10
aug
Seneste opdatering: 11/8-09 kl. 0113
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg følger ikke med i enkelttilfældene, det er uoverkommeligt, men op til 8 mord på en uge, er bemærkelsesværdigt. I dag blev der skudt mod svensk politi igen. Midsommermordet på Øland er stadig ikke opklaret. Et land på vej ud af kontrol. Man kunne koge det norske valg dennegang ned til noget ganske enkelt: vil de leve svensk eller dansk ? Det er her i 2009,  vejen deler sig.

9zm7gm

Men vafan pågår? Nu är det uppe i 6-8 mord på en djävla vecka i Sverige !! (6 TILL 8 beroende på vad som hänt den försvunna bruden o det där andra fallet, men minst 6 iaf). Det KAN inte vara slump. Ett mord om dagen i Sverige är INTE slump, det är en statistisk förändring eller möjligen en helt bizarr kurvtopp just i Augusti 2009, men nåt är fan på gång? Flashback Forum, inkl mobilfotos fra stedet, Två män gripna i Angered efter dödsskotten (Angered=Gøteborg ghetto)

Sunni mod shia i Hässleholm

En trafikolycka orsakade ett större bråk på Hantverkaregatan nära Försäkringskassan på söndagseftermiddagen. Enligt tidiga uppgifter från polisen kan en person medvetet ha kört på en annan. Detta fick andra att vilja hämnas.”

“När vi anlände kom det ett gäng springandes som skulle ge sig på personen som kört på den andra bilen. Vi var tvungna att börja med att sära dem åt, uppger räddningsledaren Magnus Carlsson. I botten ligger djupa motsättningar mellan två irakiska grupperingar i Hässleholm, delvis med religiös bakgrund. Den ena gruppen är sunnimuslimer och den andra shiamuslimer.” Islamist försökte köra ihjäl muslim

»I was already a conservative and hadn’t realized it«

Journalisten Harry Stein har netop udgivet bogen I Can’t Believe I’m Sitting Next to a Republican: A Survival Guide for Conservatives Marooned Among the Angry, Smug, and Terminally Self-Righteous. Hans bevægelse fra at identificere sig med liberals, altså de amerikanske venstreorienterede/kulturradikale, til et ståsted på den højre side af spektret er vi vist mange der kan genkende, inklusiv latensperioden hvor man ikke har erkendt det selv. Måske begynder man at være djævelens advokat i diskussioner og rollespiller derved noget man ikke kan tage på sig, endnu. Men gennembruddet kommer selvfølgelig på et tidspunkt. Steins erfaringer kan uden videre oversættes til den danske kulturkamp, selv om værdikonservatismen hos os stort set kun trives i det gammelsocialdemokratiske Dansk Folkeparti. Denne påstand harmonerer fint med at det frådende had som Stein møder hos ‘tolerancens’ korsriddere herhjemme kun bliver Dansk Folkeparti til del: Politikere fra Venstre og Konservative er jo på ingen måde genstand for noget der ligner dette hvidglødende had. Venstre og Konservative er ikke vederstyggeligheder som man henter identitet ved at erklære sig i modsætning til (LFPC).

[…] I did a piece for the New York Times Sunday Magazine looking at why we liberals (as I then stubbornly more or less still thought of myself) had conceded the ‘values’ issues to the right. In the course of researching it, I went down to Washington and met a number of Reagan’s top people and found, to my amazement, that not only did I like them more than I did most of my liberal friends, but I had far more in common with them. I was already a conservative and hadn’t realized it.

[Frontpage Magazine]: I spent about a decade in academia and I can honestly say that I consider my term there an experience of abuse. The way I was treated for liking Ronald Reagan, etc., doesn’t need expanding here. Why are liberals and leftists so abusive?

