30
aug
Seneste opdatering: 30/8-09 kl. 1547
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Birthe Rønn Hornbech “fatter ikke” præsten i Brorsons Kirken, men kirkeministeren vil kun se på sagen, hvis biskoppen bringer den ind på hendes bord. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg fatter ikke den præst. Jeg fatter ikke det menighedsråd. Men jeg har jo i alle de år, jeg har været kirkepolitiker, fastholdt, at menighedsrådet må selv have ansvaret, og derfor har jeg heller ikke villet blande mig, siger Birth Rønn Hornbech. Hun afviser, at politiet har udvist manglende respekt for kirkens rum. Der er nogle afviste irakere, som ikke har respekteret kirken, siger ministeren og vil heller ikke høre tale om manglende næstekærlighed. Det her er politik, siger hun.Rønn: Jeg fatter ikke den præst, Justitsministeren i EB: Præsten lyver. Ramsdal i Politiken: Jeg lyver ikke.

»Aldrig i mit liv havde jeg troet, at kampklædt politi skulle rydde en kirke, fyldt med magtesløse mænd, kvinder og børn. Lige her. I Danmark. At se politimænd med hjelm, visir og skjolde storme en kirke, hvor flygtninge i frygt og desperation har søgt helle i et samfund, de troede ville hjælpe dem,« lød reaktionen fra De Radikales leder, Margrethe Vestager, der fremhævede, at »billeder af kampklædte betjente, der stormer en dansk kirke, går nu verden rundt.«Amnesty International kritiserede da også fra sit rådsmødei Tyrkiet dansk politis fremfærd.»Kampklædt politi kan være skyld i endnu mere stress og lidelser for de irakiske familier,« lød konklusionen. […]

De desperate irakiske familier og fremtidens mange asylansøgere er bedre tjent med, at den ømtålelige debat foregår på sande præmisser. Selv om overdrivelse nogle gange fremmer forståelsen, risikerer irakerne, at deres mange næstekærlige »hjælpere« i denne sag, ikke mindst kirkens præst, har gjort mere skade end gavn. BT Ledende artikel: Fup-historien (ikke online)

Sandheden om Brorsons kirken er, at enhver har melet sin egen kage og abonneret på den version, der tjente dem bedst. Derfor er det præcis som Rønn siger, politik. Intet andet. Næsten alle kneb gælder tilsyneladende, men nogle  står uvægerligt med rumpen bar til sidst, og der er så mange  bare rumper idag, at de kan danne en hel nudiststrand. Sådan er det også  i politik. Men det er ikke altid sådan at man sovser det ind i moral eller anvender sagesløse, tilfældige asylsøgere til sit formål. Det er en specialitet den professionelle godhed nærmest har taget patent på. Men i et demokrati øver man indflydelse gennem Folketinget, og Ramsdal, Vestager, Kirkeasyl og Modkraft har på intet tidspunkt  haft flertal for deres aktioneren. Det er en god dag for Københavns Politi, der trænger til noget offentlig anerkendelse for deres ikke ret misundelsesværdige arbejde. – Bortset fra det, så tager  Per Ramsdal op til 6000 kroner + transpost for et foredrag, så han skulle nemt kunne indtjene til ødelæggelserne i kirken. (BT skriver 34.000,  vi ved ikke hvorfra det tal kommer.) Svenske aviser begynder via TT så småt at omfortolke deres tidligere version af historien: Omstritt polisingripande i nytt ljus, Omstritt polisingripande i nytt ljus.

Uautoriserede “visitationer” i “visse områder”

Det er utvivlsomt statistisk set ikke forbundet med en særlig høj risiko at bevæge sig på Nørrebro, men dette er heller ikke nødvendigvis pointen. Pointen er, at vi nu har et samfund hvor den slags kan forekomme, og at ingen kendt udvikling vil kunne stoppe herboende tredjeverdensborgere fra lokal ophævelse af statens voldsmonopol – i nogen nulevendes tid. Danmark er endegyldigt forandret (LFPC).

Trykket stemning på Nørrebro i København, hvor tilfældige borgere visiteres af lokale unge I følge den centrale vagtleder, Poul Hansen, var der i går en trykket stemning på Nørrebro.

– Vi har fået meldinger om, at flere tilfældige borgere har været udsat for visitationer udført af lokale unge, siger vagtlederen. Det sker i området omkring Blågårds Plads, Korsgade og nogle af de omkringliggende gader. […]Unge visiterer borgere på Nørrebro

Flertal: Socialbedragere ud af landet

De Konservative vil fratage statsborgerskabet fra personer, der ellers har fået tildelt statsborgerskab, men begår groft socialt bedrageri.Personer, der har fået tildelt et dansk statsborgerskab, skal have det frataget, hvis de begår groft socialt bedrageri. Det foreslår de Konservative og får opbakning af Dansk Folkeparti og Venstre.Udspillet kommer efter Ekstra Bladets afsløringer af dansk-irakere, der modtager offentlige ydelser i Danmark samtidig med, at de sidder i vellønnede hverv i deres oprindelige hjemland. [..]

