12
aug
Seneste opdatering: 13/8-09 kl. 0127
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamisation of Europe: Reality Or Fantasy?

Robert Spencer at the National Conservative Student Conference 08/07/2009, min 25:22.

20-30.000 illegale i Oslo

Vi mener Utenriksdepartementet (UD) umiddelbart bør ta kontakt med myndigheter i afrikanske land som i dag mottar norsk bistand, med tanke på å komme frem til en avtale om å opprette asylmottak i disse landene, sier han.På den måten vil svært mange asylsøkere som kommer til Norge, droppe å komme. Det gjelder lykkesøkerne som ikke har krav på asyl. Vi mener bare ti prosent av asylsøkerne har krav på å få bli i Norge, ut ifra en streng fortolkning av FNs flyktningkonvensjon.

Krisen i Norge er så prekær at Utlendingsdirektoratet vurderer å bygge teltleirer. Det verste er at de kommer til åpne mottak som gjør at asylsøkerne kan vandre rett ut på gaten. I Oslo i dag er det 20.000-30.000 illegale innvandrere. Norsk asylpolitikk er fullstendig ute av kontroll. I fjor kom det nærmere 14.500 asylsøkere til Norge. Så strammet regjeringen inn asylpolitikken gjennom 13 tiltak. I år ser antallet, ifølge arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen, ut til å bli rundt 18.000, sier Amundsen. Frp vil sende alle asylsøkere til Afrika

Det norske valg er en åben affære. Der er kun to store partier, AP og FRP. Det halvstore Høyre, har vigende tilslutning og kan bringe et alternativ til den rød-grønne regering i fare. I Norge og Sverige ligger socialdemokratierne på 33 procent, til trods for at de skranter i hele Europa, aktuelt helt markant i Tyskland med bare 11 procent. Der skal tilsyneladende en hel del til at skræmme svenske vælgere væk fra SAP, hvis det overhovedet er muligt, til trods for at partiet har den svageste leder i kvindes minde. I Danmark er rød blok er svækket : S går tilbage til 24 procent, SF frem, Enh. ryger ud, DF frem til 16.1. De Radikale lever lidt endnu, men så er der er to år til valget.

Broderstrid

Dette er gode nyheder som vi skamløst bør bifalde. Borgere i forskellige muslimske lande besidder som bekendt ét sæt af loyalitet under rubrikken ummaen, som er vores pestilens: En identitet der under forskellige omstændigheder skaber en os-imod-dem-polarisering, så f. eks. iranske shi’aer solidariserer sig med egyptiske sunnier, når en af deres ‘søstre’ må lade livet for en vantros hånd. Men mennesker er mennesker, og ‘den muslimske verden’ er ikke i enhver henseende dette – en samlet verden. Arabisk racisme og herrefolksmentalitet i forhold til andre grupper af trosfæller splitter hvor ummaen samler, og denne kendsgerning er i vores favør. Som her i Geneve, hvor en fattig nordafrikaner så sig vred på en saudisk vellystning med en velspækket tegnebog. Via Gates of Vienna (LFPC):

A violent attack on a Saudi tourist in Geneva risks damaging the city’s image as a safe destination for Middle East visitors, warns Geneva’s tourism director.[…]

After initially denying any knowledge of the assault, on Monday the Geneva cantonal police confirmed that a 48-year-old tourist from Saudi Arabia had been found unconscious with “very serious” head wounds on July 16. He had been struck from behind with an iron bar near the main station. An investigation has been opened. […]

The consulate criticises what it views as the authorities’ failure to deal with the rising number of thefts and muggings and general harassment of Saudi tourists in Geneva.