Stein: I really believe it’s because they grasp on some level — we’re talking way, way, deep down, miles below consciousness — that their ideas do not stand up to rational argument. Theirs is a belief system grounded on faith, not on facts and certainly not, God knows, justified by experience. So they simply cannot afford to accord their opponents the status of moral equals; they must be attacked, and dismissed, as evil. That’s why trying to have an honest and fair-minded discussion with such people is useless, As soon as they’re cornered, they reflexively resort to name calling.[…]

Stein: ‘Echo chamber’ is the right term, because these views tend not simply to be endlessly repeated in such environments, but amplified through the repeating. Something that strikes many of us who live in such environments is how blithely unaware they are of conservative views. What they think they know about who we are and what we believe, picked up from the likes of NPR or The New York Times, is invariably distorted; we’re reduced to crude caricature, so as to flatter their own smug sense of moral and intellectual superiority. […] I Can’t Believe I’m Sitting Next to a Republican

Den dag Theo van Gogh blev myrdet

DR 2 sendte dokumentaren igår. De der ikke ser TV, kan se den her i seks dele. (tysk, utekstet). Medier og intellektuelle vil have os til at tro, at  de dybt, dybt rystede hollændere, der optræder i denne film,  hvoraf en stor del nu stemmer på Wilders, er “højrepopulister”, “xenofober” og you name it. Det er en påstand, der er en fornærmelse af selv en gennemsnitlig begavelse. Hollænderne har, som tyskere, svenskere, englændere, belgiere, nordmænd, politikere, der – antagelig uafvidende, de færdes i andre sfærer – påfører dem og deres efterkommere krig, og indtil videre har de haft ret god succes. Befolkningerne begynder med al ret at protestere. De der kaster smuds på det, åbenbarer kun deres egen uvidenhed, indskrænkethed og ubegrundede selvglæde.  Hollænderne kan ikke tåle mere, men det kommer de desværre til, takket være deres  “elites” grundighed.

Instruktøren Esther Schapiro beskriver baggrunden for den offentlige henrettelse. Hun kortlægger Mohammed Bouyeris fortid og opdager, at han på ingen måde er den depressive, ensomme snigmorder, men tværtimod var medlem af en terrorcelle med forbindelser til Al Qaida, der blev overvåget af den hollandske efterretningstjeneste.Meget tyder på, at Bouyeri med mordet stilede mod et martyrium. Esther Schapiro mener, at van Gogh blev myrdet som substitut for Ayaan Hirsi Ali, der var alt for godt bevogtet til, at Bouyeri kunne komme hende nær. Hirsi Ali selv advarer i programmet mod at undervurdere de voldelige tendenser i den fundamentalistiske islam og appellerer om et forsvar for demokratiet.

Mordet på Theo van Gogh var ikke kun en kontroversiel filmmagers tragiske død. Samtidig blev der erklæret hellig krig mod ytringsfriheden. ”Et mord som dette”, siger van Goghs ven og kompagnon Gijs van de Westelaken, ”er mere effektivt end noget terrorangreb med flere hundrede døde. Dette angreb får mange til at ændre adfærd. Mange tør ikke mere sige, hvad de mener så åbent som før.” ”Den dag Theo van Gogh blev myrdet” er et rystende vidnesbyrd om det foruroligende store, internationale terrornetværk, den farlige fremmedgørelse af unge muslimer i lande, hvor de nok er født, men hvor de i stadig større grad føler sig uden for og den stigende frygt, der får mange almindelige mennesker til at tie stille og bagatellisere faren. At det handler om Holland er en tilfældighed. Det kunne være sket i et hvert land i Europa! DR 2 Dokumentar

Netherlands: PVV concerned about growth of Muslim population

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Det vil jeg meget gerne, det kunne være spændende. Jeg har min email på min blog, hvor jeg kan kontaktes. Jeg har faktisk aldrig læst en biografi Thomas Jefferson, Jeg fandt faktisk først frem til hans tanker for nogle år siden, hvor i mod jeg læste John Stuart Mill, dengang dengang den stod på biblioteket og små penge. Der findes et site med uddrag af Thomas Jefferson samlede skrifter rubriceret under kategorier, hvor jeg mest har kigget på religion og politik, jeg har linken et sted. Og skal lige kigge på det senere. Indtil videre har jeg lige en blodpost… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Jeg ved det, Ulla, jeg ved det

– – –

Ulla Lauridsen
12 years ago

Kære Morten,
Muslimerne aftvinger heller ingen respekt. De vækker frygt, og de tror, det er det samme. Det er det bare ikke, her i landet.