Hos Socialdemokraterne mener man til gengæld, at udspillet er for vidtgående.Vi mener, man skal gøre alt for at bekæmpe socialt bedrageri, men ligefrem at tage statsborgerskabet fra folk, det er for drastisk, siger integrationsordfører Henrik Dam Kristensen.Socialt bedrageri skal koste statsborgerskab

Mange er nok i Baghdad allerede. Her er tale om yderst velstilledes snyd med mange millioner kroner. Hvordan vil Dam Kristensen forsvare sit standpunkt overfor de almindelige lønmodtagere, der arbejdet mange timer har finansieret svindlerne? Skal de bare fortsat betale skat med glæde? Eller vigtigere: vil de i længden? Nu vil der jo nok dukke et koppel jurister op og sige, det ikke kan lade sig gøre. No can do. Men jura er fastfrossen politik. Evige, verdslige love findes ikke.

Holland: Tvungen finansiering af egen undergang

I Holland må man i hvert fald konstatere, at det ikke – p.t. – kan lade sig gøre at lukke aktivt samfundsundergravende institutioner. Men stemmer hollænderne på Geert Wilders, eller endnu bedre, lægger pres på de øvrige partier for at åbne deres øjne for situationens alvor, skal det såmænd nok kunne lade sig gøre. ‘Just say no’. Via Gates of Vienna (LFPC):

There are no conditions under which a government-subsidised school can be closed down. An extremely poor quality of education or the brainwashing of children are not criteria that make closure legally possible, according to Education State Secretary Sharon Dijksma.[…]

According to the Inspectorate, the education offered by the school falls short in ‘essential areas’. Dijksma confirmed that the school teaches 6 and 7 year olds that only Muslims can be good people. “The school actively thwarts integration”. As Siddieq has around 900 pupils.

A Christian woman who briefly worked at the school for idealistic reasons recently stated in newspaper Het Parool that she was not allowed to be greeted with ‘Salam’ (peace) like the other teachers because non-Muslims cannot know peace. She also had to eat her meals separately.

When Knevel & Van der Brink asked Dijksma why she does not simply close the school down she replied that there is nothing in Dutch law that makes this possible . The only measure she can take is to raise the pressure by threatening with increasing subsidy cuts, she said. The 4.5 million euro subsidy is being cut by only 5 percent “because the sanction needs to be proportional”. […]

“They will not accept criticism of any kind. They blame everything on everybody else”, as the frustrated alderman stated after a meeting with the school. […] State Secretary: Islamic School Can Never be Closed


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Danskeren

Næppe.
Grossbøl kunne fortsætte som præst selv om han vist sagde, han ike troede på Jesus. Der er ikke efter min viden på området – der givet også her er lille- nogen ret strikt myndighed i det danske system for hvad der kan tillades. Undtagelser er Harald Søbye og nogle jeg ikke lige har i hovedet.

Danskeren
Danskeren
12 years ago

Ja først forsøger Ransdal sig med en løgn og når den bliver afsløret stikker han straks en ny. Det bliver en sag for Biskoppen.

ole burde
ole burde
12 years ago

Emeritus En retsstat er naturligvis et af de UTOPISKE idealer som alle velmenende mennsker gerne i FREDSTID vil vaere med til at straebe efter. I alle mennskelige anliggender er der altid en stor forskel mellem teori og praksis; i teorien har vi en naesten-perfekt retsstat,men i PRAKSIS har vi en katastrofal situation hvor denne saakaldte retsstat har vist sig at vaere I BEDSTE TILFAELDE fuldstaendig UBRUGELIG i en situation hvor voksende dele af befolkningen tilhoerer en hel anden kultur , med helt andre ideer om hvad autoritet er og hvor den kommer fra. Sandsynligvis vil det paa et tidspunkt blive… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Det er en god dag for Københavns Politi, der trænger til noget offentlig anerkendelse for deres ikke ret misundelsesværdige arbejde.”

Det er jeg fuldstændig enig i.

Jeg synes også at politiet og brandmænd og ambulancefolk skal tage kamera med når de bliver kaldt til ghetto områder. Så kan de optage det, hvis ‘de unge’ smider med sten og flasker efter politiet, brandmænd og ambulancefolk.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til JensH.
Per Ramsdal er et skvadderhovede. Hans religiøse modpart, konvertitten Abdul Wahid Petersen klarer sig trods alt meget bedre – også når han ikke siger sandheden.

Med venlig hilsen.