Over the past two years the Pâquis quarter, squeezed between Lake Geneva and the train station, has grown increasingly hazardous, attracting numerous hardcore petty criminals from North Africa who prey on tourists and passers-by near the lake. Geneva: North African gangs target Saudi tourists

Kurt Westergaard sælger godt

Tegningen af Muhammed med en bombe i turbanen, der fik den muslimske verden til at syde og affødte dødstrusler mod tegneren Kurt Westergaard, er blevet en god forretning. Der er allerede solgt 870 af trykkene for 250 dollar stykket (1,2 millioner kr).Samtidig overvejer Kurt Westergaard nu også at sælge den omstridte originaltegning. Galleriet i Skanderborg har ifølge B.T. bedt auktionshuset Sotherby’s i London om hjælp til at vurdere tegningen, som en amerikansk samler har foreslået en pris på 150.000 dollar (790.000 kroner) for. Muhammedtegning sælger godt

Kulturministeren om kunst:

“Jeg synes, det er kunsten, der skal provokere, det er kunstnerne, der skal provokere. Og det gør de også. Heldigvis.” Kulturministeren fortsætter:“Folk bliver forargede over et teaterstykke, de har set, eller de ser en skulptur ude på torvet, som de synes, det er helt forfærdeligt, at man har sat op. Så bliver folk inderligt sure eller forargede eller glade eller noget andet. Og det er det, kunsten skal gøre. Det er det, jeg ser som den vigtigste rolle.” (Politiken)

Det er noget fuldstændigt fortvivlende pladder. De der så Clements Kjærsgaards eminente samtale med Harold Bloom på DR 2 i forgårs, kan komme det noget nærmere: “Den store kunst opdager og afdækker ting, der hele tiden har været der, men som vi ikke havde set før uden dens hjælp, og som vi ikke ville have noget sprog for. Shakespeare giver os øjne, ører og mæle og lyst til at leve.” De bedste steder i Det Ny Testamente, har den samme effekt. Cezanne, Matisse og Van Gogh viser os Le Midi, Munch og Søndergaard nordens stjernenat og  natur, Palle Nielsen angsten, Rom og Gammelholm, Hammershøi og Whistler viser os London, Svend Wiigs torso kvinden. Alperne er anderledes efter Troldfjeldet, Algier efter Camus, Peterborg efter Dostovjeksij og Vietnam efter Greene og Duras, og så er topografien bare  det mindste af det, de synliggører.

Man skulle måske tilføje: god litteratur gør os ikke til “bedre mennesker”, som den socialdemokratiske filosofi gerne vil tro. Man ved, kunst som klidkiks, levertran og psykolog-coaching. Den giver os sprog og noget at associere med, udvider verden i bredden og i dybden og erstatter noget af tomheden med mening. Derfor – som Bloom siger – er det tragisk at folk stiller sig tilfredse med Stephen King og Harry Potter, der er død og tomhed og ikke åbner vores øjne eller erkendelse for noget som helst. Vi forbliver betydningsløse, ja vi blir mindre af fraser og klicheer og af at blive talt ned til. At en dansk kulturminister hopper på letbenede kunstforklaringer, er der jo ikke noget nyt i. Kulturministre skal være uvidende og tanketomme. Det er derfor også hip som hap, hvem der er kulturminister. Hun skal bare kunne klippe en snor over, udholde en hel landspokalfinale og en Madonna-koncert. – Et apropos: Gavltisseren Uwe Max Jensen og Pia K i kunstkamp.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Jeg kender ikke andre havfruer end Kai Nielsens “Vandmoderen” fra Glyptoteket, men vi har en vanddrage af blank aluminium eller stål foran Århus Domkirke, som alle gerne vil af med. 🙂

Mette
Mette
12 years ago

Robert Spencers udlægning af forholdene og især Obamas handlinger passer så alt for godt sammen med vor egen regerings underlige stilskifte. Alt saft og kraft er som sivet ud af den, og hvis vælgerne holder fast, må det for mange vedkommende blive på trods. En kommentator andet steds skrev, at hvis Obama ikke skal fortsætte i Bush’ spor, er han nødt til at anlægge den stil, som han bruger. Det fandt jeg plausibelt i første omgang, men hvis han får gennemført de nævnte hate-crime love, bliver demokratiet jo snigløbet præcis som vi oplever det i EU. Jeg fatter ikke, at… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

Tja, måske er den demokratiske præsident virkelig en joker..