Mette
Mette
12 years ago

Thomas. Nu skal du jo lige huske på, at “Mein Kampf” er forbudt i det ellers så tolerante Holland, og det er ud fra det, man skal bedømme Wilders udtalelse om forbud mod Koranen. Der er skam logik i den. Forresten skal du og jeg ved lejlighed have en lille snak om Thomas Jefferson, som jeg engang var en stor beundrer af. Så stor, at de omkring 26 tykke bind med hans efterladte og egenhændigt finsorterede papirer, der ikke er helt så omfangsrige som Salmonsens store men godt på vej derop efter, i et år stod opmarcheret på gulvet i… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Herskab og tjenestefolk kritiserede Wilders for hans “Fitna” uden at have set den, fantastisk. Tøger kaldte den noget alá grovt dæmoniserende osv. i Deadline, uden at have opfattet Wilders pointe. Han kom ikke med påstande om muslimer, det var ikke noget han! sagde om islam, det var hvad islamisterne selv! sagde om Islam og deres mål og ideologi. Wilders overdriver måske truslen og vil gå for radikalt til værks, for eksempel med forbud af koranen. Men han rammer ikke så langt forbi, som Seidenfaden selv gør, i sin underdrivelse af truslen. Det mest fordrejede billede kommer fra Tøger, ikke fra… Read more »

LFPC
12 years ago

[Khader:] “Men jeg tror trods alt, at Al Gore ved mere om klimaforandringer end Geert Wilders ved om islamisme eller om Islam”.

Og hvordan var det nu det var, Naser Khader: Var Muhammed muslim eller islamist? Dén blev vist ligesom hængende i luften.

Mette
Mette
12 years ago

Steen Ja, Wilders udtrykker sig udmærket og langt mere hensynsfuldt, end man skulle tro, når man ser ham beskrevet i MSM. Det glæder mig virkelig, at han har fået den store tilslutning i Holland. Fortuyn var mere flamboyant og sprudlende, det er sandt. Khaders engelsk er forbløffende ringe, skønt han har været meget ude i verden. Han er simpelthen tung i det og kører hele tiden i de samme spor, når han bliver interviewet eller skal tale uden manuskript. Men han har en kone, der har lang erfaring med at skrive taler, så han er godt hjulpet, når arbejdet kan… Read more »

LFPC
12 years ago

“Ja, det vel nærmest islamofobisk at stille den slags affalds-containere op i ‘deres kvarterer’”. 🙂

Mette
Mette
12 years ago

Ellers takker jeg for linket til tv-udsendelserne og de nye oplysninger. Det er, som skeletterne vælter ud af skabene i denne tid. Naser Khader er stadig så jaloux på Wilders, at han ikke har kunnet dy sig for en salve på sin blog hos Berlingeren. Wilders har det kun i munden påstår denne letvægter, og det kan Wilders jo heldigvis tage sig let. Det virker, som om jeg er bannet hos Khader, og det kan ingen jo undre sig over. Jeg har et langt “indefrosset” indlæg hos ham, hvor jeg skriver, at jeg håber, at ingen vil opstille ham, så… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Tim Pallis

De år, hvor jeg boede i Sverige, studsede jeg ikke så sjældent over en konsekvens, som jeg fandt var for firkantet og stiv i de offentlige systemer. Jeg var vant til flere og blødere kompromisser og gætter på, at Sverige returnerer de kristne, fordi man vil undgå at blive beskyldt for at tage mere hensyn til kristne end til muslimer.

Man er vel politisk korrekt!

Tim Pallis
Tim Pallis
12 years ago

Er der nogen der kan forklare, hvorfor de svenske myndigheder er begyndt at sende de kristne assyrer tilbage til Iraq igen? Mange er tilbage igen og på flugt igen, og Sverige vil sende dem alle tilbage til Iraq. Jeg fatter det ikke!

