18
sep
Seneste opdatering: 18/9-09 kl. 2149
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Yesh Din” er et navn af helt Disney’sk tilsnit, ligesom “Hassan Bin Jaild” i en af Carl Barks’ historier. Meget passende betyder “din” jo også “spektakel” på engelsk (LFPC).

Hevron resident Baruch Marzel is sick of being disturbed by Muslim prayers, which are broadcast through loudspeakers atop the Tomb of the Patriarchs (Maarat Hamachpelah) and other local mosques five times a day. So the veteran Land of Israel activist has rented his own sound system and says he will play chassidic music 24 hours a day until his Muslim neighbors agree to turn down the volume while praying.

“They got money from Saudi Arabia to get a loudspeaker system just to make us miserable. I rented a powerful system and put on Carlebach every hour of the day. The [IDF] Civil Administration asked me to stop, I told them that when they stop I’ll stop – and believe me, they’ll stop,” Marzel explained.

Local Arabs have filed a complaint over Marzel’s music, with help from the pro-Arab organization Yesh Din. […] Hevron’s Noisy War: Mosque Loudspeakers vs. Jewish Music

Caldwell: »Immigration is Americanization«

Med det mener Caldwell, samfund der er i konstant bevægelse og har afgivet dele af sin kontrol over udviklingen:

Race: One of the big problem Europe has, is that their immigration problem, is their race problem. We [the US] have immigration on one hand, and race on the other. The result is, we can suggest change in immigration policy, without being accused of bigotry. The people who want a change in european immigration policy, are almost rutinely accused of bigotry. But I think, that that is changing now. Main stream see the need for change”.

One thing that surprised me is how deep european institutions and values were being changed. A large part of the price, that europeans pay, is in the form of rights. You have to set up ground rules for how people interact. The french, when they banned the veil in public buildings, the had to take away a litlle bit of rights from everybody, jews and christians. Sarkozy had to go to Egypt to get the ok for the law.

Fra C-span, søndag den 13 september 2009. min 57: 18.‘Reflections on the Revolution In Europe‘ Chapter 1: Rivers of Blood, uddrag via WSJ,17 september.  Caldwell er en moderat konservativ Harvard intellektuel. Utallige rejser i Europa ligger bag hans bog og hans artikler. Her en lille smagsprøve:

“I was interviewing a radical imam in Copenhagen, involved in the cartoon business. He said: ‘We recognise the Danes have their culture too.’ Then his wife turned around and said: ‘No they don’t!’ She’d been there for two decades. It was a very interesting moment.” ‘Islam is in no sense Europe’s religion’

Calais Immigrant ‘Jungle’ To Be Destroyed

France’s largest illegal migrant camp will be razed to the ground “by the end of next week” with dwellers being told: “You will not get to England anymore via Calais.”He said crime was on the increase in Calais around the notorious shanty town, where a London-based journalist was raped last summer. About 800 mainly Iraqi and Afghan immigrants are currently in the lawless area of waste ground, from where they wait to board Dover-bound trains and lorries illegally.Truck drivers are regularly beaten up when they try to stop migrants leaping onto their trailers.Meanwhile, people-smugglers target the camp, offering passages to Britain for up to £1,000 a time.VKFM.UK, men UK ‘must accept Jungle migrants’ when Calais camp is razed next week, says UN.

Sudden female jihad syndrome ?

Från sprallig tonårstjej – till gripen för terrorbrott.Det är en svart historia.Som barn såg hon sin pappa dö, några år senare satt hon månader i ett afrikanskt skräckfängelse.Och nu gripen för terrorism – för andra gången.Men vännerna i förortsidyllen känner henne som en sprallig tonårstjej.Det här är berättelsen om Safia, 19 [..)