Mette
Mette
12 years ago

Det er rigtigt, Emeritus, noget er i fare for at skride, og noget er allerede i skred. Bornholmersagen stødte stærkt mod retsopfattelsen på disse sider. At chefanklageren overhovedet kunne få den tanke at kræve en fængselsdom – betinget eller ej – er efter min mening horribelt. For mig er en 15-årig stadig et barn, der har behov for overbærenhed. Så er der en sag, som fyldte hele JP’s leder for et par dage siden. Den handlede om en anden chefanklager, der havde fået dømt en mand for at have en kniv liggende i sin bil, kniven var en meget ufarlig… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Tro det eller ej, men Per Ramsdal fortsætter gudhjælpemig med at rette grove beskyldninger mod politiet. Nu beskylder han politiet for at “tæske Irakerne i bussen”. Og hvor ved enne Vesntrefløjs-‘præst’ så det fra?? Jo, det er der nogle af Irakerne der har fortalt ham: http://jp.dk/indland/article1799131.ece Så idioten kræver nu, at politiet skal offentliggøre vidio-billeder fra bus-turen til asylfængslet i Ellebæk. Manden er i fuld offentlighed blevet ‘taget med buskerne nede’, og fremstår som en stor løgnhals. Alligevel fortsætter han med at fremture med alskens grove beskyldninger mod politiet og har endda den frækhed at stille krav. Har den mand… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  JensH

Utroligt, der kommer ikke pus ud af et øre hvis man er blevet slået med en knippel, manden er jo komplet idiot

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘..-men du må medgive at love kommer og love går ud af brug, samt at synet på og fortolkningen af de eksisterende varierer henover tid. Det var mest det jeg mente. Ikke at man lovgive skal vilkårligt eller særlovgive…’ Jeg medgiver det hele. Selvfølgelig er vi enige i det spørgsmål. Jeg påpegede blot, at din formulering efter min mening dog var farlig, fordi jura og politik i disse år allerede blandes på en så uheldig måde, at det smitter og kan ende med at undergrave retsstaten, som vi kender den. Problemet når helt ned til kandestøberierne i Fælledparken. Tillad mig… Read more »

Jutta
Jutta
12 years ago


jo, han balancerer paa en knivsaeg.
Der skal findes ud af, hvornaar Ramsdal snigede ind i kirken, efter politiet har informeret ham.
Se det her Video lige efter rydningen. Vi kalder det “Wortklauberei”, han sniger taqiyyalike rundt om sagen nu (altsaa i dag):
http://www.youtube.com/watch?v=vmqtToJa9MA&feature=related

JensH
JensH
12 years ago

@Christianity

“Det nærmer sig vist, det tidspunkt hvor det er på tide at kigge efter en billet ud af vesten”

Jeg ville nu sanrre sige en billet tilbage til vesten, d.v.s. en billet til USA ud af det stadig mindre vestligt prægede Europa.

Christianity
Christianity
12 years ago

Det nærmer sig vist, det tidspunkt hvor det er på tide at kigge efter en billet ud af vesten, og nej det er ikke på grund af skattesystemet.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

JensH Enig. Det er nok for de færreste skatten, der først og fremmest anses for hovedårsagen til at rigtig mange er kede af udviklingen med den stigende islamisme. Og som reaktion da vil “stemme med fødderne”. Jeg sender for tiden hellere 500 kroner, til Uriasposten end til Cepos, et foretagende jeg tidligere har støttet med 250 kr. årligt gennem et par år. OT – lidt redigeret kopieret fra kommentar på Uriasposten http://www.uriasposten.net/?p=7512 Jeg er taknemmelig når der gøres opmærksom på fejl, jeg begår. Det kan være på områder af forståelsesmæssig karakter grundet dårlige formuleringer, typografiske fejl i tegnsætning, stavefejl, eller… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Seneste nyt fra det liberale overdrev:

“VU: Stem med fødderne og flyt til udlandet”

VU’erne har ret i, at det er værd at overveje om man ikke skulle se at komme ud, ikke bare af Danmark med Europa. VU har selvfølgelig også ret i, at S+SF’s nye misundelsesskat er hjernedød populisme. Men jeg ville nu ikke sige, at denne nye skat skulle være den væsentligste årsag til “at stemme med fødderne”. Et meget mere tungtvejende argument ville være den stadig stigende islamisering af Europa. Men sådan er vi så forkellige.

http://www.180grader.dk/nyheder/VU_Stem_med_f_dderne_og_flyt_til_udlandet.php

Jutta
Jutta
12 years ago

Præsten truer nu allerede om injurier mod ministeren, og han roser politiet. Den hykler!
http://jp.dk/indland/article1799035.ece

