29
aug
Seneste opdatering: 30/8-09 kl. 0209
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Modkraft og Kirkeasyls videoer begynder tre kvarter inde i forløbet, da politiet har måttet trække i kampuniform fordi der bliver kastet glas mod dem. Men det begynder længe inden og ret anderledes: (foto politi i bløde huer og kvindelig betjent der fører kvinder og børn ud)

ScreenShot005

Politiet brød dørene op og brasede ind i kirken i kampuniform med knipler. Sådan lød påstanden, efter at politiet havde ryddet Brorsons Kirke for afviste irakiske asylansøgere natten til 13. august. Men det er løgn, viser en video, politiet selv optog under aktionen, og som B.T. nu kan offentliggøre. Betjentene forholder sig i 40 minutter tålmodigt og forsøger at forhandle, mens irakerne skrigende og råbende truer betjentene med kasteskyts, hævede stole og mikrofonstativer, samtidig med at de truer med at snitte i sig selv eller kaste sig ud fra orglet. Politiet tager først hjelme på, da irakere kaster glas imod dem. Video: Sandheden om rydningen af Brorsons Kirken

»Vi har 70.000 stående på en konto til at betale for skaderne. Men vi mener, at politiet skal betale for de ødelæggelser, som de er skyld i. ,« siger Laurids Hougaard, der er talsmand for Kirkeasyl. Politiets pressetalsmand Flemming Steen Munch siger: »Vi betaler for ødelæggelser, vi har forvoldt. Men det er ikke vores skyld, at en person er kravlet op i orglet. Og jeg mener heller ikke, vi har brækket dørkarme op. Der var åbent, da vi kom,« siger Flemming Steen Munch. B.T. 24.08.2009 (ikke online)

Per Ramsdal mener, at skaderne primært kan tilskrives politiet til trods for at orglet udgør over halvdelen af beløbet. Politiken skriver: Politivideo viser rolig rydning af Brorsons Kirke. Glemt er artiklerne der baserede sig på Per Ramsdals, Kirkeasyls og Modkrafts -lad os sige det venligt – selektive sandheder. Hvorfor ikke give politiet en undskyldning, Politiken og Ramsdal?Propagandaversionen gik den svenske verdenspresse rundt: Brutal polisaktion i Köpenhamn: Ett 50 tal kravalpoliser trängde under natten in i en kyrkaför at gripa 19 irakier og via Carstens Jensens: Män i uniformer, dolda bakom visir och sköldar, bröt sig in i en kyrka full med sovande familjer. More is less.

‘Svensk’ og ‘signalement’: Nu i samme sætning

Hvad skal det dog ikke ende med? En adspurgt ekspert er, ikke uventet, bekymret for hvad dette kan føre til. Via Gates of Vienna (LFPC):

Police in Skåne in southern Sweden will shortly begin publishing pictures of criminal suspects on the police website, a practice that may soon be adopted all over the country.[…]

But the initiative has attracted criticism from numerous quarters. The risk is not just that the police publish pictures of innocent people, but moreover that there are consequences for the ability of convicted criminals to rehabilitate themselves in society, according to professor of criminology at Stockholm University, Jerzy Sarnecki. […]

“We have a system that increasingly restricts fundamental freedoms and rights. It is in some ways taking small, small steps towards a police state that I am actually really concerned about,” Sarnecki said.[…]

Anne Ramberg, general secretary of the Swedish Bar Association (Advokatsamfundet), argues that innocent people may suffer anxiety as a result of this method. She writes publicly that the pictures are a further sign that more societal surveillance leads to “an insidious shifting of the boundaries”. Swedish police to publicly identify suspects, TV 3 Efterlyst har længe  haft billeder af de mest eftersøgte forbrydere i Sverige.