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Tim Pallis

Sverige er naturligvis ikke interesseret i en stor tilvandring af bornerte kristelige. Frisindede mennesker – og det er svenskerne jo, om nogen – foragter de hellige, ved du nok. Tænk bare på det latterlige Indre Mission her i Danmark, som ingen jo kan tage alvorligt.

“Kirkens sorte skadesværme
skal sig for pigernes latter beskærme”

Skrev Ebbe Reich Kløvedal i Skipper Klements Morgensang. Han havde ingen respekt for kirken, nej, ha-ha. Det har ingen frisindet.

De kristne aftvinger ingen respekt. Helt enkelt.

– – –

Mosemanden
12 years ago

@Sverige er ikke længere bedst til ret meget.

De er da ved at slå verdensrekord i at skifte hudfarve , det tempo er sku aldrig set før i verdens historien .

Proclus
12 years ago

En lille sjov ting som virkeligt gjorde indtryk var:

At svenskerne altid forstod mig næsten 100% når jeg talte dansk til dem, iforbindelse med at spørge om vej osv.
Mens jeg faktisk ikke forstår svensk, hvorfor jeg og min rejsekammerat ofte slog over i engelsk for at få svar vi kunne forstå. Hvilket svenskerne STORmåbede over. Disse besynderlige engelsktalende danskere. Hvor og hvem troede vi egentligt vi var??? 🙂

Det var da heller ikke ufestligt!! 🙂

Proclus
12 years ago

Svenskerne er nogen sjove nogen. De ejer på en eller anden måde en radikal streng, som vi herhjemme vist mangler. Skal der være multikultur, så lad der være multikultur, synes at være det svenske motto. Jeg har kun været i Sverige et par gange, men havde hver gang følelsen af at besøge noget betydeligt anderledes (og sjovt eksotisk) end hvad man ligesom ville forstå som et “broderfolk”. Der er noget autentisk skandinavisk ved svenskerne som er pist borte herhjemme. Dansk kultur har noget Anglo-tysket oversig som svensk fuldstændigt mangler. Nordmændene har igen andre karaktaristika, men virker lidt mere bekendte, sådan… Read more »

Mosemanden
12 years ago

@Mon ikke selve konceptet med en affalds-container er dybt respektløst i forhold til deres kultur.

Jo præcis , det sammen med biler der ikke er fragmentationsbombe hullet eller totalt udbrændte .

Det er bare os der ikke forstår hvad den kultur respekt de kræver består af .

Det er ikke dialog politi men egene paramilitær grupper som man kan lave alliancer med man vil havde .
Grupper de unge drenge kan udlever deres macho jihad drøm i og som de kan udkæmpe byguerilla krige imod hinanden med. som eksempelvis om det udbrændte storcenter og om kontrollen med markedspladsen.

.

JensH
JensH
12 years ago

@Mosemanden

Mon ikke selve konceptet med en affalds-container er dybt respektløst i forhold til deres kultur. Når man på TV ser hvordan affaldet altid flyder i gaderne i den muslimske verden, så må alt hvad der har med renovation at gøre siges være en sand krænkelse af deres sarte kulturelle følelser. Ja, det vel nærmest islamofobisk at stille den slags affalds-containere op i ‘deres kvarterer’.

Mosemanden
12 years ago

Jens dialog politiet er på sagen , har hørt de stadig står og taler med en udbrændte affalds container om evt ikke at provokere kulturberigerene så voldsom med dens tilstedeværelse i fremtiden .

JensH
JensH
12 years ago

Nu vi er ved den Svenske lovløshed:

“Brandattentat mot fd ND-ledare”:

http://svt.se/svttext/web/pages/110.html

“13 bilar sattes i brand i Malmö ”

http://svt.se/svttext/web/pages/122.html

“Falska studentbostäder i Lund”:

http://svt.se/svttext/web/pages/108.html

At læse de daglige Svenske nyheder er efterhånden som at læse Københavns Politis døgnrapport efter en særdeles ‘hård’ weekend.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x