10
aug
Seneste opdatering: 10/8-09 kl. 2324
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ekstra Bladet har nu fundet fire irakiske parlamentarikere med familie, der alle modtager dansk førtidspension: Fouad Chalabi, Balen Abdulla Mahmood, Samia Aziz og  Talaat Sayfaddin. Bedrageriet løber op i mange millioner, så nu vågner Folketinget op i den sikkert helt korrekte antagelse, at ingen er villig til at betale surt tjente skattekroner til det. Kommunernes lemfældighed med borgernes penge, er intet mindre end skandaløs, og den undergraver hæderlige menneskers villighed til at betale skat. Kan eller vil svindelerne ikke betale tilbage, må de smide deres danske statsborgerskaber ind i puljen og forsvinde hjem. DF vil have kontrollen til også at omfatte de mere end 5000, der blev evakueret fra Libanon i 2006, og det er nok en rigtig god idé.

Alle dansk-irakere, som modtager sociale ydelser i Danmark, skal nu have undersøgt deres økonomiske forhold. Det kræver et bredt flertal i Folketinget, der spænder fra SF til Dansk Folkeparti. Kravet kommer efter den seneste uges afsløringer af magtfulde dansk-irakere, der tjener store penge i Irak, mens de modtager førtidspension og andre sociale ydelser i Danmark.

Dansk Folkeparti bakker op om forslaget -og ønsker også en permanent kontrolfunktion, der skal tjekke samtlige dansk-irakere, som modtager sociale ydelser. Der skal være tale om tværgående enhed, der inddrager både Beskæftigelses-, Social- og Integrationsministeriet samt kommunerne, siger partiets retsordfører Peter Skaarup. Han vil have kontrollen udvidet til også at omfatte indvandrere med tilknytning til Libanon, hvilket typisk er palæstinensere. Skaarup henviser til Israels bombardement af Hizbollah i Libanon i juli 2006, hvor mere end 5000 danskere – til manges overraskelse – i løbet af en uge måtte evakueres fra Beirut.

fra Ekstra Bladet: Vil tjekke alle dansk-irakere (ikke online), Århus:  Politiet skal tjekke om iraker snyder med pensionen, Køge: Kontrolgruppe skal tjekke iraker. – General og selverklæret gulv- og toiletvasker Fouad Chalabi i midten ved den konference for irakiske parlamentarikere, der blev afholdt på Hotel Marriott i København i februar 2008. Bloggen her var tilstede i beslægtet ærinde, uden vi dog kan påstå vi så lige ham. Foto Iraqi.dk fra Ekstra Bladet. Se også Ralph Pittelkow: Læren af irakernes socialsnyd.

eb 008

»Alla danskar inte är invandrarfientliga«

Sydsvenskan får ny reporter i København. Den forrige, Bibi Häggström, var ved ankomsten med rette imponeret over, hvordan det danske sygehusvæsen fungerer i forhold til det svenske, som er nede på fælgene af tilvandret sygdom. For den nye mand skulle man måske pointere, at danskerne ifølge Politiken -Megafon havde i maj et flertal på 66 mod 33 procent for at sende  irakerne hjem. Siden er mange af dem smuttet, måske til Sverige hvor man nemmere kan smelte ind blandt de 100.000, der allerede er der og hvorfra der også går en travl charterrute til hjemlandet.

Claes Fürstenberg är Sydsvenskans nye utsände i Köpenhamn. Idag debuterade han med ett reportage om de irakiska flyktingar som gömmer sig i en kyrka på Nørrebro. Det bekräftade vad jag så klart redan visste, nämligen att alla danskar inte är invandrarfientliga. Det finns ett väldigt stort stöd för irakierna som ska utvisas. En undersökning tidigare i somras visade att nästan varannan dansk vill att de ska få stanna.

På plats i Köpenhamn.  Politiker oeniga om kyrkans gömda irakier, Juli: Et flertal af danskerne vil have fjernet irakerne med magt. Fürstenberg debuterer ikke atypisk for Sydsvenskan med en fuldfed løgn. Business as usual.

Grov kriminalitet eksploderer i Norge

Samtidig har antallet anmeldelser for seksualforbrytelser økt med 32,5 prosent, ran og utpressing med 34,2 prosent, og grove ran har økt med hele 51,8 prosent sammenlignet med samme periode i 2005.

Dette er både hårreisende og skandaløst. Regjeringen virker å være helt handlingslammet, og den manglende handlekraften går på bekostning av innbyggernes sikkerhet, sier leder Siv Jensen i Fremskrittspartiet til ABC Nyheter. Dette er en skandale og Rumenske statsborgeres kriminalitet rammer de svakeste

Norge er dog endnu langt mindre plaget end Sverige. Første halvår 2009 blev 132.203 forbrydelser anmeldt. I Sverige var halvårstallet 688.927

Handelskultur

Man kunne sige, at begrebet “den frie konkurrence” er blevet udvidet kraftigt i Södertälje:

Dick Malmlund, säkerhetsansvarig på Svensk Handel, ger stöd till teorin om ett lokalt maktkrig. Det pågår en strid om revir i Södertälje, vem som ska driva vilken verksamhet och så vidare. I den världen finns en rimlig förklaring till dåden. Positioneringskriget omfattar allt – fastigheter, restauranger, matbutiker. Genom att bränna ned butiker får man en kedjeeffekt som spiller över på omsättningen i andra butiker och fastighetspriser, säger han. Har ni vant er vid att det brinner i Södertälje?
– Ja, men det är naturligtvis mycket obehagligt .
För två månader sedan sattes en godisgrossist i brand, bara några meter bakom byggarbetsplatsen. Företagaren klassades som ”farlig hyresgäst” och sades upp från sitt hyreskontrakt. Nu är lokalerna lediga. DN frågar Morgan Jansson:
Är du rädd för att din butik ska brinna ned igen? – Vi säger så här – jag skulle inte bli förvånad.“En strid pågår om revir i Södertälje”

