kan også genkende en person i kender, på lang afstand, bare ud fra kropssproget. Endnu en biologisk/evolutions forskel, af dem som nogle ellers vil påstå er socialkonstruktivistiske.

Mette
Mette
12 years ago

Janne Vi er sociale dyr, og en folkefest i godt vejr er aldrig at foragte. Den 29. juli kunne man på side 8 i JP læse, at sidste weekends vikingetræf blev en “kæmpesucces”, og at vi var næsten 24.000 ude i skoven og ved stranden, der hyggede os med hinanden. Der var 700 “vikinger” fra ind- og udland, der deltog, og 50 handels- og håndværkertelte i vikingestil samt “27 deltagende krigergrupper”, der udkæmpede “fire spetakulære slag”. Det hele var gratis, medmindre man købte mjød, grilstegt mad, smykker eller kopier af våben, som de små drenge og piger var meget optaget… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Steen

Ja, sådan er Danmark dejligst. Og ikke et eneste hamas krævet hijab-tørklæde i miles omkreds. Min sjæl hvad vil du mer’. Ha ha..

Janne
Janne
12 years ago

Mette

Jeg kan godt følge dig i din kritik. Det er noget pjat at sige at det at tegne muhammedtegninger ikke er udtryk for frisind. Det er det netop. Kritik af intolerant religion og religionstyranni er netop udtryk for vestlig tolerance og frisind.

For mig at se er både den store danske homo fest og de danske muhammedtegninger en del af vestens satiriske og humoristiske måde at holde religiøs intolerance 10 skridt fra livet på.

Mette
Mette
12 years ago

Jyllands-Posten har på side 2 overskriften “København hyldede homoer”.

Mette
Mette
12 years ago

PeterK. Jeg har aldrig oplevet, at jeg ikke på lang afstand kunne kende en mand, der var klædt ud som kvinde, selv når vedkommenmde var ret upåfaldende, Glæden er stor hos mange, for nu er vort rådne image pga. DF og Muhammedkrisen ved at falme takket være Outgames, og folk kan igen være bekendt at bo i Danmark. Det gør Politiken – som man kunne forvente – meget ud af. Også kultursociolog Jakob Haff, der forsker i homoseksualitet, er begejstret, og det er hele tiden den vej, Outgames har trukket og er blevet brugt, det er derfor, jeg har skrevet… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mette

Som Thomas skriver, så er der nok forskel på mænd og kvinder hvad det angår. Men når du siger du altid kan genkende dem, så gælder det jo kun for dem du “afslørede”, og ikke dem der var for dygtige udi maskeringens kunst.
Man opdager jo også først en spion når man afslører vedkommende….. Når man sagde for 50 år siden at der ikke var olie i Nordsøen, så var det jo kun fordi man ikke havde fundet den endnu.

JensH
JensH
12 years ago

@LFPC “Ekstra Bladets ukarakteristiske stykke faktacheckende journalistik om de afviste irakiske asylansøgere i går” Arh, Information har allerede sat en modoffensiv ind: “‘Ekstra Bladet kan ikke bevise noget som helst’: http://www.information.dk/199013 Men mens Information pludrer videre i en håbløs sags tjeneste, så har Ekstra Bladet idag en anden spændende historie. Under overskriften “Flere irakere begår socialt bedrageri” kan EB berette, at flere Irakere der har fået ophold/asyl i Danmark ved siden af de modtager sociale ydelser i Danmark, har fede politiske top-poster i den Kurdiske del af Irak: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1201369.ece Baldet har også en glimrende leder om en af de konkrete… Read more »

Universalgeni
12 years ago

De må jo have sommerferie-vikarer på inde hos den danske del af Ritzau og Reuters. Under normale omstændigheder ville en sådan historie om forfølgelse af kristne aldrig være sluppet igennem det røde filter.

steen
Admin
12 years ago

@ Janne: Jo tak. Der var MANGE tilskuere, og vi fik noget at se på og more os over. I det hele taget en fin stemning. Ren folkefest. Det kan man se her:

homo parade 009

homo parade 008

homo parade 005

Janne
Janne
12 years ago

Herlige fotos fra hele homo cirkusset i København. Særligt synes jeg godt om det sidste billede i rækken, hvor der er bundet lyserøde balloner fast til en stor, tung motorcykel. Det er en skæg kontrast. Ja, hele showet er da noget overdrevet (hvilket også generer nogle homoseksuelle), men det er jo netop et show som også skal provokere og kunne ses i hele verden. Og hele flokken og showets glade budskab og farveglæde er en god og livsglad kontrast – og kommentar – til den formørkede og snerpede dødekult der desværre flere steder sætter sine spor i mit ellers dejlige… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Janne

