15
sep
Seneste opdatering: 16/9-09 kl. 0445
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Det er svenske medier der er så large, at kalde ham svensk.) Al Qaeda Supporter and Organizer of Jihad Training Camp in Oregon Sentenced in Manhattan, Lebanese-born Swede gets life for terror camp plot, Swedish terrorist gets life sentence. Olof Palme havde sin egen facon at sætte Sverige på verdenskortet med. Ny-Sverige har fundet på en mere inkluderende måde, selvom Palme er den egentlige ophavmand til idéen, at alle i grunden er svenskere, selvom de ikke skulle have opdaget det endnu. Ja, selv undertegnede og Gud må være  svensk, hvad der jo betyder, at Gud er en kvinde, og det er helt i orden med mig. Kønnene fluktuerer, så hvorfor ikke Guds og mit ? Hvornår vil disse “svenskere” mon vende sig mod et pære let mål som Sverige, i stedet for at rejse ud i verden efter vanskeligere mål  ? Brændte skoler og biler er virkelig low-tech, vi må ku gøre det lidt bedre, som Nyrup sagde så rigtigt. Her det seneste om “Guantanamo-svensken”, der får samme advokat som sidst, Per Althin. Han må være en holden mand: Ghezali misstänks ha träffat efterlyst terrorist, Pakistansk polis: “Han är en mycket farlig man”, “Safia, 19, var deras täckmantel”. Livstidsdommen mod Oussama Kassir, 3 sider pdf.

Strategisk, statistisk forsinkelse

Dersom du er opptatt av norsk asyl- og flyktningepolitikk må du dessverre vente til etter valget før Statistisk sentralbyrå (SSB) offentliggjør nye tall for tilstrømningen til Norge. Tirsdag kommer nemlig oppdaterte tall over antall flyktninger i Norge.Flere er skeptiske til valg av dato.- Det er selvfølgelig helt opp til SSB å avgjøre når de offentliggjør sin statistikk, men i mine ører høres det søkt ut å legge ut så viktige tall dagen etter valget, sier statsministerkandidat Siv Jensen (Frp).

Administrerende direktør i SSB Øystein Olsen har ingen umiddelbar forklaring på hvorfor tallene slippes en dag etter valget. “Jeg kjenner ikke bakgrunnen for frigivingen av disse tallene i detalj, men jeg går ut ifra at de slippes etter en nøye fastsatt plan,”  Burde ikke SSB bestrebe seg for å gi det norske folk kjennskap til disse tallene før valget? “Jo, absolutt. SSB ønsker å formidle viktig og aktuell statistikk hurtigst mulig, men vi må alltid sørge for at statistikken holder tilfredsstillende kvalitet før vi frigir den,” sier Olsen. SSB offentliggjør nye flyktningetall først dagen etter stortingsvalget. Det er å føre det norske folk bak lyset. Befolkningsstatistikk.  SSB.NO:Personer med flyktningbakgrunn. Flest fra Irak (15.09) via Hodja

norge

Mere Norge: Bruce Bawer var i Canada i går aftes. Video kommer her i morgen. Indtil da, se  eller gense “Between a rock and a hard place”.

En muslimsk bydel i Oslo

“Ikke at Oslo-bydelen Grønland er kendt for at være sippet. Det er et livligt og broget kvarter – med mange indvandrere… Råt men hipt; lidt som Nørrebro i København på en god dag… Cafébestyreren, der er fra Marokko, men ikke vil fortælle, hvad han hedder, blander sig jævnligt i samtalerne. Problemet er snarere, mener han, at børn bader nøgne sammen efter gymnastiktimen. Det er ifølge bestyreren forklaringen på, at der er så mange bøsser og lesbiske i Norge. ‘Vi er ikke kommet, fordi vi kan lide landet. Vi er kommet, fordi det var nødvendigt. Men snart vil muslimerne blive stærke igen, og så vil alt blive anderledes. Du har vel hørt om kalifatet?, spørger han.”

Krav fra muslimske organisationer og politikere om islam-tilpasset ældreomsorg, ny blasfemilov efter Morgenavisen Jyllands-Postens Muhammed-tegninger, halalmad i fængslerne, alkoholfrie dage på værtshuse, kønsopdelte svømmehaller og egen imam-uddannelse taler alle i samme retning, mente Siv Jensen. Om end intet af det er virkelighed i dag. »Gennem historien har vi formået at bekæmpe totalitære ideer som nazismen og senere kommunismen. Som liberalist vil jeg altid kæmpe imod den slags ideer og bevægelser, Siger Siv Jensen“Vi er ikke kommet, fordi vi kan lide landet.”