Mette
Mette
12 years ago

Janne. Du skrev: “Bjørn Nørgaard har lavet flere flotte gobeliner med historiske og spændende motiver til Amalienborg, det gør ham interessant, synes jeg.” Ja, jeg kommer jo ikke på Amalienborg så tit, men jeg har naturligvis set gobelinerne på Christiansborg, det er jo nærmest et must og umagen værd, meget imponerende og spændende at gå rundt og finde detaljer ra tusind års danmarkshistorie. Jeg var også for nogle år siden tæt på at købe et litografi af Nørgaard., som jeg fandt meget smukt, men jeg var for nærig. Derimod synes jeg ikke om hans genmodificerede havfrue, som jeg så på… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

Mette

Jeg huskede forkert! De hænger på Christiansborg, som du nævner.

Det kunne være fedt hvis der blev lavet en udstilling med kun forskellige havfrue skulpturer der er lavet i Danmark. Der er flere ved jeg. Så kan nutidens (kedelige) udgave lavet af Bjørn Nørgaard ses sammen med den ægte vare.

JensH
JensH
12 years ago

@steen Det er i sandhed en god nyhed, at disse pædofile Irakiske voltægtsforbrydere bliver smidt ud af landet. Men reaktionen i retsalen fra de tilstedeværende kulturberigere kan godt give en bange anelser mht. om hvorvidt domstolene og myndighederne i fremtiden tør at smide nogen ud af landet. Ganske vist var det ‘kun’ optøjer i retssalen denne gang, men snart kan det blive hele byer der står i brand. Der bliver samtidig flere og flere muslimer her i landet grundet den demografiske udvikling. Hvor længe tør de Danske myndigheder mon at ‘trodse’ denne gruppe ekstremt voldsparate ‘ny-danskere’??? JP har historien: http://jp.dk/indland/krimi/article1779728.ece… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  steen

Endelig er der dømt helt igennem rimelig konsekvens for barbarisk flok adfærd! Ud med dem! Godt for pigen og hendes familie! Og for vi andres retsfølelse og -bevidsthed!

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Gu´er det svinsk !

Men holdningen til hygiejne er vist temmelig anderledes indenfor Islam end hos Vesten – hvilket også hospitalsverdenen i England har måttet erfare.

Hvordan det forholder sig her i landet skal jeg ikke kunne sige for da jeg havde min gang på OP var der ingen muslimer at tage hensyn til – så lang tid siden er det!

Men jeg gad godt vide, hvor meget anderledes de herboende muslimer opfatter f.eks. bare arme, for ikke at tale om desinfektionsmidler, i forhold til de i England boende ?

Mette
Mette
12 years ago

Det er forrygende uhygiejnisk med alle de muslimer, der hopper i baljen i deres tøj og ikke vil vaske sig ordentligt. Det er adskillige år siden, at der kom de samme historier fra Sverige, og folk, der bruger svømmehaller i Danmark, klager også over, at de ofte ser muslimer gå direkte i vandet uden at bade først. Det er svinsk.

JensH
JensH
12 years ago

OT

Jeg skal sgu ellers lige love for, at den sekulære Franske stat har sine problemer med de tilvandrede tilhængere af ‘fredens religion’. Nu er denne ‘kulturkamp’ blevet ført ind i de offentlige svømmehaller i Frankrig, hvor et offentligt svømmebad i Paris har nægtet en muslimsk kvinde at bade i den såkaldte ‘Burkini’, (et ord der virkelig får det til at vende sig i min mave).

Selvfølgelig spiller denne muslimske kvinde omgående offer-kortet, og vil nu gå til domstolene for at få sin vilje mht. yderligere islamisering af det offentlige liv i Frankrig.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1205508.ece

Mette
Mette
12 years ago

Janne, det er ikke mange dage, siden du skrev det modsatte om Bjørn Nørgaard, og førhen har du prist Kvium, som for mig er indbegrebet af dekadence. Har du skiftet mening? . 🙂