Helle og Villy version 2.0

eller “Villy, fra Thy Lejren til Udenrigsministeriet”, fra hænge-røv og køje til politisk super-brand. Man skal ikke have kigget længe på bogstavrimet Fair Forandring, før man bliver nysgerrig efter at vide mere om det “kreative” miljø af Karl Smartér, der har udtænkt den kampagne. Gå ind på Wasabi – cases- SF og se den ubetalelige film, hvor bureauet på engelsk forklarer, hvordan de har gjort SF til Danmarks  3 største parti. I kampagnens baggrundspapir står der en hel del om biler, cigaretter, skatter og cykler, sygehuse og skoler, men rigtigt gættet – ikke et ord om fremmedpolitik, udenrigspolitik, EU, de Radikale, Enhedslisten eller andre varme  kartofler. Hvis jeg havde været én af de “kreative”, ville jeg også have frarådet det. For 800 kroner i timen plus moms, altså.: “Don´t mention the war“.

ScreenShot001

ScreenShot003

Socialdemokraterne og SF lancerer i dag kampagnen ”Fair Forandring”, hvor de to partiers nye skatteudspil markedsføres. Bag kampagnen står Wasabi og Danmarks Mindste Reklamebureau. “Vi er supertilfredse med kampagnen og hele strategien bag lanceringen. Det nye skatteudspil bliver et af vores vigtigste udspil frem mod næste valg,” siger Rasmus Meyer Frederiksen, kampagneleder i SF. Kampagne forklarer skatteudspil

Jeg vil dog stadig anbefale at læse partiernes programmer i stedet for ovenstående. Nå ja, og så se sig om i det Danmark deres umiddelbare forgængere  har skabt så ivrigt. Eller på det Holland, Sverige eller England, de ville have skabt os om til. Personligt har jeg hverken glemt eller tilgivet dem en døjt, det turde fremgå. Hvad er ti år i forhold til, at vore efterkommere skal leve med følgerne af deres enestående misregimente i mange generationer fremover? (Jo, jo, der er grader af skyld siden 1983, jeg ved det.) Omkostningerne kan slet ikke overskues endnu. Når man nu skal have en opposition, ville  jeg foretrække én uden den nuværendes fortid. Men det er  altsammen spekulationer. Alt kan ske inden 2011, S og SF version 2.0 kan være alt for tidligt ude.

Her er SF´s mulige ministerliste, :

Ringbergs spekulationer giver selvsagt ministerbil til SF-formand Villy Søvndal, som han forventer vil indtage Udenrigsministeriet, hvad i givet fald ville kunne gøre gruppeformand Ole Sohn til finansminister, alternativt kan et Søvndal-ønske om selv at styre finanserne gøre Sten Gade til udenrigsminister, vurderer Jens Ringberg.

Den sidste mulighed for SF-toppen består ifølge Ringberg i at overlade både udenrigsministerium og finansministerposten til Socialdemokraterne, hvad der vil kunne give comeback til Mogens Lykketoft som udenrigsminister og åbne Finansministeriet for politisk ordfører Henrik Sass Larsen. Dermed vil SF kunne gå på strandhugst i det næste lag af tunge ministerier, hvad Ringberg forestiller sig vil kunne føre til et styrket velfærdsministerium under ledelse af Villy Søvndal og et erhvervs- og økonoministerium, som Ole Sohn vil kunne give tidligere tiders styrke tilbage. Jens Ringberg ser andre SF-ministeremner i Pia Olsen Dyhr på transport- eller miljøområdet, samt Jesper Petersen, Astrid Krag og Ida Auken.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
bl
bl
12 years ago

Svensk & signalement:

Fint med listen fra tv3. Jeg tror der ville være flere af svensk afstamning på, hvis listen var lavet i Minnesota, USA… Det viser vist lidt om vort samhällas sammenhængskraft, multikulti for fuld udblæsning. Det er så åbenlyst, at der ikke er andre som har kommenteret lige den sag her i bloggen!

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Janne

Ikke at det ikke er udemærket hvad de gør, men ærlig talt … så er det så underligt halvt bevidst det de foretager sig .