En dag kom Safia med slöja till skolan. Hon hade inte pratat något alls om det innan så det var lite förvånande, säger en klasskamrat.
Började på koranskola. Några av hennes gamla vänner berättade att det inte bara var utseendet som blev annorlunda med Safia under högstadietiden.
– Hon förändrades. Hon dök inte upp i skolan lika ofta och blev lite tillbakadragen.Enligt hennes lärare på gymnasiet kom hon tillbaka från sommarlovet efter ettan i en burka. Safia hade kämpigt med betygen, i början av andra året hoppade hon av gymnasiet för att börja på koranskola, berättar hennes lärare. Och gifte sig med sin nuvarande man. Mamman har berättat i tidigare intervjuer att hennes barn varit fria att välja sin egen väg i livet.mVilken väg valde Safia? Nu sitter hon gripen för terrorism för andra gången. Denna gång i Pakistan. Mamman har inte gått att nå för en kommentar men hon har berättat tidigare för Aftonbladet att hon nu står i ständig kontakt med UD för att få veta. Men svaren är få. Och dotterns telefon har varit avstängd sedan länge. Det senaste hon vet är att dottern var på pilgrimsresa, kanske i Mekka för att fira Ramadan. Safias, 19, två ansikten”It must be some kind of rootlessness” (4:00), Sudden jihad syndrome.

ScreenShot010

Finn Rudaizky om stormoskeen på Vibevej

Prisværdige bestræbelser fra Rudaizky, men dette bør være en sag for regeringen og PET, ikke kun  for en kommuneledelse:

Borgerrepræsentationsmødet den 17.9 kl.17.30.

Dansk Folkeparti har ønsket en genoptagelse af behandlingen af lokalplanen for Vibevej og stormoskeen, idet det i forbindelse med behandlingen den 27. aug. i BR, ikke på nogen måde er fremgået, at Moskeen på Vibevej bliver bygget af organisationen Ahlul Bait, som er tæt knyttet til det iranske præstestyre. Den socialdemokratiske Integrationsborgmester Jakob Hougaard har til Politiken den 5. september udtalt, at “det iranske præstestyre holder Iran i et jerngreb, de dræber deres egne borgere under demonstrationer, de undertrykker deres kvinder, de dømmer homoseksuelle til døden, og deres præsident Ahmadinejad fornægter holocaust”. DF mener også det er relevant at være opmærksom på, at Imamen, som allerede opererer i København for foreningen Ahlul Bait, Mohammed Mehdi Khademi, var indtil 2004 en fremtrædende medarbejder i den iranske revolutionsgardes afdeling for ideologi.

Borgmester Jakob Hougaards partifælle Lars Aslan Rasmussen, er også et tænksomt medlem af BR. Til P-4 København, den 31. august, siger Lars Aslan Rasmussen det klokkelart: “Hvis jeg vidste, at moskeen på Vibevej var forbundet med det iranske præstestyre – så havde jeg stemt imod lokalplanen”, sagde Lars Rasmussen.

DF har med sit medlemsforslag idag, banet vejen for, at såvel Integrationsborgmester Jakob Hougaard som Lars Rasmussen, kan stemme efter deres overbevisning, så det bliver spændende at se, om de to socialdemokrater ved afstemningen vil leve op til, hvad de render rundt og siger.

DF vil gøre tilhængerne af stormoskeen opmærksom på, at saudiarabisk og iransk-finansierede stormoskeer i England, er blevet afsløret som pure arnesteder for hadsk tale imod homoseksuelle, imod jøder, imod ikke-troende og en manglende tolerance mod muslimer, som fravælger islam og også aktiviteter, som nedbryder samfundet bl.a. ved oprettelse af parallelsamfund med egne private domstole. Britiske muslimer blev i stormoskeen opfordret til at samle sig for at afskaffe demokratiet i Storbritannien og at homoseksuelle skulle samles og kastes ned fra klipper. “Den der betaler bestemmer” har Integrationsborgmesteren udtalt. DF er enig i denne logiske betragtning, så det bliver den iranske stat, som kommer til at styre aktiviteterne på Vibevej. Mange af ja-sigerne i BR er selvfølgelig godt klar over det, men lukker øjnene og bekvemt henviser man “blot” til, at der er grundlovssikret religionsfrihed her i landet.

DF går ind for den grundlovssikrede religionsfrihed, uanset hvilken religion det drejer sig om. Men, DF vil ikke være med til at gå ind for fundamentalistisk og samfundsfjendske aktiviter, som direkte modarbejder demokratiets og grundlovens rettigheder. Vores kritik og afstandtagen fra, hvad der kan forventes i den nye stormoske, burde være en øjenåbner for de politikere, som f.eks. stiller relevante forslag i BR om at gøre noget i København for at stoppe hetzen mod de homoseksuelle, men som samtidig giver frit spil til det iranske præstestyre, som tillader grov hetz mod homoseksuelle.