40 % af byens beboere har udenlandsk baggrund. Sådan her så det ud i februar i år:

En Helt vanlig Helg i Södertälje´s förort…

Video taget fra balkon. Det er ikke nytårsaften.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PP
PP
12 years ago

Södertälje, Rosengård, Ishøj eller Voldsmose är typiske exempel på var och hur muslimsk kultur fungerar. Man söker sig till någon urban stadsdel skapar ett ghetto var infrastrukturen slås sönder så det liknar “hemlandet”, etablerar mängder av små handelsbodar i en Kasbah-liknande modell, att handla är jo prio ett i den kulturen. Sen iscensätts frekventa och regelrätta plundringstog med härjningar ut från den egna enklaven, det rånas, stjäls och våldtas med Allahs välsignelse, offren är jo dhimmi och legalt byte, plus majoritetsgruppens myndigheter är sen länge hindrade att gripa in då det anses rasistisk att med makt stoppa härjningarne och ghetton… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@li “Det er derfor vi ikke skal have asylcentre her i landet, en få lavet en ordning med flygtningelejre i nærområderne” Enig. Men vi er jo nok nødt til at have et par ‘transit-lejre’ her i landet, hvor de kan opholde sig i de par dage det tager indtil det næste fly til nærområdet afgår. Disse lejre skal imidlertid ikke som nu være ‘åbne’ lejre, hvor asylansøgerne komme og gå som det passer dem. Disse asylansøgere skal naturligvis ikke have lov til at bevæge sig frit rundt i det offentlige rum, og eventuelt gå under jorden for at undgå udsendelse.… Read more »

li
li
12 years ago

@Mette

Det er derfor vi ikke skal have asylcentre her i landet, men få lavet en ordning med flygtningelejre i nærområderne hvorfra flygtningene produceres. Så har hele verdens flygtninge samme vilkår og ikke som nu, hvor nogle sidder i teltlejre uden noget som helst andet end det tøj de har på, og ikke som “vores” fup og fidus vanskelige afviste “flygtninge” der sidder med persiske tæpper på gulvet og op til flere fladskærme og får tre daglige måltider(som mange af vores folkepensionister ikke har råd til) samtidig med at de bare kræver ind medens de sidder på deres flade….i årevis.

Markus
Markus
12 years ago

Hej Snaphanen!

Upplys gärna Claes Fürstenberg på Sydsvenskan om att han har fel när han påstår att nästan varannan dansk vill att irakierna i kyrkan på Nørrebro ska få stanna och publicera gärna svaret om ni får något. Skicka länkarna om Politiken -Megafon-undersökningen m.m till honom och be honom kommentera.

Hilsen, Markus

@ Markus: Mine erfaringer med at henvende sig til svenske medier, er ikke gode, så det må stå andre frit for at gøre det du forslår.

Mette
Mette
12 years ago

Godt at de undersøger irakerne, og de 5.000 fra Libanon har også længe pint folk. Siden den 7. ds. har jeg haft en jp-artikel med overskriften “Politiet styrker indsats på asylområdet” liggende, som jeg ikke har fundet et link til, men som igen viser, at myndighederne fungerer som Ebberød bank. “Styrker” er i hvert fald ikke det rette ord i den overskrift. Det er så forargeligt, hvor ligeglade politiet har været med det mest nødvendige. Det viser sig nemlig, at når folk beder om asyl, går der ofte mange timer eller en dag, inden Rigspolitiets Udlændingeafdeling snøvler sig sammen til… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Min gode Snaphane.
Du skriver ang. kriminalitet i Sverige at i 1.halvår er der 688.927
anmeldte forbrydelser.
Er tallet 688.927 rigtigt? Virker vanvittigt højt.

Niels Andersen
Niels Andersen
12 years ago

I det mindste er nordmændene nu begyndt at diskutere indvandringens berigelser som et led i den stadig spage valgkamp. Ved sidste valg var alle partier undtagen Fremskrittspartiet enige om, at de ikke vil have debat om indvandring, og nu ligger de, som de har redt. Det er uendelig trist, især fordi det var unødvendigt og forudsigeligt, for det var jo storebror Sverige, der var idealet. ———- Apropos markedet og handel har jeg meget lyst til at skrive noget pænt. Ikke fordi vi ikke kender til pizzariaer, der bliver stukket i brand og får knust deres ruder af “en usynlig hånd”,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“Fürstenberg debuterer ikke atypisk for Sydsvenskan med en løgn”

Og det er heller ikke atypisk for “Asylsvenskan” at man ikke kan kommentere den slags holdningsprægede artikler/indlæg.

Gotiska Klubben
12 years ago

Initialt länkade DN bloggar från ovan refererade artikel “En strid pågår om revir i Södertälje”.
Men kommentarerna blev kanske för magstarka, så DN tog bort länkmöjligheterna.

Till exempel Gotiska Klubbens fina formulering: Har en katt pissat i Södertälje?
http://gotiskaklubben.wordpress.com/2009/08/05/har-en-katt-pissat-i-sodertalje/

Vill man kolla vilka som länkat till ertikel går man hit:
http://www.twingly.com/search?q=link%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.dn.se%2Fsthlm%2Fen-strid-pagar-om-revir-i-sodertalje-1.925383

PS Ett tips: genom att alltid länka till Twinglys sida så kan läsaren själv hitta de bloggar som kommenterat en tidningsartikel, oavsett om tidingen väljer att ta bort blogglänkarnas synbarhet.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x