Ufrivilligt tørklæde i Dubai Bank – også for vantro

‘Frivilligheds’-koret burde tage dette ad notam, men gør det næppe. Banken er et privat firma med en dress code og et brand – sharia – at markedsføre, javist, men det ville være himmelråbende naivt at lukke øjnene for endnu en front hvor ‘frivilligheden’ vil komme under pres også i vore lande, i takt med at pengestærke arabere melder sig på vore markeder (LFPC).

Dubai: All female staff at Dubai Bank, Muslim and non-Muslim, must wear a shailah (head scarf) and abaya (black cloak covering the whole body) starting this Ramadan, Gulf News has learnt.

A memo sent to staff on Thursday says the bank has decided that all Muslim and non-Muslim female staff must wear a shailah and abaya.

A Dubai Bank official who would not reveal his name said a memo was issued to this effect by the human resources manager, informing employees that starting from the first day of Ramadan all female employees must wear a shailah and abaya regardless of their religion.

“Our bank is Islamic and must follow Sharia in all respects, which will satisfy our clients,” he said. While the decision takes effect beginning first of Ramadan, it has become a rule and part of the dress code for female employees at all times. […] Dubai Bank says all female staff must wear abayas

Ingen busser til Rosengård

Stadsbussarna på linje 5 stannar inte på Rosengård ikväll. Bolaget Arriva har beslutat att fortsätta undvika stadsdelens hållplatser.Redan på söndagen blev Rosengårdsborna utan kvällsbuss sedan förare utsatts för stenkastning. Vi kan inte riskera förarnas eller passagerarnas säkerhet, säger Arrivas presschef Louise Sandell.

Linje 5 fortsätter köra förbi Rosengård, DN tranquilizers meddeler: Rosengårdsbor vittnar om ökad trygghet.

Nogle af døgnets terrorhandlinger i Sverige: Anlagda bränder i östra Uppsala, Brandvågen har spridit sig till Kungälv, “Inte samma Sverige”, Anlagd skolbrand, Belöning för tips om bränder i Billesholm, 40 bilar skadade i garagebrand.Brand i fabrik på Hisingen. Brand i fabrik på Hisingen, Brand på Sysslomansgatan, Ännu en brand vid Gina Tricot, Mordbrand på skola. Branden i Hjälmsjö anlagd, Väktare räddade Holmaskolan.

Mediernes slingrekurs mod de ubehagelige sandheder

Journalist Sanne Gram pakker det uhyrlige lidt ind – der er ikke bare tale om nogle liderlige sheiker der “forsvarer” børneægteskaber. Praksis er stadfæstet i lovgivningen i mange muslimske lande, netop med udgangspunkt i Muhammeds ‘ægteskab’ med Aisha, som det fremgår af adskillige autoritative hadith. Og at Muhammed er ‘uswa hasana’ og ‘al-insan al-kamil’, fuldkomment menneske og rollemodel til alle tider, vil ingen sætte spørgsmålstegn ved. Berøringsangsten har også fået journalisten til at lade en enkelt svipser passere – den 12-årige var jo netop kønsmoden. Men stadig, jo nærmere medierne kommer på at udbrede de ting vi her er bekendt med, jo bedre (LFPC).

[…] Muslimske sheiker forsvarer børneægteskaberne med, at profeten Muhammed også tog sig en barnebrud. Samtidig understreger sheikerne, at ægteskaberne ikke må fuldbyrdes, før pigerne er kønsmodne. Dette bliver langt fra overholdt, hvilket Fawziyas tilfælde også illustrerer. […] 12-årig pige død under fødsel

En håndtaske finder hjem

Måske var det lettere at være Venstremand under den kolde krig. Hvilke kalvehaler skal nu holde Uffe Ellemann -“strudsepolitikkens og populismens modsætning” væk ?

På Radikale Venstres landsmøde har gruppeformand Margrethe Vestager netop uddelt Marianne-prisen 2009. Vinderen af den forsølvede håndtaske blev Venstres tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann, der får prisen for sin kamp for tolerance og liberale værdier.Marianne-prisen blev indstiftet af Radikale Venstre i 2007 for at markere afslutningen på Marianne Jelveds tid som gruppeformand.  ”Årets prismodtager er på mange måder kontraktpolitikkens, strudsepolitikkens og populismens modsætning. Han er en mand, der om nogen står inde for de liberale frihedsværdier – ytringsfrihed, religionsfrihed, ligebehandling. Hans synspunkter er præget af tolerance og respekt for mindretal. “Vi savner dig, Uffe,” sagde Margrethe Vestager blandt andet, da hun overrakte prisen til Uffe Ellemann. R: UFFE ELLEMANN VINDER MARIANNE-PRISEN 2009

Dexter Gordon: Montmartre, Copenhagen, 1971

Jazzhus Montmartre, Store Regnegade

Ind i musikken: Da jeg var dreng, var der ikke noget der hed rockmusik i Danmark. Det foregik på Atlantic Records  i USA. Mine første passioner var Armstrong og Mozart. Armstrong spillede i Forum i 59, og det var mit livs første koncert med den samme besætning som her:

Louis Armstrong – Basin Street Blues – 1959

Derfor blev min vej ind i tresserne fra jazz til  blues, det blev den ved med at være. Jimi Hendrix i Falkonercentret 10 januar 1969 . “Red House”, tinnitus i to dage, når man er 17 kan man ikke få det højt nok. Hele Frederiksberg skælvede:

Hendrix, Royal Albert Hall , Little Wing

JIMI HENDRIX – rare version 03/07/1967 belgium -HEY JOE: Mitch Mitchel, er rock trommelsager med rødder hos jazzens Elvin Jones, Max Roach og Joe Morello.