Per Ramsdal er en typisk EU-praest
Se hans blog:
http://www.brorsons.dk/blog/

Janne
Janne
12 years ago

Det at se folkekirken i et kunstperspektiv er måske ikke så dårligt: Vor tids designbegreb er også blevet lidt bredere. Nu kan den måde et nyt møbeldesign præsenteres på betragtes som en del af selve møbeldesignet. En stol er f.eks. ikke mere bare en stol. Den er nu et stykke socialt design. Det er det samme der sker i kunst verdenen, hvor kunst ikke er noget i sig selv mere, men f.eks. er lig med at en kunstner sælger sit navn for grise og geder i et afrikansk land. Hvis vi ser folkekirken i det perspektiv, så kan vi se… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Egentligt ved at være lidt trivielt:

“Ungdomsgäng startade bränder i Uppsala”

http://svt.se/svttext/web/pages/115.html

Samtidig kræver Amensti International af den Svenske regering, at landet som EU-formandsland arbejder for, at de millioner illegale immigranter der søger mod Europa får asyl:

“Gör flykt till EU laglig”

http://svt.se/2.22620/1.1670631/gor_flykt_till_eu_laglig

AI bliver en mere og mere rabiat venstrefløjs-organisation.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

JensH

Ja, ja der er tider hvor det at få meningen frem går over formuleringers fuldendthed.
Det nævnte med de lette krav er ikke ALENE nok til reel fri indvandring, men det ved de ærede læsere jo godt.

Emiritus
Blander de deres politiske ståsted eller private følelser sammen med udøvelsen af deres profession, duer de ikke.
Skulle det nok være til sidst Emeritus.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Men jura er fastfrossen politik. Evige, verdslige love findes ikke.–‘ At udtrykke politik og jura på denne måde åbner for vilkårlighed, en ekstremt farlig ad-hoc tankegang. Lad os på trods af de bekvemme, men samfundsopløsende sammenblandinger af menneskerettigheder, konventioner, Metock-domme og national jura holde fast i det væsentlige for samfundet, magtens tredeling, og herunder at jura er jura, politik er politik, og religion er religion – kun Islam forbeholder sig ret til både at være jura, religion, politik, standret og jihad. Juraen i dette land bliver til – ofte i et politisk slagsmål først, men endemålet i et samfund som… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“At lette krav krævet for opnåelse af statsborgerskab reelt er fri indvandring, er min tolkning.”

Og nu ønsker Socialdemokratiet at den “humanitære organisation” Dansk Flygtningehjælp får sæde i Flygtningenævnet, for som Henrik Dam Kristensen udtaler:

“Socialdemokraternes integrationsordfører, Henrik Dam Kristensen, mener dog, at Dansk Flygtningehjælp kan bidrage med viden og en humanistisk tilgang til sagerne.”

D.v.s. slut med uvildigheden. Nu skal en partshaver som Dansk Flygtningehjælp ind og sørge for, at det blier følelser fremfor jura der afgør hvem der skal have asyl, (hvilket vil sige alle der søger).

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

At lette krav krævet for opnåelse af statsborgerskab reelt er fri indvandring, er min tolkning.
At partier med en sådan holdning kan opnå mere end et par procent af vælgernes støtte undrer mig.

http://www.uriasposten.net/?p=7491 er der fremlagt belæg for Berlingske Tidendes sære forståelse af begrebet ytringsfrihed. Indlæg dertil skrevet og bragt er nu væk. Det er dog- endnu- bevaret på Uriasposten og i mine arkiver.

JensH
JensH
12 years ago

@Peter Buch “At socialdemokrater ikke befinder sig i virkelighedens verden på jorden” Nej, ogf de har intet lært. Da VKO sidst strammede kravene mht. prøverne for opnåelse af Dansk statsborgerskab var Soc. højlydt forarget, da disse krav jo ville hindre ‘rescourcesvage udlændinge ‘ (læs:analfabeter = nye klienter i socialstaten) i at kunne opnå Dansk statsborgerskab. Uha, uha, hvilket tab for Danmark, ikke sandt?? Henrik Dams Kristensens (automat)reaktion på de konserrvatives ganske fornuftige udspil vidner endnu engang om, at det kun er i retorikken Socaildemokraterne ønsker at føre en anden udlændingepolitik end den Nyrup/Jelved-regeringen førte. Selvfølgelig mener Dam Kristensen at “vi… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

At den statsborgerskabstildeling der er foregået i en lang årrække er ude at kontakt med virkeligheden og de betingelser noget sådan kunne og burde foregå på grundlag af er sagen, set herfra, det både kunne og burde kræve en ekstraordinær indsats at blive statsborger. Antallet af tildelinger burde være lavt årligt og såfremt flere ansøgere til statsborgerskab i et år udførte ekstraordinære indsatser burde kravene selvklart hæves. At socialdemokrater ikke befinder sig i virkelighedens verden på jorden, men i en derfra set ganske anden dimension er intet nyt. Deres ansvar for den førte politik og de konsekvenser den har, har… Read more »

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x