Ja man må tage hatten af for den kunstneriske udførsel hos mange. “Hende” i den blå hvidprikkede spansk inspirerede kjole kunne snyde mange på afstand, og de 2 damer(?) i hvidt og pink med rødt hår skaber også en del tvivl. Personen bagpå den lyserøde scooter kan være hvad som helst. Jeg boede i en boligblok hvor der var en transseksuel. Når “hun” kom ned til sommerfesten, eller skulle i byen fredag aften og blev hentet af sin kæreste, der jo måtte kende til sandheden bag skørterne, kunne man uden på tøjet overhovedet ikke se at hun kropsligt var en… Read more »

Teknikken
12 years ago

Fuldstændig afetnificeret nyhed på pol.dk:

http://politiken.dk/indland/article761431.ece

Og med etnicitet:
http://jp.dk/indland/krimi/article1768841.ece

Mette
Mette
12 years ago

Hans Hauge giver efter min mening udtryk for nogle afslappede betragtninger i dagens klumme i JP, som der endnu ikke er link til. Han skriver, at homoseksualitet er et begreb af relativ ny dato. Jeg bryder mig heller ikke om den hektisk nye opdeling i “vi de farverige og mangfolidge” og “jer de ikke farverige og ikke mangfoldige, der forfølger os”. Sådan har jeg aldrig tænkt, og jeg er træt af, at andre udnævner sig selv til at have offerstatus og gør krav på særlig hensyntagen. Som Pittelkow synes jeg, at det er løbet helt løbsk, når nogen gør krav… Read more »

hp
hp
12 years ago

Jeg har hverken deltaget eller tilskuet. Og er i et dilemma omkring foretagendet: På den ene side kan det godt blive lidt rigeligt udstilling af alternative seksuelle præferencer (jeg går jo heller ikke rundt med pandebånd eller rygmærke ‘hetero’) På den anden side, for homo- osv. seksuelle er forholdene i en del andre lande væsentligt dårligere og mindre tolerant, så på den måde er det vel ok. Og jeg kan sagtens komme i tanke om andre, der lufter deres holdninger på anden vis året rundt (hint: noget med tørklæder og burkaer). At exhibitionisterne og publikum har haft det sjovt, kan… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Fin overskrift. Det ligger uden for min horisont at begribe, hvorfor det er attraktivt at gå og stå der.

Mia
Mia
12 years ago

@ Bjovulf

Jeg bor der, så jeg kan sige det:-)

Jeg har lige hørt på TV2-news, at muslimer (ganske som forventet) har kasten med sten derude… Øhh vent… NEJ det var mænd fra Østerbro i flade sko…

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Mia

Ok, ja, så er det helt i orden 🙂

Det gør jeg faktisk også selv; dog ikke lige deromkring.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Mia

Ja, man undrer sig da noget over alle de stenkast. Der ligger jo ikke sådam sten
frit fremme på gaden til kastebrug normalt, så det må altså være sten de i forvejen
har klar i lommerne, hvis der skulle blive brug for det – eller de har lavet stendepoter
til formålet rundt omkring.

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Nej det er sku besynderligt, at nogle mennesker går rundt med sten i lommen på Nørrebro eller tager på bøssebar med revolver i Tel Aviv…
http://jp.dk/udland/article1768890.ece

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Det viser sig at stenene ikke var møntet på homoparaden men på politiet.
En ung mand stak lørdag aften af fra politiet to gange og blev anholdt to gange. Han fik hjælp af flere venner, der kastede sten mod politiet.

Hvorfor har jeg ikke sådan nogle kammerater?

http://jp.dk/indland/krimi/article1768841.ece

Johansen
Johansen
12 years ago

Hatten af for Judge Peter McClellan. Befriende og påtrængende nødvendigt at han kalder en spade for en spade.
Det lyder unægtelig som om, at Taj Din al-Hilali hører hjemme i det formørkede teokrati, Saudi-Arabien eller andre lignende sharia-styrede samfund.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

@ Mia

ROFLMAO @ “Det dybe Nørrebro” – det lyder sgu som om,
det er en livsfarlig krigszone i sted i Afrika.

Tjah, hvorfor ikke?

Jocke
Jocke
12 years ago

Hm, prideexhibitionismen har sin spegelbild i slöjexhibitionismen. Signalen är tydlig: Vi är här. Vi är många. Vi sk-ter i er.

steen
Admin
12 years ago

@ Mia : Ruten er her:

Paraden som afholdes lørdag d. 1. august 2009, starter på Frederiksberg Rådhusplads med afgang kl 13:00, og går over Frederiksberg til Nørrebro, for til sidst at ende på Rådhuspladsen. Ruten som følges er:

Frederiksberg Bredegade → Allégade → Falconér Allé → Jagtvej → Nørrebros Runddel → Nørrebrogade → Dronning Louises bro → Vendersgade → Nørre Voldgade → Vester Voldgade → Rådhuspladsen

http://www.copenhagenpride.dk/parade/paraderute.html

Mia
Mia
12 years ago

Jeg ser at billederne er taget fra Dronning Louises bro. Så tog de altså forbi Nørrebro! Hvor dybt inde var de?

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x