For hvad er det værd at være øko-rigtig, når man samtidig gradvist, stille og roligt islamiseres ?

For øvrigt sætter jeg stor pris på dine indlæg, som stort set hver gang siger mig rigtig meget.

Bliv ved !

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. SF, så er det mit indtryk at SF går efter de helt unge vælgere med den nye kampagne. De unge idealistiske og historie- og kulturløse vælgere. Og imens SF og de helt unge vælgere er dygtige til at stoppe med at ryge (sammen med SF’s kære leder, der vil forsøge at stoppe med at ryge pibe), og bruger mange kræfter på at gøre noget for klimaet, gå i økologisk tøj og spise grønt og køre på cykel og få folk til at køre i tog i stedet for i biler, så gøres der intet for at dæmme op for… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Victor: “Ikke for at være en flueknæpper – men lad venligst være med at skrive ting ind i mine kommentarer, som jeg ikke selv har skrevet.”

Så kan ordet flueknepper da vist ikke illustreres bedre.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Hvad har advokat Faisal A.Z. Yamni fra Jeddah tænkt sig ? Selvmordsbombemænd i Danmark ? Samt selvmordsbombekvinder til at sprænge sig i luften blandt en stor forsamling danere som skal dø ? For år tilbage udtænkte muslimske fanatikere, at forgifte drikkevandet i Danmark. Men denne plan opgav de fordi de fandt ud af at der var for mange muslimer i Danmark som også ville dø af det forgiftede vand. En stedse stramning af tommelskruerne på danerne er der ikke noget nyt i indenfor muslimsk tankegang i form af stedse optrapning af “Ederat al Wahash” -lavintensitetskrigen i storbyernes ghettoer. Den største… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

OT. Fra den muntre afdeling: 🙂 http://www.nordjyske.dk/indland/forside.aspx?ctrl=10&data=2%2c3354476%2c5%2c2&count=1 Nye krav og trusler fra Saudi-Arabien 29. august 2009 18:43 En række danske dagblade skal inden den 1. oktober bringe en betingelsesløs undskyldning til profeten Muhammeds efterkommere, kræver en saudiarabisk advokat. En saudiarabisk advokat kræver nu dementi og undskyldninger fra de danske aviser, som i februar 2008 genoptrykte tegneren Kurt Westergaards berømte tegning af profeten Muhammed. Advokaten, Faisal A.Z. Yamani i Jeddah, har på vegne af et ukendt antal af profetens efterkommere [Sic !] sendt sin mail til chefredaktørerne for de dagblade, som bragte tegningen. Han kræver, at de inden udgangen af september… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Steen – jamen så er det da godt, vi har de borgerlige partier, som aldrig har taget fejl. (nå ja, måske lige bortset fra et par svipsere som – Unionen er stendød, banktilsyn hører til i Nordkorea, Irak har masseødelæggelsesvåben – det er ikke noget, vi tror, det er noget vi ved, det gør ikke noget vi har 60 mia i underskud på finansloven, EU-udvidelsen vil ikke føre til øget kriminalitet, Muhammed-tegningerne svækkede sampen for frihed i den muslimske verden,).

@ Victor: Ja, ikke ? 🙂 S

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Victor

Ikke for at være en flueknæpper – men lad venligst være med at skrive ting ind i mine kommentarer, som jeg ikke selv har skrevet.

Victor
Victor
12 years ago

Helt alvorligt – jeg kunne aldrig drømme om at stemme SF. Men jeg har kendt Villy i mange år efterhånden – fra dengang, hvor han lige var startet i byrådet i Kolding. Han er en af de mest anstændige politikere jeg har truffet i Danmark – anstændig i ordets oprindelige betydning. Da han startede i folketinget havde jeg et par gange brug for en støtte på Christiansborg – han var fra min valgkreds. Den opgave løste han til kryds og slange. Egentlig er det påfaldende, at der efterhånden kun to politikere i Danmark, der ikke kommer fra DJØF-fraktionen – ham… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x