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

Mette Bjørn Nørgaard har lavet flere flotte gobeliner med historiske og spændende motiver til Amalienborg, det gør ham interessant, synes jeg. Et kæmpe mæssigt stykke grundigt og gennemtænkt arbejde. Han er blevet klogere siden den døde hest på glas. Men hans kunst i øvrigt er ikke lige noget for mig. Hvad Kvium angår så siger hans brune indvoldsbilleder – dem er der en del af – mig ikke en pind, men til gengæld har han lavet nogle gode portrætter af grimme og groteske personer. Senest er han begyndt at male birkeskove og får ha ha.. de minder faktisk en del… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Et godt eksempel er også DR’s nye hus på Amager, hvor alle spor af vestlig byggestil og tradition er fjernet og i stedet for er der blot opsat en blå blamrende ‘burka’ som dækker indmaden af DR. Det er virkelig et trist syn.

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. kunst så er det et godt citat I har bragt af Harold Bloom. Prøv at tænke de ord sammen med ‘kunst’ som f.eks. rådnende grise, Kviums indvoldsmalerier, udstoppede hundehvalpe, blod der sænkes ned på dybt hav, navn i bytte for grise og geder/får, fisk i blendere, og i det hele taget fjernelse af figurative og historiske samt kulturrelaterede elementer i malerier og kunst generelt, som vi har set det i mange år i både Danmark og i Vesten i det hele taget. “Den store kunst opdager og afdækker ting, der hele tiden har været der, men som vi ikke… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

JensH

Ja, det er godt nok noget af en politisk prioritering erhvervslivet foretager sig. Der er mange danske ( og i udlandet i øvrigt) børn der ikke har det for godt, men de modtaget ingen penge fra den erhvervsdrivende godhedsindustri.

Har du penge (-erhvervsmænd i ryggen) så kan du få, men har du ingen, ja, så må du gå..

JensH
JensH
12 years ago

OT

Det er ikke kun alle ‘die gutmenschen’ i centrum-venstre VKO skal slås mht. asylpolitiken. Nu ønsker den tunge del af erhvervslivet åbenbart også at få nedbrudt de sidste par barrierer der hindrere fri indvandring:

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1779146.ece

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Clements strategi er ikke at give den interviewede ret – dertil er han for klog – men at give ham (m/k) ordet og et konstruktivt modspil. Det lykkedes til fulde i tilfældet Tom Tancredo, som gik klokkerent igennem.

Sandheden er, for den, der har øren, at Clemens synes, at Tom har fat i noget …

– – –

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, det sad jeg sgu også og måbede noget over, Morten – den må da være
ret svær at forsvare over for de venstresnoede kolleger hjemme på DR 🙂

Men han er da mærkeligt nok stadig ansat nu 2 år senere 😉

Mia
Mia
12 years ago

Clements interview med Tom Tancredo i går aftes var også ganske glimrende, og Tom fik en ganske fair behandling.
Det er ellers meget sjældent at multikulturens modstandere får mulighed for at begrunde deres modstand på DR.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Mia

Nemlig, Mia – Helt enig!

Og for én gang skyld uden Clements evindelige og irrelevante
afbrydelser, hvor offerent desperat forsøger at svare på de forrige
3 spørgsmål, men Clement stiller 2 nye 🙂

Det klæder Clement, når han holder kæft så meget som muligt
og bare lytter – og af og til stiller et RELEVANT spørgsmål.

Se linket til siden med resten af hans interviews i denne serie i tråden nedenfor.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

OT. Nå, men det kan jo alligevel også være lige meget det hele …. 🙂

Fantastisk flot trailer for filmen “2012”, hvor Jorden går under …
http://www.whowillsurvive2012.com/

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg har lige læst på en anden debat, at instruktøren af “2012” oprindeligt også ønskede at have en scene, hvor Mekka skvatter sammen, ligesom Vatikanet gør i denne trailer, men han – eller hans filmselskab? – besluttede så, at det nok ikke var en fatwa værd 😉 Men man kan jo sige meget, uden at sige noget. Mekka er med i et klip lige inden, med masser af bindegale muslimer, der render rundt om en sort sten – og stener djævlen ( eller hvordan det nu er?) – og så kan ens inderste fantasier vel let klare resten af det… Read more »

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x