Savoy Brown Blues Band og Jefferson Airplaine spilllede i Klub 27 i Masnedøgade ligesom Steppeulvene spillede i Store Kongensgade 101 – overfor politistationen. Det var inden profet Marx blev børstet af , profeten hed Olsen. Hver tid har sine.

Nu har jeg været hele karusellen rundt og er vendt tilbage til gamle kærligheder. Der er en guldgrube af Montmartre optagelser på nettet fra da København var verdens jazz-hovedstad. I dag er vi centrum for noget andet, synes det. Ben Webster – Chelsea Bridge (1964):

Chet Baker – The Very Thought Of You


Chet Baker Almost Blue live in Tokyo June 14,1987

I got it bad and that ain’t good by Duke Ellington and Ben Webster 1971 in Tivoli, Copenhagen

September 3, 1969 in Soborg, Denmark “Once Around” by Thad Jones. Han Eclipse Big Band  var fantatisk, dersværre er der ikke noget online.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Linket til tørklædetvang i Dubai virker ikke.

Mette
Mette
12 years ago

Norske Aftenposten er i sejrshumør og kaster sig ud i en velkendt disciplin: tomhjernet pral om, at Norge er suveræn og viser vejen. Man har åbenbart ikke kendskab til, at vi har fem kvindelige partiledere i Danmark.

“Forbløffelse over den sterke kvinneandelen i norsk partiledelse. Og spekulasjoner om rødgrønn smitteeffekt på svensk og dansk politikk. Det preger skandinaviske kommentarer til valgresultatet.”

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article3271097.ece

Thomas Nydahl
12 years ago

Ursäkta Steen, jag menar naturligtvis Dexter Gordon!

Victor
Victor
12 years ago

Nå – nu har hjemmesiden jo ligget klar til opdatering et stykke tid:

http://www.releasemychild.se/index.html

Thomas Nydahl
12 years ago

Ja, är det inte gulligt med alla dessa “svenskar” som hamnar i olika länders fängelser för sin islamistiska terrorism? Hela dagen idag har jag sysslat med en modig muslimsk kvinna i brittiska Birmingham, Gina Khan, som tagit upp kampen mot brottslingarna i moskéerna. Khan gör det med risk för sitt eget liv. Vi sitter hemma i sofforna och ser hur “svenskar” och “engelsmän” förbereder nya attentat mot oss. Och samtidigt med detta plågas vi av vardagens brottslighet. Idag har det varit rättegång i Kristianstad – igen. Läs gärna vad jag skriver om de senaste händelserna. Det är inte små saker… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Ussel Ellermandslingen, ved du hvad LI, du har da potentiale for at lave en blog, som kunne være det antikulturradikale svar på “At tænke sig”.

Med Kimpolinas fravær mangler vi en ærkesatirisk “skrigossfære”.

Det kunne også blive et fællesprojekt, hvis der er flere interesserede?

Janne
Janne
12 years ago

Fordomsfuldt og intolerant syn på grisen nu også i makeup industrien: “Produkterne fra OnePure kan dog også være interessante for andre grupper end muslimer, mener lektor Alice Grønhøj, der forsker i forbrug på Århus Handelshøjskole. – Jeg tror bestemt, der kan være et marked uden for muslimske kredse. Ligesom økologiske tekstiler og andre miljøvenlige produkter er på vej frem, så er det noget, man vil tage til sig, hvis man er økologisk eller miljøvenlig forbruger og tænker på, hvad produkterne gør, siger hun og fortsætter: – Jeg tror godt, det kan konkurrere med sådan noget som Body Shop og andre… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

I 25 år har Soc,SF og de Radigale sagt, at indvandringen er en berigelse.
Når vold i stride strømme er en berigelse, så er det mere end svært at tro på en fornuftig fremtid.
Prøv at lægge mærke til kvinderne i de 3 partier. De smiler og ser glade ud på TV.
Er de onde de kvinder eller dumme?