DF har noteret sig, at Socialdemokraternes overborgmesterkandidat Frank Jensen, har udtalt, at han støtter hvad han kalder: “moderat linje i moskesag”. DF har den holdning, at personer der ikke selv har mulighed for at svare, ikke skal angribes fra denne talerstol. Vi vil derfor nøjes med at tilkendegive, at DF på ingen måde mener, at der er tale om en moderat linje eller moderate aktiviteter, som vi kan se frem til. Jeg tror faktisk de fleste københavnere – også mange socialdemokrater – vil sige: TVÆRTIMOD.

Finn Rudaizky
Medlem af Borgerrepræsentationen
Dansk Folkeparti.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] hyklerisk an, ud fra arkitektoniske argumenter. Så undgår de den nødvendige debat om islamisme. DF snakkede i begyndelsen primært om farver og byggelinjer, men opdagede så også Iran-forbindelsen. […]

trackback

[…] på “overvågningssamfundet”, men om en af multikulturens fortrængte omostninger, sagde Christopher Caldwell for nylig noget helt centralt: One thing that surprised me is how deep european institutions and values were […]

bl
bl
13 years ago

Hevron hedder på dansk Hebron. Hebron ligger på Vestbredden, Hebron er det sted uden for Gaza, hvor araberne er mest islamistiske. Den meget, meget lille gruppe israelske jøder som lever under beskyttelse af IDF, den israelske hær, er politisk meget radikaliseret. Man skal ville bo blandt ca 200000 arabere som hader en som pesten for at kunne holde det ud. En grund til at de holder ud, er måske, at nogle af deres forfædre blev dræbt under en progrom omkring 1930, som næsten udslettede det oldgamle jødiske samfund der. Taknemmelighed overfor IDF, fordi de forsvarer jøderne i Hebron findes ikke,… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Når Københavnske politikere tilsyneladende ikke vil afvise en stormoske betalt af Iran, hvad er det så politikerne og København får ud af at få en iransk moske med iransk indhold i København? Der må være noget der blødgør politikerne, men hvad?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Jøsses, hvor er det typisk ! Det Rudaizky gør opmærksom på skulle man vel kunne forvente at de som giver tilladelser til byggerier af bl.a. moskeer, havde fundet frem til ved at undersøge HVEM det er der står som bygherrer og betalere. Iran og SaudiArabien giver ikke penge ud på byggerier i de vestlige lande uden der er Jihad indblandet . Folkene i BR skulle virkelig være bedre til at orientere sig – og en mand som Lars Aslan Rasmussen skal ikke bilde mig ind, at han ikke vidste rimelig god besked med hvordan hans trosfæller fra de islamiske lande… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

“DF vil gøre tilhængerne af stormoskeen opmærksom på, at saudiarabisk og iransk-finansierede stormoskeer i England, er blevet afsløret som pure arnesteder for hadsk tale imod homoseksuelle, imod jøder, imod ikke-troende og en manglende tolerance mod muslimer, som fravælger islam og også aktiviteter, som nedbryder samfundet bl.a. ved oprettelse af parallelsamfund med egne private domstole.”

Hvorfor er det tabu at gå ind i den debat? Hvorfor vil f.eks. homoseksuelle politikere ikke gå ind i den debat? Hvorfor vil SF og S politikere ikke?

Janne
Janne
13 years ago
Reply to  Janne

“Hitlers forbrydelser imod jøderne er ikke bevist og er en myte, hævder Irans præsident.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/338885:Udland–Ahmadinejad–Holocaust-er-en-myte

Hvad siger københavnske politikere til det forhold, nu der skal bygges moske i København måske betalt af penge fra Iran?

Mosemanden
13 years ago

@DF mener også det er relevant at være opmærksom på, at Imamen, som allerede opererer i København for foreningen Ahlul Bait, Mohammed Mehdi Khademi, var indtil 2004 en fremtrædende medarbejder i den iranske revolutionsgardes afdeling for ideologi.” Detalje , nu har Jakob jo sikkert taget en snak med Hr Mohammed Hadesen og konstateret at han har lagt sin revolutionære ideologi undervisning bag sig . Nu er han sikkert velintegreret med egen tolk og førtidspension , så der burde ikke være noget at komme efter . Og er det præstestyre nu også så slemt som det siges? , måske det hele… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x