li
li
12 years ago

Ha..ha..ha.. Ussel Ellermandslingen vinder en dametaske! Denne tøsedreng der ynder at tie om volds idelogien iSLAM fortjener sandelig at rende rundt med en dametaske, den vil sikkert matche mandslingens idiotiske holdninger og øvrige idiotiske fremfærd. For os der efterhånden ved, at alting bliver vendt på hoved nu om dage, sort bliver til hvidt, voldsreligionen iSLAM bliver til fredens religion, Ussellingen Eller-ihvert-fald-ikke-mand”s selvpålagte selvcensur bliver til ytringsfrihed med yndefuld omtanke! osv af stupiditeter for at få iSLAM gjort bare en smule menneskelig!!! Så glæder det mig, at damekuffert-prisen medfølges af disse ord:”” Hans synspunkter er præget af tolerance og respekt for… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Jeg kan godt forstå Arriva. Jeg ville heller ikke sende en bus, stort set klavet af glas, til 4-5 millioner kroner ud til en flok stenkastende nomader. Jeg synes også at brandvæsenet skulle lade de brændende containere og biler futte af hvis de mødes med stenkast, når myndighederne nu ikke tør være myndigheder. Der er egentlig kun 2 muligheder: 1. Appeasement – opgiv områderne. 2. Myndighederne skal træde i karakter, og bevise at samfundet har volds og magtmonopolet, og i sådan grad at de der tror de har magt- og voldsmonolpolet i de muslimske ghettoer, ikke kravler op af deres… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  PeterK

For mig ser det ud til at multikultur ideologi og – fiktion lader den svageste del af den vestlige urbefolkning i stikken. Det kan jeg ikke acceptere.

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  Janne

Lige netop! Ved at stoppe udkørsel af busser, brandbiler og politi til disse områder lader vi den fattige del af den danske befolkning, der af finansielle årsager fremdeles bor i området, i stikken. Politiet burde i stedet skyde med skarpt efter ballademagerne. Alle beboere, der har udført enten hærværk eller vold, bør øjeblikkeligt smides på gaden. Såfremt de ikke selv er i stand til at finde tilfredsstillende boligalternativer så bør deres eventuelle børn tvangsfjernes. Hvis et juridisk system, der er oprindeligt blev konstrueret for at sikre en retfærdig behandling af lejere, der af en eller anden grund var faldet i… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mia

Ja, det rammer også de forkerte – ligesom knivloven. Det alternativ du foreslår, og som jeg nævner som option 2 vil aldrig ske. Myndighederne tør ikke være myndigheder.

Hvad der så sker, kan man læse om i von Clausewitz mere end 200 år gamle bog “vom Kriege”. Når der opstår et magttomrum (ved at myndighederne trækker sig) så vil det magtiomrum fyldes af den der tør tage magten (muslimer og rockere – primært muslimer). Muslimer er de farligste for de støtter sig på en gudgiven ret, rockerne støtter sig bare på at ville tjene penge.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Det er rart at se at de 750 millioner kroner vi deler gratis ud til foreninger hvert år, går til et godt formål:

http://www.fyens.dk/article/1317671:Odense–Imam-lejede-ud-til-hashklub

Janne
Janne
12 years ago

“Stadsbussarna på linje 5 stannar inte på Rosengård ikväll. Bolaget Arriva har beslutat att fortsätta undvika stadsdelens hållplatser.Redan på söndagen blev Rosengårdsborna utan kvällsbuss sedan förare utsatts för stenkastning. Vi kan inte riskera förarnas eller passagerarnas säkerhet,” Og så kan de borgere der ingen bil har ikke blive transporteret på job eller ud at købe ind eller på besøg hos familie. Det er de dårligst stillede borgere (økonomisk) der må både for den slappe og eftergivende politik. Det er de dårligst stillede borgere i ghettoområder der bøder for politikeres slaphed overfor voldelige og hærgende personer i Rosengården. Jeg fatter ikke… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Tak for link til skøn jazz – særligt Ben Webster.

Janne
Janne
12 years ago

“Socialdemokratiets nye, somaliske kandidat er uenig med Nicolai Wammen om ytringsfrihed og kaldte det en »skamplet«, da borgmesteren mødtes med Hirsi Ali.”

h t t p://jp.dk/indland/aar/politik/article1816536.ece

I København kæmper socialdemokraterne for stormoske og i Århus vil socialdemokraterne ikke vores ytringsfrihed.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

S-kandidats langt-ude-holdninger alligevel ikke spiselige for socialdemokraterne i Århus? Man kan da håbe. Det er virkelig nogle aparte holdninger socialdemokrater mænger sig med ind imellem.

“Nyvalgt S-kandidat trækker sig øjeblikkeligt fra Socialdemokraternes kandidatliste.”

h t t p://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090915/AAS/42063489/1143/STIFTEN

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Socialdemokratiske politikere burde egentlig tænke over hvorfor sådanne bizarre holdninger som dem s-kandidaten stillede for dagen lige netop søger indflydelse i socialdemokratiet.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x